Dodaj do ulubionych

HELGA ! To twoj kot......

IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 22:35
a nie moj! Po siersci go rozpoznalem,wypisz,wymaluj TWOJA SIERSC ! Tylko po
jaka cholere chlac i palic mu pozwalasz,he ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Helga Re: HELGA ! To twoj kot...... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 22:40
      Gość portalu: Egon napisał(a):

> a nie moj! Po siersci go rozpoznalem,wypisz,wymaluj TWOJA SIERSC ! Tylko po
      > jaka cholere chlac i palic mu pozwalasz,he ?

Czyli widziales? Hi hiiii. A jak ci sie podobaly skutki wyuzdanego zycia twojego
      kotka?

• _angel_ Re: HELGA ! To twoj kot...... 10.02.02, 22:49

hey...ten kotek byl super ale on nie wyglada na muslima wiec chyba masz racje ze
      to Helgi klaki...
      • Gość: Helga Re: HELGA ! To twoj kot...... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 22:56
        _angel_ napisał(a):

> Gość portalu: Egon napisał(a):
        >
        > > a nie moj! Po siersci go rozpoznalem,wypisz,wymaluj TWOJA SIERSC ! Tylko
        > po
        > > jaka cholere chlac i palic mu pozwalasz,he ?
        >
        > hey...ten kotek byl super ale on nie wyglada na muslima wiec chyba masz racje z
        > e
        > to Helgi klaki...

Aniele, strozu moj! Czy ty zawsze za mna lazisz, nawet jak ciebie nie widac?
        • _angel_ Re: HELGA ! To twoj kot...... 10.02.02, 23:02
          Gość portalu: Helga napisał(a):

> _angel_ napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: Egon napisał(a):
          > >
          > > > a nie moj! Po siersci go rozpoznalem,wypisz,wymaluj TWOJA SIERSC ! T
          > ylko
          > > po
          > > > jaka cholere chlac i palic mu pozwalasz,he ?
          > >
          > > hey...ten kotek byl super ale on nie wyglada na muslima wiec chyba masz ra
          > cje z
          > > e
          > > to Helgi klaki...
          >
          >
          > Aniele, strozu moj! Czy ty zawsze za mna lazisz, nawet jak ciebie nie widac?

ja laze tam gdzie mnie potrzebuja o Ty moje dziecko widac ze jestes
          potrzebujaca....
          • Gość: Helga Re: HELGA ! To twoj kot...... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 23:05
            _angel_ napisał(a):

> ja laze tam gdzie mnie potrzebuja o Ty moje dziecko widac ze jestes
            > potrzebujaca....

Nawet bardzo potrzebujaca, aniele strozu moj... A miecz masz?

• Gość: angel Re: HELGA ! To twoj kot...... IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 23:15

> _angel_ napisał(a):
              >
              > > ja laze tam gdzie mnie potrzebuja o Ty moje dziecko widac ze jestes
              > > potrzebujaca....
              >
              > Nawet bardzo potrzebujaca, aniele strozu moj... A miecz masz?
              >

mam ! 32 cm dlugi,albo 12,5 inch,zalezy skad jestes !
              • Gość: Helga Re: HELGA ! To twoj kot...... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 23:22
                Gość portalu: angel napisał(a):

> Gość portalu: Helga napisał(a):
                >
                > > _angel_ napisał(a):
                > >
                > > > ja laze tam gdzie mnie potrzebuja o Ty moje dziecko widac ze jestes
                > > > potrzebujaca....
                > >
                > > Nawet bardzo potrzebujaca, aniele strozu moj... A miecz masz?
                > >
                >
                > mam ! 32 cm dlugi,albo 12,5 inch,zalezy skad jestes !

To bardzo ladnie z twojej strony, aniele strozu moj. A ten miecz w boju z
                grzesznicami odpowiednio przeszkolony?
      • Gość: Egon Re: HELGA ! To twoj kot...... IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 23:12
        _angel_ napisał(a):

>
        > po
        >
        > hey...ten kotek byl super ale on nie wyglada na muslima wiec chyba masz racje z
        > e
        > to Helgi klaki...

Czesc Angel,dlugo Ciebie tu nie bylo. Delegacja jakas,czy podroz sluzbowa w
        interesach ?
        • _angel_ Re: do Egona 10.02.02, 23:32

> _angel_ napisał(a):
          >
          > >
          > ylko
          > > po
          > >
          > > hey...ten kotek byl super ale on nie wyglada na muslima wiec chyba masz ra
          > cje z
          > > e
          > > to Helgi klaki...
          >
          > Czesc Angel,dlugo Ciebie tu nie bylo. Delegacja jakas,czy podroz sluzbowa w
          > interesach ?

cze Egonie...milo spotkac "starych" znajomych ..widze nawet nowe twarzyczki
          np.Helga ....a co z kingfishem? Mr.Konti? o quickly-ego nawet nie pytam bo nie
          trudno zgadnac:-))

p.s.
          Podrozowalo sie troszke ale wiecej z przyjemnosci niz w interesach...mam jeszcze
          w planie N.Y.
    • Gość: Helga Re: HELGA ! To twoj kot...... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 22:58

Egon, to jest niestety twoj kot. Ja cie uprzedzalam, ze on sie zmienia nie do
      poznania, jak tylko wychodzisz z domu. A znasz ta story o Mr.Hyde? I to jest
      wlasnie twoj osobisty, koci Mr.Hyde.

• Gość: Egon Re: HELGA ! To twoj kot...... IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 23:01

>
        > po
        >
        > Egon, to jest niestety twoj kot. Ja cie uprzedzalam, ze on sie zmienia nie do
        > poznania, jak tylko wychodzisz z domu. A znasz ta story o Mr.Hyde? I to jest
        > wlasnie twoj osobisty, koci Mr.Hyde.
        >

Odwal sie od mojego kota ! Cos sie tak jego uczepila,jak rzep futra twojego w
        kroku wytartego,he ?
        • Gość: Helga Re: HELGA ! To twoj kot...... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 23:04

>
          > >
          > ylko
          > > po
          > >
          > > Egon, to jest niestety twoj kot. Ja cie uprzedzalam, ze on sie zmienia nie
          > do
          > > poznania, jak tylko wychodzisz z domu. A znasz ta story o Mr.Hyde? I to je
          > st
          > > wlasnie twoj osobisty, koci Mr.Hyde.
          > >
          >
          > Odwal sie od mojego kota ! Cos sie tak jego uczepila,jak rzep futra twojego w
          > kroku wytartego,he ?

Tylko nie wytartego, ty obszczymurku! A ty jestes taki sam jak twoj kot, na
          dziwki latasz!
          • Gość: Egon Re: HELGA ! To twoj kot...... IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 23:07

>
            > > Gość portalu: Helga napisał(a):
            > >
            > > > Gość portalu: Egon napisał(a):
            > > >
            > > > > a nie moj! Po siersci go rozpoznalem,wypisz,wymaluj TWOJA SIERS
            > C ! T
            > > ylko
            > > > po
            > > > > jaka cholere chlac i palic mu pozwalasz,he ?
            > > >
            > > > Egon, to jest niestety twoj kot. Ja cie uprzedzalam, ze on sie zmieni
            > a nie
            > > do
            > > > poznania, jak tylko wychodzisz z domu. A znasz ta story o Mr.Hyde? I
            > to je
            > > st
            > > > wlasnie twoj osobisty, koci Mr.Hyde.
            > > >
            > >
            > > Odwal sie od mojego kota ! Cos sie tak jego uczepila,jak rzep futra twojeg
            > o w
            > > kroku wytartego,he ?
            >
            > Tylko nie wytartego, ty obszczymurku! A ty jestes taki sam jak twoj kot, na
            > dziwki latasz!

Jak nie wytarte,to udowodnij tu nam wszystkim! Wyslij fotke kolorowa,to moze ci
            uwierze !?
            • Gość: Helga A prosze bardzo. Wysylam. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 23:19
              www.suki.pink-mail.net/galeria029/tn_07.jpg
              • _angel_ prosze bardzo. ... 10.02.02, 23:23

> <a href="http://www.suki.pink-mail.net/galeria029/tn_07.jpg">www.suki.pink-mail
                > .net/galeria029/tn_07.jpg</a>

...jedna dziura!ha!
              • Gość: Egon Re: A prosze bardzo. Wysylam. IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 23:25

> <a href="http://www.suki.pink-mail.net/galeria029/tn_07.jpg">www.suki.pink-mail
                > .net/galeria029/tn_07.jpg</a>

He he he, a krzaka nie widac !
                • Gość: Helga Re: A prosze bardzo. Wysylam. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 23:28

>
                  > > <a href="http://www.suki.pink-mail.net/galeria029/tn_07.jpg">www.suk
                  > i.pink-mail
                  > > .net/galeria029/tn_07.jpg</a>
                  >
                  > He he he, a krzaka nie widac !

Aniol stroz dostal lepsza fotke. Tam widac.

• _angel_ a wiec jak?..wytarty czy rozdarty? 10.02.02, 23:20
              • Gość: Egon Re: a wiec jak?..wytarty czy rozdarty? IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 23:27
                _angel_ napisał(a):

ZATARTY ! He he he
              • Gość: Helga Re: a wiec jak?..wytarty czy rozdarty? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 23:27
                _angel_ napisał(a):

Sam ocen, aniele strozu moj. Poprosze o recenzje.

www.fotoerotikon.xwp.pl/galerie/gal07/image02%20m.jpg

• Gość: Egon Re: a wiec jak?..wytarty czy rozdarty? IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 23:30

> _angel_ napisał(a):
                  >
                  > Sam ocen, aniele strozu moj. Poprosze o recenzje.
                  >
                  > <a href="http://www.fotoerotikon.xwp.pl/galerie/gal07/image02%20m.jpg">www.foto
                  > erotikon.xwp.pl/galerie/gal07/image02%20m.jpg</a>
                  >

Ooooooops,tego sie nie spodziewalem ! Hmmmmmmmmmm.teraz trzeba mi bedzie,o
                  przyszlosci glowkowac .....
                • _angel_ Re: a wiec jak?..wytarty czy rozdarty? 10.02.02, 23:35

> _angel_ napisał(a):
                  >
                  > Sam ocen, aniele strozu moj. Poprosze o recenzje.
                  >
                  > <a href="http://www.fotoerotikon.xwp.pl/galerie/gal07/image02%20m.jpg">www.foto
                  > erotikon.xwp.pl/galerie/gal07/image02%20m.jpg</a>
                  >

hmm...PRZETARY...ZEZARTY...ROZDARTY...WYTARTY...i ZATARTY!!!!
                  • Gość: Helga Re: a wiec jak?..wytarty czy rozdarty? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 23:51
                    _angel_ napisał(a):

>
                    > > _angel_ napisał(a):
                    > >
                    > > Sam ocen, aniele strozu moj. Poprosze o recenzje.
                    > >
                    > > <a href="www.fotoerotikon.xwp.pl/galerie/gal07/image02%20m.jpg"&
                    > #62www.foto
                    > > erotikon.xwp.pl/galerie/gal07/image02%20m.jpg</a>
                    > >
                    >
                    > hmm...PRZETARY...ZEZARTY...ROZDARTY...WYTARTY...i ZATARTY!!!!

Ty aniele strozu moj wcale nie jestes moim aniolem!!!! Ty wcale nie jestes
                    aniolem!!!!!!! Ty jestes Swinia!!!!!!!! A nawet gorzej!!!!!!!! Ty jestes
                    KNUR!!!!!!

• _angel_ Re: a wiec jak?..wytarty czy rozdarty? 11.02.02, 00:21

> _angel_ napisał(a):
                      >
                      > >
                      > > > _angel_ napisał(a):
                      > > >
                      > > > Sam ocen, aniele strozu moj. Poprosze o recenzje.
                      > > >
                      > > > <a href="<a href="www.fotoerotikon.xwp.pl/galerie/gal07/ima
                      > ge02%20m.jpg"&">www.fotoerotikon.xwp.pl/galerie/gal07/image02%20m.jpg"&</a>
                      > > #62www.foto
                      > > > erotikon.xwp.pl/galerie/gal07/image02%20m.jpg</a>
                      > > >
                      > >
                      > > hmm...PRZETARY...ZEZARTY...ROZDARTY...WYTARTY...i ZATARTY!!!!
                      >
                      > Ty aniele strozu moj wcale nie jestes moim aniolem!!!! Ty wcale nie jestes
                      > aniolem!!!!!!! Ty jestes Swinia!!!!!!!! A nawet gorzej!!!!!!!! Ty jestes
                      > KNUR!!!!!!
                      >

obzarciuchu prosze mnie nie obrazac!
                      • Gość: Helga Re: a wiec jak?..wytarty czy rozdarty? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 00:25
                        _angel_ napisał(a):

>
                        > > _angel_ napisał(a):
                        > >
                        > > > Gość portalu: Helga napisał(a):
                        > > >
                        > > > > _angel_ napisał(a):
                        > > > >
                        > > > > Sam ocen, aniele strozu moj. Poprosze o recenzje.
                        > > > >
                        > > > > <a href="<a href="<a href="www.fotoerotikon.xwp.pl/
                        > galerie/gal07/ima">www.fotoerotikon.xwp.pl/galerie/gal07/ima</a>
                        > > ge02%20m.jpg"&">www.fotoerotikon.xwp.pl/galerie/gal07/image02%20m.jpg"&
                        > </a>
                        > > > #62www.foto
                        > > > > erotikon.xwp.pl/galerie/gal07/image02%20m.jpg</a>
                        > > > >
                        > > >
                        > > > hmm...PRZETARY...ZEZARTY...ROZDARTY...WYTARTY...i ZATARTY!!!!
                        > >
                        > > Ty aniele strozu moj wcale nie jestes moim aniolem!!!! Ty wcale nie jestes
                        >
                        > > aniolem!!!!!!! Ty jestes Swinia!!!!!!!! A nawet gorzej!!!!!!!! Ty jestes
                        >
                        > > KNUR!!!!!!
                        > >
                        >
                        > obzarciuchu prosze mnie nie obrazac!

Ciebie tez zjem! Bo mi sie wlasnie kurczak konczy!!!

Taki kurczak to nie jedzenie. Chudy jakis, maly, Czlowiek pare razy klapnie
                        paszczeka i juz go nie ma. Ide sprawdzic co mam w lodowce.
                        • _angel_ Re: a wiec jak?..wytarty czy rozdarty? 11.02.02, 00:30

> _angel_ napisał(a):
                          >
                          > >
                          > > >
                          > > > > Gość portalu: Helga napisał(a):
                          > > > >
                          > > > > > _angel_ napisał(a):
                          > > > > >
                          > > > > > Sam ocen, aniele strozu moj. Poprosze o recenzje.
                          > > > > >
                          > > > > > <a href="<a href="<a href="<a href="www.fot
                          > oerotikon.xwp.pl/">www.fotoerotikon.xwp.pl/</a>
                          > > galerie/gal07/ima">www.fotoerotikon.xwp.pl/galerie/gal07/ima</a>
                          > > > ge02%20m.jpg"&">www.fotoerotikon.xwp.pl/galerie/gal07/image02%20m.
                          > jpg"&
                          > > </a>
                          > > > > #62www.foto
                          > > > > > erotikon.xwp.pl/galerie/gal07/image02%20m.jpg</a>
                          > > > > >
                          > > > >
                          > > > > hmm...PRZETARY...ZEZARTY...ROZDARTY...WYTARTY...i ZATARTY!!!!
                          > > >
                          > > > Ty aniele strozu moj wcale nie jestes moim aniolem!!!! Ty wcale nie j
                          > estes
                          > >
                          > > > aniolem!!!!!!! Ty jestes Swinia!!!!!!!! A nawet gorzej!!!!!!!! Ty j
                          > estes
                          > >
                          > > > KNUR!!!!!!
                          > > >
                          > >
                          > > obzarciuchu prosze mnie nie obrazac!
                          >
                          > Ciebie tez zjem! Bo mi sie wlasnie kurczak konczy!!!
                          >
                          > Taki kurczak to nie jedzenie. Chudy jakis, maly, Czlowiek pare razy klapnie
                          > paszczeka i juz go nie ma. Ide sprawdzic co mam w lodowce.

Ty moze wrobla wpieprzalas...
                          • Gość: Helga Re: a wiec jak?..wytarty czy rozdarty? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 00:38
                            _angel_ napisał(a):

> > Taki kurczak to nie jedzenie. Chudy jakis, maly, Czlowiek pare razy klapni
                            > e
                            > > paszczeka i juz go nie ma. Ide sprawdzic co mam w lodowce.
                            >
                            > Ty moze wrobla wpieprzalas...

A mozliwe. To na pewno nie byl szczur, bo mialo skrzydla. Ale nie jestem pewna
                            czy to kurczak.

A teraz zaliczam jutrzejsze sniadanie, hi hii. Ale beda jaja, jak sie rano obudze!

• Gość: Helga A teraz posluchajcie mnie uwaznie! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 23:35
      Bo drugi raz nie bede powtarzac. Jestem glodna. Ide zrobic sobie jesc. Wroce za
      jakis kwadrans.
      • Gość: Egon Re: A teraz posluchajcie mnie uwaznie! IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 23:43

> Bo drugi raz nie bede powtarzac. Jestem glodna. Ide zrobic sobie jesc. Wroce za
        >
        > jakis kwadrans.

Ludzie szczupli o tej porze nie jedza ! A jak ktos w nocy je,to mu dupa duza
        urosnie,bo tluszcz sie w sloninie na posladkach osadzi,a pozniej ciezko
        bedzie,pozbyc sie tego swinstwa ! Ja to wiem,bo moja mama lekarzem od grubych
        ludzi jest,co nawet ich serca tlustym miesem otoczone sa !
        • Gość: Helga Re: A teraz posluchajcie mnie uwaznie! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 23:53

>
          > > Bo drugi raz nie bede powtarzac. Jestem glodna. Ide zrobic sobie jesc. Wro
          > ce za
          > >
          > > jakis kwadrans.
          >
          > Ludzie szczupli o tej porze nie jedza ! A jak ktos w nocy je,to mu dupa duza
          > urosnie,bo tluszcz sie w sloninie na posladkach osadzi,a pozniej ciezko
          > bedzie,pozbyc sie tego swinstwa ! Ja to wiem,bo moja mama lekarzem od grubych
          > ludzi jest,co nawet ich serca tlustym miesem otoczone sa !

Niech sobie twoja mama gada ile chce! Ja sie opycham jak glupia, a chuda
          chodze!!!! Wlasnie sobie szykuje full serwis, zadna przekaska tylko porzadne
          talerzysko wypchane po brzegi!!!!!! Kurczak po chinsku z ryzem, a co! Sama
          robilam!!!!!
          • Gość: Egon Re: A teraz posluchajcie mnie uwaznie! IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 23:56

>
            > >
            > > > Bo drugi raz nie bede powtarzac. Jestem glodna. Ide zrobic sobie jesc
            > . Wro
            > > ce za
            > > >
            > > > jakis kwadrans.
            > >
            > > Ludzie szczupli o tej porze nie jedza ! A jak ktos w nocy je,to mu dupa du
            > za
            > > urosnie,bo tluszcz sie w sloninie na posladkach osadzi,a pozniej ciezko
            > > bedzie,pozbyc sie tego swinstwa ! Ja to wiem,bo moja mama lekarzem od grub
            > ych
            > > ludzi jest,co nawet ich serca tlustym miesem otoczone sa !
            >
            >
            > Niech sobie twoja mama gada ile chce! Ja sie opycham jak glupia, a chuda
            > chodze!!!! Wlasnie sobie szykuje full serwis, zadna przekaska tylko porzadne
            > talerzysko wypchane po brzegi!!!!!! Kurczak po chinsku z ryzem, a co! Sama
            > robilam!!!!!

Klamiesz ! W Polsce nie ma chinskich kurczakow ! Ja je jadlem w Chinach,one maja
            fioletowa skore ! Naprawde !
            • Gość: Helga Re: A teraz posluchajcie mnie uwaznie! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 00:20

> > Niech sobie twoja mama gada ile chce! Ja sie opycham jak glupia, a chuda
              > > chodze!!!! Wlasnie sobie szykuje full serwis, zadna przekaska tylko porzad
              > ne
              > > talerzysko wypchane po brzegi!!!!!! Kurczak po chinsku z ryzem, a co! Sama
              >
              > > robilam!!!!!
              >
              > Klamiesz ! W Polsce nie ma chinskich kurczakow ! Ja je jadlem w Chinach,one maj
              > a
              > fioletowa skore ! Naprawde !

Ja przede wszystkim nie wiem, co ty w Chinach robiles. Ty na pewno jestes kolejny
              szpieg CIA, ktorzy az sie roja na forum swiat. Przyznaj sie, ty szpiegowales ten
              Mur Chinski, nie?

A ja wcale nie twierdze ze moj kurczak to chinski kurczak. Moj kurczak biegal za
              zycia po chlopskiej zagrodzie jako kurczak staropolski, a kurczakiem chinskim to
              on zostal posmiertnie. Aktualnie ma kolor zolty, to by sie nawet zgadzalo, hi
              hiiii.

PS. A japonskie potraawy jadles?

• Gość: Egon Re: A teraz posluchajcie mnie uwaznie! IP: *.proxy.aol.com 11.02.02, 00:34

>
                > > > Niech sobie twoja mama gada ile chce! Ja sie opycham jak glupia, a ch
                > uda
                > > > chodze!!!! Wlasnie sobie szykuje full serwis, zadna przekaska tylko p
                > orzad
                > > ne
                > > > talerzysko wypchane po brzegi!!!!!! Kurczak po chinsku z ryzem, a co!
                > Sama
                > >
                > > > robilam!!!!!
                > >
                > > Klamiesz ! W Polsce nie ma chinskich kurczakow ! Ja je jadlem w Chinach,on
                > e maj
                > > a
                > > fioletowa skore ! Naprawde !
                >
                > Ja przede wszystkim nie wiem, co ty w Chinach robiles. Ty na pewno jestes kolej
                > ny
                > szpieg CIA, ktorzy az sie roja na forum swiat. Przyznaj sie, ty szpiegowales te
                > n
                > Mur Chinski, nie?
                >
                > A ja wcale nie twierdze ze moj kurczak to chinski kurczak. Moj kurczak biegal z
                > a
                > zycia po chlopskiej zagrodzie jako kurczak staropolski, a kurczakiem chinskim t
                > o
                > on zostal posmiertnie. Aktualnie ma kolor zolty, to by sie nawet zgadzalo, hi
                > hiiii.
                >
                > PS. A japonskie potraawy jadles?
                >

Japonskie? Pewnie ze tak! Dwie gejsze na raz,jedna byla w duck sauce
                marynowana,a druga byla taka,jak ja Pan Bog stworzyl !
                • Gość: Helga Re: A teraz posluchajcie mnie uwaznie! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 00:40
                  >
                  > Japonskie? Pewnie ze tak! Dwie gejsze na raz,jedna byla w duck sauce
                  > marynowana,a druga byla taka,jak ja Pan Bog stworzyl !

Ja sie powaznie pytam. Bo ja mam bardzo powazne przezycia japonskie zwiazane z
                  ich kuchnia. A o tych marynowanych gejszach nic nie chce wiedziec!!!!!!
        • Gość: Egon Re: A teraz posluchajcie mnie uwaznie! IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 23:53

>
          > > Bo drugi raz nie bede powtarzac. Jestem glodna. Ide zrobic sobie jesc. Wro
          > ce za
          > >
          > > jakis kwadrans.
          >
          > Ludzie szczupli o tej porze nie jedza ! A jak ktos w nocy je,to mu dupa duza
          > urosnie,bo tluszcz sie w sloninie na posladkach osadzi,a pozniej ciezko
          > bedzie,pozbyc sie tego swinstwa ! Ja to wiem,bo moja mama lekarzem od grubych
          > ludzi jest,co nawet ich serca tlustym miesem otoczone sa !

A jak serce nie ma czym oddychac,bo tluszcz blokuje jego sciegna ,to moze
          przestac bic i umrzec mozna na calego ! Tak ze uwazaj Helga,nie jedz tyle,bo
          mozesz kipnac i nie bede mial z kim pisac na interze !
    • _angel_ qrwa przegrywamy 11.02.02, 00:07
      • Gość: Egon Re: qrwa przegrywamy IP: *.proxy.aol.com 11.02.02, 00:30
        _angel_ napisał(a):

I to z takimi gnojkami w niebieskich marynarkach obdzrtych z guzikow. Nie martw
        sie Angel,do play-off i tak wejdziemy...
        • _angel_ Re: qrwa przegrywamy 11.02.02, 00:33

> _angel_ napisał(a):
          >
          > I to z takimi gnojkami w niebieskich marynarkach obdzrtych z guzikow. Nie martw
          >
          > sie Angel,do play-off i tak wejdziemy...

ja ich popchne na sile wepchne ~!
          • Gość: Egon Re: qrwa przegrywamy IP: *.proxy.aol.com 11.02.02, 00:36
            _angel_ napisał(a):

>
            > > _angel_ napisał(a):
            > >
            > > I to z takimi gnojkami w niebieskich marynarkach obdzrtych z guzikow. Nie
            > martw
            > >
            > > sie Angel,do play-off i tak wejdziemy...
            >
            > ja ich popchne na sile wepchne ~!

He he he ! Lepiej popchnij Helge,to spac twardziej bedzie !
            • _angel_ Re: qrwa przegrywamy 11.02.02, 00:38

> He he he ! Lepiej popchnij Helge,to spac twardziej bedzie !

he he he he...a co mi tam...przetkam Jej ta dziure

p.s.
              opuszczam Was na chwile ...wroce pozniej
            • _angel_ Re: qrwa przegrywamy 11.02.02, 00:39

> _angel_ napisał(a):
              >
              > >
              > > >
              > > > I to z takimi gnojkami w niebieskich marynarkach obdzrtych z guzikow.
              > Nie
              > > martw
              > > >
              > > > sie Angel,do play-off i tak wejdziemy...
              > >
              > > ja ich popchne na sile wepchne ~!
              >
              > He he he ! Lepiej popchnij Helge,to spac twardziej bedzie !

musze zapozyczyc sztucznego od zsypka i krazy glue od Jihad'a
              • Gość: Egon Re: qrwa przegrywamy IP: *.proxy.aol.com 11.02.02, 00:48
                _angel_ napisał(a):

>
                > > _angel_ napisał(a):
                > >
                > > >
                > > > >
                > > > > I to z takimi gnojkami w niebieskich marynarkach obdzrtych z guz
                > ikow.
                > > Nie
                > > > martw
                > > > >
                > > > > sie Angel,do play-off i tak wejdziemy...
                > > >
                > > > ja ich popchne na sile wepchne ~!
                > >
                > > He he he ! Lepiej popchnij Helge,to spac twardziej bedzie !
                >
                > musze zapozyczyc sztucznego od zsypka i krazy glue od Jihad'a

He he he ! Jak ktos w nocy kiszki napycha,to bedzie go cala noc ganialo "na
                chwile". Dobrze wam grubasy nienazarte !
                • _angel_ Re: qrwa przegrywamy 11.02.02, 00:59

> _angel_ napisał(a):
                  >
                  > >
                  > > >
                  > > > > Gość portalu: Egon napisał(a):
                  > > > >
                  > > > > >
                  > > > > > I to z takimi gnojkami w niebieskich marynarkach obdzrtych
                  > z guz
                  > > ikow.
                  > > > Nie
                  > > > > martw
                  > > > > >
                  > > > > > sie Angel,do play-off i tak wejdziemy...
                  > > > >
                  > > > > ja ich popchne na sile wepchne ~!
                  > > >
                  > > > He he he ! Lepiej popchnij Helge,to spac twardziej bedzie !
                  > >
                  > > musze zapozyczyc sztucznego od zsypka i krazy glue od Jihad'a
                  >
                  > He he he ! Jak ktos w nocy kiszki napycha,to bedzie go cala noc ganialo "na
                  > chwile". Dobrze wam grubasy nienazarte !

co sie stalo ?
                • _angel_ Re: qrwa przegrywamy 11.02.02, 01:01

> _angel_ napisał(a):
                  >
                  > >
                  > > >
                  > > > >
                  > > > > >
                  > z guz
                  > > ikow.
                  > > > Nie
                  > > > > martw
                  > > > > >
                  > > > >
                  > > >
                  > >
                  >

aaa do mnie to bylo Panie Egonie...uhmm...no trzeba sie chociaz raz w ciagu dnia
                  dobrze "wyczyscic":-)
                • Gość: Helga Re: qrwa przegrywamy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 01:02

> _angel_ napisał(a):
                  >
                  > >
                  > > >
                  > > > >
                  > > > > >
                  > z guz
                  > > ikow.
                  > > > Nie
                  > > > > martw
                  > > > > >
                  > > > >
                  > > >
                  > >
                  >

W nocy to mnie gania najwyzej do lodowki, a moje kiszki jeszcze niejedno
                  zmieszcza! Nie tak jak twoje, dziurawe!!!!!
            • Gość: Helga A dlaczego twardziej? Raczej bardziej miekko, nie? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 01:00
              I dobrze ci tak, przegrywacie, hehehe
              • _angel_ Re: A dlaczego twardziej? Raczej bardziej miekko, nie? 11.02.02, 01:02

> I dobrze ci tak, przegrywacie, hehehe

nie wiesz sierotko co mowisz ...przelknij najpierw bo plujesz ...
                • Gość: Helga Re: A dlaczego twardziej? Raczej bardziej miekko, nie? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 01:04
                  _angel_ napisał(a):

>
                  > > I dobrze ci tak, przegrywacie, hehehe
                  >
                  > nie wiesz sierotko co mowisz ...przelknij najpierw bo plujesz ...

A faktycznie, monitor sie troche zaplul. A na wasza strone nie przecieka?

• _angel_ Re: A dlaczego twardziej? Raczej bardziej miekko, nie? 11.02.02, 01:10

> _angel_ napisał(a):
                    >
                    > >
                    > > > I dobrze ci tak, przegrywacie, hehehe
                    > >
                    > > nie wiesz sierotko co mowisz ...przelknij najpierw bo plujesz ...
                    >
                    > A faktycznie, monitor sie troche zaplul. A na wasza strone nie przecieka?
                    >

no qrwa na moja nie ...mam firewall:-))
                    • Gość: Helga Re: A dlaczego twardziej? Raczej bardziej miekko, nie? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 01:12
                      _angel_ napisał(a):

>
                      > > _angel_ napisał(a):
                      > >
                      > > >
                      > > > > I dobrze ci tak, przegrywacie, hehehe
                      > > >
                      > > > nie wiesz sierotko co mowisz ...przelknij najpierw bo plujesz ...
                      > >
                      > > A faktycznie, monitor sie troche zaplul. A na wasza strone nie przecieka?
                      > >
                      >
                      > no qrwa na moja nie ...mam firewall:-))

To pewnie do Egona przecieklo. A, co tam. Kot wylize!

• Gość: Helga Hi HIIII. ZOBACZCIE TEGO POSTA! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 01:15
                        Re: <<<<<< Oferta pracy dla Slowian!!!!!!!!! >>>>>>>
                        Autor: Gość portalu: Les1
                        Data: 11-02-2002 01:07 adres: *.mweb.co.za

--------------------------------------------------------------------------------
                        Andrzej! Jeden dostal az sie zaswiecil, drugi az zhelgowal. Bardzo im sie to
                        spodobalo i teraz szukaja wiecej pedofili turystow. Sami maja po 14-cie, 15-cie
                        lat, po nocach zakladaja starszej siostry lub matki rajstopy, wkladaja ich buty
                        na obcasach i wyobrazaja sobie jacy to sa atrakcyjni. Zadna nastolatka z klasy
                        nie chce ich nawet cieplym moczem osikac wiec sobie sami wlasne kutasilki
                        obrabiaja. Nie staraj sie z nimi dyskutowac, daj im szanse skonczys ich
                        mutacje.

Jestem zachwycona!!!!!! zhelgowal...... mmmmmm Ja go lubie, tego Lesa1. Nikt
                        jeszcze tak uroczo o mnie nie napisal!
                        • Gość: Helga Re: Hi HIIII. ZOBACZCIE TEGO POSTA! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 01:22

> Re: <<<<<< Oferta pracy dla Slowian!!!!!!!!! >>>>
                          > >>>
                          > Autor: Gość portalu: Les1
                          > Data: 11-02-2002 01:07 adres: *.mweb.co.za
                          >
                          >
                          > -------------------------------------------------------------------------------
                          > -
                          > Andrzej! Jeden dostal az sie zaswiecil, drugi az zhelgowal. Bardzo im sie to
                          > spodobalo i teraz szukaja wiecej pedofili turystow. Sami maja po 14-cie, 15-cie
                          >
                          > lat, po nocach zakladaja starszej siostry lub matki rajstopy, wkladaja ich buty
                          >
                          > na obcasach i wyobrazaja sobie jacy to sa atrakcyjni. Zadna nastolatka z klasy
                          > nie chce ich nawet cieplym moczem osikac wiec sobie sami wlasne kutasilki
                          > obrabiaja. Nie staraj sie z nimi dyskutowac, daj im szanse skonczys ich
                          > mutacje.
                          >
                          >
                          > Jestem zachwycona!!!!!! zhelgowal...... mmmmmm Ja go lubie, tego Lesa1. Nikt
                          > jeszcze tak uroczo o mnie nie napisal!

hehehe to po ile macie lat, panowie?! Gadac mi tu zaraz!!!!!

• Gość: Helga Re: Hi HIIII. ZOBACZCIE TEGO POSTA! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 01:26
                            >
                            > hehehe to po ile macie lat, panowie?! Gadac mi tu zaraz!!!!!
                            >

No?! Jak sie maja wasze czternastoletnie qtasiki? Zyja oby jeszcze?
                            • Gość: Helga Re: No co jest?!!!!!! Jak o moim kotku to mozecie, IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 01:32
                              a jak o waszych czternastoletnich qtasikach to woda w usta?!!!! Pha!

> >
                              > > hehehe to po ile macie lat, panowie?! Gadac mi tu zaraz!!!!!
                              > >
                              >
                              > No?! Jak sie maja wasze czternastoletnie qtasiki? Zyja oby jeszcze?

• _angel_ Re: No co jest?!!!!!! Jak o moim kotku to mozecie, 11.02.02, 01:34

> a jak o waszych czternastoletnich qtasikach to woda w usta?!!!! Pha!
                                >
                                >
                                > > >
                                > > > hehehe to po ile macie lat, panowie?! Gadac mi tu zaraz!!!!!
                                > > >
                                > >
                                > > No?! Jak sie maja wasze czternastoletnie qtasiki? Zyja oby jeszcze?
                                >

uspokoj sie Helga...po cholere tyle zarlas w nocy...w glowie Ci sie przeraca...
                                • Gość: Helga Re: No co jest?!!!!!! Jak o moim kotku to mozecie, IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 01:37
                                  _angel_ napisał(a):

>
                                  > > a jak o waszych czternastoletnich qtasikach to woda w usta?!!!! Pha!
                                  > >
                                  > >
                                  > > > >
                                  > > > > hehehe to po ile macie lat, panowie?! Gadac mi tu zaraz!!!!!
                                  > > > >
                                  > > >
                                  > > > No?! Jak sie maja wasze czternastoletnie qtasiki? Zyja oby jeszcze?
                                  > >
                                  >
                                  > uspokoj sie Helga...po cholere tyle zarlas w nocy...w glowie Ci sie przeraca..

Ha! Boisz sie! Jezyka w gebie ci zabraklo, ot, co!

• _angel_ Re: No co jest?!!!!!! Jak o moim kotku to mozecie, 11.02.02, 01:44

> _angel_ napisał(a):
                                    >
                                    > >
                                    > > > a jak o waszych czternastoletnich qtasikach to woda w usta?!!!! Pha!
                                    > > >
                                    > > >
                                    > > > > >
                                    > > > > > hehehe to po ile macie lat, panowie?! Gadac mi tu zaraz!!!!
                                    > !
                                    > > > > >
                                    > > > >
                                    > > > > No?! Jak sie maja wasze czternastoletnie qtasiki? Zyja oby jeszc
                                    > ze?
                                    > > >
                                    > >
                                    > > uspokoj sie Helga...po cholere tyle zarlas w nocy...w glowie Ci sie przer
                                    > aca..
                                    >
                                    >
                                    > Ha! Boisz sie! Jezyka w gebie ci zabraklo, ot, co!
                                    >

tak trzese porami ...juz raz sranie bylo...a jezyka w gebie nie musze miec zeby
                                    wymienic zdanie z Toba...
                                    • Gość: Helga Re: No co jest?!!!!!! Jak o moim kotku to mozecie, IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 01:50
                                      _angel_ napisał(a):

> tak trzese porami ...juz raz sranie bylo...a jezyka w gebie nie musze miec zeby
                                      >
                                      > wymienic zdanie z Toba...

Nie wiem czy ci Egon odpowiedzial. Mr.Conti i Kingfisz sa na urlopie i mocza
                                      gacie oraz wedki na Florydzie. Wroca w przyszla niedziele, najprawdopodobniej tym
                                      samym samolotem. Ja podejrzewam, ze obaj beda robic fotki wspolpasazerom w celach
                                      sledczych, zeby wykryc, kim sa.

• _angel_ Re: No co jest?!!!!!! Jak o moim kotku to mozecie, 11.02.02, 01:55

> _angel_ napisał(a):
                                        >
                                        > > tak trzese porami ...juz raz sranie bylo...a jezyka w gebie nie musze miec
                                        > zeby
                                        > >
                                        > > wymienic zdanie z Toba...
                                        >
                                        > Nie wiem czy ci Egon odpowiedzial. Mr.Conti i Kingfisz sa na urlopie i mocza
                                        > gacie oraz wedki na Florydzie. Wroca w przyszla niedziele, najprawdopodobniej t
                                        > ym
                                        > samym samolotem. Ja podejrzewam, ze obaj beda robic fotki wspolpasazerom w cela
                                        > ch
                                        > sledczych, zeby wykryc, kim sa.
                                        >

tak tak cos mi sie obilo o moje gluche uszy... juz wiem...beda leciec w jednym z"
                                        moich " samolotow...
                                        • Gość: Helga Re: No co jest?!!!!!! Jak o moim kotku to mozecie, IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 01:58
                                          _angel_ napisał(a):

>
                                          > > _angel_ napisał(a):
                                          > >
                                          > > > tak trzese porami ...juz raz sranie bylo...a jezyka w gebie nie musze
                                          > miec
                                          > > zeby
                                          > > >
                                          > > > wymienic zdanie z Toba...
                                          > >
                                          > > Nie wiem czy ci Egon odpowiedzial. Mr.Conti i Kingfisz sa na urlopie i moc
                                          > za
                                          > > gacie oraz wedki na Florydzie. Wroca w przyszla niedziele, najprawdopodobn
                                          > iej t
                                          > > ym
                                          > > samym samolotem. Ja podejrzewam, ze obaj beda robic fotki wspolpasazerom w
                                          > cela
                                          > > ch
                                          > > sledczych, zeby wykryc, kim sa.
                                          > >
                                          >
                                          > tak tak cos mi sie obilo o moje gluche uszy... juz wiem...beda leciec w jednym
                                          > z"
                                          > moich " samolotow...

"Twoich" samolotow? Jakich twoich? Powiedz cos!

• Gość: Helga Re: No co jest?!!!!!! Jak o moim kotku --- PS. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 02:01
                                            Ale Mr.Conti ma powazne klopoty.

helga.netfirms.com/conti/01.htm

• _angel_ Re: No co jest?!!!!!! Jak o moim kotku --- PS. 11.02.02, 02:03

> Ale Mr.Conti ma powazne klopoty.
                                              >
                                              > <a href="http://helga.netfirms.com/conti/01.htm">helga.netfirms.com/conti/01.ht
                                              > m</a>
                                              >

he he he o to bylo dobre...he he he
                                              • Gość: Helga Re: No co jest?!!!!!! Jak o moim kotku --- PS. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 02:06
                                                _angel_ napisał(a):

>
                                                > > Ale Mr.Conti ma powazne klopoty.
                                                > >
                                                > > <a href="http://helga.netfirms.com/conti/01.htm">helga.netfirms.com/
                                                > conti/01.ht
                                                > > m</a>
                                                > >
                                                >
                                                > he he he o to bylo dobre...he he he

Bedzie wiecej, zobaczysz! Wlasnie szykuje rozne kawalki na jego czesc.
                                          • _angel_ Re: No co jest?!!!!!! Jak o moim kotku to mozecie, 11.02.02, 02:01

> _angel_ napisał(a):
                                            >
                                            > >
                                            > > >
                                            > > > > tak trzese porami ...juz raz sranie bylo...a jezyka w gebie nie
                                            > musze
                                            > > miec
                                            > > > zeby
                                            > > > >
                                            > > > > wymienic zdanie z Toba...
                                            > > >
                                            > > > Nie wiem czy ci Egon odpowiedzial. Mr.Conti i Kingfisz sa na urlopie
                                            > i moc
                                            > > za
                                            > > > gacie oraz wedki na Florydzie. Wroca w przyszla niedziele, najprawdop
                                            > odobn
                                            > > iej t
                                            > > > ym
                                            > > > samym samolotem. Ja podejrzewam, ze obaj beda robic fotki wspolpasaze
                                            > rom w
                                            > > cela
                                            > > > ch
                                            > > > sledczych, zeby wykryc, kim sa.
                                            > > >
                                            > >
                                            > > tak tak cos mi sie obilo o moje gluche uszy... juz wiem...beda leciec w je
                                            > dnym
                                            > > z"
                                            > > moich " samolotow...
                                            >
                                            > "Twoich" samolotow? Jakich twoich? Powiedz cos!
                                            >

nic Ci nie powiem bo Ty z arabami sie kumplujesz...
                                            • Gość: Helga Re: No co jest?!!!!!! Jak o moim kotku to mozecie, IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 02:04
                                              _angel_ napisał(a):

>
                                              > > _angel_ napisał(a):
                                              > >
                                              > > >
                                              > > > >
                                              > > > > > tak trzese porami ...juz raz sranie bylo...a jezyka w gebie
                                              > nie
                                              > > musze
                                              > > > miec
                                              > > > > zeby
                                              > > > > >
                                              > > > > > wymienic zdanie z Toba...
                                              > > > >
                                              > > > > Nie wiem czy ci Egon odpowiedzial. Mr.Conti i Kingfisz sa na url
                                              > opie
                                              > > i moc
                                              > > > za
                                              > > > > gacie oraz wedki na Florydzie. Wroca w przyszla niedziele, najpr
                                              > awdop
                                              > > odobn
                                              > > > iej t
                                              > > > > ym
                                              > > > > samym samolotem. Ja podejrzewam, ze obaj beda robic fotki wspolp
                                              > asaze
                                              > > rom w
                                              > > > cela
                                              > > > > ch
                                              > > > > sledczych, zeby wykryc, kim sa.
                                              > > > >
                                              > > >
                                              > > > tak tak cos mi sie obilo o moje gluche uszy... juz wiem...beda leciec
                                              > w je
                                              > > dnym
                                              > > > z"
                                              > > > moich " samolotow...
                                              > >
                                              > > "Twoich" samolotow? Jakich twoich? Powiedz cos!
                                              > >
                                              >
                                              > nic Ci nie powiem bo Ty z arabami sie kumplujesz...

Przysiegam ze nie! To nie moja wina ze Vist w moim miescie mieszka! A ja sie z
                                              nim nie kumpluje tylko go nekam i drecze, Egon swiadkiem!

• _angel_ Re: No co jest?!!!!!! Jak o moim kotku to mozecie, 11.02.02, 02:07

> _angel_ napisał(a):
                                                >
                                                > >
                                                > > >
                                                > > > >
                                                > > > > >
                                                > > > > > > tak trzese porami ...juz raz sranie bylo...a jezyka w
                                                > gebie
                                                > > nie
                                                > > > musze
                                                > > > > miec
                                                > > > > > zeby
                                                > > > > > >
                                                > > > > > > wymienic zdanie z Toba...
                                                > > > > >
                                                > > > > > Nie wiem czy ci Egon odpowiedzial. Mr.Conti i Kingfisz sa n
                                                > a url
                                                > > opie
                                                > > > i moc
                                                > > > > za
                                                > > > > > gacie oraz wedki na Florydzie. Wroca w przyszla niedziele,
                                                > najpr
                                                > > awdop
                                                > > > odobn
                                                > > > > iej t
                                                > > > > > ym
                                                > > > > > samym samolotem. Ja podejrzewam, ze obaj beda robic fotki w
                                                > spolp
                                                > > asaze
                                                > > > rom w
                                                > > > > cela
                                                > > > > > ch
                                                > > > > > sledczych, zeby wykryc, kim sa.
                                                > > > > >
                                                > > > >
                                                > > > > tak tak cos mi sie obilo o moje gluche uszy... juz wiem...beda l
                                                > eciec
                                                > > w je
                                                > > > dnym
                                                > > > > z"
                                                > > > > moich " samolotow...
                                                > > >
                                                > > > "Twoich" samolotow? Jakich twoich? Powiedz cos!
                                                > > >
                                                > >
                                                > > nic Ci nie powiem bo Ty z arabami sie kumplujesz...
                                                >
                                                > Przysiegam ze nie! To nie moja wina ze Vist w moim miescie mieszka! A ja sie z
                                                > nim nie kumpluje tylko go nekam i drecze, Egon swiadkiem!
                                                >

to wypedz tego szczura z jego nory!!... a kysz a kysz do burdelu Allaha...
                                                • Gość: Helga Re: No co jest?!!!!!! Jak o moim kotku to mozecie, IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 02:10
                                                  _angel_ napisał(a):

>
                                                  > > _angel_ napisał(a):
                                                  > >
                                                  > > >
                                                  > > > >
                                                  > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a):
                                                  > > > > >
                                                  > > > > > > _angel_ napisał(a):
                                                  > > > > > >
                                                  > > > > > > > tak trzese porami ...juz raz sranie bylo...a jezy
                                                  > ka w
                                                  > > gebie
                                                  > > > nie
                                                  > > > > musze
                                                  > > > > > miec
                                                  > > > > > > zeby
                                                  > > > > > > >
                                                  > > > > > > > wymienic zdanie z Toba...
                                                  > > > > > >
                                                  > > > > > > Nie wiem czy ci Egon odpowiedzial. Mr.Conti i Kingfisz
                                                  > sa n
                                                  > > a url
                                                  > > > opie
                                                  > > > > i moc
                                                  > > > > > za
                                                  > > > > > > gacie oraz wedki na Florydzie. Wroca w przyszla niedzi
                                                  > ele,
                                                  > > najpr
                                                  > > > awdop
                                                  > > > > odobn
                                                  > > > > > iej t
                                                  > > > > > > ym
                                                  > > > > > > samym samolotem. Ja podejrzewam, ze obaj beda robic fo
                                                  > tki w
                                                  > > spolp
                                                  > > > asaze
                                                  > > > > rom w
                                                  > > > > > cela
                                                  > > > > > > ch
                                                  > > > > > > sledczych, zeby wykryc, kim sa.
                                                  > > > > > >
                                                  > > > > >
                                                  > > > > > tak tak cos mi sie obilo o moje gluche uszy... juz wiem...b
                                                  > eda l
                                                  > > eciec
                                                  > > > w je
                                                  > > > > dnym
                                                  > > > > > z"
                                                  > > > > > moich " samolotow...
                                                  > > > >
                                                  > > > > "Twoich" samolotow? Jakich twoich? Powiedz cos!
                                                  > > > >
                                                  > > >
                                                  > > > nic Ci nie powiem bo Ty z arabami sie kumplujesz...
                                                  > >
                                                  > > Przysiegam ze nie! To nie moja wina ze Vist w moim miescie mieszka! A ja s
                                                  > ie z
                                                  > > nim nie kumpluje tylko go nekam i drecze, Egon swiadkiem!
                                                  > >
                                                  >
                                                  > to wypedz tego szczura z jego nory!!... a kysz a kysz do burdelu Allaha...

Robie w tej sprawie co moge. Przesladuje go codziennie, od tego zaczynam wizyte
                                                  na Forum. A on ten moj post analizuje przez caly dzien i na niego odpowiada. Tym
                                                  sposobem juz nie dokucza nikomu tylko mi. A ja to robie bo mi Mr.Conti kazal.

• _angel_ Re: No co jest?!!!!!! Jak o moim kotku to mozecie, 11.02.02, 02:12

> _angel_ napisał(a):
                                                    >
                                                    > >
                                                    > > >
                                                    > > > >
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a):
                                                    > > > > > >
                                                    > > > > > > > _angel_ napisał(a):
                                                    > > > > > > >
                                                    > > > > > > > > tak trzese porami ...juz raz sranie bylo...a
                                                    > jezy
                                                    > > ka w
                                                    > > > gebie
                                                    > > > > nie
                                                    > > > > > musze
                                                    > > > > > > miec
                                                    > > > > > > > zeby
                                                    > > > > > > > >
                                                    > > > > > > > > wymienic zdanie z Toba...
                                                    > > > > > > >
                                                    > > > > > > > Nie wiem czy ci Egon odpowiedzial. Mr.Conti i Kin
                                                    > gfisz
                                                    > > sa n
                                                    > > > a url
                                                    > > > > opie
                                                    > > > > > i moc
                                                    > > > > > > za
                                                    > > > > > > > gacie oraz wedki na Florydzie. Wroca w przyszla n
                                                    > iedzi
                                                    > > ele,
                                                    > > > najpr
                                                    > > > > awdop
                                                    > > > > > odobn
                                                    > > > > > > iej t
                                                    > > > > > > > ym
                                                    > > > > > > > samym samolotem. Ja podejrzewam, ze obaj beda rob
                                                    > ic fo
                                                    > > tki w
                                                    > > > spolp
                                                    > > > > asaze
                                                    > > > > > rom w
                                                    > > > > > > cela
                                                    > > > > > > > ch
                                                    > > > > > > > sledczych, zeby wykryc, kim sa.
                                                    > > > > > > >
                                                    > > > > > >
                                                    > > > > > > tak tak cos mi sie obilo o moje gluche uszy... juz wie
                                                    > m...b
                                                    > > eda l
                                                    > > > eciec
                                                    > > > > w je
                                                    > > > > > dnym
                                                    > > > > > > z"
                                                    > > > > > > moich " samolotow...
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > "Twoich" samolotow? Jakich twoich? Powiedz cos!
                                                    > > > > >
                                                    > > > >
                                                    > > > > nic Ci nie powiem bo Ty z arabami sie kumplujesz...
                                                    > > >
                                                    > > > Przysiegam ze nie! To nie moja wina ze Vist w moim miescie mieszka! A
                                                    > ja s
                                                    > > ie z
                                                    > > > nim nie kumpluje tylko go nekam i drecze, Egon swiadkiem!
                                                    > > >
                                                    > >
                                                    > > to wypedz tego szczura z jego nory!!... a kysz a kysz do burdelu Allaha...
                                                    >
                                                    > Robie w tej sprawie co moge. Przesladuje go codziennie, od tego zaczynam wizyte
                                                    >
                                                    > na Forum. A on ten moj post analizuje przez caly dzien i na niego odpowiada. Ty
                                                    > m
                                                    > sposobem juz nie dokucza nikomu tylko mi. A ja to robie bo mi Mr.Conti kazal.
                                                    >

i slusznie...Mr.Konti trzeba sluchac !!!
                                                  • Gość: Helga Re: No co jest?!!!!!! Jak o moim kotku to mozecie, IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 02:15
                                                    _angel_ napisał(a):

>
                                                    > > _angel_ napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > >
                                                    > > > >
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > >
                                                    > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a):
                                                    > > > > > > >
                                                    > > > > > > > > _angel_ napisał(a):
                                                    > > > > > > > >
                                                    > > > > > > > > > tak trzese porami ...juz raz sranie byl
                                                    > o...a
                                                    > > jezy
                                                    > > > ka w
                                                    > > > > gebie
                                                    > > > > > nie
                                                    > > > > > > musze
                                                    > > > > > > > miec
                                                    > > > > > > > > zeby
                                                    > > > > > > > > >
                                                    > > > > > > > > > wymienic zdanie z Toba...
                                                    > > > > > > > >
                                                    > > > > > > > > Nie wiem czy ci Egon odpowiedzial. Mr.Conti
                                                    > i Kin
                                                    > > gfisz
                                                    > > > sa n
                                                    > > > > a url
                                                    > > > > > opie
                                                    > > > > > > i moc
                                                    > > > > > > > za
                                                    > > > > > > > > gacie oraz wedki na Florydzie. Wroca w przys
                                                    > zla n
                                                    > > iedzi
                                                    > > > ele,
                                                    > > > > najpr
                                                    > > > > > awdop
                                                    > > > > > > odobn
                                                    > > > > > > > iej t
                                                    > > > > > > > > ym
                                                    > > > > > > > > samym samolotem. Ja podejrzewam, ze obaj bed
                                                    > a rob
                                                    > > ic fo
                                                    > > > tki w
                                                    > > > > spolp
                                                    > > > > > asaze
                                                    > > > > > > rom w
                                                    > > > > > > > cela
                                                    > > > > > > > > ch
                                                    > > > > > > > > sledczych, zeby wykryc, kim sa.
                                                    > > > > > > > >
                                                    > > > > > > >
                                                    > > > > > > > tak tak cos mi sie obilo o moje gluche uszy... ju
                                                    > z wie
                                                    > > m...b
                                                    > > > eda l
                                                    > > > > eciec
                                                    > > > > > w je
                                                    > > > > > > dnym
                                                    > > > > > > > z"
                                                    > > > > > > > moich " samolotow...
                                                    > > > > > >
                                                    > > > > > > "Twoich" samolotow? Jakich twoich? Powiedz cos!
                                                    > > > > > >
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > nic Ci nie powiem bo Ty z arabami sie kumplujesz...
                                                    > > > >
                                                    > > > > Przysiegam ze nie! To nie moja wina ze Vist w moim miescie miesz
                                                    > ka! A
                                                    > > ja s
                                                    > > > ie z
                                                    > > > > nim nie kumpluje tylko go nekam i drecze, Egon swiadkiem!
                                                    > > > >
                                                    > > >
                                                    > > > to wypedz tego szczura z jego nory!!... a kysz a kysz do burdelu Alla
                                                    > ha...
                                                    > >
                                                    > > Robie w tej sprawie co moge. Przesladuje go codziennie, od tego zaczynam w
                                                    > izyte
                                                    > >
                                                    > > na Forum. A on ten moj post analizuje przez caly dzien i na niego odpowiad
                                                    > a. Ty
                                                    > > m
                                                    > > sposobem juz nie dokucza nikomu tylko mi. A ja to robie bo mi Mr.Conti kaz
                                                    > al.
                                                    > >
                                                    >
                                                    > i slusznie...Mr.Konti trzeba sluchac !!!

On tez tak uwaza, hi hiiii. A jak mu podskakuje to mnie wyzywa od pedalow. A
                                                    Kingfisz mu w tym dzielnie sekunduje i robi sciezki dzwiekowe na moj temat. Ale
                                                    tego to ci juz nie pokaze, bo nie jestem az taka glupia.
                                                  • _angel_ Re: No co jest?!!!!!! Jak o moim kotku to mozecie, 11.02.02, 02:18

> _angel_ napisał(a):
                                                    >
                                                    > >
                                                    > > >
                                                    > > > >
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > >
                                                    > > > > > > > _angel_ napisał(a):
                                                    > > > > > > >
                                                    > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a):
                                                    > > > > > > > >
                                                    > > > > > > > > > _angel_ napisał(a):
                                                    > > > > > > > > >
                                                    > > > > > > > > > > tak trzese porami ...juz raz srani
                                                    > e byl
                                                    > > o...a
                                                    > > > jezy
                                                    > > > > ka w
                                                    > > > > > gebie
                                                    > > > > > > nie
                                                    > > > > > > > musze
                                                    > > > > > > > > miec
                                                    > > > > > > > > > zeby
                                                    > > > > > > > > > >
                                                    > > > > > > > > > > wymienic zdanie z Toba...
                                                    > > > > > > > > >
                                                    > > > > > > > > > Nie wiem czy ci Egon odpowiedzial. Mr.C
                                                    > onti
                                                    > > i Kin
                                                    > > > gfisz
                                                    > > > > sa n
                                                    > > > > > a url
                                                    > > > > > > opie
                                                    > > > > > > > i moc
                                                    > > > > > > > > za
                                                    > > > > > > > > > gacie oraz wedki na Florydzie. Wroca w
                                                    > przys
                                                    > > zla n
                                                    > > > iedzi
                                                    > > > > ele,
                                                    > > > > > najpr
                                                    > > > > > > awdop
                                                    > > > > > > > odobn
                                                    > > > > > > > > iej t
                                                    > > > > > > > > > ym
                                                    > > > > > > > > > samym samolotem. Ja podejrzewam, ze oba
                                                    > j bed
                                                    > > a rob
                                                    > > > ic fo
                                                    > > > > tki w
                                                    > > > > > spolp
                                                    > > > > > > asaze
                                                    > > > > > > > rom w
                                                    > > > > > > > > cela
                                                    > > > > > > > > > ch
                                                    > > > > > > > > > sledczych, zeby wykryc, kim sa.
                                                    > > > > > > > > >
                                                    > > > > > > > >
                                                    > > > > > > > > tak tak cos mi sie obilo o moje gluche uszy.
                                                    > .. ju
                                                    > > z wie
                                                    > > > m...b
                                                    > > > > eda l
                                                    > > > > > eciec
                                                    > > > > > > w je
                                                    > > > > > > > dnym
                                                    > > > > > > > > z"
                                                    > > > > > > > > moich " samolotow...
                                                    > > > > > > >
                                                    > > > > > > > "Twoich" samolotow? Jakich twoich? Powiedz cos!
                                                    > > > > > > >
                                                    > > > > > >
                                                    > > > > > > nic Ci nie powiem bo Ty z arabami sie kumplujesz...
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > Przysiegam ze nie! To nie moja wina ze Vist w moim miescie
                                                    > miesz
                                                    > > ka! A
                                                    > > > ja s
                                                    > > > > ie z
                                                    > > > > > nim nie kumpluje tylko go nekam i drecze, Egon swiadkiem!
                                                    > > > > >
                                                    > > > >
                                                    > > > > to wypedz tego szczura z jego nory!!... a kysz a kysz do burdelu
                                                    > Alla
                                                    > > ha...
                                                    > > >
                                                    > > > Robie w tej sprawie co moge. Przesladuje go codziennie, od tego zaczy
                                                    > nam w
                                                    > > izyte
                                                    > > >
                                                    > > > na Forum. A on ten moj post analizuje przez caly dzien i na niego odp
                                                    > owiad
                                                    > > a. Ty
                                                    > > > m
                                                    > > > sposobem juz nie dokucza nikomu tylko mi. A ja to robie bo mi Mr.Cont
                                                    > i kaz
                                                    > > al.
                                                    > > >
                                                    > >
                                                    > > i slusznie...Mr.Konti trzeba sluchac !!!
                                                    >
                                                    > On tez tak uwaza, hi hiiii. A jak mu podskakuje to mnie wyzywa od pedalow. A
                                                    > Kingfisz mu w tym dzielnie sekunduje i robi sciezki dzwiekowe na moj temat. Ale
                                                    >
                                                    > tego to ci juz nie pokaze, bo nie jestem az taka glupia.

nie szkodzi...ja sobie odnajde:-)
                                                  • Gość: Helga Jedno pytanie, aniele strozu moj? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 02:21
                                                    Najuprzejmiej cie przepraszam za to podejrzenie, ale czy ty przypadkiem nie
                                                    jestes pozagrobowym wcieleniem Kingfisza albo Mr.Conti? Czy moglbys sie
                                                    ewentualnie przyjrzec swojemu najblizszemu otoczeniu? Czy widzisz jakies
                                                    aligatory? A moze widzisz jakies smierdzace ryby i inne lupy z podwodnych
                                                    polowan? A czy masz web camera?
                                                  • Gość: Egon Re: Jedno pytanie, aniele strozu moj? IP: *.proxy.aol.com 11.02.02, 02:25

> Najuprzejmiej cie przepraszam za to podejrzenie, ale czy ty przypadkiem nie
                                                    > jestes pozagrobowym wcieleniem Kingfisza albo Mr.Conti? Czy moglbys sie
                                                    > ewentualnie przyjrzec swojemu najblizszemu otoczeniu? Czy widzisz jakies
                                                    > aligatory? A moze widzisz jakies smierdzace ryby i inne lupy z podwodnych
                                                    > polowan? A czy masz web camera?
                                                    He he he,zamiast sie klocic,dajcie sobie buski z jezyczkiem,pozniej HOOOPPSS do
                                                    lozka,a pozniej ja swiadkiem moge byc,jak Wam pan Xionc obraczki bedzie
                                                    zakladal ! Hi hi hi
                                                  • Gość: Helga Re: Jedno pytanie, aniele strozu moj? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 02:28

>
                                                    > > Najuprzejmiej cie przepraszam za to podejrzenie, ale czy ty przypadkiem ni
                                                    > e
                                                    > > jestes pozagrobowym wcieleniem Kingfisza albo Mr.Conti? Czy moglbys sie
                                                    > > ewentualnie przyjrzec swojemu najblizszemu otoczeniu? Czy widzisz jakies
                                                    > > aligatory? A moze widzisz jakies smierdzace ryby i inne lupy z podwodnych
                                                    > > polowan? A czy masz web camera?
                                                    > He he he,zamiast sie klocic,dajcie sobie buski z jezyczkiem,pozniej HOOOPPSS do
                                                    >
                                                    > lozka,a pozniej ja swiadkiem moge byc,jak Wam pan Xionc obraczki bedzie
                                                    > zakladal ! Hi hi hi

Egon? Ty mi lepiej powiedz na ile ty sie znasz na zyciu pozaggrobowym, a
                                                    wszczegolnosci na duchach i aniolach!!!!!
                                                  • _angel_ Re: Jedno pytanie, aniele strozu moj? 11.02.02, 02:30

>
                                                    > > Najuprzejmiej cie przepraszam za to podejrzenie, ale czy ty przypadkiem ni
                                                    > e
                                                    > > jestes pozagrobowym wcieleniem Kingfisza albo Mr.Conti? Czy moglbys sie
                                                    > > ewentualnie przyjrzec swojemu najblizszemu otoczeniu? Czy widzisz jakies
                                                    > > aligatory? A moze widzisz jakies smierdzace ryby i inne lupy z podwodnych
                                                    > > polowan? A czy masz web camera?

Helga...leb to mam ...camera tez sie znajdzie jak trzeba bedzie:-)))
                                                    aligatorow nie widze...rozgladam sie na prawo i lewo ..nic poza jaszczurkami...
                                                  • Gość: Helga Re: Jedno pytanie, aniele strozu moj? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 02:32
                                                    _angel_ napisał(a):

>
                                                    > >
                                                    > > > Najuprzejmiej cie przepraszam za to podejrzenie, ale czy ty przypadki
                                                    > em ni
                                                    > > e
                                                    > > > jestes pozagrobowym wcieleniem Kingfisza albo Mr.Conti? Czy moglbys s
                                                    > ie
                                                    > > > ewentualnie przyjrzec swojemu najblizszemu otoczeniu? Czy widzisz jak
                                                    > ies
                                                    > > > aligatory? A moze widzisz jakies smierdzace ryby i inne lupy z podwod
                                                    > nych
                                                    > > > polowan? A czy masz web camera?
                                                    >
                                                    > Helga...leb to mam ...camera tez sie znajdzie jak trzeba bedzie:-)))
                                                    > aligatorow nie widze...rozgladam sie na prawo i lewo ..nic poza jaszczurkami...

A czy ten leb to moze tygrysi shark?

• _angel_ Re: Jedno pytanie, aniele strozu moj? 11.02.02, 02:34

> _angel_ napisał(a):
                                                    >
                                                    > >
                                                    > > >
                                                    > > > > Najuprzejmiej cie przepraszam za to podejrzenie, ale czy ty przy
                                                    > padki
                                                    > > em ni
                                                    > > > e
                                                    > > > > jestes pozagrobowym wcieleniem Kingfisza albo Mr.Conti? Czy mogl
                                                    > bys s
                                                    > > ie
                                                    > > > > ewentualnie przyjrzec swojemu najblizszemu otoczeniu? Czy widzis
                                                    > z jak
                                                    > > ies
                                                    > > > > aligatory? A moze widzisz jakies smierdzace ryby i inne lupy z p
                                                    > odwod
                                                    > > nych
                                                    > > > > polowan? A czy masz web camera?
                                                    > >
                                                    > > Helga...leb to mam ...camera tez sie znajdzie jak trzeba bedzie:-)))
                                                    > > aligatorow nie widze...rozgladam sie na prawo i lewo ..nic poza jaszczurka
                                                    > mi...
                                                    >
                                                    > A czy ten leb to moze tygrysi shark?
                                                    >

rozdrabniasz sie Helgo
                                                  • Gość: Helga Re: Jedno pytanie, aniele strozu moj? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 02:38
                                                    _angel_ napisał(a):

>
                                                    > > _angel_ napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > >
                                                    > > > >
                                                    > > > > > Najuprzejmiej cie przepraszam za to podejrzenie, ale czy ty
                                                    > przy
                                                    > > padki
                                                    > > > em ni
                                                    > > > > e
                                                    > > > > > jestes pozagrobowym wcieleniem Kingfisza albo Mr.Conti? Czy
                                                    > mogl
                                                    > > bys s
                                                    > > > ie
                                                    > > > > > ewentualnie przyjrzec swojemu najblizszemu otoczeniu? Czy w
                                                    > idzis
                                                    > > z jak
                                                    > > > ies
                                                    > > > > > aligatory? A moze widzisz jakies smierdzace ryby i inne lup
                                                    > y z p
                                                    > > odwod
                                                    > > > nych
                                                    > > > > > polowan? A czy masz web camera?
                                                    > > >
                                                    > > > Helga...leb to mam ...camera tez sie znajdzie jak trzeba bedzie:-)))
                                                    > > > aligatorow nie widze...rozgladam sie na prawo i lewo ..nic poza jaszc
                                                    > zurka
                                                    > > mi...
                                                    > >
                                                    > > A czy ten leb to moze tygrysi shark?
                                                    > >
                                                    >
                                                    > rozdrabniasz sie Helgo

ja juz wiem czemu sie o tygrysiego sharka pytam. Dbam o wlasny interes. mmmmmmm.
                                                    To czyj to jest leb? I skad sie tam wziely jaszczurki?
                                                  • Gość: Helga Re: Jedno pytanie, aniele strozu moj? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 02:40

> _angel_ napisał(a):
                                                    >
                                                    > >
                                                    > > >
                                                    > > > >
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > > Najuprzejmiej cie przepraszam za to podejrzenie, ale c
                                                    > zy ty
                                                    > > przy
                                                    > > > padki
                                                    > > > > em ni
                                                    > > > > > e
                                                    > > > > > > jestes pozagrobowym wcieleniem Kingfisza albo Mr.Conti
                                                    > ? Czy
                                                    > > mogl
                                                    > > > bys s
                                                    > > > > ie
                                                    > > > > > > ewentualnie przyjrzec swojemu najblizszemu otoczeniu?
                                                    > Czy w
                                                    > > idzis
                                                    > > > z jak
                                                    > > > > ies
                                                    > > > > > > aligatory? A moze widzisz jakies smierdzace ryby i inn
                                                    > e lup
                                                    > > y z p
                                                    > > > odwod
                                                    > > > > nych
                                                    > > > > > > polowan? A czy masz web camera?
                                                    > > > >
                                                    > > > > Helga...leb to mam ...camera tez sie znajdzie jak trzeba bedzie:
                                                    > -)))
                                                    > > > > aligatorow nie widze...rozgladam sie na prawo i lewo ..nic poza
                                                    > jaszc
                                                    > > zurka
                                                    > > > mi...
                                                    > > >
                                                    > > > A czy ten leb to moze tygrysi shark?
                                                    > > >
                                                    > >
                                                    > > rozdrabniasz sie Helgo
                                                    >
                                                    >
                                                    > ja juz wiem czemu sie o tygrysiego sharka pytam. Dbam o wlasny interes. mmmmmmm
                                                    > .
                                                    > To czyj to jest leb? I skad sie tam wziely jaszczurki?

Ty masz leb aligatora!!!!!!!

• _angel_ Re: Jedno pytanie, aniele strozu moj? 11.02.02, 02:43

> _angel_ napisał(a):
                                                    >
                                                    > >
                                                    > > >
                                                    > > > >
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > > Najuprzejmiej cie przepraszam za to podejrzenie, ale c
                                                    > zy ty
                                                    > > przy
                                                    > > > padki
                                                    > > > > em ni
                                                    > > > > > e
                                                    > > > > > > jestes pozagrobowym wcieleniem Kingfisza albo Mr.Conti
                                                    > ? Czy
                                                    > > mogl
                                                    > > > bys s
                                                    > > > > ie
                                                    > > > > > > ewentualnie przyjrzec swojemu najblizszemu otoczeniu?
                                                    > Czy w
                                                    > > idzis
                                                    > > > z jak
                                                    > > > > ies
                                                    > > > > > > aligatory? A moze widzisz jakies smierdzace ryby i inn
                                                    > e lup
                                                    > > y z p
                                                    > > > odwod
                                                    > > > > nych
                                                    > > > > > > polowan? A czy masz web camera?
                                                    > > > >
                                                    > > > > Helga...leb to mam ...camera tez sie znajdzie jak trzeba bedzie:
                                                    > -)))
                                                    > > > > aligatorow nie widze...rozgladam sie na prawo i lewo ..nic poza
                                                    > jaszc
                                                    > > zurka
                                                    > > > mi...
                                                    > > >
                                                    > > > A czy ten leb to moze tygrysi shark?
                                                    > > >
                                                    > >
                                                    > > rozdrabniasz sie Helgo
                                                    >
                                                    >
                                                    > ja juz wiem czemu sie o tygrysiego sharka pytam. Dbam o wlasny interes. mmmmmmm
                                                    > .
                                                    > To czyj to jest leb? I skad sie tam wziely jaszczurki?

qrwa mialo byc jedno pytanie!
                                                  • Gość: Helga Re: Jedno pytanie, aniele strozu moj? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 02:53
                                                    _angel_ napisał(a):

>
                                                    > > _angel_ napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > >
                                                    > > > >
                                                    > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a):
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > >
                                                    > > > > > > > Najuprzejmiej cie przepraszam za to podejrzenie,
                                                    > ale c
                                                    > > zy ty
                                                    > > > przy
                                                    > > > > padki
                                                    > > > > > em ni
                                                    > > > > > > e
                                                    > > > > > > > jestes pozagrobowym wcieleniem Kingfisza albo Mr.
                                                    > Conti
                                                    > > ? Czy
                                                    > > > mogl
                                                    > > > > bys s
                                                    > > > > > ie
                                                    > > > > > > > ewentualnie przyjrzec swojemu najblizszemu otocze
                                                    > niu?
                                                    > > Czy w
                                                    > > > idzis
                                                    > > > > z jak
                                                    > > > > > ies
                                                    > > > > > > > aligatory? A moze widzisz jakies smierdzace ryby
                                                    > i inn
                                                    > > e lup
                                                    > > > y z p
                                                    > > > > odwod
                                                    > > > > > nych
                                                    > > > > > > > polowan? A czy masz web camera?
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > Helga...leb to mam ...camera tez sie znajdzie jak trzeba be
                                                    > dzie:
                                                    > > -)))
                                                    > > > > > aligatorow nie widze...rozgladam sie na prawo i lewo ..nic
                                                    > poza
                                                    > > jaszc
                                                    > > > zurka
                                                    > > > > mi...
                                                    > > > >
                                                    > > > > A czy ten leb to moze tygrysi shark?
                                                    > > > >
                                                    > > >
                                                    > > > rozdrabniasz sie Helgo
                                                    > >
                                                    > >
                                                    > > ja juz wiem czemu sie o tygrysiego sharka pytam. Dbam o wlasny interes. mm
                                                    > mmmmm
                                                    > > .
                                                    > > To czyj to jest leb? I skad sie tam wziely jaszczurki?
                                                    >
                                                    > qrwa mialo byc jedno pytanie!

No dobra, jedno pytanie. Czy to jest leb aligatora?

• _angel_ Re: Hi HIIII. ZOBACZCIE TEGO POSTA! 11.02.02, 01:32

> >
                              > > hehehe to po ile macie lat, panowie?! Gadac mi tu zaraz!!!!!
                              > >
                              >
                              > No?! Jak sie maja wasze czternastoletnie qtasiki? Zyja oby jeszcze?

a jak sie ma Twoj malutki?spi juz ?...nie zapomnij go wysciskac przed spaniem
                              • Gość: Helga Re: Hi HIIII. ZOBACZCIE TEGO POSTA! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 01:34
                                _angel_ napisał(a):

>
                                > > >
                                > > > hehehe to po ile macie lat, panowie?! Gadac mi tu zaraz!!!!!
                                > > >
                                > >
                                > > No?! Jak sie maja wasze czternastoletnie qtasiki? Zyja oby jeszcze?
                                >
                                > a jak sie ma Twoj malutki?spi juz ?...nie zapomnij go wysciskac przed spaniem

Ty angel mi sie podobasz. Masz wyobraznie perwersyjna ktora prawie dorownuje
                                Mr.Comti. Mozesz byc.

• _angel_ Re: Hi HIIII. ZOBACZCIE TEGO POSTA! 11.02.02, 01:47

> _angel_ napisał(a):
                                  >
                                  > >
                                  > > > >
                                  > > > > hehehe to po ile macie lat, panowie?! Gadac mi tu zaraz!!!!!
                                  > > > >
                                  > > >
                                  > > > No?! Jak sie maja wasze czternastoletnie qtasiki? Zyja oby jeszcze?
                                  > >
                                  > > a jak sie ma Twoj malutki?spi juz ?...nie zapomnij go wysciskac przed span
                                  > iem
                                  >
                                  > Ty angel mi sie podobasz. Masz wyobraznie perwersyjna ktora prawie dorownuje
                                  > Mr.Comti. Mozesz byc.
                                  >

dziekuje Helgo...Pan Konti napewno sie tez ucieszy...( mam nadzieje ze mnie
                                  jeszcze pamieta)
                    • Gość: Egon Re: A dlaczego twardziej? Raczej bardziej miekko, nie? IP: *.proxy.aol.com 11.02.02, 01:17
                      _angel_ napisał(a):

>
                      > > _angel_ napisał(a):
                      > >
                      > > >
                      > > >
                      > >
                      > > A faktycznie, monitor sie troche zaplul. A na wasza strone nie przecieka?
                      > >
                      >
                      > no qrwa na moja nie ...mam firewall:-))

Ms.Angel ! Podaj mi swoj ZIP Code,a powiem ci od razu gdzie mieszkasz ?!
                      • _angel_ Re: A dlaczego twardziej? Raczej bardziej miekko, nie? 11.02.02, 01:21

> _angel_ napisał(a):
                        >
                        > >
                        > > >
                        > > > >
                        > > > > > I dobrze ci tak, przegrywacie, hehehe
                        > > > >
                        > > > > nie wiesz sierotko co mowisz ...przelknij najpierw bo plujesz ..
                        > .
                        > > >
                        > > > A faktycznie, monitor sie troche zaplul. A na wasza strone nie przeci
                        > eka?
                        > > >
                        > >
                        > > no qrwa na moja nie ...mam firewall:-))
                        >
                        > Ms.Angel ! Podaj mi swoj ZIP Code,a powiem ci od razu gdzie mieszkasz ?!

ha ha ha ha Egon prosze powiedz ze zartujesz:-) tutaj na tym forum za duzo debili
                        sie wloczy...wariat jestes czy co?
                • Gość: Egon Re: A dlaczego twardziej? Raczej bardziej miekko, nie? IP: *.proxy.aol.com 11.02.02, 01:13
                  _angel_ napisał(a):

>
                  > > I dobrze ci tak, przegrywacie, hehehe
                  >
                  > nie wiesz sierotko co mowisz ...przelknij najpierw bo plujesz ...

He he he ! Z Helgi kibic jak z mojego kota mysz arabska ! Jak sie Helga nie znasz
                  na sporcie,to idz sobie na forum o polityce Osamy bina !
                  • _angel_ Re: A dlaczego twardziej? Raczej bardziej miekko, nie? 11.02.02, 01:15

> _angel_ napisał(a):
                    >
                    > >
                    > >
                    >
                    > He he he ! Z Helgi kibic jak z mojego kota mysz arabska ! Jak sie Helga nie zna
                    > sz
                    > na sporcie,to idz sobie na forum o polityce Osamy bina !

EGON!!! a gdzie Ty byles przez ostatnia chwile?hmmmm...kiszki Twoje marsza
                    graly?...hmmm?...odpowiadaj tu szybko!
                    • Gość: Egon Re: A dlaczego twardziej? Raczej bardziej miekko, nie? IP: *.proxy.aol.com 11.02.02, 01:19
                      _angel_ napisał(a):

>
                      > > _angel_ napisał(a):
                      > >
                      > > >
                      > > >
                      > >
                      > > He he he ! Z Helgi kibic jak z mojego kota mysz arabska ! Jak sie Helga ni
                      > e zna
                      > > sz
                      > > na sporcie,to idz sobie na forum o polityce Osamy bina !
                      >
                      > EGON!!! a gdzie Ty byles przez ostatnia chwile?hmmmm...kiszki Twoje marsza
                      > graly?...hmmm?...odpowiadaj tu szybko!

Jak za duzo mnie sie pytac bedziesz,to ci odpowiadac nie bede !
                      • _angel_ Re: A dlaczego twardziej? Raczej bardziej miekko, nie? 11.02.02, 01:22

> _angel_ napisał(a):
                        >
                        > >
                        > > >
                        > > > >
                        > > > >
                        > .
                        > > >
                        > > > He he he ! Z Helgi kibic jak z mojego kota mysz arabska ! Jak sie Hel
                        > ga ni
                        > > e zna
                        > > > sz
                        > > > na sporcie,to idz sobie na forum o polityce Osamy bina !
                        > >
                        > > EGON!!! a gdzie Ty byles przez ostatnia chwile?hmmmm...kiszki Twoje marsza
                        >
                        > > graly?...hmmm?...odpowiadaj tu szybko!
                        >
                        > Jak za duzo mnie sie pytac bedziesz,to ci odpowiadac nie bede !

dobrze...juz nie bede
                  • Gość: Helga Re: A dlaczego twardziej? Raczej bardziej miekko, nie? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 01:16
                    No dobra, zapytam otwarcie: a komu wlasciwie kibicujemy? I w jakiej dziedzinie
                    sportu?

> _angel_ napisał(a):
                    >
                    > >
                    > >
                    >
                    > He he he ! Z Helgi kibic jak z mojego kota mysz arabska ! Jak sie Helga nie zna
                    > sz
                    > na sporcie,to idz sobie na forum o polityce Osamy bina !

• _angel_ Re: A dlaczego twardziej? Raczej bardziej miekko, nie? 11.02.02, 01:24

> No dobra, zapytam otwarcie: a komu wlasciwie kibicujemy? I w jakiej dziedzinie
                      > sportu?
                      >
                      >
                      >
                      >
                      > > _angel_ napisał(a):
                      > >
                      > > >
                      > > >
                      > >
                      > > He he he ! Z Helgi kibic jak z mojego kota mysz arabska ! Jak sie Helga ni
                      > e zna
                      > > sz
                      > > na sporcie,to idz sobie na forum o polityce Osamy bina !
                      >

a gra east z west ..ot co:-) koszykowka i te kutasy z mojej strony przegrywaja
                      • Gość: Egon Re: A dlaczego twardziej? Raczej bardziej miekko, nie? IP: *.proxy.aol.com 11.02.02, 01:33
                        _angel_ napisał(a):

>
                        > > No dobra, zapytam otwarcie: a komu wlasciwie kibicujemy? I w jakiej dziedz
                        > inie
                        > > sportu?
                        > >
                        > >
                        > >
                        > >
                        > > >
                        > > > >
                        > > > >
                        > .
                        > > >
                        > > > He he he ! Z Helgi kibic jak z mojego kota mysz arabska ! Jak sie Hel
                        > ga ni
                        > > e zna
                        > > > sz
                        > > > na sporcie,to idz sobie na forum o polityce Osamy bina !
                        > >
                        >
                        > a gra east z west ..ot co:-) koszykowka i te kutasy z mojej strony przegrywaja

To nie taki duzy problem,gorsze jest to,ze moja druzyna ze szmaciarzami w hockey
                        przegrala !
                        • _angel_ Re: A dlaczego twardziej? Raczej bardziej miekko, nie? 11.02.02, 01:34

> _angel_ napisał(a):
                          >
                          > >
                          > > > No dobra, zapytam otwarcie: a komu wlasciwie kibicujemy? I w jakiej d
                          > ziedz
                          > > inie
                          > > > sportu?
                          > > >
                          > > >
                          > > >
                          > > >
                          > > > >
                          > > > > >
                          > > > > > > I dobrze ci tak, przegrywacie, hehehe
                          > > > > >
                          > > > > > nie wiesz sierotko co mowisz ...przelknij najpierw bo pluje
                          > sz ..
                          > > .
                          > > > >
                          > > > > He he he ! Z Helgi kibic jak z mojego kota mysz arabska ! Jak si
                          > e Hel
                          > > ga ni
                          > > > e zna
                          > > > > sz
                          > > > > na sporcie,to idz sobie na forum o polityce Osamy bina !
                          > > >
                          > >
                          > > a gra east z west ..ot co:-) koszykowka i te kutasy z mojej strony przegry
                          > waja
                          >
                          > To nie taki duzy problem,gorsze jest to,ze moja druzyna ze szmaciarzami w hock
                          > ey
                          > przegrala !

he he he
                          • Gość: Egon Re: A dlaczego twardziej? Raczej bardziej miekko, nie? IP: *.proxy.aol.com 11.02.02, 01:39
                            _angel_ napisał(a):

>
                            > > _angel_ napisał(a):
                            > >
                            > > >
                            > > > > No dobra, zapytam otwarcie: a komu wlasciwie kibicujemy? I w jak
                            > iej d
                            > > ziedz
                            > > > inie
                            > > > > sportu?
                            > > > >
                            > > > >
                            > > > >
                            > > > >
                            > > > > >
                            > > > > > >
                            > > > > > > > I dobrze ci tak, przegrywacie, hehehe
                            > > > > > >
                            > > > > > > nie wiesz sierotko co mowisz ...przelknij najpierw bo
                            > pluje
                            > > sz ..
                            > > > .
                            > > > > >
                            > > > > > He he he ! Z Helgi kibic jak z mojego kota mysz arabska ! J
                            > ak si
                            > > e Hel
                            > > > ga ni
                            > > > > e zna
                            > > > > > sz
                            > > > > > na sporcie,to idz sobie na forum o polityce Osamy bina !
                            > > > >
                            > > >
                            > > > a gra east z west ..ot co:-) koszykowka i te kutasy z mojej strony pr
                            > zegry
                            > > waja
                            > >
                            > > To nie taki duzy problem,gorsze jest to,ze moja druzyna ze szmaciarzami w
                            > hock
                            > > ey
                            > > przegrala !
                            >
                            > he he he

Jak ty sie cieszysz z tego ,to napewno w tej zacofanej Minnesocie mieszkasz,gdzie
                            barany za konie kowbojow z N.Y. podaja sie...
                            • _angel_ Re: A dlaczego twardziej? Raczej bardziej miekko, nie? 11.02.02, 01:49

> _angel_ napisał(a):
                              >
                              > >
                              > > >
                              > > > >
                              > > > > > No dobra, zapytam otwarcie: a komu wlasciwie kibicujemy? I
                              > w jak
                              > > iej d
                              > > > ziedz
                              > > > > inie
                              > > > > > sportu?
                              > > > > >
                              > > > > >
                              > > > > >
                              > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a):
                              > > > > >
                              > > > > > >
                              > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a):
                              > > > > > > >
                              > > > > > > > > I dobrze ci tak, przegrywacie, hehehe
                              > > > > > > >
                              > > > > > > > nie wiesz sierotko co mowisz ...przelknij najpier
                              > w bo
                              > > pluje
                              > > > sz ..
                              > > > > .
                              > > > > > >
                              > > > > > > He he he ! Z Helgi kibic jak z mojego kota mysz arabsk
                              > a ! J
                              > > ak si
                              > > > e Hel
                              > > > > ga ni
                              > > > > > e zna
                              > > > > > > sz
                              > > > > > > na sporcie,to idz sobie na forum o polityce Osamy bina
                              > !
                              > > > > >
                              > > > >
                              > > > > a gra east z west ..ot co:-) koszykowka i te kutasy z mojej stro
                              > ny pr
                              > > zegry
                              > > > waja
                              > > >
                              > > > To nie taki duzy problem,gorsze jest to,ze moja druzyna ze szmaciarz
                              > ami w
                              > > hock
                              > > > ey
                              > > > przegrala !
                              > >
                              > > he he he
                              >
                              > Jak ty sie cieszysz z tego ,to napewno w tej zacofanej Minnesocie mieszkasz,gdz
                              > ie
                              > barany za konie kowbojow z N.Y. podaja sie...

nie Egonie...zle mnie zrozumiales...nie ciesze sie z porazki ..raczej z tego jak
                              to ujales...no co mam poczucie humoru...niekiedy...
                        • Gość: Helga Re: A dlaczego twardziej? Raczej bardziej miekko, nie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 01:35

> _angel_ napisał(a):
                          >
                          > >
                          > > > No dobra, zapytam otwarcie: a komu wlasciwie kibicujemy? I w jakiej d
                          > ziedz
                          > > inie
                          > > > sportu?
                          > > >
                          > > >
                          > > >
                          > > >
                          > > > >
                          > > > > >
                          > > > > > > I dobrze ci tak, przegrywacie, hehehe
                          > > > > >
                          > > > > > nie wiesz sierotko co mowisz ...przelknij najpierw bo pluje
                          > sz ..
                          > > .
                          > > > >
                          > > > > He he he ! Z Helgi kibic jak z mojego kota mysz arabska ! Jak si
                          > e Hel
                          > > ga ni
                          > > > e zna
                          > > > > sz
                          > > > > na sporcie,to idz sobie na forum o polityce Osamy bina !
                          > > >
                          > >
                          > > a gra east z west ..ot co:-) koszykowka i te kutasy z mojej strony przegry
                          > waja
                          >
                          > To nie taki duzy problem,gorsze jest to,ze moja druzyna ze szmaciarzami w hock
                          > ey
                          > przegrala !

To na ile telewizorow na raz ogladasz? hi hii

• _angel_ gdzie Egon? 11.02.02, 02:04
      Helga gdzie go wcielo?...nie wiesz czasem?
      myslisz ze poszedl z kotem na spacer?
      • Gość: Helga Re: gdzie Egon? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 02:07
        _angel_ napisał(a):

> Helga gdzie go wcielo?...nie wiesz czasem?
        > myslisz ze poszedl z kotem na spacer?

Sa dwie mozliwosci. Poszedl z kotem na spacer, albo poszedl do smietnika zeby
        sobie uciac pogawedke z sasiadem ktory tam mieszja i sie nazywa roccoon.

• Gość: Egon Re: gdzie Egon? IP: *.proxy.aol.com 11.02.02, 02:20

> _angel_ napisał(a):
          >
          > > Helga gdzie go wcielo?...nie wiesz czasem?
          > > myslisz ze poszedl z kotem na spacer?
          >
          > Sa dwie mozliwosci. Poszedl z kotem na spacer, albo poszedl do smietnika zeby
          > sobie uciac pogawedke z sasiadem ktory tam mieszja i sie nazywa roccoon.
          >

WY DURNE BABY! ODWALCIE SIE OD MOJEGO KOTA ! OK? ON NAWET WASZYCH NICKOW
          WYSEPLENIC PRZEZ ZEBY SWOJE NIE POTRAFI,a wy glupole na jezykach swoich
          swedzacych od potu sledzia macie go od kilku godzin juz !Jak chcecie ze mna dalej
          dyskutowac o milosci miedzyludzkiej,to zwierzeta domowe w to nie wtracajcie,bo na
          zoofilki wyjdziecie !
          • Gość: Helga Re: gdzie Egon? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 02:24

>
            > > _angel_ napisał(a):
            > >
            > > > Helga gdzie go wcielo?...nie wiesz czasem?
            > > > myslisz ze poszedl z kotem na spacer?
            > >
            > > Sa dwie mozliwosci. Poszedl z kotem na spacer, albo poszedl do smietnika z
            > eby
            > > sobie uciac pogawedke z sasiadem ktory tam mieszja i sie nazywa roccoon.
            > >
            >
            > WY DURNE BABY! ODWALCIE SIE OD MOJEGO KOTA ! OK? ON NAWET WASZYCH NICKOW
            > WYSEPLENIC PRZEZ ZEBY SWOJE NIE POTRAFI,a wy glupole na jezykach swoich
            > swedzacych od potu sledzia macie go od kilku godzin juz !Jak chcecie ze mna dal
            > ej
            > dyskutowac o milosci miedzyludzkiej,to zwierzeta domowe w to nie wtracajcie,bo
            > na
            > zoofilki wyjdziecie !

Egon. Czy jestes pewien ze Angel to dama? Bo on mi opowiedzial o swoim fiucie i
            podal rozmiary. A czy jestes pewien ze Angel to nie jest pozagrobowe wcielenie
            Kingfisza albo Mr.Conti?
            • _angel_ Re: gdzie Egon? 11.02.02, 02:27

>
              > >
              > > >
              > > > > Helga gdzie go wcielo?...nie wiesz czasem?
              > > > > myslisz ze poszedl z kotem na spacer?
              > > >
              > > > Sa dwie mozliwosci. Poszedl z kotem na spacer, albo poszedl do smietn
              > ika z
              > > eby
              > > > sobie uciac pogawedke z sasiadem ktory tam mieszja i sie nazywa rocco
              > on.
              > > >
              > >
              > > WY DURNE BABY! ODWALCIE SIE OD MOJEGO KOTA ! OK? ON NAWET WASZYCH NICKOW
              >
              > > WYSEPLENIC PRZEZ ZEBY SWOJE NIE POTRAFI,a wy glupole na jezykach swoich
              > > swedzacych od potu sledzia macie go od kilku godzin juz !Jak chcecie ze mn
              > a dal
              > > ej
              > > dyskutowac o milosci miedzyludzkiej,to zwierzeta domowe w to nie wtracajci
              > e,bo
              > > na
              > > zoofilki wyjdziecie !
              >
              >
              > Egon. Czy jestes pewien ze Angel to dama? Bo on mi opowiedzial o swoim fiucie i
              >
              > podal rozmiary. A czy jestes pewien ze Angel to nie jest pozagrobowe wcielenie
              > Kingfisza albo Mr.Conti?

niedlugo to i ja zostane pedalem...raz mnie nazwano knurem a teraz (durna) baba!
              • Gość: Helga Re: gdzie Egon? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 02:30
                _angel_ napisał(a):

>
                > >
                > > >
                > > > >
                > > > > > Helga gdzie go wcielo?...nie wiesz czasem?
                > > > > > myslisz ze poszedl z kotem na spacer?
                > > > >
                > > > > Sa dwie mozliwosci. Poszedl z kotem na spacer, albo poszedl do s
                > mietn
                > > ika z
                > > > eby
                > > > > sobie uciac pogawedke z sasiadem ktory tam mieszja i sie nazywa
                > rocco
                > > on.
                > > > >
                > > >
                > > > WY DURNE BABY! ODWALCIE SIE OD MOJEGO KOTA ! OK? ON NAWET WASZYCH N
                > ICKOW
                > >
                > > > WYSEPLENIC PRZEZ ZEBY SWOJE NIE POTRAFI,a wy glupole na jezykach swoi
                > ch
                > > > swedzacych od potu sledzia macie go od kilku godzin juz !Jak chcecie
                > ze mn
                > > a dal
                > > > ej
                > > > dyskutowac o milosci miedzyludzkiej,to zwierzeta domowe w to nie wtra
                > cajci
                > > e,bo
                > > > na
                > > > zoofilki wyjdziecie !
                > >
                > >
                > > Egon. Czy jestes pewien ze Angel to dama? Bo on mi opowiedzial o swoim fiu
                > cie i
                > >
                > > podal rozmiary. A czy jestes pewien ze Angel to nie jest pozagrobowe wciel
                > enie
                > > Kingfisza albo Mr.Conti?
                >
                > niedlugo to i ja zostane pedalem...raz mnie nazwano knurem a teraz (durna) baba
                > !

No wlasnie, Angel. Wyjasnijmy to sobie. Uwazaj, pytam po kolei, zebys lepiej
                zrozumial. Tylko po dwa pytania na raz.

1. Czy masz web camera?

2. Czy masz wedki?

• _angel_ Re: gdzie Egon? 11.02.02, 02:33

> _angel_ napisał(a):
                  >
                  > >
                  > > >
                  > > > >
                  > > > > >
                  > > > > > > Helga gdzie go wcielo?...nie wiesz czasem?
                  > > > > > > myslisz ze poszedl z kotem na spacer?
                  > > > > >
                  > > > > > Sa dwie mozliwosci. Poszedl z kotem na spacer, albo poszedl
                  > do s
                  > > mietn
                  > > > ika z
                  > > > > eby
                  > > > > > sobie uciac pogawedke z sasiadem ktory tam mieszja i sie na
                  > zywa
                  > > rocco
                  > > > on.
                  > > > > >
                  > > > >
                  > > > > WY DURNE BABY! ODWALCIE SIE OD MOJEGO KOTA ! OK? ON NAWET WASZ
                  > YCH N
                  > > ICKOW
                  > > >
                  > > > > WYSEPLENIC PRZEZ ZEBY SWOJE NIE POTRAFI,a wy glupole na jezykach
                  > swoi
                  > > ch
                  > > > > swedzacych od potu sledzia macie go od kilku godzin juz !Jak chc
                  > ecie
                  > > ze mn
                  > > > a dal
                  > > > > ej
                  > > > > dyskutowac o milosci miedzyludzkiej,to zwierzeta domowe w to nie
                  > wtra
                  > > cajci
                  > > > e,bo
                  > > > > na
                  > > > > zoofilki wyjdziecie !
                  > > >
                  > > >
                  > > > Egon. Czy jestes pewien ze Angel to dama? Bo on mi opowiedzial o swoi
                  > m fiu
                  > > cie i
                  > > >
                  > > > podal rozmiary. A czy jestes pewien ze Angel to nie jest pozagrobowe
                  > wciel
                  > > enie
                  > > > Kingfisza albo Mr.Conti?
                  > >
                  > > niedlugo to i ja zostane pedalem...raz mnie nazwano knurem a teraz (durna)
                  > baba
                  > > !
                  >
                  > No wlasnie, Angel. Wyjasnijmy to sobie. Uwazaj, pytam po kolei, zebys lepiej
                  > zrozumial. Tylko po dwa pytania na raz.
                  >
                  > 1. Czy masz web camera?
                  >
                  > 2. Czy masz wedki?
                  >
                  1. o lebie dostalas wyzej odpowiedz
                  2.wedki nie mam ale haczyk jest:-)
          • _angel_ Re: gdzie Egon? 11.02.02, 02:25

>
            > > _angel_ napisał(a):
            > >
            > > > Helga gdzie go wcielo?...nie wiesz czasem?
            > > > myslisz ze poszedl z kotem na spacer?
            > >
            > > Sa dwie mozliwosci. Poszedl z kotem na spacer, albo poszedl do smietnika z
            > eby
            > > sobie uciac pogawedke z sasiadem ktory tam mieszja i sie nazywa roccoon.
            > >
            >
            > WY DURNE BABY! ODWALCIE SIE OD MOJEGO KOTA ! OK? ON NAWET WASZYCH NICKOW
            > WYSEPLENIC PRZEZ ZEBY SWOJE NIE POTRAFI,a wy glupole na jezykach swoich
            > swedzacych od potu sledzia macie go od kilku godzin juz !Jak chcecie ze mna dal
            > ej
            > dyskutowac o milosci miedzyludzkiej,to zwierzeta domowe w to nie wtracajcie,bo
            > na
            > zoofilki wyjdziecie !

Helga...wkurzylas Egona!..dostaniesz za to wpierdol!
            • Gość: Helga Egon? Jak myslisz? To chyba jednak jest wizyta poz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 02:51
              To chyba jednak jest wizyta pozagrobowa, jak uwazasz? Angel mowi ze nie ma
              wedki. Ja w Kingfisza bez wedki nie wierze, bo on by predzej z wlasnego nicka
              zrezygnowal niz z wedki. To w takim razie ten aniol to Mr.Conti? Jak myslisz?
              • Gość: Helga Wqrwilam sie. Ide po piwo. Gdzie jestescie?!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 02:55

> To chyba jednak jest wizyta pozagrobowa, jak uwazasz? Angel mowi ze nie ma
                > wedki. Ja w Kingfisza bez wedki nie wierze, bo on by predzej z wlasnego nicka
                > zrezygnowal niz z wedki. To w takim razie ten aniol to Mr.Conti? Jak myslisz?

• Gość: Egon Re: Wqrwilam sie. Ide po piwo. Gdzie jestescie?!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 11.02.02, 03:15

>
                  > > To chyba jednak jest wizyta pozagrobowa, jak uwazasz? Angel mowi ze nie ma
                  >
                  > > wedki. Ja w Kingfisza bez wedki nie wierze, bo on by predzej z wlasnego ni
                  > cka
                  > > zrezygnowal niz z wedki. To w takim razie ten aniol to Mr.Conti? Jak mysli
                  > sz?
                  >

Tu kazdy moze byc nawet pan Nikita Burzuk ! Chcieliscie demokracji ,to ja macie !
                  Czy Angel to MR.CONTI czy Mr. Kingfish,to ich sprawa. Tu w Ameryce nikt sie nie
                  pyta o zadne zameldowanie! Social Security number jest twoim I.D. najpewniejszym
                  na cale zycie ! Jak do Polski ta technika dojdzie,to mniej zlodziei samochodow i
                  panienek zagranicznych bedzie,naprawde! Tatko mi to powiedzial dzisiaj,przy
                  kolacji rodzinnej !
                  • Gość: Helga Re: Wqrwilam sie. Ide po piwo. Gdzie jestescie?!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 03:23

>
                    > >
                    > > > To chyba jednak jest wizyta pozagrobowa, jak uwazasz? Angel mowi ze n
                    > ie ma
                    > >
                    > > > wedki. Ja w Kingfisza bez wedki nie wierze, bo on by predzej z wlasne
                    > go ni
                    > > cka
                    > > > zrezygnowal niz z wedki. To w takim razie ten aniol to Mr.Conti? Jak
                    > mysli
                    > > sz?
                    > >
                    >
                    > Tu kazdy moze byc nawet pan Nikita Burzuk ! Chcieliscie demokracji ,to ja macie
                    > !
                    > Czy Angel to MR.CONTI czy Mr. Kingfish,to ich sprawa. Tu w Ameryce nikt sie nie
                    >
                    > pyta o zadne zameldowanie! Social Security number jest twoim I.D. najpewniejszy
                    > m
                    > na cale zycie ! Jak do Polski ta technika dojdzie,to mniej zlodziei samochodow
                    > i
                    > panienek zagranicznych bedzie,naprawde! Tatko mi to powiedzial dzisiaj,przy
                    > kolacji rodzinnej !

Ty Egon tez jestes podejrzany typ. Jak sam sie do kogos przyczepisz to takie
                    przesluchanie robisz ze hej. A tu raptem ci sie na obrone sil anielskich zebralo!
                    Ja z tego wszystkiego sie za piwo wzielam. To mi zreszta dobrze zrobi na
                    trawienie, bo sie troche zapchalam. Jak ta sila anielska niewinna jest, to jej
                    nic nie bedzie. A jak siedzi tylkiem w cieplym piaseczku i sie nabija ze mamy
                    wlaczone ogrzewanie (bo ty chyba tez masz?) to niech teraz gaciami trzesie! I
                    niech nie udaje ze nie czyta co bedzie dalej!

No dobra. Juz nie bede przesluchiwac. Ale jakbys mi pomogl zamiast wtykac nosa w
                    ten telewizor, to bysmy sie od razu dowiedzieli! Sila anielsko wylaz!

• Gość: Helga No Egon co ty? Nie zlosc sie! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 03:30
                      Jak uwazasz ze przesadzilam i obrazilam Angela to przepraszam, naprawde.
                      Nudzilo mi sie, wsadziles nos w telewizor i tak jakos samo wyszlo drobne
                      przesluchanko. Angela tez oczywiscie przepraszam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka