Dodaj do ulubionych

Pożegnanie z Azją,

04.09.11, 22:51
Cześć,

Ciekawi mnie co by było gdyby świat żył bez wynalazków wschodu, Rosję wliczając w zachód bo podoba mi się że w szpitalach w Rosji przed pobytem w nich oczyszcza się każdemu okrężnicę. I tak myślę że byłoby lepiej, myślę że spokój zamiast jogi mielibyśmy ciekawsze obowiązkowe w szkołach sporty ekstremalne, ponieważ myślę że może te wszystkie wynalazki ograniczyły odkrycia na ziemi. Ciekawi mnie czy przypadkiem ten zakątek świata nie pozbawił nas na zachodzie jakiś obowiązków. Państwa zachodu powinny przemyśleć co w latach 50-60 było w obowiązkach tych krajów, rozumiejąc też w instytucjach państwowych, może co z w zachowaniach firm, może też ludzi i może uczelni wyższych np.
I może wtedy na świecie gdyby nie wschód powstałoby życie tak jak ja widzę Dubaj typu wyspowy świat regiony krajów byłyby bardzo różnorodne tak jakbyś czytali trochę bajkę o Hobbicie różne krainy może nie z różnorodnością ras stworzeń lecz życia np budynków, sklepów, kawiarnii, nawet działań, nowych rodzajów tylko dla tych krain, i wtedy ludzie się nie nudzili na świecie. Kosmos nie byłby zaniedbany, świat byłby we wzorku poruszenia na giełdzie i tak rósł w górę czyli w kosmos, już latalibyśmy pewnie w naszym układzie planetarnym i zdobyli inne planety. Widzę że świat od wpływu wschodu rozleniwił się i to źle wpłynęło na nas. Jeszcze trochę przeszkadzają mi eskimosi w życiu z opóźnieniem, czy może mamy jakieś odkrycia od nich. Dlatego dbajmy o odkrycia. Myśłę też aby dzieci małe już wybierały od najmłodszych lat jak sportowcy chcą być wynalazcami i szły do extra szkół ale ważne aby tam każde zostało wynalazcą bo to zepsuje wzorek giełdy czyli świata bez wpływu wschodu czyli lepszego życia. Proponuję przeprowadzić taki eksperyment ale taKI JAK JA PROSZĘ.

pozdrawiam,

Jola

Chciałabym pisać dla gazety, mój email: dominikaz@ymail.com
pozdrawiam,
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka