Gość: DRF IP: *.cm-upc.chello.se 08.02.02, 02:51 BADZ MOJA WOLA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PANI albo zmieniam nika na PANI ? IP: *.cm-upc.chello.se 08.02.02, 02:53 wolnosc plci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: albo zmieniam nika na PANI ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 02:58 Gość portalu: PANI napisał(a): > wolnosc plci Dr.F. Ja panu szczerze radze, na podstawie wlasnego doswiadczenia. Niki prosze zmieniac, ale plci nie. Niech pan sprobuje Milord. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrF Dziekuje za dobra porade ...Pozdrowienia IP: *.cm-upc.chello.se 08.02.02, 03:08 aoo.freeservers.com/images/web3sr3.gif Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Dziekuje za dobra porade ...Pozdrowienia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 03:11 Ladny gif. A z tym zmienianiem plci mowie szczerze, bez operacji w realu na dluzsza mete sie nie da. I tak wylazi:))))) Gość portalu: DrF napisał(a): > <a href="http://aoo.freeservers.com/images/web3sr3.gif">aoo.freeservers.com/ima > ges/web3sr3.gif</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Dziekuje za dobra porade ...Pozdrowienia IP: *.proxy.aol.com 08.02.02, 03:26 Gość portalu: DrF napisał(a): > <a href="http://aoo.freeservers.com/images/web3sr3.gif">aoo.freeservers.com/ima > ges/web3sr3.gif</a> Kocham te trojkaty,ktore mimo rozdwajania sie,jedna calosc stworzyc potrafily ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Dziekuje za dobra porade ...Pozdrowienia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 03:31 Kochaj pan na zdrowie, panie Egon:)))) Ale nie ukrywam zadowolenia, ze tu pan jest teraz sam. Nie ma ani Kingfisza, ani Mr.Conti, ani jjihadu, ani tego jojo co sie ostatnio przyznal ze jest w Marines i wlasnie do Gdyni sie szykuje, do bazy marynarki wojennej! Ani zadnego z tych baranich glosow, ktorzy tu systematycznie urzadzaja wieczorki piesni patriotycznej. Ja tego nie wytrzymuje!!!!! Wylaczam glosniki, to mi przez monitor wasze wycie sie wydostaje! Spac nie mozna, niz nie mozna. Zeby przynajmniej ktorys z was spiewac potrafil! Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: DrF napisał(a): > > > <a href="http://aoo.freeservers.com/images/web3sr3.gif">aoo.freeserv > ers.com/ima > > ges/web3sr3.gif</a> > > Kocham te trojkaty,ktore mimo rozdwajania sie,jedna calosc stworzyc potrafily ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Dziekuje za dobra porade ...Pozdrowienia IP: *.proxy.aol.com 08.02.02, 03:39 Gość portalu: Helga napisał(a): > Kochaj pan na zdrowie, panie Egon:)))) > > Ale nie ukrywam zadowolenia, ze tu pan jest teraz sam. Nie ma ani Kingfisza, an > i > Mr.Conti, ani jjihadu, ani tego jojo co sie ostatnio przyznal ze jest w Marines > i > wlasnie do Gdyni sie szykuje, do bazy marynarki wojennej! Ani zadnego z tych > baranich glosow, ktorzy tu systematycznie urzadzaja wieczorki piesni > patriotycznej. Ja tego nie wytrzymuje!!!!! Wylaczam glosniki, to mi przez > monitor wasze wycie sie wydostaje! Spac nie mozna, niz nie mozna. Zeby > przynajmniej ktorys z was spiewac potrafil! > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Gość portalu: DrF napisał(a): > > > > > <a href="http://aoo.freeservers.com/images/web3sr3.gif">aoo.fre > eserv > > ers.com/ima > > > ges/web3sr3.gif</a> > > > > Kocham te trojkaty,ktore mimo rozdwajania sie,jedna calosc stworzyc potraf > ily ! > My umiemy spiewac lepiej od slowikow poznanskich,bo my mamy glosy nowojorskie ! A naszym dyrygentem jest PAN !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Dziekuje za dobra porade ...Pozdrowienia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 03:50 Panie Egon. Ja to wasze beczenie juz slyszalam. Glosy nowojorskie, hi hiiii!!!!!! Moze i znacie te piesni patriotyczne na pamiec, ale pan nawet nie wiesz co to glos slowiczy!!!!! U was jest ciagle halas przez cala dobe na okraglo, moze nie?!!! I wy sie tak przyzwyczailiscie sie do wrzeszczenia, ze wam gardla sie na wylot poprzecieraly!!!! A nawiasem mowia, wy popelniacie blad strategiczny. Bo piesni patriotycznych sie nie spiewa na sucho, tylko na mokro. Przynajmniej piwkiem trzeba zapijac kazda zwrotke. Od razu by wam inaczej szlo! Ja juz czuje co bedzie jak Kingfisz wroci... PS. Zajrzyj tam gdzie przedtem, ok? Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > Kochaj pan na zdrowie, panie Egon:)))) > > > > Ale nie ukrywam zadowolenia, ze tu pan jest teraz sam. Nie ma ani Kingfisz > a, an > > i > > Mr.Conti, ani jjihadu, ani tego jojo co sie ostatnio przyznal ze jest w Ma > rines > > i > > wlasnie do Gdyni sie szykuje, do bazy marynarki wojennej! Ani zadnego z ty > ch > > baranich glosow, ktorzy tu systematycznie urzadzaja wieczorki piesni > > patriotycznej. Ja tego nie wytrzymuje!!!!! Wylaczam glosniki, to mi przez > > > monitor wasze wycie sie wydostaje! Spac nie mozna, niz nie mozna. Zeby > > przynajmniej ktorys z was spiewac potrafil! > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > Gość portalu: DrF napisał(a): > > > > > > > <a href="http://aoo.freeservers.com/images/web3sr3.gif">ao > o.fre > > eserv > > > ers.com/ima > > > > ges/web3sr3.gif</a> > > > > > > Kocham te trojkaty,ktore mimo rozdwajania sie,jedna calosc stworzyc p > otraf > > ily ! > > > > My umiemy spiewac lepiej od slowikow poznanskich,bo my mamy glosy nowojorskie ! > A > naszym dyrygentem jest PAN !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Dziekuje za dobra porade ...Pozdrowienia IP: *.proxy.aol.com 08.02.02, 04:13 Gość portalu: Helga napisał(a): > Panie Egon. Ja to wasze beczenie juz slyszalam. Glosy nowojorskie, hi hiiii!!!! > !! > Moze i znacie te piesni patriotyczne na pamiec, ale pan nawet nie wiesz co to > glos slowiczy!!!!! > > U was jest ciagle halas przez cala dobe na okraglo, moze nie?!!! I wy sie tak > przyzwyczailiscie sie do wrzeszczenia, ze wam gardla sie na wylot > poprzecieraly!!!! > > A nawiasem mowia, wy popelniacie blad strategiczny. Bo piesni patriotycznych si > e > nie spiewa na sucho, tylko na mokro. Przynajmniej piwkiem trzeba zapijac kazda > zwrotke. Od razu by wam inaczej szlo! Ja juz czuje co bedzie jak Kingfisz wroci > ... > > PS. Zajrzyj tam gdzie przedtem, ok? > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > Kochaj pan na zdrowie, panie Egon:)))) > > > > > > Ale nie ukrywam zadowolenia, ze tu pan jest teraz sam. Nie ma ani Kin > gfisz > > a, an > > > i > > > Mr.Conti, ani jjihadu, ani tego jojo co sie ostatnio przyznal ze jest > w Ma > > rines > > > i > > > wlasnie do Gdyni sie szykuje, do bazy marynarki wojennej! Ani zadnego > z ty > > ch > > > baranich glosow, ktorzy tu systematycznie urzadzaja wieczorki piesni > > > patriotycznej. Ja tego nie wytrzymuje!!!!! Wylaczam glosniki, to mi > przez > > > > > monitor wasze wycie sie wydostaje! Spac nie mozna, niz nie mozna. Zeb > y > > > przynajmniej ktorys z was spiewac potrafil! > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: DrF napisał(a): > > > > > > > > > <a href="aoo.freeservers.com/images/web3sr3.gif"& > #62ao > > o.fre > > > eserv > > > > ers.com/ima > > > > > ges/web3sr3.gif</a> > > > > > > > > Kocham te trojkaty,ktore mimo rozdwajania sie,jedna calosc stwor > zyc p > > otraf > > > ily ! > > > > > > > My umiemy spiewac lepiej od slowikow poznanskich,bo my mamy glosy nowojors > kie ! > > A > > naszym dyrygentem jest PAN !!! > My spiewaki piwa nie pijamy,bo od tego swinstwa watroby Polakom gnija! Wolimy spiewac pod Jaska Wedrowniczka,ktory nam arterie rozne czysci! A naszym dyrygentem jest "PAN". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Dziekuje za dobra porade ...Pozdrowienia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 04:19 Egon, zanim spozyjesz tego Jasia do konca zajrzyj na strone mail.o2.pl/ Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > Panie Egon. Ja to wasze beczenie juz slyszalam. Glosy nowojorskie, hi hiii > i!!!! > > !! > > Moze i znacie te piesni patriotyczne na pamiec, ale pan nawet nie wiesz co > to > > glos slowiczy!!!!! > > > > U was jest ciagle halas przez cala dobe na okraglo, moze nie?!!! I wy sie > tak > > przyzwyczailiscie sie do wrzeszczenia, ze wam gardla sie na wylot > > poprzecieraly!!!! > > > > A nawiasem mowia, wy popelniacie blad strategiczny. Bo piesni patriotyczny > ch si > > e > > nie spiewa na sucho, tylko na mokro. Przynajmniej piwkiem trzeba zapijac k > azda > > zwrotke. Od razu by wam inaczej szlo! Ja juz czuje co bedzie jak Kingfisz > wroci > > ... > > > > PS. Zajrzyj tam gdzie przedtem, ok? > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > Kochaj pan na zdrowie, panie Egon:)))) > > > > > > > > Ale nie ukrywam zadowolenia, ze tu pan jest teraz sam. Nie ma an > i Kin > > gfisz > > > a, an > > > > i > > > > Mr.Conti, ani jjihadu, ani tego jojo co sie ostatnio przyznal ze > jest > > w Ma > > > rines > > > > i > > > > wlasnie do Gdyni sie szykuje, do bazy marynarki wojennej! Ani za > dnego > > z ty > > > ch > > > > baranich glosow, ktorzy tu systematycznie urzadzaja wieczorki pi > esni > > > > patriotycznej. Ja tego nie wytrzymuje!!!!! Wylaczam glosniki, t > o mi > > przez > > > > > > > monitor wasze wycie sie wydostaje! Spac nie mozna, niz nie mozna > . Zeb > > y > > > > przynajmniej ktorys z was spiewac potrafil! > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: DrF napisał(a): > > > > > > > > > > > <a href="<a href="aoo.freeservers.com/images > /web3sr3.gif"&">aoo.freeservers.com/images/web3sr3.gif"&</a> > > #62ao > > > o.fre > > > > eserv > > > > > ers.com/ima > > > > > > ges/web3sr3.gif</a> > > > > > > > > > > Kocham te trojkaty,ktore mimo rozdwajania sie,jedna calosc > stwor > > zyc p > > > otraf > > > > ily ! > > > > > > > > > > My umiemy spiewac lepiej od slowikow poznanskich,bo my mamy glosy now > ojors > > kie ! > > > A > > > naszym dyrygentem jest PAN !!! > > > > My spiewaki piwa nie pijamy,bo od tego swinstwa watroby Polakom gnija! Wolimy > spiewac pod Jaska Wedrowniczka,ktory nam arterie rozne czysci! A naszym > dyrygentem jest "PAN". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Dziekuje za dobra porade ...Pozdrowienia IP: *.proxy.aol.com 08.02.02, 04:28 Gość portalu: Helga napisał(a): > Egon, zanim spozyjesz tego Jasia do konca zajrzyj na strone > mail.o2.pl/ > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > Panie Egon. Ja to wasze beczenie juz slyszalam. Glosy nowojorskie, hi > hiii > > i!!!! > > > !! > > > Moze i znacie te piesni patriotyczne na pamiec, ale pan nawet nie wie > sz co > > to > > > glos slowiczy!!!!! > > > > > > U was jest ciagle halas przez cala dobe na okraglo, moze nie?!!! I wy > sie > > tak > > > przyzwyczailiscie sie do wrzeszczenia, ze wam gardla sie na wylot > > > poprzecieraly!!!! > > > > > > A nawiasem mowia, wy popelniacie blad strategiczny. Bo piesni patriot > yczny > > ch si > > > e > > > nie spiewa na sucho, tylko na mokro. Przynajmniej piwkiem trzeba zapi > jac k > > azda > > > zwrotke. Od razu by wam inaczej szlo! Ja juz czuje co bedzie jak King > fisz > > wroci > > > ... > > > > > > PS. Zajrzyj tam gdzie przedtem, ok? > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > Kochaj pan na zdrowie, panie Egon:)))) > > > > > > > > > > Ale nie ukrywam zadowolenia, ze tu pan jest teraz sam. Nie > ma an > > i Kin > > > gfisz > > > > a, an > > > > > i > > > > > Mr.Conti, ani jjihadu, ani tego jojo co sie ostatnio przyzn > al ze > > jest > > > w Ma > > > > rines > > > > > i > > > > > wlasnie do Gdyni sie szykuje, do bazy marynarki wojennej! A > ni za > > dnego > > > z ty > > > > ch > > > > > baranich glosow, ktorzy tu systematycznie urzadzaja wieczor > ki pi > > esni > > > > > patriotycznej. Ja tego nie wytrzymuje!!!!! Wylaczam glosni > ki, t > > o mi > > > przez > > > > > > > > > monitor wasze wycie sie wydostaje! Spac nie mozna, niz nie > mozna > > . Zeb > > > y > > > > > przynajmniej ktorys z was spiewac potrafil! > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: DrF napisał(a): > > > > > > > > > > > > > <a href="<a href="<a href="aoo.frees > ervers.com/images">aoo.freeservers.com/images</a> > > /web3sr3.gif"&">aoo.freeservers.com/images/web3sr3.gif"&</a> > > > #62ao > > > > o.fre > > > > > eserv > > > > > > ers.com/ima > > > > > > > ges/web3sr3.gif</a> > > > > > > > > > > > > Kocham te trojkaty,ktore mimo rozdwajania sie,jedna ca > losc > > stwor > > > zyc p > > > > otraf > > > > > ily ! > > > > > > > > > > > > > My umiemy spiewac lepiej od slowikow poznanskich,bo my mamy glos > y now > > ojors > > > kie ! > > > > A > > > > naszym dyrygentem jest PAN !!! > > > > > > > My spiewaki piwa nie pijamy,bo od tego swinstwa watroby Polakom gnija! Wol > imy > > spiewac pod Jaska Wedrowniczka,ktory nam arterie rozne czysci! A naszym > > dyrygentem jest "PAN". > Nie bede sie logowal na zadne falszywe strony . Wole byc Egonem na AOL-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Dziekuje za dobra porade ...Pozdrowienia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 04:31 hiii hiiiiiii!!!!!! Parszywe i falszywe strony? To ty teraz pod Vista sie podszywasz?!!!!! Wlaz, nie gadaj tyle. Znalazlam cos co sie twojemu umyslowi kretacza bardzo spodoba. Dwa palce do gory podnosze! To tez robili kretacze. Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > Egon, zanim spozyjesz tego Jasia do konca zajrzyj na strone > > mail.o2.pl/ > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > Panie Egon. Ja to wasze beczenie juz slyszalam. Glosy nowojorski > e, hi > > hiii > > > i!!!! > > > > !! > > > > Moze i znacie te piesni patriotyczne na pamiec, ale pan nawet ni > e wie > > sz co > > > to > > > > glos slowiczy!!!!! > > > > > > > > U was jest ciagle halas przez cala dobe na okraglo, moze nie?!!! > I wy > > sie > > > tak > > > > przyzwyczailiscie sie do wrzeszczenia, ze wam gardla sie na wylo > t > > > > poprzecieraly!!!! > > > > > > > > A nawiasem mowia, wy popelniacie blad strategiczny. Bo piesni pa > triot > > yczny > > > ch si > > > > e > > > > nie spiewa na sucho, tylko na mokro. Przynajmniej piwkiem trzeba > zapi > > jac k > > > azda > > > > zwrotke. Od razu by wam inaczej szlo! Ja juz czuje co bedzie jak > King > > fisz > > > wroci > > > > ... > > > > > > > > PS. Zajrzyj tam gdzie przedtem, ok? > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > Kochaj pan na zdrowie, panie Egon:)))) > > > > > > > > > > > > Ale nie ukrywam zadowolenia, ze tu pan jest teraz sam. > Nie > > ma an > > > i Kin > > > > gfisz > > > > > a, an > > > > > > i > > > > > > Mr.Conti, ani jjihadu, ani tego jojo co sie ostatnio p > rzyzn > > al ze > > > jest > > > > w Ma > > > > > rines > > > > > > i > > > > > > wlasnie do Gdyni sie szykuje, do bazy marynarki wojenn > ej! A > > ni za > > > dnego > > > > z ty > > > > > ch > > > > > > baranich glosow, ktorzy tu systematycznie urzadzaja wi > eczor > > ki pi > > > esni > > > > > > patriotycznej. Ja tego nie wytrzymuje!!!!! Wylaczam g > losni > > ki, t > > > o mi > > > > przez > > > > > > > > > > > monitor wasze wycie sie wydostaje! Spac nie mozna, niz > nie > > mozna > > > . Zeb > > > > y > > > > > > przynajmniej ktorys z was spiewac potrafil! > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: DrF napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > <a href="<a href="<a href="<a href= > "http://aoo.frees">aoo.frees</a> > > ervers.com/images">aoo.freeservers.com/images</a> > > > /web3sr3.gif"&">aoo.freeservers.com/images/web3sr3.gif"&</a> > > > > #62ao > > > > > o.fre > > > > > > eserv > > > > > > > ers.com/ima > > > > > > > > ges/web3sr3.gif</a> > > > > > > > > > > > > > > Kocham te trojkaty,ktore mimo rozdwajania sie,jed > na ca > > losc > > > stwor > > > > zyc p > > > > > otraf > > > > > > ily ! > > > > > > > > > > > > > > > > My umiemy spiewac lepiej od slowikow poznanskich,bo my mamy > glos > > y now > > > ojors > > > > kie ! > > > > > A > > > > > naszym dyrygentem jest PAN !!! > > > > > > > > > > My spiewaki piwa nie pijamy,bo od tego swinstwa watroby Polakom gnija > ! Wol > > imy > > > spiewac pod Jaska Wedrowniczka,ktory nam arterie rozne czysci! A nasz > ym > > > dyrygentem jest "PAN". > > > > Nie bede sie logowal na zadne falszywe strony . Wole byc Egonem na AOL-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Dziekuje za dobra porade ...Pozdrowienia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 04:33 Jak juz tam bedziesz to sie nie loguj. Ja mam logi, bo to sa moje logi. Kapujesz? Gość portalu: Helga napisał(a): > hiii hiiiiiii!!!!!! Parszywe i falszywe strony? To ty teraz pod Vista sie > podszywasz?!!!!! > > Wlaz, nie gadaj tyle. Znalazlam cos co sie twojemu umyslowi kretacza bardzo > spodoba. Dwa palce do gory podnosze! To tez robili kretacze. > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > Egon, zanim spozyjesz tego Jasia do konca zajrzyj na strone > > > mail.o2.pl/ > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > Panie Egon. Ja to wasze beczenie juz slyszalam. Glosy nowoj > orski > > e, hi > > > hiii > > > > i!!!! > > > > > !! > > > > > Moze i znacie te piesni patriotyczne na pamiec, ale pan naw > et ni > > e wie > > > sz co > > > > to > > > > > glos slowiczy!!!!! > > > > > > > > > > U was jest ciagle halas przez cala dobe na okraglo, moze ni > e?!!! > > I wy > > > sie > > > > tak > > > > > przyzwyczailiscie sie do wrzeszczenia, ze wam gardla sie na > wylo > > t > > > > > poprzecieraly!!!! > > > > > > > > > > A nawiasem mowia, wy popelniacie blad strategiczny. Bo pies > ni pa > > triot > > > yczny > > > > ch si > > > > > e > > > > > nie spiewa na sucho, tylko na mokro. Przynajmniej piwkiem t > rzeba > > zapi > > > jac k > > > > azda > > > > > zwrotke. Od razu by wam inaczej szlo! Ja juz czuje co bedzi > e jak > > King > > > fisz > > > > wroci > > > > > ... > > > > > > > > > > PS. Zajrzyj tam gdzie przedtem, ok? > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Kochaj pan na zdrowie, panie Egon:)))) > > > > > > > > > > > > > > Ale nie ukrywam zadowolenia, ze tu pan jest teraz > sam. > > Nie > > > ma an > > > > i Kin > > > > > gfisz > > > > > > a, an > > > > > > > i > > > > > > > Mr.Conti, ani jjihadu, ani tego jojo co sie ostat > nio p > > rzyzn > > > al ze > > > > jest > > > > > w Ma > > > > > > rines > > > > > > > i > > > > > > > wlasnie do Gdyni sie szykuje, do bazy marynarki w > ojenn > > ej! A > > > ni za > > > > dnego > > > > > z ty > > > > > > ch > > > > > > > baranich glosow, ktorzy tu systematycznie urzadza > ja wi > > eczor > > > ki pi > > > > esni > > > > > > > patriotycznej. Ja tego nie wytrzymuje!!!!! Wylac > zam g > > losni > > > ki, t > > > > o mi > > > > > przez > > > > > > > > > > > > > monitor wasze wycie sie wydostaje! Spac nie mozna > , niz > > nie > > > mozna > > > > . Zeb > > > > > y > > > > > > > przynajmniej ktorys z was spiewac potrafil! > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: DrF napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > <a href="<a href="<a href=" > 0a href= > > "http://aoo.frees">aoo.frees</a> > > > ervers.com/images">aoo.freeservers.com/images</a> > > > > /web3sr3.gif"&">aoo.freeservers.com/images/web3sr3.gif"&</ > a> > > > > > #62ao > > > > > > o.fre > > > > > > > eserv > > > > > > > > ers.com/ima > > > > > > > > > ges/web3sr3.gif</a> > > > > > > > > > > > > > > > > Kocham te trojkaty,ktore mimo rozdwajania si > e,jed > > na ca > > > losc > > > > stwor > > > > > zyc p > > > > > > otraf > > > > > > > ily ! > > > > > > > > > > > > > > > > > > > My umiemy spiewac lepiej od slowikow poznanskich,bo my > mamy > > glos > > > y now > > > > ojors > > > > > kie ! > > > > > > A > > > > > > naszym dyrygentem jest PAN !!! > > > > > > > > > > > > > My spiewaki piwa nie pijamy,bo od tego swinstwa watroby Polakom > gnija > > ! Wol > > > imy > > > > spiewac pod Jaska Wedrowniczka,ktory nam arterie rozne czysci! A > nasz > > ym > > > > dyrygentem jest "PAN". > > > > > > > Nie bede sie logowal na zadne falszywe strony . Wole byc Egonem na AOL-u. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Dziekuje za dobra porade ...Pozdrowienia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 04:45 Ja juz z toba nie wytrzymuje:)))))))) hi hi. Poddaje sie, ide spac. Egon, ja o tej Wilejce nie zapomnialam. W przyszlym tygodniu uzyskam dostep do raportow i rozkazow Ak z tamtych okolic (nie wiem co to jest czy wszytkie czy nie) To jest 5 bardzo grubych tomow do przeczytania. Oni sie zachowywali jak regularna armia, mieli pisemne rozkazy itp. Jest szansa ze na cos wpadne i wtedy bede ci to potrzebowala jakos przekazac. Jak ci sie to AOL tak podoba, to sobie tam zaloz skrzynke albo gdzielkolwiek indziej. Wysle co trzeba, ty ja zlikwidujesz i czesc. Gość portalu: Helga napisał(a): > Jak juz tam bedziesz to sie nie loguj. Ja mam logi, bo to sa moje logi. Kapujes > z? > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > hiii hiiiiiii!!!!!! Parszywe i falszywe strony? To ty teraz pod Vista sie > > podszywasz?!!!!! > > > > Wlaz, nie gadaj tyle. Znalazlam cos co sie twojemu umyslowi kretacza bardz > o > > spodoba. Dwa palce do gory podnosze! To tez robili kretacze. > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > Egon, zanim spozyjesz tego Jasia do konca zajrzyj na strone > > > > mail.o2.pl/ > > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > Panie Egon. Ja to wasze beczenie juz slyszalam. Glosy > nowoj > > orski > > > e, hi > > > > hiii > > > > > i!!!! > > > > > > !! > > > > > > Moze i znacie te piesni patriotyczne na pamiec, ale pa > n naw > > et ni > > > e wie > > > > sz co > > > > > to > > > > > > glos slowiczy!!!!! > > > > > > > > > > > > U was jest ciagle halas przez cala dobe na okraglo, mo > ze ni > > e?!!! > > > I wy > > > > sie > > > > > tak > > > > > > przyzwyczailiscie sie do wrzeszczenia, ze wam gardla s > ie na > > wylo > > > t > > > > > > poprzecieraly!!!! > > > > > > > > > > > > A nawiasem mowia, wy popelniacie blad strategiczny. Bo > pies > > ni pa > > > triot > > > > yczny > > > > > ch si > > > > > > e > > > > > > nie spiewa na sucho, tylko na mokro. Przynajmniej piwk > iem t > > rzeba > > > zapi > > > > jac k > > > > > azda > > > > > > zwrotke. Od razu by wam inaczej szlo! Ja juz czuje co > bedzi > > e jak > > > King > > > > fisz > > > > > wroci > > > > > > ... > > > > > > > > > > > > PS. Zajrzyj tam gdzie przedtem, ok? > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Kochaj pan na zdrowie, panie Egon:)))) > > > > > > > > > > > > > > > > Ale nie ukrywam zadowolenia, ze tu pan jest > teraz > > sam. > > > Nie > > > > ma an > > > > > i Kin > > > > > > gfisz > > > > > > > a, an > > > > > > > > i > > > > > > > > Mr.Conti, ani jjihadu, ani tego jojo co sie > ostat > > nio p > > > rzyzn > > > > al ze > > > > > jest > > > > > > w Ma > > > > > > > rines > > > > > > > > i > > > > > > > > wlasnie do Gdyni sie szykuje, do bazy maryna > rki w > > ojenn > > > ej! A > > > > ni za > > > > > dnego > > > > > > z ty > > > > > > > ch > > > > > > > > baranich glosow, ktorzy tu systematycznie ur > zadza > > ja wi > > > eczor > > > > ki pi > > > > > esni > > > > > > > > patriotycznej. Ja tego nie wytrzymuje!!!!! > Wylac > > zam g > > > losni > > > > ki, t > > > > > o mi > > > > > > przez > > > > > > > > > > > > > > > monitor wasze wycie sie wydostaje! Spac nie > mozna > > , niz > > > nie > > > > mozna > > > > > . Zeb > > > > > > y > > > > > > > > przynajmniej ktorys z was spiewac potrafil! > > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: DrF napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > <a href="<a href="<a href > =" > > 0a href= > > > "http://aoo.frees">aoo.frees</a> > > > > ervers.com/images">aoo.freeservers.com/images</a> > > > > > /web3sr3.gif"&">aoo.freeservers.com/images/web3sr3.gif"& > </ > > a> > > > > > > #62ao > > > > > > > o.fre > > > > > > > > eserv > > > > > > > > > ers.com/ima > > > > > > > > > > ges/web3sr3.gif</a> > > > > > > > > > > > > > > > > > > Kocham te trojkaty,ktore mimo rozdwajan > ia si > > e,jed > > > na ca > > > > losc > > > > > stwor > > > > > > zyc p > > > > > > > otraf > > > > > > > > ily ! > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > My umiemy spiewac lepiej od slowikow poznanskich, > bo my > > mamy > > > glos > > > > y now > > > > > ojors > > > > > > kie ! > > > > > > > A > > > > > > > naszym dyrygentem jest PAN !!! > > > > > > > > > > > > > > > > My spiewaki piwa nie pijamy,bo od tego swinstwa watroby Pol > akom > > gnija > > > ! Wol > > > > imy > > > > > spiewac pod Jaska Wedrowniczka,ktory nam arterie rozne czys > ci! A > > nasz > > > ym > > > > > dyrygentem jest "PAN". > > > > > > > > > > Nie bede sie logowal na zadne falszywe strony . Wole byc Egonem na AO > L-u. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Dziekuje za dobra porade ...Pozdrowienia IP: *.proxy.aol.com 08.02.02, 05:05 Gość portalu: Helga napisał(a): ) Ja juz z toba nie wytrzymuje:)))))))) hi hi. Poddaje sie, ide spac. Egon, ja o ) tej Wilejce nie zapomnialam. W przyszlym tygodniu uzyskam dostep do raportow i ) rozkazow Ak z tamtych okolic (nie wiem co to jest czy wszytkie czy nie) To jest ) 5 ) bardzo grubych tomow do przeczytania. Oni sie zachowywali jak regularna armia, ) mieli pisemne rozkazy itp. Jest szansa ze na cos wpadne i wtedy bede ci to ) potrzebowala jakos przekazac. Jak ci sie to AOL tak podoba, to sobie tam zaloz ) skrzynke albo gdzielkolwiek indziej. Wysle co trzeba, ty ja zlikwidujesz i czes ) c. ) ) Gość portalu: Helga napisał(a): ) ) ) Jak juz tam bedziesz to sie nie loguj. Ja mam logi, bo to sa moje logi. Ka ) pujes ) ) z? ) ) ) ) Gość portalu: Helga napisał(a): ) ) ) ) ) hiii hiiiiiii!!!!!! Parszywe i falszywe strony? To ty teraz pod Vista ) sie ) ) ) podszywasz?!!!!! ) ) ) ) ) ) Wlaz, nie gadaj tyle. Znalazlam cos co sie twojemu umyslowi kretacza ) bardz ) ) o ) ) ) spodoba. Dwa palce do gory podnosze! To tez robili kretacze. ) ) ) ) ) ) Gość portalu: Egon napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: Helga napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) Egon, zanim spozyjesz tego Jasia do konca zajrzyj na strone ) ) ) ) ) ) (a href="http://mail.o2.pl/")mail.o2.pl/(/a) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: Egon napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: Helga napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Panie Egon. Ja to wasze beczenie juz slyszalam. G ) losy ) ) nowoj ) ) ) orski ) ) ) ) e, hi ) ) ) ) ) hiii ) ) ) ) ) ) i!!!! ) ) ) ) ) ) ) !! ) ) ) ) ) ) ) Moze i znacie te piesni patriotyczne na pamiec, a ) le pa ) ) n naw ) ) ) et ni ) ) ) ) e wie ) ) ) ) ) sz co ) ) ) ) ) ) to ) ) ) ) ) ) ) glos slowiczy!!!!! ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) U was jest ciagle halas przez cala dobe na okragl ) o, mo ) ) ze ni ) ) ) e?!!! ) ) ) ) I wy ) ) ) ) ) sie ) ) ) ) ) ) tak ) ) ) ) ) ) ) przyzwyczailiscie sie do wrzeszczenia, ze wam gar ) dla s ) ) ie na ) ) ) wylo ) ) ) ) t ) ) ) ) ) ) ) poprzecieraly!!!! ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) A nawiasem mowia, wy popelniacie blad strategiczn ) y. Bo ) ) pies ) ) ) ni pa ) ) ) ) triot ) ) ) ) ) yczny ) ) ) ) ) ) ch si ) ) ) ) ) ) ) e ) ) ) ) ) ) ) nie spiewa na sucho, tylko na mokro. Przynajmniej ) piwk ) ) iem t ) ) ) rzeba ) ) ) ) zapi ) ) ) ) ) jac k ) ) ) ) ) ) azda ) ) ) ) ) ) ) zwrotke. Od razu by wam inaczej szlo! Ja juz czuj ) e co ) ) bedzi ) ) ) e jak ) ) ) ) King ) ) ) ) ) fisz ) ) ) ) ) ) wroci ) ) ) ) ) ) ) ... ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) PS. Zajrzyj tam gdzie przedtem, ok? ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: Egon napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: Helga napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Kochaj pan na zdrowie, panie Egon:)))) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Ale nie ukrywam zadowolenia, ze tu pan ) jest ) ) teraz ) ) ) sam. ) ) ) ) Nie ) ) ) ) ) ma an ) ) ) ) ) ) i Kin ) ) ) ) ) ) ) gfisz ) ) ) ) ) ) ) ) a, an ) ) ) ) ) ) ) ) ) i ) ) ) ) ) ) ) ) ) Mr.Conti, ani jjihadu, ani tego jojo co ) sie ) ) ostat ) ) ) nio p ) ) ) ) rzyzn ) ) ) ) ) al ze ) ) ) ) ) ) jest ) ) ) ) ) ) ) w Ma ) ) ) ) ) ) ) ) rines ) ) ) ) ) ) ) ) ) i ) ) ) ) ) ) ) ) ) wlasnie do Gdyni sie szykuje, do bazy m ) aryna ) ) rki w ) ) ) ojenn ) ) ) ) ej! A ) ) ) ) ) ni za ) ) ) ) ) ) dnego ) ) ) ) ) ) ) z ty ) ) ) ) ) ) ) ) ch ) ) ) ) ) ) ) ) ) baranich glosow, ktorzy tu systematyczn ) ie ur ) ) zadza ) ) ) ja wi ) ) ) ) eczor ) ) ) ) ) ki pi ) ) ) ) ) ) esni ) ) ) ) ) ) ) ) ) patriotycznej. Ja tego nie wytrzymuje!! ) !!! ) ) Wylac ) ) ) zam g ) ) ) ) losni ) ) ) ) ) ki, t ) ) ) ) ) ) o mi ) ) ) ) ) ) ) przez ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) monitor wasze wycie sie wydostaje! Spac ) nie ) ) mozna ) ) ) , niz ) ) ) ) nie ) ) ) ) ) mozna ) ) ) ) ) ) . Zeb ) ) ) ) ) ) ) y ) ) ) ) ) ) ) ) ) przynajmniej ktorys z was spiewac potra ) fil! ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: Egon napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Gość portalu: DrF napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) (a href="(a href="(a ) href ) ) =" ) ) ) 0a href= ) ) ) ) "http://aoo.frees")aoo.frees(/a) ) ) ) ) ) ervers.com/images")aoo.freeservers.com/images(/a) ) ) ) ) ) ) /web3sr3.gif"&")aoo.freeservers.com/images/web3sr3. ) gif"& ) ) (/ ) ) ) a) ) ) ) ) ) ) ) #62ao ) ) ) ) ) ) ) ) o.fre ) ) ) ) ) ) ) ) ) eserv ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ers.com/ima ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ges/web3sr3.gif(/a) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Kocham te trojkaty,ktore mimo rozd ) wajan ) ) ia si ) ) ) e,jed ) ) ) ) na ca ) ) ) ) ) losc ) ) ) ) ) ) stwor ) ) ) ) ) ) ) zyc p ) ) ) ) ) ) ) ) otraf ) ) ) ) ) ) ) ) ) ily ! ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) My umiemy spiewac lepiej od slowikow poznans ) kich, ) ) bo my ) ) ) mamy ) ) ) ) glos ) ) ) ) ) y now ) ) ) ) ) ) ojors ) ) ) ) ) ) ) kie ! ) ) ) ) ) ) ) ) A ) ) ) ) ) ) ) ) naszym dyrygentem jest PAN !!! ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) My spiewaki piwa nie pijamy,bo od tego swinstwa watrob ) y Pol ) ) akom ) ) ) gnija ) ) ) ) ! Wol ) ) ) ) ) imy ) ) ) ) ) ) spiewac pod Jaska Wedrowniczka,ktory nam arterie rozne ) czys ) ) ci! A ) ) ) nasz ) ) ) ) ym ) ) ) ) ) ) dyrygentem jest "PAN". ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Nie bede sie logowal na zadne falszywe strony . Wole byc Egonem ) na AO ) ) L-u. ) ) ) ) ) ) Good night Helga,wole juz Egonem z AOL-u zostac i spac spokojnie tez, a moj "Kogucik" zawsze mnie ochroni przed terrorystami ! God Bless America !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Helga!!!! IP: *.proxy.aol.com 08.02.02, 05:14 Nie szukaj tego,co nie waznym juz jest! Dowiedzialem sie teraz,ze chodzi o dalsze losy wiezniow z Lukiszek,po wkroczeniu Armii sowieckiej do Wilna ! Wiem tylko o tym,ze Niemcy politycznych zabrali z soba,a co sie z nimi pozniej stalo,to czort jedyny wie. Chodzi o wiosne 1944 roku !!! Moze jakis esbek nasza korespondencje czyta i cos niecos powie,zanim PANA NASZEGO ujrzec zechce !? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: zmieniam nika na PAN IP: *.proxy.aol.com 08.02.02, 03:10 Gość portalu: DRF napisał(a): > BADZ MOJA WOLA OK ! Zgoda ! A ja moge byc wyslancem Pana na Ziemie ta grzeszna,jak Pan powie : "zabijaj Egon niewiernych Arabow ",to ani chwili sie nie zawacham i tyle watkow im walne,ze ze strachu kapcie posprzedaja i do R.P.A. spierdalac beda ! A tam juz Mandela zaopiekuje sie nimi jak trzeba !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HG-88-83 Re: zmieniam nika na PAN GRYZON IP: *.omh.co.jp 08.02.02, 05:42 home.att.net/%7Etoyletbowlbbs/petrats.htm podobienstwo stworcy do jego dziela , zydow , niesamowite !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PANg! Re: zmieniam nika na PAN GRYZON IP: *.cm-upc.chello.se 08.02.02, 07:46 ledmuseum.home.att.net/usflag.gif Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: zmieniam nika na PAN IP: 151.112.27.* 08.02.02, 05:59 ty nie nicka zmieniaj tylko sie z hojem na glowe zamien - jakis moze wtedy z ciebie pozytek bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrrrrrrr Re: zmieniam nika na PAN IP: *.proxy.aol.com 08.02.02, 06:04 Gość portalu: ethanol napisał(a): > ty nie nicka zmieniaj > tylko sie z hojem na glowe zamien - jakis moze wtedy z ciebie pozytek bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrrrrrrr Re: zmieniam nika na PAN IP: *.proxy.aol.com 08.02.02, 06:09 Gość portalu: ethanol napisał(a): > ty nie nicka zmieniaj > tylko sie z hojem na glowe zamien - jakis moze wtedy z ciebie pozytek bedzie he he he huje po pijanemu sie poklocili! He wy huje bez jajec ty etanol i ta kurwa z Japan,zanim sie napierdolicie,to przed tem sie umowcie co macie mowic na interze,bo jak nie,to wam tak dupy skopie,ze OJCOW sobie przypomnicie,BEKARTY KUREWSKIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: zmieniam nika na PAN IP: 151.112.27.* 08.02.02, 06:21 ty parchu pizdowaty ty mnie nie wkurwij, bo jak sie wkurwie - to pojad do NY ciebie poszukac - i bedziesz spierdalal wplaw prze ocean - hie hie hie - Zydku pierdolony - mocny tylko w mordzie czosnkiem smierdzacej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAN DO ETHANOLA IP: *.cm-upc.chello.se 08.02.02, 06:28 CZCIJ PANA SWEGO ETHANOLU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrrrrrrr Re: DO ETHANOLA IP: *.proxy.aol.com 08.02.02, 06:41 Gość portalu: PAN napisał(a): > CZCIJ PANA SWEGO ETHANOLU Szanowny panie Pan! Tego gazu Pan nigdy radami swoimi w ciecz nie przeksztalci,bo to swinstwo juz moczem bylo,wywietrzalo i teraz ETHANOLEM JEST! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrrrrrrr Re: zmieniam nika na PAN IP: *.proxy.aol.com 08.02.02, 06:30 Gość portalu: ethanol napisał(a): > ty parchu pizdowaty > ty mnie nie wkurwij, bo jak sie wkurwie - to pojad do NY ciebie poszukac - i > bedziesz spierdalal wplaw prze ocean - hie hie hie - Zydku pierdolony - mocny > tylko w mordzie czosnkiem smierdzacej !!! Za co kurwo zdechla z glodu tu przyjedziesz? Nam tu zdechlakow nie trzeba,a jezeli juz ci sie uda nasze brzegi powachac,to badz pewny,ze tak szybko odlecisz z powrotem,jak tu przyleciales ! A wiesz dlaczego? Bo ten post twoj ostatni,przekaze w calosci moim kolegom z I.N.S. ! GOOD LUCK ! WELCOME TO AMERICA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HG-88-83 Re: zmieniam nika na PAN IP: *.omh.co.jp 08.02.02, 07:07 Gość portalu: rrrrrrrr napisał(a): > Gość portalu: ethanol napisał(a): > > > ty parchu pizdowaty > > ty mnie nie wkurwij, bo jak sie wkurwie - to pojad do NY ciebie poszukac - > i > > bedziesz spierdalal wplaw prze ocean - hie hie hie - Zydku pierdolony - mo > cny > > tylko w mordzie czosnkiem smierdzacej !!! > > Za co kurwo zdechla z glodu tu przyjedziesz? Nam tu zdechlakow nie trzeba,a > jezeli juz ci sie uda nasze brzegi powachac,to badz pewny,ze tak szybko odlecis > z > z powrotem,jak tu przyleciales ! A wiesz dlaczego? Bo ten post twoj > ostatni,przekaze w calosci moim kolegom z I.N.S. ! GOOD LUCK ! WELCOME TO > AMERICA ! $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ egon , pozdrow tych zyden chujcow z ins , moga mi skoczyc na calego kutasa, nie obcietego jak twoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrrrrrrr Re: zmieniam nika na PAN IP: *.proxy.aol.com 08.02.02, 07:23 Gość portalu: HG-88-83 napisał(a): > Gość portalu: rrrrrrrr napisał(a): > > > Gość portalu: ethanol napisał(a): > > > > > ty parchu pizdowaty > > > ty mnie nie wkurwij, bo jak sie wkurwie - to pojad do NY ciebie poszu > kac - > > i > > > bedziesz spierdalal wplaw prze ocean - hie hie hie - Zydku pierdolony > - mo > > cny > > > tylko w mordzie czosnkiem smierdzacej !!! > > > > Za co kurwo zdechla z glodu tu przyjedziesz? Nam tu zdechlakow nie trzeba, > a > > jezeli juz ci sie uda nasze brzegi powachac,to badz pewny,ze tak szybko od > lecis > > z > > z powrotem,jak tu przyleciales ! A wiesz dlaczego? Bo ten post twoj > > ostatni,przekaze w calosci moim kolegom z I.N.S. ! GOOD LUCK ! WELCOME TO > > AMERICA ! > > $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ > > egon , pozdrow tych zyden chujcow z ins , moga mi skoczyc na calego > kutasa, nie obcietego jak twoj Badz pewny ,ze ta cala dyskusja,rodakom swoim w deportacjach przysluzyles sie. Amen i good bye . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOSAD SZUKAMY_IDEOWYCH _WSPOLPRACOWNIKOW IP: *.cm-upc.chello.se 08.02.02, 07:53 WSROD_GORACYCH__PRZECIWNIKOW _______________________________________________ haslo w stylu PANA Odpowiedz Link Zgłoś