wanilia1 20.08.02, 09:33 Koniecznie wejdźcie na stronę: www.migotka.wha.la. Migotka - Bogusia potrzebuje pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mary_z_danii Re: Migotka - poznaj ją 20.08.02, 15:37 Bylam, przeczytalam... i jestem pod wrazeniem Jej niesamowitej sily i woli zycia. Zaniepokoil mnie natomiast wpis w Ksiedze Gosci o Jej ewentualnym/mozliwym samobójstwie. www.ksiega.4free.pl/ksiega.php?uid=72831&page=0 Czy ktos cos wie na ten temat????? Zaniepokojona Mary Odpowiedz Link Zgłoś
wanilia1 Re: Migotka - poznaj ją 20.08.02, 17:09 Mary, dziękuję za wpis. To bzdura z tym samobójstwem, okrutny i bezsensowny wygłup. Migotka jest w Niemczech, jest po pierwszej operacji. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_z_danii Vanillia 20.08.02, 17:46 Slicznie dziekuje za odpowiedz :))) Uffff... odetchnelam z ulga :)))) Nie rozumiem natomiast psychopatow robiacých sobie TEGO rodzaju zarty :((( To jest bardziej niz chore(psychicznie). Jak Migotka pokazala nam wszystkim, nawet choroba ciala i nieustanny bol fizyczny, pozwala zachowac zdrowa psychike. A Jej sily i woli przetrwania mogloby Jej pozazdroscic miliony zdrowych(fizycznie) i nieustannie narzekajacych... Mam nadzieje, ze jej operacja sie uda:))) I prosze, jesli masz z Nia kontakt, pozdrow Ja ode mnie tez (choc poznalam Ja dopiero dzisiaj, i tylko na Jej stronach internetowych) Pozdro Mary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes:) Re: Vanillia IP: *.dip.t-dialin.net 20.08.02, 20:11 hej, wlasnie chcialem otworzyc te strone migotki i nie moge... czemu? poza tym przeczytalem gdzies na stronei z wpisami, ze migotka popelnila samobojstwo, mam nadzieje, ze to nie prawda. ramzes:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes:) co jest ze strona migotki? IP: *.dip.t-dialin.net 20.08.02, 20:14 hej, wlasnie chcialem otworzyc te strone migotki i nie moge... czemu? ramzes:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes:) dlaczego nie moge dopisac zadnego postu?? IP: *.dip.t-dialin.net 20.08.02, 20:15 Odpowiedz Link Zgłoś
wanilia1 Re: dlaczego nie moge dopisac zadnego postu?? 21.08.02, 08:36 Podaję Ci stronę Migotki jeszcze raz: www.migotka.wha.la Wpisz to po prostu jako adres strony. Jeśli nie możesz wejść, spróbuj: www.migotka.prv.a.pl Informacje o rzekomym samobójstwie Migotki to czyjś nieodpowiedzialny wygłup. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes#:) dzieki?? IP: *.dip.t-dialin.net 21.08.02, 08:51 wanilia1 napisała: > Podaję Ci stronę Migotki jeszcze raz: www.migotka.wha.la > Wpisz to po prostu jako adres strony. Jeśli nie możesz wejść, spróbuj: > www.migotka.prv.a.pl > Informacje o rzekomym samobójstwie Migotki to czyjś nieodpowiedzialny wygłup. > Pozdrawiam dzieki!!!! pierwsza strona dziala, natomiast druga automatycznie przekierounowywuja sie na strony frimy action-2 (www.migotka.prv.a.pl) ramzes#:) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Migotka - poznaj ją 21.08.02, 17:12 w księdze gości napisano, że migotka zmarła (nie chodzi mi o ten post o samobójstwie, tylko dzisiejszy). szkoda, że dobrzy ludzie odchodzą szybciej niż inni Odpowiedz Link Zgłoś
mary_z_danii Re: Migotka zyje? Vanilia i inni 22.08.02, 08:15 Wpis o smierci Migotki po operacji w ksiedze gosci na podanej wyzej stronie zostal dwukrotnie zdementowany. Ponoc jakis kolejny psychopata zrobil sobie "zarcik". Nie rozumiem tylko, jak ktos moze sie na takie "zarty" zdobyc :(( Mam nadzieje, ze Bogusia czuje sie dobrze po operacji :) Vanilia, czy moglabys nas ponformowac o stanie faktycznym i samopoczuciu Bogusi - jesli oczywiscie masz dostep do takich informacji? Z gory dzieki !! Pozdro Mary Odpowiedz Link Zgłoś
wanilia1 To zabawa psychopaty 22.08.02, 20:20 mary_z_danii napisała: > Vanilia, czy moglabys nas ponformowac o stanie faktycznym i samopoczuciu > Bogusi - jesli oczywiscie masz dostep do takich informacji? Z gory dzieki !! Mary, dzięki za troskę o Bogusię, to naprawdę dodaje otuchy. Migotka jest w Niemczech, musi tam pozostać jakieś trzy tygodnie. Wszytskie aktualności będą na stronie, ale na pewno nie w książce gości ;)) Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_z_danii Re: To zabawa psychopaty 22.08.02, 21:05 Dzieki za odpowiedz, i do tego tak pozytywna :))) Bede zerkac na Jej stronke, a poki co zycze wszystkiego najlepszego i Bogusi, i Jej rodzinie i przyjaciolom. Takich zaburzonych osobnikow jak ci, ktorzy pojawili sie na Jej stronie nawet nie probuje rozumiec, bo to poza granicami mojej wyobrazni (a mam ja dosc duza;) Pozdro Mary Odpowiedz Link Zgłoś