Dodaj do ulubionych

Znalazlam aparat sluchowy

09.11.15, 14:30
Ja znalez wlasciciela po jego nunerze? Gdzie zadzwonic zeby to zglosi ?
Obserwuj wątek
    • 0xp Re: Znalazlam aparat sluchowy 18.11.15, 10:56
      Mam prośbę proszę o kontakt 663603452, jaki aparat Pan znalazł jeśli TYPU BAHA 100 to prosz
      • za_mszowe gdzie znaleziony ten aparat? [OSZUST powyzej] 18.11.15, 12:58

a skąd wiadomo, GDZIE zgubiono/znaleziono aparat?
        najjedyńszy na cały kraj był?

przecież to próba potencjalnego oszustwa, a "fundacja integracja" nawet paluszkiem nie kiwnie.
        Wykorzystujecie wolontariuszy za free, nie umiecie ich w żaden sposób zmotywować, to nic dziwnego, że nie przyłożą się do obowiązków.
        • bbkk Re: gdzie znaleziony ten aparat? [OSZUST powyzej] 18.11.15, 17:49
          Znalazlam inny typ.
          Czy nie ma opcji znalezienia wlasciciela po numerze?
          • za_mszowe Re: gdzie znaleziony ten aparat? [OSZUST powyzej] 18.11.15, 17:55
            czy aparaty sa nadawane tak jak PESEL? no chyba nie. oglos sie na forach dla nieslyszacych i opisz sytuacje. czyli gdzie, typ, itp. albo pojdz do organizacji pozarzadowej dla ON w miejscu znalezienia. rozumiem, ze nie chcesz trafic na oszusta, ale moze jak juz bedziesz szukac, to raczej wpierw poszukaj lokalnie, tam gdzie znalazlas.
            • bbkk Re: gdzie znaleziony ten aparat? [OSZUST powyzej] 18.11.15, 20:48
              Skoro ma numer to myslalam ze mozna po nim znalezc wlasciciela.
              • za_mszowe Re: gdzie znaleziony ten aparat? [OSZUST powyzej] 18.11.15, 20:58

niestety, to nie rower (rowery np i tak sa znakowane dobrowolnie). czy kazdy aparat ma indywidualny, jedyny w swoim rodzaju numer? zdajesz sobie sprawé, ilu jest producentów aparatów, i jaki bylby b-u-r-d-e-l, z normatywnym ujednoliceniem wszytskich aparatów na ßwiecie? wyobraznia to taka fajna rzecz, szkoda ze nie posiadasz.
                • za_mszowe Re: gdzie znaleziony ten aparat? [OSZUST powyzej] 18.11.15, 21:01

najlepiej postaw sobie w gablotce lub na póleczce, nad kominkiem, czy gdzie tam, fajny dizajn, sasiadka takiej fajnej durnostojki nie ma, zaszpanujesz.

jakby Ci zalezalo, to bys juz dawno temu zglosila sprawe gdzie trzeba.
    • 0xp aparat 20.11.15, 13:06
      Mam pytanie jaki aparat słuchowy został znaleziony np. aparat BAHA 100 jeśli tak to bym był wdzięczy o kontakt. 663603452. Ponieważ ja taki zgubiłem pozdrawiam serdecznie.
      • bbkk Re: aparat 20.11.15, 20:54
        Już pisałam że to nie taki typ.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka