IP: *.acn.pl 25.03.04, 16:31
Wygrałeś.

Ale to tylko potwierdza, że jesteś świnią, jakiej jeszcze w życiu nie spotkałem.

F.U.
Obserwuj wątek
    • gini Re: Do F.U. 25.03.04, 16:33
      Gość portalu: White Rower napisał(a):

> Wygrałeś.
      >
      > Ale to tylko potwierdza, że jesteś świnią, jakiej jeszcze w życiu nie
      spotkałem
      > .
      >
      > F.U.

E tam wygral od razu .Sprayem go zaraz potraktujemy i po zawodach.Sprayem na
      karaluchy forumowe.
      • white.rower [...] 25.03.04, 16:36
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • white_rower [...] 25.03.04, 16:36
      • Gość: White Rower [...] IP: *.acn.pl 25.03.04, 16:38
        • white.rower [...] 25.03.04, 16:39
        • white_rower [...] 25.03.04, 16:39
        • Gość: ANka A kokieteczek, Boruch, Jeled itd ? IP: *.ifn-magdeburg.de 25.03.04, 16:42
          C- cos jak jednosc tyle ze zwielokrotniona :)
          Pozdrowienia.
          Masz gini to nie musze sie martwic, ze mutant Cie sfrustruje- trzymaj sie.
          • white.rower [...] 25.03.04, 19:42
      • Gość: ANka Nic nie wygral. IP: *.ifn-magdeburg.de 25.03.04, 16:38
        On przegrywa. Robi caly czas to samo. Nie ma sie juz gdzie cofnac.
        Poczekajmy troche utopi sie we wlasnych ekskrementach :)

Wtedy dopiero bedzie krzyczal, ze to bagno i antysemityzm.
        • white_rower [...] 25.03.04, 16:42
          • Gość: ANka [...] IP: *.ifn-magdeburg.de 25.03.04, 16:43
            • white_rower [...] 25.03.04, 16:44
              • Gość: ANka [...] IP: *.ifn-magdeburg.de 25.03.04, 16:48
                • fredzio44 [...] 25.03.04, 16:58
                • white_rower [...] 25.03.04, 16:58
          • kosel_maruwi [...] 25.03.04, 16:51
            • white_rower [...] 25.03.04, 17:43
              • kosel_maruwi [...] 25.03.04, 18:00
                • Gość: . Re: Bardzo ladnie wygladasz+++++++ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 25.03.04, 19:35
                  Kosulo!
                  Czy to wujek twoj rzeczywisty?
                  • kosel_maruwi Re: Bardzo ladnie wygladasz+++++++ 25.03.04, 20:33
                    Gość portalu: . napisał(a):

> Kosulo!
                    > Czy to wujek twoj rzeczywisty?

Jasne, ale nikomu nie powtarzaj.
                    Wprawdzie uwazam ze nie jestes zydem a tylko zydofilem ale mimo wszystko chce
                    ci pogratulowac.
                    Jakim plusem moze okazac sie ze nie ma narodu zydowskiego.
                    Gdyby taki narod istnial a jego przedstawiciele byliby tacy jakimi sie zydzi
                    prezentuja na forum, bylby to narod powaznie chory.
                    Na szczescie nie sa to "Zydzi" lecz zwykli polscy emigranci wyznania
                    mojzeszowego. Glownie nieudacznicy, noszacy w sobie jakies zale za wydumane
                    krzywdy. Na jednego ktos krzywo popatrzyl drugiemu jak mial 10 lat dali w nos
                    trzeciemu zona uciekla.
                    Wszystkiemu winni sa oczywiscie ci niedobrzy Polacy. Co za zalosna zgraja.
                    Kogo ich zale i pretensje obchodza ? Nieudacznictwo jest sprawa prywatna i
                    kazdy nieudacznik musi sobie sam z nim poradzic.
                    Jak sobie poradzic nie potrafi to pies go ...
                    Nie lubie dupowatych emigrantow, plujacych na swoje korzenie.
                    Glownie tych, ktorzy twierdza, ze w Polsce ich rodziny byly zasiedziale od 8100
                    lat ale oni do tego narodu nie naleza. Zwykle kanalie.

• mosze.rabejnu Re: Bardzo ladnie wygladasz+++++++ 25.03.04, 20:47
                      kosel_maruwi napisał:

> Gość portalu: . napisał(a):
                      >
                      > > Kosulo!
                      > > Czy to wujek twoj rzeczywisty?
                      >
                      > Jasne, ale nikomu nie powtarzaj.
                      > Wprawdzie uwazam ze nie jestes zydem a tylko zydofilem ale mimo wszystko chce
                      > ci pogratulowac.
                      > Jakim plusem moze okazac sie ze nie ma narodu zydowskiego.
                      > Gdyby taki narod istnial a jego przedstawiciele byliby tacy jakimi sie zydzi
                      > prezentuja na forum, bylby to narod powaznie chory.
                      > Na szczescie nie sa to "Zydzi" lecz zwykli polscy emigranci wyznania
                      > mojzeszowego. Glownie nieudacznicy, noszacy w sobie jakies zale za wydumane
                      > krzywdy. Na jednego ktos krzywo popatrzyl drugiemu jak mial 10 lat dali w
                      nos
                      > trzeciemu zona uciekla.
                      > Wszystkiemu winni sa oczywiscie ci niedobrzy Polacy. Co za zalosna zgraja.
                      > Kogo ich zale i pretensje obchodza ? Nieudacznictwo jest sprawa prywatna i
                      > kazdy nieudacznik musi sobie sam z nim poradzic.
                      > Jak sobie poradzic nie potrafi to pies go ...
                      > Nie lubie dupowatych emigrantow, plujacych na swoje korzenie.
                      > Glownie tych, ktorzy twierdza, ze w Polsce ich rodziny byly zasiedziale od
                      8100
                      >
                      > lat ale oni do tego narodu nie naleza. Zwykle kanalie.
                      >
                      >
                      Tym czasem te zydowskie kanalie - Polacy wyznania mojzeszowego osiagneli w
                      Amerycy wszystko. Sa lekarzami, pisarzami, adwokatami, naukowcami, itd itp
                      A Polacy wyznania katolickiego - sprzataczkami, dozorcami, prostymi
                      chuliganami. Dziwne zjawisko jakies.

a moze jednak wcale nie.
                      • kosel_maruwi [...] 25.03.04, 21:32
                        • Gość: ANka Kosel oni chca, zeby tak bylo IP: *.ifn-magdeburg.de 26.03.04, 15:26
                          moi przyjaciele to ludzie wyksztalceni w Polsce- katolicy choc nie slepo
                          ortodoksyjni ale i nie hipokryci. A przy okazji ludzie, po Fullbrihtach i innych
                          niezlych stypendiach, ktorych nie dostaje kazdy. Po szkoleniu wrocili do Polski
                          ale pracuja nadal w amerykanskich firmach.
                          To jest ta ich prawda Kosel.
                          PS- ja np nie jestem sprzataczka choc sprzatanie w moim domu sprawia mi
                          przyjemnosc- jesli tylko mam na to czas :).
                          Ogrodnikiem nie jestem ale tesknie do mojego ogrodu w Polsce. Niestety na to
                          czasu nie mam.
                          Co do strozow- to fakt malo rozwojowa praca, ale w naszym instutucie poznalam
                          ludzi parajacych sie tym zawodem a mimo to nieslychanie sympatycznych i uczynnych.
                          Pomysl- jaki osiol dyskryminuje zawody? Na pewno nie szanujaca sie anglosaska
                          prawica. To wlasnie ta prawica nauczyla i potrafila nauczyc ludzi szacunku do
                          zawodu - jakikolwiekby on nie byl. Owszem i ambicji i podnoszenia kwalifikacji
                          ale nie za wszelka cene. Brytyjski stroz moze byc hobbista historykiem itd...
                          Nie sluchaj tych polinteligentow- to roboty wychowane przez PRL- i z niego
                          zbiegle. Nie wiedza, gdzie maja sie odnalezc bo ich nie nauczono co to sa
                          prawdziwe wartosci- a na starosc trudno samemu je odnalezc, po takich przykladac.
                          Pozdrowienia- bardzo ladnie napisales o tych Polakach - szczerze i bez nadmiaru
                          obelg i emocji- naprawde gratuluje.
                          • Gość: dana33 Re: Kosel oni chca, zeby tak bylo IP: *.adsl.actcom.co.il 26.03.04, 16:05
                            fullbright pisze sie przez g
                            • Gość: ANka Masz racje IP: *.ifn-magdeburg.de 26.03.04, 16:14
                              ale slowa fullbrighty tez w polskim nie ma-
                              Czuwaj, czuwaj.
                      • Gość: ryszardc Re: Bardzo ladnie wygladasz+++++++ IP: *.dyn.optonline.net 26.03.04, 00:36
                        Znam wielu poskich Zydow i te osiagniecia to bardzo gruba przesada.
                        • Gość: ANka Re: Bardzo ladnie wygladasz+++++++ IP: *.ifn-magdeburg.de 26.03.04, 15:30
                          Identyfikowanie sie z grupa, ktorej przypisuje sie osiagniecia (jesli
                          osiagnieciem jest bycie np lekarzem a nie pielegniarka- ogrodniczka z
                          zamilowania, urzednikiem a nie np strozem - hobbysta- historykiem, bo tego
                          akurat nie jestem pewna)- to typowe zachowania i dzialania ludzi z kompleksami.
                          Takich, ktorzy faktycznie nie czuja sie spelnieni lub musza wciaz sie utwierdzac
                          w tym, ze cos osiagneli.
                          Przykre, choc dla kazdego psychologa oczywiste.

• Gość: dana33 Re: Bardzo ladnie wygladasz+++++++ IP: *.adsl.actcom.co.il 26.03.04, 16:09
                            wow, aniu, tos ty gienius niebywaly, i uniwersytet, i matka dzieciom z
                            idealnymi metodami wychowawczymi, i zalotnisia, i sprzataczka, i ogrodniczka z
                            brakiem czasu, i jeszcze psycholog.... i to wszystko na takim niebywalym
                            poziomie... wow, czytajac co ty wszystko moje kompleksy tylko rosna....
                            • Gość: ANka Masz dziwny zwyczaj IP: *.ifn-magdeburg.de 26.03.04, 16:10
                              przypisywania ludziom tego - czego o sobie nie mowia.
                              Jesli lubie ogrod- nie znaczy, ze jestem ogrodniczka.
                              Nie pisalam, ze mam idealne metody wychowawcze bo takie nie istnieja.
                              Co jeszcze chcesz dodac?
                    • Gość: dana33 Re: Bardzo ladnie wygladasz+++++++ IP: *.adsl.actcom.co.il 26.03.04, 16:00
                      scianeczko. cusik ci sie pomylilo. przede wszystkim od 800 lat a nie do 8100.
                      po drugie, to nie my uwazamy, ze nie nalezymy do "tego" narodu. to wy. ta
                      ohydna antysemicka zgraja tego forum, podkreslacie ciagle i bez przerwy, ze
                      nas "przyjelismy i goscilismy". to wy na zakonczenie 800-letniej gosciny
                      niezbyt elegancko wyrzuciliscie nas z polski, zabierajac nam bezprawnie polskie
                      obywatelstwo. i jeszcze pare mniej waznych drobiazgow. moglabym podyskutowac z
                      toba co do slowa kanalia, ale mi nie warto dyskutowac z kanalia o kanalii.
                      • Gość: ANka Fredzio ktorego tak bronisz IP: *.ifn-magdeburg.de 26.03.04, 16:09
                        dobitnie to potwierdza. NO comments.
                      • Gość: Perry Re: Bardzo ladnie wygladasz+++++++ IP: *.perrycorp.com 26.03.04, 16:10
                        Szanowna Pani,
                        A czy nie szkoda slow pisac ze szkoda slow?
                        :-)
                      • kosel_maruwi [...] 26.03.04, 16:46
                        • Gość: Perry [...] IP: *.perrycorp.com 26.03.04, 16:49
                        • Gość: dana33 Re: Ograniczona kokoto !! IP: *.adsl.actcom.co.il 26.03.04, 17:08
                          hmmm scianko..... nie rozumiem, co sie tak pienisz. ale ostatecznie, niech
                          bedzie. a dlaczego nie milcze? nu, juz moj tate powiedzial, ze zaczelam mowic
                          jak mialam 9 miesiecy i nie przestalam do dzisiaj...
                          kokoto? jaaa? wow, ale mi podniosles ego.....
                          • Gość: Perry ;-) IP: *.perrycorp.com 26.03.04, 17:09
                          • kosel_maruwi [...] 26.03.04, 17:54
                            • Gość: dana33 Re: Ograniczona kokoto !! IP: *.adsl.actcom.co.il 26.03.04, 18:15
                              scianko, absolutnie protestuje, ze piszesz do mnie w osobie meskiej. ja baba,
                              babsztyl, jak mi powiedziano na forum. stara, sjonistyczna kurwa, ktora wlasnie
                              wspiela sie na pozycje kokoty, co jest wyraznym awansem, nie uwazasz?
                              ja nie szczedze oszczerstw? a gdzie to? ja tylko zlotko, kochanie, nu, najwyzej
                              scianka, ale przeciez to czule, nie? nie mowie mur, prawda? scianka, taka
                              niewysoka, pobielona, wlasciwie z gipsu, zeby bylo latwo zburzyc i pokoj znow
                              bedzie nie przedzielony.... nu, o co ci chodzi? ok, jak to oszczerstwo, to ja
                              ciebie pardon. ja juz wymysle cos innego, nie oszczerwujacego ciebie, ok? a ty
                              sie usmiechnij, zlotko. szkoda nerwow, nie myslisz?
    • white_rower [...] 25.03.04, 17:56
      • Gość: dana33 [...] IP: *.adsl.actcom.co.il 26.03.04, 16:15
        • Gość: ANka Najgorzej jak dzwoni IP: *.ifn-magdeburg.de 26.03.04, 16:18
          ale nie wiadomo w ktorym kosciele- co Dana?
          • Gość: dana33 Re: Najgorzej jak dzwoni IP: *.adsl.actcom.co.il 26.03.04, 17:09
            aniu, kochanie. nie wtracaj sie prosze do rozmowy doroslych. cep dokladnie wie
            o czym ja pisze. ty nie musisz.
        • Gość: Perry [...] IP: *.perrycorp.com 26.03.04, 16:20
        • Gość: White Rower [...] IP: *.acn.pl 26.03.04, 16:51
          • Gość: dana33 Re: nielogowanego rowerka IP: *.adsl.actcom.co.il 26.03.04, 17:18
            nu, musisz sie jeszcze dlugo starac, zebym miala o tobie negatywna opinie....
            a oprocz tego, to kto cie zna i lubi, temu absolutnie nie przeszkadza ten
            logowany. nie rozumiem, dlaczego masz do niego pretensje, ze ci zabral
            mozliwosc logowania. napisales sam, ze nie bedziesz sie logowac, nie logowales
            sie tez pod poprzednim nikiem. dlaczego sie tak denerwujesz bez przerwy?
            • Gość: Perry jeszcze raz :-) IP: *.perrycorp.com 26.03.04, 17:25
              Re: Pomijajac wszystko inne IP: *.acn.pl
              Gość: CCCP 24.03.2004 06:19

Gość portalu: dana33 napisał(a):

> sluchaj moj drogi. zaczynasz mnie denerwowac, bo ciagle jestes jednostronny i
              > nie chcesz sie do tego przyznac, co to znaczy, do jasnej anielci "Reguły
              > świata, który współtworzycie z Waszymi sąsiadami" ????

Przykro mi, że nie rozumiesz. Współtworzycie, bo nie jesteście sami. Tam, w
              tamtym kawałku Bliskiego Wschodu nie ma tylko Was czy tylko Ich - jesteście
              nierozdzielnie złączeni, czy tego chcesz nie chcesz. Chyba nietrudno zobaczyć,
              że sprawy w tym związku mają się od początku źle. I że idą ku gorszemu.

> a nie wpada ci do
              > glowy, ze to moze oni takie reguly stwarzaja?

Nie, te reguły stwarzacie razem. A na Was spoczywa zdecydowanie większa
              odpowiedzialność za ich jakość. Pomyśl sama - dlaczego.

> ze to oni od samego poczatku nie
              > uznali podzialu palestyny i od 56 lat nas chca wykonczyc? to oni zaczynali
              > wojny, cccp, oni zaczynali intifady, cccp, oni nawoluja otwarcie i bez
              przerwy
              > do "wsrzucenia zydow do morza" do zniszenia z zlikwidowania israela a nie my
              do > zlikwidowania arabow!!!

To wszystko w porządku, masz rację. Tylko z jednym "ale" - to nie oni
              wprowadzili na ten mały kawałek Ziemi kilka milionów obcych ludzi. Wraz z
              planami przedmiotowego traktowania tych, którzy już na niej mieszkali. Teraz
              nadal jesteście razem. Domagacie się tej samej wody i tej samej ziemi.

> do cholery jasnej, cep, myslalam, ze chociaz ty

> uznajesz czesc faktow.

To jest część faktów, które uznaję. Jesteście tam. Macie prawo do istnienia. I
              bezpieczeństwa obywateli. Ale Wasi sąsiedzi mają takie samo prawo. Do godziwego
              istnienia, niemożliwego do spełnienia bez sprawiedliwego podziału ziemi i wody.
              Do bezpieczeństwa na własnym terytorium.

>A ty nic. ciagle swoje, ciagle te ididotyczne oskarzanie

> israela i zadania tylko z naszej strony.

Poglądy, które wyrażam na temat sytuacji na Bliskim Wschodzie to wg Ciebie
              oskarżanie Izraela? Przypomnę Ci, że ja tu przychodzę jako prywatny obywatel. A
              żądania? Tak, uważam, że to od Was właśnie należy żądać więcej. Bo to Wy macie
              w tym układzie zdecydowaną przewagę.

> mam dosyc. wierz w co chcesz.

Tak właśnie zrobię. Lubię jakoś sam oceniać fakty. Co w dzisiejszym świecie
              jest i tak bez znaczenia.

C.

• Gość: dana33 Re: jeszcze raz :-) IP: *.adsl.actcom.co.il 26.03.04, 17:34
                perry, drogi, o co ci chodzi? ty myslisz, ze ja nie pamietam co my sobie z cepo-
                dzwonkiem piszemy? u nas to juz tak dawno. znasz to polskie powiedzonko, kto
                sie czubi ten sie lubi? nu, to my przyklad na to wlasnie. my sobie wzajemnie
                wlosy w glowy wyrywamy (znaczy sie ja z pypcia, zeby cep nie zostal lysy), ale
                my zawsze tam kiedys znow zaczynamy od poczatku... zdaje mi sie, ze forum sie
                juz przyzwyczailo. a my zdaje sie tez :)
                • Gość: Perry Re: jeszcze raz :-) IP: *.perrycorp.com 26.03.04, 17:46
                  morati hiniccha! morati hiniccha!
                  • Gość: dana33 Re: jeszcze raz :-) IP: *.adsl.actcom.co.il 26.03.04, 17:57
                    to mnie masz na mysli????? :)
                    • Gość: dana33 Re: jeszcze raz :-) IP: *.adsl.actcom.co.il 26.03.04, 18:17
                      perry, drogi. po glebszym namysle, jako ze ja nie taka mocna w hebrajskim, ale
                      zawsze ciut ciut, to powinno byc tak:
                      wersja pierwsza: morati, nicacht.
                      wersja druga: hamora, hiniccha.
                      dash
                      • Gość: Perry Re: jeszcze raz :-) IP: *.perrycorp.com 26.03.04, 18:28
                        Gość portalu: dana33 napisał(a):

> perry, drogi. po glebszym namysle,
                        > jako ze ja nie taka mocna w hebrajskim,
                        bardzo fajne :-)

> ale zawsze ciut ciut, to powinno byc tak:
                        > wersja pierwsza: morati, nicacht.
                        > wersja druga: hamora, hiniccha.
                        > dash
                        Tak, Pania mialem na mysli. nie mialem pod reka Baby Mecyi skad ten cytat.
                        Zreszta tam byl inny rodzaj (no i chyba w ojczystym jezyku Jezusa a nie po
                        hebrajsku). Ha Kadosz Boruch Hu do Bnej Israel - moje dzieci pokonaly mnie,
                        moje dzieci pokonaly mnie.
                        Wiec ja tez odkladam bron.
                        Niech Pani robi co Pani wpadnie do glowy :-)
                        • Gość: dana33 Re: jeszcze raz :-) IP: *.adsl.actcom.co.il 26.03.04, 23:51
                          dzieci cie pokonaly???? to ty taki latwy do pokonania?
                          pewno, ze bede robic co mi do glowy wpadnie, zawsze tak robilam... :)
            • Gość: White Rower [...] IP: *.acn.pl 26.03.04, 17:29
              • Gość: z daleka Re: nielogowanego rowerka IP: 5.5R* / *.inter.net.il 26.03.04, 17:44
                Ja tez uwazam ze to bylo be, ze ci zabrali ten biely rowerek. Ale nie martw
                sie, nie rozpaczej, jest jest jeszcze duzo, duzo rowerkow i starczy dla ciebie;
                na wszelki wypadek rezerwuje dla ciebie zielona hulajnoge; decyduj sie szybko
                poki jej jakis lobuziak nie rabnie.
                Twoj Zoledny.
                • zielona.hulajnoga za pozno! 26.03.04, 17:49
                  Gość portalu: z daleka napisał(a):

> Ja tez uwazam ze to bylo be, ze ci zabrali ten biely rowerek. Ale nie martw
                  > sie, nie rozpaczej, jest jest jeszcze duzo, duzo rowerkow i starczy dla
                  ciebie;
                  >
                  > na wszelki wypadek rezerwuje dla ciebie zielona hulajnoge; decyduj sie szybko
                  > poki jej jakis lobuziak nie rabnie.
                  > Twoj Zoledny.

he he he
                  • Gość: z daleka Re: za pozno! IP: *.inter.net.il 26.03.04, 17:55
                    Uwziales sie, czy tylko kolekcjonujesz dwukolowce?
                    • zielona.hulajnoga Re: za pozno! 26.03.04, 17:57

> Uwziales sie, czy tylko kolekcjonujesz dwukolowce?

devil made me do it! :-)

(you asked for it!)
                  • Gość: dana33 Re: za pozno! IP: *.adsl.actcom.co.il 26.03.04, 18:01
                    rowerko-hulajnogo.....bialo-zielona.... a jak siodelko czarno-czerwone, to ty
                    co? palestyno-jordania? tez szybko zalogujesz? nu, musze powiedziec, ze jestes
                    szybki... :)
                    • Gość: White Rower Ale ze mnie ciemniak --- IP: *.acn.pl 26.03.04, 18:06
                      Tak się wymęczyłem dzisiaj tłumaczeniem trudnego tekstu, że nawet nie skojarzyłem, co ten Żołędny mi oferował, przeciwnie pomyślałem sobie nawet, że tak hulajnoga pomalowana na zielono może być całkiem ładna. Odebrałem jako znak życzliwości. &tc.

A tu wredne skojarzenia polityczne. A idźcie, gdzie Was nie ma - prowokatory jedne.
                      • Gość: dana33 Re: Ale ze mnie ciemniak --- IP: *.adsl.actcom.co.il 26.03.04, 18:21
                        nu, usmiechnij sie. ja byl wogole nie pomyslala, zebys nie napisal.... :)
                        nie ma nic nad smiech. nu, ja wg ciebie mam sie obrazic za kokote? przeciez to
                        fantazja, wg mnie.... strasznie mi sie spodobalo... :)
                        • Gość: z daleka Re: Ale ze mnie ciemniak --- IP: 5.5R* / *.inter.net.il 26.03.04, 18:27
                          Dana. Czy moja propozycja miala jakies poddteksty?
                          No, kolor zielony , to jak kazdy inny, a hulajnoga... przeciez nie kojarzy sie z
                          wozkiem inwalidzkim. O co wiec chodzi?
                          • zielona.hulajnoga Re: Ale ze mnie ciemniak --- 26.03.04, 18:33
                            jak sie nie ma poczucia humoru, to sie widzi syjonistyczne podteksty w kazdej
                            wypowiedzi...

Ziemia dla burakow!
                          • Gość: dana33 Re: Ale ze mnie ciemniak --- IP: *.adsl.actcom.co.il 26.03.04, 23:55
                            troche pozno, ale odpowiadam....
                            ja nie widzialam zadnych, dopiero jak cepek napisal.... ale tez musialam dwa
                            razy poszukac.... moze on byl dzisiaj nie w sosie i dlatego sie nie posmial?
                            a wogole to mi sie podobalo slowko hulajnoga, bo zupelnie zapomnialam slyszac
                            ciagle i bez przerwy korkinet.... :) no i mi sie przypomnialo, ze ja tez
                            mialam kiedys....... i czy mi sie zdaje, ze bylo tez takie powiedzenie, hulaj
                            noga, panie.....
                • Gość: White Rower Re: nielogowanego rowerka IP: *.acn.pl 26.03.04, 17:52

> Ja tez uwazam ze to bylo be, ze ci zabrali ten biely rowerek. Ale nie martw
                  > sie, nie rozpaczej, jest jest jeszcze duzo, duzo rowerkow i starczy dla ciebie;
                  >
                  > na wszelki wypadek rezerwuje dla ciebie zielona hulajnoge; decyduj sie szybko
                  > poki jej jakis lobuziak nie rabnie.
                  > Twoj Zoledny.

No chociaż raz mam od Ciebie ludzkie słowo. Mimo wszystko nie skorzystam. Ale -
                • Gość: jarek-nudziasz CCCP -teraz masz Rower to pedaluj.... IP: *.fastres.net 26.03.04, 17:53
                  a najlepiej z Forum...
    • srebrne.wrotki Re: Do F.U. 26.03.04, 18:40
      Gość portalu: White Rower napisał(a):

> Wygrałeś.
      >
      > Ale to tylko potwierdza, że jesteś świnią,
      > jakiej jeszcze w życiu nie spotkałem.
      >
      > F.U.

świnia życzy dobrej nocy.
      • Gość: MM Re: Do F.U. IP: *.dyn.optonline.net 26.03.04, 23:21
        ho ho ho!

Ale was powycinali! :)

Zupelne kujawski wycinanki.

• Gość: dana33 Re: Do F.U. IP: *.adsl.actcom.co.il 26.03.04, 23:59
          to piessna poszala ciuteczko.... najgorsze, ze zapominam co powypisywalam, i
          nie wiem dlaczego zostalam wycieta.... straszne isc spac z taka niewiedza...
          nie, jeszcze gorsze, ze nie zdazylam przeczytac co inni popisali i teraz mnie
          ciekawosc zzera.... :)
          • Gość: z daleka Re: Do F.U. IP: *.inter.net.il 27.03.04, 00:08
            Wyszedlem na chwile, a tymczasem przeszadl tedy huragam. Czy sa straty w zywym
            inwentarzu? Bo konstrukcja jak widze zdemolowana dokladnie. Czy wezwac komus
            ambulans?
            • kosel_maruwi [...] 27.03.04, 00:11

> Wyszedlem na chwile, a tymczasem przeszadl tedy huragam. Czy sa straty w
              zywym
              > inwentarzu? Bo konstrukcja jak widze zdemolowana dokladnie. Czy wezwac komus
              > ambulans?
            • Gość: dana33 Re: Do F.U. IP: *.adsl.actcom.co.il 27.03.04, 00:13
              :)
            • piessna Re: Do F.U. 27.03.04, 00:15
              tak. Do mnie poproszę
              • Gość: z daleka Re: Do F.U. IP: 5.5R* / *.inter.net.il 27.03.04, 00:19
                No wcale sie nie dziwie. Po takiej mlucce nawet Herkules stracilby czucie w
                recach.
          • piessna Re: Do F.U. 27.03.04, 00:11
            zacytowałaś trefny post :-)
            Dziś mam dobry nastrój do wycinanek. Taki artystyczny bardziej :)
            pozdrawiam
            • kosel_maruwi Re: Do F.U. 27.03.04, 00:13
              piessna napisała:

> zacytowałaś trefny post :-)
              > Dziś mam dobry nastrój do wycinanek. Taki artystyczny bardziej :)
              > pozdrawiam

To ty juz po amputacji ?

Szybkiego powrotu do rownowagi.
              • Gość: z daleka Re: Do F.U. IP: 5.5R* / *.inter.net.il 27.03.04, 00:25
                O jakiej rownowadze mowisz. Amputowali ci wszystko co daje sie amputowac.
                Ps.Jak ty to robisz, ze jeszcze dajesz glos. Cuda ludzie, cuda niewidy.
                • piessna Re: Do F.U. 27.03.04, 00:32
                  bo ja delikatnie operuję.
                  Co sie przyda - zostawiam :)
                  • Gość: z daleka Re: Do F.U. IP: *.inter.net.il 27.03.04, 00:43
                    Cos sie przyda? Z kosela_m.? Miemozliwe.
                • kosel_maruwi Re: Do F.U. 27.03.04, 00:38

> O jakiej rownowadze mowisz. Amputowali ci wszystko co daje sie amputowac.
                  > Ps.Jak ty to robisz, ze jeszcze dajesz glos. Cuda ludzie, cuda niewidy.

To panu juz dziekujemy.
                  Prosze na miejsce i pilnuj rowera.
                  www.klickerkids.de/kinder/bezirkschaos/images/penner.jpg
                  • Gość: z daleka Re: Do F.U. IP: *.inter.net.il 27.03.04, 00:41
                    Nie zaciemniaj kosel_m. Ten rower nie jest white.
                    • kosel_maruwi Re: Do F.U. 27.03.04, 00:45

> Nie zaciemniaj kosel_m. Ten rower nie jest white.

Jak bedzie trzeba to Dana "udowodni", ze jest.
                      Na slowie Dany polegaj jak na .....
                      To tylko kwestia czasu.
                      • Gość: z daleka Re: Do F.U. IP: *.inter.net.il 27.03.04, 01:05
                        Ja nie potrzebuje dowodow, ja widze.
                        • kosel_maruwi Wiem 27.03.04, 09:41

images.google.de/imgres?
                          imgurl=karkula.math.stthomas.edu/~radka/photo/bw/blind.jpg&imgrefurl=kark
                          ula.math.stthomas.edu/~radka/photo/bw/&h=700&w=580&sz=49&tbnid=nPpQtL8oavEJ:&tbn
                          h=137&tbnw=114&prev=/images%3Fq%3D%2B%2522blind%2522%26start%3D20%26hl%3Dde%
                          26lr%3D%26ie%3DUTF-8%26oe%3DUTF-8%26sa%3DN%26as_qdr%3Dall

> Ja nie potrzebuje dowodow, ja widze.
                          • kosel_maruwi Re: Wiem 27.03.04, 09:42
                            karkula.math.stthomas.edu/~radka/photo/bw/blind2.jpg
            • Gość: dana33 Re: Do F.U. IP: *.adsl.actcom.co.il 27.03.04, 00:22
              nu, to ja zrozumialam, ze trefny, nie pamietam tylko co tam bylo trefnego,
              szyneczka czy schabowy, ale jakos przezyje... :) a moze ja ci zaproponuje
              piata lodowke, droga piessno? ty nie farsztejst? nu, to ja ci natychmiast
              objasniowuje. jak do naszego erec przyjezdza nowy emigrant, to ma prawo
              przywiezc ze soba pare rzeczy elektroniczno-elektrycznych, bez cla. to tak w
              ramach pomocy osiedlenia sie na staro-nowych smieciach. wiec pewnego dnia na
              cle pokazal sie taki nowy emigrant i mial ze soba 5 lodowek. co cus nagle piec?
              zainteresowal sie celnik. nu, odpowiada emigrant, jedna na fleischig a druga na
              milchig. hmm, pomyslal celnik i zaakceptowal, ale zaraz znow sie zapytal: a te
              nastepne? nu, mowi emigrant, na pessach to ja potrzebuje jewszcze raz na
              milchig i na fleischig, tylko na okres pessach. nuuu, mowi celnik, a na co ci
              ta piata? ta piata? odpowiedzial szeptem emigrant, ta piata, to jak znajdzie
              sie cos trefnego.... :)
    • didjeridu W R 27.03.04, 00:29
      mysongbook.de/msb/songs/w/whiterov.html
      • Gość: dana33 Re: W R IP: *.adsl.actcom.co.il 27.03.04, 00:39
        :)
    • Gość: MM re do F.... IP: *.dyn.optonline.net 28.03.04, 08:14
      co najciekawsze to ze niczego takiego do cenzurowania w tym watku nie bylo!

Moze piessna nam wyjasni o co chodzi - tak ogolnikowo...

PLEASE!
      PRETTY PLEASE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka