Dodaj do ulubionych

Robie sie cyniczny ,... Dlaczego ?

IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 11.03.04, 16:57
Olewam wszystkie gromy , ktore sie sypia na mnie i na reszte polskiej choloty
ze strony naszych zydowskich przyjaciol ,...

Nie szczedza nam pouczen , strofuja przy kazdej okazji zarzucajac
antysemityzm wyzywajac od zydo-zercow , mimo ze osobiscie przekladam soczysty
steak'a zamiast zakaski z Tomka czy Oskara :)

Od kilku miesiecy przygladam sie tu pewnemu typkowi , obserwuje stosunek
naszych zydowkich rozmowcow w stosunku do niego ,... Stosunek nienaganny z
wyrazna adoracja ,... Och jaki on "ostry" !

Szwenda sie ta menda po gazecie pod kilkoma nick'ami zaleznie od pogody i
ubliza wszystkim , obecnym i nieobecnym , ... Dla tych co nie wiedza - Jeden
z jego nick'ow to nazwisko masowego mordercy , ktory z zimna krwia zamordowal
ponad 30 osob i drugie tyle ciezko zranil podczas modlitwy w swiatyni .

Kazdy swoj "wystep" na FS konczy Hail dla swojego bozka , psychopaty ,
ktorego retoryka w stosunku do Arabow nie roznila sie od od retoryki innego
psychopaty w stosunku do Zydow ,...

Cale szczescie ze za jego retoryka nie stala armia a jeszcze wieksze , ze
znalazl sie jeden taki z jajami i go odstrzelil zanim oglupil zydowski narod
i pokazal na co go stac .

Slady po sobie jednak zostawil - Smierdza do nieba na tym forum ,...

You stink !!! boruch !

uklony
Obserwuj wątek
    • Gość: mis Re: Robie sie cyniczny ,... Dlaczego ? IP: *.bchsia.telus.net 11.03.04, 17:03
      myslisz,ze boruch to nowy nick zyda-pederasty z Petah Tikvah,wojo ?
    • Gość: Tomek44 Re: Robie sie cyniczny ,... Dlaczego ? IP: 5.5R* / *.inter.net.il 11.03.04, 17:49
      Zrobie sie tez cyniczny i powien Ci, ze widze objawy zdrowienia.
      A dlaczego, tego Ci nie powiem.
      Apropos, Nie jestem juz cielecina, wiec dobrze ze zrezygnowales na rzecz
      dobrego steka, wolowy czy wieprzowy?
      Pozdrawiam
      T44
      • Gość: sp;lit Re: Robie sie cyniczny ,... Dlaczego ? IP: *.nas29.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 12.03.04, 15:05
        Jestes pewien ? A moze ja klamalem :) A co do pierwszej czesci zdania gdybys
        kiedys byl i slyszal w Ameryce jak czarni w rozmowie co drugie slowo nigger do
        siebie ,... Udawaj ze nie slyszysz !

Albo , jak chcesz to im zwroc uwage , ze nieladnie sie do siebie odnosza :)))

uklony

===============================================================================

ktore sie sypia na mnie i na reszte polskiej choloty ze strony naszych
        zydowskich przyjaciol ,...

• Gość: OSKAR Re: DO SPLITA IP: *.cablep.bezeqint.net 12.03.04, 17:34
          ...A MOZE TEN DODATEK CYNIZMU SYGNALIZUJE O RYCHLYM ZAMKNIECIU TWOJEGO ZMUDNEGO
          STRAGANU?

UKLONY
    • boruch_goldstein [...] 11.03.04, 18:01
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Wqrwiony2 Taaa - oto produkt degeneracji w wyniku chowu IP: *.crowley.pl 11.03.04, 18:16
        wsobnego...
        • boruch_goldstein znowu sie wqrwiasz, wqrwiencu? 11.03.04, 18:23
          Kahane Chai!
      • Gość: sp;lit Re: Robie sie cyniczny ,... Dlaczego ? He he he IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 11.03.04, 18:46
        Brawo ! ,... Przegiales tutaj , jestes pewien ? :))) Jak zwykle popisowka
        debila krypto-nazisty .

Nie mow ze sie przejezyczyles bo ty zawsze mowiesz co myslisz , Kahane szkola :)
        -------------------------------------------------------------------------------
        Twoj niemiecki "psychopata" wcale nie byl psychpata. Byl podobnym antysemita do
        Ciebie. Roznil sie od Kahane w dwoch zasadniczych sprawach. Nie mial krwi na
        wlasnych rekach. Nie nawolywal na likwidacje zadnego narodu.

==============================================================================

I tutaj ,... Bo mimo ze post o tobie , to nie do ciebie , taki wazny to ty nie
        jestes a zes gnojek to nie musisz przypominac ,... To widac !
        klaniaj mi sie! Klaniaj!

===============================================================================

Nie bede cie przekonywal skoro sie uparles ,... Kahane nie zaprzeczasz i git :)
        Twoj niemiecki "psychopata" wcale nie byl psychpata.

uklony , dla choloty i przyjaciol :)

• Gość: dana33 Re: Robie sie cyniczny ,... Dlaczego ? IP: *.adsl.actcom.co.il 11.03.04, 18:21
      ty sie, rozlupany nie robisz, ty jestes. a ze olewasz, to wiemy, nu, my ciebie
      tez, i to dokladnie.
      • Gość: Wqrwiony2 Pęcherz sobie odmroziłaś? Najpierw wchodziłaś IP: *.crowley.pl 11.03.04, 18:27
        Splitowi do d_py bez mydła, potem dostawałaś szczytowania kiedy jakaś świnia
        bluzgała pod jego adresem niewybrednym tekstem, potem sama wylewałaś pomyje -
        teraz zmiana strategii - Damuś udaje, że olewa. Pamiętaj - pij dużo kawy - to
        dobry diuretyk...
        • Gość: . Re: Pęcherz sobie odmroziłaś? Najpierw wchodziłaś+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 11.03.04, 18:35
          Obsikany!
          Szacunek do damy ciebie nie obowizuje?
          Dopiero niedawno byl dzien kobiet.
      • Gość: sp;lit Re: Robie sie cyniczny ,... Dlaczego ? IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 11.03.04, 19:12
        Szefowi Mossad'u komorka zginela ,... Ty dana policz swoje komorki palcem
        i wroc za 5 minut , bo komu jak komu , ale tobie by sie przydala ,...

Aha , do twoich z tylu blizej - Trepanacja niepotrzebna :)

uklony
        • Gość: dana33 Re: Robie sie cyniczny ,... Dlaczego ? IP: *.adsl.actcom.co.il 11.03.04, 19:19
          ciucius, lubie jak sie denerwujesz. tez twojego sqrwielskiego wscieklosc mi sie
          podoba. dobrana parka jestescie... :)
          • Gość: sp;lit Re: Robie sie cyniczny ,... Dlaczego ? IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 11.03.04, 19:59
            Shit !!! Niechcaco zapomnialem nadmienic , zebys brylanta sciagnela ,...

Dana ! mialo byc 5 minut nie 7 , nie imputuj mi tutaj ze masz ich wiecej bo
            ja wiem lepiej - Pomylilas i liczylas od nowa , sama nie wierzylas . Nu i co ?

uklony :)
          • ratttler Re: Robie sie cyniczny ,... Dlaczego ? 11.03.04, 21:41
            Dana , ja pare dni temu z tym tune-up , to calkiem serio propozycja byla i stoi

Ja ci jeszcze discount dorzuce i gwarancje . Jak ci podkrece tu , tam i gdzies
            jeszcze , bedziesz jak nowa i na gwarancji , zlote raczki mam :-)

Nu dana deal ?

narazie -
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka