Dodaj do ulubionych

Brawo Bnei Sachnin

18.05.04, 23:08
Bnei Sachnin - klub sportowy z miasteczka arabskiego w Galilei zdobył dziś
puchar Izraela w piłce nożnej.
W drużynie Bnei Sachnin występują wspólnie piłkarze palestyńscy (większość) i
żydowscy. Jak widać, są całkiem nieźle zgrani...
Tak więc, w przyszłym roku, Izrael będzie reprezentowany godnie w Europie
przez Bnei Sachnin - drużynę arabską.
Powodzenia.
Wtr.
Obserwuj wątek
    • Gość: dana33 Re: Brawo Bnei Sachnin IP: *.broadband.actcom.net.il 19.05.04, 00:30
      wtracalski, cus tu mi sie nie zgadza.... to arabowie israelscy a nie arabowie
      palestynscy.... czy juz mi sie myli?
    • fredzio44 Re: Brawo Bnei Sachnin 19.05.04, 05:57
      a jak druzyna z Zydami bedzie reprezentowac jakiekolwiek panstwo arabskie, to
      wtedy pokoj zapanuje na Bliskim Wschodzie.
      Ale nie wczesniej.
      Glupi jednak Ci Zydzi niesamowicie! (Prawie jak Polacy.) Ze strony to dobrze
      widac!

oj wej!
    • Gość: z daleka Re: Brawo Bnei Sachnin IP: 5.3.1R3D* / 62.90.63.* 19.05.04, 09:08
      Jakby na to nie patrzyc, bedzie to pokojowa druzyna semicka. Pewnie dlatego ten watek odstrecza
      gojow. Oni zdecydowanie wola jak semici sie rzna.
      • Gość: dana33 Re: Brawo Bnei Sachnin IP: *.broadband.actcom.net.il 19.05.04, 09:32
        oni moga wolec. rzeczywistosc wyglada inaczej:

""This is what's called the New Middle East and this shows the Arabs are here
        and they are an integral part of Israeli society," said Bnei Sahknin chairman
        Mazen Ghnaim after his team's 4-1 besting of Hapoel Haifa."

• fredzio44 keep dreaming! 19.05.04, 15:35
          oj wej!
    • Gość: Tomek44 Re: Brawo Bnei Sachnin IP: 5.5R* / 213.8.97.* 19.05.04, 11:55
      Zawsze twierdzilem, ze ze swoimi sie dogadamy. Gorzej z tymi zza miedzy. Oni by
      z nami w pilke nie grali, oni by tez nie grali z Arabami izraelskimi. Ich tak
      samo nienawidza, zreszta z wzajemnoscia.
      Osobiscie ciesze sie, ze zdobyli puchar. Nalezalo im sie.
    • goldbaum chcecie we wszystkim dorownac hitlerowcom? 19.05.04, 12:06
      Oni tez organizowali mecze pilki noznej z kolaboratorami a nawet wiezniami
      obozow jenieckich.
      • Gość: Tomek44 Re: chcecie we wszystkim dorownac hitlerowcom? IP: 5.5R* / 213.8.97.* 19.05.04, 12:16
        Ktos tutaj jest stukniety. Nie zgaduj kto, to naprawde malo wazne.
        Wpadam tutaj tylko od czasu do czasu i zawsze cholera, musze sie podknac o
        jakiegos popierdolenca.
        Jak nie Ad, to glupi Gucio, jak nie gucio to goldbaum czy inne gowna. Nie macie
        w domu wychodkow?
        • goldbaum Re: chcecie we wszystkim dorownac hitlerowcom? 19.05.04, 12:58
          Mnie obwiniac za to, ze jestes stukniety nie wypada.

Jaka dyscypline sportu uprawiaja ci "zolnierze", ktorzy wczoraj strzalemw glowe
          po bohatersku zabilio ta dwojke dzieciakow na dachu?

Widzisz teraz smieciu jak sie maja twoje cukrowe propagandyzmy do
          rzeczywistosci?
          • wtracalski Re: chcecie we wszystkim dorownac hitlerowcom? 20.05.04, 16:49
            goldbaum napisał:

> Widzisz teraz smieciu ...

Bądź tak dobry, Goldbaum, powiedz, gdy nazywasz Tomka44 śmieciem, przeżywasz
            orgazm?
            Potrzebuję to wiedzieć dla mojego referatu o małpach.
            Wtrącalski.
        • Gość: Gucio Re: chcecie we wszystkim dorownac hitlerowcom? IP: *.ipt.aol.com 19.05.04, 13:13
          > Gość portalu: Tomek44 napisał(a):

> Ktos tutaj jest stukniety. Nie zgaduj kto, to naprawde malo wazne.
          > Wpadam tutaj tylko od czasu do czasu i zawsze cholera, musze sie podknac o
          > jakiegos popierdolenca.
          > Jak nie Ad, to glupi Gucio, jak nie gucio to goldbaum czy inne gowna. Nie
          macie w domu wychodkow?

> K*rwa, musze przetkac ten sracz!

> Znowuz zydami zapchane!!!!
        • Gość: Perry a czy tu sa jeszcze inne typy? IP: 208.184.41.* 19.05.04, 15:37
          nie liczac mnie i Ciebie? :-)
    • Gość: chuchem Re: Brawo Bnei Sachnin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 15:51
      Gratuluje,

zyczyc sobie tylko, by lud P. zechcial wspolpracowac tak jak w tejze oto
      druzynie...

Brawo Bnei Sachnin!
    • mirmilek jesli dozyja, to moze zagraja :( 19.05.04, 15:53

• wtracalski Od piłki nożnej do Eurowizji 19.05.04, 17:17
      W zeszłym tygodniu odbył sie konkurs piosenki Eurowizji. Izrael, mimo dość
      ciekawej pozycji, nie zakwalifikował się nawet do finału konkursu, no bo
      przecież Gaza itp.
      Pomyślałem sobie, że jeśli w przyszłym roku reprezentantem Izraela byłby
      izraelski Arab lub izraelska Arabka (czyli izraelscy Palestyńczycy), mogłaby
      zistnieć bardzo ciekawa sytuacja - chyba totalny kociokwik...
      Warte doświadczenia.
      • Gość: dana33 Re: Od piłki nożnej do Eurowizji IP: *.broadband.actcom.net.il 19.05.04, 18:09
        kociokwik... fajne slowko.... :)
        • Gość: Tomek44 Re: Od piłki nożnej do Eurowizji IP: 5.5R* / 213.8.97.* 20.05.04, 13:22
          Taki kociokwik mozna tez uslyszec na forum. A swoja droga fajnie by bylo,
          gdybysmy sie bili z Arabami tylko na boisku. Zamiast kamieniami, to rzuty pilka.
    • Gość: Gucio Oczywista zydowska hucpa IP: *.ipt.aol.com 20.05.04, 13:41
      > zydy na polecenia Mossady przegrywaja mecze pilki noznej juz drugi rok dla
      celow swojej podlej propagandy, chcac pokazac ze Palestynczycy, ktorych morduja
      od stu lat, moga zyc w Israelu, podczas gdy rzeczywistosc udawadnia ze owszem,
      moga tam zyc, ale w roli roboczych zwierzat.

> Podobnie sie ma z zorganizowanymi przez Mossad 'demonstracjami' przeciwko
      rzezni Palestynczykow. Podobnie za ubecko-zydowskiej Polski, pochody
      pierwszomajowe byly organizowane...

> Tylko glupcy daja sie brac na lep perfidnej, zydowskiej propagandy!!!!
      • wtracalski Re: Oczywista zydowska hucpa 20.05.04, 14:02
        Gość portalu: Gucio napisał(a):

> > zydy na polecenia Mossady przegrywaja mecze pilki noznej juz drugi rok dla
        >
        > celow swojej podlej propagandy, chcac pokazac ze Palestynczycy, ktorych
        morduja
        >
        > od stu lat, moga zyc w Israelu, podczas gdy rzeczywistosc udawadnia ze
        owszem,
        > moga tam zyc, ale w roli roboczych zwierzat.
        >
        > > Podobnie sie ma z zorganizowanymi przez Mossad 'demonstracjami' przeciwko
        > rzezni Palestynczykow. Podobnie za ubecko-zydowskiej Polski, pochody
        > pierwszomajowe byly organizowane...
        >
        > > Tylko glupcy daja sie brac na lep perfidnej, zydowskiej propagandy!!!!

Kilka lat temu Arabka izraelska (palestynka) została wybrana Miss Izraela.
        Dziś wyszło na jaw, że w pracowniach genetycznych Mossadu pracowali przez całe
        osiemnaście lat, by osiągnąć tak wspaniałą urodę owej dziewczyny. Czego to nie
        robi się dla propagandy! Co za Hucpa!
        Wtr.
        • Gość: Gucio He,he.. IP: *.ipt.aol.com 20.05.04, 14:08
          wtracalski napisał:

> Gość portalu: Gucio napisał(a):
          >
          > > > zydy na polecenia Mossady przegrywaja mecze pilki noznej juz drugi ro
          > k dla
          > >
          > > celow swojej podlej propagandy, chcac pokazac ze Palestynczycy, ktorych
          > morduja
          > >
          > > od stu lat, moga zyc w Israelu, podczas gdy rzeczywistosc udawadnia ze
          > owszem,
          > > moga tam zyc, ale w roli roboczych zwierzat.
          > >
          > > > Podobnie sie ma z zorganizowanymi przez Mossad 'demonstracjami' przec
          > iwko
          > > rzezni Palestynczykow. Podobnie za ubecko-zydowskiej Polski, pochody
          > > pierwszomajowe byly organizowane...
          > >
          > > > Tylko glupcy daja sie brac na lep perfidnej, zydowskiej propagandy!!!
          > !
          >
          > Kilka lat temu Arabka izraelska (palestynka) została wybrana Miss Izraela.
          > Dziś wyszło na jaw, że w pracowniach genetycznych Mossadu pracowali przez
          całe
          > osiemnaście lat, by osiągnąć tak wspaniałą urodę owej dziewczyny. Czego to
          nie
          > robi się dla propagandy! Co za Hucpa!
          > Wtr.

> Twoj przyklad nie tylko nie zmienia faktu z hucpa w pilkce noznej, ale wrecz
          jest smieszny, zwazywszy na przyslowiowa brzydote zydowek!!!
          • Gość: Tomek44 Re: He,he.. IP: 5.5R* / 213.8.97.* 20.05.04, 14:11
            gucio, ty nie lubisz Arabow? Uwazasz ich za debili? Oni nie potrafia grac w
            pilke i trzeba im dawac fory? Oni sa glupkami? No, gucio, tego sie po tobie nie
            spodziewalem. Jest jakas nacja, ktora lubisz?
            • Gość: Gucio Re: He,he.. IP: *.ipt.aol.com 20.05.04, 14:20
              > Typowa glupka zydowska zagrywka!!!

> Obracanie kota ogonem!!!

> Kurcze, ze te zydy takie jednak prymitywne!

> Zaloze sie ze tez jestes tym golebiem ( po czesku: zasraniec dachow...) jakie
              to swoja kultura terroryzuja Palestynczykow, jak sie to ma w ich, takze
              obrazkowej, relacji: s023.dyndns.org/kawther/K20040513A.html

• wtracalski Re: He,he.. 20.05.04, 14:14

> > Twoj przyklad nie tylko nie zmienia faktu z hucpa w pilkce noznej, ale wre
            > cz
            > jest smieszny, zwazywszy na przyslowiowa brzydote zydowek!!!

Guciu, przyjmij do wiadomości, że w kwestii estetyki jesteś dla mnie absolutnym
            i ostatecznym autorytetem.
            Wtr.
            • Gość: Gucio Re: He,he.. IP: *.ipt.aol.com 20.05.04, 14:33
              wtracalski napisał:

>
              > > > Twoj przyklad nie tylko nie zmienia faktu z hucpa w pilkce noznej, al
              > e wre
              > > cz
              > > jest smieszny, zwazywszy na przyslowiowa brzydote zydowek!!!
              >
              > Guciu, przyjmij do wiadomości, że w kwestii estetyki jesteś dla mnie
              absolutnym i ostatecznym autorytetem.
              > Wtr.

> Mogloby sie to zgadzac, gdybys rozumial jak ludzie podchodza do ludzkich
              spraw.

> Gatunek czegokolwiek, do ktorego nalezysz, zapewnie ma swoje poczuce
              estetyki. I choc jadam z apetytem wieprzowine, raczej nie zglebiam sie w
              procesy myslowe tego, z czego poledwice wcinam...
              • wtracalski Re: He,he.. 20.05.04, 16:38

> wtracalski napisał:
                >
                > > Gość portalu: Gucio napisał(a):
                > >
                > > > > Twoj przyklad nie tylko nie zmienia faktu z hucpa w pilkce nozne
                > j, al
                > > e wre
                > > > cz
                > > > jest smieszny, zwazywszy na przyslowiowa brzydote zydowek!!!
                > >
                > > Guciu, przyjmij do wiadomości, że w kwestii estetyki jesteś dla mnie
                > absolutnym i ostatecznym autorytetem.
                > > Wtr.
                >
                >
                > > Mogloby sie to zgadzac, gdybys rozumial jak ludzie podchodza do ludzkich
                > spraw.
                >

Pozwól mi się zadowolić tym, że rozumiem jak ty podchodzisz do ludzkich spraw -
                masz podejście godne hieny.
                Właśnie dziś został osądzony w Izraelu jeden z arcyterrorystów palestyńskich.
                Posiedzi dobrych parę lat. Nazywa się Bar-guti (czy nie twój krewny?)
                A propos, od teraz jesteś dla mnie Bar-Gucio.
                Wtr.

• Gość: Tomek44 Re:do Bar-Gucia IP: 5.5R* / *.inter.net.il 20.05.04, 17:20
                  Apropos baru, to moja zona zrobila dzisiaj pyszny barszcz czerwony. Gucio masz
                  juz jakies konotacje?
                  A wracajac do barszczyku to wlasnie spiesze do domciu, aby go zjesc z
                  kluseczkami i oczywiscie z czosnkiem na zakaske.
                  • Gość: Gucio Re:do Bar-Gucia IP: *.ipt.aol.com 20.05.04, 17:54
                    Gość portalu: Tomek44 napisał(a):

> Apropos baru, to moja zona zrobila dzisiaj pyszny barszcz czerwony. Gucio
                    masz
                    > juz jakies konotacje?
                    > A wracajac do barszczyku to wlasnie spiesze do domciu, aby go zjesc z
                    > kluseczkami i oczywiscie z czosnkiem na zakaske.

> Jestes pewien ze to barszcz?

> Spodziewalbym sie raczej ...czerniny z kluskami.

> Na swiezej, palestynskiej krwi, ktorej lakniecie tak bardzo....

> Z sercami palestynskich dzieci na zakaske!

• Gość: Gucio Re: He,he.. IP: *.ipt.aol.com 20.05.04, 17:51
                  > wtracalski napisał:

>
                  > > wtracalski napisał:
                  > >
                  > > > Gość portalu: Gucio napisał(a):
                  > > >
                  > > > > > Twoj przyklad nie tylko nie zmienia faktu z hucpa w pilkce
                  > nozne
                  > > j, al
                  > > > e wre
                  > > > > cz
                  > > > > jest smieszny, zwazywszy na przyslowiowa brzydote zydowek!!!
                  > > >
                  > > > Guciu, przyjmij do wiadomości, że w kwestii estetyki jesteś dla mnie
                  > > absolutnym i ostatecznym autorytetem.
                  > > > Wtr.
                  > >
                  > >
                  > > > Mogloby sie to zgadzac, gdybys rozumial jak ludzie podchodza do ludzk
                  > ich
                  > > spraw.
                  > >
                  >
                  > Pozwól mi się zadowolić tym, że rozumiem jak ty podchodzisz do ludzkich
                  spraw -
                  >
                  > masz podejście godne hieny.
                  > Właśnie dziś został osądzony w Izraelu jeden z arcyterrorystów palestyńskich.
                  > Posiedzi dobrych parę lat. Nazywa się Bar-guti (czy nie twój krewny?)
                  > A propos, od teraz jesteś dla mnie Bar-Gucio.
                  > Wtr.

> Wyobrazenie tysiecy hien zywiacym sie parchatymi scierwami, to marzenie godne
                  najbardziej wrazliwego estety...

> Kazdy przesladowny Palestynczyk, to moj brat, ojciec i matka!!!

> Co do Bargoutiego, to typowy to przyklad kiedy wielcy mordercy i terrorysci
                  malych wiesza. Moje serce jest calkowicie po Jego stronie!

> Nadejdzie dzien sadu, kiedy to po Israelu pozostanie radioaktywna pustynia,
                  jak to juz raz pan Bog uczynil z wasza rozbestwiona Sodoma i Gomora.

> Do tego czasu mozesz mnie nazywac jakkolwiek chcesz. Mam wystarczajaco
                  sliny...
                  • wtracalski Re: He,he.. 20.05.04, 20:08

> Mam wystarczajaco
                    > sliny...

Barguciu,
                    To jedyne co masz...
                    Wtr.
                    • Gość: Gucio Re: He,he.. IP: *.ipt.aol.com 20.05.04, 20:31
                      wtracalski napisał:

>
                      > > Mam wystarczajaco
                      > > sliny...
                      >
                      > Barguciu,
                      > To jedyne co masz...
                      > Wtr.

> Skromnym bedac i wrazliwej natury, pozostawie ciebie wystarczajaco oplutego.

> Wesz celnie plwocina trafiona - tonie. No a ja tego cela mam...
                      • wtracalski Złudzenie Bargucia 20.05.04, 20:48
                        Łudzisz się, Barguciu. Nie plujesz dalej niż na dwie długości osła. Izrael
                        daleko i ma świetną obronę przeciwplwocinową. Twoje plwociny robią tylko obok
                        ciebie coraz większą kałużę. W końcu się w niej utopisz. Zakład?
                        Wtr.
                        • Gość: Gucio He,he.. IP: *.ipt.aol.com 20.05.04, 21:36
                          > Nie bede sie zabawial w topienie kazdego zyda, czy innej wszy moja slina.

> Od tego jest Prezydent Putin.

> Splunie w rece, zatrze je dziarsko i guziczek malenki nacisnie o czerwonym
                          kolorze.

> Nie sadze ze zaden smark, czy slina, czy glodna krwi wesz pozostanie tam,
                          gdzie nawet I-sra-ela...

> Putin wszelkich bojow naszych chwala!
                          > Za Putinem idzie narod nasz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka