Dodaj do ulubionych

PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA

IP: 5.5D* / *.huji.ac.il 10.01.04, 23:04
NIE WSZYSCY JESTESMA TAKIE SAMI :(
Obserwuj wątek
    • Gość: nowy aha !! chce powidziec za co przepraszam IP: 5.5D* / *.huji.ac.il 10.01.04, 23:25
      Glownie zza wulgarizmusy oraz agresje. Tu w Israel ludzie co chca pokoju
      tez musza cirpiec od tych innych co tylko okupowac i wypedzac. Tutaj tez
      ciezko wyzwizka od tych Sharona lennikow.

Ja uczciwie mowie wszystkim arabom i nie: wychodzcy arabowie (refugees)
      juz nie beda wracali to za trud duzy. Mur placzu tez nasz na zawsze bo to
      nasza religia sancutarium ale tu dobre zydzi ludzie chca za pokoj granica
      green z 67 i Izrael sie zgodzi wtedy z ONZ i bedzie pokoj.

Ja nigdy nie pisalem na forum bo sie boje wyzwizka i terror od zydow co
      nienawidza bo ja nie Sharona votant. Ja tu od nich w Israelu shock i terror
      codziennie. Ja widze ze oni to samo tu na forum. Ale ludzie co dobra wola i
      chca pokoj z 67 - wy sie nie poddawac.

Ja widze ze najgosze tu pisza z Israela zydzi to Dana i Marcus_Crasus. Ja
      za onych agresja i wyzwiska przepraszam. To sa ludzie wojna a nie ludzie
      pokoju.

Przepraszam i chyba juz nie bede wracac tu bo tu toilet a nie kultura.
      Walczym z tym codziennie na uniwersyteta. Na to forum nie duzo u mnie sily :(((

Prosze nie zal do nas i nie nienawisc bo prymitywa dana i marcus zlosc i
      zlych zydow tu pokazuja. MY NIE WSZYSCY SA TAKIE SAMI! MY CHCEMY POKOJ I
      SPRAWIEDLIWA GREENLINE Z 67!!! JUDAIZM RELIGIA POKOJ I DOBRE SASIEDZI Z
      ARABAMI.
      • Gość: ..... Re: aha !! chce powidziec za co przepraszam IP: *.acn.waw.pl 10.01.04, 23:41
        Dla wszystkich ktorzy propaguja nienawisc zydowsko-arabska.
        Bylem przed chwila na forum zydow pochodzenia algierskiego,tam uczestnicza i
        muzulmanie i zydzi i wierzcie mi ze jestem pod wrazeniem ich kultury,wzajemnego
        szanowania.I jedni i drudzy maja duzo wspolnego i o tym pisza.
        To moze byc ciekawy dla "JAREK" dowie sie roznych ciekawych rzeczy przeczacych
        jego poglady xenofobiczne.
        Pozdrawiam
        • Gość: Bnadem Re: aha !! chce powidziec za co przepraszam IP: *.wszib.edu.pl / *.wszib.edu.pl 11.01.04, 15:13
          Można prosić o link do tego forum? Brzmi interesująco.
          Z góry dziekuję
          Bnadem
        • Gość: jarek Ciekawie czego sie dowie, IP: *.fastres.net 12.01.04, 09:32
          A jezeli w israelu jest 1.2 mil arabow to moze ten nowy jednym z nich jest , z
          tych co studiowali w Polsce, jest tam tez okolo 200 tys Polakow jako
          pracownikow, i t taki sam sposob jak skacza na USA ci co tam pracuja onii moga
          skakac na swoich pracodawcow Zydow, bo ci ich nie doceniaja...znana bajka...
          Moze jest nie prawda ,ze podbicie arabskie krajow od Egiptu do mauretani twralo
          az 70 lat i doprowadzilo nie tylko do zniszczenia jezyka, kultury , gospodarki
          ale tez do wymordowania ( wyniszczenia, zabicia, wyslania do raju - Araby moga
          to nazywac jak chca ) okolo 80 % mieszkancow, w takim razie encyklopedie klamia,
          albo tez nie maja kapitalow arabskich....

Moze jezt to nieprawda ,ze 50 tys mlodych arabskich mlodziencow z dusnkim
          obywatelstem ma wstret do pracy- w takim razie dunskie ministerstwo do spraw
          integracji klamie, moze jak beda mieli Islamskiego Ministra to powiedza ,ze to
          Dunczycy nie pracuja wystarczajaco ciezko na ich islamskich Panow.

Moze to ze w szkolach publicznych w Brukseli ( stolica Unii) 40 % uczniow jest
          religii musulmanskiej, a ja zawsze myslalem ,ze konflikt religijny tam byl
          miedzy katolikami i protestantami- jezeli nie to krzys tak kochana La Repubblica
          ordynarnie klamie-----w zywe czionki

Moze jest to nieprawda ,ze jedna trzecia noworodkow w Kopenhadze ma rodzicow
          imigrantow z islamskim podlozem- jezeli nie to Politikken tez ordynarnie klamie.

Aby byc tu politycznie poprawny, czeba bedzie czytac gazety wydawany w rajach
          demopkracji , jak Libia, Marokko, Tunesja, Egipt, Saudii Arabia, Pakistan,
          Malesja i td.

Czyzby to bylo wielkie klamstwo ,ze szlachetni obrzucani przez kwiaty araby ich
          ich wspolwyznawcy potrafili wymordowac jedna czwarta ludnosci Sudanu
          Poludniowego- moze to tez jest grube ordynarne klamstwo.

Pozwdrowienia dla "falszywego Zyda" z Israelu, mieli nasi "Isalmisci" duze
          klopoty cie znalezc, ale w koncu cie znalezli...
          Moz
      • Gość: bardzo nowy Re: aha !! chce powidziec za co przepraszam IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 11.01.04, 06:02
        Nowy, ty tu osmieszasz siebie i zydow.
        Myslisz odmiennie? Twoja sprawa ale nie dawaj pozywki niektoryn polakom ktorzy
        tylko na to czekaja.
        Powiem ci, ze jestes zdrajca i oszustem a ponadto manipulantem i podzegaczem.

Doskonale wiesz, ze reprezentujesz ta bardzo waska grupke zydow ktorzy sa
        sklonni oddac to co do nich nalezy. To co zydzi swoja krwia i ciezka praca
        wywalczyli.

Oddawaj swoje i przepraszaj za siebie a nie za zydow.
      • mirmill Re: aha !! chce powidziec za co przepraszam 11.01.04, 06:04
        Gość portalu: nowy napisał(a):

> jestem polglupkiem!

Swieta prawda!
      • Gość: Tomek44 Re: ten glupek nowy, to nie nowy IP: 213.8.64.* 11.01.04, 16:41
        To zwykly prowokator, pracujacy u nas na czarno i udajacy, ze nie zna
        polskiego. Korzysta z kawiarenki internetowej i prowokuje.
        Nie dajcie sie nabrac. W dzien myje klozety, a wieczorem sie zabawia, bo zadna
        dziewczyna z nim nie pojdzie, gdyz tak smierdzi. Z oszczednosci nie myja sie
        codziennie, bo to kosztuje, a trzeba sobie jeszcze wody kupic.
        Niestety znam wielu bardzo fajnych ludzi, ktorzy u nas pracuja na czarno i
        chetnie im pomagam, ale znam tez sporo ment od ktorych ucieka wiekszosc
        zatrudnionych tu Polakow. Oni zreszta w stosunku do swoich sa jak do nas na
        forum. Proponuje, nie zwracac na niego uwagi, to sie oddali.
        Arab nie pisalby takich bzdur, bo jesli zna polski, to znaczy, ze jest
        wyksztalconym czlowiekiem i to nie jest jego poziom.
    • Gość: dana33 Re: PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA IP: *.adsl.actcom.co.il 10.01.04, 23:25
      nu, przepraszaj w swoim imieniu, a nie w imieniu innych. napewno nie w moim.
      a wogole to za co chcesz przepraszac????
      • Gość: dana33 Re: PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA IP: *.adsl.actcom.co.il 10.01.04, 23:29
        aaaa, dostalam wyjasnienie. ok, powtarzam jeszcze raz, przepraszaj ile chcesz i
        kogo chcesz, ale nie w moim imieniu.
      • Gość: nowy dana - najgorsza twarz terror i vulgaryzmus IP: 5.5D* / *.huji.ac.il 10.01.04, 23:32
        Ja juz mowilem i z toba wic ne bede bo ty jestes najtorsza terror,
        agresia na forum i rasismus dla nie zydow. Za ciebie przepraszam bo przez
        takie ty ludzie na world nas nie lubia!

Nie chcem mowic z toba. Takie jak ty mnie u nas w domu codziennie
        dyskryminacja i agresja bo ja open mowie sharon nie i green line 67.

• Gość: dana33 do nowego ????? IP: *.adsl.actcom.co.il 10.01.04, 23:36
          nu, jak to sie ladnie mowi, juz wszystko wiadomo, masz adres uniwersytetu
          hebrajskiego w jerozolimie. wiec tak, albo jestes skretynialym zydem skrajnie
          lewicowym, albo jestes skretynialym arabem, popierajacym generalissimo. i w
          jednym i w drugim przypadku, nie masz zadnego pozwolenia odemnie, przepraszac
          kogokolwiek za cokolwiek, jewanta haver? ve ashshav tistalek.
          • Gość: ...... dla dany IP: *.acn.waw.pl 10.01.04, 23:45
            Gdyby nowy byl arabem no to po co mialby sprobowac ratowac honor zydow w taki
            sposob????
            • Gość: dana33 Re: dla dany IP: *.adsl.actcom.co.il 11.01.04, 16:14
              nu, dla zwyklej prowokacji.....
          • Gość: nowy dana bye IP: 5.5D* / *.huji.ac.il 11.01.04, 00:02
            Wiadomo ja pokoj kultura i toleranzje a ty do mnie ze idiot. Ja nie
            dyskutuja tu na forum z wulgarismusami jak ty.

Ja chce tylko niech ludzie forum wiedzieli ze u nas nie wszyscy sa jak ty
            i oraz marcus druga potwora bez kultura personal.

Pokoj bedzie na greenline. Modle sie codzienie.

Bye dana. Prosim tylko jedna rzecz: ty nie dawaj tutaj wiecej
            antysemityzm. Ty nie wicisz ze robisz zle dla zydow i israela? To takie
            refleksia dla cibie.

Bye dana i oraz bye forum. Moze jeszcze raz kiedys tu jestem. Moze ty
            wtedy dobra zydowka a nie pragnie krew i okupacja :(
            • Gość: Jasio Drogi nowy IP: *.ipt.aol.com 11.01.04, 01:32
              >Gość portalu: nowy napisał(a):

> Wiadomo ja pokoj kultura i toleranzje a ty do mnie ze idiot. Ja nie
              > dyskutuja tu na forum z wulgarismusami jak ty.
              >
              > Ja chce tylko niech ludzie forum wiedzieli ze u nas nie wszyscy sa jak ty
              > i oraz marcus druga potwora bez kultura personal.
              >
              > Pokoj bedzie na greenline. Modle sie codzienie.
              >
              > Bye dana. Prosim tylko jedna rzecz: ty nie dawaj tutaj wiecej
              > antysemityzm. Ty nie wicisz ze robisz zle dla zydow i israela? To takie
              > refleksia dla cibie.
              >
              > Bye dana i oraz bye forum. Moze jeszcze raz kiedys tu jestem. Moze ty
              > wtedy dobra zydowka a nie pragnie krew i okupacja :(

> Zawsze wierzylem ze znajdzie sie jeden choc uczciwy Zyd i zjawi sie na tym
              Forum zdominowanym przez syjonistow i ich slugusow.

> Nie nalezy sie bac i zachecam do wlanczania sie do dyskusji. Cocby aby
              pokazac ze i wsrod Zydow znajdzie sie ktkos uczciwy i z ludzka twarza.

> Ja wierze w tych Zydow:

www.realnews247.com/spec_rpt_jew_against_zionism.htm
              www.nkusa.org/
              jewsagainstzionism.com/index.html

> Zay gezunt i nie przejmuj sie taka paskudnyak jak Dana33

• Gość: Bnadem Dana - jak zwykle - konsekwentnie ziejąca IP: *.wszib.edu.pl / *.wszib.edu.pl 11.01.04, 15:17
            nienawiścią do wszystkiego, co kłóci się z jej "jedynie słuszną" linią
            polityczną. Doczytaj wypowiedź Nowego: on nie przeprasza w twoim imieniu, ale
            za ciebie; i ma do tego prawo.
            Pozdrawiam
            Bnadem
            • Gość: dana33 Re: Dana - jak zwykle - konsekwentnie ziejąca IP: *.adsl.actcom.co.il 11.01.04, 16:19
              nu, bnadem, po pierwsze nie bardzo widze, gdzie ja tu zieje nienawiscia. po
              drugie oczywiscie, ze uwazam swoja linie za sluszna, inaczej bym jej nie
              bronila. przeciez jasne, ze nie bronie twojej linii... po trzecie nie dalam ani
              nowemu ani nikomu prawqa przepraszac ani w moim imieniu ani za mnie. nie ma on
              do tego prawa. niech praeprasza w swoim imiemiu i za siebie, jesli czuje sie
              winny. a arab on jest.
        • Gość: U Re: dana - najgorsza twarz terror i vulgaryzmus IP: *.75.50.7.Dial1.Boston1.Level3.net 11.01.04, 04:34
          Nowy.Czy slyszales kiedys ryk niedzwiedzia?Albo huk piorunu?

Przesylam Ci takie wlasnie SHALOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS:Czy znasz niemiecki? Mysle o "Vulgarismus,rasismus..."
      • Gość: West Re: PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA IP: *.lv.lv.cox.net 11.01.04, 04:12
        Gość portalu: dana33 napisał(a):

> nu, przepraszaj w swoim imieniu, a nie w imieniu innych. napewno nie w moim.
        > a wogole to za co chcesz przepraszac????

---

ty nie rozumiesz za co?
      • Gość: jarek PISZACY Z ISRAELA IP: *.fastres.net 12.01.04, 12:05
        Czy piszacy z Israela musi byc Zydem( Israelczykiem), czy piszacy z Danii musi
        byc Dunczykiem, czy piszacy z Wloch musi byc Wlochem - ja nim nie jestem ,choc
        mam Wloskie obywatelstwo, czy pèiszacy z Polski nie moze byc Arabem, czy
        nazywajacy sie sam Berberem musi byc Berberem, jezeli by nim byl, to sie tak nie
        nazywal....
        jezelòi pracujac cztery lata temu w Istambulu, gdybym z stamtad pisal po polsku,
        to czym by byl, Turkiem , Polakiem ( nawet nim nie jestem ), to bym po pierwsze
        czeskim Zydem ,ktory od 31 lat mieszka we Wloszech i ma zone Turke.
        Tak samo jak ci co mieszkaja i pracuja ( wedlug ich ) w USA i w spoleczenstwie
        amerykanskim nie widza nic dobrego w ten sam sposob ten Nowy ( co juz smierdzi
        padlizna), moze doskaonale byc synem jakies Polki ,ktora w Israelu pracuje, bo
        jezeli on sie uczy Polskiego od kolegow i tak dobrze po Polsku pisze ( choc
        stara sie robic bledy, tylko moze sobie te bledy napisze, to ich nie bedzie ich
        mylil ja po maturze w Polsce i pobycie tam prawie 13 letnim tak dobrze nie
        potrafie napisac.
        Pozatym ,to jest malo wazne, co oni pisza, wazne jest to , ze powoli sympatia
        Europy ich opuszcza, a ze w pewnych Europejskich krajach tez nie lubia Zydow to
        mnie bardzo malo obchodzi, to Araby sa prawdziwym zagrozeniem dla Europy a nie
        odwrotnie.
        W zeszlym tygodniu w Biblotece sobie pozwolilem porownac prawie 20 Encyklopedii
        o Arabskim podbiciu krajow od Egiptu do Mauretanie w latach 632 do 712ne i tylko
        zmiana stosunku do tych faktow mi wystarczyla, aby spokojnie patrzec na
        przyszlosc, te z roku 1946 wygladaly jak by te encyklopedie pisaly wyslannicy
        Stalina( albo Tyfus i Mirmilem i Bnademem) te z ostatnich lat mowia wyraznie o
        barbarskim napadzie Arabow na swoich sasiadow i o walkach przeciwko nim.
        Same wypowiedzi tzw "palestynczykow" o tym doskonale swiadcza, jak im sie nie
        udalo pokonac Israela mieczem, to chca do zniszczyc !Hu..m i Pi..da",
        przepraszam za wyrazenie.
    • Gość: mirmil ale wpadka, dana, co? IP: *.uBRgrb01.supercable.es 11.01.04, 00:48
      skoro twierdzisz, ze to arab, i do tego zwolennik arafata, to to jakby przeczy
      twoim postom, gdzie mowilas, ze arabowie chca zniszczenia izraela i arafat to
      pierwszy z nich. bo cos mi sie zdaje, ze chlopak tutaj mowi o granicach z 67 i
      nawet rezygnuje z prawa powrotu dla uchodzcow...

to juz lepiej sie chyba trzymaj teorii, ze to jakis lewicowiec, bo lewicowcy
      pasuja do twojej wizji izraela, a arabowie co chca pokoju nie :)
      • Gość: dana33 Re: ale wpadka, dana, co? IP: *.adsl.actcom.co.il 11.01.04, 00:54
        nu, mirmil, zadna wpadka, zaden polski zyd nie pisze takim jezykiem. to
        najprawdopodobniej albo arab, znajacy troche polski, albo polski student na
        uniwersytecie hebrajskim. robi idiotyczny wyglup i nic nie warta manipulacje.
        wogole nie biore tego na serio, i niech nie przeprasza w moim imieniu nikogo.
        a ta schadenfreude u ciebie kazde 5 minut, ze niby ja wpadam w cos tam, to tez
        warta przedszkolaka. nu, od poczatku do kata idiotyzm.
        • Gość: mirmil oczywiscie - przecz wszystkiemu :) IP: *.uBRgrb01.supercable.es 11.01.04, 00:56
          co innego ci pozostalo? ;)
          • Gość: m.r Re: oczywiscie - przecz wszystkiemu :) IP: *.acn.waw.pl 11.01.04, 01:06
            Powiedz mi dana dlaczego arab mialby probowac bronic honor zydow??Co ta
            manipulacja miala by mu przyniesc??
            Arab nienawidzacy zydow,staralby sie przekonac innych ze wszyscy zydzi sa
            xenofobami.A "nowy" ewidentnie chce przekazac ze tak ne jest.
            Nie musi on byc Polskim zydem,moze on byl w Polsce w ramach "wycieczki
            oswicimskiej",spodobalo mu sie tu i chce sie nauczyc Polskiego jezyka,i stara
            sie jak moze.
            • bam_buko dana prawda boli? chociaz przy twojej znieczulicy! 11.01.04, 01:55
              Dana pierwsze skrzypce..nie.....pierwsza perkusja propagandy syjonistycznej na
              tym forum dostala po glowie od swojego!!!- NOWEGO -ktory smial przeciwstawic
              sie oficjalnej linii propagandy Izraela.

Firma dany szybko zareagowala sprawdzic czy to autentyk czy podszywka -
              niestety ku ogromnemu rozczarowaniu dany facet nadaje z Jerozolimy!!i pisze o
              POKOJU- oszalal!! i PRZEPRASZA- jak smie!!!!! my zydzi mamy monopol na
              przepraszanie wszyscy NAS musza przepraszac.

Reakcja dany "standartowa" lewak,arabus zwolennik generalisssimo.....ten
              generalissimo to wystepuje w prawie kazdym poscie - dana ta twoja propaganda
              to poziom 3 ligi nawet beton komuny za czasow Gomolki byl lepszy od ciebie,u
              nich poglowie bydla wzrastalo i opadalo na zmiane ,czytajac ciebie.........
              wszystko!! opada.
              • Gość: Jasio Nic tak nie mierzi Dane... IP: *.ipt.aol.com 11.01.04, 02:09
                > jak Zyd, ktory osmiela sie byc...ludzki i uczcziwy w dodatku!

> Dana, pracowniczka propagandowej Jewish Agency, robi za Goebbelsa part time,
                ale norma wyrabia jakby operowala tu 24/7!!!

> Ten 'bowy', kimkolwiek jest, wystraszony zyje w tym syjonistycznym dlan
                piekle i nawet obawia sie produkowac na tym Forum, aby go brunatne koszule
                typu dana nie odnalazly. Znane sa wypadki pobicia uczciwych Zydow w Izraelu za
                ich wierzenia i poglady. Wiadomo - faszyzm tam panuje calym ryjem...
                • mirmill Re: Nic tak nie mierzi Dane... 11.01.04, 06:06
                  rabnij sie siekiera po glowie, moze zmadrzejesz, kretynie!
                • Gość: dana33 Re: Nic tak nie mierzi Dane... IP: *.adsl.actcom.co.il 11.01.04, 16:30
                  nu, oczywiscie ze ja agentka, wiec radze ci co nieco uspokoic sie, bo moge cos
                  zadzialac.... nu, im wwiecej sie produkujesz, tym wiekszy balwan z ciebie
                  wychodzi. a ten nowy, to jak taki wystraszony, to niech zabiera manele i
                  wyjezdza gdzie indziej, np do polski, tam ma wlasnie kolezkow dobrych jak
                  bnadem, jasio i reszta. bedzie zyl w spokoju i bez strachu. yaallah, szybciuto
                  pomoc mu w pakowaniu walizek...
              • Gość: dana33 Re: dana prawda boli? chociaz przy twojej znieczu IP: *.adsl.actcom.co.il 11.01.04, 16:25
                nu, tys nawet nie smieszny bambusiku, tys taki maly kopniety w glowe idiota.
                jakaprawda? jaki sprawdzian przeciez natychmiast widac z jego adresu skad on
                nadaje. a dlaczego nie mialby byc arab? myuslisz ze nie ma studentow arabskich
                na uniwersytecie hebrajskim?
                nu, popisz jeszcze pare twoich madrosci.
          • Gość: dana33 Re: oczywiscie - przecz wszystkiemu :) IP: *.adsl.actcom.co.il 11.01.04, 16:21
            nu, mirmil, wiem ze ci trudno to sobie wyobrazic, ale zostalo mi jeszcze pare
            rzeczy...
        • Gość: Bnadem Nu, Danuś - jeśli twierdzisz, że żaden polski Żyd IP: *.wszib.edu.pl / *.wszib.edu.pl 11.01.04, 15:20
          nie pisze takim językiem, to odsyłam cię do twojego ukochanego pieszczoszka,
          Fredzia54 i zeszłorocznego Jarka - zeszłorocznego, bo w tym roku, przyznać
          wypada, Jarek znacznie poprawił swoją polszczyznę; gdyby jeszcze tak prócz
          formy i treść doszlifował!
          Pozdrawiam
          Bnadem
    • Gość: Mars Re: PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA IP: *.fnj1.hawkcommunications.com 11.01.04, 01:23
      widac ze nie wszyscy Zydzi to Szaronowcy jak nie wszyscy amerykanie
      to buszewiaki. Kazdy narod ma swoich extremistow, ale wiekszosc jednak
      pragnie pokoju, nie przelewu krwi. Taki Marcus Crappus to zapewne
      tylko maly szczylek z mania wielkosci ktora projektuje na ameryke.
      KROWY ktore najglosniej rycza najmniej mleka daja.
      Zawsze twierdzilem ze wiekszosc Zydow to porzadnie ludzie ktorzy daja sie
      tak jak reszta omamic grupce bezwzglednych hucpiarzy.
      Pozdro
      • Gość: Bnadem Oczywiście - zapraszam do Krakowa - Żydów IP: *.wszib.edu.pl / *.wszib.edu.pl 11.01.04, 15:25
        ci u nas może nie dostatek, ale sporo się znajdzie - a jeden w drugiego całkiem
        fajni ludzie. Są dumni ze swojego pochodzenia i nie zamierzają zrywać z
        dziedzictwem, ale dostrzegają innych ludzi nie tylko z perspektywy celownika w
        helikopterze, jak Dana.
        Pozdrawiam
        Bnadem
    • Gość: nowy ja na koncu ci odpowiem tez jedno IP: 5.5D* / *.huji.ac.il 11.01.04, 01:41
      Ty neguj ze ja zyd jak i ty zydowka. Tak. Dla was kazdy nie sharon to nie
      zydy. Dlatego ty myslenie totalitarismus i dlaczego Israel jest co jest a nie
      co ojce narodu mial byc dom dla wszystkich zydow. Idea nazi w takim mowieniu
      ze ja nie zyd bo chce koniec okupacja i nasz israel pokoj na wieki.

Ja z nazi nie mowie. oni zabijali bardzo. Shock widziec nazi u zydow. Dla
      ciebie to ostruda do mnie mowic ze ja nie zyd :((((

• mirmill Re: ja na koncu ci odpowiem tez jedno 11.01.04, 06:08

> Ty neguj ze ja zyd jak i ty zydowka. Tak. Dla was kazdy nie sharon to
        nie
        > zydy.

O czym ty pieprzysz?
        Szarona, zdrajce nalezy szybko wygonic spowrotem do Polski.
        Najwyzszy czas wybrac kogos ktory naprawde usunie Arabow do Arabii!

Kretynem jestes, tak?
        Wiem ze w Izraelu jest ich dwoch. Ja znam jednego - tys ten drugi, tak?

• Gość: mirmil i bardzo dobrze powiedziales :) IP: *.uBRgrb01.supercable.es 11.01.04, 10:25
        w polsce tez byli tacy, co decydowali, kto jest polak a kto nie i zabierali
        paszporty. potem ci sami wyrzucili z polski resztki zydow. jak widac czesc zydow
        pielegnuje te "szczytna" tradycje.
    • Gość: Gaal Re: PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 02:14
      Cześć - wiem że w Iraelu są ludzie szerze pragnący pokoju i miło to słyszeć
      również z twoich słów.
      Szkoda że ekstremizm i jastrzębie po jednej i drugiej stronie kształtują
      obecną sytuację na Bliskim Wschodzie.
      Przez wiele wieków Żydzi i Arabowie żyli zgodnie - a dziś nienawiść żera serca
      i człowiek morduje człowieka. Może nadzieja na pokój zawita kiedy nowe wybory
      do Knessetu wyłonią większość gotowa do rzeczywistego dialogu a nie marzenia o
      Wielkim Izraelu. Nie wszystko można zachować lub osiągnąć jeśli nie chce się
      żyć w państwie ustawicznie żyjącym w syndromie oblężonej twierdzy.
      • mirmill Re: PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA 11.01.04, 06:10
        Gość portalu: Gaal napisał(a):

> Cześć - wiem że w Iraelu są ludzie szerze pragnący pokoju i miło to słyszeć
        > również z twoich słów.
        > Szkoda że ekstremizm i jastrzębie po jednej i drugiej stronie kształtują
        > obecną sytuację na Bliskim Wschodzie.
        > Przez wiele wieków Żydzi i Arabowie żyli zgodnie - a dziś nienawiść żera
        serca
        > i człowiek morduje człowieka. Może nadzieja na pokój zawita kiedy nowe
        wybory
        > do Knessetu wyłonią większość gotowa do rzeczywistego dialogu a nie marzenia
        o
        > Wielkim Izraelu. Nie wszystko można zachować lub osiągnąć jeśli nie chce się
        > żyć w państwie ustawicznie żyjącym w syndromie oblężonej twierdzy.

Hypokryto!
        Wszyscy Zydzi w izraelu chca pokoju. Glupki jak nowy mysla ze bedzie pokuj
        kiedy Izrael wycofa sie do granic z 1967 roku. Wlasnym uszom nie wierzy kiedy
        Arabowie mowia ze pokoj bedzie dopiero kiedy Zydzi sie wyniosa na dno morza
        srodziemnego.
        • Gość: Gaal Re: PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 14:21
          Z pamiętnika mirmill'a, dwojącego sie i trojącego się dać syjonistyczny odpór
          KAŻDEJ wypowiedzi "antysemitów". Masz płacone czy co?:
          Pierwszy dzień: włączam radio - mirmill
          drugi dzień: włączam telewizor - mirmill
          trzeci dzień: czytam gazetę - mirmill
          czwarty dzień: oglądam plakaty - mirmill
          piaty dzień: boję się otworzyć konserwę.
          • Gość: dana33 Re: PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA IP: *.adsl.actcom.co.il 11.01.04, 16:36
            Z pamiętnika gaaaaaaal'a, dwojącego sie i trojącego się dać antysemicki odpór
            KAŻDEJ wypowiedzi "syjonistow". Masz płacone czy co?:
            Pierwszy dzień: włączam radio - gaaaaaal
            drugi dzień: włączam telewizor - gaaaaaaal
            trzeci dzień: czytam gazetę - gaaaaaaaal
            czwarty dzień: oglądam plakaty - gaaaaaaaal
            piaty dzień: boję się otworzyć wiadro ze smieciami.
            • Gość: Gaal Re: PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 16:44
              Nie stać cię na własne pomysły i musisz kopiowac cudze? A tak przy okazji, po
              raz kolejny mówię, że wroga się szanuje nawet jeśli sięga sie do ironi. To
              trzeba umiec to czynic z polotem. Dlatego raża mnie wszelkie chamskie zagrywki
              (cyt. "wiadro ze śmieciami") czy wulgaryzmy i chamskie słownictwo
              (np. "pajac", "fekalia").
              • Gość: dana33 Re: PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA IP: *.adsl.actcom.co.il 11.01.04, 17:02
                nu, to cie razi, masz problem, a ten polot, to wystarczy, ze ty masz.
                • Gość: Gaal Re: PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 17:08
                  Nie wiem czy mam polot, ale zauważ że nigdy nikogo nie obrażam a ironia zawsze
                  ma swoje granice. Czego życzę również innym. To nie jest tylko mój problem (że
                  razi mnie chamstwo czy wulgaryzm innych) bo większość sięgająca do tego, to
                  osoby o których lekarz może śmiało powiedzieć "śladów mózgu nie stwierdzono".
                  • Gość: Jasio Oj to to.... IP: *.ipt.aol.com 11.01.04, 23:20

Gość portalu: Gaal napisał(a):

> Nie wiem czy mam polot, ale zauważ że nigdy nikogo nie obrażam a ironia
                    zawsze
                    > ma swoje granice. Czego życzę również innym. To nie jest tylko mój problem
                    (że
                    > razi mnie chamstwo czy wulgaryzm innych) bo większość sięgająca do tego, to
                    > osoby o których lekarz może śmiało powiedzieć "śladów mózgu nie stwierdzono".

> Zgadza sie co do joty! Ta stara, gruba rura ma srodek ciazenia tak komicznie
                    usytuowany, ze o polocie, czy tez nawet prostym podniesieniu srodka ciezkosci,
                    nie ma mowy!!! Caly oleum splynal w siedzenie...

> Dlatego Dana tak zajebiste baki puszcza w publicznych miejscach....
    • Gość: sp;lit Re: PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 11.01.04, 03:33
      Nie musisz przepraszac bo wiemy ze nie jestes wyjatkiem ,... Marocco jest
      przykladem od 2 tys lat , ze Zyd i syjonista to nie to samo , wrecz odwrotnie .

Zamach w Casablanca ,...Do dzisiaj nikomu nie udowodniono ani skazano za ten
      akt terroru . Krotko po zamachu pojawil sie przedstawiciel Izraela naklaniajac
      do "powrotu" do Ziemi Obiecanej tym razem dostal przyslowinego "palca" ,
      nauczeni doswiadczeniem z lat '50 tych kiedy to ponad 110 tys Zydow opuscilo
      Marocco po zamachach-prowokacjach Mossadu dzisiejsi liderzy Diaspory wyraznie
      opowiedzieli sie za prezerwacja 2 tysiecy lat tradycji wspozycia miedzy
      spoleczenstwem Muzulmanow i Zydow ,... Przedstawiciel wrocil z niczym do domu .

Czyzby another Lavon Affair ,... Historia lubi sie potarzac , dzis latwo zgonic
      na extremistow .

www.geocities.com/CapitolHill/Senate/7891/lavon_hirst.html
      CASABLANCA
      ================

The events of May 16, 2003 were a great tragedy for both Jews and Muslims in
      Morocco. While the loss of life was small compared to that experienced by Jews
      and Muslims in Israel and Palestine, it was a great shock to the Moroccan
      population. Most Moroccans experienced nothing like this in their lifetime.
      While no one should mistake the actions of the bombers with the sentiments of
      the Muslim population toward the Jews, it is understandable that Moroccan Jews
      are feeling a much greater sense of unease.

The efforts of Israel to extend a welcoming hand to those who might wish to
      emigrate is laudable. However, the leaders of the Moroccan Jewish community
      have done their best to reemphasize that Morocco has been an extremely
      hospitable and welcoming home for Jews. The Moroccan Government has done
      likewise and increased security for Jewish institutions. Both Jews and Muslims
      believe the 2,000 years of Jewish civilization in Morocco deserves
      preservation. The Moroccan Jewish population has experienced cyclical periods
      of insecurity, but has also received preferential treatment from the Monarchy.
      It is clear that their special place in Morocco will continue.

• mirmill Re: PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA 11.01.04, 06:13
        Gość portalu: sp;lit napisał(a):

> Nie musisz przepraszac bo wiemy ze nie jestes wyjatkiem ,... Marocco jest
        > przykladem od 2 tys lat , ze Zyd i syjonista to nie to samo , wrecz
        odwrotnie .
        >
        >
        > Zamach w Casablanca ,...Do dzisiaj nikomu nie udowodniono ani skazano za ten
        > akt terroru . Krotko po zamachu pojawil sie przedstawiciel Izraela
        naklaniajac
        > do "powrotu" do Ziemi Obiecanej tym razem dostal przyslowinego "palca" ,
        > nauczeni doswiadczeniem z lat '50 tych kiedy to ponad 110 tys Zydow opuscilo
        > Marocco po zamachach-prowokacjach Mossadu dzisiejsi liderzy Diaspory
        wyraznie
        > opowiedzieli sie za prezerwacja 2 tysiecy lat tradycji wspozycia miedzy
        > spoleczenstwem Muzulmanow i Zydow ,... Przedstawiciel wrocil z niczym do
        domu
        > .
        >
        > Czyzby another Lavon Affair ,... Historia lubi sie potarzac , dzis latwo
        zgonic
        >
        > na extremistow .
        >
        > www.geocities.com/CapitolHill/Senate/7891/lavon_hirst.html
        > CASABLANCA
        > ================
        >
        > The events of May 16, 2003 were a great tragedy for both Jews and Muslims
        in
        > Morocco. While the loss of life was small compared to that experienced by
        Jews
        >
        > and Muslims in Israel and Palestine, it was a great shock to the Moroccan
        > population. Most Moroccans experienced nothing like this in their
        lifetime.
        > While no one should mistake the actions of the bombers with the sentiments
        of
        > the Muslim population toward the Jews, it is understandable that Moroccan
        Jews
        > are feeling a much greater sense of unease.
        >
        > The efforts of Israel to extend a welcoming hand to those who might wish to
        > emigrate is laudable. However, the leaders of the Moroccan Jewish community
        > have done their best to reemphasize that Morocco has been an extremely
        > hospitable and welcoming home for Jews. The Moroccan Government has done
        > likewise and increased security for Jewish institutions. Both Jews and
        Muslims
        > believe the 2,000 years of Jewish civilization in Morocco deserves
        > preservation. The Moroccan Jewish population has experienced cyclical
        periods
        >
        > of insecurity, but has also received preferential treatment from the
        Monarchy.
        >
        > It is clear that their special place in Morocco will continue.
        >
        >

Kretynie!

Wiesz ilu Zydow wyemigrowalo z maroka po 1948 roku?
        Tysiace!
        Wielu do Izraela, Wielu do Kanady (bo w Quebecqu mowia po francuzku).
        Zostalo tam bardzo niewiele Zydow. Ale po jeszczu kilku takich zamachcach i
        Ci wyjada.
        • Gość: sp;lit Re: PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA IP: *.nas29.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 11.01.04, 21:40
          Ponad 110 tys , a tych "niewielu" , ktorzy zostali , to ile ? :)

Wyjechali bo ich syjonisci "przekonali" bombami ,... W przypadky Marocca
          niezbyt im to wypalilo po '48 tylko znikoma ilosc pojechala do Izraela
          natomiast lwia czesc wyjechala do francusko-jezycznych krajow ,... Cairo nie
          bylo wyjatkiem ,... Damaszek , Bagdad , Algier , Casablanca jak rowniez
          rzekomy "Pogrom w Kielcach" byly prowokacjami syjonistow ,...

uklony

================================================================================

www.bintjbeil.com/E/occupation/ameu_iraqjews.html
          • koszalekopalek2 Nareszcie! :-P 12.01.04, 05:25
            Nareszcie ktoś napisał coś mądrego! :-P

Gość portalu: sp;lit napisał(a):
            > rzekomy "Pogrom w Kielcach" byly prowokacjami syjonistow ,...

Jeszcze tylko dodam że tzw. Holocaust to też był prowokacją żydków
            parchatych! A pozatym żadnego holocaustu nie było. Herr Hitler wogóle oprócz
            Polaków nikogo nie mordował! :-P

Natomiast jedwabne – to są kalesony żydowskie. Co to ma wspólnego z
            antysemityzmem? :-P

A prócz tego słyszałem od kardynała Głempa że żydków w Jedwabnym ukatupili
            zato że wspólpracowali z kacapskimi komuchami od 1939 do 1941 – przeważnie te
            kilkunastoletnie dziewczynki, które przed spaleniem żywcem w stodole najpierw
            trzeba było zgwałcić! :-P

• Gość: jewhater Zlikwiduj SSharona jesli kochasz Izrael IP: *.bchsia.telus.net 11.01.04, 05:31
      SSharon i Netanyahu zasluguja na smierc.
      Powinni zginac nie od palestynskiej kuli ale z reki zyda
      • mirmill Re: Zlikwiduj SSharona jesli kochasz Izrael 11.01.04, 06:14
        Gość portalu: jewhater napisał(a):

> SSharon i Netanyahu zasluguja na smierc.
        > Powinni zginac nie od palestynskiej kuli ale z reki zyda
        Sharon - chyba tak. Zdrajca i juz.
        Netanyahu - jeszcze nie.
        A wogole to trzeba wybrac w koncu kogos typu Meira Kahane zcl. Zeby wyrzucil
        Arabow do Arabii!
    • Gość: ABE Re: PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA IP: *.dialup.xtra.co.nz 11.01.04, 06:12
      Dzieki Nowy! Gdybys to Ty byl pierwszym Izraelczykiem ktorego przeczytalam jak
      sie po raz pierwszy znalazlam na tym Forum, jakiz inny bylby wtedy moj
      stosunek. Niestety pierwszy byl Fredzio i dzieki niemu i jego nienawisci do
      Polakow omal nie zglosilam sie na ochotnika do jihad (tylko zart :))))
      Trzymaj sie Nowy, nie zwaracaj uwagi na prowokatorow, bez Ciebie i Tobie
      podobnych Izrael zupelnie sie stoczy na dno nieludzkoscci.
      STAY STRONG< KIA KAHA (they say in NEw Zealand)
      • mirmill Re: PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA 11.01.04, 06:16
        Gość portalu: ABE napisał(a):

> Dzieki Nowy! Gdybys to Ty byl pierwszym Izraelczykiem ktorego przeczytalam
        jak
        > sie po raz pierwszy znalazlam na tym Forum, jakiz inny bylby wtedy moj
        > stosunek. Niestety pierwszy byl Fredzio i dzieki niemu i jego nienawisci do
        > Polakow omal nie zglosilam sie na ochotnika do jihad (tylko zart :))))
        > Trzymaj sie Nowy, nie zwaracaj uwagi na prowokatorow, bez Ciebie i Tobie
        > podobnych Izrael zupelnie sie stoczy na dno nieludzkoscci.
        > STAY STRONG< KIA KAHA (they say in NEw Zealand)

Niech zyje Fredzio!
        Nowy mozesz sie wyniesc spowrotem do Polski. Widzisz jak Cie tam uwielbiaja!
        Kazdego glupiego Zyda tam lubia. Bo czuja sie jak idioci w porownaniu z
        normalnymi Zydami. Fe!
    • Gość: mirmil jeszcze cos IP: *.uBRgrb01.supercable.es 11.01.04, 10:26
      piszesz, ze juz tu chyba nie wrocisz. mam nadzieje ze tak. wiele sily nie trzeba
      zeby od czasu do czacu napisac cos o pokoju ;)

zdrowko,
      m.
    • Gość: U Re: PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA IP: *.75.50.114.Dial1.Boston1.Level3.net 11.01.04, 14:48
      Nu,i jak to jest z tym polskim antysemityzmem?Zgodnie z tym zaszczytnym tytulem
      na tej stronie powinny sie pojawic obelgi pood adresem "nowego",a tu
      zobaczcie,co sie dzieje.Totalne poparcie dla "nowego"-Zyda.
      Nowy-Szalom.
      • Gość: Jasio Re: PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA IP: *.ipt.aol.com 11.01.04, 14:51
        >Gość portalu: U napisał(a):

> Nu,i jak to jest z tym polskim antysemityzmem?Zgodnie z tym zaszczytnym
        tytulem
        > na tej stronie powinny sie pojawic obelgi pood adresem "nowego",a tu
        > zobaczcie,co sie dzieje.Totalne poparcie dla "nowego"-Zyda.
        > Nowy-Szalom.

> Okazalo sie ze sie trafil Zyd z ludzka twarza.

> A wygladalo na to ze ten gatunek wyginal bezpowrotnie....
      • Gość: ...... Re: PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA IP: *.acn.waw.pl 11.01.04, 14:51
        SZALOM I JESZCZE RAZ SZALOM.Nowy tak trzymac.
    • Gość: Bnadem Re: PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA IP: *.wszib.edu.pl / *.wszib.edu.pl 11.01.04, 15:29
      Mam jeszcze jedną prośbę i zarazem pytanie - czy ostatnio mieliście jakieś
      kłopoty z serwerami albo zmianę adresów? Urwał mi się kontakt z jedna znajomą z
      twojego uniwersytetu.
      Pozdrawiam
      Bnadem
      • fredzio44 Re: PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA 11.01.04, 16:03
        Gość portalu: Bnadem napisał(a):

> Mam jeszcze jedną prośbę i zarazem pytanie - czy ostatnio mieliście jakieś
        > kłopoty z serwerami albo zmianę adresów? Urwał mi się kontakt z jedna
        znajomą z
        >
        > twojego uniwersytetu.
        > Pozdrawiam
        > Bnadem

To konspiracja syjonistow redagujacych ta gazete!

• Gość: dana33 Re: PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA IP: *.adsl.actcom.co.il 11.01.04, 16:39
          nu, w deche watek. posmialam sie od poczatku do konca. trzymac tak dalej.
          zawsze duzo satysfakcji z czytanjia balwanskich postow.
          • Gość: Wqrwiony2 Dała 33 razy i żółć ją zalewa? IP: *.kra.cdp.pl / *.kra.cdp.pl 12.01.04, 19:21
            To niech da jeszcze kilka - w jej wieku nie wymydli się już...
    • Gość: Tomek44 ten glupek to nie nowy i nie Arab IP: 5.3.1R* / 213.8.64.* 11.01.04, 16:43

To zwykly prowokator, pracujacy u nas na czarno i udajacy, ze nie zna
      polskiego. Korzysta z kawiarenki internetowej i prowokuje.
      Nie dajcie sie nabrac. W dzien myje klozety, a wieczorem sie zabawia, bo zadna
      dziewczyna z nim nie pojdzie, gdyz tak smierdzi. Z oszczednosci nie myja sie
      codziennie, bo to kosztuje, a trzeba sobie jeszcze wody kupic.
      Niestety znam wielu bardzo fajnych ludzi, ktorzy u nas pracuja na czarno i
      chetnie im pomagam, ale znam tez sporo ment od ktorych ucieka wiekszosc
      zatrudnionych tu Polakow. Oni zreszta w stosunku do swoich sa jak do nas na
      forum. Proponuje, nie zwracac na niego uwagi, to sie oddali.
      Arab nie pisalby takich bzdur, bo jesli zna polski, to znaczy, ze jest
      wyksztalconym czlowiekiem i to nie jest jego poziom.

• Gość: mirmil pamietaj ze piszesz o polakach... IP: *.uBRgrb01.supercable.es 11.01.04, 17:58
        > Nie dajcie sie nabrac. W dzien myje klozety, a wieczorem sie zabawia, bo zadna
        > dziewczyna z nim nie pojdzie, gdyz tak smierdzi. Z oszczednosci nie myja sie
        > codziennie, bo to kosztuje, a trzeba sobie jeszcze wody kupic.

takie masz zdanie o polakach?

a tak na marginesie:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10100341&a=10103899
        • Gość: dana33 Re: pamietaj ze piszesz o polakach... IP: *.adsl.actcom.co.il 11.01.04, 18:12
          mirmil, pierwszy czlonek klubu kretaczy i manipulantow znow pokazuje
          swoja "sztuke": tomek pisze o nowym, a mirmilcio od razu "piszesz o polakach" w
          liczbie mnogiej. wiec jak przedszkolakowi wyjasniam: tak tomek pisze o jednym
          polaku ukrywajacym sie pod nikiem "nowy", farsztejst, mirmilku?
          i ta nastpemna manipulacyjka: "w polsce tez byli tacy, co decydowali, kto jest
          polak a kto nie i zabierali paszporty. potem ci sami wyrzucili z polski resztki
          zydow. jak widac czesc zydow pielegnuje te "szczytna" tradycje.".... taaaak,
          mirmilku kretaczu, ten nowy to jak mowi tomek, przyjechal teraz do israela i
          pracuje na czarno, a ci zydzi, ktorych wyrzucono z polski odbierajac im
          obywatelstwo, to byli obywatele polscy, z wieku wiekow, zupelnie legalnie
          przebywajacy w polsce od jakichs 800 lat. ale kretacze i manipulanci rodzaju
          mirmila nie widza roznicy. ale oni oczywiscie objektywni, nie dowalaja zydom
          gdzie moga, alez skad. nu, mirmilek, ty wlasnie ten co psuje porzadnym polakom
          imie na calym swiecie.

• Gość: mirmil nie klam dana, po co ci to? IP: *.uBRgrb01.supercable.es 11.01.04, 18:52
            > mirmil, pierwszy czlonek klubu kretaczy i manipulantow znow pokazuje
            > swoja "sztuke": tomek pisze o nowym, a mirmilcio od razu "piszesz o polakach"
            w liczbie mnogiej.

i po co klamiesz dana? przeciez post tomka jest juz tu zaraz i kazdy moze sobie
            przeczytac:

>Z oszczednosci nie myja sie
            >codziennie, bo to kosztuje, a trzeba sobie jeszcze wody kupic.

WIESZ JAK SIE ODMIENIAJA POLSKIE CZASOWNIKI? ODROZNIASZ LICZBE MNOGA OD
            POJEDYNCZEJ???

> zydow. jak widac czesc zydow pielegnuje te "szczytna" tradycje.".... taaaak,
            > mirmilku kretaczu, ten nowy to jak mowi tomek, przyjechal teraz do israela i
            > pracuje na czarno, a ci zydzi, ktorych wyrzucono z polski odbierajac im
            > obywatelstwo, to byli obywatele polscy, z wieku wiekow, zupelnie legalnie
            > przebywajacy w polsce od jakichs 800 lat.

tego okropienstwa nawet nie warto komentowac. ktos pisze z ip z izraela i mowi
            ze jest zydem i przestawia swoje poglady. ty i tomek twierdzicie ze zydem nie
            jest, bo prezentuje nie odpowiadajace wam poglady... klasyczny przyklad
            totalitarnego myslenia. ty nie wiesz, co to jest demokracja i roznica zdan :(

po wojnie polakom w anglii np tez odbierano polskie obywatelstwo, bo nie byli
            komunistami. potem zydom w polsce odmawiano prawa do polskosci ze wzgledu na
            pochodzenie.

teraz widac w izraelu trzeba byc szaronista, zeby byc zydem... klasyczne
            komunistyczne totalitarne metody. ze ty kobieto nie wstydzisz takich
            bezwstydnych slow pisac...
          • Gość: Jasio Oj Dana, Dana... IP: *.ipt.aol.com 11.01.04, 23:10
            > Wczoraj stwierdzilas ze ten 'nowego' IP istotnie jest z waszego tam
            uniwersytetu, a dzisiaj odzegnujesz 'nowego' od czci i wiary! Dodatkowo z
            Tomkiem robicie z Niego brudasa i wyrzutka spolecznego nie majac zielonego
            pojecia o tym czlowieku, poza tym, ze jest pierwszym uczciwym i przyzwoitym
            Zydem na tym syjonistycznym Forum. Faktem jest ze sa Zydzi, ktorzy dostrzegaja
            zbrodnicza rzeczywistosc egzystencji Izraela i sie za was wstydza:

jewsagainstzionism.com/events/IID2003.htm

> Cos ta Jewish Agency kreci...
        • Gość: Tomek44 Re: pamietaj ze piszesz o polakach... IP: 5.3.1R3D* / 213.8.64.* 12.01.04, 10:06
          A przeczytales dokladnie co napisalem? Jak propaganda za komuny!!!! Napisalem,
          ze nawet Polacy sie do takiego nie zblizaja. Wiec jak piszesz, to do konca,
          gnojku.
    • Gość: adas PALESTYNCZYCY TO LUD IZRAELA IP: *.netspace.net.au 11.01.04, 17:52
      Drogi Panie Nowy,
      Ja Pana jak najbardziej rozumiem i wspolczuje. Niech Pan wraca jak najszybciej
      do Polski. Wie Pan, wychodzi na to, ze ci Palestynczycy sa potomkami w
      pierwszej linii tych ludow, ktore Palestyne od tysiacleci zamieszkiwaly. To sa
      potomkowie tych zydow, ktorzy nie poszli na wygnanie, ale pozostali, a potem
      przeszli na islam. To oni sa rasowo czystym ludem Izraela, a nie ruski Sharon,
      ktory ich zamyka w obozach koncentracyjnych.
      Niech Pan przeczyta:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=9783922&a=10104220Pozdrawiam
      • Gość: Konrad Re: PALESTYNCZYCY TO LUD IZRAELA IP: *.telia.com 11.01.04, 18:38
        Jak poprzednio pisalem, nie jestem historykiem ani religijny ale za
        dziecinstwa czytalem troche Bibli, Kilka razy pozatem. Jesli sie nie myle,
        prosze mnie skorygowac jezeli tak bo bylo to dobre 40 lat temu, to
        palestynczycy i Zydzi pochadza od wspolnego ojca Abrahama. Abraham mial zone
        Sare i sluzebnice ( jak jej na imie bylo) i dzieci tej sluzebnicy to
        palestynczycy a sary to Izraelczycy? Mysle zle, Moze zle pamietam?
        • Gość: ryszardc Re: PALESTYNCZYCY TO LUD IZRAELA IP: *.dyn.optonline.net 11.01.04, 19:46
          Ezaw - starszy brat Jakuba/Izraela byl ojcem Arabow.
          Jakub/Izrael( ojciec Zydow ) przy pomocy matki ( moze dlatego zydowskosc
          dziedziczy sie po matce ) ukradl Ezawowi blogoslawienstwo ich ojca - Izaaka,
          syna Abrahama.
        • Gość: ..... Re: PALESTYNCZYCY TO LUD IZRAELA IP: *.acn.waw.pl 11.01.04, 20:25
          Ja mam pytanie do konrada.
          Zapewne znasz historie Abrahama kiedy bog mu kazal ofiarowac mu swojego
          pierworodnego syna,a potem wyslal mu baranka.
          Odpowiedz mi kto to byl,Izaak czy Ismael??
          • Gość: Konrad Re: PALESTYNCZYCY TO LUD IZRAELA IP: *.telia.com 11.01.04, 21:13
            Zawsze czytalem ze to byl Izaak
            • Gość: ..... Re: PALESTYNCZYCY TO LUD IZRAELA IP: *.acn.waw.pl 11.01.04, 21:24
              Czytaj uwazniej i zauwazysz ze to jest pierwrodny syn.
              A jak wiadomo Hagar pierwsza urodzila syna Abrahamowi(Ismael) a dopiero potem,w
              starosci,cudem Sara urodzila "drugiego" syna Abrahama (Izaak).
              W starym testamencie bog nakazal Abrahamowi poswiecic swojego najstarszego
              syna,a wiec Ismael, chyba ze bog nie uznaje Ismaela.
    • Gość: Konrad nowy, dlaczego tak lamiesz jezykiem IP: *.telia.com 11.01.04, 18:48
      Mal taki maly problem. Dobry watek, duzo dyskusji. Ale z reka na sercu. Ile ty
      lat jestes poza granica Polski? Dlaczego pytam? Bo ja mialem 17 lat jak
      wyjechalem i dzisiaj jestem po piecdziesiace. W domu mowie z Polska zona po
      szwedzku i z dziecmi po Szwedzku tak ze mam maly kontakt z polskim jezykiem.
      Radze sobie jednak dobrze i tak nie lamie jak Ty. Moj syn urodzony tutaj
      pierwsze trzy lata mowil z mama po polsku i mowi lepiej niz Ty. Najmlodsza
      corka wogole nie mowi. Dlatego tez uwazam ze albo sie mowi po polsu jako tako
      poprawnie albo sie wogole nie mowi. Jezeli mowilbys bardzo slabo po polsku to
      mialbys tak male ciagoty do kontaktu z tym jezykiem ze uwazam ze moze tutaj by
      Ciebie nie bylo. Dlatego mam dylemat. Nie chce zaprzeczyc czy powiedzie
      udajesz, bo nie mam prawa, nie mam dowodow. Ale mam watpliwosci: Opowiedz cos
      o sobie.
      • Gość: ryszardc Re: nowy, dlaczego tak lamiesz jezykiem IP: *.dyn.optonline.net 11.01.04, 19:52
        Wielu polskich Zydow w Nowym Jorku slabo mowi po polsku.
      • Gość: cyklon Re: nowy, dlaczego tak lamiesz jezykiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.04, 21:34
        Twoje watpliwości maja znikomy sens, nieznajomość języka o niczym nie
        swiadczy.... każdy mówi w danym jezyku tak jak może...
        chyba nie twierdzisz, że specjalnie udaje, że słabo zna polski?
        może sugerujesz, ze udaje Zyda, bo nie może istnieć Zyd krytykujący obnecną
        polityke Izraela? ....
      • Gość: nowy ja nie polakiem IP: 5.5D* / *.huji.ac.il 12.01.04, 00:12
        Ja podobam jezyki i teraz polska next bo tu moc mowi kolegowie moi.
        Gazety w internet to do mnie exercita i lepiej rozumiem i ucze.

Ja moje informacje nie na forum dla was bo mam strach duzy i shock od
        szaron lennikow tutaj :(

Ja ta forum ide na wieki i nie bede znow bo zle przyjecie dla mnie od
        braci zydy bo ja open mowie pokoj i granica 67 i mur (wall) zlosc tylko od
        swiata.
        • Gość: mirmil nie odchodz! :) IP: *.uBRgrb01.supercable.es 12.01.04, 01:16
          bedzie milo, zobaczysz. usmiejesz sie, jak cie dana and co obwolaja antysemita ;)
        • Gość: Gaal Re: ja nie polakiem IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 12.01.04, 03:02
          Nigdy się nie poddawaj. A tu na forum na pewno znajdziesz wspólny język i
          zrozumienie - tym bardziej, że Izrael to również twoja ojczyzna. I obraz
          twojego kraju nie może być kształtowany tylko przez ekstremistów.
        • Gość: Waldemar Re: ja nie polakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 03:12
          Pozdrawiam Ciebie Nowy!

Dzieki Tobie wielu Polakow moze sobie uswiadomic, ze nie wszyscy Zydzi w
          Izraelu to ekstremisci, ksenofoby i rasisci. Sa tez tacy jak Ty odwazni i
          pokojowo nastawieni ludzie. Tylko wielka szkoda, ze tak rzadko odwiedzaja to
          forum.
          Ale ja wierze, ze tacy jak Ty wygraja w Izraelu i nastanie pokoj.
        • koszalekopalek2 Re: ja nie polakiem :-P 12.01.04, 05:30

> Ja podobam jezyki i teraz polska next bo tu moc mowi kolegowie moi.
          > Gazety w internet to do mnie exercita i lepiej rozumiem i ucze.
          >
          > Ja moje informacje nie na forum dla was bo mam strach duzy i shock od
          > szaron lennikow tutaj :(
          >
          > Ja ta forum ide na wieki i nie bede znow bo zle przyjecie dla mnie od
          > braci zydy bo ja open mowie pokoj i granica 67 i mur (wall) zlosc tylko od
          > swiata.

Ja nic nie rozum!
          Ni cytać ni pysać ni umie
          Krasnoludki mi dyktują
          A ja przepisują

Niedaleko w Damaszku
          Siedziała djabeł na daszku
          W kapelószu cierwonym
          Kutaśkami upszczonym

:-P
          • Gość: dana33 do kretaczy IP: 194.90.65.* 12.01.04, 09:00
            nu, splity i jasie i wlademary i inne kolesie nowego. sami widzicie ze mialam
            racje, nie polak, nie zyd, najprawdopodobniej arab. moze student, moze tak jak
            tomek pisal uzywa kafejki internetowej na uniwersytecie hebrajskim. pewno, ze
            znajdzie na forum mase przyjaciol, juz stoicie w kolejce do nowego...
            taaak splicie, nie chcesz komentowac odbierania obywatelstwa zydom polskim,
            jasne, ze takich rzeczy nie chcesz komentowac, ostatecznie to do dzisiaj czarna
            plama w historii polski, nie? tak samo jak kielce, prowokacja, my ass, jakos
            ta "prowokacja" padla na zyzny grunt, nie uwazasz? nie trzeba bylo namawiac
            ludzi do zabijania zydow, w rok po wojnie, jak jeszcze zapach spalonych cial z
            oswieciemia unosil sie w powietrzu. a co, kielce do bylo jedyne takie
            zdarzenie? idz, poucz sie historii polski... ale ty nie antysemita, co cus
            nagle ta dana cie tak przezywa, ty tylko "mosiek" krzyczysz.... aaa, ty na 3
            pracach z zona i nie mozesz z tego wyzyc.... a moze i mozesz, ale juz nie
            starcza na duzo strzelania w puszki, co? a te moje wulgarnosci, to gdzie?
            bo ci napisalam prawde? nu splitecki, idz sie pobawic w strzelanie a najlepiej
            to idz popracowac, zebys mial dosyc pieniedzy na utrzymanie israela.
            • Gość: cyklon może Chińczyk ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.04, 09:15
              to arabowie tak piszą ? :

"Ja uczciwie mowie wszystkim arabom i nie: wychodzcy arabowie (refugees)
              juz nie beda wracali to za trud duzy. Mur placzu tez nasz na zawsze bo to
              nasza religia sancutarium ale tu dobre zydzi ludzie chca za pokoj granica
              green z 67 i Izrael sie zgodzi wtedy z ONZ i bedzie pokoj."
              ==============================
              jak arab moze pisać "mur płaczu też nasz na zawsze" ??????????
              ==============
              więc racji raczej żadnej nie masz
              nawet w popisywaniu się znajomością historii Polski

www.antyk.org.pl/teksty/ozydach-
              24.htm
              • Gość: dana33 Re: może Chińczyk ? IP: 194.90.65.* 12.01.04, 09:28
                jak arab moze tak pisac? moze, bo uwazaja, ze sciana placzu tez nalezy do nich,
                przynajmniej miejsce gdzie ona stoi. aaaaa, moze nie znam historii polski,
                napewno nie znam jej z tej strony, z jakiej ty ja znasz... a ten twoj link
                z "dowodami" ze nie znam, to sie otworzyc nie chce..... taaak, napewno
                chinczyk, nie ma watpliwosci.
                • Gość: olo dana ziejesz nienawiscia i szowinizmem a moze... IP: *.tpgi.com.au / *.tpgi.com.au 12.01.04, 09:47
                  dla odmiany wreszcie cos milego tak jak kobieta potrafi mowic/przekonywac
                  jezeli naprawde wie czego chce......wiesz oczy mowie???
                • Gość: cyklon czy 110% Żydów popiera Sharona? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.04, 10:51
                  może każdy Zyd który nie popiera Sharona staje sie automatycznie "Arabem" ...?
                  =====================================================================
                  mój link nie jest z zadnymi dowodami, tylko chciałem sie dowiedzieć czy autor
                  tej ksiązki która pod tym linkiem jest zamieszczon [Stefan Korboński] to
                  antysemita.www.antyk.org.pl/teksty/ozydach-24.htm

jak i opinii Wielce Szanownej Skarbnicy Wiedzy
                  czy Polska w swojej historii wiecej pomogła Zydom czy zaszkodziła.
                  • Gość: dana33 Re: czy 110% Żydów popiera Sharona? IP: 194.90.65.* 12.01.04, 11:52
                    nu, a ta wiadomosc to po co ci? zeby wjechac na zydow znow? wg mnie polska do
                    wojny nie miala w czym pomagac zydom, polska powinna byla traktowac swoich
                    obywateli wyznania mojzeszowego na rowni ze swoimi obywatelami wyznania
                    katolickiego. to juz byloby absolutnie dostatecznie i nie byloby dzisiaj
                    takiego idiotycznego pytania w czym pomogla. a zaszkodzila? nu, jak myslisz, w
                    1968 roku polska zaszkodzila czy pomogla swoim obywatelom wyznania
                    mojzeszowego? jestem ciekawa opinii szanownego zadajacego idiotyczne pytania...
                    • Gość: cyklon Re: czy 110% Żydów popiera Sharona? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.04, 12:47
                      "wjechać na Zydów" ? co to wogóle za antysemickie prowokacje?
                      sama jezdzisz po Zydach, nie wiadomo czy nie jesteś agentka Hamasu.

Polska do wojny nie miała w czym pomagać Zydom?
                      co za ignorancja!
                      a kto dostawał w Polsce rozmaite przywileje ? pewnie chińczycy i arabowie.
                      pytanie które zadałem oczywiście jest idiotyczne....
                      link wysłałem ale Szanowna Pani niezdolna do czytania........
                      ======================
                      w 68 roku komuniści zaszkodzili Polsce i polakom pochodzenia zydowskiego:
                      każda nagonka tego typu jest godna potepienia w każdym kraju....
                      komuniści w ZSRR chyba znacznie bardziej dyskryminowali Zydów.
              • Gość: Tomek44 Re: może Chińczyk ? IP: 213.8.64.* 12.01.04, 10:14
                Poczytalem i pomyslalem, ze ja tez tak potrafie. To bardzo latwe i fajna
                zabawa. Ja kochac Arab i ja miec kochanke zydka i ja jeszcze nie byc sciana
                placz, ale ona nie chce placic i jeszcze kochac lewizne i nienawidziec prawo.
                Pozdrawiac
                T44
                • Gość: jarek Politycznie poprawnie... IP: *.fastres.net 12.01.04, 11:14
                  A jezeli w Israelu jest 1.2 mil arabow ,to moze ten nowy jednym z nich jest , z
                  tych co studiowali w Polsce, jest tam tez okolo 200 tys Polakow jako
                  pracownikow, i to taki sam sposob jak skacza na USA, ci co tam pracuja, oni moga
                  skakac na swoich pracodawcow Zydow, bo ci ich nie doceniaja...znana bajka...
                  Moze jest nie prawda ,ze podbicie arabskie krajow od Egiptu do Mauretani twralo
                  az 70 lat i doprowadzilo nie tylko do zniszczenia jezyka, kultury , gospodarki
                  ale tez do wymordowania ( wyniszczenia, zabicia, wyslania do raju - Araby moga
                  to nazywac jak chca ) okolo 80 % mieszkancow, w takim razie encyklopedie klamia,
                  albo tez nie maja kapitalow arabskich....

Moze jest to nieprawda ,ze 50 tys mlodych arabskich mlodziencow z dunkim
                  obywatelstem, ma wstret do pracy- w takim razie dunskie ministerstwo do spraw
                  integracji klamie, moze jak beda mieli Islamskiego Ministra to powiedza ,ze to
                  Dunczycy nie pracuja wystarczajaco ciezko na ich islamskich Panow.

Moze to ze w szkolach publicznych w Brukseli ( stolica Unii) 40 % uczniow jest
                  religii musulmanskiej, a ja zawsze myslalem ,ze konflikt religijny tam byl
                  miedzy katolikami i protestantami- jezeli nie to Krzys'a tak kochana La
                  Repubblica ordynarnie klamie-----w zywe czcionki

Moze jest to nieprawda ,ze jedna trzecia noworodkow w Kopenhadze ma rodzicow
                  imigrantow z islamskim podlozem - jezeli nie to "Politikken" tez ordynarnie klamie.

Aby byc tu politycznie poprawny, trzeba bedzie czytac gazety wydawany w rajach
                  demopkracji , jak Libia, Marokko, Tunesja, Egipt, Saudii Arabia, Pakistan,
                  Malesja itd.

Czyzby to bylo wielkie klamstwo ,ze szlachetnych, obrzucanych przez kwiaty
                  arabow, ich wspolwyznawcy, potrafili wymordowac jedna czwarta ludnosci Sudanu
                  Poludniowego - moze to tez jest grube ordynarne klamstwo.

Pozdrowienia dla "falszywego Zyda" z Israelu, mieli nasi "Isalmisci" duze
                  klopoty cie znalezc, ale w koncu cie znalezli...
                  Tylko teraz musza znalesc jakogos Berbera ,ktory ich kocha i ktory moze, ale nie
                  jest warunkiem niezbednym, studiowal w Polsce, moze jakis Lekarz, Dentysta,
                  ktory w latach 60 pracowal w Algerii, im w tym pomoze.
                  Bo narod Profeta jest wielki i szlachetny.
            • Gość: mirmil dana ty zupelnie nie wiesz jak go zdyskredytowac.. IP: *.uBRgrb01.supercable.es 12.01.04, 10:45
              ty myslisz, ze wszyscy zydzi sa z polski? przeciez pisze, ze sie uczy polskiego,
              bo jego koledzy mowia po polsku.
              • Gość: dana33 Re: dana ty zupelnie nie wiesz jak go zdyskredyto IP: 194.90.65.* 12.01.04, 11:56
                nu, mirmil, ty tutaj od dyskredytowania, probujesz i probujesz dyskredytwoac
                zydow i israel ciagle i bez przerwy. tez bez zadnego efektu, musz stwierdzic.
                widzisz mirmil, ja jego wogole nie chce zdyskredytowac. a po co? on to robi sam
                i to doskonale. tak jak ty sie sam dysredytujesz bez przerwy. jak i twoj koles
                split, co juz musi sie co pare godzin podnosic na gore, bo mu nikt nie chce
                odpowiadac. tak i zaraz tak bedzie z toba.
                • Gość: jarek Widac, ze on broni interesow Hiszpanii.... IP: *.fastres.net 12.01.04, 12:06
                  Czy piszacy z Israela musi byc Zydem( Israelczykiem), czy piszacy z Danii musi
                  byc Dunczykiem, czy piszacy z Wloch musi byc Wlochem - ja nim nie jestem ,choc
                  mam Wloskie obywatelstwo, czy pèiszacy z Polski nie moze byc Arabem, czy
                  nazywajacy sie sam Berberem musi byc Berberem, jezeli by nim byl, to sie tak nie
                  nazywal....
                  jezelòi pracujac cztery lata temu w Istambulu, gdybym z stamtad pisal po polsku,
                  to czym by byl, Turkiem , Polakiem ( nawet nim nie jestem ), to bym po pierwsze
                  czeskim Zydem ,ktory od 31 lat mieszka we Wloszech i ma zone Turke.
                  Tak samo jak ci co mieszkaja i pracuja ( wedlug ich ) w USA i w spoleczenstwie
                  amerykanskim nie widza nic dobrego w ten sam sposob ten Nowy ( co juz smierdzi
                  padlizna), moze doskaonale byc synem jakies Polki ,ktora w Israelu pracuje, bo
                  jezeli on sie uczy Polskiego od kolegow i tak dobrze po Polsku pisze ( choc
                  stara sie robic bledy, tylko moze sobie te bledy napisze, to ich nie bedzie ich
                  mylil ja po maturze w Polsce i pobycie tam prawie 13 letnim tak dobrze nie
                  potrafie napisac.
                  Pozatym ,to jest malo wazne, co oni pisza, wazne jest to , ze powoli sympatia
                  Europy ich opuszcza, a ze w pewnych Europejskich krajach tez nie lubia Zydow to
                  mnie bardzo malo obchodzi, to Araby sa prawdziwym zagrozeniem dla Europy a nie
                  odwrotnie.
                  W zeszlym tygodniu w Biblotece sobie pozwolilem porownac prawie 20 Encyklopedii
                  o Arabskim podbiciu krajow od Egiptu do Mauretanie w latach 632 do 712ne i tylko
                  zmiana stosunku do tych faktow mi wystarczyla, aby spokojnie patrzec na
                  przyszlosc, te z roku 1946 wygladaly jak by te encyklopedie pisaly wyslannicy
                  Stalina( albo Tyfus i Mirmilem i Bnademem) te z ostatnich lat mowia wyraznie o
                  barbarskim napadzie Arabow na swoich sasiadow i o walkach przeciwko nim.
                  Same wypowiedzi tzw "palestynczykow" o tym doskonale swiadcza, jak im sie nie
                  udalo pokonac Israela mieczem, to chca do zniszczyc !Hu..m i Pi..da",
                  przepraszam za wyrazenie.
                  • Gość: CCCP Re: Widac, ze on broni interesow Hiszpanii.... IP: *.acn.pl 12.01.04, 12:22
                    Gość portalu: jarek napisał(a):

"palestynczykow" o tym doskonale swiadcza, jak im sie nie
                    > udalo pokonac Israela mieczem, to chca do zniszczyc !Hu..m i Pi..da",
                    > przepraszam za wyrazenie.

Nie dość, że jesteś nudny, to jesteś na dokładkę świńtuch. Fe !!!

• Gość: CCCP Nieortograficzny świntuch IP: *.acn.pl 12.01.04, 12:28
                      Gość portalu: CCCP napisał(a):

> Gość portalu: jarek napisał(a):
                      >
                      > "palestynczykow" o tym doskonale swiadcza, jak im sie nie
                      > > udalo pokonac Israela mieczem, to chca do zniszczyc !Hu..m i Pi..da",
                      > > przepraszam za wyrazenie.
                      >
                      > Nie dość, że jesteś nudny, to jesteś na dokładkę świńtuch. Fe !!!
                      >

I to nieortograficzny. Toto się pisze przez "ch".
                  • Gość: borygo Wojenne haslo IP: *.de 12.01.04, 12:43
                    Czy wszedzie na Zachodnim Brzegu i w Strefie Gazy jest na scianach haslo: ch...
                    i p.... w nocy gwizda?

Jesli tak, to IL ma juz przechlapane.

PS. ciekawe, jak to brzmi po arabsku.
                    • Gość: Tomek44 Re: Wojenne haslo IP: 213.8.64.* 12.01.04, 16:05
                      Czy Borygo, to od tego plynu, co to codziennie popijasz? Moja zona myje nim
                      okna.
                      • Gość: borygo Re: Wojenne haslo IP: *.de 12.01.04, 16:45
                        Gość portalu: Tomek44 napisał(a):

> Czy Borygo, to od tego plynu, co to codziennie popijasz? Moja zona myje nim
                        > okna.

No, od tego samego, ale zxagryzke mam niekoszerna.

Moje pytanie bylo powazne. Ten madrala Jarek ujal rzcz zwiezle, ale nie wiem,
                        czy trafnie. Dlatego musixsz mi powiedziec, czy sa tam u Palestynczykow takie
                        hasla na murach. No wiesz, u nas za okupacji bylo "tylko swinie siedza w kinie",
                        no to tam chyba powinno cos byc, jak o tym gwizdaniu w nocy, nie?
        • Gość: kd Re: ja nie polakiem IP: *.turbonet.com 12.01.04, 22:20
          Ja moje informacje nie na forum dla was bo mam strach duzy i shock od
          > szaron lennikow tutaj :(
          Mnie zupelnie nie interesuje, czy Nowy jest Zydem, Polakiem czy Arabem,
          natomiast to zacytowane zdanie dyskredytuje go kompletnie, w moich oczach,
          jako czlowieka. Strach duzy? Strach ma duze oczy? Szczegolnie na anonimowym
          forum. Tak moze napisac albo tchorz, albo propagandysta.
          Zywo pamietam wypowiedzi partyjnych pracownikow Studium Dziennikarstwa UW w
          1968 r, jak uskarzali sie w Trybunie Ludu na zastraszanie na Uniwersytecie,
          tak ze musieli "przemykac sie pod scianami". Wypowiedz Nowego jest dokladnie w
          tym samym stylu.
    • azarel Nowy, jestesmy z Toba 12.01.04, 15:59
      To prawda, ze na tym forum jest mnostwo chamstwa i glupoty, ale jest tez sporo
      ludzi inteligentnych i i nie opetanych nienawiscia. Nie przejmuj sie co pisza
      tacy jak Dana czy Fredzio54: taka swolocz znajduje sie w kazdym kraju - ile np.
      jest tu swinskich polskich antysemitow? Nie mozna niestety zapobiec, by tacy
      ludzie sie nie dorwali do komputera.
      Ludzie normalni wiedza, ze Sharon i osadnicy to nie caly Izrael; wiedza, ze jest
      wielu Izraelczykow, ktorzy wierza w pokojowe rozwiazanie konfliktu, i ktorzy
      kontynuuja wspaniale liberalne tradycje zydowskiej inteligencji.
      Czytalem ostatnio swietna ksiazke: "The Other Israel" o ludziach taki jak Ty.
      Zycze Tobie by te idealy, ktore reprezentujesz zwyciezyly w Izraelu.
      Oszolomy zawsze w koncu przegrywaja.
    • Gość: z daleka Re: PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA IP: 213.8.64.* 12.01.04, 21:55
      Jakim prawem ten przyglup wupowiada sie w moim imieniu?
      • Gość: kd do z daleka IP: *.turbonet.com 12.01.04, 22:29
        prawem kaduka, oczywiscie;

"Zawsze znajdą się Eskimosi, którzy wypracują dla mieszkanców Zairu
        wskazówki zachowywania się w czas olbrzymich upałów." Lec
      • Gość: mirmil Re: PRZEPRASZAM ZA PISZACYCH Z ISRAELA IP: *.uBRgrb01.supercable.es 12.01.04, 22:40
        Gość portalu: z daleka napisał(a):

> Jakim prawem ten przyglup wupowiada sie w moim imieniu?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10100341&a=10107361
        • koszalekopalek2 A kto przeprosi za piszczących? :-P 13.01.04, 03:56
        • Gość: jarek A czy ty masz wlasne imie, klamcu.... IP: *.fastres.net 13.01.04, 05:51
          • Gość: U Do "nowego". IP: *.75.22.223.Dial1.Boston1.Level3.net 13.01.04, 06:22
            Nowy,czy marcus i ty,to ta sama osoba?

< Marcus jest jeden,ale w 2ch osobach.
            • ten_facet_klamie OCZYWISCIE ZE NIE! TO NIENAWISC SYJONISTY! 13.01.04, 12:25
              MARCUS CRASSUS WLAMAL SIE NA INNE ADRESY ZEBY UDOWODNIC ZE Z POLSKI TEZ MOZNA
              PISAC Z IZRAELSKIM IP.

JAK WIELKA I GLEBOKA JEST NIENAWISC SYJONISTY. JAK DALEKO POTRAFIA SIE POSUNAC
              ZEBY ZDYSKREDYTOWAC NIEWYGODNA OSOBE!
              • Gość: Oozie Re: OCZYWISCIE ZE NIE! TO NIENAWISC SYJONISTY! IP: *.sth.shb.se / *.handelsbanken.se 13.01.04, 12:55
                ten_facet_klamie napisała:

> MARCUS CRASSUS WLAMAL SIE NA INNE ADRESY ZEBY UDOWODNIC ZE Z POLSKI TEZ MOZNA
                > PISAC Z IZRAELSKIM IP.

Nigdzie się nie włamał baranie, tylko się zarejestrował na Hebrew University i
                już.
                Nowy wcale nie jest z Izraela ani Żydem nie jest.
                Nic gorszego od żydłaczącego goja nie ma
                • Gość: mirmil Re: OCZYWISCIE ZE NIE! TO NIENAWISC SYJONISTY! IP: *.uBRgrb01.supercable.es 13.01.04, 13:05
                  o prosze. nastepny przypadek odmawiania prawa do narodowosci ze wzgledu na
                  poglady. robila to juz 3 rzesza, robily i polskie komuchy, odbierajac paszporty
                  polakom na emigracji.

totalitaryzm w pelnej krasie.
    • koszalekopalek2 A ja przepraszam za srających z Izraela :-P 13.01.04, 03:54

> NIE WSZYSCY JESTESMA TAKIE SAMI :(

Niektórzy z nas nie srają pod chałupą :-P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka