czarnygrom333 14.09.09, 23:57 Wrocili znajomi z Ukrainy,mowili ze gorsza bieda jak w USA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubert100 Re: Na Ukrainie bieda 15.09.09, 00:46 Jak sie wezma dobrze do roboty to sie podciagna do poziomu USA. Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: Na Ukrainie bieda 15.09.09, 01:17 Naprawde musi byc zle jak Elton Jones chcial zaadoptowac ukrainskiego Lwa. Glupi pomysl, Lew moglby mu cos odgryzc. Lepiej niech zaadoptuje borata.Ten napewno ma otwor nie wazki... Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_spigelmana demokracja wyamga wyrzeczen ! 15.09.09, 01:27 czarnygrom333 napisał: > Wrocili znajomi z Ukrainy,mowili ze gorsza bieda jak w USA. ba ida fast trackiem w tym kierunku to do czegos msuza zaczac. I skonczyc tez musza... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnygrom333 Re: demokracja wyamga wyrzeczen ! 15.09.09, 03:23 Sa rejony na Ukrainie gdzie jedza psy i koty, oj bieda bieda Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: demokracja wyamga wyrzeczen ! 15.09.09, 03:58 Na zielonej Ukrainie gowno rysztokami plynie... Odpowiedz Link Zgłoś
euro-pa powtórka wielkiego głodu.... 15.09.09, 07:14 tym razem made by global korpomafia. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnygrom333 Re: powtórka wielkiego głodu.... 16.09.09, 00:08 Masz racje powtorka wiekiegi glodu ,ale Walesa zachwala przemiany. Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_spigelmana gludu jesynei demokracji 16.09.09, 01:49 czarnygrom333 napisał: > Masz racje powtorka wiekiegi glodu ,ale Walesa zachwala przemiany. Kwach i reszta tez bezinteresownei zajmuje sie promowaniem demorkacji. Kupasziwli to nawet przy uzyci BM21 grad popularyzowal swoaj wersje dobrobytu wsrod ludnosci cywiolnej sasiedniego panstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
euro-pa Walesa jest agentem korpomafii 16.09.09, 10:11 dla nich pracuje , od nich dostaje miliony wlacznie z Noblem Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_spigelmana w Korei poludniowej tez to jestprzysmak 16.09.09, 01:45 czarnygrom333 napisał: > Sa rejony na Ukrainie gdzie jedza psy i koty, oj bieda bieda tylko krow niw jwat az tak demokratyczna jak Urkaina i nie jest w Nato. Odpowiedz Link Zgłoś
euro-pa Bo Ukraina jest kolonią bardziej wyzyskiwaną 15.09.09, 07:12 przez globalne mafie niż Polska. Ukraińska ziemia juz znajduje sie pod okupacja tych mafii. Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: Bo Ukraina jest kolonią bardziej wyzyskiwaną 15.09.09, 14:28 Nie maja "szachisty" aby poprowadzil te kraje tylko zdrajcow i zlodziei.... Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: Bo Ukraina jest kolonią bardziej wyzyskiwaną 15.09.09, 15:25 Pomoc przyjdzie z Hameryki... news.goldseek.com/GoldSeek/1252994940.php Odpowiedz Link Zgłoś
czarnygrom333 Re: Bo Ukraina jest kolonią bardziej wyzyskiwaną 16.09.09, 00:10 Co ciekawe wszystkie ladne domy i apartamenty w centrum Kijowa juz okupuja Zydzi. Odpowiedz Link Zgłoś
muledet.3 Re: Bo Ukraina jest kolonią bardziej wyzyskiwaną 16.09.09, 00:43 czarnygrom333 napisał: > Co ciekawe wszystkie ladne domy i apartamenty w centrum Kijowa juz > okupuja Zydzi. Tak to prawda a jeden to Gondek,czy Bondek ,cos w tym rodzaju. Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_spigelmana Re: Bo Ukraina jest kolonią bardziej wyzyskiwaną 16.09.09, 01:45 muledet.3 napisał: > czarnygrom333 napisał: > > > Co ciekawe wszystkie ladne domy i apartamenty w centrum Kijowa juz > > okupuja Zydzi. > > > > Tak to prawda a jeden to Gondek,czy Bondek ,cos w tym rodzaju. reszte tez znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
muledet.3 Re: Bo Ukraina jest kolonią bardziej wyzyskiwaną 16.09.09, 09:43 swinia_spigelmana napisał: > muledet.3 napisał: > > > czarnygrom333 napisał: > > > > > Co ciekawe wszystkie ladne domy i apartamenty w centrum Kijowa > juz > > > okupuja Zydzi. > > > > > > > > Tak to prawda a jeden to Gondek,czy Bondek ,cos w tym rodzaju. > > reszte tez znasz? Oczywiscie,Kobylanski,Rydzyk,Jankowski,Bubel{Leszek},Gertych{rodzina z tradycjami},Wrzodak. Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_spigelmana Re: Bo Ukraina jest kolonią bardziej wyzyskiwaną 16.09.09, 10:27 muledet.3 napisał: > swinia_spigelmana napisał: > >> > reszte tez znasz? > > > > > Oczywiscie,Kobylanski,Rydzyk,Jankowski,Bubel{Leszek},Gertych{rodzina > z tradycjami},Wrzodak. Ah no tak twoje plemienne anytpatie. Weic znow nie na temat. A z ciekawosci czemu sie tak czepiasz Rydzyka -co on konkretnie tobie zrobil? ciekawym bo kiedy bylem w Polsce to sluchalem Radia Maryja i tam sie albo modlili albo rozmawiali o sprawac codziennego zycia. TO modlitwa ci przeszkadza? Odpowiedz Link Zgłoś
muledet.3 Re: Bo Ukraina jest kolonią bardziej wyzyskiwaną 16.09.09, 11:01 swinia_spigelmana napisał: > muledet.3 napisał: > > > swinia_spigelmana napisał: > > > >> > reszte tez znasz? > > > > > > > > > > Oczywiscie,Kobylanski,Rydzyk,Jankowski,Bubel{Leszek},Gertych {rodzina > > z tradycjami},Wrzodak. > > Ah no tak twoje plemienne anytpatie. To jest wzajemna "milosc",ktora sie nigdy nie skonczy. Weic znow nie na temat. Dlaczego?,jezeli Zydzi wykupili mieszkania w Kijowie to dlaczego nie mogla tego zrobic" czeredka polska." > > A z ciekawosci czemu sie tak czepiasz Rydzyka -co on konkretnie tobie > zrobil? ciekawym bo kiedy bylem w Polsce to sluchalem Radia Maryja i tam > sie albo modlili albo rozmawiali o sprawac codziennego zycia. TO modlitwa > ci przeszkadza? Rydzyk nienawidzi mnie bo jestem Zydem,chociaz mnie nie zna. Taka jest wlasnie "polska czeredka". Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_spigelmana Re: Bo Ukraina jest kolonią bardziej wyzyskiwaną 16.09.09, 13:17 muledet.3 napisał: > > > Oczywiscie,Kobylanski,Rydzyk,Jankowski,Bubel{Leszek},Gertych > {rodzina > > > z tradycjami},Wrzodak. > > Ah no tak twoje plemienne anytpatie. > To jest wzajemna "milosc",ktora sie nigdy nie skonczy. Nigdyto mocne slowo. Tak mi sie widzie, ze cos zawsze zaczyna milsoc nie domyslasz sie co moglby byc przyczyna obecnej? Giertychowie nie lubili kuronia bo mowiel ,ze jego dziadus bylbandyta i napadl na kase dla robotnikow. Ale jesli to prawda to tutaj nie ma antysemityzmu tylko braksympatii dla bandytow. > Weic znow nie na temat. > > > Dlaczego?,jezeli Zydzi wykupili mieszkania w Kijowie to dlaczego nie > mogla tego zrobic" czeredka polska." Uwazasz ,ze bogatych spekulantow zydowskich jest tyle samo co polskich? no nie wiedzialem ze Polacy sa tak bogaci. Podbija to moje ego. > Rydzyk nienawidzi mnie bo jestem Zydem,chociaz mnie nie zna. > Taka jest wlasnie "polska czeredka". ? a skad wiesz ,ze nienawidzi? jak ta nienawisc sie wyraz? ja nigdy nei slyszalem w RM slow nienawisci do Zydow. owszem krytyke prozijonistycznego lobby tylu Gross und Calka tak ale co to ma wspolnego z nienawiscia do Zydow? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnygrom333 Re: Bo Ukraina jest kolonią bardziej wyzyskiwaną 16.09.09, 02:08 Gondek na Ukrainie nic nie ma ma w Polsce Kanadzie i Angli. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnygrom333 Re: Bo Ukraina jest kolonią bardziej wyzyskiwaną 16.09.09, 00:09 Placili za ta ziemie psie grosze. Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Re: Bo Ukraina jest kolonią bardziej wyzyskiwaną 16.09.09, 17:51 Bo w zyciu nalezy stosowac stara zydowska formule...-"jest zle -on zarabia,ja -trace jest dobrze -on zarabia,ja zarabiam jest bardzo dobrze - on traci , ja zarabiam". Odpowiedz Link Zgłoś