bbkk 09.11.15, 14:30 Ja znalez wlasciciela po jego nunerze? Gdzie zadzwonic zeby to zglosi ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0xp Re: Znalazlam aparat sluchowy 18.11.15, 10:56 Mam prośbę proszę o kontakt 663603452, jaki aparat Pan znalazł jeśli TYPU BAHA 100 to prosz Odpowiedz Link Zgłoś
za_mszowe gdzie znaleziony ten aparat? [OSZUST powyzej] 18.11.15, 12:58 a skąd wiadomo, GDZIE zgubiono/znaleziono aparat? najjedyńszy na cały kraj był? przecież to próba potencjalnego oszustwa, a "fundacja integracja" nawet paluszkiem nie kiwnie. Wykorzystujecie wolontariuszy za free, nie umiecie ich w żaden sposób zmotywować, to nic dziwnego, że nie przyłożą się do obowiązków. Odpowiedz Link Zgłoś
bbkk Re: gdzie znaleziony ten aparat? [OSZUST powyzej] 18.11.15, 17:49 Znalazlam inny typ. Czy nie ma opcji znalezienia wlasciciela po numerze? Odpowiedz Link Zgłoś
za_mszowe Re: gdzie znaleziony ten aparat? [OSZUST powyzej] 18.11.15, 17:55 czy aparaty sa nadawane tak jak PESEL? no chyba nie. oglos sie na forach dla nieslyszacych i opisz sytuacje. czyli gdzie, typ, itp. albo pojdz do organizacji pozarzadowej dla ON w miejscu znalezienia. rozumiem, ze nie chcesz trafic na oszusta, ale moze jak juz bedziesz szukac, to raczej wpierw poszukaj lokalnie, tam gdzie znalazlas. Odpowiedz Link Zgłoś
bbkk Re: gdzie znaleziony ten aparat? [OSZUST powyzej] 18.11.15, 20:48 Skoro ma numer to myslalam ze mozna po nim znalezc wlasciciela. Odpowiedz Link Zgłoś
za_mszowe Re: gdzie znaleziony ten aparat? [OSZUST powyzej] 18.11.15, 20:58 niestety, to nie rower (rowery np i tak sa znakowane dobrowolnie). czy kazdy aparat ma indywidualny, jedyny w swoim rodzaju numer? zdajesz sobie sprawé, ilu jest producentów aparatów, i jaki bylby b-u-r-d-e-l, z normatywnym ujednoliceniem wszytskich aparatów na ßwiecie? wyobraznia to taka fajna rzecz, szkoda ze nie posiadasz. Odpowiedz Link Zgłoś
za_mszowe Re: gdzie znaleziony ten aparat? [OSZUST powyzej] 18.11.15, 21:01 najlepiej postaw sobie w gablotce lub na póleczce, nad kominkiem, czy gdzie tam, fajny dizajn, sasiadka takiej fajnej durnostojki nie ma, zaszpanujesz. jakby Ci zalezalo, to bys juz dawno temu zglosila sprawe gdzie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
0xp aparat 20.11.15, 13:06 Mam pytanie jaki aparat słuchowy został znaleziony np. aparat BAHA 100 jeśli tak to bym był wdzięczy o kontakt. 663603452. Ponieważ ja taki zgubiłem pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś