Gość: Mamlas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 19:20 Pedalow odpedalać w antypedalskich obozach koncentracyjnych imienia Natury. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZZ pytanie IP: *.top.net.pl 29.04.04, 19:27 A czy lesbij może ożenić się z pederastką? Czy też musi wyjść za nią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szejk erebruni Re: Prezydent Chirac przeciw ślubom gejowskim IP: *.oleszyce.sdi.tpnet.pl 29.04.04, 22:21 przeciez on sam jest gejem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: Prezydent Chirac przeciw ślubom gejowskim IP: *.dsl.rcsntx.swbell.net 30.04.04, 00:23 Pragne wiedziec, jaka szkode homoseksualisci wyrzadzaja innym swoim zachowaniem sie, jesli robia to za obopolna zgoda? Nie lubie tylko, kiedy taki jeden mowi, iz jest dumny z tego, ze jest gejem. Z czego tu byc dumnym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 Utrafiłeś w sedno - oni nie żadają akceptacji, ale IP: *.aine.pl 30.04.04, 15:45 domagają się, aby ich podziwiano - taka chora akcja afirmacyjna... Ja nie urządzam parad, w trakcie których wykrzykuję: "lubię bzykać kobiety" - choćby dlatego, ze wiele z ładnych przedstawicielek płci przeciwnej czasami woli, żeby dostrzegać w nich po prostu koleżankę, niż ewentualny obiekt pożądania. Jeśli geje demonstrują swoje preferencje, oznacza to eskalację... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqurwiony Re: Utrafiłeś w sedno - oni nie żadają akceptacji IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.04, 12:48 Bravo Bravo Super to ujales Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martinek Re: Prezydent Chirac przeciw ślubom gejowskim IP: *.dip.t-dialin.net 30.04.04, 08:32 TO Z PEWNOSCIA NIE ALE DEBILI ODDEBILAC TO SLUSZNY POSTULAT PRPYMULONE PRZYGLUPIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martinek Re: Prezydent Chirac przeciw ślubom gejowskim IP: *.dip.t-dialin.net 30.04.04, 08:35 DOTYCZY MAMLASA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowalski Re: Prezydent Chirac przeciw ślubom gejowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 20:23 Na drzewo, obleśny pedrylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowalski Re: Prezydent Chirac przeciw ślubom gejowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 09:04 Mam dość tych rozpanoszonych pedałów i lesb. W końcu się doigrają tak jak pejsaci - po prostu dostaną wpierdol. Odpowiedz Link Zgłoś
lmark Re: Francja chyli się po równi pochyłej 30.04.04, 15:37 Gdzie francuskie tradycje wielowiekowe. Francja ma jeden wrzód na tyłku w postaci paru milionów islamistów z kilkudziesięciotysięczną tajną armią wyznawców Bin- Ladena i ściąga na swoje barki dodatkowo rzesze popaprańców chorych dewiantów seksualnych. Wszystko po to by francja w najbliższej przyszłości była państwem islamskim, a niedobitki praprzodków byli w mniejszości i rządzeni wg praw islamu. Francjo jesteś na dobrej drodze do samozagłady. Nowi przedstawiciele przyszłej francji już są i mnożą się jak króliki. Allah jest wielki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 Oczywiście - następnym krokiem byłoby żądanie IP: *.aine.pl 30.04.04, 15:41 uznania ślubów z owcami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matka Re: Prezydent Chirac przeciw ślubom gejowskim IP: *.dip.t-dialin.net 20.05.04, 11:56 nie mam nic przeciwko ale nie przesadzajcie ze slubami ...slub jest dla ludzi ktorzy chca miec potomstwo ..szanujcie pewne rzeczy, uwazam iz nasza przesadna tolerancja doprowadzi do tego iz wkrotce beda chcieli adoptowac dzieci UWAGA HOMOSEUALICI JA JAKO MATKA PROTESTUJE DZIECI MOZE MIEC TEN KTO JE SOBIE URODZI (OCZYWISCIE ROZUMIEM PRZYPADKI BEZPLODNYCH KOBIET KTORYM MOZNA DAC SZANSE BYCIA MATKAMI ) poza NATURA TAK URZADZILA SWIAT IZ TO KOBIETY RODZA I MAJA DZIECI ....TOLERANCJA JA JUZ CZASAMI NIE ROZUMIEM ZNACZENIA TEGO SLOWA :::ostatnio bedac z moim dzieckiem na spacerze widzialam paRE HOMASEXUALISTOW dziecko zapytalo MAMO CZEMU CI PANOWIE SIE CALUJA ..ODPOWIEDZIALAM ...Bo SA chorzy szanuj ich jako ludzi ale z ich odmiennym zachowaniem nie zgadzaj sie Chce jeszcze dodac iz mam synai gdyby pewnego dnia NIE DAJ BOG powiedzial iz jest HOMO.....BYLBY dalej moim synem aCZKOLWIEK JEGO ODMIENNOSCI NIE ZAAKCEPTUJE .....DLATEGO MERCI a CHIRAC za to iz nie chce zmieniac Natury Odpowiedz Link Zgłoś
jersey_guy Sluby nie sa dla potomstwa 20.05.04, 18:23 Slub to sztuczna ceremonia, ktora (przynajmniej w USA) sluzy glownie celom finansowym, jak obnizenie podatkow. Co do potomstwa, to wiekszosc dzieci w USA rodzi sie bez slubu. Gejowie powinni miec prawo adopcji. Zobacz ile sierot jest w domach dziecka bo nikt ich nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zabka.Rechotka Re: Prezydent Chirac przeciw ślubom gejowskim IP: *.fntax.com 20.05.04, 12:08 To ciekawe. Czyrak, epigon postepu spolecznego i utrwalania zdobyczy rewolucji francuskiej (Egalite-fraternite i takie tam inne) teraz jest przeciwny temu, by "mniejszość [seksualna] narzucała swe zasady". Ach, juz wiem. On sugeruje gejom, by nie stracili okazji, by cicho siedziec. A najlepsze to to, ze Francja od zawsze sprzyjala tym kochajacym inaczej i "eksportowala" ich intensywne demonstrowanie odmiennosci. Schizofrenia elit francuskich postepuje. Odpowiedz Link Zgłoś