Dodaj do ulubionych

GRAD KAMIENI NA SCIANE PLACZU

IP: *.cablep.bezeqint.net 02.04.04, 16:32
PO PIATKOWEJ MODLITWIE W MECZETACHE AL-AKSA I OMAR, ZACZAL TLUM MLODYCH
PALESTYNCZYKOW "BOMBARDOWAC" KAMIENIAMI PLAC SCIANY PLACZU- SWIETE MIEJSCE
DLA ZYDOW. W TYM CZASIE MODLILI SIE NA TYM MIEJSCU SETKI WIERZACYCH ZYDOW.
KTO WIE CO SLYSZELI CI MLODZI PALSTYNCZYCY OD IMAMOW TYCH MECZETOW W
PIATKOWYM KAZANIU. NAPEWNO NIE MILOSCI DLA INNYCH WIERNYCH MODLACYCH SIE
NIZEJ. KAMIENIE Z SWIETEGO MIEJSCA (AL-AKSA)NA SWIETE MIEJSCE (SCIANA PLACZU)
TO INNA STRONA OBECNEJ WOJNY, ZWANA INACZEJ "INTYFADA".
Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: GRAD KAMIENI NA SCIANE PLACZU IP: 195.116.99.* 02.04.04, 16:36
      ale z ciebie debil. A jak szejka ahmeda zamordowali przed świętym miejscem -
      meczetem to się cieszyłeś pewnie.
      • Gość: ANka To bylo glupie politycznie IP: *.ifn-magdeburg.de 02.04.04, 16:38
        ale sadze, ze wtedy najbardziej cieszyli sie terrorysci. Bo nareszcie znalezli
        sobie powod, ktorego jakos od dawna nie mogli sie doszukac.
        • Gość: o;o Re: To bylo glupie politycznie IP: 195.116.99.* 02.04.04, 16:56
          Ja pierd_lę! przeczytaj sobie historię państwa Izrael pisaną przez pierwszego
          lepszego niezależnego historyka. 50 lat bezprawnej okupacji, okrojenia
          Palestyny do 10% pierwotnego terytorium to nie wystarczający powód? A Czy wiesz
          że na 1 izraelczyka zabitego podczas pierwszej intifady przypada ponad 11
          Palestyńczyków? Obecnie ten stosunek wygląda: 1:3,5 około. Mało? To poczytaj o
          izraelskich grupach terrorystycznych, o ultraprawicowym polityku Arielu
          Szaronie, który sam organizował zamachy w obozach dla uchodźców. Mało? To
          obejrzyj filmy z palestyny, gdzie 6-cio letnie dzieci bez rączek płaczą bo nie
          mają jak żyć otoczone murami, drutami kolczastmi, pod napięciem, zagrożone
          czołgami, smigłowcami, samolotami bezzałogowymi, buldożerami i snajperami
          Izraela - czwartej potęgi militarnej świata. Mało? To przeczytaj o przejmowaniu
          ujęć wody, której brakuje i polewaniu nią żywopłotów w żydowskich osiedlach, o
          samosądach bezkarnch i uzbrojonych osadników. Mało to rzuć choćby okiem na
          dziesiątki pogwałconych przez Izrael rezolucji ONZ (które nota bene i tak jest
          dla nich 100 razy za łagodne, ze względu na dobro stosunków z USA).
          • Gość: ANka Zacznij odpoczatku IP: *.ifn-magdeburg.de 02.04.04, 17:03
            co z tymi pieniedzmi ktore ida na budowe autonomii, a przynajmniej szly do tej
            pory. One nie trafialy do Izraela, tylko do waszego przyjemniaczka. Ja sie tylko
            pytam - to niby nie moja sprawa - ale gdyby ktos bral pieniadze ktore naleza sie
            mi tobym sie zainteresowala. Zamiast wysadzac swoje dzieci - poszlabym do
            swojego urzedu zapytac GDZIE SA TE PIENIADZE. Rozumiesz olo?
            • Gość: olo Re: Zacznij odpoczatku IP: 195.116.99.* 02.04.04, 17:13
              Też mi argument na to co powiedziałem! Pieniądze na autonomię! Jaką autonomię?
              Czy ty wiesz o czym mówisz? jak każde miasto na pustyni, bez dostępu do morza
              (tak, tak, wybrzeże patrolują żydowskie kanonierki, a na brzegu są bazy
              wojskowe) jest otoczone przez drogi tylko dla żydów, jak na posterunku czekasz
              16 godzin, aż przejedzie trzech osadników, jak w każdej chwili może spaść bomba
              9szukająca terrorystów), jak ci ośrodki kulturalne kałem smarują izraelscy
              żołnierze z napisami "born to kill" na chełmach, jak nie ma wody, to o jakiej
              autonomii powiesz co? Co ty wogóle wiesz o tamtym konflikcie. Fakty TVN to nie
              źródło wiedzy. Przestań
            • Gość: olo Re: Zacznij odpoczatku IP: 195.116.99.* 02.04.04, 17:13
              Też mi argument na to co powiedziałem! Pieniądze na autonomię! Jaką autonomię?
              Czy ty wiesz o czym mówisz? jak każde miasto na pustyni, bez dostępu do morza
              (tak, tak, wybrzeże patrolują żydowskie kanonierki, a na brzegu są bazy
              wojskowe) jest otoczone przez drogi tylko dla żydów, jak na posterunku czekasz
              16 godzin, aż przejedzie trzech osadników, jak w każdej chwili może spaść bomba
              9szukająca terrorystów), jak ci ośrodki kulturalne kałem smarują izraelscy
              żołnierze z napisami "born to kill" na chełmach, jak nie ma wody, to o jakiej
              autonomii powiesz co? Co ty wogóle wiesz o tamtym konflikcie. Fakty TVN to nie
              źródło wiedzy. Przestań
              • Gość: ANka Jak kobietom nie wolno sie uczyc IP: *.ifn-magdeburg.de 02.04.04, 17:18
                tak jak u kadafiego bo taki ma kaprys danego dnia, a moze jakis dziadek pomoze
                mu miec kolejna zone i pozbyc sie jednej, albo jak mlodzi inzynierowie z
                entuzjazmem z Polski przywozili tam swoje zony i dzieci po to by znajdowac
                kamienie w wozkach z niemowletami,
                Osrodki kulturalne? Czy to te biura, ktore zajmuja sie zamalowywaniem
                biustonoszy i majtek w pismach kolorowych dla pan (sprowadzanych jednakowoz, a
                jakze- bo elyty musza cos czytac a co one robia z tymi majtkami i biustonoszami
                w pismach to juz inna sprawa) :)
                W Palestynie tez sa takie osrodki?
                Te pieniadze to nie CNN. To informacje z prywatnych zrodel. Ktos mi o nich
                przypomnial.
                • Gość: olo Re: Jak kobietom nie wolno sie uczyc IP: 195.116.99.* 02.04.04, 17:27
                  tak a ja mam informatora na marsie, powiedział, że jest tam obca inteligencja.
                  A na poważnie, to wkładanie do jednego worka wszystkich krajów arabskich jest
                  takim nonsensem, jak mówienie, że Wlk Brytania to to samo co Ukraina (i jedno i
                  drugie Europa). Po za tym zgadzam się, że Twoje wypowiedzi zalatują bełkotem i
                  są nie na temat, a także wydaje mi się, że jesteś od małego trochę na bakier z
                  logiką.
                  To że nie wiesz, jak wyglądają ośrodki kultury (a raczej wyglądały) w
                  Palestynie, nie znaczy, że ich nie było. Może ci Twoje prywatne źródło źle
                  podpowiedziało.
                  A jak w Polsce znikają samochody to znaczy, że Hitler nie był winny drugiej
                  wojny światowej? jeśli myślenie nie jest twoją mocną stroną, znajdź sobie inne
                  zajęcie.
                  • Gość: ANka GB od Ukrainy rozni sie wszystkim IP: *.ifn-magdeburg.de 02.04.04, 17:38
                    i etnicznie, i kulturowo i tradycja. Kultura arabska w Maroku, Tunezji czy Libii
                    nie rozni sie zbytnio. Ja nie bylam w JEDNYM kraju arabskim. Ja moze w paru nie
                    bylam. Np w Palestynie.
                    To o osrodkach bylo owszem prowokacja- choc bazujaca na faktycznych
                    doswiadczeniach.
                    Faktycznych i konkretnych.
                    Jak pytanie- gdzie sa pieniadze na rozwoj i budowe autonomii?

W Polsce samochody juz nie znikaja tak czesto. Jakos mniej turystow zostawia w
                    nich wychodzac do sklepu paszporty, dowody rejestracyjne i prawa jazdy. Od tego
                    czasu kradziezy jest mniej.
                    A rowery w Niemczech jak znikaly - tak znikaja..
                    To jakie mam zajecie zalezy od tego w czym sie sprawdzam i co mi sprawia
                    satysfakcje. A nie od szanownego Ola.
                    Nie mam z tego powodu kompleksow i raczej zle nie jest bo mi placa.
                    Martw sie o siebie Olu bos ty taki troskliwy ze az strach
          • dritte_dame A co to za zwierze? 02.04.04, 19:46
            Gość portalu: o;o napisał(a):

> ... historię ... pisaną przez pierwszego lepszego niezależnego historyka.

"niezalezny historyk" ?
            • kosel_maruwi Pewnie to Juergen Graf 02.04.04, 21:50
              dritte_dame napisała:

> "niezalezny historyk" ?

Juergen Graf
              Niezalezny historyk szwajcarski, m.in. współautor książki ,,KL Majdanek'',
              Castle Hill Publisher, 1998.
              Wyjątki z korespondencji przekazanej na ręce niezaleznych historyków
              zachodnioeuropejskich oraz piszącego te słowa.

www.patriota.pl/?dzial=historia&nr=s1

• Gość: jarek-nudziasz Re: GRAD KAMIENI NA SCIANE PLACZU IP: *.fastres.net 02.04.04, 16:41
        Przed swietym miejscem- to ty jestes debilem, przeczytaj wypowiedzi w prasie
        palestynskiej(AL Quds) , napisano, ze szejk juz byl prawie martwy i po
        wypowiedziu ABU ALA wydaje sie ze Sharon zrobil przysluge palestynskim arabom,
        ze usunal z drogi jedna z powaznych przeszkod do rokowan.
        • Gość: ANka Zrobil blad Jareczku IP: *.ifn-magdeburg.de 02.04.04, 16:45
          nie da sie ukryc. Rabina mieliscie lepszego.
          No ale nie da sie tego cofnac. Teraz tez slyszalam o jakichs dalszych niezbyt
          trafionych pomyslach.
          Coz widac niezbyt trafieni politycy nie tylko Polakom sie zdarzaja.
          Mam nadzieje, ze w obliczu zagrozenia bedziecie tak jednomyslni jak potrafia w
          takiej sytuacji byc Polacy i jak musi sie nauczyc byc swiat wobec terroryzmu.
          • Gość: ujarek-nudziasz jedyny blad co zrobil, ze go nie zastrzelil 10 IP: *.fastres.net 02.04.04, 16:53
            lat temu, ale niestety nawet bandytow jakim byl tem Shejk.w panstwie
            demokratycznym czasami sie traktuje z rekawiczkami.
            A pozatym przeczytaj sobie artykul o shejku w AL QUDs, wypowiedz premiera
            arabskiej palestyny, i prof. arabskiego z Cisjordani( ktory juz zebral prawie
            140 tys arabskich podpisow, ryzykujac zycie, o zaprzestaniu atakow na Israel)
            Sarina Nusselbah-a ( o nim zaraz ktos powie ,ze to bajkopisarz), a potem wez sie
            do krytykowania.
            • Gość: ANka ujarku :) IP: *.ifn-magdeburg.de 02.04.04, 16:59
              to nie tylko moja opinia. Dobrze wiesz. Rozwiazanie sprawy lezy w jednosci nas
              wszyskich wzgledem kwestii terroryzmu. NO to nie byl to ruch w tym kierunku.
              Wasz Rabin dzialal w swoim kierunku konsekwentnie i niezaleznie od atakow
              terrorystycznych. I to JEST sila i determinacja. Tu raczej jest to szarpanina.
              Na jego miejsce wejda inni- mlodsi, ci co po smierci nie beda symbolami.
    • Gość: ANka Zrob to Kadafiemu IP: *.ifn-magdeburg.de 02.04.04, 16:49
      on cie potraktuje jak swojego. Jak tak zrobisz zawisniesz na latarni na glownym
      placu. Bo tak sie traktuje swoich.
      Bo ´szefowie´ nie lubia jak jest nieladnie. Oni lubia kolorowe fajerwerki i
      karnawaly z duza iloscia trabek i blyskotek.

A zebracy bez nog sa potrzebni aby Kadafi co jakis czas mogl rzucic grosik i tym
      samym dokonac ´oczyszczenia´ natychmiastowego...
    • Gość: ANka Kadafii zwykl sie toczyc. IP: *.ifn-magdeburg.de 02.04.04, 17:01
      i pewno w tej kwestii niewiele sie zmieni. Ci co sie nie wysadzaja za mord ludzi
      placa naogol spuchnieta watroba.
      • Gość: sp;lit Aniu ! Dziecko , co ty dziaj palilas ? IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 02.04.04, 17:18
        Za cholere nie moge zrozumiec o co ci chodzi , mimo ze jeszcze nic nie pilem :)

uklony
        • Gość: ANka Widzisz nie pale split IP: *.ifn-magdeburg.de 02.04.04, 17:20
          bo mam od tego migreny. Nawet jak ktos pali obok. Taka przypadlosc.
          Nie mam problemow z aorta ale kazdy ma cos swojego :)

Jak sadzisz co sie dzieje z tymi pieniedzmi - bo one tez z USA. Nie martwi Cie to?
          • Gość: Perry to nie ANka IP: *.perrycorp.com 02.04.04, 17:24
            kokieteczka sie dzisiaj pod nia podszyla!
            • Gość: ANka Perry - kokieteczku- nie sil sie IP: *.ifn-magdeburg.de 02.04.04, 17:31
              zajrzyj do moich rozmowek wczorajszych z Goldbaumem.
              Mieszam wam tu troche ale takie bylo moje zdanie w kluczowych kwestiach. Nie
              lubie tylko cwanianctwa. Wszystko jedno jakiej narodowosci.
    • Gość: ANka W Polsce rozmawia sie przy jedzeniu IP: *.ifn-magdeburg.de 02.04.04, 17:14
      a nie przy chlaniu.
      I raczej uzywa sie jezyka a nie nosa jak szczury
    • Gość: ANka Chyba szopem IP: *.ifn-magdeburg.de 02.04.04, 17:33
      - praczem w dodatku.
      Tak bylo u nas od wiekow. Zasiegnij jezyka. I literatury.
      Choc watpie po poziomie wypowiedzi by ci sie to zdarzalo.
    • Gość: ANka Gryzoni nie ma nizszych i wyzszych glupeczku IP: *.ifn-magdeburg.de 02.04.04, 17:44
      sa wieksze i mniejsze. Ale to jeszcze o niczym nie swiadczy :)
    • Gość: ANka A szop nieszczesniku to nie gryzon IP: *.ifn-magdeburg.de 02.04.04, 17:45
      bo wiecej ma wspolnego z pewnym misiem :)
    • Gość: ANka On nisszyj tiebia ona powyssze.. IP: *.ifn-magdeburg.de 02.04.04, 17:50
      Jakos tak dziwnie zaciagasz guciu.
      Zdecyduj sie na narodowosc - blagam.

Po polsku nie mowi sie nizszy - kogos :)
    • Gość: ANka Ja mam urozmaicona diete. IP: *.ifn-magdeburg.de 02.04.04, 17:51
      I moje dzieci tez. Dzieki mojej ciezkiej pracy :)
      • Gość: ANka A propos. Piekne zasady IP: *.ifn-magdeburg.de 02.04.04, 18:02
        widzialam to zagranie do Ceesa. Nie jest to sympatyczny osobnik, ale to nasze
        zasady i zachowania o nas swiadcza a nie odwrotnie.
        Jesli to samo zrobi split to wspolczuje. Tak wlasnie sie przegrywa.
    • Gość: ANka Nie podejrzliwosc a fakt IP: *.ifn-magdeburg.de 02.04.04, 18:08
      znam troche Poznaniakow. Moja najlepsza przyjaciolka jest Wielkopolanka. Z
      tradycjami. Ale ty robisz bledy jakich nie robia Poznaniacy.
      Nie obchodzi mnie to. Ale metody. Jakich uzywasz. Jak u muzulmanow wiesz- nie w
      co wierzysz po cichu ale co robisz. I za to rozliczam. Fajnie?
      Powinno ci sie podobac.
      • Gość: ANka Jest tylko jeden problem IP: *.ifn-magdeburg.de 02.04.04, 18:12
        nas Polakow deklaracje uczciwosci nie przekonuja. To taka specyfika. Poniewaz
        przyszlo nam zyc w trudnych warunkach i niejeden, nieraz probowal nas oszukac
        bywamy czujni. Powinienes sie tego nauczyc.
    • Gość: ANka A ja podrabianych poznaniakow IP: *.ifn-magdeburg.de 02.04.04, 18:14
      poniewaz Wielkopolska ma bogate tradycje masarskie. Jeslis facet powinienes
      powiedziec ze jestes studentem zadekowanym w Poznaniu z problemami
      narodowosciowymi. Tak byloby prosciej. Jak wiesz - albo jeszcze nie wiesz
      klamstwa i tchorzostwa Polacy bardzo nie lubia. Jak i braku honoru.
    • Gość: ms SZKODA,ZE NIE BYLY TO GRANATY IP: 154.11.98.* 02.04.04, 18:22
      PARU PARCHOW PEJSIASTYCH MNIEJ BY BYLO
      • wojo1111 Tchorzliwe barabusy rzucaja i uciekaja , zabic 02.04.04, 18:25
        z ukrycia to jedyne co umieja.
    • Gość: ANka Nie masz pojecia o kulturze Wielkopolski IP: *.ifn-magdeburg.de 02.04.04, 18:30
      o jej historii. Specjalnie pominelam szczegoly. Badz spokojny rodzina kolezanki
      miala kamienice w Pozaniu. Stracila ja wlasciwie przez to ze byli tam
      zasiedziali lokatorzy, ale to nie na ciebie szczegoly. Co cie to obchodzi. Ty
      nie po to w Polsce siedzisz - to wlasciwie z Polski czy Göttingen nadajesz? Po
      co ci te przekierowania i wyjasnienia?
      Wielkopolska byla ´najwieksza´ kiedys wczesniej, ale ty o tym nie masz pojecia
      brachu. Bo to nie twoja historia.
      Blad, a raczej jego rodzaj zdradza czasem b. wiele. Widzisz wiem cos o tym.
      Nie interesuje mnie zadna propaganda poniewaz jestem poza wszelkim jej
      oddzialywaniem. Ty swoja zaczerpnales najwyrazniej bardzo wczesnie.
      Ja cie pytam o fakty a ty nie odpowiadasz. To nie jest propaganda. Widzisz tak
      sie sklada, ze wlasnie Polacy cholernie nie lubia cwaniactwa. Nie nauczyles sie
      tego? A propos mieszkales pewno w Lodzi troche co nie? Tam swojego czasu byly
      kursy polskiego dla studentow- imigrantow. Duzo tam osob poznales?
    • Gość: ANka Cos ci powiem jako Olo podejmowales juz pewne IP: *.ifn-magdeburg.de 02.04.04, 18:33
      wysilki. Wiesz tez zapewne, ze ktos inny tez je podejmowal. Ja ciebie pytam czy
      piszesz z Göttingen. Bo jesli tak to musisz byc cholernie malo wydajny w pracy.

Narodowosci interesuja mnie i owszem - zwlaszcza w kwestiach kulinarnych.
      Najbardziej opanowane sa nasze tradycje swiateczne jakbys nie wiedzial. Na
      swieta robimy sobie pasche...
    • wojo1111 Dlaczego we Francji 80% wiezniow to muzulmanie? 02.04.04, 18:41
      Podobne cyfry w Dani i Szwecji ? Ulubione przestepstwo barabusow to grupowe
      gwalty , kradzieze , szmugiel , narkotyki i oczywiscie terroryzm.

In France, the "tournante" phenomena, that is, collective raping, is 80% due to
      North Africans and African offenders; NEVER would they would rape their
      sisters, so they rape *white girls* only.

In France, about 70 to 80% percent of prisoners are Muslims, according to
      Isabelle Coutant-Peyre, Carlos the Jackal (terrorist)'s lawyer and wife. She
      said: "there is a need for mosques in prisons because there is about 70 to 80%
      muslims".

When Jean Marie Le Pen got 20% of the votes in the presidential run, it was
      dismissed as "fascist", and the people who gave him their voices were
      dubbed "Nazis".

But in France, nothing is done to prevent Muslims from doing more evil
      althought there are 8 to 10 million here, and 3 million vote!!
    • Gość: ANka Chcesz powiedziec ze w Poznaniu mowia IP: *.ifn-magdeburg.de 02.04.04, 18:41
      niegramatycznie?
      Dlugo tam nie bywales.
      Ok. Powiedz mi jakiej rasy pies stoi przednimi lapami na kolanach wlasciciela
      majatku Twardowskich na zdjeciu, ktore dotad tam wisi - i gdzie jest ten majatek.
      Powiedz jaka jest sztandarowa potrawa Poznaniakow.
      Powiedz czym rozni sie fonetycznie mowa Poznaniakow dla kogos np z Mazowsza.

PS- niezaleznie od tego twierdze ze jesli w Poznaniu byles to nie za dlugo.
    • Gość: ANka Zameczek Twardowskich IP: *.ifn-magdeburg.de 02.04.04, 18:57
      jest dostepny przez net fujaro. Udostepnia sie go na rozne imprezy. Poznaniacy
      to wiedza. Ty widac nie :)

Spadaj. Powiedzmy ze juz ´twoja zagadka´ przestala mnie interesowac.
      To ile tych kamienic kupiles :)?
      Wiesz w ilu formach jada sie ziemniaki w Poznaniu?
      Wiesz jak w czasie okupacji Polacy z Generalnej Guberni lekarze walczyli z
      okupantami? Slyszales o kawce? O tym co zrobili z tym lekarzem i jego rodzina
      Hitlerowcy?
      Idz niedouku. Nie wiem za co cie Polacy trzymali u siebie.

I cos jeszcze- jak nie musisz pracowac to nie gadaj o niesprawiedliwosci. Albo
      od razu jedz tam gdzie robia protezy PFC.
    • Gość: ANka Pomogla podpowiedz? IP: *.ifn-magdeburg.de 02.04.04, 19:11
      Nie. Eintopfy sa niemieckie.
      Widzisz banal, ale modra poznanska jest inna od niemieckiej. Na ten przyklad.
      Pampuchy poznanskie tez bys znal - ale to banal. Jakbys spedzil dziecinstwo
      wiedzial bys. I wiedzialbys ze tam jada sie pyry.
      Przynajmniej gdybys mial cos wspolnego z tradycja. Cokolwiek. Nie sil sie. Nie
      idzie ci.
      W rekach PGRow byl inny majateczek. Gdyby ten byl- prawdopodobnie niewiele by z
      niego pozostalo.
      Kiepsko ci idzie to buszowanie w necie. A powinno lepiej. Bo to twoja ´pasja´ co ?
      • Gość: ANka Widzisz kotku hakerstwo to nie tylko zamilowanie IP: *.ifn-magdeburg.de 02.04.04, 19:13
        to pewien rodzaj psychiki. Podobnie wlamywanie sie do czyjegos kompa to nie jest
        pracka i zabawa ktora sie uprawia tak hop- siup. Bo latwa nie jest. W zwiazku z
        tym uprawia sie tak zwane hakerstwo psychologiczne, i to wlasnie robisz - kotku,
        ale zapomniales jakby co ci mowilam wczesniej.
    • Gość: ANka A zdazyles IP: *.ifn-magdeburg.de 02.04.04, 19:18
      tylko ci sie zapomnialo ze to nie ja bylam. Sluchaj pracuj pracuj- nad tym
      wlamem. Ja ci tylko powiem ze ja z kolei pracuje i mam takich jak ty po prostu w
      nosie. Stac cie tylko na przerosniety odwlok, szypulki i pare klamstw oraz
      niezdarnych prob zlapania kluczy do wlamu :)
      Tyle ze ja nie mam nic do ukrycia. Zadnych tajnych danych, niepotrzebnych
      klamstw, majaktow zbudowanych na cudzej krzywdzie ani podwojnego zycia. Nie
      szkoda ci czasu? A ty masz po drugiej stronie swoje tepe zacietrzewienie choc
      sam nie wiesz do czego i na co. Obawiam sie tylko ze moge conajwyzej byc zywym
      dowodem na to ze Arabowie nie sa aniolkami. Ale tego faktu swoimi metodami nie
      zmienisz. Zreszta takich jak ja jest wiecej - z calkiem podobnymi
      doswiadczeniami. Mi nie zalezy specjalnie na ich przekazywaniu ale czemu nie-
      skoro tak usilnie prowokujesz? Prosze bardzo.
      • Gość: ANka Wszedzie tam gdzie twoja wlasna inicjatywa IP: *.ifn-magdeburg.de 02.04.04, 19:20
        w kwestii ´kluczy´ jest pudlo. Nie niepokoi cie to? Ale zaniepokoi pewno kazdego
        innego.
        Eintopfy w Poznaniu - ha, ha,

To te ekskluzywne dania? Fasolowka czy grochowka?

Pa- ide robic cos ciekawszego.
    • Gość: ANka Widzisz osiolku IP: *.ifn-magdeburg.de 02.04.04, 19:23
      ze stajni nie smierdzi. To nawet arabowie wiedza.
      A co dopiero szlachta polska.
      Do lesniczowki stamtad hen, hen. Jest tam cos innego - o czym nie wspomniales.
      Pewien pomnik. Bardzo wazny.
      Glupcze w Polsce mowi sie do mezczyzny.

Strzelaj dalej :)
    • Gość: ANka Widzisz ja nie mam pojecia jak to robia arabowie IP: *.ifn-magdeburg.de 02.04.04, 19:30
      ale zakladam ze to tez ludzie. Ty zas wiesz jak widze wiecej. Ciekawe
      doswiadczenia.
      Gratulacje.
      Jak ladnie chamstwo wychodzi - jaka piekna wdziecznosc za goscine w Polsce. No, no.
      Nie nauczono cie u nas jak sie do kobiet zwracac? Wy tam sie tak do kobiet
      zwracacie do zon i matek?
      To pewnie takie macie tez osrodki kultury w Palestynie i stajnie z ktorych
      smierdzi. I jadacie wykwintne potrawy takie jak (hi, hi) eintopfy....
      Dla niewtajemniczonych dodam ze ta wykwintna potrawa to jak wszystko w jednym
      jak cos co sie wlewa wlasnie do chlewiku glownie z dodatkiem wszystkiego co sie
      ma pod reka- cos jak potrawa dla glodnego drwala. Bywa nawet gorsze od naszej
      swojskiej grochowki.
    • Gość: ANka Ach polityk od zygoty :) IP: *.ifn-magdeburg.de 02.04.04, 19:41
      no prosze - po nitce do klebka.
      I mamy przyczyne bezrobocia w Polsce. Jak pieknie. No to ile tych kamienic
      kupiles sloneczko? Czy w miedzyczasie nie zapomniales o biedujacych dzieciach, i
      tych w kapuscie?
      A wiec jestes kochaneczkiem. To wyjasnia to zaangazowanie.
      Dziekuje - tak przy okazji slowo ´lewatywa´ i slowo ´sperma´ ma tak silne
      oddzialywnie psychiczne tylko na homoseksualistow.
      Mi nic do tego ale nie mieszaj polityki do swoich zapatrywan seksualnych.
      Dla przecietnego czlowieka to po prostu fizjologia. To wszystko nic wiecej i nic
      mniej. Moze ci to cos wyjasni.
      Poradze ci cos. Nie mieszaj spraw intymnych do polityki bo na tym tylko stracisz.
      A teraz wybacz - musze sie zajac praca.
      Poza tym przyznaje wiem czemu wyczuwam w tobie tez cechy kobiece. To wiele
      wyjasnia. Masz tylko niespotykany dla kobiet poziom agresji. Wszystko to razem
      tworzy ciekawa mieszanke bo ´tu z Zydami- tam przeciw´ ale zapomniales, ze sa
      tacy, ktorym akurat kwestie pochodzenia etnicznego sa obojetne.
      Sprobuj wyzyc sie na czyms innym.
    • Gość: ANka Kotus roznimy sie tym przede wszystkim, ze jesli IP: *.ifn-magdeburg.de 02.04.04, 19:44
      mam jakies kompleksy to nie w tych dziedzinach co ty. Naprawde.
      To JEST mozliwe - uwierz mi.
      Jestem pewna, ze dla mojego kraju byloby lepiej gdyby ludzie nie mieszali swoich
      spraw intymnych do polityki. Jak wyjdziesz od tego i zgodzisz sie z tym - to
      pogadamy.
      Na razie - nie mam o czym. Nie z toba.
    • Gość: ANka Napluj jeszcze 3 razy przez ramie i rzuc klatwe:) IP: *.ifn-magdeburg.de 02.04.04, 19:59
      Cos ci powiem - sam sie prosiles. Ja lubie ciekawych ludzi. Jest nawet ciekawie
      jak sa homo- bywaja przez to wrazliwsi. Niestety bywaja. Bo jest duza grupa,
      ktora swoja zolc wylewa na innych. I z takim czyms tez sie spotkalam. Ohyda.
      Ciekawe ze homoseksualisci na wyspie przewaznie naleza do tych wrazliwszych a ci
      stad do tych agresywnych.
      To tez zawsze mnie zastanawialo.
      Nie martw sie o moja noc. Naprawde.
      PS- kozy sa cholernie inteligentne. To tak jakbys nie wiedzial :) Bardzo
      przywiazuja sie do ludzi i w reakcjach i kontakcie z nimi przypominaja psy. A
      kozie sery sa przepyszne. Zwlaszcza takie prosto z pieca z papryczka...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka