dawaj_czasy 14.07.10, 18:32 www.snopes.com/photos/architecture/prison.asp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misterpee Re: Powinni ciebie tam wyslac na wczasy 15.07.10, 03:30 ja znam kilka wiezien, tuz kolo City Hall na dolnym Manhattanie jest wiezienie, kazdy moze zobaczyc brudne male okna i paskudny budynek. Kazdy moze zobaczyc zasikane izby zatrzyman na stacjach policji. Jak wyglada Sing-Sing, albo Rikers Island, zobaczie odpowiednie referencje na internecie. Dla kogo jest to wiezienie? Nie spekuluja , znajda sie tacy ktorzy to zrobia. Tak, ten budynek wyglada wczasowo, w porownaiu z nim kazda szkola w Nowym Jorku wyglada jak wiezienie. Odpowiedz Link Zgłoś
dawaj_czasy Re: Powinni ciebie tam wyslac na wczasy 16.07.10, 02:05 Ty powinienes wyjechac natychmiast z tej "strasznej " Stolicy Swiata" i osiedlic sie w roSSji , Kubie , Iranie lub innym kraju Trzeciego swiata Zaloze sie ze po tygodniu wrocisz na kolachach i ucalujesz ziemie na JFK . Kazdy amerykanin ci to powie ale zaloze sie rowniez ze nie otworzysz japy w ich towarzystwie ,stekajac i marudzac ze musisz zmywac talerze we wloskiej restuaracji stad frustracja burka na krotki lancuchu Odpowiedz Link Zgłoś
misterpee Re: To Amerykanie nie maja pracy 16.07.10, 03:26 to Amerykanie traca domy i swoje zyciowe inwestycje. Ci ktorzy chwala Ameryke i okrywaja sie amerykanskim sztandarem to hohsztaplerzy i zlodzieje, to oni chca ukryc swoje przestepstwa falszywym patriotyzmem. Podobnie bylo w Sowietach i nazistoweskiej Rzeszy. Teraz wiemy po czyje stronie jest dawaj-czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k droga do Polski, a nawet na Ukraine wolna 16.07.10, 23:05 trzyma cie ktos tam w USA - gdy nie masz pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
l-oxo-l Pi..dolicie towarzyszu dawaj_czasy 16.07.10, 21:01 Pi..dolicie towarzyszu dawaj_czasy. Ameryka to trzeci Świat. Uważaj dawaj_czasy bo wykitujesz na wyrostek robaczkowy albo na inną drobnostkę. A może cię wyleczą jak sprzedasz np dom? Odpowiedz Link Zgłoś
dawaj_czasy Jezeli roSSja to nie 3 swiat to gdzie on jest ? 18.07.10, 22:59 wyborcza.pl/1,76842,8107839,Na_Sybir_za_obrazy_.html Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re: Jezeli roSSja to nie 3 swiat to gdzie on jest 21.07.10, 10:00 "Przyznaje, że się boi: - Stale myślę o procesie Andrieja Jerofiejewa i Jurija Samodurowa, organizatorów wystawy "Sztuka zabroniona 2006" w moskiewskim Centrum Andrieja Sacharowa. Oni też na wniosek grupy "prawosławnych patriotów" zostali oskarżeni o złamanie art. 282 za pokazanie prac skonfiskowanych przez cenzurę na innych wystawach, bo rzekomo kpiły z uczuć religijnych narodu . " Nie rzekomo, ale na prawde kpiły! I juz dostali wyrok sadowy. W Polsce za taka "sztuke" tez byliby ukarani.. Odpowiedz Link Zgłoś
jaja_na_boczku Re: Jezeli roSSja to nie 3 swiat to gdzie on jest 21.07.10, 13:05 darekvtb napisał: > "Przyznaje, że się boi: - Stale myślę o procesie Andrieja > Jerofiejewa i Jurija Samodurowa, organizatorów wystawy "Sztuka > zabroniona 2006" w moskiewskim Centrum Andrieja Sacharowa. Oni też > na wniosek grupy "prawosławnych patriotów" zostali oskarżeni o > złamanie art. 282 za pokazanie prac skonfiskowanych przez cenzurę na > innych wystawach, bo rzekomo kpiły z uczuć religijnych narodu > . " > > Nie rzekomo, ale na prawde kpiły! I juz dostali wyrok sadowy. > W Polsce za taka "sztuke" tez byliby ukarani.. a wcale, ze nie w Polsce i krajach 'wolnych' obrażanie uczuc chrześcijan jest OK. Kazdy magnat medialny jak Sorosz czy inny Zukerman ci potwierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re: Jezeli roSSja to nie 3 swiat to gdzie on jest 23.07.10, 07:44 I tym sie rozni kraj "wolny" od normalnego.. Odpowiedz Link Zgłoś
jaja_na_boczku Re: Jezeli roSSja to nie 3 swiat to gdzie on jest 23.07.10, 15:31 darekvtb napisał: > I tym sie rozni kraj "wolny" od normalnego.. i dlatego tak nie lubimy Ruskich. Znaczy my jaja_na_boczku lubimy ale niestety wszystkich rusofobów do jednego tu-154 nie wsadzisz. A szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
gajowybronek Re: Wiezienie w USA lepsze niz wczasy w rosjii 16.07.10, 23:48 Hey I-oxo-I or asshole go back to Fiutinland to become one of them.A million of them steal all oil the money, a few million more get rich servicing the thieves, everyone else drinks and wait to die.That's Rossija. Odpowiedz Link Zgłoś
gajowybronek Re: Wiezienie w USA lepsze niz wczasy w rosjii 16.07.10, 23:51 ..Should be....steal all the oil money.. Odpowiedz Link Zgłoś
l-oxo-l Re: Wiezienie w USA lepsze niz wczasy w rosjii 17.07.10, 02:44 "..Should be....steal all the oil money.." no i tak jak myślałem w Polsce słabo po polsku , a tam gdzie jesteś słabo po angielsku Odpowiedz Link Zgłoś
l-oxo-l Re: Wiezienie w USA lepsze niz wczasy w rosjii 17.07.10, 02:42 Wygląda na to że chcesz żebym poszedł w twoje ślady gajowybronku. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Wiezienie w USA lepsze niz wczasy w rosjii 19.07.10, 03:07 pieprzysz jasiu od rzeczy - w USA wiezieniu nie siedziales , na porzadne wczasy w Rosji ciebie nie stac . Odpowiedz Link Zgłoś
dawaj_czasy Re: Wiezienie w USA lepsze niz wczasy w rosjii 19.07.10, 19:31 Porzadne wczasy w nieludzkiej ziemi ? Dobre sobie ! Alem siem obsmial 80 % ssowietow nigdzie nie wyjezdza a pozadne wczasy ma tylko dyktator na kremlu Biedaku umyslowy, wymien co mozna zobaczyc w roSSji poza wywiezionymi z POlski i innych okupowanych krajow zabytkow kultury ? Odpowiedz Link Zgłoś
l-oxo-l dawaj_czasy jesteś i......diotą 19.07.10, 20:13 dawaj_czasy jesteś i......diotą. Już raz ci to powiedziałem , ale chyba nie dotarło. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k ty jestes wiekszym (idiota) 19.07.10, 23:39 l-oxo-l napisał: > dawaj_czasy jesteś i......diotą. Już raz ci to powiedziałem , ale chyba nie dotarło. powiedz biedaku umyslowy, dlaczego jeszcze w czasach komuny (prawie) kazdy Rosjanka byla gotowa zrobic dla mnie wszystko by sie tylko stamtad wydostac? moze taki przystojny jestem? dotarlo? Odpowiedz Link Zgłoś
dawaj_czasy misterpee odpowiedzial 20.07.10, 01:57 ja znam kilka wiezien, tuz kolo City Hall na dolnym Manhattanie Musze powiedziec ze mi zaimponowales , juz rozumiem dlaczego nienawidzisz Ameryki . Czyzby murzyni zrobili ci z .... jesien sredniowiecza ? Buhahah Odpowiedz Link Zgłoś
jaja_na_boczku prawie kazda?to orkesienie naukowe cieciu? 20.07.10, 15:21 j-k napisał: > l-oxo-l napisał: > > > dawaj_czasy jesteś i......diotą. Już raz ci to powiedziałem , ale chyba n > ie dotarło. > > powiedz biedaku umyslowy, dlaczego jeszcze w czasach komuny > (prawie) kazdy Rosjanka byla gotowa zrobic dla mnie wszystko > by sie tylko stamtad wydostac? a to dziwne, ze tam ciągle wracasz gruchotem samotny aint ya? a pisałeś kiedyś, ze same emerytowane panie profesor chcą z tobą gadać na ładne cie nie stec cieciu z FH. Odpowiedz Link Zgłoś
l-oxo-l już ci j-k wyjaśniam 25.07.10, 22:24 Kobiety lubią idiotów. 1. kobiety NIE LECĄ na intelekt. Wolą jak facet jest ładny. Wokół takiego skaczą jak piłeczki. Odpowiedź: zamiast szpanować książką szpanuj wyglądem. Drogie ciuchy, zegarek, buty itp. polecam siłownię, basen, drogi sport 2. Kobiety nie lubią grzecznych. Wybierają chamów. Odpowiedź: traktuj kobiety jak ludzi II kategorii. Lekceważ. Nawet nie wiesz ile z nich wzdycha do faceta co jest ?bubek ale ma w sobie to coś?. 3. Kobiety nie wybierają racjonalnie. Same fajdają sobie życie wychodząc za zdradzających je przystojniaczków lub kandydatów do pierdla. Odpowiedź: nie nawracaj ich. Podrywaj i porzucaj. Wbrew pozorom laska bardziej szanuje tego co dał jej kopa w d... niż wiernego rycerza. Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re: Wiezienie w USA lepsze niz wczasy w rosjii 20.07.10, 08:58 dawaj_czasy wys..al: "80 % ssowietow nigdzie nie wyjezdza a pozadne wczasy ma tylko dyktator na kremlu" Wiem ze dawaj_czasy to troll forumowy na garnuszku GW, dla rozkrecania dyskusji swoimi idiotycznymi komentarzami, ale nie moglem sie powstrzymac od repliki! :-)) W Soczi w tym roku odpocznie 5 mln Rosjan W pierwszym kwartale ilosc Rosjan odpoczywajacych za granica wzrosla prawie w poltora raza. W okresie Nowego Roku, 1-9 maja bywalem w Rzymie, Wenecji, Berlinie, Pradze. Ruskich bylo tam tyle, ze ekspedientki zwracaly sie do nas po rosyjsku. Kelnerki przynosily menu po rosyjsku (polskiego nie widzialem). Na ulicach ponad polowa obcokrajowcow to byli Rosjanie. Tajlandia, Turcja, Egipt, Chiny(Chajnan), Indonezja (Bali) zarabiaja na ruskich turystach krocie! Obecnie w agecjach turystycznych maja wziecie te kierunki i hotele, gdzie Rosjanie nie spotkaja swoich rodakow. Problem w tym, ze miejscowi bardzo szybko zauwazaja hojnosc Rosjan i podwyzszaja ceny, oczekuja wyzszych napidkow. Tylko w Chinach maja jakis umiar.. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
dawaj_czasy Re: Wiezienie w USA lepsze niz wczasy w rosjii 21.07.10, 01:52 Znowu mialem racje ty mi szpion dawaj , gdzie ty widzial turyste zagranicznego z SSojuzie i co on mialby tam ogladac Ty mi nie mow ze kilku zlodziji pojechalo pokazac swoje wyzywajacy qu...ki makijaz i podrabiane ciuchy na deptaku w Rzymie Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re: Wiezienie w USA lepsze niz wczasy w rosjii 21.07.10, 10:05 Dziekuje Panie Wojtku (alias Zbir dla Opla) za tak wyczerpujaca replike! Dzieki takiej odpowiedzi czytelnicy forum wyrobia o Panu wlasciwe zdanie.. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jaja_na_boczku wojtus to miłośnik Marxa wiec stosuje dialektykę m 21.07.10, 13:12 coz jak pisal Marx: " Das gesellschaftliche Sein bestimmt das Bewusstsein und steht damit im Gegensatz zu hegelschem Denken, demzufolge das Bewusstsein das Sein bestimmen würde" W wolnym tłumaczeniu: wojtus opisuje świat jaki widzi: zyje w tandecie, srod zlodzeji, marząc o qrewkach które dla grubego, biednego, spoconego i starego agenta USA sa poza zasięgiem... Cóż sam widzisz ile taka żółci taka ciągle zazdrość i niesubtelnienie powoduje? mnie tylko ciekawi co ten wojtusiowy świat pobocza marginesu ma wspólnego z Rosja? on opisuje co widzial na Florydzie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re: wojtus to miłośnik Marxa wiec stosuje dialekt 21.07.10, 13:19 Wybacz ze jeszcze nie odpisalem na list, ale te ciagle imprezy, baby, wyjazdy, no i popracowac czasami trzeba.. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jaja_na_boczku Re: wojtus to miłośnik Marxa wiec stosuje dialekt 21.07.10, 13:24 darekvtb napisał: > Wybacz ze jeszcze nie odpisalem na list, ale te ciagle imprezy, > baby, wyjazdy, no i popracowac czasami trzeba.. :-)) popracować teeeeeeeez? co za cienias ;D Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re: wojtus to miłośnik Marxa wiec stosuje dialekt 21.07.10, 13:31 No.. Czasem mi sie cos takiego zdarza, ale wkrotce urlop! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jaja_na_boczku Re: wojtus to miłośnik Marxa wiec stosuje dialekt 21.07.10, 13:48 darekvtb napisał: > No.. Czasem mi sie cos takiego zdarza, ale wkrotce urlop! :-)) po roku ciężkiej pracy na forum należy się jak su buda a wojtusiowi forum ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
amg10 dawajczasy, test dla ciebie: 20.07.10, 03:54 Najpierw spedz pewien czas w najgorszym wiezieniu w Ameryce i taki sam czas w najlepszym osrodku wczasowym w Rosji - wtedy bedziesz mial osobiste doswiadczenie i porownanie gdzie jest lepiej. Jak to zrobisz opisz swoje wrazenia i wtedy pogagamy. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: dawajczasy, test dla ciebie: 20.07.10, 15:04 j-k napisał: > powiedz biedaku umyslowy, dlaczego jeszcze w czasach komuny > (prawie) kazdy Rosjanka byla gotowa zrobic dla mnie wszystko > by sie tylko stamtad wydostac? > moze taki przystojny jestem? > dotarlo? biedaku umyslowy ,widac , ze twoje myslenie ( korzystanie z mozgu ) zakonczylo sie na czasach komuny , dotarlo ? . Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: dawajczasy, test dla ciebie: 20.07.10, 15:06 l-oxo-l napisał: > dawaj_czasy jesteś i......diotą. Już raz ci to powiedziałem , ale >chyba nie dotarło. wyszedles z blednego zalozenia , ze do idoty ma cos dotrzec . Odpowiedz Link Zgłoś
jaja_na_boczku wojtus czyją dziewczynka byles w federalnym pierd? 20.07.10, 15:24 i jak tam doznania z Latynosem? czy wolisz Aforamerykanow? Fuckt, na ruskich wczasach takich długich i szerokich doznań byś nie uświadczył Odpowiedz Link Zgłoś
dawaj_czasy Na nieludzkiej ziemi ciag dalszy 21.07.10, 17:05 www.wgrane.pl/film/c4ae6c584e81708f3220993b83e19e85 Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re: Na nieludzkiej ziemi ciag dalszy 22.07.10, 07:59 Dla pana Wojtka: ktos kiedys na forum: "A ponad 6 mld ludzi nie przeczyta tego shitu, który tu sprzedajecie. Na szczęscie dla nich..." Odpowiedz Link Zgłoś
jaja_na_boczku Re: Na nieludzkiej ziemi ciag dalszy 22.07.10, 14:39 darekvtb napisał: > Dla pana Wojtka: > > ktos kiedys na forum: > "A ponad 6 mld ludzi nie przeczyta tego shitu, który tu sprzedajecie. > Na szczęscie dla nich..." wojtek nie sprzedaje - nikt by od niego niczego nie kupił. On pluje za darmoche ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dawaj_czasy Re: Na nieludzkiej ziemi ciag dalszy 23.07.10, 01:58 Swoja droga ciekawe czy SSowiety robia filmy i wrzucaja do sieci ze swoich obozow koncentacyjnych zwanych za rzadow fiutina obozami pracy Tam dopiero musi sie dziac , niewolnicza praca w kamieniolomach , gwalty, glod i choroby jeszcze gorsze niz e ruSSkim wojsku . Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re: Na nieludzkiej ziemi ciag dalszy 23.07.10, 07:48 Wojtek, zrozum: narod rosyjski nie jest odpowiedzialny za tego ruska co ci zone uwiodl.. Miej zal do baby a nie Ruskich! A gdyby to byl Niemiec lub Amerykanin? Odpowiedz Link Zgłoś
jaja_na_boczku Re: Na nieludzkiej ziemi ciag dalszy 23.07.10, 15:30 darekvtb napisał: > Wojtek, zrozum: narod rosyjski nie jest odpowiedzialny za tego ruska > co ci zone uwiodl.. Miej zal do baby a nie Ruskich! A gdyby to byl > Niemiec lub Amerykanin? Ale jeśli już to ruskiego pochodzenia! Wiadomo jak ci Ruskies sie kryją podstępnie... Odpowiedz Link Zgłoś
dawaj_czasy hubercik wrocil znowu dostanie bana 24.07.10, 22:48 www.aleklipy.pl/view/9993/pijani-rosjanie.html Odpowiedz Link Zgłoś
jaja_na_boczku KAPO jesteś głupszy niz myslałem 25.07.10, 14:03 serio jak bunie dydy Odpowiedz Link Zgłoś
dawaj_czasy Hubercik ? powiadasz ze 27.07.10, 20:06 Myslales ? O to bym cie niepodejrzewal Buhahaha A teraz za szufle i do sniegu odraniac chodniki u Pana Odpowiedz Link Zgłoś
dawaj-casy Re: Cos te twoje analogie 28.07.10, 00:17 dawaj-czasy nie bardzo maja pokrycie z rzeczywistoscia no ale co tam, masz zajecie:D Jest nadzieja ze ci cos placa za ten copy & paste wysilek. Odpowiedz Link Zgłoś