Dodaj do ulubionych

Strach, horror, terror, Hollywood

29.03.10, 03:21
preconditioning, propaganda przygotowujaca swiat na nadejscie
faszyzmu:
eclipptv.com/viewVideo.php?video_id=11036&title=Examples_of_HOLLYWOOD_pre_conditioning
Obserwuj wątek
    • felusiak1 wytrzeźwieć pora 29.03.10, 04:55
      nie byłeś na tym w kinie? nie mogłeś. 12 lat temu takich małolatów nie wpuszczali.
      www.imdb.com/title/tt0133952/
      • misterpee Re: strach i horror - nasza przyszlosc 29.03.10, 13:02
        www.youtube.com/watch?v=5I196e-Nnc0&feature=player_embedded
        • elka-sulzer Re: Good evening, my fellow Americans. 30.03.10, 05:32
          Now this conjunction of an immense military establishment and a
          large arms industry is new in the American experience. The total
          influence
          • hubert100 Re: Good evening, my fellow Americans. 30.03.10, 06:10
            No i wezmy w kontekscie tego wszystkiego taka Polske. Barany sobie ubzduraly ze
            US to sa ich przyjaciele. Toleruja baranow tak dlugo jak dlugo sa im potrzebni i
            robia dla nich brudna robote. Jak sie rola skonczy to Slowianie beda rasa do
            likwidacji, porownywalni do tych z Haiti....
      • br0fl0vski Re: wytrzeźwieć pora 30.03.10, 06:25
        www.youtube.com/watch?v=MsK9GQu45NU&feature=PlayList&p=EBD111B7063B131D&playnext=1&playnext_from=
        PL&index=9
        • br0fl0vski Re: wytrzeźwieć pora 30.03.10, 06:28
          www.youtube.com/watch?v=CpGDKeg76S8&feature=related
          • felusiak1 celenteto szajster 30.03.10, 07:27
            przecież wszyscy wiedzą, że to szajster.
            wystarczy poczytać jego prognozy.
            www.trendsresearch.com/forecast.html
            szczególnie polecam klikać na "Economic 9/11" (prediction of Sept. 2008 financial calamity)
            co? nie klika się? ciekawe....

• hubert100 Re: celenteto szajster 30.03.10, 10:39
              iraqwar.mirror-world.ru/article/120605
              • hubert100 Re: celenteto szajster 30.03.10, 11:07
                www.gold-eagle.com/editorials_08/ing032610.html
                • elka-sulzer Re: celenteto szajster? 30.03.10, 18:28
                  Noooo, cos podobnego?!
                  I kto to pwiedzial, felusiak jeden? Ekonomista, niesprawdzona
                  wyrocznia, ktorej przepowiedznie co rusz to laduja na smietniku
                  histroii.
                  • felusiak1 Re: celenteto szajster? 30.03.10, 18:45
                    elżuniu, ja nie zajmuję się przepowiedniami i niczego poza zwycięstwem busza nad
                    kerrym nie przepowiedziałem. twierdzę, że celento to szajster
                    który nie przepowiada nic. kliknij sobie tam gdzie da sie kliknąć i poczytaj. w
                    tej chwili według niego powinniśmjy znajdować się w stadium rewolty przeciwko
                    wysokim podatkom i dwucyfrowej inflacji.
                    • elka-sulzer Re: celenteto szajster? 30.03.10, 19:19
                      nie twierdziles za masmediami, ze ekonomia USA ma sie swietnie,
                      kiedy "szajsterzy" jak ten z linku i paru innych przepowiadali jej
                      upadek? No, no, nie sadzilam, ze mam az tak krotka pamiec. No coz
                      lata robia swoje.
                      • felusiak1 moje dziecko 30.03.10, 19:29
                        twierdziłem, ze ma sie swietnie w czasie kiedy miała sie swietnie.
                        to nie była przepowiednia lecz stwierdzenie faktu.
                        powyższe było odpowiedzią na wasze brednie o upadajacej ekonomii w czasie kiedy
                        nic ale to nic nie wskazywało na recesję. nawet jeden mój rozmówca podał link
                        majacy potwierdzić, że recesja nadchodzi. szkopuł w tym, że link zaprzecał jego
                        tezie. biedal nie przeczytał nic poza tytułem.
                        ps. nigdy nie powielam tu massmediów. często zaprzeczam podawanym przez nie
                        "wiadomościom"
                        • misterpee Re: Felusiak konspirator 30.03.10, 19:48
                          w calosci popiera gangsterow.
                        • elka-sulzer Re: moj ty felusiu, misiaczku 30.03.10, 20:31
                          felusiak1 napisał:

> twierdziłem, ze ma sie swietnie w czasie kiedy miała sie swietnie.
                          > to nie była przepowiednia lecz stwierdzenie faktu.

Poszukaj sobie swoich wlasnych wypowiedzi z konca 2009 roku,
                          kiedy to ekonomia USA TWOIM zdaniem miala sie ciagle swietnie ...
                          Ja mam krotka pamiec, misiaczku, ale nie az tak krotka jak ci sie
                          wydaje. To nie przepowiednia, to stwierdzenie faktu, ktory niestety
                          nie potwierdza tego o czym usilujesz mnie przekonac.
                          • hubert100 Re: moj ty felusiu, misiaczku 30.03.10, 21:18
                            Trzeba zawsze robic odwrotnie jak "dzieciaczek" mowi a nie stracisz.....PS
                            Pamietacie jego zlottttttttttttttttttttttttto jak bylo po $450????? A teraz
                            nawet tym zlotttttym zebem nie gryzie aby go czasem nie zlamac...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka