jurek-13 Re: Polonia filarem potegi USA 09.12.10, 17:55 No pewnie,ze chcialbys chodzic po kiblach i palantow podgladac, a tak to musisz stare cycki macac,heheheee... Odpowiedz Link Zgłoś
jurek-13 Re: Polonia filarem potegi USA 09.12.10, 18:55 Wiem Przeworski,caly swiat cie zna, szkoda ze tylko od strony tej gazeciny, heheheeee Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: USA jest i bedzie jedynym supermocarstwem !! 09.12.10, 20:37 Może nie jedynym ale na pewno pozostanie mocarstwem. I bardzo dobrze!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nihil-istka Brak konkurencji mocarstwowej 10.12.10, 17:46 Ameryka nie ma konkurentow do super-mocarsrwowosci . Chinczycy stloczeni na malym terytorium padaja ofiara wlasnej krotkowzrocznosci. Chiny sa niesamowicie zanieczyszczone truciznami i toksynami przemyslowymi i sa takze wylegarnia groznych wirusow takich jak nowe mutanty grypy Rosja nie liczy sie wcale ze wzgledu na demograficzna i cywilizacyjna zapasc. Odpowiedz Link Zgłoś
l-oxo-l nihil-istka to chiński agent na GF 10.12.10, 23:56 Specjalizuje się w wywrotowej działalności antyamerykańskiej. Po przeczytaniu kilku jego tekstów traci się resztki sympatii do USA. Co za przebiegłość. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_on-line Re: nihil-istka to chiński agent na GF 11.12.10, 00:12 l-oxo-l napisał: > Specjalizuje się w wywrotowej działalności antyamerykańskiej. Po przeczytaniu kilku jego tekstów traci się resztki sympatii do USA. Co za przebiegłość. bingo!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
nihil-istka po prostu normalny amerykanski patriota 11.12.10, 00:23 Po prostu normalny amerykanski patriota mowiacy prawde i tylko prawde Odpowiedz Link Zgłoś
l-oxo-l Re: patriota - niezły kamuflaż 11.12.10, 01:02 nihil-istka napisała: > Po prostu normalny amerykanski patriota mowiacy prawde i tylko prawde Nic nie wskazuje na to że jesteś USpatriotką. Robisz kawał dobrej agenturalnej antyamerykańskiej roboty. Niezła w tym jesteś. Wcale się nie spodziewam że się przyznasz na czym ci tak naprawdę zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
tailormade Re: USA jest i bedzie jedynym supermocarstwem !! 10.12.10, 23:29 a ja jestem chirurgiem mozgu !! Odpowiedz Link Zgłoś
nihil-istka co powiedzial prezydent J. Kennedy? 11.12.10, 12:16 ""Nie pytaj sie co twoj kraj moze zrobic dla ciebie, ale co ty mozesz zrobic dla swego kraju"" Te slowa prezydenta J.F. Kennedy beda zawsze aktualne dla Amerykanow i Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_on-line Re: co powiedzial prezydent J. Kennedy? 11.12.10, 12:22 nihil-istka napisała: > ""Nie pytaj sie co twoj kraj moze zrobic dla ciebie, ale co ty mozesz zrobic dl > a swego kraju"" > Te slowa prezydenta J.F. Kennedy beda zawsze aktualne dla Amerykanow i Polakow. a te dla kogo? ;-) "Ich bin ein Berliner!" Odpowiedz Link Zgłoś
nihil-istka Re: co powiedzial prezydent J. Kennedy? 11.12.10, 15:02 Tak Joanno, JFK byl wielkim prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: co powiedzial prezydent J. Kennedy? 11.12.10, 15:04 nihil-istka napisała: > Tak Joanno, JFK byl wielkim prezydentem< masz racje pochuista,byl wielkim,jak na ten marny Narod,dla tego tak skonczyl.Miernota nie lubi,jak ktos wywyzsza sie. Odpowiedz Link Zgłoś
nihil-istka Re: co powiedzial prezydent J. Kennedy? 11.12.10, 16:36 Nie zapominaj igor(KU)rwa, ze Oswald, morderca JFK ,mieszkal w Moskwie i byl wyszkolony przez KGB. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_on-line Re: co powiedzial prezydent J. Kennedy? 11.12.10, 15:59 nihil-istka napisała: > Tak Joanno, JFK byl wielkim prezydentem to jest Twoja odpowiedź na moje pytanie??? kompletnie nie na temat, nie uważasz? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nihil-istka Re: co powiedzial prezydent J. Kennedy? 11.12.10, 16:33 Czy nie wiesz do kogo byly skierowane slowa ""jestem berlinczykiem""? Oczywiscie do Berlinczykow, na znak solidarnosci. Szkoda , ze JFK nie doczekal upadku muru berlinskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
l-oxo-l co ma chiński agent do Kennedyego? 11.12.10, 12:32 Dość uniwersalne słowa. Dotyczą też Chin. Robisz dużo dla Chin ośmieszając każdym swoim wpisem USA. Mam nadzieję że społeczeństwo USA nie składa się w całości z takich głupków jak ty nihil-istko. Odpowiedz Link Zgłoś
nihil-istka Re: co ma chiński agent do Kennedyego? 11.12.10, 15:07 E tam , chinole nie spedzaja mi snu z powiek. Biedni, wyzyskiwani ludzie. Ameryka zrobila tak wiele dla nich. To Amerykanie z litosci kupowali przez 20 lat chinskie gowniane produkty , umozliwiajac Chinom rozwoj gospodarczy. Porownaj to do szowinizmu szwabskiego , ktory bojkkotuje produkty made in Poland. Odpowiedz Link Zgłoś
nihil-istka Amerykanie to tacy lepsi europejczycy 11.12.10, 18:12 Amerykanie to smietanka ludzi z europy - najenergiczniejszych, najodwazniejszych i najzdolnieszych, ktorzy wyemigrowali na nowy kontynent i stworzyli Wielki Narod. Odpowiedz Link Zgłoś
nihil-istka Ameryka ma przyrost demograficzny. Rosjanie wymra 12.12.10, 09:18 Ameryka jako jedyny kraj cywilizacji zachodzniej ma dodatni przyrost demograficzny(dzietnosc kobiet=2.6) Swiadczy to o witalnosci, zdrowiu i dynamizmie spoleczenstwa amerykanskiego. Dla kontrastu rosjanie maja tragicznie ujemna demografie (dzietnosc kobiet ponizej 1). ROSJANIE WYMRA W CIAGU DWOCH GENERACJI. Odpowiedz Link Zgłoś
l-oxo-l Re: Amerykansko-Chinska administracja Syberii 12.12.10, 16:03 nihil-istka napisała: > Syberia jest calkowicie wyludniona ponewaz slowianie rosyjscy powymierali lub u > ciekli. > Obowiazkiem Ameryki i Chin jest uratowac tereny Syberii dla swiata pod flaga ON > Z A kiedy była zaludniona? Sugerujesz że kiedyś była , więc powiedz kiedy. Odpowiedz Link Zgłoś
nihil-istka Re: Amerykansko-Chinska administracja Syberii 12.12.10, 16:40 Zloza mineralne syberii sa nieudolnie marnowane przez wymierajacych slowian rosyjskich. Oboiwiazkiem ONZ jest umiedzynarodowienie syberii pod flaga ONZ. Odpowiedz Link Zgłoś
l-oxo-l Powiedz kiedy była zaludniona 12.12.10, 17:47 Jeśli nie powiesz to potwierdzisz swój idiotyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
l-oxo-l Re: Amerykansko-Chinska administracja Syberii 12.12.10, 17:50 nihil-istka napisała: > Zloza mineralne syberii sa nieudolnie marnowane przez wymierajacych slowian ros > yjskich. > Oboiwiazkiem ONZ jest umiedzynarodowienie syberii pod flaga ONZ. Wydaje mi się że jesteś totalną debilką. Tzn z całą pewnością nią jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
nihil-istka Swiat nie moze ponizac honoru i godnosci Rosji 12.12.10, 18:01 Swiat nie moze ponizac honoru i godnosci Rosji i jej suwerennosci nad Syberia. Miedynarodowa pomnoc pod egida ONZ powinna dotyczec opieki nad ekologia , przyroda i pomoc Rosjanom w utylizacji dobr mineralnych tej wspanialej krainy bedacej skarbem calej planety. Odpowiedz Link Zgłoś
nihil-istka jestem rozczarowany bo wojny nie bedzie 13.12.10, 15:45 A wiec nie bedzie wojny na polwyspie koreanskim. Szkoda. Polnocni koreanczycy jeszcze przez pewien czas beda musieli cierpiec pod nieludzka tyrania Kimow. Amerykanie czekaja , az sprochnialy grzyb dynastii komunistycznej sam sie zawali. Odpowiedz Link Zgłoś
l-oxo-l Re: jestem rozczarowany bo wojny nie bedzie 17.12.10, 22:03 nihil-istka napisała: > A wiec nie bedzie wojny na polwyspie koreanskim. Szkoda. Polnocni koreanczycy > jeszcze przez pewien czas beda musieli cierpiec pod nieludzka tyrania Kimow. A > merykanie czekaja , az sprochnialy grzyb dynastii komunistycznej sam sie zawali > . Ciekawe co zawali się szybciej? Korea Północna , czy USA? Odpowiedz Link Zgłoś
nihil-istka Re: jestem rozczarowany bo wojny nie bedzie 17.12.10, 22:09 Kim to Causescu - i on i jego panstewko piardnie i zdechnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nihil-istka Polonia to tylko emigranci sprzed 1980 roku 14.12.10, 11:21 Polonia to tylko emigranci sprzed 1980 roku. Po 1980 roku to niestety byla zdegenerowana czern polaczkowata. Najpierw cwaniacy z pseudo-solidarnosci a potem zarobkowy motloch po 1989 roku. Brrrrr. Insekty zdradzieckie, nielojalne,leniwe. Zawsze takich bojkotowalem. Odpowiedz Link Zgłoś
tailormade Re: USA jest i bedzie jedynym supermocarstwem !! 14.12.10, 14:03 The United States has less than 5% of the world's population and 23.4% of the world's prison population. Odpowiedz Link Zgłoś
nihil-istka Re: USA jest i bedzie jedynym supermocarstwem !! 14.12.10, 14:15 USA to kraj surowej sprawiedliwosci - kryminalisci do pierdla i za kratki. W Rosji kryminalisci do milicjii i prokuratury. Odpowiedz Link Zgłoś
l-oxo-l Re: USA jest i bedzie jedynym supermocarstwem !! 17.12.10, 22:04 nihil-istka napisała: > USA to kraj surowej sprawiedliwosci - kryminalisci do pierdla i za kratki. > W Rosji kryminalisci do milicjii i prokuratury. "USA to kraj surowej sprawiedliwosci - kryminalisci do pierdla i za kratki." - czyli kilkadziesiąt % społeczeństwa Odpowiedz Link Zgłoś
nihil-istka USA musi zbombardowac Iran i Koree pln 17.12.10, 21:57 USA ma moralny obowiazek znisczenia instalacji atomowych Koreii Polnocnej i Iranu. Czas nagli. Odpowiedz Link Zgłoś
l-oxo-l Re: USA musi zbombardowac Iran i Koree pln 17.12.10, 22:05 nihil-istka napisała: > USA ma moralny obowiazek znisczenia instalacji atomowych Koreii Polnocnej i Ir > anu. > Czas nagli. Tak. Poganiaj ich tam. Co się tak obijają. Nie mają na paliwo do rakiet? Czy może rakiety to atrapy? Odpowiedz Link Zgłoś
nihil-istka Re: USA musi zbombardowac Iran i Koree pln 17.12.10, 22:12 Spokojnie i systematycznie. Instalacje atomowe, elektrownie i stacje transformatorowe, palace kima i komunistow, systemy lacznosci, mosty, instalacjie wojskowe. Odpowiedz Link Zgłoś
nihil-istka Ameryka ma tyle gazu co Rosja 18.12.10, 10:39 Ameryka ma tyle gazu co Rosja ale dodatkowo ma najnowsze technologie we wszystkich diedzinach i dynamiczna 3x wieksza od Rosji populacje. Putin ma tylko rure gazowa w odbycie i i wymierajacy narodek alkoholikow Odpowiedz Link Zgłoś
nihil-istka Ameryka ma 3x wiecej ropy niz Rosja 18.12.10, 17:07 Ameryka ma 3x wiecej ropy niz Rosja bo wliczyc nalezy rope arabska, nad ktora Ameryka sprawuje kontrole. Odpowiedz Link Zgłoś
nihil-istka Kto to jest Amerykanin? 19.12.10, 13:35 Amerykanin to czlowiek wierny idealom amerykanskiej konstytucji oraz deklaracji niepodleglosci i milujacy wolnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
you-know-who nie wiesz Kto to jest Amerykanin? 20.12.10, 08:56 tu mowisz moj drogi o nietypowych, nielicznych amerykanach, ktorzy sa w stanie przeczytac konstytucje i dodatki do niej ze zrozumieniem. ci ludzie jdnak sa w depresji widzac jak ta konstytucja lezy nie uzywana. a statystyczny amerykanin to ktos o twojej mentalnosci, kto zna kilka hasel i w kolko bezmyslnie je powtarza. pracuje na dwie zmiany, wiazac z trudem koniec z koncem. jesli ma szczescie, umiera zanim lawina rachunkow medycznych przygniecie go albo komornik zajmie jego (jak myslal) dom. caly czas majac wpajane, ze mieszka w (c) najlepszym kraju swiata :-| moze byles kiedys w ameryce, nihil, to widziales sam. jesli nie byles, to pojedz i pomieszkaj tam, goraco ci radze! Odpowiedz Link Zgłoś
nihil-istka Amerykanin to ja 20.12.10, 09:29 Czy ja znam Ameryke? Ano o mieszkam tam od ponad 40-tu lat i obywatelstwo dostalem wraz z mym pierwszym purple heart. Nigdy nie bylem glodny, nigdy mnie nie dyskryminowano, nie mam zadnego dlugu, zawsze mialem prace. Tak jak setki milionow normalnych Amerykanow. Odpowiedz Link Zgłoś
nihil-istka Amerykanie maja gigantyczny przemysl farmaceutyczn 21.12.10, 16:49 Amerykanie maja gigantyczny przemysl farmaceutyczny , ktory jest bardzo innowacyjny. Jednoczesnie dzieki kontroli Federalnej agencji FDA , uniknieto wprowadzenia lekow , ktore w Europie zabily tysiace ludzi, takich jak belgijsci Tahalidomide czy francuskie i niemieckie leki antylipidowe i antydepresyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
nihil-istka Najlepszy Christmas od lat 22.12.10, 10:00 Amerykanie maja najlepszy od lat sezon zakupow swiatecznych. Sklepy bija rekordy sprzedazy. Amerykanie z optymizmem patrza w przyszlosc USA - jedynego swiatowego supermocarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
tailormade Re: Amerykanin to ja 26.12.10, 17:53 Republican senators sought to BLOCK HEALTHCARE FUNDING FOR 9/11 FIRST RESPONDERS, while lobbying for extended TAX CUTS FOR RICH PEOPLE. Odpowiedz Link Zgłoś
nihil-istka Dzieki ci Boze , ze jestem Amerykaninem 22.12.10, 16:27 Dzieki ci Boze , ze jestem Amerykaninem, czlonkiem narodu Panow Swiata. Narodu milujacego wolnosc, odwage, dynamizm, bogobojnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
nihil-istka Amerykanie maja zdrowy przyrost naturalny 23.12.10, 12:39 Dzietnosc amerykanskich kobiet wynosci 2.6. Jest to jeden z dowodow na witalosc i dynamizm amerykanskiego narodu panow swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
de_oakville Re: Krzysztof Kolumb był Polakiem :))) 28.12.10, 04:30 "Krzysztof Kolumb był Polakiem, Strącał Messerschmitty 'flakiem'" "Mozesz pojechac do Anglii, ale nigdy nie bedziesz Anglikiem, mozesz pojechac do Chin, ale nigdy nie bedziesz Chinczykiem. Natomiast zawsze mozesz zostac Amerykaninem." (Bob Dole, kandydat na prezydenta USA) Odpowiedz Link Zgłoś