Gość: CCCP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.04, 18:04 Gdyby na przyklad crassula posliznela sie na mydle i wpadla na pionowo stojacy noz ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jarek-nudziasz Ktory niechcaco jakos Arab trzymal w dloni. IP: *.fastres.net 12.02.04, 18:58 i byl calkowicie pozytywnie do Marcussa nastawiony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka To juz nie po raz pierwszy IP: *.ifn-magdeburg.de 12.02.04, 19:08 ale i Pan jest czujny Jarku. Pozdrowienia za brak obojetnosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 CCCP a wygładałeś na rozsądnego... 12.02.04, 19:11 ... człowiek (w wątku kaszubskim prynajmniej)! Co się z tobą stało? Gdzie twój umiar i przysłowiowa kaszubska cierpliwość? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka To nie on!!! IP: *.ifn-magdeburg.de 12.02.04, 19:18 Panie abstrakt. Znow podszywka. Wogole nie pisal w ten sposob nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus to chyba nie jest oryginalny CCCP 12.02.04, 19:18 a ktos tam kto sie pod niego podszywal juz wczesniej... w kazdym razie - > mieszkam w warszawie i bywam czesto w w wielu lokalach... jak chcesz sprobowac...go on...let's try... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Ten sam podszywacz co poprzednio IP: *.ifn-magdeburg.de 12.02.04, 19:29 a chwyt ponizej pasa. Ale chroni go to ze nie pisze z roznych IP i ze ma swoj styl pisania. Niech Pan sie nie martwi Marcussie, nie tacy grozni Ci straszacze. Jeszcze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
jeled.katan Re: Ten sam podszywacz co poprzednio 12.02.04, 19:32 Gość portalu: ANka napisał(a): > a chwyt ponizej pasa. Ale chroni go to ze nie pisze z roznych IP i ze ma swoj > styl pisania. > Niech Pan sie nie martwi Marcussie, nie tacy grozni Ci straszacze. Jeszcze nie. A czy Pan sie martwil, Panie Marcussie? Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus panno ANko...M.C. nie tylko na forum 12.02.04, 19:33 jest duzy,silny i bardzo bardzo zly :))))))))))))) i jakos wybitnie nie powaza takiego.... poza tym jak mu nie odpowiadaja lokale w warszawie to informuje ze lasy wokol warszawy sa rowniez geste i bardzo bardzo piekne :) Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 m_c 12.02.04, 20:00 jak już pojedynek to tylko na arenie :-) Ty oczywiście z gladiusem w ręku a on (podszywkowy CCCP) z kozikiem! Pozdrawiam P.S. Lasy pod Warszawą są rzeczywiście piękne (zwłaszacz o tej porze roku i pod Otwockiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Rozmarzyliscie sie Panowie IP: *.ifn-magdeburg.de 12.02.04, 20:21 no w kwestii lasow, nie tych kozikow. Ja w kazdym razie nie z tych panien co za sekundantow robia, ani nie od kwiatow na grobach. Ja od tych wiosennych, co to zawsze po zimie.. Choc panna juzem tylko z nazwy, Dygne pieknie i z uszanowaniem Panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.poniatowski Re: Ten sam podszywacz co poprzednio 12.02.04, 20:58 to syjonista Fredzio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Ok. To spotykamy się jutro w Błękitnej Ostrydze? IP: 194.132.65.* 12.02.04, 20:40 marcus_crassus napisał: > a ktos tam kto sie pod niego podszywal juz wczesniej... > > w kazdym razie - > mieszkam w warszawie > > i bywam czesto w w wielu lokalach... Wiem, wiem, że bywasz. Jesteś z tego sławna. Fredzio mówi, że jesteś legenda. Odpowiedz Link Zgłoś