Dodaj do ulubionych

nieplanowane imprezy:D

30.12.10, 17:47
są najlepsze, o tym każdy wie.
ja mam w tym roku nieplanowanego sylwkabig_grin
miałam siedzieć w domu, bo - primo - od niedzieli chora jestem (ale już mi przechodzi na szczęście), drugie primo - nie chciało mi się nigdzie iść.
ale brat mnie ciągnął, koleżanka ze szkocji przyjechała i też się chciała gdzieś ruszyć, no więc bez przekonania stwierdziłam, że może, może.... po czym pogadałam z jedną kumpelą z drugą i okazało się, że ze mnie i mojego brata zrobiła się 9 osobowa ekipa + kolejne 10 osób będzie już w klubie na nas czekałotongue_out
no to nie wypadało się dłużej zastanawiaćbig_grin
tym oto sposobem z samotnego sylwestra w domu zrobiła się całkiem gruba impreza i nawet cudownym zrządzeniem losu mam się w co ubrać.
hehehe
mam nadzieję dobrze się bawić, nie upić za mocno i pamiętać co wyprawiałamtongue_out
hahaha
Obserwuj wątek
    • zales239 Re: nieplanowane imprezy:D 30.12.10, 18:10
      Ja planowałam smile i rzęsy sobie dzisiaj zrobiłam i mam teraz spojrzenie Jelonka Bambi hehe,
      tylko zapomniałam zaplanować KTO mi zostanie z dzieckiemsuspicious
      Wykonałam parę telefonow i przyjdzie dziewczyna ,znajoma lat 18 spokojna bardzo i przypilnuje chłopaka, za cale 100zlsuspicioustongue_out
      Nie wiem czy kwota dobra,ale zgodziła sie od razubig_grin
    • dezetta Re: nieplanowane imprezy:D 30.12.10, 18:15
      Kama, mąż zostaje z dziećmi czy idzie z Tobą a dzieci podrzucacie rodzinie??
      • zoja.pl Re: nieplanowane imprezy:D 30.12.10, 18:23
        Ja też coś o tym wiem, tylko jeszcze nie zdecydowałam, bo towarzystwo całkiem nieznane i nie wiem co robić. Więcej tutaj:
        forum.gazeta.pl/forum/w,96921,120374586,120374586,sylewester_zaproszenie_w_ostatniej_chwili.html
        • kama_msz Re: nieplanowane imprezy:D 30.12.10, 19:42
          dez - on zostaje z dziećmi.
          ale w zeszłym roku kiblowałam w domu a on był u znajomych, więc nie mam nawet najmniejszego wyrzutu sumieniawink
          • dezetta Re: nieplanowane imprezy:D 30.12.10, 20:37
            Jest jednak sprawiedliwość na tym świecie hehe smile A tak serio to chyba byłoby mi smutno spędzać Sylwestra beż męża.
            • kama_msz Re: nieplanowane imprezy:D 30.12.10, 21:06
              no widzisz, każdy jest inny, mi nie jest szkoda.
              ja nie przepadam za imprezami z nim, on za moimi znajomymi, więc zazwyczaj imprezujemy oddzielnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka