Gość: MACIEJ IP: *.ny325.east.verizon.net 31.03.04, 20:14 Francja nagle chce lepszych stosunkow z USA. Czy nie za pozno,po takdlugim popieraniu Saddama? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Snajper Wszystko dobrze, i mam nadzieje ze Pan Michel Bar IP: 199.243.74.* 31.03.04, 20:27 Wszystko dobrze, i mam nadzieje ze Pan Michel Barnier godnie zastapi nieocenionego Pana Dominique de Villepin ktory tak odwaznie bronil i dalej broni cywilizowany swiat przed ludozerca i idiota Bushem z jego ameryka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczepan FIRST IRAQ THEN CHIRAC! IP: 140.247.126.* 31.03.04, 21:40 Nieodpowiedzialna, awanturnicza polityka Francji to woda na mlyn islamskiego terroryzmu. Az dziwne, ze USA tak dlugo to toleruje - juz chyba czas najwyzszy zrobic porzadek z tym dziadostwem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: FIRST IRAQ THEN CHIRAC! IP: *.16-136-217.adsl.skynet.be 02.04.04, 07:28 Francja ma awanturniczą politykę ???!!! Jesteś chyba chory. Francja nie popiera żadnego islamizmu ani Saddama, tylko niezmniennie mówi że w sprawach tego typu jak IRAK ma coś do powiedzenia ONZ a nie mocarstwo które działa poza granicami prawnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (gość portalu) Re: Francja ma nowy rząd IP: *.cab13.ktln.starman.ee 31.03.04, 22:59 Szkoda, ze nie prezydenta ... Odpowiedz Link Zgłoś
galaxy2099 Demokracja po francusku... 31.03.04, 23:19 "Wszyscy główni ministrowie, z wyjątkiem sprawiedliwości i obrony, zamienili się stanowiskami. Nowa twarz jest właściwie tylko jedna, a i tak już wcześniej znana" Podobnej historii nie slyszalem od lat. I to maja byc zmiany w rzadzie !!! Ci sami nieudacznicy pozamieniali sie stolkami i powstal NOWY RZAD. A moze we Francji nie ma innych, madrzejszych ludzi z wyjatkiem tych matolow w rzadzie. Tylko po co Francuzi urzadzaja wybory skoro i tak zawsze rzadza ci sami bez wzgledu na wynik tychze wyborow. Dziwny to kraj Francja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://pamietamy.t Re: Demokracja po francusku...lepiej jak po polsku IP: *.ok.shawcable.net 01.04.04, 01:43 tylko jak zwykle brodaci mieszaja :-))))))) ale pryjda wybory i prezydent oszust wyleci z hukiem z fotela za reformy w stylu buzka pamietamy.tripod.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Nie mam już siły czytać takich tekstów IP: *.81-201-80.adsl.skynet.be 01.04.04, 01:03 Francja nie popierała Saddama ale ONZ ! Naprawdę ślepota ludzka nie ma granic. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxy2099 Re: Nie mam już siły czytać takich tekstów 01.04.04, 07:34 Ha, ha, ha. A coz to takiego ONZ ??? Bo we Francji mowia ONZ to my wszytkie panstwa arabskie. Niezla koalicja zaprzyjaznionych, nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator A ŚWISTAK MA NOWE SREBERKA IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 01.04.04, 02:17 Odpowiedz Link Zgłoś