you-know-who 22.06.10, 20:06 konflikty.wp.pl/kat,1020223,title,Wycofamy-sie-z-Afganistanu-nawet-bez-zgody-NATO,wid,12370560,wiadomosc.html cool. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
warmi2 Re: komorowski: wycofanie z afagnistanu z lub bez 22.06.10, 20:22 Niech wogole wystapia z NATO ... po co sie osmieszac podpisujac przypierza ktorych warunkow nie potrafimy dotrzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
you-know-who Re: komorowski: wycofanie z afagnistanu z lub bez 22.06.10, 20:30 glosuje za. Odpowiedz Link Zgłoś
warmi2 Re: komorowski: wycofanie z afagnistanu z lub bez 22.06.10, 20:33 Ja tez .. szczegolnie ze zyje w USA i potencjalna mozliwosc wysylania zolnierzy USA w obronie przyslowiowego Gdanska , nie bardzo mi sie widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
you-know-who Re: komorowski: wycofanie z afagnistanu z lub bez 22.06.10, 20:46 nie martw sie, nie ma takiej mozliwosci. (zeby ameryka wdala sie w wojne z rosja po bijatyce wszczetej czy to przez rosjan, czy przez kaczystan). Odpowiedz Link Zgłoś
warmi2 Re: komorowski: wycofanie z afagnistanu z lub bez 22.06.10, 20:50 Nigdy nie wiadomo .. Polacy jak juz sie w jakas rozrobe wmieszaja to 30 milionow ofiar gwarantowanych... Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: komorowski: wycofanie z afagnistanu z lub bez 22.06.10, 21:11 Wierzysz Komorowskiemu. Ja nie. On zmyśla. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 nie mam pojęcia 22.06.10, 23:42 kto to jest komorowski i nie bardzo wiem kto to kaczynski. wypowiedź komorowskiego przestraszyła mnie. styl wypowiedzi to czysty populizm bez pokrycia gdyż decyzja tego typu nie należy do prezydenta. jeśli kaczyński jest w podobnym stylu to wspólczuję rodakom w polsce. wybierają między dżumą a cholerą. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: nie mam pojęcia 23.06.10, 00:27 felusiak1 napisał: > jeśli kaczyński jest w podobnym stylu to wspólczuję rodakom w polsce. > wybierają między dżumą a cholerą. ----------------------------------- Kaczyńscy to inna klasa. Pamiętasz wyprawę Lecha Kaczyńskiego do Gruzji? Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Re: nie mam pojęcia 23.06.10, 00:32 > Pamiętasz wyprawę Lecha Kaczyńskiego do Gruzji? ------- To nieudane samobojstwo? Oczywiscie! Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Re: nie mam pojęcia 23.06.10, 00:33 felusiak1 napisał: > wybierają między dżumą a cholerą. ------- Swiete slowa Felus, swiete slowa... Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re: nie mam pojęcia 23.06.10, 08:48 Jak nigdy, tutaj z Felkiem tez sie zgadzam! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
amg10 Jak nie masz pojęcia to ... 23.06.10, 00:54 nie pisz. Pisz moze o tym o czym ew. masz pojecie, np. o meksykanskim wycieku ropy w Zat.Meksykanskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Jak nie masz pojęcia to ... 23.06.10, 03:46 dziecko, ile ty masz latek? czy już włoski na jajkach masz? nie masz? nie przejmuj się, za kilka latek ci wyrosną. Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Re: Jak nie masz pojęcia to ... 23.06.10, 05:22 Cud jakis wyborczy ?-Pierwszy raz zgadzam sie ,na 100%,z z Felusiakiem ! Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Zara, zara panowie! 23.06.10, 00:38 Jakie wycofajom? Tera siem wycofajom? Wojna sie nie skonczyla jeszcze. A kontrachty, piniedze jakies to co? Tam bogactwa jakies odkryli w gazetach cos bylo o tym. I co? Nic z tego nie bedzie?! Odpowiedz Link Zgłoś
gosc88 brawo komorowski. Z Afganistanu powinni sie 23.06.10, 00:49 wycofac .... chocby wczoraj. Ta gra tam nie warta ani jednej kropli krwi zadnego zolnierza NATO. Odpowiedz Link Zgłoś
3.europa.3 Amerykanie wkrotce podwina ogony 23.06.10, 04:44 i tez sromotnie sie wycofaja, ale USA nie odbuduja, bo zatruli cala generacje swoich dzieci szczepionkami i zaminili je w debili - dla zyskow farma mafii. Odpowiedz Link Zgłoś
misterpee Re:Komorowski jest jak Obama 23.06.10, 04:54 Obama przed wyborami zapowiedzial zakonczenienie wojny w Afganistanie w przeciagu roku, wycofanie z Iraku itd. Tymczasem wojna Afganistanie i Iraku sie poteguje, Ameryka wkrotce uderzy na Iran i zacznie sie 3 wojna. Dopoki nie dowiemy sie prawdy o 9/11, dopoty wojny beda sie toczyc bez konca, albo az do ogolnej kleski calego swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Re:Komorowski jest jak Obama 29.06.10, 01:47 Wojna w Afganistanie sie poteguje ?-Jedyne ,co sie poteguje ,to przegranie owej wojny... Odpowiedz Link Zgłoś
ram.88 za to udzial w III wojnie swiatowej? 29.06.10, 04:06 www.infowars.com/uss-carrier-harry-truman-now-officially-just-off-iran-as-israel-allegedly-plotting-an-imminent-tehran-raid/ Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: komorowski: wycofanie z afagnistanu z lub bez 29.06.10, 10:31 you-know-who napisał: > konflikty.wp.pl/kat,1020223,title,Wycofamy-sie-z-Afganistanu-nawet-bez-zgody-NATO,wid,12370560,wiadomosc.html > cool. Jezeli wygralby Kczynski to pozostawi polskich zolnierzy w Afganistanie tak dlugo jak dlugo tego beda chcieli Amerykanie mimo, ze Polska nie ma w tym zadnego interesu. Trzeby glosowac na Komoroowskiego bo on dotrzyma slowa i zakonczy ta przygode, o ktorej nikt nie wie jak dlugo ma trwac o do czego prowadzic. Dosc juz tego cyrku. Odpowiedz Link Zgłoś
misterpee Re: Wojny juz nie bedzie w Iranie 29.06.10, 10:31 bo Kropka usuwa wszystkie watki na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Masarnia Komorowski 29.06.10, 17:43 sprzedaje wyborczą kiełbasę. na wstepie ogłoszę, że jest mi zupełnie obojętne czy polska wycofa się z afganistanu czy też pozostawi tam swoje wojsko. taka decyzja należy do rzadu a nie do prezydenta. prezydent w polsce służy za dekorację i nie ma wpływu na politykę rządu. zatem obiecanki komorowskiego są pustym wyborczym frazesem. mógłby powiedzić, że podwyższy emerytom emerytury. pustosłowie. czy w polsce tak latwo ludzie dają się nabijać w butelkę? Odpowiedz Link Zgłoś
misterpee Re: nabijanie w buteke przez Felusiaka 29.06.10, 18:10 felus robi to dosyc dlugo i skutkow nie ma. Jest wazne czy prezydent bedzie reprezentowac jakas idee, nawet jezeli nie kontroluje w pelni politycznych rozwiazan. Polska powinna szukac pokojowych rozwiazan i dobrosasiedzkich stosunkow. Lech Kaczynski nie dzialal w tym kierunku, ale to nie znaczy ze Jaroslaw bedzie kontynuowac ta sama polityke. Wiadomo ze Kazcynski nie bedzie miec konfliktow z Tuskiem Odpowiedz Link Zgłoś
j-k widze, masz przeblyslki swiadomosci. 29.06.10, 23:05 misterpee napisała: Wiadomo ze Kazcynski nie bedzie > miec konfliktow z Tuskiem Jezeli Kaczynski nie bedzie szukal konfliktow z Tuskiem - a dla Rzadu Tuska nie ma dzis w Polsce ZADNEJ alternatywy - to powitamy to z radoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Brawo , Felusiak ... 01.07.10, 11:17 Jestem zmuszony,znowu,pogratulowac Felusiakowi...-madrze , krotko i logicznie. Odpowiedz Link Zgłoś