Dodaj do ulubionych

al-kut padlo.w karbali trupy.fallujah masakrowana

09.04.04, 15:56
oto bilans "powstania" przeciwko potedze US...smiac mi sie chce kiedy
widzialem tych glupcow wymachujacych kalaszami i gadajacych o tym jakie to
pieklo zgotuja US Army w fallujah...

wyzej dupy nie podskoczycie...wyzej a-10 rowniez :)))))))))

a teraz specjalnie do gucia:

lubisz te skwarki??w fallujah wlasnie przygotowuja transport 500 opakowan na
wyrob roznego rodzaju przetworow :)))

moga byc z tego i skwarki,choc ja wolalbym kebab :))))))

nie ma to jak miesko z buntownika przypieczone w aromatycznym dymie
z "hellfire" w porannym sloncu :)))

pelny aromacik...uwielbiam oryginalna kuchnie :DDDDD
Obserwuj wątek
    • bam_buko marcus nie podniecaj sie!!! 09.04.04, 16:00
      tam gina ludzie!!!po obu stronach
      • marcus_crassus jem maly lunch (eee..co tam bede klamal) ;))) 09.04.04, 16:03
        salatka i pizza a nie zaden lunch ;)))) i popijam herbatka z cytryna :))))

a takie wiadomosci dzialaja dobrze na moj apetyt :)))))))

hmmmmm...kebabik mi sie marzy...chyba zaraz po jednego wyskocze...ciekawe czy
        miesko bedzie swieze?? :))
        • bam_buko Re: jem maly lunch (eee..co tam bede klamal) ;))) 09.04.04, 16:58
          marcus_crassus napisał:

> salatka i pizza a nie zaden lunch ;)))) i popijam herbatka z cytryna :))))
          >
          > a takie wiadomosci dzialaja dobrze na moj apetyt :)))))))
          >
          > hmmmmm...kebabik mi sie marzy...chyba zaraz po jednego wyskocze...ciekawe czy
          > miesko bedzie swieze?? :))

marcus o trupach piszesz i lunch wpier...... pizza!! haha "fast food" to zarcie
          dla pospolstwa...krasula !! jako wysoki urzednik przepisujacy recznie umowy dla
          bosa zyda powinienes sie domagac macy!! i salatki z krewetek ....jesli lubisz
          seafood to jakiegos lobsters do tego butelke(moga byc dwie) kalifornijskiego
          wina to na poczatek....LUNCHU
          • marcus_crassus "lobsterow" u nas nie dowoza..a pizza byla ok :))) 09.04.04, 17:06
            co prawda z tego wrazenia raz mi sie wypier...a ;)))ale na szczescie wiekszosc
            uratowalem :)))))

a salatka byla bardzo dobra-ta wlasnie przyniesli mi z restauracyjki bo salatek
            ktore daja w pizzach etc nie jestem w stanie konsumowac :)))
            • bam_buko Re: "lobsterow" u nas nie dowoza..a pizza byla ok 09.04.04, 17:14
              marcus_crassus napisał:

> co prawda z tego wrazenia raz mi sie wypier...a ;)))ale na szczescie
              wiekszosc
              >
              > uratowalem :)))))
              >
              > a salatka byla bardzo dobra-ta wlasnie przyniesli mi z restauracyjki bo
              salatek
              >
              > ktore daja w pizzach etc nie jestem w stanie konsumowac :)))

marcus ty przeciez swiatowy ludz... pizza!! mc-donald czy tak nisko juz
              spadles...walnij jakies menu zebym zaniemowil!! napewno zalezy ci na tym.
            • Gość: . crasul czy ty jadasz odpady?! IP: *.arcor-ip.net 09.04.04, 17:41
              >
              > a salatka byla bardzo dobra-ta wlasnie przyniesli mi z restauracyjki
              > bo salatek ktore daja w pizzach etc nie jestem w stanie konsumowac :)))

Salatki daja w pizzach?! Chyba swiniom?

.
            • Gość: Kris Re: "lobsterow" u nas nie dowoza..a pizza byla ok IP: *.starman.ee / *.starman.ee 09.04.04, 18:07
              Krasula ty bedaku nie stac cie na gospodynie?A wiesz jak w tych restauracjach i
              innych zarlodajniach to wszystko przygotowuja?Od czasu do czasu ktos
              smarknie,plunie kichnie w salatke czy cos jeszcze gorszego zrobi ,iiii z
              pozdrowieniem do klienta,hi hi hi hi!
              Wlasnie pewnie cos takiego zzarles!Jem tylko w domu,lub widze jak to
              przygotowoje sie,a jak widze jak reszta mloci swinstwa ktore im podsuwaja to
              mnie sie rzygac chce,brrrrr!
              Widze ze smarki,lub karaluch w salatce posmakowaly ci!
    • kyle_broflovski Re: al-kut padlo.w karbali trupy.fallujah masakro 09.04.04, 16:38
      Anglicy w latach 20 ubieglego wymordowali sporo Irakijczykow , urzywali nawet
      broni chemicznej o czym dzis nie chca pamietac, no i wyniesli sie. bo nie dalo
      sie tego spoleczenstwa kontrolowac ,

Francuzi w Algierii tez mordowali i toturowali i musieli odejsc.
      Przemoca nie mozna nic rozwiazac.

Amerykanom udalo sie pogodzic szyitow z sunitami . im wiecel ludzi wymorduja tym
      trudniej bedzie im znalesc kolaborantow beda wiec siedziec na bagnecie. ta wojna
      jest przegrana, zginie sporo ludzi zanim Amerykanie to zrozumieja.

aby zrozumiec co sie dzieje nie wystarczy sluchac tylko siebie choc daje to
      komfort psychiczny.

ludzie nie rodza sie skurwysynami, zostaja nimi z wlasnego wyboru
    • indris Panowie z Al-Kaidy... 09.04.04, 16:42
      ...przywołajcie do porządku marcusa_crassusa, bo staje się niewiarygodny.
      • marcus_crassus jesli coraz bardziej mnie nie lubisz to znaczy 09.04.04, 16:44
        ze wszystko jest ok :))))
      • Gość: Tomasz To fantasta, IP: *.toulouse.inra.fr / *.toulouse.inra.fr 09.04.04, 16:55
        niegrozny zreszta glupek. Bez takich to Forum staloby sie nudne.
        • bam_buko Re: To fantasta, 09.04.04, 17:02
          Gość portalu: Tomasz napisał(a):

> niegrozny zreszta glupek. Bez takich to Forum staloby sie nudne.

masz racje Tomasz ...dlatego lubie to forum bo dzieki takim pajacom jak marcus
          (krasula) jest z kim pograc w bambuko
    • Gość: . crassus blaznisz sie brakiem pojecia IP: *.arcor-ip.net 09.04.04, 17:39
      Iraccy partyzanci stosuja tradycyjna taktyke podjazdowa: uderzaja w slabe
      miejsca, wyrzna ilu sie da okupantow a gdy pojawia sie przeciwnik, pozwalaja mu
      w trudzie "odbic" teren, gdyz w miedzyczasie przemiescili sie juz dawno w inne
      miejsce, skad uderza znow w slabe miejsce.

Bush wplatal amerykanskich wojakow w paskudna sprawe, do ktorej nie dorosli.
      Podczas, gdy Amerykanie sila rzeczy musza utrzymywac teren i panowanie na nim,
      musza rozmiescic odpowiednio swe wojska, dbac o zaopatrzenie ( a propos: dzis
      poscili przymusowo HAHA!!!) Irakijczycy moga z doskoku masakrowac okupanta i
      znikac.
      Byc moze Irakijczycy nie moga wygrac walki w polu ale zadaja tyle strat, ze w
      koncu Bush (lub jego nastepca) w koncu pod presja wlasnej amerykanskiej opinii
      publicznej wycofa sie z Iraku.

I badz pewny, ze potem przyjdzie pora i na takich podzegaczy, jak ty.

.

• Gość: gosc... ty blaznisz sie brakiem pojecia IP: *.arcor-ip.net 09.04.04, 18:15
        irakijscy rebelianci i fundamentalisci islamscy nie maja gor,
        nie maja lasow, nie maja ZSRR i dostaw broni.
        a w miastach zasad partyzantki miejskiej nie znaja
        zostana wyrznieci stopniowo, jak kaczki
        sama prymitywna nienawisc nie wystarczy do zwyciestwa
    • Gość: MM Re: al-kut padlo.w karbali trupy.fallujah masakro IP: *.isp.broadviewnet.net 09.04.04, 18:37
      Ty tak na sucho, czy uzywasz wazeliny?
    • Gość: jurek Re: al-kut padlo.w karbali trupy.fallujah masakro IP: *.elblag.dialog.net.pl 09.04.04, 18:46
      Zapewne kiedyś podobny skurwielek z HitlerJugend też się cieszył jak mordowano
      Warszawę. Każdy czas ma swoich sukinsynów.
      • sdzicho ja cieszylem sie jak mordowano tych 09.04.04, 18:51
        z hitlerjugend w latach 1945-46.

no i co?

nie pieprz glupot, tylko napisz ile zrobiono juz na starowce w Elblagu?
        Jak bylem 5 lat temu, byla zrobiona gdzies w 30 %
    • jersey_guy Nekrofilia marcusa 10.04.04, 03:23
      Setki cywilow zamordowanych a naszemu pajacowi sutki twardnieja. Interesujace
      zboczenie. Dobrze ze w Polsce trudno jest uzyskac pozwolenie na bron, bo kto
      wie ilu niewinnych ludzi crappus zmasakrowalby na ulicy zeby sie podekscytowac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka