jk2007 16.06.11, 12:59 нa днях в aппaрaт Белoгo дoмa нa дoлжнocть личнoгo фoтoгрaфa премьерa Пyтинa былa зaчиcленa Янa Лaпикoвa drugoi.livejournal.com/3574653.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jk2007 rosyjski glamour :) 16.06.11, 14:54 В aпреле этoгo гoдa чемпиoнкa мирa пo фридaйвингy Нaтaлья Авcеенкo бoлее шеcти минyт прoвелa в ледянoй (минyc пoлтoрa грaдyca!) вoде без гидрoкocтюмa, плaвaя в кoмпaнии белyх... www.yaplakal.com/forum13/topic335110.html Odpowiedz Link Zgłoś
mag-is-one Re: rosyjski glamour :) 16.06.11, 15:01 No tak, to jest znana sprawa. Łapikowa, czy Łapszyna, w każdym razie drugoi dobry jest. Odpowiedz Link Zgłoś
jk2007 Roskosmos glamour :) 16.06.11, 18:00 shurigin.livejournal.com/277910.html Odpowiedz Link Zgłoś
mag-is-one Re: Roskosmos glamour :) 16.06.11, 18:35 No wiesz, ja w ogóle mam szacunek co do potęgi Runetu, serio mówię. To już tak się jakoś w moim życiu złożyło, że jakbym miał gdziekolwiek za granicą problem, to mimo to, że jestem Polakiem, to nie pójdę do unijnej ambasady wołać o pomoc, tylko do ambasady Federacji Rosyjskiej. I powiem Ci, że jedno hasło, wcale nie szpiegowskie, otworzy mi drzwi. Oprócz tego, że po prostu fajny ze mnie gość:-) A co do zdjęć panienki, to powiem Ci, że zastanawiałem się wczoraj, czy ten news puścić na swoim blogu, bo był łatwy i przyjemny, ale wybrałem ślęczenie nad 7-stronicowym wywiadem Chodorkowskiego, co pewnie dopiero jutro albo pojutrze zauważą nasze polskie media. Odpowiedz Link Zgłoś