Gość: Hmmm IP: *.proxy.aol.com 23.02.02, 22:31 Nudze sie na kino nawet mi nie dala stara. Co mam robic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schone Re: DZISIAJ JEST WEEKEND 24.02.02, 01:57 Pobluzgaj troche na forum, jak to masz w zwyczaju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmmm Re: DZISIAJ JEST WEEKEND IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 02:00 schone napisał(a): > Pobluzgaj troche na forum, jak to masz w zwyczaju. Ja nie potrafie,bo co 3 lata do kosciola chodze.Prosze mi nie ublizac.Agatka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: DZISIAJ JEST WEEKEND IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.02.02, 15:36 nudzisz sie? popatrz w kalendarz! tam w USA tydzien na kalendarzu sciennym zaczyna sie od niedzieli. dlaczego? przeciez to jest Ostatni Dzien Tygodnia. Chrzescijanie sa przeciez wiekszoscia....a weekendem nazywamy czas od piatku po poludniu do konca niedzieli, tak? to KTO tam tak pomacil, zeby to zmienic??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmmm Re: DZISIAJ JEST WEEKEND IP: *.proxy.aol.com 26.02.02, 22:36 Gość portalu: kanuk napisał(a): > nudzisz sie? popatrz w kalendarz! tam w USA tydzien na kalendarzu sciennym > zaczyna sie od niedzieli. dlaczego? przeciez to jest Ostatni Dzien Tygodnia. > Chrzescijanie sa przeciez wiekszoscia....a weekendem nazywamy czas od piatku po > > poludniu do konca niedzieli, tak? to KTO tam tak pomacil, zeby to zmienic??? Dzisiaj jest wtorek,za 3 dni znowu weekend,znowu nudzic sie bede,cholera jasna ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: DZISIAJ JEST WEEKEND IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 01.03.02, 08:07 to moze skitraj se piorka??? Odpowiedz Link Zgłoś