Dodaj do ulubionych

dziekuje bardzo adminom GW :)))))))))))))

21.01.04, 17:54
ostatnio ok 50 % postow z krytyka mojej osoby zostalo usunietych:)))))))) ze
wzgledu na zlamanie regulaminu lub czegos tam :)))

to bardzo milo ogladac:))))))))

w zwiazku z tak milym postepowaniem osob administrujacych GW obiecuje
ograniczyc moje chamskie odzywki oraz jedzenie lewakow na obiad...a
przynajmniej informowanie o tym wszystkich :))))

obiecuje tez ze z wiekszosci moich postow zginie wiekszosc najbardziej
ordynarnych odzywek :))))))))))

mam nadzieje ze pozostawienie wyrazow takich jak
"pajac","oszolom","pawian","orangutan","blazen", nie bedzie odczytane jako cos
negatywnego :)))))))))))

oplacany przez zydowski i imperialistyczny kapital M.C. :)))))
Obserwuj wątek
    • piessna Re: dziekuje bardzo adminom GW :))))))))))))) 21.01.04, 17:57
      bardzo dziękujemy :-)
      Podobne deklaracje innych forumowiczów mile widziane.
      pozdrawiam
      • marcus_crassus :]... 21.01.04, 18:15
      • kontrkultura Brawo dla admina!!! 21.01.04, 19:01
        Ciesze sie, ze to cale towarzystwo wreszcie zmusi sie do kultury i szacunku dla
        innych!

Trzeba nad tym pracowac i to praca ciezka, ale (ja rowniez) obiecuje pomagac.
      • Gość: Tomson Od dawna podejrzewałem że crassul że crassul IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 21.01.04, 19:43
        ma kumoterskie układy z niektórymi adminami.
    • j-k Crassus, badz mily dla robaczkow... 21.01.04, 18:08
      typu Mustafa-Szlagbaum, etc...

Nie masz sie co zloscic.

chlopaki myla Forum GW, z forum Al Ahram.
      - zawsze im to muvilem.

ale w mlodym wieku moze sie to kazdemu zdarzyc.

HEY
      • marcus_crassus eee...tylko boje sie ze to chyba po prostu 21.01.04, 18:14
        nasi nowi administratorzy maja kupe dobrych checi i zapalu a za miesiac wyjdzie
        ze wszyscy sie rozpija i beda zamiast odwalac pozyteczna spolecznie prace ;))))
        lezec do gory wentylem ;))))))))

a jak znikna totalnie idiotyczne posty zarowno pt "arabskie SS komando atakuje"
        jak i inne podobne a takze zrobi sie cenzura merytoryczna (czyli watek nie na
        temat typu takiego ktory widzialem dzis na oslej lawce pt "czy golicie myszki")
        to bedzie tutaj lad,porzadek i bedzie mozna w ogole wywalic bluzgi z postow :)))))))

po prostu piekny widok,totalny ordnung etc ;)))))))

zrobi sie moze nawet inteligentnie?????

no...w kazdym razie nowa fala restrykcji to krok w dobra strone...
        • j-k o.k., sam mam mieszanie uczucia... 21.01.04, 18:19
          ale w tej akcji nie bralem udzialu.

HEY
        • piessna Re: eee...tylko boje sie ze to chyba po prostu 21.01.04, 18:19
          nie piję.
          A forum jest świetne, tylko trzeba trochę posprzątać.
          Jak nam pomożecie, to będzie super-forum :-)
          • Gość: marian Re: eee...tylko boje sie ze to chyba po prostu IP: *.dip.t-dialin.net 21.01.04, 18:24
            Super forum ??? hahaha. To zacznij od crasuli.
          • marcus_crassus "jeszcze nie pijesz" ;]..pewnie dlugo nie 21.01.04, 18:41
            wytrzymasz ;]...

pewnie ze pomozemy ;] towarzysze zawsze pomagaja ;]...

porzadki byly potrzebne od dawna :)))))..dobrze ze ktos w koncu je
            zrobi...czlowiek inteligentny od razu potrafi odroznic ktory post jest
            sympatycznym zartem a ktory jest po prostu glupota ktora nie ma sensu i malo ze
            zasmieca forum to wprowadza zla atmosfere...cenzura powinna byc juz dawniej i to
            dosc porzadna...i nie martwcie sie posadzeniami o "uznaniowosc" etc...cenzura
            zawsze bedzie uznaniowa a jak komus sie nie bedzie podobac to sobie po prostu
            pojdzie...jak zas zniknal ci ktorzy nie maja nic do powiedzenia sensownego to
            zrobia sie moze merytoryczne i ciekawe dyskusje takie same jak np sa na forum
            internet (choc tam sa raczej pytania szukajacych odpowiedzi) lub
            militaria.bedzie rzeczowo i normalnie...moze spowoduje to troche odchudzenie
            uczestnikow ale lepsza jakosc niz ilosc...

ja ze swojej strony zabieram sie do roboty za siebie...ale jak zobacze watek pt
            "100% dowody ze USA nie bylo na ksiezycu a Kwasniwski jest oplacany przez
            kapital zydowski" to bede musial wytlumaczyc takiemu panu X ze jest pawianem :)))))
          • marcus_crassus ps--> o,a tam juz chlopaki nizej rozpoczeli 21.01.04, 18:43
            swoja ulubiona rozmowe o hamasie ;))))))....jak sie ktory zapedzi za daleko nie
            patrzec tylko kasowac ;)))
          • Gość: Gaal Re: eee...tylko boje sie ze to chyba po prostu IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 21.01.04, 19:32
            Jeśli można swoje trzy grosze - to w zasadzie prośba do wszystkich o kulturę
            osobistą. Bez chamstwa i obrażania jednych przez drugich. "Wroga/adwersarza
            polemik można nie lubić i ich poglądy negować (nie mówię o faktach, bo z
            tym...nie dyskutuje się) ale nie należy nimi gardzić lub obrażać.”
            Chciałbym również żeby znikły "nienawiść" do jakiś grup czy narodów. I nie
            było żadnej "uprzywilejowanej" grupy. O wszystkim można i powinno się mówić,
            również o "niewygodnych" tematach i obalanych mitach.
            • piessna Re: eee...tylko boje sie ze to chyba po prostu 21.01.04, 19:42
              marzyciel z Ciebie :-)
              • Gość: Gaal Re: eee...tylko boje sie ze to chyba po prostu IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 21.01.04, 19:47
                Chyba tak... Kiedyś ktoś powiedział "marzenia i zwłaszcza nadzieja to "matka
                naiwnych" i otrzymał ripostę "zapewne tak, ale ciężko bez mamusi, prawda?"
                Pozdrowienia.
            • marcus_crassus gardzic mozna.... 21.01.04, 19:49
              nie kazdy zasluguje na szacunek.obelgi sa znacznie mnie zaslugujace na
              zanegowanie niz pisanie idiotycznych i bezsenownych postow ktore pisze Gaal a
              ktore sprowadzaja sie do skrajnego sntysemityzmu lacznie z podawaniem linkow do
              ksiazek ktorych autorzy za swoje twierdzenia mieli problemy z prawem.

takie posty takich ludzi powinny byc kasowane z jeszcze wieksza stanowczoscia
              gdyz nie mozna na nie zareagowac inaczej niz wyzwaniem takiego kogos od
              oszolomow i debili.

jak tacy ludzie chca sie dzielic swoimi glupotami nabranymi z ksiazek
              sprzedawanych w ksiegarni "antyk" z cyklu "inwazja zydow na polske" to niech
              spi.... (mialem sie nie wyrazac);))))

na strony gdzie pojawiaja sie podobne do nich oszolomy...a jak zaczna sie
              skarzyc ze ograniczaja ich wolnosc slowa to niech sie skraza...przylaza na forum
              gazety ktora nazywaja "zydowska" wiec niech sie przygotuja ze panuje tutaj
              zamordyzm ;))))

a swoje glupoty niech wypisuja we wlasnym gronie na jakis debilnych stronach
              netowych.
      • schlagbaum Re: Crassus, badz mily dla robaczkow... 21.01.04, 18:17
        j-k napisał:

> typu Mustafa-Szlagbaum, etc...
        >
        > Nie masz sie co zloscic.
        >
        > chlopaki myla Forum GW, z forum Al Ahram.
        > - zawsze im to muvilem.
        >
        > ale w mlodym wieku moze sie to kazdemu zdarzyc.
        >
        > HEY
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10120130&a=10129765
      • Gość: marian Re: Crassus, badz mily dla robaczkow... IP: *.dip.t-dialin.net 21.01.04, 18:22
        Co Jasiuuu. Dostales baty w innym watku i teraz szukasz kumpli?
        Crasulla wez pociesz troche azylanta. Staremu zgredowi tez potrzeba troche
        serca i zrozumienia.
        • j-k marian, jestes PUBLICZNYM KLAMCA 21.01.04, 18:29
          poniewaz niestety (dla ciebie) nie jestem azylantem, lecz przebywam w tym kraju
          caly czas na waznym polskim paszporcie z odpowiednia wiza,
          co latwo sprawdzic w odpowiednim urzedzie meldunkowym.
          Nie mam rowniez na imie Jasiu.
          A co do moich publikacji naukowych, radze sie wybrac do odpowiedniej
          biblioteki uniwersyteckiej i poszukac sobie ich pelna liste.

Twoj Dr. J.K.

PS. A poza tym , moze w koncu jakis polityczny tekst , na temat?

• Gość: marian Re: marian, jestes PUBLICZNYM KLAMCA IP: *.dip.t-dialin.net 21.01.04, 18:32
            czy jest to jedna z twoich publikacji naukowych?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10241227&a=10297992
            • j-k nie , marianku, to moja publikacja polityczna.. 21.01.04, 18:38
              ale nie boj sie z odpowiedzia...
              (chociaz, radze uwazac... moga Cie wykreslic...)

ALE...

hamasowcy, wysadzajacy autobusy z niewinnymi ludzmi ,
              to zwykli, pospolici bandyci...

hast du verstanden, Junge?
              • Gość: marian Re: nie , marianku, to moja publikacja polityczna IP: *.dip.t-dialin.net 21.01.04, 18:43
                ach to na polityce tez sie znasz ? nie wiedzialem.
                • goldbaum tutaj najwybitniejsza pozycja chemicznego jasia! 21.01.04, 18:46
                  ... Jedyna publikacja, w ktorej sie nie osmiesza!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10301346&a=10301807
                  • j-k Ahmed-Goldbaum... 21.01.04, 18:53
                    pisalem Ci tyle razy..
                    pisz na Forum Al Ahram,
                    a nie tu.
                    tam sie wyplaczesz "skolko ugodno".

Po co ci sie tu ponizac?

dobranoc
                    zegnam
                    i w ogole.
                  • schlagbaum Re: tutaj najwybitniejsza pozycja chemicznego jas 21.01.04, 19:40
                    goldbaum napisał:

> ... Jedyna publikacja, w ktorej sie nie osmiesza!
                    >
                    > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10301346&a=10301807

Musze sprostowac.
                    jasiu, w przyplywie szczerosci napisal kiedys o sobie prawde bez glupkowatego
                    puszenia sie brakiem .....

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=9106055&a=9125003
              • Gość: marian Re: nie , marianku, to moja publikacja polityczna IP: *.dip.t-dialin.net 21.01.04, 18:57
                azylant jeszcze jedno. dlaczego zmieniles nicka na "goidbaum"? myslisz, ze
                ktos jest taki naiwny i cie nie ropozna? jasiuu ty jestes jedynym swego
                rodzaju nie wiem jak to okreslic, taki niesamowity jajcarz. co bys nie napisal
                to smieszne. to masz juz chyba w krwi bo inni probuja i im nie wychodzi a ty
                walisz dowcipem z rekawa.
                • j-k niestety, panie Marian, 21.01.04, 19:03
                  nie jestem Goidbaum
                  ale radze, przeczytac kilka uwag Admina, bodajze z godz 18.56,
                  to moze i do Pana dotrze...

Zwracam uwage, ze to Forum jest wlasnoscia GW
                  i radze sie do jej regul dostosowac.
                  (albo zmienic forum)

dobranoc
                  • goldbaum ej jasiek... i te chemiczne opary. 21.01.04, 19:09
                    j-k napisal:

> nie jestem Goidbaum

Ten czlowiek nie zna granic przyzwoitosci. I zawsze potrafi jeszcze bardziej
                    sie skompromitowac.

> ale radze, przeczytac kilka uwag Admina, bodajze z godz 18.56,
                    > to moze i do Pana dotrze...

Sprobuj uzyc jeszcze troche wiecej wazeliny. Moze piessna na to poleci. watpie
                    ale sprobowac mozesz.

> Zwracam uwage, ze to Forum jest wlasnoscia GW
                    > i radze sie do jej regul dostosowac.

Wiesz juz cos nawet na ten temat? Czy po tym, jak przed chwila admin wywalil
                    jeden z twoich idiotycznych postow? :)
                  • Gość: marian [...] IP: *.dip.t-dialin.net 21.01.04, 19:11
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                    • Gość: marian administrator !!!! IP: *.dip.t-dialin.net 21.01.04, 19:59
                      no ludzie przestancie robic jaja co bylo takiego w tym poscie? trzy normalne
                      zdanie bez przeklinania i obrazania dyskutanta
                      czy to moze administrator jest rzadny wladzy?
                      • marcus_crassus administrator jest bardzo dobry ;))))) 21.01.04, 20:05
                        ps
                        • goldbaum dlatego krasus uwielbia administratora! 21.01.04, 21:26
                          marcus_crassus napisal:

> ps
                          • marcus_crassus a nawet mnie rozbawiles :)))..ale sie dzis 21.01.04, 21:49
                            swietnie bawie :))))
                          • schlagbaum Re: dlatego krasus uwielbia administratora! 21.01.04, 21:51
                            goldbaum napisał:

> marcus_crassus napisal:
                            >
                            > > ps
                • schlagbaum Re: nie , marianku, to moja publikacja polityczna 21.01.04, 19:48
                  Gość portalu: marian napisał(a):

> azylant jeszcze jedno. dlaczego zmieniles nicka na "goidbaum"? myslisz, ze
                  > ktos jest taki naiwny i cie nie ropozna? jasiuu ty jestes jedynym swego
                  > rodzaju nie wiem jak to okreslic, taki niesamowity jajcarz. co bys nie
                  napisal
                  > to smieszne. to masz juz chyba w krwi bo inni probuja i im nie wychodzi a ty
                  > walisz dowcipem z rekawa.

To prawda.
                  Ten jasiu to taki dowcipny, ze gdzie sie pojawi to go wysmieja.
    • maniekxxx Adminie ! 21.01.04, 18:49
      Moge tylko probowac zrozumiec twoja dzialanosc tutaj, gdyz
      sam takiej funkcji jeszcze sie dochrapalem -pomimo
      wielu moich podchodow.Ha-ha-ha.Na powaznie teraz- jezeli
      bedziesz probowac zbyt ograniczac wypowiedzi tu na
      forum - stanie sie ono jak kazde inne, ludzie
      pouciekaja z tego forum i stanie sie typowym skansenem-
      wiem to z wlasnego doswiadczenia, gdzie bral udzial w
      podobnych forach.Problemy zaczynaly sie w tym momencie
      gdzie wlasnie ograniczano zbytnio -wypowiedzi tu
      piszacych.Pozatym zawsze byl i bedzie problem z
      okresleniem ile wolno pisac, gdyz zawsze beda poszkodowani,
      lub czuli sie raczej poszkodowanymi.No i na koniec- moje
      spostrzezenia z innych forums- na koniec na tych forach
      pozostalo towarzystwo wzajemnej adoracji, czyli wychwalanie
      sie we wlasnym gronie-bez prawa krytyki, wowczas takie
      forum staje sie bezuzyteczne, forum musi miec forme
      taka ze musi byc jakas mozliwosc krytykowania.Zgadzam sie
      ja ze swojej strony ograniczyc przezywanie kogos.Ale np:
      nazwanie komunistow-a nie pewnej osoby durniami- niebedzie
      chyba kwalifikowalo sie do wyciecia tego mojego postu.Lub
      nazwanie homosexualistow zwierzakami.Ja moge np:poczuc sie
      obrazony gdyz ktos obraza Busha lub prawice.Ciekawi mnie
      jak to rozwiarzesz te problemy i podobne.Ciao bambino!
      • marcus_crassus nie zgadzam sie maniek (i jako sugestia dla admin) 21.01.04, 19:24
        moj kumpel kiedys adminowal sobie jedno forum i mialem przyjemnosc sie temu
        przygladac...tzn adminowal pare ale to jedno to byl wlasnie przypadek
        szczegolny...najpierw bylo sympatycznie,potem ktos tam kogos nazwal kims
        tam...zaczely sie wlasnie poszukiwania kto kim jest,wszyscy regularnie zaczeli
        obrzucac sie gownem :))))..w ciagu paru pierwszych tygodni bylo nawet
        zabawnie...a ze na forum kumpel staral sie nie cenzurowac to co bylo zabawne
        zaczelo przeksztalcac sie juz nie w "sensowne obrzucanie gownem" ale w
        obrzucanie gownem dla samego obrzucania...i po 2 miesiacach po prostu zrobilo
        sie bez sensu...znajomy wzial sie wtedy w koncu za cenzure i...no wlasnie...w
        tym czasie z forum uciekli juz wszyscy ktorzy stwierdzili ze tekst na dzien
        dobry "ty ...ju...sram na ciebie" jest bez sensu...

lepiej zeby z forum znikneli wszyscy ktorzy nie maja nic do powiedzenia i forum
        zeby sie stalo forum najwiekszej gazety w Polsce na ktorym ludzie gadaja o
        problemach dotyczacych swiata i polityki do czego to forum sluzy a nie wypisuja
        swoje chore fantazje albo obrzucaja sie gownem....

forum ma miec poziom a nie byc "anarchia" w ktorej wszystko wolno bo taki uklad
        gdzie "wszystko wolno" to wlasnie ograniczenie dla ludzi ktorzy mowia na temat
        na rzecz tych ktorzy pieprza bez sensu...

zrobcie dobra jakosc...a ci ktorzy odejda niech odejda...przyjda inni...

lepszych 5 osob ktorych rozmowa pasuja do rozmowy osob czytajacych najwiekszy
        dziennik w Polsce niz bezsensowne trzymanie 20 sztuk "kretynow"

:))))

• piessna Re: No to kilka uwag porządkowych :-) 21.01.04, 18:56
      Już się bijecie?! Jak dzieci!!!

Na początek mamy kilka próśb:
      1. odpowiadając, nie cytujcie wulgarnych i chamskich postów, bo cytaty wylecą
      wraz z często sensowną wypowiedzią. Szkoda jej (tej sensownej)
      2. Nie cytujcie dłuuuuuuugich tekstów, szczególnie obcojęzycznych. Jak już
      pisałam, serwera zabraknie. Podawajcie linki do tekstu + ewentualnie krótki
      cytat dla zachęty. Wystarczy
      Poza tym to portal polski i teksty obcojęzyczne wylatują z założenia.
      3. Kilka osób proszonych jest o zmianę nicków. Tych, co to my wiemy, a Wy
      rozumiecie. Jeśli nie rozumiecie, to posty będą wywalane bez względu na treść.
      A szkoda, bo niektóre mądre, tylko nick durny
      pozdrawiam
      • Gość: sp;lit Re: No to kilka uwag porządkowych :-) Krasula ,... IP: *.nas29.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 21.01.04, 19:44
        To takie bydle co duzo ryczy i malo mleka daje ,...

Ja bym nie wierzyl w te jego poprawe , cwok moze pantofle w niedziele nalozyc ,
        a sobotnia sloma i tak wylazi ,... Grzebac sie w lajnie to natura krasuli :)

Oprzatnac od czasu do czasu krasule jak na gospodarza przystalo i wystarczy .

uklony
      • Gość: Tomson Mam nadzieję że wśród nich są tacy piewcy rasowej IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 21.01.04, 19:49
        nienawiści jak wojo czy puls.

piessna napisała:

> 3. Kilka osób proszonych jest o zmianę nicków. Tych, co to my wiemy, a Wy
        > rozumiecie. Jeśli nie rozumiecie, to posty będą wywalane bez względu na treść.
        > A szkoda, bo niektóre mądre, tylko nick durny.
    • Gość: marcuus crassus [...] IP: *.telia.com 21.01.04, 18:56
      • Gość: Ingrid do marcussa IP: *.swipnet.se 21.01.04, 19:09
        Czytalam ze ktos sie z Tobie nasmiwa. Ja tego nie lubie. Jestem drugia generacja ivandrare i lubie Polska. Czytam twoje zdania i ciekawi mnie.
        Nazywam sie Ingrid i mam 21 lat.
        • Gość: Ingrid [...] IP: *.swipnet.se 21.01.04, 19:20
          • Gość: Konrad Re: do Konrada IP: *.telia.com 21.01.04, 19:26
            Ingrid. jak jestes ze szwecji to powinnas ze mna trzymac a nie z tym deb..em
            marcussem crassusem
            • Gość: Ingrid Re: do Konrada IP: *.swipnet.se 21.01.04, 19:29
              Dla czego z Toba jak Ty stary i glupi ? Obrazasz ludzi i wyrzycili twoja wiadomosc. Marcus mlody i sprytny
              • Gość: Konrad [...] IP: *.telia.com 21.01.04, 19:31
                • Gość: Ingrid Re: Lägg av IP: *.swipnet.se 21.01.04, 19:35
                  Marcus nie mowi ze na bo jego Tunie ma a Ty jestes i gadaszglupstwa. Ale zobaczysz ze jak marcus przyjdzie z przery to mi odpowie. A po drugie to
                  symatnie mi z jego opinia polityczna. Ja jestem moderata i lubie ameryka.
                  • Gość: Konrad Re: Lägg av IP: *.telia.com 21.01.04, 19:38
                    Teraz to juz strzelilas jak w podlo. Lubisz ameryke? I na plecach nosisz flage
                    amerykanska? Co. No to ja nie twoj czlowiek , bo ja socjalista.
                    • Gość: Ingrid Socjalista? IP: *.swipnet.se 21.01.04, 19:40
                      Socjalista? To zmykaj stad zanim Ciebie znajde bo ci ktos kule wleb wlozy.
                      • Gość: Konrad Re: Socjalista? IP: *.telia.com 21.01.04, 19:42
                        No to jak tak chcesz to splywam. Zycze powodzenia z Tym Twoim marcussem
                        crassusem co mi go szkoda bo moglby byc moim synem Dowidzenia Ingrid
                        Hej då.
        • marcus_crassus dziekuje za zainteresowanie moja osoba 21.01.04, 19:42
          i za krytyke konrada ale:

a)nie wlacze sie do rozmowy bo obiecalem ze nie bede bluzgal a nie widze innej
          mozliwosci odezwania sie do konrada...moje zdanie o jego warunkach
          intelektualnych jest ogolnie znane i nie wymaga powtorzenia.

b)moje dane osobowe nie maja znaczenia.wystarczy to co wiedza wszyscy.jestem
          Polakiem i mieszkam w Polsce.na tym zawsze koncze rozmowy o personaliach.

• Gość: Ingrid Re: dziekuje za zainteresowanie moja osoba IP: *.swipnet.se 21.01.04, 19:48
            I tak ma byc. Bo tutaj nie koscol. Tu sie nie spowiada. Ale Konrad to opowiada tylko balki i kawaly a o polityce nic nie wie.
            • Gość: Ingrid Re: dziekuje za zainteresowanie moja osoba IP: *.swipnet.se 21.01.04, 19:59
              Musze juz isc do biblioteki,dlatego ide. Cial cial crassus, jutro znowu tu bede.
    • werw Re: dziekuje bardzo adminom GW :))))))))))))) 21.01.04, 20:00
      Dotychczasowe doświadczenia z adminami są gorzej niż złe. Wycinanie na
      zasadzie random.
      • marcus_crassus obecni wycinaja tych ktorych nie lubie ;))))) 21.01.04, 20:04
        to bardzo dobre random ;))))...portale lewackie juz opisuja ze buszewicy
        przejmuja wyborcza ;)))))

• piessna Re: dziekuje bardzo adminom GW :))))))))))))) 21.01.04, 20:07
      Nie chcę ciachać w tak mile zapowiadającym się wątku zapoznawczym.
      Nie zmuszajcie mnie, proszę :)

a poza tym:
      plose-pani-a-on-sie-przezywa!
      Jestesmy dorośli, nie?
      :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka