Dodaj do ulubionych

Turnus rehabilitacyjny nad morzem-gdzie????

08.01.11, 19:17
Chcemy z mężem i dwójką dzieci(wiek 4 i 10 lat) wybrać się na turnus rehabilitacyjny nad morze.Doradźcie proszę ośrodek który jest nastawiony na rodziny z dziećmi tzn z salą zabaw.Zależy mi też nad dobrym (bliskim)dojściem nad morze.Byliśmy już w Jarosławcu a tam trzeba się namordować by dostać się na plażę.Chodzi mi też o dobre jedzenie tzn 3 posiłki dziennie.Za propozycje będę wdzięczna.
Pozdrawiam serdecznie :-)
Obserwuj wątek
    • linda23 Re: Turnus rehabilitacyjny nad morzem-gdzie???? 10.01.11, 01:17
      Zobacz OKW"FLORYN" błoga cisza i spokój w Unieściu lub też w Mielnie obok jest dość ładnie ale nie każdemu musi się tam podobać. Poszukaj i zobacz w necie . Powodzenia a jeśli dostanę dofinansowanie to chyba tam będę kolejny raz.
      • misia21k7 Re: Turnus rehabilitacyjny nad morzem-gdzie???? 13.01.11, 18:45
        Polecam serdecznie!Byłam i jestem zachwycona! http://www.sanatorium-panorama.pl
        • greendorka991 Re: Turnus rehabilitacyjny nad morzem-gdzie???? 13.01.11, 19:13

My już kolejny raz jedziemy tutaj:
          www.zdrowotel.pl/zdrowie-i-rehabilitacja
          Jedzenie w formie stołu szwedzkiego,tak dobre jak domowe.Na plażę dobre dojście nawet z wózkiem 250-300 m.Plac zabaw dla dzieci i przystosowany nawet dla tych na wózkach.Teren osrodka położony w lesie sosnowym.
          Nic dodać nic ująć.
          Pozdrawiam
          Dorota
    • re12nia Re: Turnus rehabilitacyjny nad morzem-gdzie???? 14.01.11, 20:00
      Polecam Arkę, i wybieram się w tym roku! Dobre zejście nad morze i blisko do morza z ośrodka "Polonez" jest w Unieściu jedzenie też super!
    • fifi78 Re: Turnus rehabilitacyjny nad morzem-gdzie???? 26.01.11, 11:07
      Dziękuję za dotychczasowe podpowiedzi.znalazłam ośrodek CRiW SOPHIA-BRYZA
      w Sarbinowie może ktoś z Was był i może powiedzieć czy warto tam jechać.
    • diana186olk Re: Turnus rehabilitacyjny nad morzem-gdzie???? 07.07.11, 14:55
      Serdecznie zapraszam do SŁONECZKA to miłe gospodarstwo agroturystyczne w Smołdzinie niedaleko Łeby, od października ruszają turnusy rehabilitacji otyłości i nadciśnienia, w niedużej grupie ok 10 osób praca jest bardziej wydajna, mamy do dyspozycji basen solankowy a na nim gimnastykę profilaktyczną, Aqua aerobic, w pełni wyposażoną salę gimnastyczną, gamę zabiegów : kąpiele borowinowe, masaże kamieniami półszlachetnymi, antycelulitowy masaż bańką chińską, refleksologię i inne, zajęcia z terapeutą indywidualne i grupowe, treningi w terenie Nordic Walking. Ponad to do dyspozycji gości są lekarze specjaliści. Zapewniamy domowe wyżywienie dostosowane do potrzeb dietetycznych. Zapraszamy serdecznie
      www.smoldzino.com/
    • madzialena121 sarbinowo jagoda 13.07.11, 19:45
      w piatek jade,byłam kilka razy,jest super,jedzenie extra(nie jestes w stanie przejesc)do morza na druga strone(50m)wielki plac zabaw,naprawde polecam
    • magda.grzelewska Re: Turnus rehabilitacyjny nad morzem-gdzie???? 15.05.13, 12:33
      Hej, ja mogę z doświadczenia polecić turnus w Euromedzie blisko Mielna. Ośrodek jest bardzo blisko morza, więc nie ma problemu, by wyjść sobie z rodzinką na wieczorny spacer na plażę. Blisko jest też piękny las. Co do posiłków, jeśli nic się nie zmieniło, serwują 3 posiłki dziennie w przytulnej stołówce wliczone w koszt turnusu. Przed budynkiem jest fajny plac zabaw dla dzieci, choć my akurat nie korzystaliśmy. Za to przydał nam się bezprzewodowy Internet na miejscu :)
      pozdrawiam
      Magda
    • magda.grzelewska Re: Turnus rehabilitacyjny nad morzem-gdzie???? 17.05.13, 10:29
      Najlepiej będzie jak po prostu do nich zadzwonisz albo napiszesz to ci wszystko powiedzą, tu masz e-mail dorota.euromed@gmail.com, a to ich strona euromed.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=60&Itemid=62. Myślę, że powinny być jeszcze miejsca na jesień, a może i na lato. Wiem że ludzie tam przez cały rok na turnusy przyjeżdżają.
    • magda.grzelewska Re: Turnus rehabilitacyjny nad morzem-gdzie???? 24.05.13, 11:29
      Tak, dokładnie, jak napisałeś prowadzą rehabilitację z wykorzystaniem tego kombinezonu Adeli, i to nawet chyba jakiejś jego nowocześniejszej wersji. Ludzie bardzo go sobie chwalili, są tacy, co roku przyjeżdżają nawet z zagranicy specjalnie na tę terapię, więc widać daje efekty. Zdaje się, że faktycznie opatentowali go po pierwszych lotach kosmicznych, pewnie ludzie z NASA za tym stoją ;)
      • magda.grzelewska Re: Turnus rehabilitacyjny nad morzem-gdzie???? 27.05.13, 11:55
        tu jeszcze znalazłam dodatkowe informacje o tym kombinezonie www.damy-rade.org/terapie-i-osrodki/terapie/1669-terapia-w-kombinezonie-adeli.html a tu jest o tej terapii w euromedzie euromed.pl/. Poza tym wydaje mi się, że oprócz supernowoczesnego sprzętu ważni są też ludzie - a tu są najlepsi fachowcy i terapeuci z sercem do każdego Pacjenta, jak dla mnie to się bardzo liczy
        • marek_czarek Re: Turnus rehabilitacyjny nad morzem-gdzie???? 31.05.13, 10:04
          Korzystaliśmy z terapii w Euromedzie kilka lat z rzędu i naprawdę dała świetne efekty. Ośrodek jest pięknie położony w pobliżu Mielna, no i co najważniejsze mają tam najnowszej generacji sprzęt rehabilitacyjny oraz wykwalifikowany personel. Na turnus bardzo dobre miejsce, polecam
    • krakowiak66 Re: Turnus rehabilitacyjny nad morzem-gdzie???? 31.05.13, 10:50
      Witam!Tutaj powinno być fajnie Tobie i Twojej rodzince -Dźwirzyno - Ośrodek Wypoczynkowo - Leczniczy "OPOLE".Opole” położone jest w odległości ok. 250 m od morza i dysponuje 450 miejscami w pokojach 1,2,3 i 4 osobowych oraz apartamenty. Wszystkie pokoje z balkonami. Na terenie Ośrodka do dyspozycji Gości: Jadalnie, kawiarnia, świetlice, biblioteka, bilard, sala gimnastyczna, siłownia, boisko do gry w siatkówkę, koszykówkę, tenisa ziemnego, plac zabaw dla dzieci, zakład rehabilitacji leczniczej, parking dla samochodów osobowych.
      • boleczest Re: Turnus rehabilitacyjny nad morzem-gdzie? 20.09.13, 17:08
        Za duży moloch. Wszędzie tłok.
    • re12nia Re: Turnus rehabilitacyjny nad morzem-gdzie???? 17.09.13, 17:07
      www.arka.jaroslawiec.pl/index.php?l=arka1 Polecam,by łam tam 4 raz,pojadę w przyszłym roku.
      • chiton Re: Turnus rehabilitacyjny nad morzem-gdzie???? 19.09.13, 22:03
        ośrodek fajny ,ale nie ma plazy,do plazy jest daleko
    • re12nia Re: Turnus rehabilitacyjny nad morzem-gdzie???? 24.09.13, 19:15
      www.orwpolonez.pl/index.php/turnusy-rehabilitacyjne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka