copka65 23.09.08, 00:13 kredyt hipoteczny w Millenium CHF - 3.79% prowizja 1 % na 30 lat czy wart grzechu , jak długo trwają rzeczywiście procedury?dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karp28 Re: proszę o opinię 23.09.08, 07:19 Oprocentowanie ok może da się negocjować jeszcze prowizję? Generalnie millennium jest w miarę tani ale papierologia!!! Kredyt dostanie PAn prawdopodobie za około 2 miesiące. Proponuję jeszcze wejść na www.kredyt-lider.pl Tam po zalogowaniu i przedstawienu potrzeb banki prześlą swoje oferty kredytowe - millenium takze:) może zaproponują coś lepszego? Generalnie za darmo i bez zobowiązań dowie się PAn co banki są PAnu w stanie zaproponować. Odpowiedz Link Zgłoś
anett_sawicka Re: proszę o opinię 23.09.08, 12:09 Witam, nazywam się Aneta Sawicka i jestem Doradcą Finansowym w firmie FINAMO S.A. Nasza Firma zajmuje się profesjonalnym i całkowicie dla Pana BEZPŁATNYM doradztwem, przy wyborze kredytu hipotecznego, spośród 14 ofert największych banków w Polsce! Serdecznie zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam, Aneta Sawicka doradca ds. kredytów hipotecznych i inwestycji FINAMO Spółka Akcyjna ul. Marszałkowska 111 00-102 Warszawa +48/ 609 966 924 aneta.sawicka@finamo.pl www.finamo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
doradzamgd Re: proszę o opinię 23.09.08, 18:26 Podejrzewam, że przy takim oprocentowaniu w millenium ma Pani wkład własny, musiałaby Pani podać bardziej szczegółowe parametry. ale oferta jest dość atrakcyjna. Jeśli chodzi o decyzję w Millenium powinien to być okres około 5-14 dni zależy od regionu. Proszę pamietać, że dopiero kompletny zestaw dokumentów jest kierowany do analityka. Odpowiedz Link Zgłoś
copka65 Re: proszę o opinię 23.09.08, 23:09 dziękuję !to co napisaliście brzmi obiecująco!trzymajcie za mnie kciuki,żeby decyzja była pozytywna! Odpowiedz Link Zgłoś
doradzamgd Re: proszę o opinię 24.09.08, 10:42 A to Pani od ugody:) nie powinno być problemu. Problem był z udokumentowaniem wpływów na konto? W millenium bedą wymagali zaświadczenia z ZUS o wysokości podstawy , od której są naliczane składki. Jeśli zdolność Pani pozwala i nie było wielkich wpadek w BIK decyzja powinna byc pozytywna. daniells@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
copka65 Re: proszę o opinię 25.09.08, 10:51 dokumenty skompletowane,czekam tylko na wycenę mieszkania.mam nadzieję,że to ostatnia i teraz udana próba kredytu! Odpowiedz Link Zgłoś
doradzamgd Re: proszę o opinię 25.09.08, 11:02 Nie powinno być problemu, chodzi o kredyt na 50% wartości nieruchomości dlatego bezwzględu na to jak wypadnie wycena powinno byc OK. Odpowiedz Link Zgłoś
copka65 Re: proszę o opinię 25.09.08, 21:07 Problem może być wtedy,gdy rzeczoznawca wyceni mieszkanie na kwotę,której połowa nie będzie wystarczała na spłacenie "byłego".Ale o tym pomyślę póżniej!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dominika_maciejewska Re: proszę o opinię 26.09.08, 12:11 Dzień dobry, Jestem doradcą finansowym w jednej z dużych firm ogólnopolskich. Jeżeli byliby Państwo zainteresowani moją pomocą, oczywiści bezpłatną, proszę o kontakt na maila dominika_maciejewska@wp.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
directre Re: proszę o opinię 23.09.08, 20:20 warunki są dobre, można jeszcze dowiedzieć się od doradców wybranych banków czy daliby lepsze, polecam Odpowiedz Link Zgłoś