Dodaj do ulubionych

wlasnie pokazano nam

IP: *.adsl.actcom.co.il 24.03.04, 19:38
w tv, w wiadomosciach: nastepny 14-letni chlopiec arabski: pas z dynamitem na
jego ciele, zlapano go na przejsciu do israela, 8 kg materialu wybuchowego,
mial sie wysadzic kolo zolnierzy israelskich. specjalny robot podjechal do
niego, "dal" mu nozyczki, ktorymi przecial kabel wg wskazowek israelskiego
sapera. ostroznie to zrobil, nie chcial umierac, biedny chlopak. w koncu
udalo mu sie, musial oczywiscie zdjac koszule i spodnie, zeby byc pewnym ze
nie ma na sobie dalszych ladunkow wybuchowych. potem ubral sie i ubrany w
zolnierska kurtke jednego z zolnierzy zostal odprowadzony na przesluchanie.
wygladal jak kupka nieszczescia, zastraszony, w za duzej kurtce.....
taaak, naprawde jest z kim rozmawiac, nie? to odpowiedni partner dla nas,
rantissi, posyla dzieciaki na smierc. swoich oczywiscie nie. i do tego jest
lekarzem dzieciecym.... fajne polaczenie, nie uwazacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: jarek-nudziasz Polecam pani itym "obroncom" Shejka... IP: *.fastres.net 24.03.04, 20:25
      przeczytac ostatni wywiad z jego nastepca.

Ostatni wywiad z Rantisi - nastepca Yassima.

1-Musze wyslac na smierc dzieci Israelski, oni w pewnym momencie beda
      zolnierzami i beda szkodzic naszej sprawie.
      2-Wygonic wszystkich Israelczykow z Palestyny- osoboscie nie ma nic przeciwko Zydom
      3-Nikt, nawet Arafat nas nie zatrzyma
      4-Utniemy glowe Sharonowi..
      5-Zabronimy wszystkim Zydom nie tylko mieszkac,
      ale tez zblizac sie do Jerusalemu. itd. Bylo nie bylo Hamas popiera 80 %
      ludnosci arabskij Gazy i Cisjordanii.

ciekawe jest to ,ze on wysyla inny, aby sie wysadzali, ale jak sie go zapytal
      szef brygady Izzedin al-Qassan o wyslanie dla przykladu jednego z jego synow, on
      sie temu sprzeciwil.
      Sluchajac tych zboczencow, to w koncu sie wydaje, ze jedyny normalny tam jest
      Adolf Arafat.

Dla CCCP informacji, zanim zacznie sie pienic i bluznic, caly wywiad jest w
      gazecie Il Secolo XIX ( na pewno ta nie jest faszystowska-bo wedlug jego
      wszystkie gazety, ktore pisza prawde, sa faszystowskie, a wszyscy Araby i
      Musulmanie ,ktorzy maja watpliwosci sa bajkopisarzami) z dnia 24 marzec 2004 ,
      na stronie 5 i wywiad opisal Cristiano Fabiani.

A tak pozatym , znow wyslal syna ( 8 letniego) kogos innego z dynamitem...
    • Gość: Jerzy Re: wlasnie pokazano nam IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 24.03.04, 21:06

Dziekujemy, Dano, ze podalas te wiadomosc. Jako uzupelnienie Twojej wiadomosci
      podaje ten link:

www.maarivenglish.com/index.cfm?fuseaction=article&articleID=5173
      Warto zwrocic uwage na reakcje rodziny tego chlopca, na "zaplate", jak rowniez
      na metody werbunku zastosowane przez bandytow hamasowskich.
      (J)
    • Gość: Jerzy Coz dla nich znacza dzieci biednych rodzin? IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 24.03.04, 21:37
      Dla tego "lekarza" z Gazy, dowodzacego dzis Hamasem, dzieci z biednych rodzin
      znacza tyle, co zeszloroczny snieg. Zawsze twierdzilem, ze to bydlaki.
      Charakterystyczne, ze swoich dzieci nie obwiazuja dynamitem - ani jedno dziecko
      paralityka czy "palestynskiego ministra" nie wysadzilo sie w powietrze. Ale
      moze to tylko przypadek?
      (J)
    • kosel_maruwi Re: wlasnie pokazano nam 24.03.04, 21:58
      I ja slyszalem te informacje.
      Pierwsze pytanie jakie mi sie nasunelo to:
      Dlaczego ten chlopiec nie mial ze soba wiazanki kwiatow ?
      • dritte_dame A jakie bylo drugie pytanie? 25.03.04, 16:56
        kosel_maruwi napisał:

> I ja slyszalem te informacje.
        > Pierwsze pytanie jakie mi sie nasunelo to:
        > Dlaczego ten chlopiec nie mial ze soba wiazanki kwiatow ?
        • kosel_maruwi Re: A jakie bylo drugie pytanie? 26.03.04, 11:50
          dritte_dame napisała:

Czy mozna sie temu dziwic ?
          • dritte_dame Re: A jakie bylo drugie pytanie? 26.03.04, 16:29
            kosel_maruwi napisał:

> Czy mozna sie temu dziwic ?

Mozna i trzeba.

Przyjmujac ze jest "wsio narmalno" nigdy niczego nie zmienimy.

• kosel_maruwi Re: A jakie bylo drugie pytanie? 29.03.04, 20:32
              dritte_dame napisała:

> kosel_maruwi napisał:
              >
              > > Czy mozna sie temu dziwic ?
              >
              > Mozna i trzeba.
              >
              > Przyjmujac ze jest "wsio narmalno" nigdy niczego nie zmienimy.

Napewno nie jest "wsio normalno". O tym nie musimy dyskutowac ale czy nie
              nalezy sie zastanowic skad bierze sie ta nienawisc ?
              Czy uwazasz, jak to kiedys sugerowales, ze to wina religii czy moze sa jeszcze
              inne czynniki, ktore je wywoluja ?
              Ciekaw jestem co o tym myslisz.
              >
    • Gość: mefet Coś ze trzy setki takich i młodszych chłopców... IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.04, 22:45
      ...zabił SSzaron. Tan wybrał godną śmierć.
      • Gość: dana33 Re: Coś ze trzy setki takich i młodszych chłopców IP: *.adsl.actcom.co.il 24.03.04, 23:43
        nu, idioto, on sobie nie wybral godnej smierci. on sobie wogole nie wybral
        smierci. JEMU wybrano smierc. jakies bydlaki poslaly glupiego dzieciaka na
        smierc. te bydlaki, to wlasnie takie uwielbiane i podziwiane przez ciebie
        typki. ty mi lepiej powiedz, dlaczego oni wlasnych dzieciakow nie posylaja na
        ta bohaterska smierc. maja ich dosc. moga poswiecim jednego albo dwoch synow
        nie? tak dla dobrego przykladu.... oj idioto, idioto...
    • jan.poniatowski [...] 24.03.04, 23:18
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: z daleka [...] IP: 5.5R* / 83.130.243.* 24.03.04, 23:22
        • jan.poniatowski Re: wlasnie pokazano nam 24.03.04, 23:38
          Gość portalu: z daleka napisał(a):

> A zaraz potem, a moze i przedtem wyzwolona zostanie Europa.
          Nie puszczaj oczu na Europe!
          Martw sie tylko o siebie!
      • Gość: dana33 ty artystokrato dla biednych IP: *.adsl.actcom.co.il 24.03.04, 23:46
        na odwrot jest, na odwrot... trzech lapiemy a jeden sie przeslizguje.
        my nie mamy szans? cus ci cie pokickalo. szanse, WSZYSTKIE, sa u nas. u nich,
        to to slabo wyglada, jak dlugo generalissimo i dochtorek tak rzadza...
      • Gość: Jerzy Blazny zawsze pisaly podobnie... IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 24.03.04, 23:54
        Wtedy, kiedy blazny nosily tytuly "towarzyszy",wyznajac swa wiare, pisaly tak w
        jednej ze "sztuk", jakimi uszczesliwialy Polakow w "polsce ludowej":

"Niesiemy tajemne jadro idei,
        Swietliste kolo co sie obraca latami przyszlymi.
        Zycie zas nasze, zlozone w ofierze,
        Stanie sie ziarnem, co nasze zamiary
        Dziesieciokrotnym pomnozy plonem".
        A chor czerwonych wiezniow powtarzal wzniosle slowa: "Bedziemy
        wolni.Odnajdziemy pokoj".

A wowczas jedna z postaci na scenie wznosila okrzyk:

"...Wzbijaja sie sepy w powietrze
        ponad w perzyne obrocone miasta.
        Mordujcie! Mordujcie! Mordujcie! Mordujcie!"

I jak to bywa w zyciu, piszace w tamtych latach powyzsze slowa osoby, "nie
        umarly", "nie zlozyly swego zycia w ofierze" - choc braly czynny udzial w
        mordowaniu Polakow w latach 1945-1950, Pazdzierniku, Grudniu, w Ursusie i
        kopalni Wujek...
        I dzis znow pisza - z pewna, jednak, roznica: dzis chodzi im o mordy na
        Zydach.Pozostali jednak wierni fascynacji cudza smiercia, ktora hojnie szafuja.
        No coz: peerelowskie psiny, pozostaly jednak psinami po szczesliwym, miekkim
        ladowaniu w Trzeciej Rzeczypospolitej. Dlatego tak samo skomla, tak samo wyja,
        tak samo kreca sie za swymi ogonami...
        (J)

• Gość: Jerzy Re: Blazny i ich psie .... IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 24.03.04, 23:57
          Musze to uzupelnic: sobaki i ich sobacze potomstwo zawsze pisaly i beda pisac
          podobnie.
          (J)
    • cock-zajaca [...] 24.03.04, 23:34
      • jan.poniatowski [...] 24.03.04, 23:39
        • Gość: dana33 Re: W Hollywood lepiej by nie zrobili IP: *.adsl.actcom.co.il 24.03.04, 23:48
          trzeba przyznac, ze glupia czesc spoleczenstwa polskiego jest tutaj godnie
          reprezentowana: jeden nieobrzezany od zajaca i drugi tez nieobrzezany
          arystokrata spod mostu.
          • Gość: Andrzej Lozowski Re: W Hollywood lepiej by nie zrobili IP: *.dyn.optonline.net 25.03.04, 05:40
            Gość portalu: dana33 napisał(a):

> trzeba przyznac, ze glupia czesc spoleczenstwa polskiego jest tutaj godnie
            > reprezentowana: jeden nieobrzezany od zajaca i drugi tez nieobrzezany
            > arystokrata spod mostu.
            Witaj, Dana!
            Kiedy przyjechalismy do Warszawy w 1956 roku. Most Poniatowskiego poszerzali.
            Byl w naprawie i trudno bylo sie nim poslugiwac. Kiedy wyjechalismy w 1968
            roku, wciaz go poszerzali. Ciekawe czy juz skonczyli :-)
            Pozdrawiam, Andrzej
            • Gość: dana33 Re: W Hollywood lepiej by nie zrobili IP: *.adsl.actcom.co.il 25.03.04, 11:54
              nu, niektorzy nie znajda tam miejsca, nawet jak poszerzaja do dzisiaj.... :)
              pozdrowienia dla ciebie tez...
            • Gość: POLKA Re: W Hollywood lepiej by nie zrobili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 19:06
              Szczerze gratuluje Panu "wybitnego intelektu". Naprawde jestem pod ogromnym
              wrazeniem bystrosci panskiego umyslu. Jednakze mam nadzieje, ze oprocz tak
              polsko brzmiacego naglowka nic wiecej nie laczy Pana z moja tragicznie
              doswiadczona i umeczona Ojczyzna.
              A moze jednak............ . Wszak tajemnica poliszynela jest, ze lichwiarze nie
              jednego doprowadzili do ruiny i nedzy i maja na sumieniu wiele ludzkich
              dramatow.
              Prosze nie przyjezdzac i nie sprawdzac czy poszerzali.
              • white_rower Re: W Hollywood lepiej by nie zrobili 25.03.04, 20:05
                Gość portalu: POLKA napisał(a):

> Szczerze gratuluje Panu "wybitnego intelektu". Naprawde jestem pod ogromnym
                > wrazeniem bystrosci panskiego umyslu. Jednakze mam nadzieje, ze oprocz tak
                > polsko brzmiacego naglowka nic wiecej nie laczy Pana z moja tragicznie
                > doswiadczona i umeczona Ojczyzna.
                > A moze jednak............ . Wszak tajemnica poliszynela jest, ze lichwiarze
                nie
                >
                > jednego doprowadzili do ruiny i nedzy i maja na sumieniu wiele ludzkich
                > dramatow.
                > Prosze nie przyjezdzac i nie sprawdzac czy poszerzali.

Hej mamlas, a moze syndrom, zmieniles plec?
                A teraz, jak kazda glupia baba, zarty nie docieraja?
                F.U.
                • Gość: POLKA Re: W Hollywood lepiej by nie zrobili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 21:54
                  O ile mi wiadomo to nie zmienilam, zas dobre zarty i celne dowcipy lubie
                  pasjami.
      • Gość: sp;lit Re: W Hollywood lepiej by nie zrobili IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 24.03.04, 23:54
        Hej cock ,... Jak wojna to wojna :) Rzeczywiscie wiarygodne zrodlo , juz lece !

uklony
    • Gość: Heinz Re: wlasnie pokazano nam IP: *.telia.com 24.03.04, 23:48
      Dano,
      zapomnialas dodac,ze obiecano chlopczykowi zaplacic ok 20 euro za ten wyczyn.
      • gini Re: wlasnie pokazano nam 25.03.04, 00:06
        Ta obiecano 20 euro , ja widzialam to w telewizji tez i usmialam sie do lez.
        Ten chlopak nie mial prawa nigdzie z tym podejsc.Kto tak wysyla zamachowca?
        Czy naprawde myslicie, ze ludzie dadza sie oglupic?
        Uwazam, ze za ten wystep zaplacono mu stanowczo za malo.
        Zwolali na ten wystep wszystkie telewizje swiata.
        • Gość: sp;lit Re: wlasnie pokazano nam IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 25.03.04, 00:13
          Tylko patrz jak nasza ciucka zacznie nam tu udowadniac ze biale myszki sa na
          swiecie :) Konferencja prasowa rzeczywiscie byla huczna , nie powiem ,...

uklony
      • Gość: dana33 Re: wlasnie pokazano nam IP: *.adsl.actcom.co.il 25.03.04, 01:10
        tak, nie napisalam. .... ale juz nie chcialam im pod nos podsuwac, ze jak
        saddamka wyciagneli z tej dziury i skonczylo sie zrodlo finansowe do placenia
        tym samobojcom 25000 dolarow, to wszystko co placa teraz to te 20 euro... tyle
        im jest warte zycie ludzkie, nie wazne czy 14-letnie czy 20-letnie....
        • Gość: ricoeur :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 08:18
          > skonczylo sie zrodlo finansowe do placenia
          > tym samobojcom
          '''
          '''
          > on sobie wogole nie wybral
          > smierci. JEMU wybrano smierc
    • Gość: sp;lit Re: Up ! n/t :) IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 25.03.04, 00:23
      • Gość: dana33 Re: Up ! n/t :) IP: *.adsl.actcom.co.il 25.03.04, 01:15
        ah, rozlupany doszczetnie.... ja to lubie, jak ty sciagasz moje pomysly, ta
        ciucka to nie pierwszy. ale rob to dalej. zawsze fajne uczucie jak sie okazuje,
        ze jakis rozlupany bezmozgowiec umie tylko plus na lew i prawo, a nic fajnego
        od siebie nie wyda, bo ograniczony do plucia. a tak to widzisz, jak ci dobrze
        sluze, zawsze cos zciagniesz i uzywasz dalej.... nu, nie wiem znow dlaczego sie
        tak dziwie, sam przeciez wiesz, ze ja jako zydowka duzo inteligentniejsza od
        ciebie..... a ty taki sobie uboczny produkt niewiele znaczacy..... i nie pisz
        lece, bo ty to juz dawno nie latasz, ty moze sie jeszcze czolgasz...
    • bam_buko wlasnie pokazuja po raz ktorys 25.03.04, 01:47
      Zgonili ekipy telewizyjne chyba z calego Izraela na to jakies gowniane
      przejscie graniczne i czekali na terroryste ktory wkrotce mial sie zjawic.
      I zjawil sie w pelnym swietle jupiterow !!!(reporterzy i gapie nawet specjalnie
      sie nie kryli przed ewentualnym wybuchem )Zeby wywarlo to wieksze wrazenie
      przebrali 14 letniego wystraszonego chlopaka haha teroryste.
      Dana nie grzeszysz inteligencja ale nie powinnas nabierac sie na takie grubymi
      nicmi szyte numery i w dodatku powielac to na forum.
    • Gość: jarek-nudziasz jest tylko jedno podwojne, slowo aby ich okreslic IP: *.fastres.net 25.03.04, 07:47
      tych arabskich dyskutantow( jesli to mozna nazwac dyskusja) sa Zalosniesmiesni.
    • Gość: usa Jeszcze tylko ten guzik, Pani Dano! Tylko ten... IP: *.client.comcast.net 25.03.04, 09:32
      ...guzik!
    • Gość: Tomek44 Re: do Dany33 IP: 5.5R* / 213.8.97.* 25.03.04, 09:51
      Wczoraj rozmawialem z mnostwem Polakow przez telefon. Poniewaz wyjezdzam tam w
      sprawach sluzbowych,musialem zrobic kilka telefonow. Rozmawialem i z malymi
      miasteczkami i duzymi miastami. Musze przyznac, ze takie gini i reszta jej
      podobnych nie stanowia tam wiekszosci. To byly bardzo mile rozmowy i troche tez
      politykowalismy. Polacy w Polsce ( nie wszyscy), sa mniej zajadli jak taka
      sfrustrowana gini.
      Mozliwe, ze zycie jej tak dokopalo na emigracji, ze trzeba gdzies sie odgryzc.
      Gini, jak Ci juz Dana pisalem, to poprostu zla kobieta i byc moze to tez
      powoduje jej frustracje (z taka trudno sie przyjaznic). Proponuje Ci, abys ja
      olala, tak jak ja to zrobilem.
      Wole naiwna ANke,niz "przemadrzalska, "wszystkowiedzaca" gini.
      Szkoda Twoich nerwow. Do niej i tak nie dotrze.
      Zycze Ci Hag Pesah Sameah
      • Gość: s Re: do Dany33 IP: *.bchsia.telus.net 25.03.04, 10:04
        Gość portalu: Tomek44 napisał(a):

> Zycze Ci Hag Pesah Sameah
        ----------------------------
        a ja ci zycze aby w twoim samolocie znalazl sie jeden hamasowiec w kamizelce.
        • Gość: Tomek44 Re: do IP: *.bchsia.telus.net IP: 213.8.97.* 25.03.04, 10:25
          No coz, jezeli tak zyczysz swoim rodakom? W samolocie, ktorym lece, bede
          prawdopodobnie jedynym Zydym.
      • gini Re: do Dany33 25.03.04, 12:49
        Gość portalu: Tomek44 napisał(a):

> Wczoraj rozmawialem z mnostwem Polakow przez telefon. Poniewaz wyjezdzam tam
        w
        > sprawach sluzbowych,musialem zrobic kilka telefonow. Rozmawialem i z malymi
        > miasteczkami i duzymi miastami. Musze przyznac, ze takie gini i reszta jej
        > podobnych nie stanowia tam wiekszosci. To byly bardzo mile rozmowy i troche
        tez
        >
        > politykowalismy. Polacy w Polsce ( nie wszyscy), sa mniej zajadli jak taka
        > sfrustrowana gini.
        > Mozliwe, ze zycie jej tak dokopalo na emigracji, ze trzeba gdzies sie
        odgryzc.
        > Gini, jak Ci juz Dana pisalem, to poprostu zla kobieta i byc moze to tez
        > powoduje jej frustracje (z taka trudno sie przyjaznic). Proponuje Ci, abys ja
        > olala, tak jak ja to zrobilem.
        > Wole naiwna ANke,niz "przemadrzalska, "wszystkowiedzaca" gini.
        > Szkoda Twoich nerwow. Do niej i tak nie dotrze.
        > Zycze Ci Hag Pesah Sameah

A tu sie nie dziwie, ze z Anka latwiej idzie, niz ze zla Gini .
    • dzidzia14 Re: wlasnie pokazano nam 25.03.04, 10:03
      Gość portalu: dana33 napisał(a):

> w tv, w wiadomosciach: nastepny 14-letni chlopiec arabski: pas z dynamitem na
      > jego ciele, zlapano go na przejsciu do israela, 8 kg materialu wybuchowego,
      > mial sie wysadzic kolo zolnierzy israelskich. specjalny robot podjechal do
      > niego, "dal" mu nozyczki, ktorymi przecial kabel wg wskazowek israelskiego
      > sapera. ostroznie to zrobil, nie chcial umierac, biedny chlopak. w koncu
      > udalo mu sie, musial oczywiscie zdjac koszule i spodnie, zeby byc pewnym ze
      > nie ma na sobie dalszych ladunkow wybuchowych. potem ubral sie i ubrany w
      > zolnierska kurtke jednego z zolnierzy zostal odprowadzony na przesluchanie.
      > wygladal jak kupka nieszczescia, zastraszony, w za duzej kurtce.....
      > taaak, naprawde jest z kim rozmawiac, nie? to odpowiedni partner dla nas,
      > rantissi, posyla dzieciaki na smierc. swoich oczywiscie nie. i do tego jest
      > lekarzem dzieciecym.... fajne polaczenie, nie uwazacie?

A co nas obchodzą twoje rozterki dano?
      Pilnuj swoje dzieci i jedz koszernie.
      • Gość: dana33 Re: wlasnie pokazano nam IP: *.adsl.actcom.co.il 25.03.04, 11:59
        to byla fajna odpowiedz, warta dzidzi-usia.
        dochodze do wniosku, ze wy masochisci tutaj wszyscy. strasznie lubicie
        pokazywac wasz wysoko poziom intelektualno-wiadomosciowy. nu, pierwsza klasa,
        nie ma dwoch zdan...
        • dzidzia14 Re: wlasnie pokazano nam 25.03.04, 12:06
          i to nas różni - wy sadyści a my masochiści
          Jak tak współczujesz temu chłopaczkowi to przygarnii go, nakarm i poślij
          do dobrej szkoły.
          Zasiej ziarno nadziei i miłości.
          • Gość: dana33 Re: wlasnie pokazano nam IP: *.adsl.actcom.co.il 25.03.04, 12:29
            wszystko sie zgadza. ale z tym chlopaczkiem, to twoja kolej. ja mam takich 3
            pod opieka, na wiecej mnie nie stac.
            • gini Re: Danuto 25.03.04, 12:40
              Chce ci przypomniec, ze nie musisz tracic czasu i opisywac dokladnie tego co
              pokazano wam w telewizorze.Wyobraz sobie, ze ja tez mam telewizora i pokazano
              mnie to tez, dzieki czemu mialam niezly ubaw.
              Jezeli chcesz mnie przekonac, ze ten chlopak za dwadziescia euro chcial sie
              wysadzic, i szedl sobie na przejscie , nie kryjac co ma pod kamizelka, to ja
              naprawde mimo dobrych checi w to nie uwierze.
              Dalej uwazam, ze skapiradla jestescie, bo za ten wystep lacznie z rozbiorka
              przed kamerami ,powinien dostac duzo, duzo wiecej, ze stowe co najmniej.
              Poza tym napisalas, ze Saddam juz nie placi, ale tu na forumie, jak jeszcze wam
              sie marzylo dokopac Iranowi udowadnialiscie, ze Iran placi terrorystom wiecej
              od Saddama.
              Weza macie w kieszeni i tyle .
            • Gość: Kocisz [...] IP: 62.173.207.* 25.03.04, 15:52
    • szlomo.oberluft scenariusz byl OK ale rezyseria do d.... 25.03.04, 12:35
      • gini Re: Na wszystkim mozna zarobic 25.03.04, 12:59
        ..Przedsiębiorczy chasyd

Żydowska organizacja religijna uczyniła z palestyńskich zamachów dochodowy
        interes.

Cały współczesny świat zagrożony terrorem może się uczyć od Izraelczyków
        właściwego reagowania na zamachy bombowe, reagowania wyzbytego histerii i
        paniki. Izraelscy Żydzi, nękani atakami Palestyńczyków, osiągnęli bowiem w tej
        dziedzinie wysoki stopień fachowości. Jedynym amatorem jest zamachowiec, który
        popełnia samobójstwo po raz pierwszy.

Zdaniem niepoprawnych telawiwskich cyników kawiarnianych, intifada jest
        Izraelowi potrzebna, ponieważ zamachy terrorystyczne pozwalają uniknąć
        niekorzystnych rezygnacji terytorialnych. Ponoć dlatego za każdym razem gdy
        milkną wybuchy, premier Szaron wysyła do Gazy śmigłowce na polowania typu
        safari, dzięki czemu ma zapewnione nowe żywe torpedy w autobusach i knajpach
        Izraela. Karetki Czerwonej Gwiazdy Dawida i samochody policyjne błyskawicznie
        pędzą do wybuchu, gdzie działają już ortodoksyjni Żydzi z firmy Zaka w
        pomarańczowych pajacykach. Telewizja i radio relacjonują na żywo, lekarze
        obliczają w szpitalach, ilu mają rannych, premier Szaron może nie zasiadać do
        negocjacji pokojowych, a przed Judą Złotojedwabnym rozpościera się świetlana
        przyszłość finansowa i polityczna.

kiosk.onet.pl/art.html?NA=1&ITEM=1155939&KAT=241

• Gość: . Re: "Panienka" a rzeczywistosc.+++ IP: 213.88.164.* 25.03.04, 14:50
          "Panienko"
          Widac,ze sludzy pana Boga warci sa siebie,niezaleznie od tego,
          jaki facet jest ich bogiem.
          To o czyms swiadczy.
          Przed chwila,na "lunczowej" przechdzce sluchalem radio:
          doniesienie szwedzkiego reportera na temat tego mlodzienca.
          Opisal jego,co sie stalo.
          Wymienil 72 huryski.
          I dwie rzeczki-jedna miodem plynaca,
          druga winem.
          Wynienil rowniez 100 szekli8odpowiednik 146 sek.,
          ktore jego mama miala dostac.

Ubawilas sie do lez?
          Ok!
          Moze niedlugo bedziesz miala lzy prawdziwe.
          Nie zycze ci tego,ale wszystko jest mozliwe.
          Szczegolnie w obecnych czasach.
          Zaprzeczenie tego zajscia z powodu tylko tego,ze sie
          wydarzylo to w Izraelu-nie uwazasz sama,ze to jest co najmniej niemadre?
          Smiej sie-podobno to jest zdrowie.

P.S
          Nie rozumiem twego oburzenia,ze nazywam ciebie "panienka".
          Wkoncu sama mnie ku temu pchnelas.
          Kazalas mnie zony pilnowac,bo z kobietami nigdy nie wiadomo.
          I moge zostac rogaczem.
          Ja wiem,ze moja zona jest uczciwa Polka.
          (Tak jak sa uczciwi Zydzi-twoje okreslenie).
          Ty twierdzisz cos innego.
          Widocznie masz inne doswiadczenie.
          Wiec musisz byc "panienka".
          A ze masz meza i dzieci?
          Moja zona - tez.

• gini Re:Buraku cos na temat i po polsku N/t 25.03.04, 15:00
            • Gość: . Re:"Panienko"++++ IP: 213.88.164.* 25.03.04, 15:07
              Bodajze Rodowicz spiewa:
              "Oj glupia ja...........".
              Jak najbardziej po polsku.

Nic ci to nie przypomina?
              • gini Re::Buraku cos na temat i po polsku N/t 25.03.04, 15:10
    • Gość: Gucio [...] IP: *.ipt.aol.com 25.03.04, 14:58
      • Gość: . Re: Goebbels redivivus+++++ IP: 213.88.164.* 25.03.04, 15:05
        Gucio sie wynurzyl.
        Z czego?
        • Gość: White Rower Do Pana Kropy --- IP: *.acn.pl 25.03.04, 15:39
          Prosze mi wyjaśnić, jeśli to nie tajemnica, dlaczego w niektórych Pańskich postach pojawia się siedem krzyżyków, w innych pięć, a w jeszcze innych - tylko trzy?

C.
          • Gość: Gucio [...] IP: *.ipt.aol.com 25.03.04, 15:47
            • Gość: Kocisz [...] IP: 62.173.207.* 25.03.04, 15:58
              • Gość: jarek-nudziasz On juz widzi....... IP: *.fastres.net 25.03.04, 16:40
              • Gość: . Re: Są jednak myślący na tym forum.+++.. IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 25.03.04, 17:44
                o jest panska sprawa,ze pan jest taki bezmyslny.
            • Gość: White Rower Te, nie wtrącaj się, IP: *.acn.pl 25.03.04, 15:58
              jak dżygici rozmawiają, OK?
              • Gość: Gucio [...] IP: *.ipt.aol.com 25.03.04, 16:03
            • Gość: . [...] IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 25.03.04, 17:42
          • Gość: . Re: Do Pana Kropy ---++++++ IP: 213.88.164.* 25.03.04, 15:55
            Wyjasniam:
            Zadnych wnioskow o teorii konspiracyjnych prosze nie wyciagac,
            wszystko jest duzo prosciej:
            1. "."-bo jestem za leniwy.
            2. "+"-oznacza-na co mam zwrocic uwage,
            miejsce,gdzie mnie od takich siakich wyzywaja
            miejsca,gdzie sa rzeczy i ludzie dla mnie ciekawi
            miejsca,gdzie ja odpowiadam
            miejsca,gdzie............
            3."+"-ilosc?
            Nigdy sie nie zastanowialem.
            To chyba z rozpedu?
            Przysiegam,nie wiem?
            Moze ze zlosci,lub radosci?
    • Gość: . Re: ?+++++ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 25.03.04, 19:22
      I razem z tym papierem do klozetu sie spusciles?
    • Gość: . Re: ?+++++ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 25.03.04, 19:41
      A mozna mu kopniakiem dopomoc?
      • Gość: z daleka Re: ?+++++ IP: 5.5R* / 83.130.243.* 25.03.04, 19:43
        Nie zalecane. Mozna sie pobrudzic.
    • Gość: z daleka Re: He,he... IP: 5.5R* / 83.130.243.* 25.03.04, 19:52
      Guco znowu sie zafajdalo. Dziasiaj Guco ma rozwolnienie na kilka watkow. Guco
      nie wyjmie dzis jadaczki z sedesa, oj nie wyjmie.
      • Gość: Gucio [...] IP: *.ipt.aol.com 25.03.04, 21:57
    • Gość: Palestina wlasnie pokazano nam IP: *.dip.t-dialin.net 25.03.04, 19:54
      DUPE
      • Gość: z daleka Re: wlasnie pokazano nam IP: 5.5R* / 83.130.243.* 25.03.04, 19:56
        Mylisz sie Palestyna. Gucio po prostu ma taka gebe.
        • Gość: Palestina Re: wlasnie pokazano nam IP: *.dip.t-dialin.net 25.03.04, 20:02
          Mylisz sie. Ta dupe pokazano danie. Ona i tak glupia wiec sie bedzie cieszyc.
          • Gość: z daleka Re: wlasnie pokazano nam IP: 83.130.243.* 25.03.04, 20:03
            Ty wszysko praekrecasz Palestyna. Ale to nic nowego.
            • white_rower Re: wlasnie pokazano nam 25.03.04, 20:10
              posadzili Gucia
              na kamieni kupe
              obchodzili w kolo
              calowali w
              czolo
              F.U.
              • Gość: Gucio [...] IP: *.ipt.aol.com 25.03.04, 22:10
        • Gość: sp;lit Re: wlasnie pokazano nam IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 25.03.04, 20:13
          Hey z daleka , cos ty taki bojowy dzisiaj ,... W pyskowke sie wdajesz , nie
          poznaje cie i uwazalem za kogos z kulturka (?) Nie przezyje :) Dana post
          napisala z takim wznioslym celem ,... Oj nieladnie , nieladnie !

uklony
          • white_rower Re: wlasnie pokazano nam 25.03.04, 20:15
            bo ja dzisiaj pod wszystkimi nickami rozraabiam.
            Zapominam kto jest kim
            F.U.
          • Gość: z daleka Re: wlasnie pokazano nam IP: 83.130.243.* 25.03.04, 20:39
            Widzisz Sp;licie, to wszystko zalezy od okolicznisci. Terrorystom nie mozna
            folgowac, tylko trzeba (o ile sie zdazy) do nich szybko strzelac. Z Guciem
            podobnie. To taki maly terrorysta co zamiast dynamitu uzywa fekaliow. Trudno go
            odstrzelic wiec przynajmniej trzeba go namawiac do dbania o higiene jamy ustnej.
            • Gość: sp;lit Re: wlasnie pokazano nam IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 25.03.04, 21:27
              Twoje srodki perswazji nie sa duzo lepsze :)

uklony
            • Gość: Gucio [...] IP: *.ipt.aol.com 25.03.04, 22:14
      • Gość: Gucio [...] IP: *.ipt.aol.com 25.03.04, 22:05
        • Gość: sp;lit Re: He,he... IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 25.03.04, 22:19
          Ty moglbys "popuscic" troche , przynajmniej w stosunku do pewnych osob , nie
          trzymaj wszystkich jaj w jednym koszu ,... Just in case :)

Cholera znowu ciuci licznik nabijam i zobacz jak mi sie za to odplaca :)

uklony
    • issa12 WOLNA PALESTYNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.03.04, 22:12
      www.hamasonline.com/Gallery/index_gallery.html
    • Gość: mirmil oo to juz nie 14 letni masowy morderca terrorysta? IP: *.uBRgrb01.supercable.es 25.03.04, 22:40
      lezka sie dana kreci w oku. tak ty sie uzalilas nad tym palestynczykiem. a oni
      przeciez "was nienawidza i zabijaja" (zgadnij, z kogo ten cytat, zgadnij, kto to
      "oni" - takie rasistowskie uogolnienie).
      • Gość: Heinz O dzieciach i oprawcach IP: *.telia.com 25.03.04, 23:48
        forum.spiegel.de/cgi-bin/WebX?14@164.MGQ9aVwhVam^3@.ee75f91/220
    • szlomo.oberluft dana!! pokazano,obejrzelismy i co dalej???? 26.03.04, 12:36
      myslisz ze wkrotce pokaza "14 letni terorysta II " -Rambo5 byl chyba ostatni
      • Gość: dana33 Re: dana!! pokazano,obejrzelismy i co dalej???? IP: *.adsl.actcom.co.il 26.03.04, 15:16
        szlojme, nie badz taki ciekawy. dalej cos bedzie napewno.
        • Gość: Gucio [...] IP: *.ipt.aol.com 26.03.04, 15:26

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka