Dodaj do ulubionych

Macabi Telaviv

IP: 5.5R* / *.inter.net.il 29.04.04, 22:42
wygralo z Dynamo Kijow. Brawo.
Obserwuj wątek
    • Gość: kecaw Re: Macabi Telaviv IP: *.ols.vectranet.pl 29.04.04, 22:47
      Moje gratulacje nieznany przyjacielu

serdecznie pozdrawiam kecaw(czy mecz był ciekawy ?)
      • Gość: z daleka Re: Macabi Telaviv IP: 5.5R* / *.inter.net.il 29.04.04, 22:56
        Bardzo. Poczatkowo Dynamo prawie zmokautowalo nas 3-kami. Potem wzielismy sie
        do kupy i koncowke kontrowalismy 10 punktowa przewaga. Jestesmy wiec z finale
        Final Four.Brawo Macabi.
        • Gość: kecaw Re: Macabi Telaviv IP: *.ols.vectranet.pl 29.04.04, 22:59
          Przyznam się szczerze ,iż myślałem o meczu piłki nożnej.W co był to mecz?

jeśli uraziłem brakiem znajomości zagadnienia to przepraszam

kecaw konserwatysta
          • Gość: perry Re: Macabi Telaviv IP: 208.184.41.* 29.04.04, 23:34
            to chyba koszykowka.
            Parchaci w pilke nozna nie bardzo graja.
    • Gość: MM Re: Macabi Telaviv IP: *.isp.broadviewnet.net 29.04.04, 22:50
      ...a San Marino z Liechtensteinem.

To sa wiadomosci na forum SPORT. :o)
      • Gość: kecaw Re: Macabi Telaviv IP: *.ols.vectranet.pl 29.04.04, 22:52
        Równierz się cieszę , iż Twój klub wygrał

serdecznie pozdrawiam i pytam jak grali
        • Gość: MM Re: Macabi Telaviv IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 29.04.04, 23:02
          Slyszalem, ze San Marino to ladne miejsce, choc tam nigdy jeszcze nie bylem.
          Ale bede niedlugo we Wloszech, to sie moze wybiore. I na pewno im pogratuluje.
      • Gość: z daleka Re: Macabi Telaviv IP: *.inter.net.il 29.04.04, 22:58
        Rozluznij sie MM. Sport to zdrowie.
        • Gość: MM Re: Macabi Telaviv IP: *.isp.broadviewnet.net 29.04.04, 23:01
          O, ja jestem bardzo rozluzniony. I sport tez lubie i uprawiam.

Tyle tylko, ze po co te posty off-topic? Cos chcecie udowodnic, czy co?
          • Gość: dana33 Re: Macabi Telaviv IP: 5.5R* / 192.114.47.* 29.04.04, 23:04
            chcemy zeby bylo przyjemnie.
            a ja nic o tym nie wiedzialam, bo ja nie sportowa, ja uprawiam tylko szybko
            chod miedzy salonem a balkonem. dalsze trasy odbywam motorowo. ale rozumiem
            teraz, dlaczego ulice jerozolimskie wymarly dzis wieczorem.... gratulacje dla
            twojej grupy, z daleka... :)
          • Gość: z daleka Re: Macabi Telaviv IP: 5.5R* / *.inter.net.il 29.04.04, 23:07
            Nic nie CHCEMY udowodnic, CHCEMY jedynie powiedziec, ze umiemy grac w
            koszykowke. Ja wiem , ze to nic wielkiego, ale moze niektorzy o tym nie wiedza,
            a interesuja sie Izraelem i chca o nim wiedziec wiecej niz wiedza.
            • Gość: kecaw Re: Macabi Telaviv IP: *.ols.vectranet.pl 29.04.04, 23:09
              Jednak to był kosz -mimo to serdecznie gratuluję

kecaw
            • Gość: MM Re: Macabi Telaviv IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 29.04.04, 23:16
              To z kim oni w koncu grali, z Dynamem Kijow czy CSKA Moskwa?
              • Gość: z daleka Re: Macabi Telaviv IP: *.inter.net.il 29.04.04, 23:18
                NOOO nareszczcie. Moje gratulacje MM. Ktos tu jednak jest czujny.
      • Gość: jarek-Zyd czyzby rzucajacych granaty hamasistow z Gazy IP: *.fastres.net 30.04.04, 22:55
        twoich idolow tam nie zaproszono, moze w Iraqu chcieli dla nich urzadzic
        mistrzostwa ale USA nie byla do tego przygotowana...
    • Gość: Anty-islam Re: Macabi Telaviv IP: *.ipt.aol.com 29.04.04, 23:03
      Otoz moze i chca,bo maja czym sie chwalic Izraelczycy,nawet w sporcie,ty to
      mozesz sie chwalic najwyzej bandziorem Golota
      • Gość: MM Re: Macabi Telaviv IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 29.04.04, 23:15
        Bandziorem, drogi przyjacielu, jest Sharon. Albo Szlomo Morel, ludobojca zujacy
        pod ochrona Izraela.

A o polskim sporcie wiesz tyle co o hirurgii mozgu, czyli nic. A ja nie mam
        zamiaru cie douczac, bo to dla mnie strata czasu.
        • Gość: Anty-islam Re: Macabi Telaviv IP: *.ipt.aol.com 29.04.04, 23:19
          Tak,taki medrzec jak ty,ktory wszystko wie,to raczej nie spojrzy na takich
          maluczkich jak ja.Ale czy ci od tej madrosci to glowa nie boli?Jezeli Sharona
          nazywasz morderca to napewno Kim Dzong Il jest twoim najukochanszym wodzem a
          Hamas to to samo co Caritas
          • Gość: MM Re: Macabi Telaviv IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 30.04.04, 00:03
            Mylisz sie, sieroto. Kim Dzong Il to po prostu jeszcze wiekszy zbrodniarz.

Dla mnie zbrodniarz to zbrodniarz, niezaleznie po ktorej stronie stoi. Moze dla
            ciebie to wielka roznica - tak samo jak dla Kalego.
        • lee.miller hihihihi :) 29.04.04, 23:25
          > A o polskim sporcie wiesz tyle co o hirurgii mozgu, czyli nic. A ja nie mam
          > zamiaru cie douczac, bo to dla mnie strata czasu.

a poświęcę 10sekund i nałożę Ci kaganiec oświaty ;)
          albo chirurgia mózgu albo hirurgia muzgu ;D
          • Gość: MM Re: hihihihi :) IP: *.isp.broadviewnet.net 30.04.04, 00:00
            Bledy sie zdarzaja kazdemu (jak mnie ten z (c)hirurgia), wiec ich nie wytykam,
            chyba ze powtarzaja sie nadmiernie.

A jesli wytykasz mi fakt, ze nie uzywam polskich znakow diakrytycznych, to z
            twoja mozgownica tez jest nie najlepiej. Bo mnie znaki te na codzien sa
            zupelnie nieprzydatne.
            • lee.miller Re: hihihihi :) 30.04.04, 00:09
              > Bledy sie zdarzaja kazdemu (jak mnie ten z (c)hirurgia), wiec ich nie
              wytykam,
              > chyba ze powtarzaja sie nadmiernie.

nie wytknęłabym Ci go, gdyby nie kontekst akapitu , który czyni go
              komicznym :)))

>
              > A jesli wytykasz mi fakt, ze nie uzywam polskich znakow diakrytycznych,

wishful thinking :))))))))))

to z
              > twoja mozgownica tez jest nie najlepiej. Bo mnie znaki te na codzien sa
              > zupelnie nieprzydatne.

• Gość: MM Re: hihihihi :) IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 30.04.04, 22:53
                Alez ja nie twierdze, ze sie znam na (c)hirurgii mozgu. Douczac moglbym co
                nieco o sporcie, ale po co. To chyba jest oczywiste

Wiec wybacz mi, ale nie taka drobiazgowoscia osmieszasz sie sama.
                • lee.miller Re: hihihihi :) 30.04.04, 23:31
                  Obawiam się, że mnie nie zrozumiałeś, ale płakac nie będę :D
    • Gość: kecaw Re: Macabi Telaviv IP: *.ols.vectranet.pl 29.04.04, 23:08
      Jednak to piłka nożna sądząc po tym, iż grali z Dynamo

serdeczne gratulacje zazdroszczący sukcesów kecaw
      • Gość: z daleka Re: Macabi Telaviv IP: *.inter.net.il 29.04.04, 23:11
        Mily jestes, wiec ci podpowiem, ze chodzi o koszykowke. W pilke kopana mamy
        ogromne checi i takiez ambicje, ale efekty mizerne.
        • Gość: kibic Re: Macabi Telaviv IP: *.wroclaw.mm.pl 29.04.04, 23:19
          U nas trenerem koszykarzy jest Wasz Muli Katzurin, powszechnie tu szanowany i
          ceniony. Gratulacje! Tylko tak na marginesie zapytam: Ilu z koszykarzy Macabi
          ma izraelskie obywatelstwo?
          • Gość: z daleka Re: Macabi Telaviv IP: 5.5R* / *.inter.net.il 29.04.04, 23:23
            Szczerze mowiac nie liczylem. Nie liczylem tez "obcych" w CSKa Moskwa, ani
            Leeds, ani Slask Wroclaw itd. Chyba nie o to chodzi, to jest liga.
        • Gość: kecaw Re: Macabi Telaviv IP: *.ols.vectranet.pl 30.04.04, 22:47
          Wiesz co ? Z pewnym opóźnieniem ale przeczytałem Twoją odpowiedz.

serdecznie gratuluję zawsze to radość gdy swoi wygrywają

serdecznie pozdrawiam propolsko i proamerykańsko nastawiony kecaw
        • Gość: sp;lit Re: Macabi Telaviv IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 30.04.04, 23:36
          Jak sie nie ma co siem kocha to siem kocha co siem ma ,... My tez , ale to nie
          powod zeby popadac w depresje i leczyc na rybach jak nie biora :)

Zazartowalem stary , moze troche przeholowalem , ale probowalem oddac to co
          myslimy i jaka mamy opinie o koszykowce na saxach , znaczy siem zilch !!! To
          samo co wy w Europie (ty , to taki naciagany euro) myslicie o naszej pilce
          noznej , szczegolnie tej halowej ,...

uklony
    • Gość: sp;lit Re: Macabi Telaviv IP: *.nas29.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 29.04.04, 23:32
      Gratulacje dla lepszego !!! Dynamo sprzedalo swoich najlepszych innym klubom ,
      odbija sobie , by proxy w dalszych rozgrywkach , nie zapomnij zawiadomic :)

U nas dziewczyny jeszcze troche podniecaja ,... Zadziorne dziewuchy !

Tutaj pilka nozna jakos nie moze zapuscic korzeni , a szkoda ,... W Polsce
      ogladalismy paczka u mnie na 24 calach BW (sic) sklep z gorzala byl za rogiem i
      bylo wesolo ,...

Dzisiaj nawet nie ma na co patrzec (mam europejska lige) , pamietajac prawdziwa
      pilke i to co dzisiaj , znaczy te ich wygibasy z faul'em psuja cala atmoswere ,
      wam moze nie , bo powoli was do tego przyzwyczaili , ale stad , z perspektywy
      wyglada to troche zalosnie i bardzo sissy ,...

uklony

uklony
    • schlagbaum Czy ktos wie 29.04.04, 23:41
      jak zakonczyl sie ostatni mecz pomiedzy Burkina Faso i Burundi ?
      • rattler Re: Czy ktos wie 30.04.04, 00:59
        Nie psuj zabawy , cos mu sie w koncu nalezy , twierdzi ze pracuje chlop :-)

narazie
    • lechu1 Re: Macabi Telaviv-gratulacje 30.04.04, 22:50
      To jeszcze jeden mecz do wygrania ))
    • jarek-festweb Re: Macabi Telaviv 30.04.04, 22:58
      Brawo.
      Pilka trudniej mordowac niz karabinem.
      Dajcie kazdemu po pilce.
      Nie zapomnijcie o waszych panienkach.
    • Gość: jarek-Zyd A teraz Skipper Bologna.... IP: *.fastres.net 30.04.04, 22:59
      i chyba przegra...
      • lechu1 Re: A teraz Skipper Bologna.... 30.04.04, 23:01
        Gość portalu: jarek-Zyd napisał(a):

> i chyba przegra...
        ten jest niebezpieczny...
        • Gość: jarek-Zyd ha,ha nie napisalem kto przegra.... IP: *.fastres.net 30.04.04, 23:16
    • nierzyd co dadza im w nagrode? 30.04.04, 23:11
      Beda mogli sobie postrzelac do rzydow?
      A moze do arabow? To teraz tacy wasi rzydzi.
      • Gość: kecaw Re: co dadza im w nagrode? IP: *.ols.vectranet.pl 30.04.04, 23:12
        Czy zawsze ma zwyciężać grzech ?

więcej radości kecaw
        • nierzyd Re: co dadza im w nagrode? 30.04.04, 23:14
          Zastrzelic rzyda to nie grzech.
          Niech sobie postrzelaja. Zasluzyli.
          • Gość: kecaw Re: co dadza im w nagrode? IP: *.ols.vectranet.pl 30.04.04, 23:18
            Czy Ty się BOGA nie boisz.? Wiem że te twoje słowa wypływają jedynie z
            przekory!

serdecznie pozdrawiam w tym dniu tak istotnym dla Ciebie i dla manie kecaw
    • Gość: PeaceNow! Re: Macabi Telaviv IP: *.netcologne.de 01.05.04, 17:23
      ..i dobrze!
    • wojo1111 Re: Macabi Telaviv--Skipper Bolonia prowadza... 01.05.04, 21:18
      Macabi prowadzi Fajna gra .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka