Dodaj do ulubionych

Raport o terroryzmie

IP: 195.70.208.* 18.03.04, 15:40
CIA czy mityczna al-Kaida?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ka Re: Raport o terroryzmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.04, 15:43
      OK, ale gdzie jest ten raport??? Czy czegoś nie widzę, czy nie jest on
      zamieszczony?
    • Gość: JA_16l Łooooo ale sie boje,,,,,, IP: *.compower.pl 18.03.04, 15:44
      mnie to wali że jacyś głupi arabowie w turbanach biegają po madrycie !!!!
      Nawet jeżeli przyjdą do polski to ich wizyta będzie wyglądała tak:

Poniedziałek 7:00

Allah Akbar Cały świat się o nas dowie. Dziś zamach na okupantów z
      Polski. Tym razem na ich ziemi. Cel - Okęcie. Tradycyjnie porwiemy
      samoloty - cztery. Jeden spadnie od razu, trzy sparaliżyją pozostałe
      porty lotnicze. Zwycięstwo jest nasze!

Poniedziałek 17:00

Cały czas nie możemy znaleźć bagaży. Nici z ataku, na dodatek możemy już
      stąd nie wyjechać... To nic - jutro atak na Balice - tam musi się udać!

Wtorek 7:00

Dziś bracia wyjechali do Balic. Nie mamy bagaży, ale sterroryzujemy
      obsługę plastikowymi nożami i widelcami. Będzie dobrze.

Wtorek 18:00

Bracia talibowie wrócili - śmierdząca sprawa: kazano im zapłacić za
      autostradę, a jak byli przy lotnisku (15 minut później) kazali im
      zapłacić znowu. Wycofaliśmy się żeby nie budzić podejrzeń. Zresztą
      podobno i tak w polskich samolotach nie dają sztućców, bo je się tylko
      kanapki.
      PS Jutro atakujemy siedzibę polskiego rządu.

Środa 8:00

Dziś atak na polski parlament - mamy już dwa autobusy z przyczepami
      załadowane karbidem. Trotyl ukradli nam w poniedziałek na lotnisku, nic
      innego nie dało się skombinować. Autobusy wyjeżdzają o 8:30 - godziny
      wyjazdu przyczep jeszcze nie znamy - tajemnica. Plan jest prosty -
      przejeżdzamy przez warszawę i pierdut. Allach jest wielki!

Środa 17:30

Znów coś poszło nie tak. Bez problemów dotarliśmy do celu, ale droga
      była zablokowana przez samochody. Na wszystkich biało-czerwone wstążki.
      W każdym jeden kierowca-samobójca . Chyba przewidzieli nasz atak i
      wystawili swoich żołnierzy (prawie sami faceci, żadnych starców i dzieci
      - elita).
      PS Te dziury po drodze to chyba też nie przypadek - czyżby planowali
      zaminować drogę? Jutro zmiana planów - cel: Pałac kultury. Tymczasem
      wycofamy się pod Warszawę...

Czwartek 7:00

Wstaliśmy rano bo plan wymaga szybkich posunięć, poza tym zadekowaliśmy
      się pod Warszawą. Wyjazd o 7:10, prejazd przez Janki, Raszyn, wysadzamy
      Pałac Kultury Nauki i (na) Sztuki, po czym pryskamy do Klewek, gdzie
      bracia talibowie podstawią helikoptery. BUŁKA Z MASŁEM.

Czwartek 17:30

Oddam życie za bułkę z masłem. Stoimy od rana w Raszynie. Jakieś pacany
      w biało-czerwonych krawatach w kółko chodzą po pasach. Nie da sie
      przejechać - próbowaliśmy ich staranować, na szczęście Ahmed zauważył
      leżące po drugiej stronie odwrócone brony. Dobrze że nie szarżowaliśmy -
      nie byłoby jak wrócić do Janek do McDonalda...
      PS Tym razem rzucili przeciwko nam starców i baby - widocznie nas
      lekceważą. Ale my mamy plan - wrócimy w nocy

Piątek 6:30

Wreszcie przechytrzyliśmy wroga - przyjechaliśmy w nocy. Siedzimy przed
      stadionem Legii (X-ciolecia był większy, ale jakieś męty się kręciły).

Piątek 7:30

Super wiadomość - namówiliśmy na akcję jakąś wycieczkę - przyjechała
      autokarami i od razu zgodziła się na akcję. Mają nawet własne siekiery,
      materiały wybuchowe i transparenty. Idzie nam jak z płatka. Allach nam
      sprzyja.

Piątek 16:30

Nie, noooo. Co za ludzie - nie dość, że sami dostali pałami, to jeszcze
      pobili naszych braci talibów. LUDZIE JAK KTOŚ MA BRODĘ TO JESZCZE NIE
      ZNACZY ŻE JEST ŻYDEM. Żydzi mają PEJSY! Patrzcie trochę uważniej...

Mam tego dość. Kit z polską. Jutro atakujemy SALWADOR!

Sobota 1:30

Jak podaje rzecznik Straży Granicznej, niedaleko przejścia granicznego w
      Kołbaskowie zatrzymano grupę wychudzonych, obdartych i głodnych starców.
      Umyto ich i ubrano. Na migi prosili, żeby nie strzyc bród. Niestety -
      nawet tłumaczom z ośrodka dla zbiegłych rumunów nie dało się ze starcami
      dogadać. Tyle tylko wiadomo, że chcieli jechać do Ameryki z jakąś
      "pracą". Zapewne to kolejna grupa Pakistańczyków z jakiejś ubogiej
      wioski. Odsyłamy ich dziś LOT-em. Wyglądają na wzruszonych.
      • Gość: belfer Re: Łooooo ale sie boje,,,,,, IP: *.sad.warszawa.supermedia.pl 18.03.04, 15:47
        ale ty glupi jestes
        • Gość: al-agora sam jesteś głupi.Izrael korzysta z psychozy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 22:00
      • Gość: robol Re: Łooooo ale sie boje,,,,,, IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 21.03.04, 14:26
        jeśli nawet zaatakują jakiś cel w Polsce to bez różnicy. Ludzie umierają dość
        licznie z bardziej prozaicznych powodów - nędzy, chorób, braku nadziei bo
        jesteśmy na granicy wyniszczenia biologicznego. Dużo większych szkód dokonali
        przez ostatnich kilka lat czerwoni a przed nami jeszcze dokonania bandy
        leppera. Zamiast po kawałku to ja wolę ciężarówkę trotylu - najlepiej w sejmie
        i oby było jak najwięcej ofiar.
        A jeśli dojdzie do ataku to teroryści tylko się ośmieszą wybierając tak
        gównianego przeciwnika
    • Gość: Jozef Re: Raport o terroryzmie IP: *.ne.client2.attbi.com 18.03.04, 15:49
      Moj drogi Anonimie, czy uwazasz za CIA zamordowalaby dwa i pol tysiaca swoich
      rodakow tylko po to azeby wywolac wojne na Bliskim Wschodzie???? Jesli tak to
      uwazasz to dlaczego nie mowisz ze moze to KGB albo Izraelskie Tajne Sluzby??
      Cos mi sie widzi ze zapominasz iz muzulmanie od dwoch tysiecy lat marzyli o
      zawladnieciu swiatem i stworzenie jednej swiatowej religii - muzulmanskiej. Czy
      juz zapomniales ile wojen prowadzil Polska z muzulmanskim swiatem?? Nim wydac
      jakas opnie zastanow soe co piszesz!!
      • Gość: Emilia Re: Raport o terroryzmie IP: *.crowley.pl 19.03.04, 15:52
        Nie nie nie, od 2 tysięcy lat o zawładnięciu światem marzą chrześcijanie,
        muzułamnie dopiero od mniej więcej półtora tysiąca. Skąd się takie nieuki jak
        Ty biorą?

Emilia
        • Gość: ururasek Re: Raport o terroryzmie IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 20.03.04, 20:47
          Jakoś nie słyszałem, żeby Jan Pweł II mówił coś w stylu "Jutro jest blisko.
          Świat na nas czeka bracia i siostry. Wstępujcie do Bojówek Oazowych!" ani nie
          wiem na razie nic o żadnym chrześcijaninie, który wysadziłby się wraz z
          cywilami, załóżmy, muzułmanami. Eh, Emilia muzułmanko.

Za to islam otwarcie zapowiada walkę o dominację pod pozorem świętej wojny i
          obroną przed złoczyńcami. Zresztą, kogo tu trzeba przekonywać. Każdy,
          przeciętny człowiek, nie wyznający religii zakazów i zemsty, widzi to i rozumie.

Co do terroryzmu. Trzeba się go bać, ale nie można się przestraszyć. Trzeba się
          go bać nawet w Polsce i nie siedziec i czekać z założonymi rękami. Interwencja
          w Iraku to było najlepsze wyjście i żaden pacyfista - egoista tego nie może
          podważyć. Do tego polepszamy armię i wyspecjalizowane oddziały
          antyterrorystyczne, nie jest źle, jak na nasze mozliwości...
        • Gość: robol [...] IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 21.03.04, 17:10
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: O. Re: Raport o terroryzmie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.04, 15:56
      Gdzie ten raport?????
    • Gość: jaco Czego sie bac - smierci ?? IP: 217.153.29.* 18.03.04, 15:58
      ludzie gina codziennie (z roznych powodow) i codziennie sie rodza... naturalna
      kolej rzeczy...nieunikniony koniec...bawmy sie ;)
    • Gość: Mysl Re: Raport o terroryzmie IP: *.posc.mu.edu 18.03.04, 16:33
      Biblia mowi "kto mieczem wojuje, od miecza ginie".
      Wiec moze wojne z teroryzmem rozpoczac od
      sprawiedliwego rozwiazania konfliktu palestynskiego...
    • Gość: pacyfista nie ma 10000 cywilow zabitych przez Busha IP: *.80.63.81.cust.bluewin.ch 18.03.04, 16:53
      tego i nie nie tylko tego brakuje w tym "raporcie". Jestesmi manipulowani,
      rowniez przez GW, ktora przykladowo 17.03.04 ok. 23.00 na portalu zacytowala
      slowa Kerriego ktory nazwal tzw. Koalicje w Iraku "koalicja przymuszonych lub
      przekupionycj"!!! Oskarzenia w swietle wniosku sen. Kennediego, ktory uwaza ze
      powazne sumy /kilka mld USD/ poszly na lapowki dla szefow panstw popierajacych
      Busha - sa powazne..To info blyskawicznie zniknelo z forum GW- dla rzadzacych i
      dla GW bylo nie na reke?? www.panstwozla.pl
    • Gość: bk Re: Raport o terroryzmie IP: 12.24.244.* 18.03.04, 17:10
      ofiarami terroryzmu zazwyczaj sa niewinni cywile ale motorem tego wszystkiego
      jest tzw bledne kolo : CIA-Mossad-przemysl zbrojeniowy-Alkeida-Osama-ropa-Lobby
      energetyczne-Zydy-neokonserwatysci-pranie mozzgow/propaganda-CIA
    • Gość: . Czy sie bac? "Dzieki" komuchom tak IP: *.arcor-ip.net 19.03.04, 10:33
      W Europie osamotnieni, w swiecie wykpieni, w USA zrobieni w konia,
      a u terrorystow islamskich na celowniku za udzial w napadzie na Irak - bac sie,
      czy sie nie bac, ale cienko jest.
    • Gość: KATOWICE-TERROR??? Re: Raport o terroryzmie IP: *.axelspringer.com.pl / *.axelspringer.com.pl 19.03.04, 12:15
      Mam konkretne pytanie - jak pod wzgledem antyterrorystycznym jest zabezpieczony
      koncert Limp Bizkit w Katowicach w najblizszy poniedzialek? Czy mam sie bac? W
      koncu bedzie to jedno z nielicznych ostatnio wiekszych skupisk... Niech ktos
      konkretnie odpowie!!!!!
    • Gość: kk Re: Raport o terroryzmie IP: 62.111.199.* / *.crowley.pl 19.03.04, 13:08
      Czy musimy się bać ? Oczywiście , ale rodzimych kretynów (włącz telewizor na
      obrady sejmu czy senatu) bo ci sa grożniejsi od Al-Kaidy !!
    • Gość: inny [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 13:27
      • Gość: J.K.2 dodaj jakies szczegulow jeszcze IP: 195.70.208.* 19.03.04, 13:53
        • Gość: inny [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 14:01
          • Gość: ururasek Re: Jakie? Przecież to moje życie osobiste IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 20.03.04, 20:50
            To jakiś żart? Jeżeli tak to obrzydliwy. A jeżeli nie, to to nie jest właściwe
            miejsce na takie zwierzenia. Masz przecież strony dla gejów i tam się możesz
            izolować od reszty (niestety nie od Stefana) hahahaha
    • Gość: Gucio Mossad, oczywiscie!!! IP: *.ipt.aol.com 19.03.04, 16:08
      > CIA to szczeniaki....
    • Gość: dar Nie zapominajcie o USA IP: *.tor.primus.ca 19.03.04, 16:53
      Kto dzisiaj lamie prawo miedzynarodowe, korzystajac z przewagi samowolnie
      najezdza na inne kraje, bo tak chce, bo mu nie na reke polityka innego kraju?
      Kto stale od lat sponsoruje zamordyzm w wielu miejscach na swiecie, popiera i
      finansuje dyktatury i stoi za nimi, blokujac wszelkie proby reform czy udzial
      ONZ w rozwiazywaniu konfliktow?
      Kto rozdaje bron (w tym bron masowego razenia) innym krajom i rezimom
      terrorystycznym, ktore pod parasolem US szerza terroryzm i aparthaid?
      Kto dzisiaj w imie swoich bardzo szeroko pojetych interesow zapowiada i grozi,
      ze nie pozwoli na oslabienie swoich wplywow w zadnym rejonie kuli ziemskiej, i
      raczej zbrojnie je przywroci, niz pozwoli innym na demokracje ?
      Kto dzisiaj na swiecie pod plaszczykiem szerzenia demokracji usiluje wmowic
      swiatu ze robi dobrze napadajac i okupujac Irak, rujnujac Irak gospodarczo,
      zabijajac ponad 10 tysiecy cywilow, tylko po to zeby miec kontrole nad
      najwiekszymi zapasami ropy?
      Kto dzisiaj na swiecie i po co utrzymuje tak duza armie?
    • Gość: JOHN USA Re: Raport o terroryzmie -swiatowa tragedia IP: *.mnhwkn01.nj.comcast.net 19.03.04, 17:03
      Od 20 lat mieszkam w okolicach Nowego Yorku, wydarzenia 11 wrzesnia
      pamietam doskonale, znajdowalem sie wowczas kilometr od World Trade Center.
      To co sie stalo tego dnia wstrzasnelo calym swiatem , Nie mialem pojecia co
      sie stalo , myslalem ze to koniec swiata, po zapadnieciu obu bydynkow
      znalazlismy sie w calkowitej dezorjentacji, przerazenie i strach, nie
      wiedzielismy czy uciekac czy stanac , przerazenie i panika jak wynikla byla nie
      do opisania
      Nigdy bym nie myslal ze ktos w imie religi moze dokonac czynu jakiego dokonali
      terorysci.Caly swiat jest zagrozony fantykami religijnymi, Wydaje mi sie ze ci
      fanatycy Islamscy sa w stanie uderzyc w kazdego kto wierzy w wolnosc i ma inne
      wyznanie niz Islam, Jako obywatel Usa Polskiego pochodzenia jestem dumny ze
      stanowiska rzadu Polskiego i Polskiego narodu ktorego Polski narod udzielil
      Stanom Zjednoczonym. Swiadczy to wielkiej dojrzalosci politycznej narodu
      Polskiego. Poparcie jakie Polska udziela w walce z teroryzmem jest widziane
      prze caly swiat. Amerykanskie spoleczenstwo jest bardzo wdzieczne Polskiemu
      narodowi, DZiekuje wszystkim za poparcie. John Strawinski Usa
      • Gość: Sz"Che"Pan Re: Raport o terroryzmie -swiatowa tragedia IP: *.bilioteka.targowek.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 18:30
        Polski naród ma w dupie Amerykę i Busha. Ja byłem świadkiem pierwszych ataków
        na cywili dokonywanych przez fanatyków. Było to 2 lata wcześniej niż w usa.
        Przeżyłem czarny wrzesień w Moskwie. I popdobnie jak na Rosjanach, nie robi na
        mnie wrażenia to co stało się w NY, na Bali czy w Madrycie. Skoro na nikim nie
        zrobiło wrażenia wysadzanie bloków mieszkalnych to dlaczego ma nas boleć
        zniszczenie WTC, dyskoteki czy pociągu.
        • Gość: Allo,Allo Re: Raport o terroryzmie -swiatowa tragedia IP: *.cust.tele2.fr 19.03.04, 20:22
          Porada w razie terrorystycznego ataku starego komandanta protekcji domu partii dla ofiar:

Jak jestes ofiara, to nia pozostaniesz, siedz na wlasnej dupie i o wszystkim zapomnij.

Przypominam! Wczoraj pisalem, ze premier polski ma jeszcze szanse zajac pierwsze miejsce w
          kolejce przed Hiszpania, Wlochami, Anglia i USA, podejmujac decyzje wycofania z Iraku
          polskich wojakow. gdyby mial problem ze zwrotem lapowki i anulacja offsetu dla kolesi, niech mi
          przedzwoni jeszcze dzis; zalatwie mu porzyczke w banku kumpla Chiraka.
          Jesli chodzi o transport wojsk wraz ze sprzetem, wysle po nich lotniskowiec Ch. de Gaulles.
        • Gość: Nie_Izraelczyk Re: Raport o terroryzmie -swiatowa tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 22:20
          Dlaczego uzurpujesz sobie prawo do wypowiadania się w imieniu Narodu? Tutaj
          każdy może coś wypisywać tylko od siebie. Niestety dotyczy to również głupków
          takich jak ty.
      • Gość: Nie_Izraelczyk Re: Raport o terroryzmie -swiatowa tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 22:34
        Mister John, ma Pan rację. Zło, które jest spersonifikowane wojujacym islamem
        jest zarazą naszego swiata i należy je w każdej postaci zwalczać. Niektórzy
        Polacy to rozumieją, inni uważają inaczej. Popieram decyzję mojego rządu i
        Prezydenta za wysłanie wojsk na misję stabilizacyjną do Iraku. Pozdrawiam Pana!
        Nie_Izraelczyk.
      • Gość: Tysprowda Re: Raport o terroryzmie -swiatowa tragedia IP: 216.127.82.* 20.03.04, 10:38
        Ale co ma Irak wspolnego z 911?

Buszysci i buszewicy uzywaja 911 jako przykrywke dla swoich planow rabowania,
        zamiast naprawde walczyc z terroryzmem.
      • Gość: danuta Re: Raport o terroryzmie -swiatowa tragedia IP: 5.5R* / *.nyc.untd.com 21.03.04, 04:15
        Ja ,podobnie jak John jestem w USA od 20 lat.Moj maz jest amerykanskim
        zolnierzem ,ktory w tej chwili jest w Kuwejcie.Jestem z niego bardzo dumna . On
        nie jest tam aby walczyc o rope dla Ameryki, jak niektorzy twierdza.Czytajac
        niektore wypowiedzi zastanawiam sie skad u Polakow tyle nienawisci dla Ameryki
        i jej prezydenta.Zyjac w tym kraju przez 20lat nie doswiadczylam nic poza
        zyczliwoscia i checia pomocy dla innych.Bush jest jednym z niewielu
        przywodcow ,ktory podjal decyzje zniszczenia terroryzmu zanim calkowicie sie
        rozprzestrzeni !
    • Gość: luluś [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 20:55
    • Gość: Kloss Raport o terroryzmie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 20:59
      Czego tu się u nas bać! Chyba o egzystencję!
    • Gość: Marco Europa na dystans wobec Polski IP: *.hs / *.hs-mureck.asn-graz.ac.at 19.03.04, 22:41
      USA moga byc wzglednie pewne, ze podjete srodki bezpieczenstwa, szczegolnie
      kontrole graniczne, beda skuteczne. USA sa daleko od zrodel terroryzmu i
      izoluje je ocean. Europa znajduje sie w zupelnie innej sytuacji, jest blisko
      zrodel terroryzmu i jest osiagalna nawet samochodem.
      Jednak Polska uwaza, ze stac ja zna dotrzymanie kroku USA w dzialaniach
      skierowanych przeciwko islamistom, nie patrzac na mozliwy odwet. Wobec takiego
      bagatelizowania sprawy wlasnego bezpieczenstwa Europa powinna skutecznie
      zdystansowac sie wobec Polski, wyraznie odizolowac sie od niej i nie rozszerzac
      dzialan zapobiegawczych na terytorium Polski, pozostawiajac w gestii USA
      chronienie Polski, a takze wyraznie zaakcentowac brak akceptacji dla polskich
      przedsiewziec. Taka postaw wobec Polski jest w interesie zarowno Europy
      Zachodniej jak i krajow bylego bloku wschodniego. Nalezy zadbac aby
      krotkowzroczna polityka Polski nie sciagnela nastepstw na siasiadow.
    • Gość: Bob ZAMACH BĘDZIE W MAJU - tak myślę IP: *.leon.com.pl 20.03.04, 10:13
      OBSTAWIAM zamach na MAJ (początek) - Już pokazali, że potrafią, więc u nas
      wystarczy coś znacznie mniejszego i skromniejszego, aby solidnie wystraszyć i
      ukarać rząd.
      Polacy nie wycofają się, ale ukarają za to rząd, którego i tak już nienawidzą
      (Prezydent ma to już w ... bo kończy kadencję)
      Amerykanie dadzą nam dla otarcia łez zniesienie wiz (czyli nic)
      Straci też przez to poparcie znacznie PO i są wcześniejsze wybory (na jesień.
      W wyniku tego wszystkiego - Samoobrona z LPR rządzi tym krajem.

Pozdrawiam
      • Gość: borys Re: ZAMACH BĘDZIE W MAJU - tak myślę IP: *.chomiczowka.waw.pl 20.03.04, 10:44
        prawie ze wszystkim sie zgadzam,
        no moze poza tym, ze "po" az tak duzo nie straci i bedzie na spolke rzadzic
        albo walczyz z "samoobrona" .
        a amerykanie nie dadza wiz. to bylo by glupie a oni nie sa glupcami.
    • Gość: borys Re: Raport o terroryzmie IP: *.chomiczowka.waw.pl 20.03.04, 10:36
      raport raportem, ale jesli prezydent kwasniewski mowi o zwodzeniu przez
      amerykanow w tak trudnym momencie, to przepraszam bardzo. ta nie odpowiedzialna
      wypowiedz( pokazuje, jak malo profesjonalny jest nasz prezydent, nie kuma
      niuansow dyplomacji i polityki swiatowej), moim zdaniem dal on sygnal
      terrorystom do ataku. kwasniewski pokazal, jak chwiejna jest koalicja
      antysaddamowsaka z polska i ze wystarczy mala bombka, by polacy sie wycofali.
      teraz wydaje sie oczywiste, ze sytuacja dla terrorystow jest wprost idealna.
      zdziwil bym sie, gdyby nie zaatakowali polski. to straszne, jak mozna byc, tak
      nie odpowiedzialnym prezydentem.
      • Gość: J.K.2 no wybuchnie cos w Polsce, no i kto zwroci na to IP: 195.70.208.* 20.03.04, 12:00
        uwage? Czy sa Polacy w Iraku, czy ich nie bedzie tam - to i tak Polska nic nie
        decyduje.
    • Gość: spr1 Nie oplakiwalem Ameryki! IP: 80.45.139.* 20.03.04, 13:29
      Oplakiwalem co najwyzej zabitych. Ameryka od dawna bawi sie w polityce
      zagranicznej z mniej istotnymi krajami w niespodziewane zmiany sojuszy.
      Najpierw dozbrajaja, potem zwalczaja, lub na odwrot. Strasznym s...wysynstwem
      jest pisanie ze sie im nalezalo,ale czasami mam takie wrazenie...
    • Gość: janusz Czy musimy sie bac? Leclerc-Chomiczowka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 21:42
      alarm o bombie w Leclerc'u
      Przeczytaj komentowany artykuł »
      Autor: Gość: janusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
      Data: 20.03.2004 21:28

+ dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list
      Zona wlasnie wrocila z proby zakupow w
      Leclerc'u Chomiczowka w W-wie. Zakupow
      nie zrobila, bo ktos zadzwonil ze jest
      podlozona bomba. Sklep byl momentalnie
      ewakuowany.

Jest calkiem mozliwe ze byl to glupi kawal.
      Zalozywszy to pytam: ludzie jak wy mozecie
      to robic? Czy chcecie sparalizowac zycie
      w tym kraju? Jak wam nie wstyd!
      W-wa jest realnie zagrozona atakiem
      terrorystycznym. W tej sytuacji musimy
      by solidarni jak nigdy. Takie falszywe
      alarmy powinny byc karane z cala surowoscia
      prawa. Wstyd mi ze jestem Polakiem!!!
    • Gość: Ronen Haifa Re: Raport o terroryzmie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.04, 07:12
      Swiat wreszcie poznal z kim Izrael walczy dziesiatki lat. Terror islamski, i
      wojna swiatow, kultur i mentalnosci. Dzisiaj swiat dolaczyl sie do tej
      wojny,gdy nagle weszla 11 wrzesnia do swiadomosci ludzi. W tej wojnie o
      panowanie nad swiatem, nie ma kompromisu islamskiego. Dobry swiat, to swiat
      Allaha.
    • Gość: agent Re: Raport o terroryzmie IP: *.dyn.optonline.net 21.03.04, 07:27

wydaje mi sie ,ze niejaka Polska jest jednym z glownych
      celow ataku Al Queda,a to dlatego,ze tam poprostu nic nie ma
      i chyba ta organizacja popadajac w kompletna depresje zacznie
      atakowac kraje takie jak ona wlasnie,aby udowodnic ,ze jeszcze
      zyje.Ofiarami beda tu krowy,pijani rowerzysci i zacpani dresiarze.
      Czy wyscie ludzie powariowali w tej Polsce?
      Al Queda ma was poprostu w dupie.
      Spijscie zatem spokojniej ja grzejac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka