Dodaj do ulubionych

Świat sp;lita

21.04.04, 19:02
Raz pewien tasiemiec Soliter
Wyskoczył jak sp;lit z 4-ech liter
By spojrzeć na świat
I co widzi? - wszędzie Żydzi
Ach, on się Żydami tak brzydzi!
Wtem dojrzał:
„Jam w g.... tu wpadł
I zalał mnie moczu liter...”
Tu morał:
Jakeś sp;litny Soliter
Tak świat twój jest z 4-ech liter.
Obserwuj wątek
    • Gość: sp;lit Re: Świat sp;lita IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 21.04.04, 19:36
      Masz zadatki ,... Serio !!! Tyle trudu i czasu dla mojej skromnej osoby ,
      trudno nie docenic ,... Brak mi wyrazow wdziecznosci , wiec przyjmij co pisze ,
      bo z glebi serca .

Pisz do mnie jeszcze , please ! Ostatnio jestem bardzo zalamany brakiem
      zainteresowania z waszej strony ,... Szczegolnie dany :) Spac nie moge po
      nocach , apetyt stracilem i nawet schudlem troche ,... Wiec ;

Dzieki ci kochana holoto , milczenie
      Jak ktos powiedzial to czyste zloto
      Brzucha nie musze wciagac na basenie
      Jak widze zdrowe , piekne i mlode renie

uklony
      • perry.perry Re: Świat sp;lita 22.04.04, 04:15
        Gość portalu: sp;lit napisał(a):

> Masz zadatki ,... Serio !!! Tyle trudu i czasu dla mojej skromnej osoby ,
        > trudno nie docenic ,... Brak mi wyrazow wdziecznosci , wiec przyjmij co
        pisze ,
        > bo z glebi serca .
        >
        > Pisz do mnie jeszcze , please ! Ostatnio jestem bardzo zalamany brakiem
        > zainteresowania z waszej strony ,... Szczegolnie dany :) Spac nie moge po
        > nocach , apetyt stracilem i nawet schudlem troche ,... Wiec ;
        >
        >
        on ma racje, wtracalski! Po jakie licho tracisz na niego (i cala tu ich
        zgraje) czas?
        Jak was przekonac zeby zostawic te forum Polakom w pelnej ich krasie. Niech
        swiat na nich popatrzy bez zydowskiego przyozdobienia.
        • wtracalski Re: Świat sp;lita 22.04.04, 10:02
          perry.perry napisał:

> Gość portalu: sp;lit napisał(a):
          >
          > > Masz zadatki ,... Serio !!! Tyle trudu i czasu dla mojej skromnej osoby ,
          > > trudno nie docenic ,... Brak mi wyrazow wdziecznosci , wiec przyjmij co
          > pisze ,
          > > bo z glebi serca .
          > >
          > > Pisz do mnie jeszcze , please ! Ostatnio jestem bardzo zalamany brakiem
          > > zainteresowania z waszej strony ,... Szczegolnie dany :) Spac nie moge po
          > > nocach , apetyt stracilem i nawet schudlem troche ,... Wiec ;
          > >
          > >
          > on ma racje, wtracalski! Po jakie licho tracisz na niego (i cala tu ich
          > zgraje) czas?
          > Jak was przekonac zeby zostawic te forum Polakom w pelnej ich krasie. Niech
          > swiat na nich popatrzy bez zydowskiego przyozdobienia.

Chcesz mi odebrać przyjemność?
          Przepraszam, a co ty tu robisz - tylko się przyglądasz?
          Wtr.
        • Gość: Wqrwiony2 "Przyozdobienia...?" IP: *.aine.pl 22.04.04, 20:16
    • fredzio54 Re: Świat sp;lita 21.04.04, 19:38
      wtracalski napisał:

> Raz pewien tasiemiec Soliter
      > Wyskoczył jak sp;lit z 4-ech liter
      > By spojrzeć na świat
      > I co widzi? - wszędzie Żydzi
      > Ach, on się Żydami tak brzydzi!
      > Wtem dojrzał:
      > „Jam w g.... tu wpadł
      > I zalał mnie moczu liter...”
      > Tu morał:
      > Jakeś sp;litny Soliter
      > Tak świat twój jest z 4-ech liter.
      :))))))))) kol a kavod
      maszu awur tifus ? acheret jszaer jatom :))))))))
    • chuchem Re: Świat sp;lita 21.04.04, 20:19
      wtracalski napisał:

> Raz pewien tasiemiec Soliter
      > Wyskoczył jak sp;lit z 4-ech liter
      > By spojrzeć na świat
      > I co widzi? - wszędzie Żydzi
      > Ach, on się Żydami tak brzydzi!
      > Wtem dojrzał:
      > „Jam w g.... tu wpadł
      > I zalał mnie moczu liter...”
      > Tu morał:
      > Jakeś sp;litny Soliter
      > Tak świat twój jest z 4-ech liter.

A chociaz sp'litek sie stara,
      taki z tego jest ambaras,
      ze zakopal sie g... po uszy,
      i dalej juz sie nie ruszy.
      :)
      • Gość: dana33 Re: Świat sp;lita ograniczony do minimum.... IP: *.broadband.actcom.net.il 21.04.04, 23:39
        ja bym moze i sie wysilila, wtracalski z chuchemkiem, ale ja przy splicie i
        wqrwielskim zapominam moja elegancka, zydowska kindersztube i nie daj bog
        napisze cos z glupkami, pie......ami i innego tego rodzju strasznosci i mnie
        zaraz zniwiarki do kata postawia... :)
        • Gość: sp;lit Re: Świat sp;lita ograniczony do minimum.... IP: *.nas30.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 22.04.04, 00:09
          Twoja "elegancka" kindersztuba zaczyna sie na taborecie przed kompem i konczy
          sie w sraczu z serduszkiem ,... Piec pieter na poddaszu , bez windy i troche
          gimnastyki po schodach ,... Miedzy sp;litem i wqurwionym :)

uklony

===============================================================================

moja elegancka, zydowska kindersztube
        • Gość: Wqrwiony2 Z elegancją to ty, Danuś, nigdy nie miałaś wiele IP: *.aine.pl 22.04.04, 20:14
          wspólnego - ot, geszefciarska ogłada, jak tandetna tombakowa pozłota - ściera
          się z czasem...
          • Gość: dana33 Re: Z elegancją to ty, Danuś, nigdy nie miałaś wi IP: 192.115.62.* 22.04.04, 23:23
            a to prosze znalazl sie znawca elegancji, pierwszy bluzgacz forum, klamca,
            manipulant i kretacz, metniak wqrwielski i to niby on wie i zna sie....
            a ty z jakiej dziury wylazles to i szybko w nia wlaz.... natychmiast smrodek
            sie rozlazi wokol...
            • Gość: sp;lit Re: Z elegancją to ty, Danuś, nigdy nie miałaś wi IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 23.04.04, 02:22
              Nerwy puszczaja ? Pusc sobie baczka , czesto pomaga ,...

uklony
            • chuchem Re: Z elegancją to ty, Danuś, nigdy nie miałaś wi 23.04.04, 20:27
              :)
        • hanes Halo Danuś, 23.04.04, 23:08
          Gość portalu: dana33 napisał(a):

> ja bym moze i sie wysilila, wtracalski z chuchemkiem, ale ja przy splicie i
          > wqrwielskim zapominam moja elegancka, zydowska kindersztube i nie daj bog
          > napisze cos z glupkami, pie......ami i innego tego rodzju strasznosci i mnie
          > zaraz zniwiarki do kata postawia... :)

Halo Danuś,
          T woja elegancką żydowską kindersztubę – biorąc pod uwagę, ze żydówką zostałaś
          w podeszłym wieku – to ty przechodziłaś razem z menopauzą . Musiałaś wyglądać
          trochę debilnie w tym przedszkolu :)
          Przebolałaś już stratę wielkanocnych pisanek, co to się w tych drzwiach
          zgniotły?
          Pozdrowienia dla wtracacza - a nie mówiłem, ze wy lubicie się babrać w g....!!!

• Gość: dana33 Re: Halo Danuś, IP: *.broadband.actcom.net.il 23.04.04, 23:39
            nu, hannes, jak ktos, kto broni swojego kraju moze oczekiwac zrozumienia od
            kogos, kto opuszcza swoj wlasny kraj w pogoni za pieniadzem, prawda???

du bist schon ein stückchen luder, hanes, kann mir nicht verzeichen, daß ich
            jemals dir einige worte schrieb. antysemit stört mich nicht, ein stück luder,
            der ein billige rache nimmt und sich nicht schämt, einer unbekannten person in
            dieser art und weise zu schreiben ist eine komplette null. rutsch mir den
            buckel runter. eines tages wirst du schon die rechnung vom leben bekommen,
            glaube mir, und es wird mir nicht einmal leid tun.
            • Gość: Hanes Re: Halo Danuś, IP: *.aon.at 24.04.04, 01:17
              Ja zadnego rachunku nie dostane - nie jezdze autobusem:)
    • Gość: Usa Czego się ciskasz, drogi Sp;litku... IP: *.client.comcast.net 22.04.04, 04:35
      Czego się ciskasz, drogi Sp;litku,
      Czego wymyślasz im od Żydka?
      Żydem aż śmierdzi w twym przybytku,
      Żona Waćpana też semitka
      Karmiona z żydowskiego dydka...

Sp;it na Żydów reaguje krzykiem,
      Dostaje drgawek, wścieklicy,
      A sam wszak w bóżnicy był "chrzczony" nożykiem,
      A nie w kościele w chrzcielnicy...
      • Gość: Wqrwiony2 "Rymy częstochowskie"? - a adres nie wskazuje... IP: *.aine.pl 22.04.04, 20:15
    • Gość: Gucio [...] IP: *.ipt.aol.com 22.04.04, 05:19
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: chuchem Re: Do Splita IP: *.hopto.org / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 11:34
        Razem ze splitkiem gucio harcuje,
        bo w szambie dobrze sie z nim czuje.
        I choc rozum wyzarlo im wieki temu,
        radosnie ida ku schamieniu.
        • Gość: Wqrwiony2 A o iloczasie słyszałeś? IP: *.aine.pl 22.04.04, 20:17
      • Gość: sp;lit Re: Do Splita IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 22.04.04, 17:10
        Troche za powaznie do nich podchodzisz , w ten sposobow czuja sie wazniejsi i
        czuja sie prawie , prawie , legit :)

A z tym possum ,... Wyjatkowo oblesne (ugly too) bydle , szczegolnie jak zgrywa
        possum . Czasem mysle , kto bardziej oblesny - To niewinne zwierzatko , czy
        niektorzy z naszych koszernych adversaries ze swoimi pretensjami na tym forum ?

uklony
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka