Gość: J.K.2 IP: 195.70.208.* 18.03.04, 15:40 CIA czy mityczna al-Kaida? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ka Re: Raport o terroryzmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.04, 15:43 OK, ale gdzie jest ten raport??? Czy czegoś nie widzę, czy nie jest on zamieszczony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA_16l Łooooo ale sie boje,,,,,, IP: *.compower.pl 18.03.04, 15:44 mnie to wali że jacyś głupi arabowie w turbanach biegają po madrycie !!!! Nawet jeżeli przyjdą do polski to ich wizyta będzie wyglądała tak: Poniedziałek 7:00 Allah Akbar Cały świat się o nas dowie. Dziś zamach na okupantów z Polski. Tym razem na ich ziemi. Cel - Okęcie. Tradycyjnie porwiemy samoloty - cztery. Jeden spadnie od razu, trzy sparaliżyją pozostałe porty lotnicze. Zwycięstwo jest nasze! Poniedziałek 17:00 Cały czas nie możemy znaleźć bagaży. Nici z ataku, na dodatek możemy już stąd nie wyjechać... To nic - jutro atak na Balice - tam musi się udać! Wtorek 7:00 Dziś bracia wyjechali do Balic. Nie mamy bagaży, ale sterroryzujemy obsługę plastikowymi nożami i widelcami. Będzie dobrze. Wtorek 18:00 Bracia talibowie wrócili - śmierdząca sprawa: kazano im zapłacić za autostradę, a jak byli przy lotnisku (15 minut później) kazali im zapłacić znowu. Wycofaliśmy się żeby nie budzić podejrzeń. Zresztą podobno i tak w polskich samolotach nie dają sztućców, bo je się tylko kanapki. PS Jutro atakujemy siedzibę polskiego rządu. Środa 8:00 Dziś atak na polski parlament - mamy już dwa autobusy z przyczepami załadowane karbidem. Trotyl ukradli nam w poniedziałek na lotnisku, nic innego nie dało się skombinować. Autobusy wyjeżdzają o 8:30 - godziny wyjazdu przyczep jeszcze nie znamy - tajemnica. Plan jest prosty - przejeżdzamy przez warszawę i pierdut. Allach jest wielki! Środa 17:30 Znów coś poszło nie tak. Bez problemów dotarliśmy do celu, ale droga była zablokowana przez samochody. Na wszystkich biało-czerwone wstążki. W każdym jeden kierowca-samobójca . Chyba przewidzieli nasz atak i wystawili swoich żołnierzy (prawie sami faceci, żadnych starców i dzieci - elita). PS Te dziury po drodze to chyba też nie przypadek - czyżby planowali zaminować drogę? Jutro zmiana planów - cel: Pałac kultury. Tymczasem wycofamy się pod Warszawę... Czwartek 7:00 Wstaliśmy rano bo plan wymaga szybkich posunięć, poza tym zadekowaliśmy się pod Warszawą. Wyjazd o 7:10, prejazd przez Janki, Raszyn, wysadzamy Pałac Kultury Nauki i (na) Sztuki, po czym pryskamy do Klewek, gdzie bracia talibowie podstawią helikoptery. BUŁKA Z MASŁEM. Czwartek 17:30 Oddam życie za bułkę z masłem. Stoimy od rana w Raszynie. Jakieś pacany w biało-czerwonych krawatach w kółko chodzą po pasach. Nie da sie przejechać - próbowaliśmy ich staranować, na szczęście Ahmed zauważył leżące po drugiej stronie odwrócone brony. Dobrze że nie szarżowaliśmy - nie byłoby jak wrócić do Janek do McDonalda... PS Tym razem rzucili przeciwko nam starców i baby - widocznie nas lekceważą. Ale my mamy plan - wrócimy w nocy Piątek 6:30 Wreszcie przechytrzyliśmy wroga - przyjechaliśmy w nocy. Siedzimy przed stadionem Legii (X-ciolecia był większy, ale jakieś męty się kręciły). Piątek 7:30 Super wiadomość - namówiliśmy na akcję jakąś wycieczkę - przyjechała autokarami i od razu zgodziła się na akcję. Mają nawet własne siekiery, materiały wybuchowe i transparenty. Idzie nam jak z płatka. Allach nam sprzyja. Piątek 16:30 Nie, noooo. Co za ludzie - nie dość, że sami dostali pałami, to jeszcze pobili naszych braci talibów. LUDZIE JAK KTOŚ MA BRODĘ TO JESZCZE NIE ZNACZY ŻE JEST ŻYDEM. Żydzi mają PEJSY! Patrzcie trochę uważniej... Mam tego dość. Kit z polską. Jutro atakujemy SALWADOR! Sobota 1:30 Jak podaje rzecznik Straży Granicznej, niedaleko przejścia granicznego w Kołbaskowie zatrzymano grupę wychudzonych, obdartych i głodnych starców. Umyto ich i ubrano. Na migi prosili, żeby nie strzyc bród. Niestety - nawet tłumaczom z ośrodka dla zbiegłych rumunów nie dało się ze starcami dogadać. Tyle tylko wiadomo, że chcieli jechać do Ameryki z jakąś "pracą". Zapewne to kolejna grupa Pakistańczyków z jakiejś ubogiej wioski. Odsyłamy ich dziś LOT-em. Wyglądają na wzruszonych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: Łooooo ale sie boje,,,,,, IP: *.sad.warszawa.supermedia.pl 18.03.04, 15:47 ale ty glupi jestes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al-agora sam jesteś głupi.Izrael korzysta z psychozy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 22:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: Łooooo ale sie boje,,,,,, IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 21.03.04, 14:26 jeśli nawet zaatakują jakiś cel w Polsce to bez różnicy. Ludzie umierają dość licznie z bardziej prozaicznych powodów - nędzy, chorób, braku nadziei bo jesteśmy na granicy wyniszczenia biologicznego. Dużo większych szkód dokonali przez ostatnich kilka lat czerwoni a przed nami jeszcze dokonania bandy leppera. Zamiast po kawałku to ja wolę ciężarówkę trotylu - najlepiej w sejmie i oby było jak najwięcej ofiar. A jeśli dojdzie do ataku to teroryści tylko się ośmieszą wybierając tak gównianego przeciwnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozef Re: Raport o terroryzmie IP: *.ne.client2.attbi.com 18.03.04, 15:49 Moj drogi Anonimie, czy uwazasz za CIA zamordowalaby dwa i pol tysiaca swoich rodakow tylko po to azeby wywolac wojne na Bliskim Wschodzie???? Jesli tak to uwazasz to dlaczego nie mowisz ze moze to KGB albo Izraelskie Tajne Sluzby?? Cos mi sie widzi ze zapominasz iz muzulmanie od dwoch tysiecy lat marzyli o zawladnieciu swiatem i stworzenie jednej swiatowej religii - muzulmanskiej. Czy juz zapomniales ile wojen prowadzil Polska z muzulmanskim swiatem?? Nim wydac jakas opnie zastanow soe co piszesz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilia Re: Raport o terroryzmie IP: *.crowley.pl 19.03.04, 15:52 Nie nie nie, od 2 tysięcy lat o zawładnięciu światem marzą chrześcijanie, muzułamnie dopiero od mniej więcej półtora tysiąca. Skąd się takie nieuki jak Ty biorą? Emilia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ururasek Re: Raport o terroryzmie IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 20.03.04, 20:47 Jakoś nie słyszałem, żeby Jan Pweł II mówił coś w stylu "Jutro jest blisko. Świat na nas czeka bracia i siostry. Wstępujcie do Bojówek Oazowych!" ani nie wiem na razie nic o żadnym chrześcijaninie, który wysadziłby się wraz z cywilami, załóżmy, muzułmanami. Eh, Emilia muzułmanko. Za to islam otwarcie zapowiada walkę o dominację pod pozorem świętej wojny i obroną przed złoczyńcami. Zresztą, kogo tu trzeba przekonywać. Każdy, przeciętny człowiek, nie wyznający religii zakazów i zemsty, widzi to i rozumie. Co do terroryzmu. Trzeba się go bać, ale nie można się przestraszyć. Trzeba się go bać nawet w Polsce i nie siedziec i czekać z założonymi rękami. Interwencja w Iraku to było najlepsze wyjście i żaden pacyfista - egoista tego nie może podważyć. Do tego polepszamy armię i wyspecjalizowane oddziały antyterrorystyczne, nie jest źle, jak na nasze mozliwości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol [...] IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 21.03.04, 17:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O. Re: Raport o terroryzmie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.04, 15:56 Gdzie ten raport????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaco Czego sie bac - smierci ?? IP: 217.153.29.* 18.03.04, 15:58 ludzie gina codziennie (z roznych powodow) i codziennie sie rodza... naturalna kolej rzeczy...nieunikniony koniec...bawmy sie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysl Re: Raport o terroryzmie IP: *.posc.mu.edu 18.03.04, 16:33 Biblia mowi "kto mieczem wojuje, od miecza ginie". Wiec moze wojne z teroryzmem rozpoczac od sprawiedliwego rozwiazania konfliktu palestynskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacyfista nie ma 10000 cywilow zabitych przez Busha IP: *.80.63.81.cust.bluewin.ch 18.03.04, 16:53 tego i nie nie tylko tego brakuje w tym "raporcie". Jestesmi manipulowani, rowniez przez GW, ktora przykladowo 17.03.04 ok. 23.00 na portalu zacytowala slowa Kerriego ktory nazwal tzw. Koalicje w Iraku "koalicja przymuszonych lub przekupionycj"!!! Oskarzenia w swietle wniosku sen. Kennediego, ktory uwaza ze powazne sumy /kilka mld USD/ poszly na lapowki dla szefow panstw popierajacych Busha - sa powazne..To info blyskawicznie zniknelo z forum GW- dla rzadzacych i dla GW bylo nie na reke?? www.panstwozla.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bk Re: Raport o terroryzmie IP: 12.24.244.* 18.03.04, 17:10 ofiarami terroryzmu zazwyczaj sa niewinni cywile ale motorem tego wszystkiego jest tzw bledne kolo : CIA-Mossad-przemysl zbrojeniowy-Alkeida-Osama-ropa-Lobby energetyczne-Zydy-neokonserwatysci-pranie mozzgow/propaganda-CIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Czy sie bac? "Dzieki" komuchom tak IP: *.arcor-ip.net 19.03.04, 10:33 W Europie osamotnieni, w swiecie wykpieni, w USA zrobieni w konia, a u terrorystow islamskich na celowniku za udzial w napadzie na Irak - bac sie, czy sie nie bac, ale cienko jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATOWICE-TERROR??? Re: Raport o terroryzmie IP: *.axelspringer.com.pl / *.axelspringer.com.pl 19.03.04, 12:15 Mam konkretne pytanie - jak pod wzgledem antyterrorystycznym jest zabezpieczony koncert Limp Bizkit w Katowicach w najblizszy poniedzialek? Czy mam sie bac? W koncu bedzie to jedno z nielicznych ostatnio wiekszych skupisk... Niech ktos konkretnie odpowie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Raport o terroryzmie IP: 62.111.199.* / *.crowley.pl 19.03.04, 13:08 Czy musimy się bać ? Oczywiście , ale rodzimych kretynów (włącz telewizor na obrady sejmu czy senatu) bo ci sa grożniejsi od Al-Kaidy !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 13:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 14:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ururasek Re: Jakie? Przecież to moje życie osobiste IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 20.03.04, 20:50 To jakiś żart? Jeżeli tak to obrzydliwy. A jeżeli nie, to to nie jest właściwe miejsce na takie zwierzenia. Masz przecież strony dla gejów i tam się możesz izolować od reszty (niestety nie od Stefana) hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Mossad, oczywiscie!!! IP: *.ipt.aol.com 19.03.04, 16:08 > CIA to szczeniaki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dar Nie zapominajcie o USA IP: *.tor.primus.ca 19.03.04, 16:53 Kto dzisiaj lamie prawo miedzynarodowe, korzystajac z przewagi samowolnie najezdza na inne kraje, bo tak chce, bo mu nie na reke polityka innego kraju? Kto stale od lat sponsoruje zamordyzm w wielu miejscach na swiecie, popiera i finansuje dyktatury i stoi za nimi, blokujac wszelkie proby reform czy udzial ONZ w rozwiazywaniu konfliktow? Kto rozdaje bron (w tym bron masowego razenia) innym krajom i rezimom terrorystycznym, ktore pod parasolem US szerza terroryzm i aparthaid? Kto dzisiaj w imie swoich bardzo szeroko pojetych interesow zapowiada i grozi, ze nie pozwoli na oslabienie swoich wplywow w zadnym rejonie kuli ziemskiej, i raczej zbrojnie je przywroci, niz pozwoli innym na demokracje ? Kto dzisiaj na swiecie pod plaszczykiem szerzenia demokracji usiluje wmowic swiatu ze robi dobrze napadajac i okupujac Irak, rujnujac Irak gospodarczo, zabijajac ponad 10 tysiecy cywilow, tylko po to zeby miec kontrole nad najwiekszymi zapasami ropy? Kto dzisiaj na swiecie i po co utrzymuje tak duza armie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOHN USA Re: Raport o terroryzmie -swiatowa tragedia IP: *.mnhwkn01.nj.comcast.net 19.03.04, 17:03 Od 20 lat mieszkam w okolicach Nowego Yorku, wydarzenia 11 wrzesnia pamietam doskonale, znajdowalem sie wowczas kilometr od World Trade Center. To co sie stalo tego dnia wstrzasnelo calym swiatem , Nie mialem pojecia co sie stalo , myslalem ze to koniec swiata, po zapadnieciu obu bydynkow znalazlismy sie w calkowitej dezorjentacji, przerazenie i strach, nie wiedzielismy czy uciekac czy stanac , przerazenie i panika jak wynikla byla nie do opisania Nigdy bym nie myslal ze ktos w imie religi moze dokonac czynu jakiego dokonali terorysci.Caly swiat jest zagrozony fantykami religijnymi, Wydaje mi sie ze ci fanatycy Islamscy sa w stanie uderzyc w kazdego kto wierzy w wolnosc i ma inne wyznanie niz Islam, Jako obywatel Usa Polskiego pochodzenia jestem dumny ze stanowiska rzadu Polskiego i Polskiego narodu ktorego Polski narod udzielil Stanom Zjednoczonym. Swiadczy to wielkiej dojrzalosci politycznej narodu Polskiego. Poparcie jakie Polska udziela w walce z teroryzmem jest widziane prze caly swiat. Amerykanskie spoleczenstwo jest bardzo wdzieczne Polskiemu narodowi, DZiekuje wszystkim za poparcie. John Strawinski Usa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz"Che"Pan Re: Raport o terroryzmie -swiatowa tragedia IP: *.bilioteka.targowek.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 18:30 Polski naród ma w dupie Amerykę i Busha. Ja byłem świadkiem pierwszych ataków na cywili dokonywanych przez fanatyków. Było to 2 lata wcześniej niż w usa. Przeżyłem czarny wrzesień w Moskwie. I popdobnie jak na Rosjanach, nie robi na mnie wrażenia to co stało się w NY, na Bali czy w Madrycie. Skoro na nikim nie zrobiło wrażenia wysadzanie bloków mieszkalnych to dlaczego ma nas boleć zniszczenie WTC, dyskoteki czy pociągu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allo,Allo Re: Raport o terroryzmie -swiatowa tragedia IP: *.cust.tele2.fr 19.03.04, 20:22 Porada w razie terrorystycznego ataku starego komandanta protekcji domu partii dla ofiar: Jak jestes ofiara, to nia pozostaniesz, siedz na wlasnej dupie i o wszystkim zapomnij. Przypominam! Wczoraj pisalem, ze premier polski ma jeszcze szanse zajac pierwsze miejsce w kolejce przed Hiszpania, Wlochami, Anglia i USA, podejmujac decyzje wycofania z Iraku polskich wojakow. gdyby mial problem ze zwrotem lapowki i anulacja offsetu dla kolesi, niech mi przedzwoni jeszcze dzis; zalatwie mu porzyczke w banku kumpla Chiraka. Jesli chodzi o transport wojsk wraz ze sprzetem, wysle po nich lotniskowiec Ch. de Gaulles. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie_Izraelczyk Re: Raport o terroryzmie -swiatowa tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 22:20 Dlaczego uzurpujesz sobie prawo do wypowiadania się w imieniu Narodu? Tutaj każdy może coś wypisywać tylko od siebie. Niestety dotyczy to również głupków takich jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie_Izraelczyk Re: Raport o terroryzmie -swiatowa tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 22:34 Mister John, ma Pan rację. Zło, które jest spersonifikowane wojujacym islamem jest zarazą naszego swiata i należy je w każdej postaci zwalczać. Niektórzy Polacy to rozumieją, inni uważają inaczej. Popieram decyzję mojego rządu i Prezydenta za wysłanie wojsk na misję stabilizacyjną do Iraku. Pozdrawiam Pana! Nie_Izraelczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tysprowda Re: Raport o terroryzmie -swiatowa tragedia IP: 216.127.82.* 20.03.04, 10:38 Ale co ma Irak wspolnego z 911? Buszysci i buszewicy uzywaja 911 jako przykrywke dla swoich planow rabowania, zamiast naprawde walczyc z terroryzmem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danuta Re: Raport o terroryzmie -swiatowa tragedia IP: 5.5R* / *.nyc.untd.com 21.03.04, 04:15 Ja ,podobnie jak John jestem w USA od 20 lat.Moj maz jest amerykanskim zolnierzem ,ktory w tej chwili jest w Kuwejcie.Jestem z niego bardzo dumna . On nie jest tam aby walczyc o rope dla Ameryki, jak niektorzy twierdza.Czytajac niektore wypowiedzi zastanawiam sie skad u Polakow tyle nienawisci dla Ameryki i jej prezydenta.Zyjac w tym kraju przez 20lat nie doswiadczylam nic poza zyczliwoscia i checia pomocy dla innych.Bush jest jednym z niewielu przywodcow ,ktory podjal decyzje zniszczenia terroryzmu zanim calkowicie sie rozprzestrzeni ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luluś [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 20:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kloss Raport o terroryzmie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 20:59 Czego tu się u nas bać! Chyba o egzystencję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco Europa na dystans wobec Polski IP: *.hs / *.hs-mureck.asn-graz.ac.at 19.03.04, 22:41 USA moga byc wzglednie pewne, ze podjete srodki bezpieczenstwa, szczegolnie kontrole graniczne, beda skuteczne. USA sa daleko od zrodel terroryzmu i izoluje je ocean. Europa znajduje sie w zupelnie innej sytuacji, jest blisko zrodel terroryzmu i jest osiagalna nawet samochodem. Jednak Polska uwaza, ze stac ja zna dotrzymanie kroku USA w dzialaniach skierowanych przeciwko islamistom, nie patrzac na mozliwy odwet. Wobec takiego bagatelizowania sprawy wlasnego bezpieczenstwa Europa powinna skutecznie zdystansowac sie wobec Polski, wyraznie odizolowac sie od niej i nie rozszerzac dzialan zapobiegawczych na terytorium Polski, pozostawiajac w gestii USA chronienie Polski, a takze wyraznie zaakcentowac brak akceptacji dla polskich przedsiewziec. Taka postaw wobec Polski jest w interesie zarowno Europy Zachodniej jak i krajow bylego bloku wschodniego. Nalezy zadbac aby krotkowzroczna polityka Polski nie sciagnela nastepstw na siasiadow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bob ZAMACH BĘDZIE W MAJU - tak myślę IP: *.leon.com.pl 20.03.04, 10:13 OBSTAWIAM zamach na MAJ (początek) - Już pokazali, że potrafią, więc u nas wystarczy coś znacznie mniejszego i skromniejszego, aby solidnie wystraszyć i ukarać rząd. Polacy nie wycofają się, ale ukarają za to rząd, którego i tak już nienawidzą (Prezydent ma to już w ... bo kończy kadencję) Amerykanie dadzą nam dla otarcia łez zniesienie wiz (czyli nic) Straci też przez to poparcie znacznie PO i są wcześniejsze wybory (na jesień. W wyniku tego wszystkiego - Samoobrona z LPR rządzi tym krajem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: ZAMACH BĘDZIE W MAJU - tak myślę IP: *.chomiczowka.waw.pl 20.03.04, 10:44 prawie ze wszystkim sie zgadzam, no moze poza tym, ze "po" az tak duzo nie straci i bedzie na spolke rzadzic albo walczyz z "samoobrona" . a amerykanie nie dadza wiz. to bylo by glupie a oni nie sa glupcami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Raport o terroryzmie IP: *.chomiczowka.waw.pl 20.03.04, 10:36 raport raportem, ale jesli prezydent kwasniewski mowi o zwodzeniu przez amerykanow w tak trudnym momencie, to przepraszam bardzo. ta nie odpowiedzialna wypowiedz( pokazuje, jak malo profesjonalny jest nasz prezydent, nie kuma niuansow dyplomacji i polityki swiatowej), moim zdaniem dal on sygnal terrorystom do ataku. kwasniewski pokazal, jak chwiejna jest koalicja antysaddamowsaka z polska i ze wystarczy mala bombka, by polacy sie wycofali. teraz wydaje sie oczywiste, ze sytuacja dla terrorystow jest wprost idealna. zdziwil bym sie, gdyby nie zaatakowali polski. to straszne, jak mozna byc, tak nie odpowiedzialnym prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K.2 no wybuchnie cos w Polsce, no i kto zwroci na to IP: 195.70.208.* 20.03.04, 12:00 uwage? Czy sa Polacy w Iraku, czy ich nie bedzie tam - to i tak Polska nic nie decyduje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spr1 Nie oplakiwalem Ameryki! IP: 80.45.139.* 20.03.04, 13:29 Oplakiwalem co najwyzej zabitych. Ameryka od dawna bawi sie w polityce zagranicznej z mniej istotnymi krajami w niespodziewane zmiany sojuszy. Najpierw dozbrajaja, potem zwalczaja, lub na odwrot. Strasznym s...wysynstwem jest pisanie ze sie im nalezalo,ale czasami mam takie wrazenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Czy musimy sie bac? Leclerc-Chomiczowka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 21:42 alarm o bombie w Leclerc'u Przeczytaj komentowany artykuł » Autor: Gość: janusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Data: 20.03.2004 21:28 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list Zona wlasnie wrocila z proby zakupow w Leclerc'u Chomiczowka w W-wie. Zakupow nie zrobila, bo ktos zadzwonil ze jest podlozona bomba. Sklep byl momentalnie ewakuowany. Jest calkiem mozliwe ze byl to glupi kawal. Zalozywszy to pytam: ludzie jak wy mozecie to robic? Czy chcecie sparalizowac zycie w tym kraju? Jak wam nie wstyd! W-wa jest realnie zagrozona atakiem terrorystycznym. W tej sytuacji musimy by solidarni jak nigdy. Takie falszywe alarmy powinny byc karane z cala surowoscia prawa. Wstyd mi ze jestem Polakiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronen Haifa Re: Raport o terroryzmie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.04, 07:12 Swiat wreszcie poznal z kim Izrael walczy dziesiatki lat. Terror islamski, i wojna swiatow, kultur i mentalnosci. Dzisiaj swiat dolaczyl sie do tej wojny,gdy nagle weszla 11 wrzesnia do swiadomosci ludzi. W tej wojnie o panowanie nad swiatem, nie ma kompromisu islamskiego. Dobry swiat, to swiat Allaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent Re: Raport o terroryzmie IP: *.dyn.optonline.net 21.03.04, 07:27 wydaje mi sie ,ze niejaka Polska jest jednym z glownych celow ataku Al Queda,a to dlatego,ze tam poprostu nic nie ma i chyba ta organizacja popadajac w kompletna depresje zacznie atakowac kraje takie jak ona wlasnie,aby udowodnic ,ze jeszcze zyje.Ofiarami beda tu krowy,pijani rowerzysci i zacpani dresiarze. Czy wyscie ludzie powariowali w tej Polsce? Al Queda ma was poprostu w dupie. Spijscie zatem spokojniej ja grzejac. Odpowiedz Link Zgłoś