Gość: nowy IP: 5.5D* / *.huji.ac.il 10.01.04, 23:04 NIE WSZYSCY JESTESMA TAKIE SAMI :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nowy aha !! chce powidziec za co przepraszam IP: 5.5D* / *.huji.ac.il 10.01.04, 23:25 Glownie zza wulgarizmusy oraz agresje. Tu w Israel ludzie co chca pokoju tez musza cirpiec od tych innych co tylko okupowac i wypedzac. Tutaj tez ciezko wyzwizka od tych Sharona lennikow. Ja uczciwie mowie wszystkim arabom i nie: wychodzcy arabowie (refugees) juz nie beda wracali to za trud duzy. Mur placzu tez nasz na zawsze bo to nasza religia sancutarium ale tu dobre zydzi ludzie chca za pokoj granica green z 67 i Izrael sie zgodzi wtedy z ONZ i bedzie pokoj. Ja nigdy nie pisalem na forum bo sie boje wyzwizka i terror od zydow co nienawidza bo ja nie Sharona votant. Ja tu od nich w Israelu shock i terror codziennie. Ja widze ze oni to samo tu na forum. Ale ludzie co dobra wola i chca pokoj z 67 - wy sie nie poddawac. Ja widze ze najgosze tu pisza z Israela zydzi to Dana i Marcus_Crasus. Ja za onych agresja i wyzwiska przepraszam. To sa ludzie wojna a nie ludzie pokoju. Przepraszam i chyba juz nie bede wracac tu bo tu toilet a nie kultura. Walczym z tym codziennie na uniwersyteta. Na to forum nie duzo u mnie sily :((( Prosze nie zal do nas i nie nienawisc bo prymitywa dana i marcus zlosc i zlych zydow tu pokazuja. MY NIE WSZYSCY SA TAKIE SAMI! MY CHCEMY POKOJ I SPRAWIEDLIWA GREENLINE Z 67!!! JUDAIZM RELIGIA POKOJ I DOBRE SASIEDZI Z ARABAMI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: aha !! chce powidziec za co przepraszam IP: *.acn.waw.pl 10.01.04, 23:41 Dla wszystkich ktorzy propaguja nienawisc zydowsko-arabska. Bylem przed chwila na forum zydow pochodzenia algierskiego,tam uczestnicza i muzulmanie i zydzi i wierzcie mi ze jestem pod wrazeniem ich kultury,wzajemnego szanowania.I jedni i drudzy maja duzo wspolnego i o tym pisza. To moze byc ciekawy dla "JAREK" dowie sie roznych ciekawych rzeczy przeczacych jego poglady xenofobiczne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Re: aha !! chce powidziec za co przepraszam IP: *.wszib.edu.pl / *.wszib.edu.pl 11.01.04, 15:13 Można prosić o link do tego forum? Brzmi interesująco. Z góry dziekuję Bnadem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Ciekawie czego sie dowie, IP: *.fastres.net 12.01.04, 09:32 A jezeli w israelu jest 1.2 mil arabow to moze ten nowy jednym z nich jest , z tych co studiowali w Polsce, jest tam tez okolo 200 tys Polakow jako pracownikow, i t taki sam sposob jak skacza na USA ci co tam pracuja onii moga skakac na swoich pracodawcow Zydow, bo ci ich nie doceniaja...znana bajka... Moze jest nie prawda ,ze podbicie arabskie krajow od Egiptu do mauretani twralo az 70 lat i doprowadzilo nie tylko do zniszczenia jezyka, kultury , gospodarki ale tez do wymordowania ( wyniszczenia, zabicia, wyslania do raju - Araby moga to nazywac jak chca ) okolo 80 % mieszkancow, w takim razie encyklopedie klamia, albo tez nie maja kapitalow arabskich.... Moze jezt to nieprawda ,ze 50 tys mlodych arabskich mlodziencow z dusnkim obywatelstem ma wstret do pracy- w takim razie dunskie ministerstwo do spraw integracji klamie, moze jak beda mieli Islamskiego Ministra to powiedza ,ze to Dunczycy nie pracuja wystarczajaco ciezko na ich islamskich Panow. Moze to ze w szkolach publicznych w Brukseli ( stolica Unii) 40 % uczniow jest religii musulmanskiej, a ja zawsze myslalem ,ze konflikt religijny tam byl miedzy katolikami i protestantami- jezeli nie to krzys tak kochana La Repubblica ordynarnie klamie-----w zywe czionki Moze jest to nieprawda ,ze jedna trzecia noworodkow w Kopenhadze ma rodzicow imigrantow z islamskim podlozem- jezeli nie to Politikken tez ordynarnie klamie. Aby byc tu politycznie poprawny, czeba bedzie czytac gazety wydawany w rajach demopkracji , jak Libia, Marokko, Tunesja, Egipt, Saudii Arabia, Pakistan, Malesja i td. Czyzby to bylo wielkie klamstwo ,ze szlachetni obrzucani przez kwiaty araby ich ich wspolwyznawcy potrafili wymordowac jedna czwarta ludnosci Sudanu Poludniowego- moze to tez jest grube ordynarne klamstwo. Pozwdrowienia dla "falszywego Zyda" z Israelu, mieli nasi "Isalmisci" duze klopoty cie znalezc, ale w koncu cie znalezli... Moz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardzo nowy Re: aha !! chce powidziec za co przepraszam IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 11.01.04, 06:02 Nowy, ty tu osmieszasz siebie i zydow. Myslisz odmiennie? Twoja sprawa ale nie dawaj pozywki niektoryn polakom ktorzy tylko na to czekaja. Powiem ci, ze jestes zdrajca i oszustem a ponadto manipulantem i podzegaczem. Doskonale wiesz, ze reprezentujesz ta bardzo waska grupke zydow ktorzy sa sklonni oddac to co do nich nalezy. To co zydzi swoja krwia i ciezka praca wywalczyli. Oddawaj swoje i przepraszaj za siebie a nie za zydow. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmill Re: aha !! chce powidziec za co przepraszam 11.01.04, 06:04 Gość portalu: nowy napisał(a): > jestem polglupkiem! Swieta prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: ten glupek nowy, to nie nowy IP: 213.8.64.* 11.01.04, 16:41 To zwykly prowokator, pracujacy u nas na czarno i udajacy, ze nie zna polskiego. Korzysta z kawiarenki internetowej i prowokuje. Nie dajcie sie nabrac. W dzien myje klozety, a wieczorem sie zabawia, bo zadna dziewczyna z nim nie pojdzie, gdyz tak smierdzi. Z oszczednosci nie myja sie codziennie, bo to kosztuje, a trzeba sobie jeszcze wody kupic. Niestety znam wielu bardzo fajnych ludzi, ktorzy u nas pracuja na czarno i chetnie im pomagam, ale znam tez sporo ment od ktorych ucieka wiekszosc zatrudnionych tu Polakow. Oni zreszta w stosunku do swoich sa jak do nas na forum. Proponuje, nie zwracac na niego uwagi, to sie oddali. Arab nie pisalby takich bzdur, bo jesli zna polski, to znaczy, ze jest wyksztalconym czlowiekiem i to nie jest jego poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA IP: *.adsl.actcom.co.il 10.01.04, 23:25 nu, przepraszaj w swoim imieniu, a nie w imieniu innych. napewno nie w moim. a wogole to za co chcesz przepraszac???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA IP: *.adsl.actcom.co.il 10.01.04, 23:29 aaaa, dostalam wyjasnienie. ok, powtarzam jeszcze raz, przepraszaj ile chcesz i kogo chcesz, ale nie w moim imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy dana - najgorsza twarz terror i vulgaryzmus IP: 5.5D* / *.huji.ac.il 10.01.04, 23:32 Ja juz mowilem i z toba wic ne bede bo ty jestes najtorsza terror, agresia na forum i rasismus dla nie zydow. Za ciebie przepraszam bo przez takie ty ludzie na world nas nie lubia! Nie chcem mowic z toba. Takie jak ty mnie u nas w domu codziennie dyskryminacja i agresja bo ja open mowie sharon nie i green line 67. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 do nowego ????? IP: *.adsl.actcom.co.il 10.01.04, 23:36 nu, jak to sie ladnie mowi, juz wszystko wiadomo, masz adres uniwersytetu hebrajskiego w jerozolimie. wiec tak, albo jestes skretynialym zydem skrajnie lewicowym, albo jestes skretynialym arabem, popierajacym generalissimo. i w jednym i w drugim przypadku, nie masz zadnego pozwolenia odemnie, przepraszac kogokolwiek za cokolwiek, jewanta haver? ve ashshav tistalek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...... dla dany IP: *.acn.waw.pl 10.01.04, 23:45 Gdyby nowy byl arabem no to po co mialby sprobowac ratowac honor zydow w taki sposob???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: dla dany IP: *.adsl.actcom.co.il 11.01.04, 16:14 nu, dla zwyklej prowokacji..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy dana bye IP: 5.5D* / *.huji.ac.il 11.01.04, 00:02 Wiadomo ja pokoj kultura i toleranzje a ty do mnie ze idiot. Ja nie dyskutuja tu na forum z wulgarismusami jak ty. Ja chce tylko niech ludzie forum wiedzieli ze u nas nie wszyscy sa jak ty i oraz marcus druga potwora bez kultura personal. Pokoj bedzie na greenline. Modle sie codzienie. Bye dana. Prosim tylko jedna rzecz: ty nie dawaj tutaj wiecej antysemityzm. Ty nie wicisz ze robisz zle dla zydow i israela? To takie refleksia dla cibie. Bye dana i oraz bye forum. Moze jeszcze raz kiedys tu jestem. Moze ty wtedy dobra zydowka a nie pragnie krew i okupacja :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Drogi nowy IP: *.ipt.aol.com 11.01.04, 01:32 >Gość portalu: nowy napisał(a): > Wiadomo ja pokoj kultura i toleranzje a ty do mnie ze idiot. Ja nie > dyskutuja tu na forum z wulgarismusami jak ty. > > Ja chce tylko niech ludzie forum wiedzieli ze u nas nie wszyscy sa jak ty > i oraz marcus druga potwora bez kultura personal. > > Pokoj bedzie na greenline. Modle sie codzienie. > > Bye dana. Prosim tylko jedna rzecz: ty nie dawaj tutaj wiecej > antysemityzm. Ty nie wicisz ze robisz zle dla zydow i israela? To takie > refleksia dla cibie. > > Bye dana i oraz bye forum. Moze jeszcze raz kiedys tu jestem. Moze ty > wtedy dobra zydowka a nie pragnie krew i okupacja :( > Zawsze wierzylem ze znajdzie sie jeden choc uczciwy Zyd i zjawi sie na tym Forum zdominowanym przez syjonistow i ich slugusow. > Nie nalezy sie bac i zachecam do wlanczania sie do dyskusji. Cocby aby pokazac ze i wsrod Zydow znajdzie sie ktkos uczciwy i z ludzka twarza. > Ja wierze w tych Zydow: www.realnews247.com/spec_rpt_jew_against_zionism.htm www.nkusa.org/ jewsagainstzionism.com/index.html > Zay gezunt i nie przejmuj sie taka paskudnyak jak Dana33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Dana - jak zwykle - konsekwentnie ziejąca IP: *.wszib.edu.pl / *.wszib.edu.pl 11.01.04, 15:17 nienawiścią do wszystkiego, co kłóci się z jej "jedynie słuszną" linią polityczną. Doczytaj wypowiedź Nowego: on nie przeprasza w twoim imieniu, ale za ciebie; i ma do tego prawo. Pozdrawiam Bnadem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Dana - jak zwykle - konsekwentnie ziejąca IP: *.adsl.actcom.co.il 11.01.04, 16:19 nu, bnadem, po pierwsze nie bardzo widze, gdzie ja tu zieje nienawiscia. po drugie oczywiscie, ze uwazam swoja linie za sluszna, inaczej bym jej nie bronila. przeciez jasne, ze nie bronie twojej linii... po trzecie nie dalam ani nowemu ani nikomu prawqa przepraszac ani w moim imieniu ani za mnie. nie ma on do tego prawa. niech praeprasza w swoim imiemiu i za siebie, jesli czuje sie winny. a arab on jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: dana - najgorsza twarz terror i vulgaryzmus IP: *.75.50.7.Dial1.Boston1.Level3.net 11.01.04, 04:34 Nowy.Czy slyszales kiedys ryk niedzwiedzia?Albo huk piorunu? Przesylam Ci takie wlasnie SHALOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PS:Czy znasz niemiecki? Mysle o "Vulgarismus,rasismus..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: West Re: PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA IP: *.lv.lv.cox.net 11.01.04, 04:12 Gość portalu: dana33 napisał(a): > nu, przepraszaj w swoim imieniu, a nie w imieniu innych. napewno nie w moim. > a wogole to za co chcesz przepraszac???? --- ty nie rozumiesz za co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek PISZACY Z ISRAELA IP: *.fastres.net 12.01.04, 12:05 Czy piszacy z Israela musi byc Zydem( Israelczykiem), czy piszacy z Danii musi byc Dunczykiem, czy piszacy z Wloch musi byc Wlochem - ja nim nie jestem ,choc mam Wloskie obywatelstwo, czy pèiszacy z Polski nie moze byc Arabem, czy nazywajacy sie sam Berberem musi byc Berberem, jezeli by nim byl, to sie tak nie nazywal.... jezelòi pracujac cztery lata temu w Istambulu, gdybym z stamtad pisal po polsku, to czym by byl, Turkiem , Polakiem ( nawet nim nie jestem ), to bym po pierwsze czeskim Zydem ,ktory od 31 lat mieszka we Wloszech i ma zone Turke. Tak samo jak ci co mieszkaja i pracuja ( wedlug ich ) w USA i w spoleczenstwie amerykanskim nie widza nic dobrego w ten sam sposob ten Nowy ( co juz smierdzi padlizna), moze doskaonale byc synem jakies Polki ,ktora w Israelu pracuje, bo jezeli on sie uczy Polskiego od kolegow i tak dobrze po Polsku pisze ( choc stara sie robic bledy, tylko moze sobie te bledy napisze, to ich nie bedzie ich mylil ja po maturze w Polsce i pobycie tam prawie 13 letnim tak dobrze nie potrafie napisac. Pozatym ,to jest malo wazne, co oni pisza, wazne jest to , ze powoli sympatia Europy ich opuszcza, a ze w pewnych Europejskich krajach tez nie lubia Zydow to mnie bardzo malo obchodzi, to Araby sa prawdziwym zagrozeniem dla Europy a nie odwrotnie. W zeszlym tygodniu w Biblotece sobie pozwolilem porownac prawie 20 Encyklopedii o Arabskim podbiciu krajow od Egiptu do Mauretanie w latach 632 do 712ne i tylko zmiana stosunku do tych faktow mi wystarczyla, aby spokojnie patrzec na przyszlosc, te z roku 1946 wygladaly jak by te encyklopedie pisaly wyslannicy Stalina( albo Tyfus i Mirmilem i Bnademem) te z ostatnich lat mowia wyraznie o barbarskim napadzie Arabow na swoich sasiadow i o walkach przeciwko nim. Same wypowiedzi tzw "palestynczykow" o tym doskonale swiadcza, jak im sie nie udalo pokonac Israela mieczem, to chca do zniszczyc !Hu..m i Pi..da", przepraszam za wyrazenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil ale wpadka, dana, co? IP: *.uBRgrb01.supercable.es 11.01.04, 00:48 skoro twierdzisz, ze to arab, i do tego zwolennik arafata, to to jakby przeczy twoim postom, gdzie mowilas, ze arabowie chca zniszczenia izraela i arafat to pierwszy z nich. bo cos mi sie zdaje, ze chlopak tutaj mowi o granicach z 67 i nawet rezygnuje z prawa powrotu dla uchodzcow... to juz lepiej sie chyba trzymaj teorii, ze to jakis lewicowiec, bo lewicowcy pasuja do twojej wizji izraela, a arabowie co chca pokoju nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: ale wpadka, dana, co? IP: *.adsl.actcom.co.il 11.01.04, 00:54 nu, mirmil, zadna wpadka, zaden polski zyd nie pisze takim jezykiem. to najprawdopodobniej albo arab, znajacy troche polski, albo polski student na uniwersytecie hebrajskim. robi idiotyczny wyglup i nic nie warta manipulacje. wogole nie biore tego na serio, i niech nie przeprasza w moim imieniu nikogo. a ta schadenfreude u ciebie kazde 5 minut, ze niby ja wpadam w cos tam, to tez warta przedszkolaka. nu, od poczatku do kata idiotyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil oczywiscie - przecz wszystkiemu :) IP: *.uBRgrb01.supercable.es 11.01.04, 00:56 co innego ci pozostalo? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.r Re: oczywiscie - przecz wszystkiemu :) IP: *.acn.waw.pl 11.01.04, 01:06 Powiedz mi dana dlaczego arab mialby probowac bronic honor zydow??Co ta manipulacja miala by mu przyniesc?? Arab nienawidzacy zydow,staralby sie przekonac innych ze wszyscy zydzi sa xenofobami.A "nowy" ewidentnie chce przekazac ze tak ne jest. Nie musi on byc Polskim zydem,moze on byl w Polsce w ramach "wycieczki oswicimskiej",spodobalo mu sie tu i chce sie nauczyc Polskiego jezyka,i stara sie jak moze. Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko dana prawda boli? chociaz przy twojej znieczulicy! 11.01.04, 01:55 Dana pierwsze skrzypce..nie.....pierwsza perkusja propagandy syjonistycznej na tym forum dostala po glowie od swojego!!!- NOWEGO -ktory smial przeciwstawic sie oficjalnej linii propagandy Izraela. Firma dany szybko zareagowala sprawdzic czy to autentyk czy podszywka - niestety ku ogromnemu rozczarowaniu dany facet nadaje z Jerozolimy!!i pisze o POKOJU- oszalal!! i PRZEPRASZA- jak smie!!!!! my zydzi mamy monopol na przepraszanie wszyscy NAS musza przepraszac. Reakcja dany "standartowa" lewak,arabus zwolennik generalisssimo.....ten generalissimo to wystepuje w prawie kazdym poscie - dana ta twoja propaganda to poziom 3 ligi nawet beton komuny za czasow Gomolki byl lepszy od ciebie,u nich poglowie bydla wzrastalo i opadalo na zmiane ,czytajac ciebie......... wszystko!! opada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Nic tak nie mierzi Dane... IP: *.ipt.aol.com 11.01.04, 02:09 > jak Zyd, ktory osmiela sie byc...ludzki i uczcziwy w dodatku! > Dana, pracowniczka propagandowej Jewish Agency, robi za Goebbelsa part time, ale norma wyrabia jakby operowala tu 24/7!!! > Ten 'bowy', kimkolwiek jest, wystraszony zyje w tym syjonistycznym dlan piekle i nawet obawia sie produkowac na tym Forum, aby go brunatne koszule typu dana nie odnalazly. Znane sa wypadki pobicia uczciwych Zydow w Izraelu za ich wierzenia i poglady. Wiadomo - faszyzm tam panuje calym ryjem... Odpowiedz Link Zgłoś
mirmill Re: Nic tak nie mierzi Dane... 11.01.04, 06:06 rabnij sie siekiera po glowie, moze zmadrzejesz, kretynie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Nic tak nie mierzi Dane... IP: *.adsl.actcom.co.il 11.01.04, 16:30 nu, oczywiscie ze ja agentka, wiec radze ci co nieco uspokoic sie, bo moge cos zadzialac.... nu, im wwiecej sie produkujesz, tym wiekszy balwan z ciebie wychodzi. a ten nowy, to jak taki wystraszony, to niech zabiera manele i wyjezdza gdzie indziej, np do polski, tam ma wlasnie kolezkow dobrych jak bnadem, jasio i reszta. bedzie zyl w spokoju i bez strachu. yaallah, szybciuto pomoc mu w pakowaniu walizek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: dana prawda boli? chociaz przy twojej znieczu IP: *.adsl.actcom.co.il 11.01.04, 16:25 nu, tys nawet nie smieszny bambusiku, tys taki maly kopniety w glowe idiota. jakaprawda? jaki sprawdzian przeciez natychmiast widac z jego adresu skad on nadaje. a dlaczego nie mialby byc arab? myuslisz ze nie ma studentow arabskich na uniwersytecie hebrajskim? nu, popisz jeszcze pare twoich madrosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: oczywiscie - przecz wszystkiemu :) IP: *.adsl.actcom.co.il 11.01.04, 16:21 nu, mirmil, wiem ze ci trudno to sobie wyobrazic, ale zostalo mi jeszcze pare rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Nu, Danuś - jeśli twierdzisz, że żaden polski Żyd IP: *.wszib.edu.pl / *.wszib.edu.pl 11.01.04, 15:20 nie pisze takim językiem, to odsyłam cię do twojego ukochanego pieszczoszka, Fredzia54 i zeszłorocznego Jarka - zeszłorocznego, bo w tym roku, przyznać wypada, Jarek znacznie poprawił swoją polszczyznę; gdyby jeszcze tak prócz formy i treść doszlifował! Pozdrawiam Bnadem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mars Re: PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA IP: *.fnj1.hawkcommunications.com 11.01.04, 01:23 widac ze nie wszyscy Zydzi to Szaronowcy jak nie wszyscy amerykanie to buszewiaki. Kazdy narod ma swoich extremistow, ale wiekszosc jednak pragnie pokoju, nie przelewu krwi. Taki Marcus Crappus to zapewne tylko maly szczylek z mania wielkosci ktora projektuje na ameryke. KROWY ktore najglosniej rycza najmniej mleka daja. Zawsze twierdzilem ze wiekszosc Zydow to porzadnie ludzie ktorzy daja sie tak jak reszta omamic grupce bezwzglednych hucpiarzy. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Oczywiście - zapraszam do Krakowa - Żydów IP: *.wszib.edu.pl / *.wszib.edu.pl 11.01.04, 15:25 ci u nas może nie dostatek, ale sporo się znajdzie - a jeden w drugiego całkiem fajni ludzie. Są dumni ze swojego pochodzenia i nie zamierzają zrywać z dziedzictwem, ale dostrzegają innych ludzi nie tylko z perspektywy celownika w helikopterze, jak Dana. Pozdrawiam Bnadem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy ja na koncu ci odpowiem tez jedno IP: 5.5D* / *.huji.ac.il 11.01.04, 01:41 Ty neguj ze ja zyd jak i ty zydowka. Tak. Dla was kazdy nie sharon to nie zydy. Dlatego ty myslenie totalitarismus i dlaczego Israel jest co jest a nie co ojce narodu mial byc dom dla wszystkich zydow. Idea nazi w takim mowieniu ze ja nie zyd bo chce koniec okupacja i nasz israel pokoj na wieki. Ja z nazi nie mowie. oni zabijali bardzo. Shock widziec nazi u zydow. Dla ciebie to ostruda do mnie mowic ze ja nie zyd :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
mirmill Re: ja na koncu ci odpowiem tez jedno 11.01.04, 06:08 Gość portalu: nowy napisał(a): > Ty neguj ze ja zyd jak i ty zydowka. Tak. Dla was kazdy nie sharon to nie > zydy. O czym ty pieprzysz? Szarona, zdrajce nalezy szybko wygonic spowrotem do Polski. Najwyzszy czas wybrac kogos ktory naprawde usunie Arabow do Arabii! Kretynem jestes, tak? Wiem ze w Izraelu jest ich dwoch. Ja znam jednego - tys ten drugi, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil i bardzo dobrze powiedziales :) IP: *.uBRgrb01.supercable.es 11.01.04, 10:25 w polsce tez byli tacy, co decydowali, kto jest polak a kto nie i zabierali paszporty. potem ci sami wyrzucili z polski resztki zydow. jak widac czesc zydow pielegnuje te "szczytna" tradycje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaal Re: PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 02:14 Cześć - wiem że w Iraelu są ludzie szerze pragnący pokoju i miło to słyszeć również z twoich słów. Szkoda że ekstremizm i jastrzębie po jednej i drugiej stronie kształtują obecną sytuację na Bliskim Wschodzie. Przez wiele wieków Żydzi i Arabowie żyli zgodnie - a dziś nienawiść żera serca i człowiek morduje człowieka. Może nadzieja na pokój zawita kiedy nowe wybory do Knessetu wyłonią większość gotowa do rzeczywistego dialogu a nie marzenia o Wielkim Izraelu. Nie wszystko można zachować lub osiągnąć jeśli nie chce się żyć w państwie ustawicznie żyjącym w syndromie oblężonej twierdzy. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmill Re: PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA 11.01.04, 06:10 Gość portalu: Gaal napisał(a): > Cześć - wiem że w Iraelu są ludzie szerze pragnący pokoju i miło to słyszeć > również z twoich słów. > Szkoda że ekstremizm i jastrzębie po jednej i drugiej stronie kształtują > obecną sytuację na Bliskim Wschodzie. > Przez wiele wieków Żydzi i Arabowie żyli zgodnie - a dziś nienawiść żera serca > i człowiek morduje człowieka. Może nadzieja na pokój zawita kiedy nowe wybory > do Knessetu wyłonią większość gotowa do rzeczywistego dialogu a nie marzenia o > Wielkim Izraelu. Nie wszystko można zachować lub osiągnąć jeśli nie chce się > żyć w państwie ustawicznie żyjącym w syndromie oblężonej twierdzy. Hypokryto! Wszyscy Zydzi w izraelu chca pokoju. Glupki jak nowy mysla ze bedzie pokuj kiedy Izrael wycofa sie do granic z 1967 roku. Wlasnym uszom nie wierzy kiedy Arabowie mowia ze pokoj bedzie dopiero kiedy Zydzi sie wyniosa na dno morza srodziemnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaal Re: PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 14:21 Z pamiętnika mirmill'a, dwojącego sie i trojącego się dać syjonistyczny odpór KAŻDEJ wypowiedzi "antysemitów". Masz płacone czy co?: Pierwszy dzień: włączam radio - mirmill drugi dzień: włączam telewizor - mirmill trzeci dzień: czytam gazetę - mirmill czwarty dzień: oglądam plakaty - mirmill piaty dzień: boję się otworzyć konserwę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA IP: *.adsl.actcom.co.il 11.01.04, 16:36 Z pamiętnika gaaaaaaal'a, dwojącego sie i trojącego się dać antysemicki odpór KAŻDEJ wypowiedzi "syjonistow". Masz płacone czy co?: Pierwszy dzień: włączam radio - gaaaaaal drugi dzień: włączam telewizor - gaaaaaaal trzeci dzień: czytam gazetę - gaaaaaaaal czwarty dzień: oglądam plakaty - gaaaaaaaal piaty dzień: boję się otworzyć wiadro ze smieciami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaal Re: PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 16:44 Nie stać cię na własne pomysły i musisz kopiowac cudze? A tak przy okazji, po raz kolejny mówię, że wroga się szanuje nawet jeśli sięga sie do ironi. To trzeba umiec to czynic z polotem. Dlatego raża mnie wszelkie chamskie zagrywki (cyt. "wiadro ze śmieciami") czy wulgaryzmy i chamskie słownictwo (np. "pajac", "fekalia"). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA IP: *.adsl.actcom.co.il 11.01.04, 17:02 nu, to cie razi, masz problem, a ten polot, to wystarczy, ze ty masz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaal Re: PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 17:08 Nie wiem czy mam polot, ale zauważ że nigdy nikogo nie obrażam a ironia zawsze ma swoje granice. Czego życzę również innym. To nie jest tylko mój problem (że razi mnie chamstwo czy wulgaryzm innych) bo większość sięgająca do tego, to osoby o których lekarz może śmiało powiedzieć "śladów mózgu nie stwierdzono". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Oj to to.... IP: *.ipt.aol.com 11.01.04, 23:20 Gość portalu: Gaal napisał(a): > Nie wiem czy mam polot, ale zauważ że nigdy nikogo nie obrażam a ironia zawsze > ma swoje granice. Czego życzę również innym. To nie jest tylko mój problem (że > razi mnie chamstwo czy wulgaryzm innych) bo większość sięgająca do tego, to > osoby o których lekarz może śmiało powiedzieć "śladów mózgu nie stwierdzono". > Zgadza sie co do joty! Ta stara, gruba rura ma srodek ciazenia tak komicznie usytuowany, ze o polocie, czy tez nawet prostym podniesieniu srodka ciezkosci, nie ma mowy!!! Caly oleum splynal w siedzenie... > Dlatego Dana tak zajebiste baki puszcza w publicznych miejscach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 11.01.04, 03:33 Nie musisz przepraszac bo wiemy ze nie jestes wyjatkiem ,... Marocco jest przykladem od 2 tys lat , ze Zyd i syjonista to nie to samo , wrecz odwrotnie . Zamach w Casablanca ,...Do dzisiaj nikomu nie udowodniono ani skazano za ten akt terroru . Krotko po zamachu pojawil sie przedstawiciel Izraela naklaniajac do "powrotu" do Ziemi Obiecanej tym razem dostal przyslowinego "palca" , nauczeni doswiadczeniem z lat '50 tych kiedy to ponad 110 tys Zydow opuscilo Marocco po zamachach-prowokacjach Mossadu dzisiejsi liderzy Diaspory wyraznie opowiedzieli sie za prezerwacja 2 tysiecy lat tradycji wspozycia miedzy spoleczenstwem Muzulmanow i Zydow ,... Przedstawiciel wrocil z niczym do domu . Czyzby another Lavon Affair ,... Historia lubi sie potarzac , dzis latwo zgonic na extremistow . www.geocities.com/CapitolHill/Senate/7891/lavon_hirst.html CASABLANCA ================ The events of May 16, 2003 were a great tragedy for both Jews and Muslims in Morocco. While the loss of life was small compared to that experienced by Jews and Muslims in Israel and Palestine, it was a great shock to the Moroccan population. Most Moroccans experienced nothing like this in their lifetime. While no one should mistake the actions of the bombers with the sentiments of the Muslim population toward the Jews, it is understandable that Moroccan Jews are feeling a much greater sense of unease. The efforts of Israel to extend a welcoming hand to those who might wish to emigrate is laudable. However, the leaders of the Moroccan Jewish community have done their best to reemphasize that Morocco has been an extremely hospitable and welcoming home for Jews. The Moroccan Government has done likewise and increased security for Jewish institutions. Both Jews and Muslims believe the 2,000 years of Jewish civilization in Morocco deserves preservation. The Moroccan Jewish population has experienced cyclical periods of insecurity, but has also received preferential treatment from the Monarchy. It is clear that their special place in Morocco will continue. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmill Re: PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA 11.01.04, 06:13 Gość portalu: sp;lit napisał(a): > Nie musisz przepraszac bo wiemy ze nie jestes wyjatkiem ,... Marocco jest > przykladem od 2 tys lat , ze Zyd i syjonista to nie to samo , wrecz odwrotnie . > > > Zamach w Casablanca ,...Do dzisiaj nikomu nie udowodniono ani skazano za ten > akt terroru . Krotko po zamachu pojawil sie przedstawiciel Izraela naklaniajac > do "powrotu" do Ziemi Obiecanej tym razem dostal przyslowinego "palca" , > nauczeni doswiadczeniem z lat '50 tych kiedy to ponad 110 tys Zydow opuscilo > Marocco po zamachach-prowokacjach Mossadu dzisiejsi liderzy Diaspory wyraznie > opowiedzieli sie za prezerwacja 2 tysiecy lat tradycji wspozycia miedzy > spoleczenstwem Muzulmanow i Zydow ,... Przedstawiciel wrocil z niczym do domu > . > > Czyzby another Lavon Affair ,... Historia lubi sie potarzac , dzis latwo zgonic > > na extremistow . > > www.geocities.com/CapitolHill/Senate/7891/lavon_hirst.html > CASABLANCA > ================ > > The events of May 16, 2003 were a great tragedy for both Jews and Muslims in > Morocco. While the loss of life was small compared to that experienced by Jews > > and Muslims in Israel and Palestine, it was a great shock to the Moroccan > population. Most Moroccans experienced nothing like this in their lifetime. > While no one should mistake the actions of the bombers with the sentiments of > the Muslim population toward the Jews, it is understandable that Moroccan Jews > are feeling a much greater sense of unease. > > The efforts of Israel to extend a welcoming hand to those who might wish to > emigrate is laudable. However, the leaders of the Moroccan Jewish community > have done their best to reemphasize that Morocco has been an extremely > hospitable and welcoming home for Jews. The Moroccan Government has done > likewise and increased security for Jewish institutions. Both Jews and Muslims > believe the 2,000 years of Jewish civilization in Morocco deserves > preservation. The Moroccan Jewish population has experienced cyclical periods > > of insecurity, but has also received preferential treatment from the Monarchy. > > It is clear that their special place in Morocco will continue. > > Kretynie! Wiesz ilu Zydow wyemigrowalo z maroka po 1948 roku? Tysiace! Wielu do Izraela, Wielu do Kanady (bo w Quebecqu mowia po francuzku). Zostalo tam bardzo niewiele Zydow. Ale po jeszczu kilku takich zamachcach i Ci wyjada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA IP: *.nas29.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 11.01.04, 21:40 Ponad 110 tys , a tych "niewielu" , ktorzy zostali , to ile ? :) Wyjechali bo ich syjonisci "przekonali" bombami ,... W przypadky Marocca niezbyt im to wypalilo po '48 tylko znikoma ilosc pojechala do Izraela natomiast lwia czesc wyjechala do francusko-jezycznych krajow ,... Cairo nie bylo wyjatkiem ,... Damaszek , Bagdad , Algier , Casablanca jak rowniez rzekomy "Pogrom w Kielcach" byly prowokacjami syjonistow ,... uklony ================================================================================ www.bintjbeil.com/E/occupation/ameu_iraqjews.html Odpowiedz Link Zgłoś
koszalekopalek2 Nareszcie! :-P 12.01.04, 05:25 Nareszcie ktoś napisał coś mądrego! :-P Gość portalu: sp;lit napisał(a): > rzekomy "Pogrom w Kielcach" byly prowokacjami syjonistow ,... Jeszcze tylko dodam że tzw. Holocaust to też był prowokacją żydków parchatych! A pozatym żadnego holocaustu nie było. Herr Hitler wogóle oprócz Polaków nikogo nie mordował! :-P Natomiast jedwabne – to są kalesony żydowskie. Co to ma wspólnego z antysemityzmem? :-P A prócz tego słyszałem od kardynała Głempa że żydków w Jedwabnym ukatupili zato że wspólpracowali z kacapskimi komuchami od 1939 do 1941 – przeważnie te kilkunastoletnie dziewczynki, które przed spaleniem żywcem w stodole najpierw trzeba było zgwałcić! :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jewhater Zlikwiduj SSharona jesli kochasz Izrael IP: *.bchsia.telus.net 11.01.04, 05:31 SSharon i Netanyahu zasluguja na smierc. Powinni zginac nie od palestynskiej kuli ale z reki zyda Odpowiedz Link Zgłoś
mirmill Re: Zlikwiduj SSharona jesli kochasz Izrael 11.01.04, 06:14 Gość portalu: jewhater napisał(a): > SSharon i Netanyahu zasluguja na smierc. > Powinni zginac nie od palestynskiej kuli ale z reki zyda Sharon - chyba tak. Zdrajca i juz. Netanyahu - jeszcze nie. A wogole to trzeba wybrac w koncu kogos typu Meira Kahane zcl. Zeby wyrzucil Arabow do Arabii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE Re: PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA IP: *.dialup.xtra.co.nz 11.01.04, 06:12 Dzieki Nowy! Gdybys to Ty byl pierwszym Izraelczykiem ktorego przeczytalam jak sie po raz pierwszy znalazlam na tym Forum, jakiz inny bylby wtedy moj stosunek. Niestety pierwszy byl Fredzio i dzieki niemu i jego nienawisci do Polakow omal nie zglosilam sie na ochotnika do jihad (tylko zart :)))) Trzymaj sie Nowy, nie zwaracaj uwagi na prowokatorow, bez Ciebie i Tobie podobnych Izrael zupelnie sie stoczy na dno nieludzkoscci. STAY STRONG< KIA KAHA (they say in NEw Zealand) Odpowiedz Link Zgłoś
mirmill Re: PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA 11.01.04, 06:16 Gość portalu: ABE napisał(a): > Dzieki Nowy! Gdybys to Ty byl pierwszym Izraelczykiem ktorego przeczytalam jak > sie po raz pierwszy znalazlam na tym Forum, jakiz inny bylby wtedy moj > stosunek. Niestety pierwszy byl Fredzio i dzieki niemu i jego nienawisci do > Polakow omal nie zglosilam sie na ochotnika do jihad (tylko zart :)))) > Trzymaj sie Nowy, nie zwaracaj uwagi na prowokatorow, bez Ciebie i Tobie > podobnych Izrael zupelnie sie stoczy na dno nieludzkoscci. > STAY STRONG< KIA KAHA (they say in NEw Zealand) Niech zyje Fredzio! Nowy mozesz sie wyniesc spowrotem do Polski. Widzisz jak Cie tam uwielbiaja! Kazdego glupiego Zyda tam lubia. Bo czuja sie jak idioci w porownaniu z normalnymi Zydami. Fe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil jeszcze cos IP: *.uBRgrb01.supercable.es 11.01.04, 10:26 piszesz, ze juz tu chyba nie wrocisz. mam nadzieje ze tak. wiele sily nie trzeba zeby od czasu do czacu napisac cos o pokoju ;) zdrowko, m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA IP: *.75.50.114.Dial1.Boston1.Level3.net 11.01.04, 14:48 Nu,i jak to jest z tym polskim antysemityzmem?Zgodnie z tym zaszczytnym tytulem na tej stronie powinny sie pojawic obelgi pood adresem "nowego",a tu zobaczcie,co sie dzieje.Totalne poparcie dla "nowego"-Zyda. Nowy-Szalom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA IP: *.ipt.aol.com 11.01.04, 14:51 >Gość portalu: U napisał(a): > Nu,i jak to jest z tym polskim antysemityzmem?Zgodnie z tym zaszczytnym tytulem > na tej stronie powinny sie pojawic obelgi pood adresem "nowego",a tu > zobaczcie,co sie dzieje.Totalne poparcie dla "nowego"-Zyda. > Nowy-Szalom. > Okazalo sie ze sie trafil Zyd z ludzka twarza. > A wygladalo na to ze ten gatunek wyginal bezpowrotnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...... Re: PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA IP: *.acn.waw.pl 11.01.04, 14:51 SZALOM I JESZCZE RAZ SZALOM.Nowy tak trzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Re: PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA IP: *.wszib.edu.pl / *.wszib.edu.pl 11.01.04, 15:29 Mam jeszcze jedną prośbę i zarazem pytanie - czy ostatnio mieliście jakieś kłopoty z serwerami albo zmianę adresów? Urwał mi się kontakt z jedna znajomą z twojego uniwersytetu. Pozdrawiam Bnadem Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio44 Re: PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA 11.01.04, 16:03 Gość portalu: Bnadem napisał(a): > Mam jeszcze jedną prośbę i zarazem pytanie - czy ostatnio mieliście jakieś > kłopoty z serwerami albo zmianę adresów? Urwał mi się kontakt z jedna znajomą z > > twojego uniwersytetu. > Pozdrawiam > Bnadem To konspiracja syjonistow redagujacych ta gazete! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA IP: *.adsl.actcom.co.il 11.01.04, 16:39 nu, w deche watek. posmialam sie od poczatku do konca. trzymac tak dalej. zawsze duzo satysfakcji z czytanjia balwanskich postow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 Dała 33 razy i żółć ją zalewa? IP: *.kra.cdp.pl / *.kra.cdp.pl 12.01.04, 19:21 To niech da jeszcze kilka - w jej wieku nie wymydli się już... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 ten glupek to nie nowy i nie Arab IP: 5.3.1R* / 213.8.64.* 11.01.04, 16:43 To zwykly prowokator, pracujacy u nas na czarno i udajacy, ze nie zna polskiego. Korzysta z kawiarenki internetowej i prowokuje. Nie dajcie sie nabrac. W dzien myje klozety, a wieczorem sie zabawia, bo zadna dziewczyna z nim nie pojdzie, gdyz tak smierdzi. Z oszczednosci nie myja sie codziennie, bo to kosztuje, a trzeba sobie jeszcze wody kupic. Niestety znam wielu bardzo fajnych ludzi, ktorzy u nas pracuja na czarno i chetnie im pomagam, ale znam tez sporo ment od ktorych ucieka wiekszosc zatrudnionych tu Polakow. Oni zreszta w stosunku do swoich sa jak do nas na forum. Proponuje, nie zwracac na niego uwagi, to sie oddali. Arab nie pisalby takich bzdur, bo jesli zna polski, to znaczy, ze jest wyksztalconym czlowiekiem i to nie jest jego poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil pamietaj ze piszesz o polakach... IP: *.uBRgrb01.supercable.es 11.01.04, 17:58 > Nie dajcie sie nabrac. W dzien myje klozety, a wieczorem sie zabawia, bo zadna > dziewczyna z nim nie pojdzie, gdyz tak smierdzi. Z oszczednosci nie myja sie > codziennie, bo to kosztuje, a trzeba sobie jeszcze wody kupic. takie masz zdanie o polakach? a tak na marginesie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10100341&a=10103899 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: pamietaj ze piszesz o polakach... IP: *.adsl.actcom.co.il 11.01.04, 18:12 mirmil, pierwszy czlonek klubu kretaczy i manipulantow znow pokazuje swoja "sztuke": tomek pisze o nowym, a mirmilcio od razu "piszesz o polakach" w liczbie mnogiej. wiec jak przedszkolakowi wyjasniam: tak tomek pisze o jednym polaku ukrywajacym sie pod nikiem "nowy", farsztejst, mirmilku? i ta nastpemna manipulacyjka: "w polsce tez byli tacy, co decydowali, kto jest polak a kto nie i zabierali paszporty. potem ci sami wyrzucili z polski resztki zydow. jak widac czesc zydow pielegnuje te "szczytna" tradycje.".... taaaak, mirmilku kretaczu, ten nowy to jak mowi tomek, przyjechal teraz do israela i pracuje na czarno, a ci zydzi, ktorych wyrzucono z polski odbierajac im obywatelstwo, to byli obywatele polscy, z wieku wiekow, zupelnie legalnie przebywajacy w polsce od jakichs 800 lat. ale kretacze i manipulanci rodzaju mirmila nie widza roznicy. ale oni oczywiscie objektywni, nie dowalaja zydom gdzie moga, alez skad. nu, mirmilek, ty wlasnie ten co psuje porzadnym polakom imie na calym swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil nie klam dana, po co ci to? IP: *.uBRgrb01.supercable.es 11.01.04, 18:52 > mirmil, pierwszy czlonek klubu kretaczy i manipulantow znow pokazuje > swoja "sztuke": tomek pisze o nowym, a mirmilcio od razu "piszesz o polakach" w liczbie mnogiej. i po co klamiesz dana? przeciez post tomka jest juz tu zaraz i kazdy moze sobie przeczytac: >Z oszczednosci nie myja sie >codziennie, bo to kosztuje, a trzeba sobie jeszcze wody kupic. WIESZ JAK SIE ODMIENIAJA POLSKIE CZASOWNIKI? ODROZNIASZ LICZBE MNOGA OD POJEDYNCZEJ??? > zydow. jak widac czesc zydow pielegnuje te "szczytna" tradycje.".... taaaak, > mirmilku kretaczu, ten nowy to jak mowi tomek, przyjechal teraz do israela i > pracuje na czarno, a ci zydzi, ktorych wyrzucono z polski odbierajac im > obywatelstwo, to byli obywatele polscy, z wieku wiekow, zupelnie legalnie > przebywajacy w polsce od jakichs 800 lat. tego okropienstwa nawet nie warto komentowac. ktos pisze z ip z izraela i mowi ze jest zydem i przestawia swoje poglady. ty i tomek twierdzicie ze zydem nie jest, bo prezentuje nie odpowiadajace wam poglady... klasyczny przyklad totalitarnego myslenia. ty nie wiesz, co to jest demokracja i roznica zdan :( po wojnie polakom w anglii np tez odbierano polskie obywatelstwo, bo nie byli komunistami. potem zydom w polsce odmawiano prawa do polskosci ze wzgledu na pochodzenie. teraz widac w izraelu trzeba byc szaronista, zeby byc zydem... klasyczne komunistyczne totalitarne metody. ze ty kobieto nie wstydzisz takich bezwstydnych slow pisac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Oj Dana, Dana... IP: *.ipt.aol.com 11.01.04, 23:10 > Wczoraj stwierdzilas ze ten 'nowego' IP istotnie jest z waszego tam uniwersytetu, a dzisiaj odzegnujesz 'nowego' od czci i wiary! Dodatkowo z Tomkiem robicie z Niego brudasa i wyrzutka spolecznego nie majac zielonego pojecia o tym czlowieku, poza tym, ze jest pierwszym uczciwym i przyzwoitym Zydem na tym syjonistycznym Forum. Faktem jest ze sa Zydzi, ktorzy dostrzegaja zbrodnicza rzeczywistosc egzystencji Izraela i sie za was wstydza: jewsagainstzionism.com/events/IID2003.htm > Cos ta Jewish Agency kreci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: pamietaj ze piszesz o polakach... IP: 5.3.1R3D* / 213.8.64.* 12.01.04, 10:06 A przeczytales dokladnie co napisalem? Jak propaganda za komuny!!!! Napisalem, ze nawet Polacy sie do takiego nie zblizaja. Wiec jak piszesz, to do konca, gnojku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas PALESTYNCZYCY TO LUD IZRAELA IP: *.netspace.net.au 11.01.04, 17:52 Drogi Panie Nowy, Ja Pana jak najbardziej rozumiem i wspolczuje. Niech Pan wraca jak najszybciej do Polski. Wie Pan, wychodzi na to, ze ci Palestynczycy sa potomkami w pierwszej linii tych ludow, ktore Palestyne od tysiacleci zamieszkiwaly. To sa potomkowie tych zydow, ktorzy nie poszli na wygnanie, ale pozostali, a potem przeszli na islam. To oni sa rasowo czystym ludem Izraela, a nie ruski Sharon, ktory ich zamyka w obozach koncentracyjnych. Niech Pan przeczyta: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=9783922&a=10104220Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: PALESTYNCZYCY TO LUD IZRAELA IP: *.telia.com 11.01.04, 18:38 Jak poprzednio pisalem, nie jestem historykiem ani religijny ale za dziecinstwa czytalem troche Bibli, Kilka razy pozatem. Jesli sie nie myle, prosze mnie skorygowac jezeli tak bo bylo to dobre 40 lat temu, to palestynczycy i Zydzi pochadza od wspolnego ojca Abrahama. Abraham mial zone Sare i sluzebnice ( jak jej na imie bylo) i dzieci tej sluzebnicy to palestynczycy a sary to Izraelczycy? Mysle zle, Moze zle pamietam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszardc Re: PALESTYNCZYCY TO LUD IZRAELA IP: *.dyn.optonline.net 11.01.04, 19:46 Ezaw - starszy brat Jakuba/Izraela byl ojcem Arabow. Jakub/Izrael( ojciec Zydow ) przy pomocy matki ( moze dlatego zydowskosc dziedziczy sie po matce ) ukradl Ezawowi blogoslawienstwo ich ojca - Izaaka, syna Abrahama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: PALESTYNCZYCY TO LUD IZRAELA IP: *.acn.waw.pl 11.01.04, 20:25 Ja mam pytanie do konrada. Zapewne znasz historie Abrahama kiedy bog mu kazal ofiarowac mu swojego pierworodnego syna,a potem wyslal mu baranka. Odpowiedz mi kto to byl,Izaak czy Ismael?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: PALESTYNCZYCY TO LUD IZRAELA IP: *.telia.com 11.01.04, 21:13 Zawsze czytalem ze to byl Izaak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: PALESTYNCZYCY TO LUD IZRAELA IP: *.acn.waw.pl 11.01.04, 21:24 Czytaj uwazniej i zauwazysz ze to jest pierwrodny syn. A jak wiadomo Hagar pierwsza urodzila syna Abrahamowi(Ismael) a dopiero potem,w starosci,cudem Sara urodzila "drugiego" syna Abrahama (Izaak). W starym testamencie bog nakazal Abrahamowi poswiecic swojego najstarszego syna,a wiec Ismael, chyba ze bog nie uznaje Ismaela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad nowy, dlaczego tak lamiesz jezykiem IP: *.telia.com 11.01.04, 18:48 Mal taki maly problem. Dobry watek, duzo dyskusji. Ale z reka na sercu. Ile ty lat jestes poza granica Polski? Dlaczego pytam? Bo ja mialem 17 lat jak wyjechalem i dzisiaj jestem po piecdziesiace. W domu mowie z Polska zona po szwedzku i z dziecmi po Szwedzku tak ze mam maly kontakt z polskim jezykiem. Radze sobie jednak dobrze i tak nie lamie jak Ty. Moj syn urodzony tutaj pierwsze trzy lata mowil z mama po polsku i mowi lepiej niz Ty. Najmlodsza corka wogole nie mowi. Dlatego tez uwazam ze albo sie mowi po polsu jako tako poprawnie albo sie wogole nie mowi. Jezeli mowilbys bardzo slabo po polsku to mialbys tak male ciagoty do kontaktu z tym jezykiem ze uwazam ze moze tutaj by Ciebie nie bylo. Dlatego mam dylemat. Nie chce zaprzeczyc czy powiedzie udajesz, bo nie mam prawa, nie mam dowodow. Ale mam watpliwosci: Opowiedz cos o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszardc Re: nowy, dlaczego tak lamiesz jezykiem IP: *.dyn.optonline.net 11.01.04, 19:52 Wielu polskich Zydow w Nowym Jorku slabo mowi po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyklon Re: nowy, dlaczego tak lamiesz jezykiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.04, 21:34 Twoje watpliwości maja znikomy sens, nieznajomość języka o niczym nie swiadczy.... każdy mówi w danym jezyku tak jak może... chyba nie twierdzisz, że specjalnie udaje, że słabo zna polski? może sugerujesz, ze udaje Zyda, bo nie może istnieć Zyd krytykujący obnecną polityke Izraela? .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy ja nie polakiem IP: 5.5D* / *.huji.ac.il 12.01.04, 00:12 Ja podobam jezyki i teraz polska next bo tu moc mowi kolegowie moi. Gazety w internet to do mnie exercita i lepiej rozumiem i ucze. Ja moje informacje nie na forum dla was bo mam strach duzy i shock od szaron lennikow tutaj :( Ja ta forum ide na wieki i nie bede znow bo zle przyjecie dla mnie od braci zydy bo ja open mowie pokoj i granica 67 i mur (wall) zlosc tylko od swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil nie odchodz! :) IP: *.uBRgrb01.supercable.es 12.01.04, 01:16 bedzie milo, zobaczysz. usmiejesz sie, jak cie dana and co obwolaja antysemita ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaal Re: ja nie polakiem IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 12.01.04, 03:02 Nigdy się nie poddawaj. A tu na forum na pewno znajdziesz wspólny język i zrozumienie - tym bardziej, że Izrael to również twoja ojczyzna. I obraz twojego kraju nie może być kształtowany tylko przez ekstremistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldemar Re: ja nie polakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 03:12 Pozdrawiam Ciebie Nowy! Dzieki Tobie wielu Polakow moze sobie uswiadomic, ze nie wszyscy Zydzi w Izraelu to ekstremisci, ksenofoby i rasisci. Sa tez tacy jak Ty odwazni i pokojowo nastawieni ludzie. Tylko wielka szkoda, ze tak rzadko odwiedzaja to forum. Ale ja wierze, ze tacy jak Ty wygraja w Izraelu i nastanie pokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
koszalekopalek2 Re: ja nie polakiem :-P 12.01.04, 05:30 Gość portalu: nowy napisał(a): > Ja podobam jezyki i teraz polska next bo tu moc mowi kolegowie moi. > Gazety w internet to do mnie exercita i lepiej rozumiem i ucze. > > Ja moje informacje nie na forum dla was bo mam strach duzy i shock od > szaron lennikow tutaj :( > > Ja ta forum ide na wieki i nie bede znow bo zle przyjecie dla mnie od > braci zydy bo ja open mowie pokoj i granica 67 i mur (wall) zlosc tylko od > swiata. Ja nic nie rozum! Ni cytać ni pysać ni umie Krasnoludki mi dyktują A ja przepisują Niedaleko w Damaszku Siedziała djabeł na daszku W kapelószu cierwonym Kutaśkami upszczonym :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 do kretaczy IP: 194.90.65.* 12.01.04, 09:00 nu, splity i jasie i wlademary i inne kolesie nowego. sami widzicie ze mialam racje, nie polak, nie zyd, najprawdopodobniej arab. moze student, moze tak jak tomek pisal uzywa kafejki internetowej na uniwersytecie hebrajskim. pewno, ze znajdzie na forum mase przyjaciol, juz stoicie w kolejce do nowego... taaak splicie, nie chcesz komentowac odbierania obywatelstwa zydom polskim, jasne, ze takich rzeczy nie chcesz komentowac, ostatecznie to do dzisiaj czarna plama w historii polski, nie? tak samo jak kielce, prowokacja, my ass, jakos ta "prowokacja" padla na zyzny grunt, nie uwazasz? nie trzeba bylo namawiac ludzi do zabijania zydow, w rok po wojnie, jak jeszcze zapach spalonych cial z oswieciemia unosil sie w powietrzu. a co, kielce do bylo jedyne takie zdarzenie? idz, poucz sie historii polski... ale ty nie antysemita, co cus nagle ta dana cie tak przezywa, ty tylko "mosiek" krzyczysz.... aaa, ty na 3 pracach z zona i nie mozesz z tego wyzyc.... a moze i mozesz, ale juz nie starcza na duzo strzelania w puszki, co? a te moje wulgarnosci, to gdzie? bo ci napisalam prawde? nu splitecki, idz sie pobawic w strzelanie a najlepiej to idz popracowac, zebys mial dosyc pieniedzy na utrzymanie israela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyklon może Chińczyk ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.04, 09:15 to arabowie tak piszą ? : "Ja uczciwie mowie wszystkim arabom i nie: wychodzcy arabowie (refugees) juz nie beda wracali to za trud duzy. Mur placzu tez nasz na zawsze bo to nasza religia sancutarium ale tu dobre zydzi ludzie chca za pokoj granica green z 67 i Izrael sie zgodzi wtedy z ONZ i bedzie pokoj." ============================== jak arab moze pisać "mur płaczu też nasz na zawsze" ?????????? ============== więc racji raczej żadnej nie masz nawet w popisywaniu się znajomością historii Polski www.antyk.org.pl/teksty/ozydach- 24.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: może Chińczyk ? IP: 194.90.65.* 12.01.04, 09:28 jak arab moze tak pisac? moze, bo uwazaja, ze sciana placzu tez nalezy do nich, przynajmniej miejsce gdzie ona stoi. aaaaa, moze nie znam historii polski, napewno nie znam jej z tej strony, z jakiej ty ja znasz... a ten twoj link z "dowodami" ze nie znam, to sie otworzyc nie chce..... taaak, napewno chinczyk, nie ma watpliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo dana ziejesz nienawiscia i szowinizmem a moze... IP: *.tpgi.com.au / *.tpgi.com.au 12.01.04, 09:47 dla odmiany wreszcie cos milego tak jak kobieta potrafi mowic/przekonywac jezeli naprawde wie czego chce......wiesz oczy mowie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyklon czy 110% Żydów popiera Sharona? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.04, 10:51 może każdy Zyd który nie popiera Sharona staje sie automatycznie "Arabem" ...? ===================================================================== mój link nie jest z zadnymi dowodami, tylko chciałem sie dowiedzieć czy autor tej ksiązki która pod tym linkiem jest zamieszczon [Stefan Korboński] to antysemita.www.antyk.org.pl/teksty/ozydach-24.htm jak i opinii Wielce Szanownej Skarbnicy Wiedzy czy Polska w swojej historii wiecej pomogła Zydom czy zaszkodziła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: czy 110% Żydów popiera Sharona? IP: 194.90.65.* 12.01.04, 11:52 nu, a ta wiadomosc to po co ci? zeby wjechac na zydow znow? wg mnie polska do wojny nie miala w czym pomagac zydom, polska powinna byla traktowac swoich obywateli wyznania mojzeszowego na rowni ze swoimi obywatelami wyznania katolickiego. to juz byloby absolutnie dostatecznie i nie byloby dzisiaj takiego idiotycznego pytania w czym pomogla. a zaszkodzila? nu, jak myslisz, w 1968 roku polska zaszkodzila czy pomogla swoim obywatelom wyznania mojzeszowego? jestem ciekawa opinii szanownego zadajacego idiotyczne pytania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyklon Re: czy 110% Żydów popiera Sharona? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.04, 12:47 "wjechać na Zydów" ? co to wogóle za antysemickie prowokacje? sama jezdzisz po Zydach, nie wiadomo czy nie jesteś agentka Hamasu. Polska do wojny nie miała w czym pomagać Zydom? co za ignorancja! a kto dostawał w Polsce rozmaite przywileje ? pewnie chińczycy i arabowie. pytanie które zadałem oczywiście jest idiotyczne.... link wysłałem ale Szanowna Pani niezdolna do czytania........ ====================== w 68 roku komuniści zaszkodzili Polsce i polakom pochodzenia zydowskiego: każda nagonka tego typu jest godna potepienia w każdym kraju.... komuniści w ZSRR chyba znacznie bardziej dyskryminowali Zydów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: może Chińczyk ? IP: 213.8.64.* 12.01.04, 10:14 Poczytalem i pomyslalem, ze ja tez tak potrafie. To bardzo latwe i fajna zabawa. Ja kochac Arab i ja miec kochanke zydka i ja jeszcze nie byc sciana placz, ale ona nie chce placic i jeszcze kochac lewizne i nienawidziec prawo. Pozdrawiac T44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Politycznie poprawnie... IP: *.fastres.net 12.01.04, 11:14 A jezeli w Israelu jest 1.2 mil arabow ,to moze ten nowy jednym z nich jest , z tych co studiowali w Polsce, jest tam tez okolo 200 tys Polakow jako pracownikow, i to taki sam sposob jak skacza na USA, ci co tam pracuja, oni moga skakac na swoich pracodawcow Zydow, bo ci ich nie doceniaja...znana bajka... Moze jest nie prawda ,ze podbicie arabskie krajow od Egiptu do Mauretani twralo az 70 lat i doprowadzilo nie tylko do zniszczenia jezyka, kultury , gospodarki ale tez do wymordowania ( wyniszczenia, zabicia, wyslania do raju - Araby moga to nazywac jak chca ) okolo 80 % mieszkancow, w takim razie encyklopedie klamia, albo tez nie maja kapitalow arabskich.... Moze jest to nieprawda ,ze 50 tys mlodych arabskich mlodziencow z dunkim obywatelstem, ma wstret do pracy- w takim razie dunskie ministerstwo do spraw integracji klamie, moze jak beda mieli Islamskiego Ministra to powiedza ,ze to Dunczycy nie pracuja wystarczajaco ciezko na ich islamskich Panow. Moze to ze w szkolach publicznych w Brukseli ( stolica Unii) 40 % uczniow jest religii musulmanskiej, a ja zawsze myslalem ,ze konflikt religijny tam byl miedzy katolikami i protestantami- jezeli nie to Krzys'a tak kochana La Repubblica ordynarnie klamie-----w zywe czcionki Moze jest to nieprawda ,ze jedna trzecia noworodkow w Kopenhadze ma rodzicow imigrantow z islamskim podlozem - jezeli nie to "Politikken" tez ordynarnie klamie. Aby byc tu politycznie poprawny, trzeba bedzie czytac gazety wydawany w rajach demopkracji , jak Libia, Marokko, Tunesja, Egipt, Saudii Arabia, Pakistan, Malesja itd. Czyzby to bylo wielkie klamstwo ,ze szlachetnych, obrzucanych przez kwiaty arabow, ich wspolwyznawcy, potrafili wymordowac jedna czwarta ludnosci Sudanu Poludniowego - moze to tez jest grube ordynarne klamstwo. Pozdrowienia dla "falszywego Zyda" z Israelu, mieli nasi "Isalmisci" duze klopoty cie znalezc, ale w koncu cie znalezli... Tylko teraz musza znalesc jakogos Berbera ,ktory ich kocha i ktory moze, ale nie jest warunkiem niezbednym, studiowal w Polsce, moze jakis Lekarz, Dentysta, ktory w latach 60 pracowal w Algerii, im w tym pomoze. Bo narod Profeta jest wielki i szlachetny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil dana ty zupelnie nie wiesz jak go zdyskredytowac.. IP: *.uBRgrb01.supercable.es 12.01.04, 10:45 ty myslisz, ze wszyscy zydzi sa z polski? przeciez pisze, ze sie uczy polskiego, bo jego koledzy mowia po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: dana ty zupelnie nie wiesz jak go zdyskredyto IP: 194.90.65.* 12.01.04, 11:56 nu, mirmil, ty tutaj od dyskredytowania, probujesz i probujesz dyskredytwoac zydow i israel ciagle i bez przerwy. tez bez zadnego efektu, musz stwierdzic. widzisz mirmil, ja jego wogole nie chce zdyskredytowac. a po co? on to robi sam i to doskonale. tak jak ty sie sam dysredytujesz bez przerwy. jak i twoj koles split, co juz musi sie co pare godzin podnosic na gore, bo mu nikt nie chce odpowiadac. tak i zaraz tak bedzie z toba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Widac, ze on broni interesow Hiszpanii.... IP: *.fastres.net 12.01.04, 12:06 Czy piszacy z Israela musi byc Zydem( Israelczykiem), czy piszacy z Danii musi byc Dunczykiem, czy piszacy z Wloch musi byc Wlochem - ja nim nie jestem ,choc mam Wloskie obywatelstwo, czy pèiszacy z Polski nie moze byc Arabem, czy nazywajacy sie sam Berberem musi byc Berberem, jezeli by nim byl, to sie tak nie nazywal.... jezelòi pracujac cztery lata temu w Istambulu, gdybym z stamtad pisal po polsku, to czym by byl, Turkiem , Polakiem ( nawet nim nie jestem ), to bym po pierwsze czeskim Zydem ,ktory od 31 lat mieszka we Wloszech i ma zone Turke. Tak samo jak ci co mieszkaja i pracuja ( wedlug ich ) w USA i w spoleczenstwie amerykanskim nie widza nic dobrego w ten sam sposob ten Nowy ( co juz smierdzi padlizna), moze doskaonale byc synem jakies Polki ,ktora w Israelu pracuje, bo jezeli on sie uczy Polskiego od kolegow i tak dobrze po Polsku pisze ( choc stara sie robic bledy, tylko moze sobie te bledy napisze, to ich nie bedzie ich mylil ja po maturze w Polsce i pobycie tam prawie 13 letnim tak dobrze nie potrafie napisac. Pozatym ,to jest malo wazne, co oni pisza, wazne jest to , ze powoli sympatia Europy ich opuszcza, a ze w pewnych Europejskich krajach tez nie lubia Zydow to mnie bardzo malo obchodzi, to Araby sa prawdziwym zagrozeniem dla Europy a nie odwrotnie. W zeszlym tygodniu w Biblotece sobie pozwolilem porownac prawie 20 Encyklopedii o Arabskim podbiciu krajow od Egiptu do Mauretanie w latach 632 do 712ne i tylko zmiana stosunku do tych faktow mi wystarczyla, aby spokojnie patrzec na przyszlosc, te z roku 1946 wygladaly jak by te encyklopedie pisaly wyslannicy Stalina( albo Tyfus i Mirmilem i Bnademem) te z ostatnich lat mowia wyraznie o barbarskim napadzie Arabow na swoich sasiadow i o walkach przeciwko nim. Same wypowiedzi tzw "palestynczykow" o tym doskonale swiadcza, jak im sie nie udalo pokonac Israela mieczem, to chca do zniszczyc !Hu..m i Pi..da", przepraszam za wyrazenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Widac, ze on broni interesow Hiszpanii.... IP: *.acn.pl 12.01.04, 12:22 Gość portalu: jarek napisał(a): "palestynczykow" o tym doskonale swiadcza, jak im sie nie > udalo pokonac Israela mieczem, to chca do zniszczyc !Hu..m i Pi..da", > przepraszam za wyrazenie. Nie dość, że jesteś nudny, to jesteś na dokładkę świńtuch. Fe !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Nieortograficzny świntuch IP: *.acn.pl 12.01.04, 12:28 Gość portalu: CCCP napisał(a): > Gość portalu: jarek napisał(a): > > "palestynczykow" o tym doskonale swiadcza, jak im sie nie > > udalo pokonac Israela mieczem, to chca do zniszczyc !Hu..m i Pi..da", > > przepraszam za wyrazenie. > > Nie dość, że jesteś nudny, to jesteś na dokładkę świńtuch. Fe !!! > I to nieortograficzny. Toto się pisze przez "ch". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borygo Wojenne haslo IP: *.de 12.01.04, 12:43 Czy wszedzie na Zachodnim Brzegu i w Strefie Gazy jest na scianach haslo: ch... i p.... w nocy gwizda? Jesli tak, to IL ma juz przechlapane. PS. ciekawe, jak to brzmi po arabsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Wojenne haslo IP: 213.8.64.* 12.01.04, 16:05 Czy Borygo, to od tego plynu, co to codziennie popijasz? Moja zona myje nim okna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borygo Re: Wojenne haslo IP: *.de 12.01.04, 16:45 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Czy Borygo, to od tego plynu, co to codziennie popijasz? Moja zona myje nim > okna. No, od tego samego, ale zxagryzke mam niekoszerna. Moje pytanie bylo powazne. Ten madrala Jarek ujal rzcz zwiezle, ale nie wiem, czy trafnie. Dlatego musixsz mi powiedziec, czy sa tam u Palestynczykow takie hasla na murach. No wiesz, u nas za okupacji bylo "tylko swinie siedza w kinie", no to tam chyba powinno cos byc, jak o tym gwizdaniu w nocy, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kd Re: ja nie polakiem IP: *.turbonet.com 12.01.04, 22:20 Ja moje informacje nie na forum dla was bo mam strach duzy i shock od > szaron lennikow tutaj :( Mnie zupelnie nie interesuje, czy Nowy jest Zydem, Polakiem czy Arabem, natomiast to zacytowane zdanie dyskredytuje go kompletnie, w moich oczach, jako czlowieka. Strach duzy? Strach ma duze oczy? Szczegolnie na anonimowym forum. Tak moze napisac albo tchorz, albo propagandysta. Zywo pamietam wypowiedzi partyjnych pracownikow Studium Dziennikarstwa UW w 1968 r, jak uskarzali sie w Trybunie Ludu na zastraszanie na Uniwersytecie, tak ze musieli "przemykac sie pod scianami". Wypowiedz Nowego jest dokladnie w tym samym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
azarel Nowy, jestesmy z Toba 12.01.04, 15:59 To prawda, ze na tym forum jest mnostwo chamstwa i glupoty, ale jest tez sporo ludzi inteligentnych i i nie opetanych nienawiscia. Nie przejmuj sie co pisza tacy jak Dana czy Fredzio54: taka swolocz znajduje sie w kazdym kraju - ile np. jest tu swinskich polskich antysemitow? Nie mozna niestety zapobiec, by tacy ludzie sie nie dorwali do komputera. Ludzie normalni wiedza, ze Sharon i osadnicy to nie caly Izrael; wiedza, ze jest wielu Izraelczykow, ktorzy wierza w pokojowe rozwiazanie konfliktu, i ktorzy kontynuuja wspaniale liberalne tradycje zydowskiej inteligencji. Czytalem ostatnio swietna ksiazke: "The Other Israel" o ludziach taki jak Ty. Zycze Tobie by te idealy, ktore reprezentujesz zwyciezyly w Izraelu. Oszolomy zawsze w koncu przegrywaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA IP: 213.8.64.* 12.01.04, 21:55 Jakim prawem ten przyglup wupowiada sie w moim imieniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kd do z daleka IP: *.turbonet.com 12.01.04, 22:29 prawem kaduka, oczywiscie; "Zawsze znajdą się Eskimosi, którzy wypracują dla mieszkanców Zairu wskazówki zachowywania się w czas olbrzymich upałów." Lec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil Re: PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA IP: *.uBRgrb01.supercable.es 12.01.04, 22:40 Gość portalu: z daleka napisał(a): > Jakim prawem ten przyglup wupowiada sie w moim imieniu? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10100341&a=10107361 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek A czy ty masz wlasne imie, klamcu.... IP: *.fastres.net 13.01.04, 05:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Do "nowego". IP: *.75.22.223.Dial1.Boston1.Level3.net 13.01.04, 06:22 Nowy,czy marcus i ty,to ta sama osoba? < Marcus jest jeden,ale w 2ch osobach. Odpowiedz Link Zgłoś
ten_facet_klamie OCZYWISCIE ZE NIE! TO NIENAWISC SYJONISTY! 13.01.04, 12:25 MARCUS CRASSUS WLAMAL SIE NA INNE ADRESY ZEBY UDOWODNIC ZE Z POLSKI TEZ MOZNA PISAC Z IZRAELSKIM IP. JAK WIELKA I GLEBOKA JEST NIENAWISC SYJONISTY. JAK DALEKO POTRAFIA SIE POSUNAC ZEBY ZDYSKREDYTOWAC NIEWYGODNA OSOBE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oozie Re: OCZYWISCIE ZE NIE! TO NIENAWISC SYJONISTY! IP: *.sth.shb.se / *.handelsbanken.se 13.01.04, 12:55 ten_facet_klamie napisała: > MARCUS CRASSUS WLAMAL SIE NA INNE ADRESY ZEBY UDOWODNIC ZE Z POLSKI TEZ MOZNA > PISAC Z IZRAELSKIM IP. Nigdzie się nie włamał baranie, tylko się zarejestrował na Hebrew University i już. Nowy wcale nie jest z Izraela ani Żydem nie jest. Nic gorszego od żydłaczącego goja nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil Re: OCZYWISCIE ZE NIE! TO NIENAWISC SYJONISTY! IP: *.uBRgrb01.supercable.es 13.01.04, 13:05 o prosze. nastepny przypadek odmawiania prawa do narodowosci ze wzgledu na poglady. robila to juz 3 rzesza, robily i polskie komuchy, odbierajac paszporty polakom na emigracji. totalitaryzm w pelnej krasie. Odpowiedz Link Zgłoś
koszalekopalek2 A ja przepraszam za srających z Izraela :-P 13.01.04, 03:54 Gość portalu: nowy napisał(a): > NIE WSZYSCY JESTESMA TAKIE SAMI :( Niektórzy z nas nie srają pod chałupą :-P Odpowiedz Link Zgłoś