Gość: Egon IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 22:35 a nie moj! Po siersci go rozpoznalem,wypisz,wymaluj TWOJA SIERSC ! Tylko po jaka cholere chlac i palic mu pozwalasz,he ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Helga Re: HELGA ! To twoj kot...... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 22:40 Gość portalu: Egon napisał(a): > a nie moj! Po siersci go rozpoznalem,wypisz,wymaluj TWOJA SIERSC ! Tylko po > jaka cholere chlac i palic mu pozwalasz,he ? Czyli widziales? Hi hiiii. A jak ci sie podobaly skutki wyuzdanego zycia twojego kotka? Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: HELGA ! To twoj kot...... 10.02.02, 22:49 Gość portalu: Egon napisał(a): > a nie moj! Po siersci go rozpoznalem,wypisz,wymaluj TWOJA SIERSC ! Tylko po > jaka cholere chlac i palic mu pozwalasz,he ? hey...ten kotek byl super ale on nie wyglada na muslima wiec chyba masz racje ze to Helgi klaki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: HELGA ! To twoj kot...... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 22:56 _angel_ napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > a nie moj! Po siersci go rozpoznalem,wypisz,wymaluj TWOJA SIERSC ! Tylko > po > > jaka cholere chlac i palic mu pozwalasz,he ? > > hey...ten kotek byl super ale on nie wyglada na muslima wiec chyba masz racje z > e > to Helgi klaki... Aniele, strozu moj! Czy ty zawsze za mna lazisz, nawet jak ciebie nie widac? Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: HELGA ! To twoj kot...... 10.02.02, 23:02 Gość portalu: Helga napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > a nie moj! Po siersci go rozpoznalem,wypisz,wymaluj TWOJA SIERSC ! T > ylko > > po > > > jaka cholere chlac i palic mu pozwalasz,he ? > > > > hey...ten kotek byl super ale on nie wyglada na muslima wiec chyba masz ra > cje z > > e > > to Helgi klaki... > > > Aniele, strozu moj! Czy ty zawsze za mna lazisz, nawet jak ciebie nie widac? ja laze tam gdzie mnie potrzebuja o Ty moje dziecko widac ze jestes potrzebujaca.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: HELGA ! To twoj kot...... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 23:05 _angel_ napisał(a): > ja laze tam gdzie mnie potrzebuja o Ty moje dziecko widac ze jestes > potrzebujaca.... Nawet bardzo potrzebujaca, aniele strozu moj... A miecz masz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel Re: HELGA ! To twoj kot...... IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 23:15 Gość portalu: Helga napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > ja laze tam gdzie mnie potrzebuja o Ty moje dziecko widac ze jestes > > potrzebujaca.... > > Nawet bardzo potrzebujaca, aniele strozu moj... A miecz masz? > mam ! 32 cm dlugi,albo 12,5 inch,zalezy skad jestes ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: HELGA ! To twoj kot...... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 23:22 Gość portalu: angel napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > _angel_ napisał(a): > > > > > ja laze tam gdzie mnie potrzebuja o Ty moje dziecko widac ze jestes > > > potrzebujaca.... > > > > Nawet bardzo potrzebujaca, aniele strozu moj... A miecz masz? > > > > mam ! 32 cm dlugi,albo 12,5 inch,zalezy skad jestes ! To bardzo ladnie z twojej strony, aniele strozu moj. A ten miecz w boju z grzesznicami odpowiednio przeszkolony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: HELGA ! To twoj kot...... IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 23:12 _angel_ napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > a nie moj! Po siersci go rozpoznalem,wypisz,wymaluj TWOJA SIERSC ! Tylko > po > > jaka cholere chlac i palic mu pozwalasz,he ? > > hey...ten kotek byl super ale on nie wyglada na muslima wiec chyba masz racje z > e > to Helgi klaki... Czesc Angel,dlugo Ciebie tu nie bylo. Delegacja jakas,czy podroz sluzbowa w interesach ? Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: do Egona 10.02.02, 23:32 Gość portalu: Egon napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > a nie moj! Po siersci go rozpoznalem,wypisz,wymaluj TWOJA SIERSC ! T > ylko > > po > > > jaka cholere chlac i palic mu pozwalasz,he ? > > > > hey...ten kotek byl super ale on nie wyglada na muslima wiec chyba masz ra > cje z > > e > > to Helgi klaki... > > Czesc Angel,dlugo Ciebie tu nie bylo. Delegacja jakas,czy podroz sluzbowa w > interesach ? cze Egonie...milo spotkac "starych" znajomych ..widze nawet nowe twarzyczki np.Helga ....a co z kingfishem? Mr.Konti? o quickly-ego nawet nie pytam bo nie trudno zgadnac:-)) p.s. Podrozowalo sie troszke ale wiecej z przyjemnosci niz w interesach...mam jeszcze w planie N.Y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: HELGA ! To twoj kot...... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 22:58 Gość portalu: Egon napisał(a): > a nie moj! Po siersci go rozpoznalem,wypisz,wymaluj TWOJA SIERSC ! Tylko po > jaka cholere chlac i palic mu pozwalasz,he ? Egon, to jest niestety twoj kot. Ja cie uprzedzalam, ze on sie zmienia nie do poznania, jak tylko wychodzisz z domu. A znasz ta story o Mr.Hyde? I to jest wlasnie twoj osobisty, koci Mr.Hyde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: HELGA ! To twoj kot...... IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 23:01 Gość portalu: Helga napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > a nie moj! Po siersci go rozpoznalem,wypisz,wymaluj TWOJA SIERSC ! Tylko > po > > jaka cholere chlac i palic mu pozwalasz,he ? > > Egon, to jest niestety twoj kot. Ja cie uprzedzalam, ze on sie zmienia nie do > poznania, jak tylko wychodzisz z domu. A znasz ta story o Mr.Hyde? I to jest > wlasnie twoj osobisty, koci Mr.Hyde. > Odwal sie od mojego kota ! Cos sie tak jego uczepila,jak rzep futra twojego w kroku wytartego,he ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: HELGA ! To twoj kot...... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 23:04 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > a nie moj! Po siersci go rozpoznalem,wypisz,wymaluj TWOJA SIERSC ! T > ylko > > po > > > jaka cholere chlac i palic mu pozwalasz,he ? > > > > Egon, to jest niestety twoj kot. Ja cie uprzedzalam, ze on sie zmienia nie > do > > poznania, jak tylko wychodzisz z domu. A znasz ta story o Mr.Hyde? I to je > st > > wlasnie twoj osobisty, koci Mr.Hyde. > > > > Odwal sie od mojego kota ! Cos sie tak jego uczepila,jak rzep futra twojego w > kroku wytartego,he ? Tylko nie wytartego, ty obszczymurku! A ty jestes taki sam jak twoj kot, na dziwki latasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: HELGA ! To twoj kot...... IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 23:07 Gość portalu: Helga napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > a nie moj! Po siersci go rozpoznalem,wypisz,wymaluj TWOJA SIERS > C ! T > > ylko > > > po > > > > jaka cholere chlac i palic mu pozwalasz,he ? > > > > > > Egon, to jest niestety twoj kot. Ja cie uprzedzalam, ze on sie zmieni > a nie > > do > > > poznania, jak tylko wychodzisz z domu. A znasz ta story o Mr.Hyde? I > to je > > st > > > wlasnie twoj osobisty, koci Mr.Hyde. > > > > > > > Odwal sie od mojego kota ! Cos sie tak jego uczepila,jak rzep futra twojeg > o w > > kroku wytartego,he ? > > Tylko nie wytartego, ty obszczymurku! A ty jestes taki sam jak twoj kot, na > dziwki latasz! Jak nie wytarte,to udowodnij tu nam wszystkim! Wyslij fotke kolorowa,to moze ci uwierze !? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga A prosze bardzo. Wysylam. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 23:19 www.suki.pink-mail.net/galeria029/tn_07.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ prosze bardzo. ... 10.02.02, 23:23 Gość portalu: Helga napisał(a): > <a href="http://www.suki.pink-mail.net/galeria029/tn_07.jpg">www.suki.pink-mail > .net/galeria029/tn_07.jpg</a> ...jedna dziura!ha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: A prosze bardzo. Wysylam. IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 23:25 Gość portalu: Helga napisał(a): > <a href="http://www.suki.pink-mail.net/galeria029/tn_07.jpg">www.suki.pink-mail > .net/galeria029/tn_07.jpg</a> He he he, a krzaka nie widac ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: A prosze bardzo. Wysylam. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 23:28 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > <a href="http://www.suki.pink-mail.net/galeria029/tn_07.jpg">www.suk > i.pink-mail > > .net/galeria029/tn_07.jpg</a> > > He he he, a krzaka nie widac ! Aniol stroz dostal lepsza fotke. Tam widac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: a wiec jak?..wytarty czy rozdarty? IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 23:27 _angel_ napisał(a): ZATARTY ! He he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: a wiec jak?..wytarty czy rozdarty? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 23:27 _angel_ napisał(a): Sam ocen, aniele strozu moj. Poprosze o recenzje. www.fotoerotikon.xwp.pl/galerie/gal07/image02%20m.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: a wiec jak?..wytarty czy rozdarty? IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 23:30 Gość portalu: Helga napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > Sam ocen, aniele strozu moj. Poprosze o recenzje. > > <a href="http://www.fotoerotikon.xwp.pl/galerie/gal07/image02%20m.jpg">www.foto > erotikon.xwp.pl/galerie/gal07/image02%20m.jpg</a> > Ooooooops,tego sie nie spodziewalem ! Hmmmmmmmmmm.teraz trzeba mi bedzie,o przyszlosci glowkowac ..... Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: a wiec jak?..wytarty czy rozdarty? 10.02.02, 23:35 Gość portalu: Helga napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > Sam ocen, aniele strozu moj. Poprosze o recenzje. > > <a href="http://www.fotoerotikon.xwp.pl/galerie/gal07/image02%20m.jpg">www.foto > erotikon.xwp.pl/galerie/gal07/image02%20m.jpg</a> > hmm...PRZETARY...ZEZARTY...ROZDARTY...WYTARTY...i ZATARTY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: a wiec jak?..wytarty czy rozdarty? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 23:51 _angel_ napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > _angel_ napisał(a): > > > > Sam ocen, aniele strozu moj. Poprosze o recenzje. > > > > <a href="www.fotoerotikon.xwp.pl/galerie/gal07/image02%20m.jpg"& > #62www.foto > > erotikon.xwp.pl/galerie/gal07/image02%20m.jpg</a> > > > > hmm...PRZETARY...ZEZARTY...ROZDARTY...WYTARTY...i ZATARTY!!!! Ty aniele strozu moj wcale nie jestes moim aniolem!!!! Ty wcale nie jestes aniolem!!!!!!! Ty jestes Swinia!!!!!!!! A nawet gorzej!!!!!!!! Ty jestes KNUR!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: a wiec jak?..wytarty czy rozdarty? 11.02.02, 00:21 Gość portalu: Helga napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > Sam ocen, aniele strozu moj. Poprosze o recenzje. > > > > > > <a href="<a href="www.fotoerotikon.xwp.pl/galerie/gal07/ima > ge02%20m.jpg"&">www.fotoerotikon.xwp.pl/galerie/gal07/image02%20m.jpg"&</a> > > #62www.foto > > > erotikon.xwp.pl/galerie/gal07/image02%20m.jpg</a> > > > > > > > hmm...PRZETARY...ZEZARTY...ROZDARTY...WYTARTY...i ZATARTY!!!! > > Ty aniele strozu moj wcale nie jestes moim aniolem!!!! Ty wcale nie jestes > aniolem!!!!!!! Ty jestes Swinia!!!!!!!! A nawet gorzej!!!!!!!! Ty jestes > KNUR!!!!!! > obzarciuchu prosze mnie nie obrazac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: a wiec jak?..wytarty czy rozdarty? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 00:25 _angel_ napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > _angel_ napisał(a): > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > Sam ocen, aniele strozu moj. Poprosze o recenzje. > > > > > > > > <a href="<a href="<a href="www.fotoerotikon.xwp.pl/ > galerie/gal07/ima">www.fotoerotikon.xwp.pl/galerie/gal07/ima</a> > > ge02%20m.jpg"&">www.fotoerotikon.xwp.pl/galerie/gal07/image02%20m.jpg"& > </a> > > > #62www.foto > > > > erotikon.xwp.pl/galerie/gal07/image02%20m.jpg</a> > > > > > > > > > > hmm...PRZETARY...ZEZARTY...ROZDARTY...WYTARTY...i ZATARTY!!!! > > > > Ty aniele strozu moj wcale nie jestes moim aniolem!!!! Ty wcale nie jestes > > > aniolem!!!!!!! Ty jestes Swinia!!!!!!!! A nawet gorzej!!!!!!!! Ty jestes > > > KNUR!!!!!! > > > > obzarciuchu prosze mnie nie obrazac! Ciebie tez zjem! Bo mi sie wlasnie kurczak konczy!!! Taki kurczak to nie jedzenie. Chudy jakis, maly, Czlowiek pare razy klapnie paszczeka i juz go nie ma. Ide sprawdzic co mam w lodowce. Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: a wiec jak?..wytarty czy rozdarty? 11.02.02, 00:30 Gość portalu: Helga napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > > Sam ocen, aniele strozu moj. Poprosze o recenzje. > > > > > > > > > > <a href="<a href="<a href="<a href="www.fot > oerotikon.xwp.pl/">www.fotoerotikon.xwp.pl/</a> > > galerie/gal07/ima">www.fotoerotikon.xwp.pl/galerie/gal07/ima</a> > > > ge02%20m.jpg"&">www.fotoerotikon.xwp.pl/galerie/gal07/image02%20m. > jpg"& > > </a> > > > > #62www.foto > > > > > erotikon.xwp.pl/galerie/gal07/image02%20m.jpg</a> > > > > > > > > > > > > > hmm...PRZETARY...ZEZARTY...ROZDARTY...WYTARTY...i ZATARTY!!!! > > > > > > Ty aniele strozu moj wcale nie jestes moim aniolem!!!! Ty wcale nie j > estes > > > > > aniolem!!!!!!! Ty jestes Swinia!!!!!!!! A nawet gorzej!!!!!!!! Ty j > estes > > > > > KNUR!!!!!! > > > > > > > obzarciuchu prosze mnie nie obrazac! > > Ciebie tez zjem! Bo mi sie wlasnie kurczak konczy!!! > > Taki kurczak to nie jedzenie. Chudy jakis, maly, Czlowiek pare razy klapnie > paszczeka i juz go nie ma. Ide sprawdzic co mam w lodowce. Ty moze wrobla wpieprzalas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: a wiec jak?..wytarty czy rozdarty? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 00:38 _angel_ napisał(a): > > Taki kurczak to nie jedzenie. Chudy jakis, maly, Czlowiek pare razy klapni > e > > paszczeka i juz go nie ma. Ide sprawdzic co mam w lodowce. > > Ty moze wrobla wpieprzalas... A mozliwe. To na pewno nie byl szczur, bo mialo skrzydla. Ale nie jestem pewna czy to kurczak. A teraz zaliczam jutrzejsze sniadanie, hi hii. Ale beda jaja, jak sie rano obudze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga A teraz posluchajcie mnie uwaznie! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 23:35 Bo drugi raz nie bede powtarzac. Jestem glodna. Ide zrobic sobie jesc. Wroce za jakis kwadrans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: A teraz posluchajcie mnie uwaznie! IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 23:43 Gość portalu: Helga napisał(a): > Bo drugi raz nie bede powtarzac. Jestem glodna. Ide zrobic sobie jesc. Wroce za > > jakis kwadrans. Ludzie szczupli o tej porze nie jedza ! A jak ktos w nocy je,to mu dupa duza urosnie,bo tluszcz sie w sloninie na posladkach osadzi,a pozniej ciezko bedzie,pozbyc sie tego swinstwa ! Ja to wiem,bo moja mama lekarzem od grubych ludzi jest,co nawet ich serca tlustym miesem otoczone sa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: A teraz posluchajcie mnie uwaznie! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 23:53 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > Bo drugi raz nie bede powtarzac. Jestem glodna. Ide zrobic sobie jesc. Wro > ce za > > > > jakis kwadrans. > > Ludzie szczupli o tej porze nie jedza ! A jak ktos w nocy je,to mu dupa duza > urosnie,bo tluszcz sie w sloninie na posladkach osadzi,a pozniej ciezko > bedzie,pozbyc sie tego swinstwa ! Ja to wiem,bo moja mama lekarzem od grubych > ludzi jest,co nawet ich serca tlustym miesem otoczone sa ! Niech sobie twoja mama gada ile chce! Ja sie opycham jak glupia, a chuda chodze!!!! Wlasnie sobie szykuje full serwis, zadna przekaska tylko porzadne talerzysko wypchane po brzegi!!!!!! Kurczak po chinsku z ryzem, a co! Sama robilam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: A teraz posluchajcie mnie uwaznie! IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 23:56 Gość portalu: Helga napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > Bo drugi raz nie bede powtarzac. Jestem glodna. Ide zrobic sobie jesc > . Wro > > ce za > > > > > > jakis kwadrans. > > > > Ludzie szczupli o tej porze nie jedza ! A jak ktos w nocy je,to mu dupa du > za > > urosnie,bo tluszcz sie w sloninie na posladkach osadzi,a pozniej ciezko > > bedzie,pozbyc sie tego swinstwa ! Ja to wiem,bo moja mama lekarzem od grub > ych > > ludzi jest,co nawet ich serca tlustym miesem otoczone sa ! > > > Niech sobie twoja mama gada ile chce! Ja sie opycham jak glupia, a chuda > chodze!!!! Wlasnie sobie szykuje full serwis, zadna przekaska tylko porzadne > talerzysko wypchane po brzegi!!!!!! Kurczak po chinsku z ryzem, a co! Sama > robilam!!!!! Klamiesz ! W Polsce nie ma chinskich kurczakow ! Ja je jadlem w Chinach,one maja fioletowa skore ! Naprawde ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: A teraz posluchajcie mnie uwaznie! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 00:20 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > Niech sobie twoja mama gada ile chce! Ja sie opycham jak glupia, a chuda > > chodze!!!! Wlasnie sobie szykuje full serwis, zadna przekaska tylko porzad > ne > > talerzysko wypchane po brzegi!!!!!! Kurczak po chinsku z ryzem, a co! Sama > > > robilam!!!!! > > Klamiesz ! W Polsce nie ma chinskich kurczakow ! Ja je jadlem w Chinach,one maj > a > fioletowa skore ! Naprawde ! Ja przede wszystkim nie wiem, co ty w Chinach robiles. Ty na pewno jestes kolejny szpieg CIA, ktorzy az sie roja na forum swiat. Przyznaj sie, ty szpiegowales ten Mur Chinski, nie? A ja wcale nie twierdze ze moj kurczak to chinski kurczak. Moj kurczak biegal za zycia po chlopskiej zagrodzie jako kurczak staropolski, a kurczakiem chinskim to on zostal posmiertnie. Aktualnie ma kolor zolty, to by sie nawet zgadzalo, hi hiiii. PS. A japonskie potraawy jadles? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: A teraz posluchajcie mnie uwaznie! IP: *.proxy.aol.com 11.02.02, 00:34 Gość portalu: Helga napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > Niech sobie twoja mama gada ile chce! Ja sie opycham jak glupia, a ch > uda > > > chodze!!!! Wlasnie sobie szykuje full serwis, zadna przekaska tylko p > orzad > > ne > > > talerzysko wypchane po brzegi!!!!!! Kurczak po chinsku z ryzem, a co! > Sama > > > > > robilam!!!!! > > > > Klamiesz ! W Polsce nie ma chinskich kurczakow ! Ja je jadlem w Chinach,on > e maj > > a > > fioletowa skore ! Naprawde ! > > Ja przede wszystkim nie wiem, co ty w Chinach robiles. Ty na pewno jestes kolej > ny > szpieg CIA, ktorzy az sie roja na forum swiat. Przyznaj sie, ty szpiegowales te > n > Mur Chinski, nie? > > A ja wcale nie twierdze ze moj kurczak to chinski kurczak. Moj kurczak biegal z > a > zycia po chlopskiej zagrodzie jako kurczak staropolski, a kurczakiem chinskim t > o > on zostal posmiertnie. Aktualnie ma kolor zolty, to by sie nawet zgadzalo, hi > hiiii. > > PS. A japonskie potraawy jadles? > Japonskie? Pewnie ze tak! Dwie gejsze na raz,jedna byla w duck sauce marynowana,a druga byla taka,jak ja Pan Bog stworzyl ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: A teraz posluchajcie mnie uwaznie! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 00:40 Gość portalu: Egon napisał(a): > > Japonskie? Pewnie ze tak! Dwie gejsze na raz,jedna byla w duck sauce > marynowana,a druga byla taka,jak ja Pan Bog stworzyl ! Ja sie powaznie pytam. Bo ja mam bardzo powazne przezycia japonskie zwiazane z ich kuchnia. A o tych marynowanych gejszach nic nie chce wiedziec!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: A teraz posluchajcie mnie uwaznie! IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 23:53 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > Bo drugi raz nie bede powtarzac. Jestem glodna. Ide zrobic sobie jesc. Wro > ce za > > > > jakis kwadrans. > > Ludzie szczupli o tej porze nie jedza ! A jak ktos w nocy je,to mu dupa duza > urosnie,bo tluszcz sie w sloninie na posladkach osadzi,a pozniej ciezko > bedzie,pozbyc sie tego swinstwa ! Ja to wiem,bo moja mama lekarzem od grubych > ludzi jest,co nawet ich serca tlustym miesem otoczone sa ! A jak serce nie ma czym oddychac,bo tluszcz blokuje jego sciegna ,to moze przestac bic i umrzec mozna na calego ! Tak ze uwazaj Helga,nie jedz tyle,bo mozesz kipnac i nie bede mial z kim pisac na interze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: qrwa przegrywamy IP: *.proxy.aol.com 11.02.02, 00:30 _angel_ napisał(a): I to z takimi gnojkami w niebieskich marynarkach obdzrtych z guzikow. Nie martw sie Angel,do play-off i tak wejdziemy... Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: qrwa przegrywamy 11.02.02, 00:33 Gość portalu: Egon napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > I to z takimi gnojkami w niebieskich marynarkach obdzrtych z guzikow. Nie martw > > sie Angel,do play-off i tak wejdziemy... ja ich popchne na sile wepchne ~! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: qrwa przegrywamy IP: *.proxy.aol.com 11.02.02, 00:36 _angel_ napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > _angel_ napisał(a): > > > > I to z takimi gnojkami w niebieskich marynarkach obdzrtych z guzikow. Nie > martw > > > > sie Angel,do play-off i tak wejdziemy... > > ja ich popchne na sile wepchne ~! He he he ! Lepiej popchnij Helge,to spac twardziej bedzie ! Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: qrwa przegrywamy 11.02.02, 00:38 Gość portalu: Egon napisał(a): > He he he ! Lepiej popchnij Helge,to spac twardziej bedzie ! he he he he...a co mi tam...przetkam Jej ta dziure p.s. opuszczam Was na chwile ...wroce pozniej Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: qrwa przegrywamy 11.02.02, 00:39 Gość portalu: Egon napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > I to z takimi gnojkami w niebieskich marynarkach obdzrtych z guzikow. > Nie > > martw > > > > > > sie Angel,do play-off i tak wejdziemy... > > > > ja ich popchne na sile wepchne ~! > > He he he ! Lepiej popchnij Helge,to spac twardziej bedzie ! musze zapozyczyc sztucznego od zsypka i krazy glue od Jihad'a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: qrwa przegrywamy IP: *.proxy.aol.com 11.02.02, 00:48 _angel_ napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > _angel_ napisał(a): > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > I to z takimi gnojkami w niebieskich marynarkach obdzrtych z guz > ikow. > > Nie > > > martw > > > > > > > > sie Angel,do play-off i tak wejdziemy... > > > > > > ja ich popchne na sile wepchne ~! > > > > He he he ! Lepiej popchnij Helge,to spac twardziej bedzie ! > > musze zapozyczyc sztucznego od zsypka i krazy glue od Jihad'a He he he ! Jak ktos w nocy kiszki napycha,to bedzie go cala noc ganialo "na chwile". Dobrze wam grubasy nienazarte ! Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: qrwa przegrywamy 11.02.02, 00:59 Gość portalu: Egon napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > > I to z takimi gnojkami w niebieskich marynarkach obdzrtych > z guz > > ikow. > > > Nie > > > > martw > > > > > > > > > > sie Angel,do play-off i tak wejdziemy... > > > > > > > > ja ich popchne na sile wepchne ~! > > > > > > He he he ! Lepiej popchnij Helge,to spac twardziej bedzie ! > > > > musze zapozyczyc sztucznego od zsypka i krazy glue od Jihad'a > > He he he ! Jak ktos w nocy kiszki napycha,to bedzie go cala noc ganialo "na > chwile". Dobrze wam grubasy nienazarte ! co sie stalo ? Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: qrwa przegrywamy 11.02.02, 01:01 Gość portalu: Egon napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > > I to z takimi gnojkami w niebieskich marynarkach obdzrtych > z guz > > ikow. > > > Nie > > > > martw > > > > > > > > > > sie Angel,do play-off i tak wejdziemy... > > > > > > > > ja ich popchne na sile wepchne ~! > > > > > > He he he ! Lepiej popchnij Helge,to spac twardziej bedzie ! > > > > musze zapozyczyc sztucznego od zsypka i krazy glue od Jihad'a > > He he he ! Jak ktos w nocy kiszki napycha,to bedzie go cala noc ganialo "na > chwile". Dobrze wam grubasy nienazarte ! aaa do mnie to bylo Panie Egonie...uhmm...no trzeba sie chociaz raz w ciagu dnia dobrze "wyczyscic":-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: qrwa przegrywamy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 01:02 Gość portalu: Egon napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > > I to z takimi gnojkami w niebieskich marynarkach obdzrtych > z guz > > ikow. > > > Nie > > > > martw > > > > > > > > > > sie Angel,do play-off i tak wejdziemy... > > > > > > > > ja ich popchne na sile wepchne ~! > > > > > > He he he ! Lepiej popchnij Helge,to spac twardziej bedzie ! > > > > musze zapozyczyc sztucznego od zsypka i krazy glue od Jihad'a > > He he he ! Jak ktos w nocy kiszki napycha,to bedzie go cala noc ganialo "na > chwile". Dobrze wam grubasy nienazarte ! W nocy to mnie gania najwyzej do lodowki, a moje kiszki jeszcze niejedno zmieszcza! Nie tak jak twoje, dziurawe!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga A dlaczego twardziej? Raczej bardziej miekko, nie? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 01:00 I dobrze ci tak, przegrywacie, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: A dlaczego twardziej? Raczej bardziej miekko, nie? 11.02.02, 01:02 Gość portalu: Helga napisał(a): > I dobrze ci tak, przegrywacie, hehehe nie wiesz sierotko co mowisz ...przelknij najpierw bo plujesz ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: A dlaczego twardziej? Raczej bardziej miekko, nie? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 01:04 _angel_ napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > I dobrze ci tak, przegrywacie, hehehe > > nie wiesz sierotko co mowisz ...przelknij najpierw bo plujesz ... A faktycznie, monitor sie troche zaplul. A na wasza strone nie przecieka? Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: A dlaczego twardziej? Raczej bardziej miekko, nie? 11.02.02, 01:10 Gość portalu: Helga napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > I dobrze ci tak, przegrywacie, hehehe > > > > nie wiesz sierotko co mowisz ...przelknij najpierw bo plujesz ... > > A faktycznie, monitor sie troche zaplul. A na wasza strone nie przecieka? > no qrwa na moja nie ...mam firewall:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: A dlaczego twardziej? Raczej bardziej miekko, nie? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 01:12 _angel_ napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > _angel_ napisał(a): > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > I dobrze ci tak, przegrywacie, hehehe > > > > > > nie wiesz sierotko co mowisz ...przelknij najpierw bo plujesz ... > > > > A faktycznie, monitor sie troche zaplul. A na wasza strone nie przecieka? > > > > no qrwa na moja nie ...mam firewall:-)) To pewnie do Egona przecieklo. A, co tam. Kot wylize! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Hi HIIII. ZOBACZCIE TEGO POSTA! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 01:15 Re: <<<<<< Oferta pracy dla Slowian!!!!!!!!! >>>>>>> Autor: Gość portalu: Les1 Data: 11-02-2002 01:07 adres: *.mweb.co.za -------------------------------------------------------------------------------- Andrzej! Jeden dostal az sie zaswiecil, drugi az zhelgowal. Bardzo im sie to spodobalo i teraz szukaja wiecej pedofili turystow. Sami maja po 14-cie, 15-cie lat, po nocach zakladaja starszej siostry lub matki rajstopy, wkladaja ich buty na obcasach i wyobrazaja sobie jacy to sa atrakcyjni. Zadna nastolatka z klasy nie chce ich nawet cieplym moczem osikac wiec sobie sami wlasne kutasilki obrabiaja. Nie staraj sie z nimi dyskutowac, daj im szanse skonczys ich mutacje. Jestem zachwycona!!!!!! zhelgowal...... mmmmmm Ja go lubie, tego Lesa1. Nikt jeszcze tak uroczo o mnie nie napisal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Hi HIIII. ZOBACZCIE TEGO POSTA! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 01:22 Gość portalu: Helga napisał(a): > Re: <<<<<< Oferta pracy dla Slowian!!!!!!!!! >>>> > >>> > Autor: Gość portalu: Les1 > Data: 11-02-2002 01:07 adres: *.mweb.co.za > > > ------------------------------------------------------------------------------- > - > Andrzej! Jeden dostal az sie zaswiecil, drugi az zhelgowal. Bardzo im sie to > spodobalo i teraz szukaja wiecej pedofili turystow. Sami maja po 14-cie, 15-cie > > lat, po nocach zakladaja starszej siostry lub matki rajstopy, wkladaja ich buty > > na obcasach i wyobrazaja sobie jacy to sa atrakcyjni. Zadna nastolatka z klasy > nie chce ich nawet cieplym moczem osikac wiec sobie sami wlasne kutasilki > obrabiaja. Nie staraj sie z nimi dyskutowac, daj im szanse skonczys ich > mutacje. > > > Jestem zachwycona!!!!!! zhelgowal...... mmmmmm Ja go lubie, tego Lesa1. Nikt > jeszcze tak uroczo o mnie nie napisal! hehehe to po ile macie lat, panowie?! Gadac mi tu zaraz!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Hi HIIII. ZOBACZCIE TEGO POSTA! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 01:26 Gość portalu: Helga napisał(a): > > hehehe to po ile macie lat, panowie?! Gadac mi tu zaraz!!!!! > No?! Jak sie maja wasze czternastoletnie qtasiki? Zyja oby jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: No co jest?!!!!!! Jak o moim kotku to mozecie, IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 01:32 a jak o waszych czternastoletnich qtasikach to woda w usta?!!!! Pha! Gość portalu: Helga napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > hehehe to po ile macie lat, panowie?! Gadac mi tu zaraz!!!!! > > > > No?! Jak sie maja wasze czternastoletnie qtasiki? Zyja oby jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: No co jest?!!!!!! Jak o moim kotku to mozecie, 11.02.02, 01:34 Gość portalu: Helga napisał(a): > a jak o waszych czternastoletnich qtasikach to woda w usta?!!!! Pha! > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > hehehe to po ile macie lat, panowie?! Gadac mi tu zaraz!!!!! > > > > > > > No?! Jak sie maja wasze czternastoletnie qtasiki? Zyja oby jeszcze? > uspokoj sie Helga...po cholere tyle zarlas w nocy...w glowie Ci sie przeraca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: No co jest?!!!!!! Jak o moim kotku to mozecie, IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 01:37 _angel_ napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > a jak o waszych czternastoletnich qtasikach to woda w usta?!!!! Pha! > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > hehehe to po ile macie lat, panowie?! Gadac mi tu zaraz!!!!! > > > > > > > > > > No?! Jak sie maja wasze czternastoletnie qtasiki? Zyja oby jeszcze? > > > > uspokoj sie Helga...po cholere tyle zarlas w nocy...w glowie Ci sie przeraca.. Ha! Boisz sie! Jezyka w gebie ci zabraklo, ot, co! Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: No co jest?!!!!!! Jak o moim kotku to mozecie, 11.02.02, 01:44 Gość portalu: Helga napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > a jak o waszych czternastoletnich qtasikach to woda w usta?!!!! Pha! > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > hehehe to po ile macie lat, panowie?! Gadac mi tu zaraz!!!! > ! > > > > > > > > > > > > > No?! Jak sie maja wasze czternastoletnie qtasiki? Zyja oby jeszc > ze? > > > > > > > uspokoj sie Helga...po cholere tyle zarlas w nocy...w glowie Ci sie przer > aca.. > > > Ha! Boisz sie! Jezyka w gebie ci zabraklo, ot, co! > tak trzese porami ...juz raz sranie bylo...a jezyka w gebie nie musze miec zeby wymienic zdanie z Toba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: No co jest?!!!!!! Jak o moim kotku to mozecie, IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 01:50 _angel_ napisał(a): > tak trzese porami ...juz raz sranie bylo...a jezyka w gebie nie musze miec zeby > > wymienic zdanie z Toba... Nie wiem czy ci Egon odpowiedzial. Mr.Conti i Kingfisz sa na urlopie i mocza gacie oraz wedki na Florydzie. Wroca w przyszla niedziele, najprawdopodobniej tym samym samolotem. Ja podejrzewam, ze obaj beda robic fotki wspolpasazerom w celach sledczych, zeby wykryc, kim sa. Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: No co jest?!!!!!! Jak o moim kotku to mozecie, 11.02.02, 01:55 Gość portalu: Helga napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > tak trzese porami ...juz raz sranie bylo...a jezyka w gebie nie musze miec > zeby > > > > wymienic zdanie z Toba... > > Nie wiem czy ci Egon odpowiedzial. Mr.Conti i Kingfisz sa na urlopie i mocza > gacie oraz wedki na Florydzie. Wroca w przyszla niedziele, najprawdopodobniej t > ym > samym samolotem. Ja podejrzewam, ze obaj beda robic fotki wspolpasazerom w cela > ch > sledczych, zeby wykryc, kim sa. > tak tak cos mi sie obilo o moje gluche uszy... juz wiem...beda leciec w jednym z" moich " samolotow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: No co jest?!!!!!! Jak o moim kotku to mozecie, IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 01:58 _angel_ napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > _angel_ napisał(a): > > > > > tak trzese porami ...juz raz sranie bylo...a jezyka w gebie nie musze > miec > > zeby > > > > > > wymienic zdanie z Toba... > > > > Nie wiem czy ci Egon odpowiedzial. Mr.Conti i Kingfisz sa na urlopie i moc > za > > gacie oraz wedki na Florydzie. Wroca w przyszla niedziele, najprawdopodobn > iej t > > ym > > samym samolotem. Ja podejrzewam, ze obaj beda robic fotki wspolpasazerom w > cela > > ch > > sledczych, zeby wykryc, kim sa. > > > > tak tak cos mi sie obilo o moje gluche uszy... juz wiem...beda leciec w jednym > z" > moich " samolotow... "Twoich" samolotow? Jakich twoich? Powiedz cos! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: No co jest?!!!!!! Jak o moim kotku --- PS. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 02:01 Ale Mr.Conti ma powazne klopoty. helga.netfirms.com/conti/01.htm Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: No co jest?!!!!!! Jak o moim kotku --- PS. 11.02.02, 02:03 Gość portalu: Helga napisał(a): > Ale Mr.Conti ma powazne klopoty. > > <a href="http://helga.netfirms.com/conti/01.htm">helga.netfirms.com/conti/01.ht > m</a> > he he he o to bylo dobre...he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: No co jest?!!!!!! Jak o moim kotku --- PS. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 02:06 _angel_ napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > Ale Mr.Conti ma powazne klopoty. > > > > <a href="http://helga.netfirms.com/conti/01.htm">helga.netfirms.com/ > conti/01.ht > > m</a> > > > > he he he o to bylo dobre...he he he Bedzie wiecej, zobaczysz! Wlasnie szykuje rozne kawalki na jego czesc. Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: No co jest?!!!!!! Jak o moim kotku to mozecie, 11.02.02, 02:01 Gość portalu: Helga napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > tak trzese porami ...juz raz sranie bylo...a jezyka w gebie nie > musze > > miec > > > zeby > > > > > > > > wymienic zdanie z Toba... > > > > > > Nie wiem czy ci Egon odpowiedzial. Mr.Conti i Kingfisz sa na urlopie > i moc > > za > > > gacie oraz wedki na Florydzie. Wroca w przyszla niedziele, najprawdop > odobn > > iej t > > > ym > > > samym samolotem. Ja podejrzewam, ze obaj beda robic fotki wspolpasaze > rom w > > cela > > > ch > > > sledczych, zeby wykryc, kim sa. > > > > > > > tak tak cos mi sie obilo o moje gluche uszy... juz wiem...beda leciec w je > dnym > > z" > > moich " samolotow... > > "Twoich" samolotow? Jakich twoich? Powiedz cos! > nic Ci nie powiem bo Ty z arabami sie kumplujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: No co jest?!!!!!! Jak o moim kotku to mozecie, IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 02:04 _angel_ napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > _angel_ napisał(a): > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > tak trzese porami ...juz raz sranie bylo...a jezyka w gebie > nie > > musze > > > miec > > > > zeby > > > > > > > > > > wymienic zdanie z Toba... > > > > > > > > Nie wiem czy ci Egon odpowiedzial. Mr.Conti i Kingfisz sa na url > opie > > i moc > > > za > > > > gacie oraz wedki na Florydzie. Wroca w przyszla niedziele, najpr > awdop > > odobn > > > iej t > > > > ym > > > > samym samolotem. Ja podejrzewam, ze obaj beda robic fotki wspolp > asaze > > rom w > > > cela > > > > ch > > > > sledczych, zeby wykryc, kim sa. > > > > > > > > > > tak tak cos mi sie obilo o moje gluche uszy... juz wiem...beda leciec > w je > > dnym > > > z" > > > moich " samolotow... > > > > "Twoich" samolotow? Jakich twoich? Powiedz cos! > > > > nic Ci nie powiem bo Ty z arabami sie kumplujesz... Przysiegam ze nie! To nie moja wina ze Vist w moim miescie mieszka! A ja sie z nim nie kumpluje tylko go nekam i drecze, Egon swiadkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: No co jest?!!!!!! Jak o moim kotku to mozecie, 11.02.02, 02:07 Gość portalu: Helga napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > > > tak trzese porami ...juz raz sranie bylo...a jezyka w > gebie > > nie > > > musze > > > > miec > > > > > zeby > > > > > > > > > > > > wymienic zdanie z Toba... > > > > > > > > > > Nie wiem czy ci Egon odpowiedzial. Mr.Conti i Kingfisz sa n > a url > > opie > > > i moc > > > > za > > > > > gacie oraz wedki na Florydzie. Wroca w przyszla niedziele, > najpr > > awdop > > > odobn > > > > iej t > > > > > ym > > > > > samym samolotem. Ja podejrzewam, ze obaj beda robic fotki w > spolp > > asaze > > > rom w > > > > cela > > > > > ch > > > > > sledczych, zeby wykryc, kim sa. > > > > > > > > > > > > > tak tak cos mi sie obilo o moje gluche uszy... juz wiem...beda l > eciec > > w je > > > dnym > > > > z" > > > > moich " samolotow... > > > > > > "Twoich" samolotow? Jakich twoich? Powiedz cos! > > > > > > > nic Ci nie powiem bo Ty z arabami sie kumplujesz... > > Przysiegam ze nie! To nie moja wina ze Vist w moim miescie mieszka! A ja sie z > nim nie kumpluje tylko go nekam i drecze, Egon swiadkiem! > to wypedz tego szczura z jego nory!!... a kysz a kysz do burdelu Allaha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: No co jest?!!!!!! Jak o moim kotku to mozecie, IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 02:10 _angel_ napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > _angel_ napisał(a): > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > > > > > tak trzese porami ...juz raz sranie bylo...a jezy > ka w > > gebie > > > nie > > > > musze > > > > > miec > > > > > > zeby > > > > > > > > > > > > > > wymienic zdanie z Toba... > > > > > > > > > > > > Nie wiem czy ci Egon odpowiedzial. Mr.Conti i Kingfisz > sa n > > a url > > > opie > > > > i moc > > > > > za > > > > > > gacie oraz wedki na Florydzie. Wroca w przyszla niedzi > ele, > > najpr > > > awdop > > > > odobn > > > > > iej t > > > > > > ym > > > > > > samym samolotem. Ja podejrzewam, ze obaj beda robic fo > tki w > > spolp > > > asaze > > > > rom w > > > > > cela > > > > > > ch > > > > > > sledczych, zeby wykryc, kim sa. > > > > > > > > > > > > > > > > tak tak cos mi sie obilo o moje gluche uszy... juz wiem...b > eda l > > eciec > > > w je > > > > dnym > > > > > z" > > > > > moich " samolotow... > > > > > > > > "Twoich" samolotow? Jakich twoich? Powiedz cos! > > > > > > > > > > nic Ci nie powiem bo Ty z arabami sie kumplujesz... > > > > Przysiegam ze nie! To nie moja wina ze Vist w moim miescie mieszka! A ja s > ie z > > nim nie kumpluje tylko go nekam i drecze, Egon swiadkiem! > > > > to wypedz tego szczura z jego nory!!... a kysz a kysz do burdelu Allaha... Robie w tej sprawie co moge. Przesladuje go codziennie, od tego zaczynam wizyte na Forum. A on ten moj post analizuje przez caly dzien i na niego odpowiada. Tym sposobem juz nie dokucza nikomu tylko mi. A ja to robie bo mi Mr.Conti kazal. Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: No co jest?!!!!!! Jak o moim kotku to mozecie, 11.02.02, 02:12 Gość portalu: Helga napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > tak trzese porami ...juz raz sranie bylo...a > jezy > > ka w > > > gebie > > > > nie > > > > > musze > > > > > > miec > > > > > > > zeby > > > > > > > > > > > > > > > > wymienic zdanie z Toba... > > > > > > > > > > > > > > Nie wiem czy ci Egon odpowiedzial. Mr.Conti i Kin > gfisz > > sa n > > > a url > > > > opie > > > > > i moc > > > > > > za > > > > > > > gacie oraz wedki na Florydzie. Wroca w przyszla n > iedzi > > ele, > > > najpr > > > > awdop > > > > > odobn > > > > > > iej t > > > > > > > ym > > > > > > > samym samolotem. Ja podejrzewam, ze obaj beda rob > ic fo > > tki w > > > spolp > > > > asaze > > > > > rom w > > > > > > cela > > > > > > > ch > > > > > > > sledczych, zeby wykryc, kim sa. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > tak tak cos mi sie obilo o moje gluche uszy... juz wie > m...b > > eda l > > > eciec > > > > w je > > > > > dnym > > > > > > z" > > > > > > moich " samolotow... > > > > > > > > > > "Twoich" samolotow? Jakich twoich? Powiedz cos! > > > > > > > > > > > > > nic Ci nie powiem bo Ty z arabami sie kumplujesz... > > > > > > Przysiegam ze nie! To nie moja wina ze Vist w moim miescie mieszka! A > ja s > > ie z > > > nim nie kumpluje tylko go nekam i drecze, Egon swiadkiem! > > > > > > > to wypedz tego szczura z jego nory!!... a kysz a kysz do burdelu Allaha... > > Robie w tej sprawie co moge. Przesladuje go codziennie, od tego zaczynam wizyte > > na Forum. A on ten moj post analizuje przez caly dzien i na niego odpowiada. Ty > m > sposobem juz nie dokucza nikomu tylko mi. A ja to robie bo mi Mr.Conti kazal. > i slusznie...Mr.Konti trzeba sluchac !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: No co jest?!!!!!! Jak o moim kotku to mozecie, IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 02:15 _angel_ napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > _angel_ napisał(a): > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > tak trzese porami ...juz raz sranie byl > o...a > > jezy > > > ka w > > > > gebie > > > > > nie > > > > > > musze > > > > > > > miec > > > > > > > > zeby > > > > > > > > > > > > > > > > > > wymienic zdanie z Toba... > > > > > > > > > > > > > > > > Nie wiem czy ci Egon odpowiedzial. Mr.Conti > i Kin > > gfisz > > > sa n > > > > a url > > > > > opie > > > > > > i moc > > > > > > > za > > > > > > > > gacie oraz wedki na Florydzie. Wroca w przys > zla n > > iedzi > > > ele, > > > > najpr > > > > > awdop > > > > > > odobn > > > > > > > iej t > > > > > > > > ym > > > > > > > > samym samolotem. Ja podejrzewam, ze obaj bed > a rob > > ic fo > > > tki w > > > > spolp > > > > > asaze > > > > > > rom w > > > > > > > cela > > > > > > > > ch > > > > > > > > sledczych, zeby wykryc, kim sa. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > tak tak cos mi sie obilo o moje gluche uszy... ju > z wie > > m...b > > > eda l > > > > eciec > > > > > w je > > > > > > dnym > > > > > > > z" > > > > > > > moich " samolotow... > > > > > > > > > > > > "Twoich" samolotow? Jakich twoich? Powiedz cos! > > > > > > > > > > > > > > > > nic Ci nie powiem bo Ty z arabami sie kumplujesz... > > > > > > > > Przysiegam ze nie! To nie moja wina ze Vist w moim miescie miesz > ka! A > > ja s > > > ie z > > > > nim nie kumpluje tylko go nekam i drecze, Egon swiadkiem! > > > > > > > > > > to wypedz tego szczura z jego nory!!... a kysz a kysz do burdelu Alla > ha... > > > > Robie w tej sprawie co moge. Przesladuje go codziennie, od tego zaczynam w > izyte > > > > na Forum. A on ten moj post analizuje przez caly dzien i na niego odpowiad > a. Ty > > m > > sposobem juz nie dokucza nikomu tylko mi. A ja to robie bo mi Mr.Conti kaz > al. > > > > i slusznie...Mr.Konti trzeba sluchac !!! On tez tak uwaza, hi hiiii. A jak mu podskakuje to mnie wyzywa od pedalow. A Kingfisz mu w tym dzielnie sekunduje i robi sciezki dzwiekowe na moj temat. Ale tego to ci juz nie pokaze, bo nie jestem az taka glupia. Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: No co jest?!!!!!! Jak o moim kotku to mozecie, 11.02.02, 02:18 Gość portalu: Helga napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > tak trzese porami ...juz raz srani > e byl > > o...a > > > jezy > > > > ka w > > > > > gebie > > > > > > nie > > > > > > > musze > > > > > > > > miec > > > > > > > > > zeby > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > wymienic zdanie z Toba... > > > > > > > > > > > > > > > > > > Nie wiem czy ci Egon odpowiedzial. Mr.C > onti > > i Kin > > > gfisz > > > > sa n > > > > > a url > > > > > > opie > > > > > > > i moc > > > > > > > > za > > > > > > > > > gacie oraz wedki na Florydzie. Wroca w > przys > > zla n > > > iedzi > > > > ele, > > > > > najpr > > > > > > awdop > > > > > > > odobn > > > > > > > > iej t > > > > > > > > > ym > > > > > > > > > samym samolotem. Ja podejrzewam, ze oba > j bed > > a rob > > > ic fo > > > > tki w > > > > > spolp > > > > > > asaze > > > > > > > rom w > > > > > > > > cela > > > > > > > > > ch > > > > > > > > > sledczych, zeby wykryc, kim sa. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > tak tak cos mi sie obilo o moje gluche uszy. > .. ju > > z wie > > > m...b > > > > eda l > > > > > eciec > > > > > > w je > > > > > > > dnym > > > > > > > > z" > > > > > > > > moich " samolotow... > > > > > > > > > > > > > > "Twoich" samolotow? Jakich twoich? Powiedz cos! > > > > > > > > > > > > > > > > > > > nic Ci nie powiem bo Ty z arabami sie kumplujesz... > > > > > > > > > > Przysiegam ze nie! To nie moja wina ze Vist w moim miescie > miesz > > ka! A > > > ja s > > > > ie z > > > > > nim nie kumpluje tylko go nekam i drecze, Egon swiadkiem! > > > > > > > > > > > > > to wypedz tego szczura z jego nory!!... a kysz a kysz do burdelu > Alla > > ha... > > > > > > Robie w tej sprawie co moge. Przesladuje go codziennie, od tego zaczy > nam w > > izyte > > > > > > na Forum. A on ten moj post analizuje przez caly dzien i na niego odp > owiad > > a. Ty > > > m > > > sposobem juz nie dokucza nikomu tylko mi. A ja to robie bo mi Mr.Cont > i kaz > > al. > > > > > > > i slusznie...Mr.Konti trzeba sluchac !!! > > On tez tak uwaza, hi hiiii. A jak mu podskakuje to mnie wyzywa od pedalow. A > Kingfisz mu w tym dzielnie sekunduje i robi sciezki dzwiekowe na moj temat. Ale > > tego to ci juz nie pokaze, bo nie jestem az taka glupia. nie szkodzi...ja sobie odnajde:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Jedno pytanie, aniele strozu moj? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 02:21 Najuprzejmiej cie przepraszam za to podejrzenie, ale czy ty przypadkiem nie jestes pozagrobowym wcieleniem Kingfisza albo Mr.Conti? Czy moglbys sie ewentualnie przyjrzec swojemu najblizszemu otoczeniu? Czy widzisz jakies aligatory? A moze widzisz jakies smierdzace ryby i inne lupy z podwodnych polowan? A czy masz web camera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Jedno pytanie, aniele strozu moj? IP: *.proxy.aol.com 11.02.02, 02:25 Gość portalu: Helga napisał(a): > Najuprzejmiej cie przepraszam za to podejrzenie, ale czy ty przypadkiem nie > jestes pozagrobowym wcieleniem Kingfisza albo Mr.Conti? Czy moglbys sie > ewentualnie przyjrzec swojemu najblizszemu otoczeniu? Czy widzisz jakies > aligatory? A moze widzisz jakies smierdzace ryby i inne lupy z podwodnych > polowan? A czy masz web camera? He he he,zamiast sie klocic,dajcie sobie buski z jezyczkiem,pozniej HOOOPPSS do lozka,a pozniej ja swiadkiem moge byc,jak Wam pan Xionc obraczki bedzie zakladal ! Hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Jedno pytanie, aniele strozu moj? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 02:28 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > Najuprzejmiej cie przepraszam za to podejrzenie, ale czy ty przypadkiem ni > e > > jestes pozagrobowym wcieleniem Kingfisza albo Mr.Conti? Czy moglbys sie > > ewentualnie przyjrzec swojemu najblizszemu otoczeniu? Czy widzisz jakies > > aligatory? A moze widzisz jakies smierdzace ryby i inne lupy z podwodnych > > polowan? A czy masz web camera? > He he he,zamiast sie klocic,dajcie sobie buski z jezyczkiem,pozniej HOOOPPSS do > > lozka,a pozniej ja swiadkiem moge byc,jak Wam pan Xionc obraczki bedzie > zakladal ! Hi hi hi Egon? Ty mi lepiej powiedz na ile ty sie znasz na zyciu pozaggrobowym, a wszczegolnosci na duchach i aniolach!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: Jedno pytanie, aniele strozu moj? 11.02.02, 02:30 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > Najuprzejmiej cie przepraszam za to podejrzenie, ale czy ty przypadkiem ni > e > > jestes pozagrobowym wcieleniem Kingfisza albo Mr.Conti? Czy moglbys sie > > ewentualnie przyjrzec swojemu najblizszemu otoczeniu? Czy widzisz jakies > > aligatory? A moze widzisz jakies smierdzace ryby i inne lupy z podwodnych > > polowan? A czy masz web camera? Helga...leb to mam ...camera tez sie znajdzie jak trzeba bedzie:-))) aligatorow nie widze...rozgladam sie na prawo i lewo ..nic poza jaszczurkami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Jedno pytanie, aniele strozu moj? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 02:32 _angel_ napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > Najuprzejmiej cie przepraszam za to podejrzenie, ale czy ty przypadki > em ni > > e > > > jestes pozagrobowym wcieleniem Kingfisza albo Mr.Conti? Czy moglbys s > ie > > > ewentualnie przyjrzec swojemu najblizszemu otoczeniu? Czy widzisz jak > ies > > > aligatory? A moze widzisz jakies smierdzace ryby i inne lupy z podwod > nych > > > polowan? A czy masz web camera? > > Helga...leb to mam ...camera tez sie znajdzie jak trzeba bedzie:-))) > aligatorow nie widze...rozgladam sie na prawo i lewo ..nic poza jaszczurkami... A czy ten leb to moze tygrysi shark? Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: Jedno pytanie, aniele strozu moj? 11.02.02, 02:34 Gość portalu: Helga napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > Najuprzejmiej cie przepraszam za to podejrzenie, ale czy ty przy > padki > > em ni > > > e > > > > jestes pozagrobowym wcieleniem Kingfisza albo Mr.Conti? Czy mogl > bys s > > ie > > > > ewentualnie przyjrzec swojemu najblizszemu otoczeniu? Czy widzis > z jak > > ies > > > > aligatory? A moze widzisz jakies smierdzace ryby i inne lupy z p > odwod > > nych > > > > polowan? A czy masz web camera? > > > > Helga...leb to mam ...camera tez sie znajdzie jak trzeba bedzie:-))) > > aligatorow nie widze...rozgladam sie na prawo i lewo ..nic poza jaszczurka > mi... > > A czy ten leb to moze tygrysi shark? > rozdrabniasz sie Helgo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Jedno pytanie, aniele strozu moj? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 02:38 _angel_ napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > _angel_ napisał(a): > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > Najuprzejmiej cie przepraszam za to podejrzenie, ale czy ty > przy > > padki > > > em ni > > > > e > > > > > jestes pozagrobowym wcieleniem Kingfisza albo Mr.Conti? Czy > mogl > > bys s > > > ie > > > > > ewentualnie przyjrzec swojemu najblizszemu otoczeniu? Czy w > idzis > > z jak > > > ies > > > > > aligatory? A moze widzisz jakies smierdzace ryby i inne lup > y z p > > odwod > > > nych > > > > > polowan? A czy masz web camera? > > > > > > Helga...leb to mam ...camera tez sie znajdzie jak trzeba bedzie:-))) > > > aligatorow nie widze...rozgladam sie na prawo i lewo ..nic poza jaszc > zurka > > mi... > > > > A czy ten leb to moze tygrysi shark? > > > > rozdrabniasz sie Helgo ja juz wiem czemu sie o tygrysiego sharka pytam. Dbam o wlasny interes. mmmmmmm. To czyj to jest leb? I skad sie tam wziely jaszczurki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Jedno pytanie, aniele strozu moj? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 02:40 Gość portalu: Helga napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > Najuprzejmiej cie przepraszam za to podejrzenie, ale c > zy ty > > przy > > > padki > > > > em ni > > > > > e > > > > > > jestes pozagrobowym wcieleniem Kingfisza albo Mr.Conti > ? Czy > > mogl > > > bys s > > > > ie > > > > > > ewentualnie przyjrzec swojemu najblizszemu otoczeniu? > Czy w > > idzis > > > z jak > > > > ies > > > > > > aligatory? A moze widzisz jakies smierdzace ryby i inn > e lup > > y z p > > > odwod > > > > nych > > > > > > polowan? A czy masz web camera? > > > > > > > > Helga...leb to mam ...camera tez sie znajdzie jak trzeba bedzie: > -))) > > > > aligatorow nie widze...rozgladam sie na prawo i lewo ..nic poza > jaszc > > zurka > > > mi... > > > > > > A czy ten leb to moze tygrysi shark? > > > > > > > rozdrabniasz sie Helgo > > > ja juz wiem czemu sie o tygrysiego sharka pytam. Dbam o wlasny interes. mmmmmmm > . > To czyj to jest leb? I skad sie tam wziely jaszczurki? Ty masz leb aligatora!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: Jedno pytanie, aniele strozu moj? 11.02.02, 02:43 Gość portalu: Helga napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > Najuprzejmiej cie przepraszam za to podejrzenie, ale c > zy ty > > przy > > > padki > > > > em ni > > > > > e > > > > > > jestes pozagrobowym wcieleniem Kingfisza albo Mr.Conti > ? Czy > > mogl > > > bys s > > > > ie > > > > > > ewentualnie przyjrzec swojemu najblizszemu otoczeniu? > Czy w > > idzis > > > z jak > > > > ies > > > > > > aligatory? A moze widzisz jakies smierdzace ryby i inn > e lup > > y z p > > > odwod > > > > nych > > > > > > polowan? A czy masz web camera? > > > > > > > > Helga...leb to mam ...camera tez sie znajdzie jak trzeba bedzie: > -))) > > > > aligatorow nie widze...rozgladam sie na prawo i lewo ..nic poza > jaszc > > zurka > > > mi... > > > > > > A czy ten leb to moze tygrysi shark? > > > > > > > rozdrabniasz sie Helgo > > > ja juz wiem czemu sie o tygrysiego sharka pytam. Dbam o wlasny interes. mmmmmmm > . > To czyj to jest leb? I skad sie tam wziely jaszczurki? qrwa mialo byc jedno pytanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Jedno pytanie, aniele strozu moj? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 02:53 _angel_ napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > _angel_ napisał(a): > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Najuprzejmiej cie przepraszam za to podejrzenie, > ale c > > zy ty > > > przy > > > > padki > > > > > em ni > > > > > > e > > > > > > > jestes pozagrobowym wcieleniem Kingfisza albo Mr. > Conti > > ? Czy > > > mogl > > > > bys s > > > > > ie > > > > > > > ewentualnie przyjrzec swojemu najblizszemu otocze > niu? > > Czy w > > > idzis > > > > z jak > > > > > ies > > > > > > > aligatory? A moze widzisz jakies smierdzace ryby > i inn > > e lup > > > y z p > > > > odwod > > > > > nych > > > > > > > polowan? A czy masz web camera? > > > > > > > > > > Helga...leb to mam ...camera tez sie znajdzie jak trzeba be > dzie: > > -))) > > > > > aligatorow nie widze...rozgladam sie na prawo i lewo ..nic > poza > > jaszc > > > zurka > > > > mi... > > > > > > > > A czy ten leb to moze tygrysi shark? > > > > > > > > > > rozdrabniasz sie Helgo > > > > > > ja juz wiem czemu sie o tygrysiego sharka pytam. Dbam o wlasny interes. mm > mmmmm > > . > > To czyj to jest leb? I skad sie tam wziely jaszczurki? > > qrwa mialo byc jedno pytanie! No dobra, jedno pytanie. Czy to jest leb aligatora? Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: Hi HIIII. ZOBACZCIE TEGO POSTA! 11.02.02, 01:32 Gość portalu: Helga napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > hehehe to po ile macie lat, panowie?! Gadac mi tu zaraz!!!!! > > > > No?! Jak sie maja wasze czternastoletnie qtasiki? Zyja oby jeszcze? a jak sie ma Twoj malutki?spi juz ?...nie zapomnij go wysciskac przed spaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Hi HIIII. ZOBACZCIE TEGO POSTA! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 01:34 _angel_ napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > hehehe to po ile macie lat, panowie?! Gadac mi tu zaraz!!!!! > > > > > > > No?! Jak sie maja wasze czternastoletnie qtasiki? Zyja oby jeszcze? > > a jak sie ma Twoj malutki?spi juz ?...nie zapomnij go wysciskac przed spaniem Ty angel mi sie podobasz. Masz wyobraznie perwersyjna ktora prawie dorownuje Mr.Comti. Mozesz byc. Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: Hi HIIII. ZOBACZCIE TEGO POSTA! 11.02.02, 01:47 Gość portalu: Helga napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > hehehe to po ile macie lat, panowie?! Gadac mi tu zaraz!!!!! > > > > > > > > > > No?! Jak sie maja wasze czternastoletnie qtasiki? Zyja oby jeszcze? > > > > a jak sie ma Twoj malutki?spi juz ?...nie zapomnij go wysciskac przed span > iem > > Ty angel mi sie podobasz. Masz wyobraznie perwersyjna ktora prawie dorownuje > Mr.Comti. Mozesz byc. > dziekuje Helgo...Pan Konti napewno sie tez ucieszy...( mam nadzieje ze mnie jeszcze pamieta) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: A dlaczego twardziej? Raczej bardziej miekko, nie? IP: *.proxy.aol.com 11.02.02, 01:17 _angel_ napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > _angel_ napisał(a): > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > I dobrze ci tak, przegrywacie, hehehe > > > > > > nie wiesz sierotko co mowisz ...przelknij najpierw bo plujesz ... > > > > A faktycznie, monitor sie troche zaplul. A na wasza strone nie przecieka? > > > > no qrwa na moja nie ...mam firewall:-)) Ms.Angel ! Podaj mi swoj ZIP Code,a powiem ci od razu gdzie mieszkasz ?! Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: A dlaczego twardziej? Raczej bardziej miekko, nie? 11.02.02, 01:21 Gość portalu: Egon napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > I dobrze ci tak, przegrywacie, hehehe > > > > > > > > nie wiesz sierotko co mowisz ...przelknij najpierw bo plujesz .. > . > > > > > > A faktycznie, monitor sie troche zaplul. A na wasza strone nie przeci > eka? > > > > > > > no qrwa na moja nie ...mam firewall:-)) > > Ms.Angel ! Podaj mi swoj ZIP Code,a powiem ci od razu gdzie mieszkasz ?! ha ha ha ha Egon prosze powiedz ze zartujesz:-) tutaj na tym forum za duzo debili sie wloczy...wariat jestes czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: A dlaczego twardziej? Raczej bardziej miekko, nie? IP: *.proxy.aol.com 11.02.02, 01:13 _angel_ napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > I dobrze ci tak, przegrywacie, hehehe > > nie wiesz sierotko co mowisz ...przelknij najpierw bo plujesz ... He he he ! Z Helgi kibic jak z mojego kota mysz arabska ! Jak sie Helga nie znasz na sporcie,to idz sobie na forum o polityce Osamy bina ! Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: A dlaczego twardziej? Raczej bardziej miekko, nie? 11.02.02, 01:15 Gość portalu: Egon napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > I dobrze ci tak, przegrywacie, hehehe > > > > nie wiesz sierotko co mowisz ...przelknij najpierw bo plujesz ... > > He he he ! Z Helgi kibic jak z mojego kota mysz arabska ! Jak sie Helga nie zna > sz > na sporcie,to idz sobie na forum o polityce Osamy bina ! EGON!!! a gdzie Ty byles przez ostatnia chwile?hmmmm...kiszki Twoje marsza graly?...hmmm?...odpowiadaj tu szybko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: A dlaczego twardziej? Raczej bardziej miekko, nie? IP: *.proxy.aol.com 11.02.02, 01:19 _angel_ napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > _angel_ napisał(a): > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > I dobrze ci tak, przegrywacie, hehehe > > > > > > nie wiesz sierotko co mowisz ...przelknij najpierw bo plujesz ... > > > > He he he ! Z Helgi kibic jak z mojego kota mysz arabska ! Jak sie Helga ni > e zna > > sz > > na sporcie,to idz sobie na forum o polityce Osamy bina ! > > EGON!!! a gdzie Ty byles przez ostatnia chwile?hmmmm...kiszki Twoje marsza > graly?...hmmm?...odpowiadaj tu szybko! Jak za duzo mnie sie pytac bedziesz,to ci odpowiadac nie bede ! Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: A dlaczego twardziej? Raczej bardziej miekko, nie? 11.02.02, 01:22 Gość portalu: Egon napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > I dobrze ci tak, przegrywacie, hehehe > > > > > > > > nie wiesz sierotko co mowisz ...przelknij najpierw bo plujesz .. > . > > > > > > He he he ! Z Helgi kibic jak z mojego kota mysz arabska ! Jak sie Hel > ga ni > > e zna > > > sz > > > na sporcie,to idz sobie na forum o polityce Osamy bina ! > > > > EGON!!! a gdzie Ty byles przez ostatnia chwile?hmmmm...kiszki Twoje marsza > > > graly?...hmmm?...odpowiadaj tu szybko! > > Jak za duzo mnie sie pytac bedziesz,to ci odpowiadac nie bede ! dobrze...juz nie bede Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: A dlaczego twardziej? Raczej bardziej miekko, nie? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 01:16 No dobra, zapytam otwarcie: a komu wlasciwie kibicujemy? I w jakiej dziedzinie sportu? Gość portalu: Egon napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > I dobrze ci tak, przegrywacie, hehehe > > > > nie wiesz sierotko co mowisz ...przelknij najpierw bo plujesz ... > > He he he ! Z Helgi kibic jak z mojego kota mysz arabska ! Jak sie Helga nie zna > sz > na sporcie,to idz sobie na forum o polityce Osamy bina ! Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: A dlaczego twardziej? Raczej bardziej miekko, nie? 11.02.02, 01:24 Gość portalu: Helga napisał(a): > No dobra, zapytam otwarcie: a komu wlasciwie kibicujemy? I w jakiej dziedzinie > sportu? > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > _angel_ napisał(a): > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > I dobrze ci tak, przegrywacie, hehehe > > > > > > nie wiesz sierotko co mowisz ...przelknij najpierw bo plujesz ... > > > > He he he ! Z Helgi kibic jak z mojego kota mysz arabska ! Jak sie Helga ni > e zna > > sz > > na sporcie,to idz sobie na forum o polityce Osamy bina ! > a gra east z west ..ot co:-) koszykowka i te kutasy z mojej strony przegrywaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: A dlaczego twardziej? Raczej bardziej miekko, nie? IP: *.proxy.aol.com 11.02.02, 01:33 _angel_ napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > No dobra, zapytam otwarcie: a komu wlasciwie kibicujemy? I w jakiej dziedz > inie > > sportu? > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > I dobrze ci tak, przegrywacie, hehehe > > > > > > > > nie wiesz sierotko co mowisz ...przelknij najpierw bo plujesz .. > . > > > > > > He he he ! Z Helgi kibic jak z mojego kota mysz arabska ! Jak sie Hel > ga ni > > e zna > > > sz > > > na sporcie,to idz sobie na forum o polityce Osamy bina ! > > > > a gra east z west ..ot co:-) koszykowka i te kutasy z mojej strony przegrywaja To nie taki duzy problem,gorsze jest to,ze moja druzyna ze szmaciarzami w hockey przegrala ! Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: A dlaczego twardziej? Raczej bardziej miekko, nie? 11.02.02, 01:34 Gość portalu: Egon napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > No dobra, zapytam otwarcie: a komu wlasciwie kibicujemy? I w jakiej d > ziedz > > inie > > > sportu? > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > I dobrze ci tak, przegrywacie, hehehe > > > > > > > > > > nie wiesz sierotko co mowisz ...przelknij najpierw bo pluje > sz .. > > . > > > > > > > > He he he ! Z Helgi kibic jak z mojego kota mysz arabska ! Jak si > e Hel > > ga ni > > > e zna > > > > sz > > > > na sporcie,to idz sobie na forum o polityce Osamy bina ! > > > > > > > a gra east z west ..ot co:-) koszykowka i te kutasy z mojej strony przegry > waja > > To nie taki duzy problem,gorsze jest to,ze moja druzyna ze szmaciarzami w hock > ey > przegrala ! he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: A dlaczego twardziej? Raczej bardziej miekko, nie? IP: *.proxy.aol.com 11.02.02, 01:39 _angel_ napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > _angel_ napisał(a): > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > No dobra, zapytam otwarcie: a komu wlasciwie kibicujemy? I w jak > iej d > > ziedz > > > inie > > > > sportu? > > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > > > I dobrze ci tak, przegrywacie, hehehe > > > > > > > > > > > > nie wiesz sierotko co mowisz ...przelknij najpierw bo > pluje > > sz .. > > > . > > > > > > > > > > He he he ! Z Helgi kibic jak z mojego kota mysz arabska ! J > ak si > > e Hel > > > ga ni > > > > e zna > > > > > sz > > > > > na sporcie,to idz sobie na forum o polityce Osamy bina ! > > > > > > > > > > a gra east z west ..ot co:-) koszykowka i te kutasy z mojej strony pr > zegry > > waja > > > > To nie taki duzy problem,gorsze jest to,ze moja druzyna ze szmaciarzami w > hock > > ey > > przegrala ! > > he he he Jak ty sie cieszysz z tego ,to napewno w tej zacofanej Minnesocie mieszkasz,gdzie barany za konie kowbojow z N.Y. podaja sie... Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: A dlaczego twardziej? Raczej bardziej miekko, nie? 11.02.02, 01:49 Gość portalu: Egon napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > No dobra, zapytam otwarcie: a komu wlasciwie kibicujemy? I > w jak > > iej d > > > ziedz > > > > inie > > > > > sportu? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > I dobrze ci tak, przegrywacie, hehehe > > > > > > > > > > > > > > nie wiesz sierotko co mowisz ...przelknij najpier > w bo > > pluje > > > sz .. > > > > . > > > > > > > > > > > > He he he ! Z Helgi kibic jak z mojego kota mysz arabsk > a ! J > > ak si > > > e Hel > > > > ga ni > > > > > e zna > > > > > > sz > > > > > > na sporcie,to idz sobie na forum o polityce Osamy bina > ! > > > > > > > > > > > > > a gra east z west ..ot co:-) koszykowka i te kutasy z mojej stro > ny pr > > zegry > > > waja > > > > > > To nie taki duzy problem,gorsze jest to,ze moja druzyna ze szmaciarz > ami w > > hock > > > ey > > > przegrala ! > > > > he he he > > Jak ty sie cieszysz z tego ,to napewno w tej zacofanej Minnesocie mieszkasz,gdz > ie > barany za konie kowbojow z N.Y. podaja sie... nie Egonie...zle mnie zrozumiales...nie ciesze sie z porazki ..raczej z tego jak to ujales...no co mam poczucie humoru...niekiedy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: A dlaczego twardziej? Raczej bardziej miekko, nie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 01:35 Gość portalu: Egon napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > No dobra, zapytam otwarcie: a komu wlasciwie kibicujemy? I w jakiej d > ziedz > > inie > > > sportu? > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > > > I dobrze ci tak, przegrywacie, hehehe > > > > > > > > > > nie wiesz sierotko co mowisz ...przelknij najpierw bo pluje > sz .. > > . > > > > > > > > He he he ! Z Helgi kibic jak z mojego kota mysz arabska ! Jak si > e Hel > > ga ni > > > e zna > > > > sz > > > > na sporcie,to idz sobie na forum o polityce Osamy bina ! > > > > > > > a gra east z west ..ot co:-) koszykowka i te kutasy z mojej strony przegry > waja > > To nie taki duzy problem,gorsze jest to,ze moja druzyna ze szmaciarzami w hock > ey > przegrala ! To na ile telewizorow na raz ogladasz? hi hii Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ gdzie Egon? 11.02.02, 02:04 Helga gdzie go wcielo?...nie wiesz czasem? myslisz ze poszedl z kotem na spacer? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: gdzie Egon? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 02:07 _angel_ napisał(a): > Helga gdzie go wcielo?...nie wiesz czasem? > myslisz ze poszedl z kotem na spacer? Sa dwie mozliwosci. Poszedl z kotem na spacer, albo poszedl do smietnika zeby sobie uciac pogawedke z sasiadem ktory tam mieszja i sie nazywa roccoon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: gdzie Egon? IP: *.proxy.aol.com 11.02.02, 02:20 Gość portalu: Helga napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > Helga gdzie go wcielo?...nie wiesz czasem? > > myslisz ze poszedl z kotem na spacer? > > Sa dwie mozliwosci. Poszedl z kotem na spacer, albo poszedl do smietnika zeby > sobie uciac pogawedke z sasiadem ktory tam mieszja i sie nazywa roccoon. > WY DURNE BABY! ODWALCIE SIE OD MOJEGO KOTA ! OK? ON NAWET WASZYCH NICKOW WYSEPLENIC PRZEZ ZEBY SWOJE NIE POTRAFI,a wy glupole na jezykach swoich swedzacych od potu sledzia macie go od kilku godzin juz !Jak chcecie ze mna dalej dyskutowac o milosci miedzyludzkiej,to zwierzeta domowe w to nie wtracajcie,bo na zoofilki wyjdziecie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: gdzie Egon? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 02:24 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > _angel_ napisał(a): > > > > > Helga gdzie go wcielo?...nie wiesz czasem? > > > myslisz ze poszedl z kotem na spacer? > > > > Sa dwie mozliwosci. Poszedl z kotem na spacer, albo poszedl do smietnika z > eby > > sobie uciac pogawedke z sasiadem ktory tam mieszja i sie nazywa roccoon. > > > > WY DURNE BABY! ODWALCIE SIE OD MOJEGO KOTA ! OK? ON NAWET WASZYCH NICKOW > WYSEPLENIC PRZEZ ZEBY SWOJE NIE POTRAFI,a wy glupole na jezykach swoich > swedzacych od potu sledzia macie go od kilku godzin juz !Jak chcecie ze mna dal > ej > dyskutowac o milosci miedzyludzkiej,to zwierzeta domowe w to nie wtracajcie,bo > na > zoofilki wyjdziecie ! Egon. Czy jestes pewien ze Angel to dama? Bo on mi opowiedzial o swoim fiucie i podal rozmiary. A czy jestes pewien ze Angel to nie jest pozagrobowe wcielenie Kingfisza albo Mr.Conti? Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: gdzie Egon? 11.02.02, 02:27 Gość portalu: Helga napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > Helga gdzie go wcielo?...nie wiesz czasem? > > > > myslisz ze poszedl z kotem na spacer? > > > > > > Sa dwie mozliwosci. Poszedl z kotem na spacer, albo poszedl do smietn > ika z > > eby > > > sobie uciac pogawedke z sasiadem ktory tam mieszja i sie nazywa rocco > on. > > > > > > > WY DURNE BABY! ODWALCIE SIE OD MOJEGO KOTA ! OK? ON NAWET WASZYCH NICKOW > > > WYSEPLENIC PRZEZ ZEBY SWOJE NIE POTRAFI,a wy glupole na jezykach swoich > > swedzacych od potu sledzia macie go od kilku godzin juz !Jak chcecie ze mn > a dal > > ej > > dyskutowac o milosci miedzyludzkiej,to zwierzeta domowe w to nie wtracajci > e,bo > > na > > zoofilki wyjdziecie ! > > > Egon. Czy jestes pewien ze Angel to dama? Bo on mi opowiedzial o swoim fiucie i > > podal rozmiary. A czy jestes pewien ze Angel to nie jest pozagrobowe wcielenie > Kingfisza albo Mr.Conti? niedlugo to i ja zostane pedalem...raz mnie nazwano knurem a teraz (durna) baba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: gdzie Egon? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 02:30 _angel_ napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > Helga gdzie go wcielo?...nie wiesz czasem? > > > > > myslisz ze poszedl z kotem na spacer? > > > > > > > > Sa dwie mozliwosci. Poszedl z kotem na spacer, albo poszedl do s > mietn > > ika z > > > eby > > > > sobie uciac pogawedke z sasiadem ktory tam mieszja i sie nazywa > rocco > > on. > > > > > > > > > > WY DURNE BABY! ODWALCIE SIE OD MOJEGO KOTA ! OK? ON NAWET WASZYCH N > ICKOW > > > > > WYSEPLENIC PRZEZ ZEBY SWOJE NIE POTRAFI,a wy glupole na jezykach swoi > ch > > > swedzacych od potu sledzia macie go od kilku godzin juz !Jak chcecie > ze mn > > a dal > > > ej > > > dyskutowac o milosci miedzyludzkiej,to zwierzeta domowe w to nie wtra > cajci > > e,bo > > > na > > > zoofilki wyjdziecie ! > > > > > > Egon. Czy jestes pewien ze Angel to dama? Bo on mi opowiedzial o swoim fiu > cie i > > > > podal rozmiary. A czy jestes pewien ze Angel to nie jest pozagrobowe wciel > enie > > Kingfisza albo Mr.Conti? > > niedlugo to i ja zostane pedalem...raz mnie nazwano knurem a teraz (durna) baba > ! No wlasnie, Angel. Wyjasnijmy to sobie. Uwazaj, pytam po kolei, zebys lepiej zrozumial. Tylko po dwa pytania na raz. 1. Czy masz web camera? 2. Czy masz wedki? Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: gdzie Egon? 11.02.02, 02:33 Gość portalu: Helga napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > > > > > _angel_ napisał(a): > > > > > > > > > > > Helga gdzie go wcielo?...nie wiesz czasem? > > > > > > myslisz ze poszedl z kotem na spacer? > > > > > > > > > > Sa dwie mozliwosci. Poszedl z kotem na spacer, albo poszedl > do s > > mietn > > > ika z > > > > eby > > > > > sobie uciac pogawedke z sasiadem ktory tam mieszja i sie na > zywa > > rocco > > > on. > > > > > > > > > > > > > WY DURNE BABY! ODWALCIE SIE OD MOJEGO KOTA ! OK? ON NAWET WASZ > YCH N > > ICKOW > > > > > > > WYSEPLENIC PRZEZ ZEBY SWOJE NIE POTRAFI,a wy glupole na jezykach > swoi > > ch > > > > swedzacych od potu sledzia macie go od kilku godzin juz !Jak chc > ecie > > ze mn > > > a dal > > > > ej > > > > dyskutowac o milosci miedzyludzkiej,to zwierzeta domowe w to nie > wtra > > cajci > > > e,bo > > > > na > > > > zoofilki wyjdziecie ! > > > > > > > > > Egon. Czy jestes pewien ze Angel to dama? Bo on mi opowiedzial o swoi > m fiu > > cie i > > > > > > podal rozmiary. A czy jestes pewien ze Angel to nie jest pozagrobowe > wciel > > enie > > > Kingfisza albo Mr.Conti? > > > > niedlugo to i ja zostane pedalem...raz mnie nazwano knurem a teraz (durna) > baba > > ! > > No wlasnie, Angel. Wyjasnijmy to sobie. Uwazaj, pytam po kolei, zebys lepiej > zrozumial. Tylko po dwa pytania na raz. > > 1. Czy masz web camera? > > 2. Czy masz wedki? > 1. o lebie dostalas wyzej odpowiedz 2.wedki nie mam ale haczyk jest:-) Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: gdzie Egon? 11.02.02, 02:25 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > _angel_ napisał(a): > > > > > Helga gdzie go wcielo?...nie wiesz czasem? > > > myslisz ze poszedl z kotem na spacer? > > > > Sa dwie mozliwosci. Poszedl z kotem na spacer, albo poszedl do smietnika z > eby > > sobie uciac pogawedke z sasiadem ktory tam mieszja i sie nazywa roccoon. > > > > WY DURNE BABY! ODWALCIE SIE OD MOJEGO KOTA ! OK? ON NAWET WASZYCH NICKOW > WYSEPLENIC PRZEZ ZEBY SWOJE NIE POTRAFI,a wy glupole na jezykach swoich > swedzacych od potu sledzia macie go od kilku godzin juz !Jak chcecie ze mna dal > ej > dyskutowac o milosci miedzyludzkiej,to zwierzeta domowe w to nie wtracajcie,bo > na > zoofilki wyjdziecie ! Helga...wkurzylas Egona!..dostaniesz za to wpierdol! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Egon? Jak myslisz? To chyba jednak jest wizyta poz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 02:51 To chyba jednak jest wizyta pozagrobowa, jak uwazasz? Angel mowi ze nie ma wedki. Ja w Kingfisza bez wedki nie wierze, bo on by predzej z wlasnego nicka zrezygnowal niz z wedki. To w takim razie ten aniol to Mr.Conti? Jak myslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Wqrwilam sie. Ide po piwo. Gdzie jestescie?!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 02:55 Gość portalu: Helga napisał(a): > To chyba jednak jest wizyta pozagrobowa, jak uwazasz? Angel mowi ze nie ma > wedki. Ja w Kingfisza bez wedki nie wierze, bo on by predzej z wlasnego nicka > zrezygnowal niz z wedki. To w takim razie ten aniol to Mr.Conti? Jak myslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Wqrwilam sie. Ide po piwo. Gdzie jestescie?!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 11.02.02, 03:15 Gość portalu: Helga napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > To chyba jednak jest wizyta pozagrobowa, jak uwazasz? Angel mowi ze nie ma > > > wedki. Ja w Kingfisza bez wedki nie wierze, bo on by predzej z wlasnego ni > cka > > zrezygnowal niz z wedki. To w takim razie ten aniol to Mr.Conti? Jak mysli > sz? > Tu kazdy moze byc nawet pan Nikita Burzuk ! Chcieliscie demokracji ,to ja macie ! Czy Angel to MR.CONTI czy Mr. Kingfish,to ich sprawa. Tu w Ameryce nikt sie nie pyta o zadne zameldowanie! Social Security number jest twoim I.D. najpewniejszym na cale zycie ! Jak do Polski ta technika dojdzie,to mniej zlodziei samochodow i panienek zagranicznych bedzie,naprawde! Tatko mi to powiedzial dzisiaj,przy kolacji rodzinnej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Wqrwilam sie. Ide po piwo. Gdzie jestescie?!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 03:23 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > Gość portalu: Helga napisał(a): > > > > > To chyba jednak jest wizyta pozagrobowa, jak uwazasz? Angel mowi ze n > ie ma > > > > > wedki. Ja w Kingfisza bez wedki nie wierze, bo on by predzej z wlasne > go ni > > cka > > > zrezygnowal niz z wedki. To w takim razie ten aniol to Mr.Conti? Jak > mysli > > sz? > > > > Tu kazdy moze byc nawet pan Nikita Burzuk ! Chcieliscie demokracji ,to ja macie > ! > Czy Angel to MR.CONTI czy Mr. Kingfish,to ich sprawa. Tu w Ameryce nikt sie nie > > pyta o zadne zameldowanie! Social Security number jest twoim I.D. najpewniejszy > m > na cale zycie ! Jak do Polski ta technika dojdzie,to mniej zlodziei samochodow > i > panienek zagranicznych bedzie,naprawde! Tatko mi to powiedzial dzisiaj,przy > kolacji rodzinnej ! Ty Egon tez jestes podejrzany typ. Jak sam sie do kogos przyczepisz to takie przesluchanie robisz ze hej. A tu raptem ci sie na obrone sil anielskich zebralo! Ja z tego wszystkiego sie za piwo wzielam. To mi zreszta dobrze zrobi na trawienie, bo sie troche zapchalam. Jak ta sila anielska niewinna jest, to jej nic nie bedzie. A jak siedzi tylkiem w cieplym piaseczku i sie nabija ze mamy wlaczone ogrzewanie (bo ty chyba tez masz?) to niech teraz gaciami trzesie! I niech nie udaje ze nie czyta co bedzie dalej! No dobra. Juz nie bede przesluchiwac. Ale jakbys mi pomogl zamiast wtykac nosa w ten telewizor, to bysmy sie od razu dowiedzieli! Sila anielsko wylaz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga No Egon co ty? Nie zlosc sie! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 03:30 Jak uwazasz ze przesadzilam i obrazilam Angela to przepraszam, naprawde. Nudzilo mi sie, wsadziles nos w telewizor i tak jakos samo wyszlo drobne przesluchanko. Angela tez oczywiscie przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś