Dodaj do ulubionych

DO ROSJI STRACH TERAZ JECHAĆ - UWAŻAJCIE

04.08.05, 06:28
Ponoć bandy chuliganów chcą brać rewanż za tych troje nastolatków na polakach.
Już obrzucili polską ambasadę w moskwie.
Obserwuj wątek
    • Gość: domin Re: DO ROSJI STRACH TERAZ JECHAĆ - UWAŻAJCIE IP: *.nespo.pl / *.w-net.pl 05.08.05, 12:32
      Taaaa. Poster, jesteś gorszy niż moja babcia. Ambasadę obrzucono pomidorami.
      Rozboje w Moskwie są na porządku dziennym, a miejscowym dresom wszytko jedno czy
      piorą ruskiego, czy naszego. Popatrz na naszych. Czy któryś nasz dres z mózgiem
      rozmiaru orzeszka wie gdzie leży Rosja? Uwierz mi, że polityką ci kolesie się
      średnio interesują, a oberwać owszem można, tylko z innego powodu.
      • poster012 Re: DO ROSJI STRACH TERAZ JECHAĆ - UWAŻAJCIE 08.08.05, 17:00
        Polski konsul w Moskwie, Tomasz Klimański potwierdził, że wczorajsze pobicie
        polskiego pracownika 50 metrów od gmachu ambasady było drugim takim incydentem
        w ciągu ostatnich paru dni. W piątek nieznani sprawcy pobili rosyjskiego
        kierowcę naszej placówki. Kierowcę napadnięto nie w okolicy ambasady lecz przed
        jego domem.
        Rosyjska milicja uznała, że w obu przypadkach najprawdopodobniej chodzi o napad
        chuligański. Zapewnia konsulat że dołoży wszelkich starań, by złapać sprawców.
        • tytus.de.zoo Re: DO ROSJI STRACH TERAZ JECHAĆ - UWAŻAJCIE 08.08.05, 17:02
          ponoć jeżdżą znów czarne wołgi i wyłapują Polaków
      • poster012 Re: DO ROSJI STRACH TERAZ JECHAĆ - UWAŻAJCIE 10.08.05, 17:13
        KOLEJNY POBITY POLAK.
      • poster012 Re: DO ROSJI STRACH TERAZ JECHAĆ - UWAŻAJCIE 12.08.05, 06:30
        Wczoraj znowu pobili rodaka. I co panie domin. Przeproś swoją babcię.
        • Gość: Dzikul Re: DO ROSJI STRACH TERAZ JECHAĆ - UWAŻAJCIE IP: *.ch.pw.edu.pl 18.08.05, 12:51
          Czy któryś z nich to był turysta...?
    • Gość: moby Re: DO ROSJI STRACH TERAZ JECHAĆ - UWAŻAJCIE IP: 212.130.109.* 19.08.05, 00:06
      Człowieku, czy ty masz na czole napisane żeś Polak?
      • Gość: zdzisbis Re: DO ROSJI STRACH TERAZ JECHAĆ - UWAŻAJCIE IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.05, 22:17
        Spoleczenstwo polski zle informowane przez media tak jak te media i mocodawcow
        politykierow traktuja i przekazuja incydenty wybiorczo.
        Caly ciag zdarzen to wandalizm na pomniku zolnierzy radzieckich w poznanskiej
        Cytadeli,obrzuceniem czym sie dalo konsulatu Rosji w Poznaniu,w Krakowie radni
        odebrali nieboszczykowi Koniewowi tytul honorowego/W Czestochowie tytul
        zachowal H.Frank a w Gdansku A.Hitler /obaj tyz nieboszczycy/ Królowa angielska
        po tym fakcie nadala Koniewowi posmiertnie najwyzsze odznaczenie
        brytyjskie /wojskowe/. W odwecie w Polsce powstal drugi co do wielkosci osrodek
        terorystow czeczenskich usankcjonowany prawnie z oddzialami w Krakowie i
        Poznaniu i centrum dowodzenia w willi warszawskiej/kilka dobrych lat przebywa i
        kieruje walkami Czeczni minister finansow rzadu ktory juz dawno przeszedl do
        historii nawet wsrod bojownikow o wolna Czeczenie/Kto o tym informuje
        spoleczenstwo ze czlowieka w czasie wizyty p.Putina na wszelki wypadek
        zatrzymano na 48 a potem wypuszczono bo Putin wyjechal?
        Konwoj pomocy zorganizowany przez pania z Krakowa dwa razy zmienil trase
        rzekomo w celu dostarczenia darow do rak wlasnych.Za dziesiec dni te dary mozna
        bylo kupic u "babek" w Adlerze,Suchumi,Gagrze i Soczi.
        Polski biskup gubi sie w Moskwie na trzy dni tak doszczetnie ze zapomina numer
        do swojej diecezji /na Mazurach/ czy jechal sam osobowo tak a bezosobowo mial
        worek dolarow dla diecezji w Irkucku i w jego przypadku i w przypadku drugiego
        biskupa z paszportem Watykanu Watykan sie nie upominal a polskie MSZ tak
        a mijanie sie z prawda w relacjach medialnych z waznych wydarzeniach w Rosji
        przez nierzetelnych pismakow i niezrownowazonych politykierow.A sprawa gazu i
        ropy naftowej za ktore wisimy 4 mlrd dolarów/dzialania komisji sledczych d/s
        Orelenu to min rozwiazanie dylematu rosyjskiego-puszcza sobie nitke po dnie
        Baltyku a Polacy zamiast gazu i korzysci z transferu beda mogli
        wykorzystac "teczki" w celu otrzymania enegii grzewnej
        i jeszcze wiele wiele zdarzen ktore ukladaja sie w logiczny ciag DLACZEGO
        POLACY MAJA SIE BAC
        • nolemy1 Re: DO ROSJI STRACH TERAZ JECHAĆ - UWAŻAJCIE 29.08.05, 19:10
          To prawda ze mozna wszedzie dostac po glowie, ale tak myslac to wogle z domu nie
          nalezy wychodzic....

A Rosja jest bezpieczna!!(tylko trzeba uweazac...hehe), jak sie nie chodzi na
          dziwne osiedla oraz miejscowych spelun.
          Ro
    • tosia.ru Re: DO ROSJI STRACH TERAZ JECHAĆ - UWAŻAJCIE 26.08.05, 14:05
      Brawo zdzisbis, nareszcie ktos spojrzal przez zaslone dymna robiona przez
      pismakow i politykierow. Rosja naprawde!!! nie wyglada tak jak sobie ja
      wyobrazaja Polacy. wiem o tym dobrze bo mieszkam tu juz 8 lat, wyszlam za maz
      za Rosjanina. A co sie tyczy napadow - zdazylo mi sie tu to raz, kilka lat
      temu napadł na mnie Murzyn!, a w rodzinnym Trójmieście kilkakrotnie musialam
      uciekac przed zboczencami i pijanymi dresiarzami.
      • nolemy1 Re: DO ROSJI STRACH TERAZ JECHAĆ - UWAŻAJCIE 29.08.05, 19:54
        Calkowicie sie zgadzam. Zajmuje sie turystyka na Wschod. Juz trzy lata
        organizujemy wyjazdy do rosji i na Ukraine i jeszcze nie mielismy zadnego
        przykrego incydentu. Oczywiscie zdazaja sie kradzieze kieszakowe ale to zadaza
        sie takze w Londynie...
        • Gość: zibi Re: DO ROSJI STRACH TERAZ JECHAĆ - UWAŻAJCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 21:19
          .......... dodajcie jeszcze białe niedzwiedzie !!!
          Czysta farsa kto nie chce niech nie jedzie, a nie pisze takie bzdury !!!
    • Gość: Helmi Re: DO ROSJI STRACH TERAZ JECHAĆ - UWAŻAJCIE IP: 217.153.216.* 05.09.05, 15:33
      Nieprawda! Tydzień temu wróciłem z Petersburga i Moskwy (po 7 dni), zwiedzałem
      ile wlezie, włączając w to wycieczki do klubów i włóczenie się po nocy i
      absolutnie żadnych przykrości nie miałem. Wystarczy się nie wybijać z tłumu i
      będzie dobrze. Tam naprawdę nie jest tak strasznie jak to opisują. Myślę że
      prawdopodobieństwo dostanie w paszczę jest porównywalne z tym w np. w
      Warszawie... A pojechać wyjątkowo warto!
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka