Gość: Polak USmani nauczyli się od Polaków jak dogadywać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 00:41 ... się z praeciwnikami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Zly tytul. Gorsi sa od hitlerowcow IP: *.dialup.sprint-canada.net 30.04.04, 01:32 Zle zatytulowales ten swoj artykul. Zeby sie wycofac z Falludzy, trzeba najpierw w niej byc, a jak wiadomo Amerykanie nie mieli jaj by ja zawojowac. Gorsi zas sa od hitlerowcow dlatego, ze Niemcy po zajeciu kraju go okupowali, ale nie robili w miedzy czasie nalotow bombowych na miasta ktore okupowali. Amerykanie lubuja sie zabijac z powietrza. To sa "powietrzni" bandyci. Kolejna wojna przegrana jest przez nich. Dzisiaj prosza oficerow armii Saddama by robili robote z nich. Prosza tych samych, o ktorych nie tak dawno krzyczeli, ze to wlasnie oni zabijali ludnosc cywilna w Iraku. Obludy amerykanskiej jak tez zmiany polityki nie sposob nawet przewidziec. Zagubila sie Prostytutka. Prowadza ja w ciemna uliczke, z ktorej niedlugo juz powrotu nie znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semper Fi Re: Zly tytul. Gorsi sa od hitlerowcow IP: *.alico01.fl.comcast.net 30.04.04, 02:28 pierd... jak potluczony... Jankesi w ten sposob darowali zycie kmiotom z Falludzy... a i miasto uniknelo (mam nadzieje) zrownania z ziemia... tak wiec daruj sobie te kretynskie teksty, albo sie przenies na forum dla przedszkolakow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: Zly tytul. Gorsi sa od hitlerowcow IP: *.dialup.sprint-canada.net 30.04.04, 05:41 To ty wlasnie glupoty wypisujesz. Jankesi bali sie o swoje zycie, dlatego nie weszli do Faludzy. Probowali ja zajac kilka razy, ale nie mogli, bo nie mieli jaj. Zrownac ziemie dZisiaj ponoc glogna Korea potrafi, nie wspominajac juz o bosonogich Pakach i wielu innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: dla ciebie zawsze bedzie źle IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 30.04.04, 11:36 co w tym zlego ze sie boja o wlasne zycie? i dlaczego mieliby sie nie bac? zajecie faludzy silowo to bylo max 100 zabitych zolnierzy us i kilka tysiecy irakijczykow, w tym ponad polowa cywili. wiec moze jednak dobrze zrobili, ze nie weszli? jezeli wg ciebie źle - moze wytlumaczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tysprowda Re: Zly tytul. Gorsi sa od hitlerowcow IP: 5.5R* / *.qualitynet.net 30.04.04, 10:06 Semper Fi to saddamista, buszolom, buszysta, buszewik, faszysta. marinista i komunista razem w kupie. Nie lewak. Ale pacysfista tez jest bo nic tylko chce na sile pacyfikowac Irakoriko. Czy ty jestes czlonkiem Busha Nostra ktora doszla do wladzy dzieki takim metodom jak ponizej? www.ericblumrich.com/gta.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: Zly tytul. Gorsi sa od hitlerowcow IP: *.dyn.optonline.net 03.05.04, 08:45 Wedlug mnie Amerykanie(Pentagon) bawia sie w "genetelmen's war"-prubuja ja rozegrac w bialych rekawiczkach. Powinni zrobic to samo z Falujah co zrobili z Drezdnem w 1945 (90%zrownane z ziemia) i to samo co zrobili z Hiroszima i Nagasaki.Jedyne co rozumieja te dzikusy to kula w leb. Islamo-faszyzm jest teraz najwiekszym niebezpieczenstwem i nalezy go zmiazdzyc. Amerykanie do nich mowia a oni w odzpowiedzi do nich strzelaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: Amerykanie postanowili wycofać się z Faludży IP: 168.143.113.* 30.04.04, 01:39 to nawet ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LesPaul http://houston.indymedia.org/news/2004/04/28819.ph IP: *.sympatico.ca 30.04.04, 03:48 Zobacz jak niektorzy Amerykanie traktuja Irakijczykow. Co ciekawe, zdjecia pochodza z bylego wiezienia w ktorym Saddam torturowal swoich przeciwnikow. Polecam wszystkim zwolennikom przyjazni Polsko-Amerykanskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LesPaul adres jeszcze raz..... IP: *.sympatico.ca 30.04.04, 03:53 caly adres sie nie zmiescil wiec podaje jeszcze raz: houston.indymedia.org/news/2004/04/28819.php albo www.democraticunderground.com/discuss/duboard.php?az=show_mesg&forum=102&topic_id=518039&mesg_id=518066&page Odpowiedz Link Zgłoś
monash wesolo sie zabawiaja (szczegolnie panienka) 30.04.04, 04:02 przed powrotem media.newsfrombabylon.com/war/coffin_photos/dover/gallery2.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PP Re: wesolo sie zabawiaja (szczegolnie panienka) IP: *.157.11.58.Dial1.Boston1.Level3.net 30.04.04, 04:10 Fajna konfiguracja watkow. Jeden-hirosy w akcji prosto z chlewa. Tuz pod nim-totalna zaplata. Popierajcie troopy. hehehe.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lugi Makabra IP: 61.145.128.* 30.04.04, 04:25 Jedno jest pewne: za kilka - kilkanascie lat beda krecic w Iraku seriale w ktorych Amerykanie beda przedstawiani tak jak byli Niemcy w polskich serialach po wojnie... jako idioci. I to na dlugo tak zostanie - nastepne pokolenia wyrosna na tych serialach, ktore beda zapewne popularne na calym Bliskim Wschodzie. A jak Polakow - polskich zolnierzy w nich beda ukazywac? jaki wizerunek nam dorobia? jak Wlochom w "Jak rozpetalem II wojne swiatowa"??? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ospol Re: Makabra 30.04.04, 04:39 Gość portalu: Lugi napisał(a): > Jedno jest pewne: za kilka - kilkanascie lat beda krecic w Iraku seriale w > ktorych Amerykanie beda przedstawiani tak jak byli Niemcy w polskich serialach > po wojnie... jako idioci. I to na dlugo tak zostanie - nastepne pokolenia > wyrosna na tych serialach, ktore beda zapewne popularne na calym Bliskim > Wschodzie. > A jak Polakow - polskich zolnierzy w nich beda ukazywac? jaki wizerunek nam > dorobia? jak Wlochom w "Jak rozpetalem II wojne swiatowa"??? hehe gazeta australijska opublikowala jeszcze dodatkowe fotki www.smh.com.au/photogallery/2004/04/30/1083224558215.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semper Fi Re: Makabra IP: *.alico01.fl.comcast.net 30.04.04, 05:10 a ma kolega jakies fotki z tzw. fali w Wojsku Polskim??? Jankesi sie chowaja ze swoja 'makabra' przy pomyslach naszych rodzimych 'dziadkow'... a moze kolega swego czasu sam byl 'dziadkiem' i je.al kotow?? i jakie to smieszne bylo! no nie! nic tylko boki zrywac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neszczu Re: Makabra IP: 210.9.93.* 30.04.04, 05:20 > i jakie to smieszne bylo! > no nie! nic tylko boki zrywac... Czy ty jestes zboczencem seksualnym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semper Fi Re: Makabra IP: *.alico01.fl.comcast.net 30.04.04, 05:32 tak, takim samym zboczencem, jak ty inteligentem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neszczu Re: Makabra IP: 210.9.93.* 30.04.04, 05:39 > tak, takim samym zboczencem, jak ty inteligentem... zaczynasz mnie przerazac, ja jestem DUZYM INTELIGENTEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semper Fi Re: Makabra IP: *.alico01.fl.comcast.net 30.04.04, 05:48 neszczu, a moze leszczu, daj se na wstrzymanie... nuuudzisz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neszczu Re: Makabra IP: 210.9.93.* 30.04.04, 06:39 Dal bym se na wstrzymanie, tylko jestem ciekawy twoich przezyc z woja, z fali przy ktorych zdjecia z CBS to pestka, jak sam twierdzisz. Moze masz jakies fotki, ktorymi sie chcesz podzielic na tym forum. No i nie dziwie sie wcale, ze majac takie doswiadczenia nazywasz mnie nudziarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semper Fi Re: Makabra IP: *.alico01.fl.comcast.net 30.04.04, 04:41 straszna makabra... nie przymierzajac, taka sama jak bestialskie zbeszczeszczenie zwlok(!) 4 Amerykanow... jedno jest pewne - chrzanisz bez sensu... o twoich 'pewnych' przepowiedniach na przyszlosc, nawet nie wspomne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Makabra IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 30.04.04, 16:00 Czlowieku, przestan pisac farmazony, bo pieprzysz jak polamany. Siegnij pamiecia rok wstecz, jak Amerykanie protestowali gdy irakijczycy pokazali wzietych do niewoli zolnierzy. Ubranych, w mundurach. A tutaj tymaczasem to. Wiem ze jestes otumaniony i opinii nie zmienisz, ale zastanow sie czasem zanim cos napiszesz. Bo wlasnie myslenie odroznia cie od betonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PP Re: adres jeszcze raz..... IP: *.157.11.58.Dial1.Boston1.Level3.net 30.04.04, 04:07 Dzieki,LesPaul. Niewiem,czy pisalem o tym na tym forumie.Pewien Austriak powiedzial mi,dlaczego nienawidzi yankis. Byl w obozie jencow wojennych poczatkowo zarzadzanych przez Rosjan. Rosjanie czasem przyniesli wodke,dali papierosy.... Potem przyszli yankis. Takie hiro zapalalo papierosa i patrzac w oczy jencowi,ktory o tego papierosa poprosil ,pociagal pare razy i rzucal peta na ziemie rozdeptujac to co zostalo,zeby nie mogli go dopalic. Jest w tym wybranym narodzie jakas swiniowatosc. Spotkalem sie z tym tak wiele razy. Zycze im jednej wielkiej lekcji,zeby zaczeli zrec kit z okien. To przyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semper Fi Re: adres jeszcze raz..... IP: *.alico01.fl.comcast.net 30.04.04, 04:16 >Jest w tym wybranym narodzie jakas swiniowatosc. Spotkalem sie z tym tak wiele razy. moglbys cos wiecej na ten temat napisac? takie ogolne pomowienia, to w tym samym stylu co 'wszyscy Polacy to zlodzieje'... spotkalem sie z tym tak wiele razy... zaprzeczysz? >Zycze im jednej wielkiej lekcji,zeby zaczeli zrec kit z okien. To przyjdzie. ha, ha, ha... ty chyba sam w to nie wierzysz :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semper Fi Oh, Canada :))) IP: *.alico01.fl.comcast.net 30.04.04, 04:13 Help from Canada... PRESS RELEASE: Prime Minister of Canada to Visit Washington Statement by the Press Secretary President Bush and Prime Minister John Chretien of Canada met on Sept. 24th with the Canadian Leader strongly supporting the war on terrorism. Prime Minister Chretien issued the following statement: CANADIANS WILL HELP AMERICA WITH THE WAR ON TERRORISM! WE HAVE PLEDGED: - 2 BATTLE SHIPS, - 600 GROUND TROOPS, - 6 FIGHTER JETS. AFTER THE AMERICAN EXCHANGE RATE, THEY WILL END UP WITH: - 2 CANOES, - 6 MOUNTIES, - AND A BUNCH OF FLYING SQUIRRELS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizeh Re: Amerykanie postanowili wycofać się z Faludży IP: *.dip.t-dialin.net 30.04.04, 04:19 Ciekawe. Trzeba zapamietac nazwisko tego irackiego generala. Amerykanie nie odwazyli sie po iranskim doswiadczeniu sprowadzic Irakijczykom na leb ajatollaha - no to pozostalo jeszcze to drugie, poludniowoamerykanskie rozwiazanie. Problem, ze to juz tam bylo... z Saddamem... i wiemy jak wyszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzik Re: Amerykanie postanowili wycofać się z Faludży IP: *.dyn.optonline.net 30.04.04, 04:43 Czemu jestescie tak naiwni? Amerykanie nie wycofali sie po to,aby nie wrocic. Wroca i to niedlugo,aby pogrzebac tych co zabila armia Saddama. Po co maja sami walczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apachee Dlaczego amerykanie walcza w Faludży? IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 30.04.04, 04:50 www.homestead.com/prosites-prs/pictures033104.html Dlatego tez mszcza sie na jencach, powod wystarczajacy. Zobaczcie co irakijczycy zrobili z czterema U.S. cywilami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neszczu Re: Dlaczego amerykanie walcza w Faludży? IP: 210.9.93.* 30.04.04, 05:08 Niewesole to, to prawda, tylko, ze nie byli to cywile, tylko goscie z armii zacieznej, ktorym placa grube pieniadze za strzelanie do innych ludzi. Innymi slowy, platni mordercy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semper Fi Re: Dlaczego amerykanie walcza w Faludży? IP: *.alico01.fl.comcast.net 30.04.04, 05:17 walisz glupa celowo, albos niedouczony... to byli cywile, z firmy ochroniarskiej... z tego co wiem, to placa im za ochrone, a nie za polowanie na ludzi... oszczedz nam swojej logiki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neszczu Re: Dlaczego amerykanie walcza w Faludży? IP: 210.9.93.* 30.04.04, 05:35 > to byli cywile, z firmy ochroniarskiej... Jak zwal, tak zwal. Jesli ochroniarzy jest w tysiace (niektorzy szacuja ta liczbe na 20/40 tys), wykonuja operacje wojskowe, sa bylymi zawodowymi zolnierzami, to ja to nazywam armia najemna. > z tego co wiem, to placa im za ochrone, a nie za polowanie na ludzi... dostaja pieniadze za wykonanie swojej roboty. Nawet jesli jest to tylko ochrona, to w Iraku sprowadza sie to do strzelania do innych ludzi. Nikt ich tam nie wysylal na sile jak np. zolnierzy. Oni sa ochotnikami. Przy zaciagu wiedza dokladnie co beda tam robic - strzelac do innych ludzi. Robia to tylko dla pieniedzy, a niektorzy pewnie dla samego faktu postrzelania sobie do innych. Dla mnie to platni mordercy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semper Fi Re: Dlaczego amerykanie walcza w Faludży? IP: *.alico01.fl.comcast.net 30.04.04, 05:46 Jak zwal, tak zwal. Jesli ochroniarzy jest w tysiace (niektorzy szacuja ta > liczbe na 20/40 tys), wykonuja operacje wojskowe, sa bylymi zawodowymi > zolnierzami, to ja to nazywam armia najemna. jak zwal, tak zwal, dla mnie to ochroniarze, nie prowadza operacji ofensywnych... > > > z tego co wiem, to placa im za ochrone, a nie za polowanie na ludzi... > > dostaja pieniadze za wykonanie swojej roboty. zawod jak kazdy inny... a ty pracujesz za poklepanie po ramieniu? Nawet jesli jest to tylko > ochrona, to w Iraku sprowadza sie to do strzelania do innych ludzi. kazda ochrona w pewnych okolicznosciach sprowadza sie do strzelania do ludzi... tylko najpierw ci ludzie musza dac powod do uzycia broni... wiec nie fantazjuj... Nikt ich > tam nie wysylal na sile jak np. zolnierzy. Oni sa ochotnikami. Przy zaciagu > wiedza dokladnie co beda tam robic - strzelac do innych ludzi. masz racje... w pewnych sytuacjach, napewno... taki zawod... Robia to tylko > dla pieniedzy, a niektorzy pewnie dla samego faktu postrzelania sobie do innych > . znow fantazjujesz... nie badz smieszny... > Dla mnie to platni mordercy. dla mnie to ludzie z jajami... ktorych ty nie masz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neszczu Re: Dlaczego amerykanie walcza w Faludży? IP: 210.9.93.* 30.04.04, 06:25 > > dla mnie to ludzie z jajami... ktorych ty nie masz... Mieszasz pojecia: to nie wielkie jaja powoduja, ze goscie sie zaciagaja na ochotnika do Iraku, tylko brak rozumu. Rozumiem z twojego posta, ze miales jakies przykre doswiadczenia. Chciales sie zaciagnac i cie nie wzieli. Powiedzieli, ze trzeba miec jaja. A teraz wszystkim opowiadasz, ze to "dla ciebie to ludzie z jajami". Widzisz, bo dla mnie to bezmozgowcy i psychopaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Dlaczego amerykanie walcza w Faludży? IP: *.isp.broadviewnet.net 30.04.04, 16:10 > jak zwal, tak zwal, dla mnie to ochroniarze, nie prowadza operacji > ofensywnych... Amerykanie sami przyznali, ze to najemni zolnierze, ktorym placi sie $1000 na dzien za 'zapewnianie bezpieczenstwa'. I sledzac twoja logike, po Stalingradzie Wehrmacht to tez byla firma ochroniarska, bo oprocz Kurska i Ardenow nie prowadzili operacji ofensywnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: oj bo umre... ze smiechu.... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 30.04.04, 11:41 czyli platnym morderca jest tez ochroniarz w polski banku? w sklepie? rotfl;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tysprowda Re: oj bo umre... ze smiechu.... IP: 5.5R* / *.qualitynet.net 30.04.04, 12:21 Nalezysz do tych co nie wiedza, ze nic nie wiedza..... www.guardian.co.uk/Iraq/Story/0,2763,1206725,00.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Dlaczego amerykanie walcza w Faludży? IP: *.isp.broadviewnet.net 30.04.04, 16:07 > Dlatego tez mszcza sie na jencach, powod wystarczajacy. Zobaczcie co > irakijczycy zrobili z czterema U.S. cywilami Najemnikami, nie cywilami. Wielka roznica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: Dlaczego amerykanie walcza w Faludży? IP: 209.47.22.* 30.04.04, 17:56 Cos sie wam pojebalo. Ogladalem te zdjecia i w porownaniu co robili kaci sadama to jest to "wesola zabawa". Po drugie zapominasz co to za "jency" tam siedza. W wiekszosci sa to ci sami ludzie ktorzy maja wiele na sumieniu lub wspierali tych co puzniej pociagi lub budynki po calym swiecie wysadzaja. Dla takich skorwieli to i tak za malo tych "tortur". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Dlaczego amerykanie walcza w Faludży? IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 30.04.04, 18:59 > Cos sie wam po*****o. Ogladalem te zdjecia i w porownaniu co robili kaci sadama > > to jest to "wesola zabawa". To znaczy mamy sie rownac w dol do Saddama? A ja myslalem, ze chodzilo o zaszczepienie demokracji, pokazanie naszych wartosci i wyzwolenie tych ludzi. Oj kurcze, cos mi sie pomylilo, chodzilo przeciez o zagrozenie dla swiata i bron masowej zaglady. Nie, kurcze, znow mi cos sie pomylilo, chodzilo o... > Po drugie zapominasz co to za "jency" tam siedza. No to mnie oswiec, bo z tego co wiadomo, to czlonkowie armii i rzadu irackiego, a nie terrorysci. Nawet Bush nie dal rady postawic znaku rownosci miedzy jednymi a drugimi, choc bardzo probowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: Dlaczego amerykanie walcza w Faludży? IP: 209.47.22.* 30.04.04, 19:47 O ile mi wiadomo to tam siedza nietylko "jency wojenni" z Iraku ale rowniez cala masa (jesli nie wiekszosc) naszych "kochanych" pamagierow nawiedzonego Ladena. Zgodze sie z toba ,ze niepowinni Amerykanie sie znizac do poziomu takich typow jak Sadam. I wyglada na to ,ze sie jako kraj znizyli. Jako ,ze jest to w Ameryce w mediach i bedzie tez postepowanie sadowe w tej sprawie. Przypuszczam ,ze u Sadamka lub Ladenka nikt takim "drobnostkami" by sie nawet nieprzejmowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Dlaczego amerykanie walcza w Faludży? IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 30.04.04, 20:49 > O ile mi wiadomo to tam siedza nietylko "jency wojenni" z Iraku ale rowniez > cala masa (jesli nie wiekszosc) naszych "kochanych" pamagierow nawiedzonego > Ladena. Tych to chyba nie ma zbyt wielu, bo przybyli dopiero niedawno. Bo za sAddama jakos ich tam nie bylo. Wiec jezeli zdjecia byly zrobione jeszcze w zeszlym roku, jest malo prawdopodobne ze to byli al Kaidowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: Dlaczego amerykanie walcza w Faludży? IP: 209.47.22.* 30.04.04, 20:59 Ogladalem tylko zdjecia i nieslyszalem o ktorum wiezieniu byla mowa. Czy sa to zdjecia z wiezienia w Iraku czy z Kuby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Amerykanie postanowili wycofać się z Faludży IP: 195.116.198.* 30.04.04, 05:41 Dostali po ryju i teraz szukają sposobu jak wybrnąć z tej kłopotliwej sytuacji. Dla jankesów jest to drugi Wietnam,a pan Bush jest skompromitowany osobiście,i przy tym, skompromitował w oczach świata USA "ostoję demokracji". Tylko po co nasze 'elity" wdepnęły Polskę w to g...no. Kto za to odpowie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzik Re: Amerykanie postanowili wycofać się z Faludży IP: *.dyn.optonline.net 30.04.04, 05:51 Nic sie nie boj. Polska na razie powinna sie trzymac Ameryki,bo ta jest najmocniejsza dolarowo. A kiedy przyjdzie czas pusci sie ja ja stara ..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tysprowda Re: Amerykanie postanowili wycofać się z Faludży IP: 5.5R* / *.qualitynet.net 30.04.04, 10:18 Ten czas jest teraz! Najwyzszy czas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: Amerykanie postanowili wycofać się z Faludży IP: *.dialup.sprint-canada.net 30.04.04, 05:56 Zrobili jankesi caly Irak jednym wielkim wiezieniem, ktorego upilnowac nie moga. Proby zaprowadzania porzadku w tym wielkim wiezieniu poprzez naloty F-18 lub helikoptery nie zdaja egzaminu. Narod iracki sie uwolni od bandyty i zbrodniarza ktory go zaatakowal. Juz sie uklonili do saddamowskich oficerow po pomoc. I po co bylo ich tak opluwac i przypisywac im morderstwa narodu irackiego? Bez twarzy jest ta buszowska armia. Nawet nie zasluguje na to miano, bo armia ma swoj honor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LS Re: Amerykanie postanowili wycofać się z Faludży IP: *.nlh.no 30.04.04, 11:23 Amerykanie przekreslaja sie w Iraku. Produkuja im bochaterow , roznych Irackich Ks. Popieluszkow. To pozwoli zbudowac mocny nowy irak z nowym Sadamem. CNN pokazala, ale GW milczy o skandalicznym traktowaniu- torturach ponizaniu irackich wiezniow przez zdebilalych przez hamburgery amreykanksich zolnierzy red-neckow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K.2 Amerykanom zabraklo bomb kasetowych? IP: 195.70.208.* 30.04.04, 12:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ger Brawo Irak !! Faszysta Bush idzie na dno... IP: *.tor.primus.ca 30.04.04, 15:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muhammad Ali Yankesi pakuja manele:))) IP: *.wlink.com.np / 202.79.62.* 30.04.04, 15:42 KTOS LADNIE NAapisal dostali po mordzie, tylko argument sily przemawia do KOLONIAlistow. Powod najazdu na Al Falluje, czyli ukatrupienie tych kilku najemnych mordercow, wystarczyl aby zabic blisko 1000 irakijczykow w wiekszosci cywilow. Ktos bredzil cos biednych cywilnych ochroniarzach, ktorzy zostali zamordowani, otoz Ci platni mordercy(TYSIAC BAKSOW NA DZIEN)OCHRANIAJA POLA NAFTOWE, rurociagi naftowe, amerykanskie konwoje militarne czyli robia to samo co niemieckie oddzialy okupacyjne robily w Generalnej Guberni - ochranialy grabiez surowcow naturalnych potrzebnych Niemcom do prowadzenia wojny. Jak mys;licie tepe dupolizy ameryki, z czyich pieniedzy finansowane jest okupacja i eksterminacja narodu irackiego? I przypomnijcie sobie co polskie podziemie robilo z niemcami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: Yankesi pakuja manele:))) IP: 209.47.22.* 30.04.04, 18:01 O jakiej eksterminacji ty pierdolisz? A kiedy to niemcy placili za surowce w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 Rzymianie zwykli byli mawiać w takich przypadkach: IP: *.aine.pl 30.04.04, 15:28 "...et respice finem" - "...i myśl o konsekwencjach..." Sowieci też chcieli "zbawiać" na siłę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 W tłumaczeniu na nasze: "dali d_py"... IP: *.aine.pl 30.04.04, 16:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: szanowni piszacy po polsku IP: *.25-151.libero.it 30.04.04, 17:34 Szanowni piszacy po polsku! A odpieprzcie sie od Ameryki jej prezydenta i zolnierzy. Wy wszystko wiedzacy stratedzy,ekonomisci i politolodzy,nieustajacy napastliwi krytykanci, szczekajacy jak kudle. Juz rozszyfrowaliscie wszystkich i wszystko. Teraz zajmijcie sie swoimi brudami. Posprzatajcie swoje sracze, obetnijcie paznokcie i rozejrzyjcie sie wokol siebie. Przyjrzyjcie sie swoim przywodcom unurzanym w bagnie korupcji i przestepstw. Wy madrale, krytykanci- zajmijcie sie swoim podworkiem, pogratulujcie sobie trafnego wyboru rzadzacych „elit” i pograzcie sie w troskliwej zadumie nad tym co bedzie jak wasze „elity” straca nieocenionego waszego premiera a potem – co gorsza – prezydenta. Musicie zaglosowac na wyprobowanego tow. Jaruzelskiego. Posprzatajcie najpierw swoj Dom a potem „przypnijcie sie” np. do Chirac-a i jego przestepstw korupcyjnych, do falszow politycznych. A tow. Putin-to dopiero pole do popisu, i blizej wam, tylko za miedza. A „przekrety” w waszej upragnione unii europejskiej! Ile tam mozliwosci ! Ale chcieliscie zeby Ameryka zniosla wizy dla was – po co pchac sie do tego „bagna”. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tysprowda Re: szanowni piszacy po polsku IP: 5.5R* / *.qualitynet.net 30.04.04, 17:59 Twoja dywersja na nic sie zdaje widac przez nia twoja niemoc. Korupcja i takie inne o ktorych piszesz, toczy tez amerykansynow. A do tego, zabijaja na duza skale swoich i obcych. Sa w tym ueber alles. Na rozkaz szefa Busha Nostra. Ku chwale buszczyzny! Tak sie rozpala panantyamerykanizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: szanowni piszacy po polsku IP: 209.47.22.* 30.04.04, 20:02 Brawo. Nie jestem bezgranicznym uwielbiaczem Stanow, ale cale to lewacko- pacifistyczne towazystwo juz gra mnie na nerwach. Sami gowno potrafia, tylko pierdolic o pokoju, a zamiedzo setki tysiecy ludzi ginelo w bylej Jugoslawi. Gdzie do cholery oni byli wtedy. Moze by sie tak przywiazali chociaz by do slupa w jakims obozie koncentracyjym w Serbi. Moze Slobo by sie "zmieszal" i tych ludzi nie pozabijal? Ale nie oni tylko pierdolic i nazekac potrofia na jedyny kraj ktory chociaz cos walczy z takimi pajacami jak Sadam, Fidel i Kadafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do obserwatora Ale o polskie mięso armatnie prosili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 23:24 tudzież jankesi ostro napraszali sie ze swoimi ef szesnaście (eszelon!)>Nie mów więc,że mamy siedzieć cicho.Jankesi narobili burdelu i nas jeszcze do tego wciągneli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kanadol Prostytucja IP: *.tkg.bc.tac.net 30.04.04, 18:42 To juz przechodzi wszystko. Najpierw miala byc BMR, pozniej wolnosc, pozniej wprowadzanie demokracji, a teraz bedzie jakis nastepny Saddam. Tyle, ze przyjazny do USA i nie nawolujacy do odebrania izraelowi "Rock od Dome" w Jerozolimie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PP Re: Prostytucja IP: *.157.11.111.Dial1.Boston1.Level3.net 30.04.04, 19:28 Wyglada na to,ze moje mrzonki o hirosach spier... z Iraku z podwinietymi ogonami maja szanse stac sie rzeczywistoscia. Oby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: Prostytucja IP: 209.47.22.* 30.04.04, 19:54 I z czego sie wale by tu bylo tak cieszyc. Ze znowu jakis nawiedzony muzulmanski kleryk przejmie tam wladze i bedzie nawolywal to zabijania "niewiernych"? Przeciez pozniej te mloty muzulmanskie moga bombe wladowac w samolot ktorym ty lub twoje dzieci bede lecialy na wakacje. I gowno ich to bedzie obchodzilo ,ze ty nie jestes az tak "niewierny" bo nawet jestes rowny chlop i Nienawidzisz Ameryki! Ja wcale nie bylem zadowolony ze sie tam wpieprzyli ale jak sa to niech chociaz sie im uda zaprowadzic taki system jak w Niemczech lub Japoni. W innym wypadku bedzie Afganistan2 z nowymi obozami szkoleniowymi dla "bojowkarzy" wysadzajacych pociagi z "miekkimi celami". Za to to ja bardzo dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerry Orgia Pacyfistow IP: *.co.us.ibm.com 30.04.04, 20:18 To forum wyglaga jak orgia lewakow i pacyfistow. Nie dziwie sie ze pacyfisci oskarzaja Ameryke i prezydenta Busha. Ameryka ma najmniejsza koncentracje pacyfistow ze wszystkich krajow zachodnich, a najwieksza liczbe ludzi gleboko wierzacych. Sam prezydent Bush jest bardzo wierzacy, anty-lewacki i anty pacyfistyczny. Zatem pacyfisci boja sie jego jak ognia i zwalczaja go na kazdym kroku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Orgia Pacyfistow IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 30.04.04, 21:00 Poprawka, Bush nie jest gleboko wierzacy. On jest nawiedzony. On i Ashcroft to tacy sami fundamentalisci jak ajatollahowie w Iranie - tyle ze w innej religii. Dubya sam nawet twierdzi, ze jego wladza pochodzi od Boga. A dla mnie zaden fundamentalizm religijny nie jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: Orgia Pacyfistow IP: 209.47.22.* 30.04.04, 21:34 Moze i jest "nawiedzony", ale jeszcze nieslyszalem aby werbowal do samobujczych zamachow bombowych np. na metro w Berlinie (u "niewiernych niemcow")i obiecywal im ze odrazu pujda do nieba. Tez nieslyszalem aby specjalnie wybieral do ataku "miekkie cele" a raczej stara sie ograniczac ofiary wsrod osob cywilnych. Majac taki arsenal do dyspozycji mogl by ten caly Irak w jedna godzine wykonczyc. Przypuszczam ,ze ten sam arsenal w rekach Ladenka dawno by poszedl w ruch w walce z "niewiernymi". Ja moge zrozumiec ,ze inni uwazaja ,ze to byl blad ,ze sie Amerykanie ladowali do Iraku. I moge nawet w wielu punktach sie z tym zgodzic. Ale denerwuje mnie kiedy ludzie maja satysfakcje ,ze sie im nieudaje. Tu nie chodzi mi o samych Amerykanow. Chodzi o to ,ze jezeli im niewyjdzie jeszcze wiecej ludzi w Iraku straci zycie i kraj pograzy sie w chaosie. Niezycze dzieciom Irackim aby musialy byc ofiarami wojny domowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Orgia Pacyfistow IP: *.isp.broadviewnet.net 30.04.04, 21:55 OK. Dobra. Tylko co dalej? Bo regent Bremer i jego podopieczni nadal jakos nie maja konceptu co robic. Az sie wydaje, ze w tej chwili zaczynaja wyznawac leninowska teorie ze 'im gorzej, tym lepiej'. A tymczasem w Afganistanie, gdzie naprawde trzeba bylo i nadal trzeba dokonczyc roboty, zolnierzy US Army jest mniej niz policjantow na Manhattanie. Ja tez sie nie zgadzam z tymi, ktorzy ciesza sie z kazdego zabitego zolnierza w Iraku - dla mnie to przykre ze w sumie gina oni za zla sprawe. Ale do jasnej cholery, dlaczego do tej pory nikt nie wie co robic. Bush i jego klika zachowuja sie jak jelen w swietle reflektorow - szamoca sie w jedna i druga strone albo zamiraja w przerazeniu. A nie ma wsrod nich nikogo, kto moglby przedstawic jakis rzeczowy projekt wybrniecia z tego bagna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: Orgia Pacyfistow IP: 209.47.22.* 30.04.04, 22:06 Najlepiej by bylo jezeli ONZ by wkoncu zechcialo dzialac. Ale czy to jest mozliwe? Oni nawet sie niemoga dogadac jesli chodzi o wyslanie kilkuset zolnierzy np. do Afryki (gdzie sie szykuja nastepne zezie). Kto to ma robic? Niemcy? Francuzi (ktorzy wsperali aktywnie bronia ludobujstwo w Ruandzie)? Wiele krajow Europejsckich ma to gleboko w dupie, i ich zady sie wsumie skrycie ciesza ,ze to amerykanie tam siedza i oni narazie niemusza karku nadstawiac. Do kamer to sie bardzo ladnie ludobujstwo potepia, ale poza kemerami to sie ma to wszystko w dupie. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kanadol Jakie rozwiazanie? IP: *.tkg.bc.tac.net 30.04.04, 22:56 Nawet najbardziej zagorzali zwolennicy USA widza, ze teraz weszli w bagno. Czy tak trudno bylo to przewidziec? Najlepszym rozwiazaniem byloby wycofanie sie znienawidzonych amerykanow i ich pacholkow (tak, tak, to prawda) a zastapienie ich ONZ i to wojskami z przewaga muzulmanskich krajow. Niestety bush nigdy na to nie pojdzie (w dodatku te wybory) i bedzie brnal po trupach. Mam nadzieje, ze po amerykanskich tez......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: Jakie rozwiazanie? IP: 209.47.22.* 30.04.04, 23:08 Juz to widze jak sie wszyscy pchaja drzwiami i oknami pod egida ONZ aby "stabilizowac" Irak. Pare zakladnikow i pare wybuchow i wielu "pokojowcow" znowu da noge jak z Ruandy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: Jakie rozwiazanie? IP: 209.47.22.* 30.04.04, 23:11 Pozatym jak jestes Kanadol, to raczej sie powinnes modlic aby tam sie Amerykanom powiodlo. O ile mi wiadomo to wy nie macie prawie armi i tylko wujek Sam wam dupy pilnuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Orgia Pacyfistow IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 30.04.04, 23:18 No a z drugiej strony, to co maja robic? Oni tez maja swoje spoleczenstwa i przed nimi odpowiadaja. I skoro starali sie odwiesc Busha od tego szalenczego przedsiewziecia a on uparcie ich nie sluchal to co, maja teraz pojsc za nim sprzatac? Bo jak nie to nam wszystkim bedzie zle? A w takim razie w momencie jak wszystkie inne kraje poszlyby sprzatac po nim do Iraku, co powstrzymaloby Busha od zaatakowania np. Syrii i Iranu i powiedzenia znowu - "Wicie, chopy, no tak juz wyszlo, wiec musicie nam pomoc bo inaczej bedzie zle". O takich rzeczach trzeba myslec PRZED atakiem, a nie PO. A skoro Bush nie myslal, to teraz niestety siedzimy w tym sami i mamy tam jeszcze muminkow jak Bulgarzy, ktorzy ewentualnie zostana w Iraku ale tylko jesli zapewnimy im bezpieczenstwo. Niezla koalicja, KJM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: Orgia Pacyfistow IP: 209.47.22.* 30.04.04, 23:33 No wlasnie. Jak stwierdzilem wyzej nikt sie tam nawet pod egida ONZ nie bedzie pchal. Jedynie co mozna teraz zrobic to chociaz nie mieszac w Iraku. Takie kraje jak Iran i pare innych krajow arabskich niechce tam spokoju. Pozatym Francja i Niemcy tez chca aby sie tam Amerykanom nie udalo. Niestety przez rozne zawisci, zwykli ludzie beda placic, czy to Irakijczycy czy ktokolwiek bedzie tam probowal cokolwiek odbudowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK USMENI NPRZEGRALI BITWĘ I WYCOFUJĄ SIĘ IP: *.gdynia.mm.pl 01.05.04, 18:33 TO JEST OCZYWISTE ŻE NIE MOŻNA POKONAC MIASTA W KTÓRYM ZDETERMINOWANI POWSTAŃCY BRONIĆ SIE BĘDĄ DO KOŃCA. MUSIELI BY ZNISZCZYĆ MIASTO TAK JAK NIEMCY ZNISZCZYLI WARSZAWĘ, ATO NIE MIAŁO BY SENSU POLITYCZNEGO I MILITARNEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corka Priama Pierwszy rozsadny krok w tej wojnie, IP: *.dc.dc.cox.net 02.05.04, 16:19 teraz pora wycofac sie calkowicie z Iraku, poki nie jest za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś