jurek-de1 Re: O kobietach:18 - 21 26.09.08, 19:24 18 - 21 - kobieta jest jak Afryka, albo Australia. Jest tylko w połowie odkryta, dzika pełna naturalnego piękna z gęstym buszem w urodzajnych deltach. Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: O kobietach:21 - 30 26.09.08, 19:25 21 - 30 - kobieta jest jak Ameryka lub Japonia. Całkowicie otwarta, dobrze poznana i otwarta na handel, szczególnie na kraje posiadające pieniądze lub samochody. Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: O kobietach: 30 - 40 26.09.08, 19:25 30 - 40 - kobieta jest jak Indie lub Hiszpania. Bardzo gorąca, odprężająca i świadoma swojej urody. Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: O kobietach: 40 - 45 26.09.08, 19:27 40 - 45 - kobieta jest jak Francja albo Argentyna. W czasie wojny została w połowie zniszczona, ale można jeszcze znaleźć cieple i wartościowe miejsca do zwiedzenia. Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: O kobietach: 45 - 50 26.09.08, 19:28 45 - 50 - kobieta jest jak Jugosławia lub Irak. Wojnę przegrała i męczą ja problemy przeszłości. Poza tym potrzebna jest całkowita odbudowa Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: O kobietach: 50 - 60 26.09.08, 19:29 50 - 60 - kobieta jest jak Rosja albo Kanada. Bardzo daleka, cicha, jej granice są praktycznie nieskończone, ale zimny klimat trzyma ludzi z dala. Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: O kobietach: 60 - 70 26.09.08, 19:30 60 - 70 - kobieta jest jak Anglia albo Mongolia. Ma poważanie i świetną przeszłość, ale nie ma przyszłości. Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: O kobietach: 70 - 26.09.08, 19:31 70 - ... - kobieta jest jak Albania albo Afganistan. Wszyscy wiedzą jak tam jest ale nikt nie chce tam wyjechać. Odpowiedz Link
madohora Re: O kobietach:18 - 21 27.11.17, 22:11 Brunetka, ruda i blondynka założyły się, że przepłyną 20 kilometrów z wyspy na brzeg stałego lądu. Brunetka przepłynęła 5 km, straciła siły i utopiła się. Ruda przepłynęła 10 km, straciła siły i utopiła się. Blondynka przepłynęła 19,5 km, po czym stwierdziła, że nie ma siły płynąć dalej, więc wróciła na wyspę. Odpowiedz Link
madohora Re: O kobietach:18 - 21 27.11.17, 22:18 Do szpitala trafił pacjent na amputacje jednej nogi. Po operacji przychodzi do niego chriurg i mówi: - Mam dla pana dwie wiadomości, dobra i złą. Którą najpierw? - Złą, panie doktorze. - Przez pomyłkę amputowaliśmy panu obie nogi. - Rany boskie! A ta dobra wiadomość, doktorze? - Widzi pan tę rudą i cycatą pielęgniarkę?! - Widzę... - Dymam ją... odpowiedział doktor. Odpowiedz Link
madohora Re: O kobietach:18 - 21 27.11.17, 22:18 W pewnym mieście wynaleziono maszynę do wykrywania kłamstw. Siada brunetka: - Myślę że jestem zgrabna... Zabiło ją. Siada ruda: - Myślę że jestem mądra... Zabiło ją. Siada blondynka: - Myślę.. Zabiło ją. Odpowiedz Link
madohora Re: O kobietach:18 - 21 27.11.17, 22:19 Czy długi ten korek? Nie wiem, bo pierwsza jestem... Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: Modlitwa wieczorna kobiety: 26.09.08, 19:33 Modlitwa wieczorna kobiety: Ojcze nasz, który jesteś w niebie Mam taką prośbę wielką dziś do Ciebie Daj mi faceta i ma być bogaty Ma mieć Ferrari - za cash nie na raty Duze mieszkanie, a najlepiej willę Ma mnie wciąż słuchać, nie tylko przez w chwilę Ma mnie zadowalać kiedy mam ochotę Śniadanie mi robić - nie tylko w sobotę Oglądać romansy, biżuterię kupić W życiu mym nie będzie mógł się nigdy upić Nie chce nigdy widzieć jego własnej matki Ja wydaję kasę - on płaci podatki On nie ma kolegów - ja mam koleżanki Kont ma mieć on wiele - okoliczne banki Złotych kart bez liku, czeków co nie miara Jak mi to załatwisz - wzrośnie moja wiara Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: O kobietach:-METAMORFOZA KOBIETY... 28.11.08, 23:38 METAMORFOZA KOBIETY... Kobieta przed slubem 1. Pachnie jak kwiatuszek 2. Cwierka jak wróbelek 3. Urocza zabka 4. Kusi 5. Obiecuje 6. Budzi pozadanie 7. Niezwykle pociaga 8. Robi oczka 9. Pokazuje zabki 10. Otwiera usteczka 11. Daje buzi 12. Czarodziejka 13. Skarb Kobieta po slubie 1. Patrzy jak pokrzywa 2. Kracze jak wrona 3. Wstrêtna ropucha 4. Nie musi 5. Maltretuje 6. Budzi do roboty 7. Wyciaga pieniadze 8. Podbija slepia 9. Szczerzy kly 10. Drze mordê 11. Wali po pysku 12. Czarownica 13. Skarbonka Odpowiedz Link
madohora Re: O kobietach: 19.11.09, 19:47 Kobieta jest jak perła - droga a nigdy nie wiesz co kryje w środku Odpowiedz Link
madohora Re: O kobietach: 07.12.09, 13:48 Jesteś ulotna niczym mgiełka I chociaż mała jesteś wielka Różne koleje losu przechodziłaś Lecz drzemie w tobie jakaś siła Odpowiedz Link
madohora Re: O kobietach: 04.12.10, 15:21 Tak to już jest z kobietami Jedna nas denerwuje a druga mami Odpowiedz Link
madohora Re: O kobietach: 25.10.12, 12:09 Wieczorem Najpierw się zaczął czulić Wreszcie chciał ją przytulić Powiedziała: Nie znam pana! I rozstali się. Z rana! Odpowiedz Link
madohora Re: O kobietach: 25.10.12, 12:12 Naga prawda Tyle podniet jest co krok, Wkoło dziewki piękne, hoże! Mówi popsuł mi się wzrok A naprawdę - już nie może! Odpowiedz Link
madohora Re: O kobietach: 29.04.13, 00:10 Miotła Pewien bogaty właściciel ziemski, który potępiał bardzo modne wyrachowanie młodych panien starał się przy każdej sposobności wyrobić tym samym nieufność kobiet mających za cel życia stroje i zabawy. Nieraz mówił mu: - Musisz sobie wybrać rządną i pracowitą kobietę na żonę. Broń cię boże od strojjnisi, któraby się miotły nawet nie dotknęła. Naukę tę wziął młody człowiek do serca. Pewnego pięknego dnia wiosennego, gdy ojciec liczne towarzystwo do siebie na wieś zaprosił, kazał on podczas gdy goście siedzieli u stołu dużą miołę w porzek schodów położyć. Po obiedzie, gdy całe towarzystwo wybierało się na spacer do lasu, stanął wraz z swym przyjacielem w pobliżu drzwi i powiedział: - Uważaj, proszę! Ta miotła pomoże mi wybrać żonę. Ta z młodych dziewcząt która będzie wiedziała jak z nią postąpić zostanie moją żoną Za chwilę wyszło całe towarzystwo. Większa część przeszła przez miotłę, inne potknęły się o nią. na koniec nadeszła ładna, młodziutka panienka, która miotłę podjęła i postawiła w odpowiednim miejscu. Młody człowiek dotrzymał słowa, ośiwadczył się i zosyał przyjęty. Nigdy nie żałował wyboru Odpowiedz Link
madohora Re: O kobietach: 29.04.13, 00:12 Kobieta jest burzą w domu, niszczycielką spokoju Simonides Odpowiedz Link
madohora Re: O kobietach: 29.04.13, 00:12 Kobieta gospodarna i dbająca o dom i domowników jest radością męża i darzy go spokojnem życiem Sirach Odpowiedz Link
madohora Re: O kobietach: 27.11.17, 22:09 Kowalski zachęca żonę: - Poszłabyś do fryzjera i pomalowałabyś sobie włosy na rudo. - Na rudo? A po co?! - Słyszałem, że rude kobiety mają większy temperament. Odpowiedz Link
madohora Re: O kobietach: 24.01.22, 23:35 O kobietach proszę pana Można pięknie już od rana Odpowiedz Link
madohora Re: O kobietach: 11.01.25, 21:43 O kobietach napisano mnóstwo wierszy Ale nie wiadomo kto był pierwszy Może ktoś w dalekim kraju A może to był Adam w Raju Odpowiedz Link
madohora Re: O kobietach: 29.04.13, 00:13 Dba tylko o dobro męża i nie czyni krzywdy przez życie całe Salomon Odpowiedz Link
madohora Re: O kobietach: 29.04.13, 00:18 Kobieta jest jak płonąca lampa na świętym ołtarzu i jak złoty słup u srebrnego krzesła Simonides Odpowiedz Link