proukrainka 27.09.07, 19:28 Szukam meza z Ua i Rosji i Czeczeni Ataman@inMail.pl tylko powazne ofery zwionzane z tematem,piscie ,,Nudzisz sie sam ozen sie zemna juz niebendziesz sie nudzic,, Polacy niech sie wypchaja siankiem ;]] Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
preminger Re: Privit szukam meza z Ua ,Rosji 27.09.07, 19:54 proukrainka napisała: > Szukam meza z Ua i Rosji i Czeczeni привет! ну ты хачу иебаы ? Odpowiedz Link
proukrainka Re: Privit szukam meza z Ua ,Rosji 27.09.07, 23:08 привет! ну ты хачу иебаы ? ja niepanimaju ja proszu piszy pa polski ,angielski mowionym rosyjskim ja chaczu miec familia,meza i be hapy women a szto ty chaczu ? Odpowiedz Link
preminger Re: Privit szukam meza z Ua ,Rosji 28.09.07, 08:10 proukrainka napisała: > ja chaczu miec какая из тебя про-украинка ? как ты не знаеш нашево языка, скика у тея лет ? Odpowiedz Link
proukrainka Re: Privit szukam meza z Ua ,Rosji 28.09.07, 15:54 Mnie lachy nazywaja ukrainka ,proukrainka,kozenie mojej famili sa z podola ja lubit Ukraina,narud ukrainski ja bardzo interesuje sie waszym pieknym krajem i wszystkim co sie u was dzieje ,ja gonie lachow co najedzaja na was i sa chamami a lechy zato mnie nazywaja proukrainka .Ja niepamientam bukf ,musze sobie przypomniec ,ja bardzoi bym chciala nauczyc sie ukrainskiego tylko niema kto mnie nauczyc a samej ciezko jest sie nauczyc ,ja chaczu miec obywatelsto Ua i bym duma byla bardzo z tego faktu .Napisalam ze chce miec ukrainskiego meza da w kontekscie iz maz by mial mnie . Morze ty bys chcial mnie nauczyc Ukrainskiego? pozdrawiam Odpowiedz Link
kresen Proukrainko do szkoły !!! 28.09.07, 22:41 lepiej naucz sie dobrze jezyka polskiego bo twoja edukacja skonczyła sie na 3 klasie podstawówki a Lachami nazywali Polaków tylko rizuńcy z UPA Odpowiedz Link
panzerviii Re: Proukrainko do szkoły !!! 04.10.07, 11:39 Chrzanisz, Lachy to słowo jeszcze z XVI a moze XV wieku. I nazywali tak nas wszyscy na wschodzie. Do dzisiaj po turecku i kurdyjsku Polska to Lechestan. A Sobieski to Lew z Lachestanu. Odpowiedz Link
kargulgdziepawlak Re: Privit szukam meza z Ua ,Rosji 28.09.07, 23:14 proukrainka napisała: > Mnie lachy nazywaja ukrainka ,proukrainka,kozenie mojej famili sa harnas zboczeńcu jeden , całkiem ci zaczeło walić na dykiel ? Odpowiedz Link
kargulgdziepawlak Re: Privit szukam meza z Ua ,Rosji 28.09.07, 23:14 proukrainka napisała: > Mnie lachy nazywaja ukrainka ,proukrainka,kozenie mojej famili sa harnas zboczeńcu jeden , całkiem ci zaczeło walić na dykiel ? Odpowiedz Link
proukrainka Re: Privit szukam meza z Ua ,Rosji 29.09.07, 17:47 kim jest harnas to ze zbok to juz wiem nierozumiem waszych wypowiedzi ,czy sondzicie ze jestem jakim zbokiem? widze ze i na tym forum macie podszywacza. Tie co mnie do szkoly wysylasz najpierw sam skoncz podstawowke morze ci sie kiedys uda Slava UA Odpowiedz Link
pole83 proukrainka 29.09.07, 18:48 Przedewszystkim jestes trolem z innych for ale widze , ze tutaj tez dotarlas Jesli chcesz poznac Ukrainca to zaloz sobie profil na lvivlove.com/ Lub tego typu stronie , albo idz na Jarmark Europa Odpowiedz Link
proukrainka Re: proukrainka 29.09.07, 19:01 echechechech na trola niewyglondam gdybys napisal iz jestem diablem to bylo by trafniejsze a morze sie z kons znamy ? za linka dzienkuje i pomysl tez jest dobry chechech pozdro Laszku ;] Odpowiedz Link
proukrainka Re: proukrainka 29.09.07, 19:06 p.s jestem jak stalin -wiecznie zywa jak mafia -moje macki wszendzie dotra i wszystko omotaja jak szchermat - zawsze do przodu jak taran- moge buzyc mury i nietylko i sprawiedliwa jak smerc Odpowiedz Link
hak_amoniak Re: proukrainka 29.09.07, 23:17 proukrainka napisała: > p.s jestem jak stalin -wiecznie zywa > jak mafia -moje macki wszendzie dotra i wszystko omotaja > jak szchermat - zawsze do przodu > jak taran- moge buzyc mury i nietylko > i sprawiedliwa jak smerc Masz ode mnie setkę amoniaku na koszt twojej firmy. Odpowiedz Link
kargulgdziepawlak Re: proukrainka 30.09.07, 07:39 hak_amoniak napisał: > proukrainka napisała: > > > p.s jestem jak stalin -wiecznie zywa zgadza sie do tego jeszcze zboczona, tylko ukrainiec moze sobie taką mumie wziąć za żonę na noc a w dzień dmuchac gumowe lalki Odpowiedz Link
proukrainka Re: proukrainka 30.09.07, 15:56 oj niemoto napisalam ze jestem jak stalin a nie ze jestem stalin wes czytaj owaznie ,niejestem zadna mumia ciebie laszku na postron wzionsc trzeba Odpowiedz Link
proukrainka Re: proukrainka 30.09.07, 15:47 dzienki za amoniaczek zawsze sie przyda tylko ze moja firma to fundacia chentnie przyjme jako darowizne na zecz fundacji chech Odpowiedz Link
kargulgdziepawlak Re: Privit szukam meza z Ua ,Rosji 30.09.07, 07:35 proukrainka napisała: > Slava UA co z ciebie za ukrainka skoro nawet ukrainskiego nie znasz, gdzie u ciebie nacjonalistyczna duma Odpowiedz Link
proukrainka Re: Privit wielka slava kozackaja slava 30.09.07, 16:04 miernoto na postronie poznasz moja dume jak prowadzic cie bende za koniem po calej Rp zebys ty mial choc troche mojej dumy ,mego honoru i mej szalonej odwagi a ty szczo ? Esaula z ciebie moge zrobic przydasz mi sie . Odpowiedz Link
kargulgdziepawlak Re: Privit wielka slava kozackaja slava 01.10.07, 07:53 proukrainka napisała: > miernoto na postronie poznasz moja dume jak prowadzic cie bende za koniem po jak się po polsku nauczysz pisać to ci pozwolę na bandurynie zagrać pod pomnikiem smoka wawelskiego Odpowiedz Link
proukrainka Re: Privit wielka slava kozackaja slava 01.10.07, 16:28 Kargulu poco mam grywac w krakowie w londynie lepiej ,lepiej bendzie jak kakas dobra strawe przyzondzisz dla mnie oczywiscie bez jakis trutek ;] Odpowiedz Link
panzerviii Re: Privit wielka slava kozackaja slava 04.10.07, 11:44 Halszak to gdzies ty sie wychowała. Ukrainskiego nie znasz, polski nie gniewaj sie, tez ci nie najlepiej idzie. Mieszkasz i wychowałaś sie w USA. Twoja rodzina ukrainska uciekła jakos tuż po wojnie i udało sie jej tak zamieszac, ze nie wydali jej Yanquis sowietom, a ty wnuczka albo prawnuczka tych uciekinierów, po polsku i ukrainsku cos gadasz, ale pisac ci trudno? Zgadłem? Odpowiedz Link
kargulgdziepawlak Re: Privit wielka slava kozackaja slava 04.10.07, 12:16 panzerviii napisał: > Zgadłem? ta jest zdziczały babiszon wyrzutek z werchowyny Odpowiedz Link
proukrainka Re: Privit wielka slava kozackaja slava 04.10.07, 20:31 Synu cieczwieza ty mi tu niepodskakuj bo skaczesz jak pilka pimpongowa zaras sam bendziesz wyzutkiem jak Ziobro sie za ciebie wezmie p.s Rud mojej rodziny byl bardzo szanowany wsrud lachow i narodu ukrainskiego miernoty ;]] Odpowiedz Link
proukrainka Re: Privit wielka slava kozackaja slava 04.10.07, 20:23 Niezgadles .Mieszkam i zyje w Polsce ,rodzina przenisla sie do Polski przed wojna chyba w czasie rozbiorow z powodow inwestycyjnych ,pozatym w tym wcieleniu u usa niebylam i rachej sie tam niewybieram a rosyjski znam w mowiwe w pisowni musze sobie przypomniec a ukrainskiego sie ucze douczam ale jak niegada sie w obcych jezykach to sie zapomina a czemu tak pisze do jestem jednym z wielu dyzgrafikow i niemam polskiej cionki Odpowiedz Link