Dodaj do ulubionych

Administracjo! Skasoaliście mnie za niecenzuralne

IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 06.02.04, 15:36
zwroty, ok.
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10569038&a=10584259
Ale czemu zostawiliście posty psychopaty piejącego z zachwytu nad tragedią
Polski???
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10569038&a=10584149
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10569038&a=10584125
Obserwuj wątek
    • kochanka A co tu cenzurowac???? 06.02.04, 15:45
      Co tu wycinac? Odpowiedz mu zamist glowe wkladac do cenzuralnego piachu.

"Ty mow sobie o czym chcesz. Klepac mozna o wszystkim. Madry czlowiek zawsze
      do
      czegos dojdzie, madry narod tez. hehe! do czego doszla albo dojdzie Polska?
      Juz w krotce do 30% bezrobocia i glodu!"

"I guzik madry narodzie dostaniecie. Na smyczy was Bush przez park
      amerykanskich
      interesow przeprowadzi i ttle! To jest jeszcze jedna lekcja z ktorej MADRY
      Polak nic sie nie nauczy. Lekcja zreszta ktora sie wiele razy w historii tego
      tak madrego narodu powtarzala:-)"
      • Gość: Tomson Paszkwile szkalujące Polaków poprzez wyrażanie IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 06.02.04, 15:48
        radości nad tragedią Polski.
        • kochanka A ty tego nie robisz prawie w kazdym swoim poscie? 06.02.04, 16:09
          Plucie na innych ma to do siebie ze w sloneczny dzien na spacer z parasolem
          trzeba wychodzic.

Dziecinny jestes i bardzo mi przypominasz komuchow ktorych zycie i realny
          swiat juz dawno wykonczyl.
          • kochanka Ty nawet nie rozumiesz 06.02.04, 16:17
            Ze jak sie smiejesz z Polakow ktorzy pracy na zachodzie szukaja, smiejesz sie
            z losu polskiego narodu ktorego kraj nie moze im zapewnic cos tak podstawoego
            dla godnosci czlowiek jak praca i mozliwosc utrzymania swojej rodziny.
            Inzynier wyksztalcony w Polsce szorujacy w USA kible, jak ty to
            zapreszentowales, nie musi sie wstydzic za prace ktora pozwal mu nakarmic
            swoje dzieci. Wstyd jest po stronie naszego kraju ktory mu pracy zapewnic nie
            moze.
            • Gość: abc Re: Ty nawet nie rozumiesz IP: 5.3R2D* / *.cogeco.net 06.02.04, 16:26
              Kapitalizm z pelnym zatrudnieniem nie moze byc chyba kapitalizmem.
              Taka bowiem jest stuktura tego krysztalu
              • j-k struktura krysztalu... kapitalistyczna, tylko? 06.02.04, 16:46
                diabel (jak poviadaja) tkwi w szczegolach.
                jezeli bezrobocie wynosi 5- 6 %
                (jak np. w Holandii, gdzie 30 % ludzi pracuje na pol etatu).
                Oznacza to, ze tracac prace szukasz nowej przez 3 - 6 miesiecy,
                spokojnie otrzymujac w tym czasie zasilek dla bezrobotnych...

Jezeli betrobocie wynosi 15 % (Hiszpania), czy 20 % (Polska), oznacza to ,
                ze setki tysiecy ludzi sa bezrobotni ponad rok, traca prawo do zasilku
                i traca kontakt z praca...
                A to juz inny wymiar...

Polecam zatem przyklad Holandii...
                lepiej pracowac chocby na pol etatu, ale miec swoje miejsce w spoleczenstwie.

• Gość: Tomson Ale mam powody by się z nich śmiać. IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 06.02.04, 16:49
              kochanka napisała:

> Ze jak sie smiejesz z Polakow ktorzy pracy na zachodzie szukaja,
              Nim zacząłem pisywać na tym forum nic nie miałem do Polaków z USA, ale gdy
              tutaj poznałem tępotę płynącą z ich postów, wszystko zaczeło się układać w
              logiczną całość i zrozumiałem skąd wzieły się polish jokes.

> smiejesz sie
              > z losu polskiego narodu ktorego kraj nie moze im zapewnic cos tak podstawoego
              > dla godnosci czlowiek jak praca i mozliwosc utrzymania swojej rodziny
              Nie śmieję się lecz ubolewam, bo sam jestem Polakiem, a te polaczkowate ścierwa
              z USA nabijają się i uznają że są czymś lepszym od innych Polaków.
              Ubolewan nad wynikającą z naiwności głupotą, która obaliło w latach 80-ych
              która jako jedyna w historii Polski dała każdemu godne i bezpieczne życie.

> Inzynier wyksztalcony w Polsce szorujacy w USA kible, jak ty to
              > zapreszentowales, nie musi sie wstydzic za prace ktora pozwal mu nakarmic
              > swoje dzieci. Wstyd jest po stronie naszego kraju ktory mu pracy zapewnic nie
              > moze.
              A co ma móc nasz kraj??? Wymień mi jedno państwo które po IIWŚ bez niczyjej
              pomocy doskoczyło do najlepiej rozwiniętych krajów. Karty zostały rozdane w XIX
              wieku, gdy Polski nie było na mapie, potem już nic nie dało się zrobić, bo
              syndykat bogatych państw poprzez globalny kapitalizm pilnuje by biedniejsze
              kraje były całkiem uzależnione od nich.
          • Gość: Tomson Na nikogo nie pluję, najwyżej zwalczam zło. IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 06.02.04, 16:42
            A tem muł cieszy się z głodu i bezrobocia w Polsce, oraz z tego że USA
            beszczelnie traktuje nasz kraje, a tu już zwykłe skurwysyństwo.
            • Gość: BERBER Czy mozliwe jest znikniecie nowo rozpoczety watek IP: *.acn.waw.pl 06.02.04, 16:44
              majacy nie wiecej niz 10 min moze zniknac??
              Bo tak wlasnie sie stalo z tematem rozpoczetym przez jarka-nudziasza,gdzie mu
              odpowiedzialem i zadalem pytanie(moze nie poprawny)
              Administracja nie kasowala go tradycyjnie tylko zlokwidowala caly tytul z
              listy.
            • tak-uwazam Tomson, tutaj zbior twoich wypocin intelektualnych 06.02.04, 16:51
              Ponizej kilka zebranych intelektualnych wypocin Tomsona:

Wypocina numer 1,
              Pamietaj jednak ze w Polsce takie glaby jak
              przygniatajaca wiekszosc mieszkanców jackowa to skrajny margines.

Wyppocina numer 2,
              Wytlumacz mi jedno, bo to calkiem wychodzi poza moja zdolnosc pojmowania.
              Jak mozna urodzic sie Polakiem i trzymac wraz z wrogami Polski przeciw niej,
              naprawde niemoge pojac na czym polega rozumowanie zdrajców takich jak ty???

Wypocina numer 3,
              Wiadomosc zostala usunieta ze wzgledu na zlamanie prawa lub regulaminu.

Powyzsze kopie to osiagniecia filozxoficznego przemyslenia nijakiego Tomsona,
              cwierc inteligenta, ktory nawoluje do kontynuowania glupoty,
              swistania szabelka oraz pieniactwa.

Trudno z czlowiekiem o niskim IQ rozmawiac skoro w jednym miejscu pisze ze Polska to:
              ..."przygniatajaca wiekszosc mieszkanców jackowa to skrajny margines"...
              i zaraz mowi o przewadze intelektualnej kraju nad kazdym innym w swiecie !
              zwlaszcza jak napisal szkoly zawodowe z przewaga nauczania nad uniwersytetami amerykanskimi
              ...a my wiemy ze szkoly zawodowe w kraju ksztalcily roboli,
              ktorzy teraz sa nie zatrudnieni i nikomu nie potrzebni ...z swoja wiedza i fachowym przygotowaniem :))))

A ja swoje i nawoluje - narodzie ucz sie, stworz mozliwosci nauki dla kazdego swego obywatela...
              tego z Jackowa i tego z miasta...

Nastepnie pisze o jakiejs slabosci osobistej..."trzymac wraz z wrogami Polski przeciw niej,
              naprawde niemoge pojac na czym polega rozumowanie zdrajców takich jak ty???"

Zadalem Tomsonowi kilka razy pytania - co czlowieku proponujesz Polsce i Polakom?

Do broni ?- aby wykrwawic narod w imie jakis durnych przekonan...
              Nie wiem czy ten czlowiek pamieta plakaty z okresu WWII - Dobry Niemiec to Zabity Niemiec!
              A moze Tomson reprezentuje jaks obca agenture i chce wprowadzic w kraju podobne schematy myslowe...
              czym mniej narodu - to lepiej dla obcych?

Doprawdy trudno jest zrozumiec takiego czlowieka, ktoremu nawet cenzor wykresla wypowiedz...Kompletny brak osobistej inteligencji zeby nie moc przekazac
              kulturalnie swojej mysli ...

Tomson, przestan pocic sie przy klawiaturze i nie zabieraj nam czasu swoimi durnotami...
              jesli nawet nie umiesz zauwazyc...gdzie kto stoi w swiecie i na jakim poziomie !!!

• nierzyd dlaczego - dlatego 06.02.04, 20:04
      Gość portalu: Tomson napisał(a):

> Ale czemu zostawiliście posty psychopaty piejącego z zachwytu nad tragedią
      > Polski???

Bo ten psychopata jest obrzezany a ty nie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka