Dodaj do ulubionych

Natychmiast zerwac stosunki z izraelem!

IP: *.vic.bigpond.net.au 06.03.02, 00:37
Zmordowany lekarz palestynski, jadacy do ciezko chorego, z zimna krwia
zastrzelona kobieta w ciazy, jadaca rodzic do szpitala, terrorysci
izraelscy atakujacy arabska szkole pod El Kuds (Jerozolima) i raniacy
conajmniej siedmioro palestynskich dzieci!
Czas, aby Polska zerwala, i to natychmiast wszelkie stosunki
ze zbrodniczym, terrorystycznym rezymem syjonistycznym, nazywajacym
sie "rzadem panstwa izrael" ("izrael" z malej litery, bo na duza on
na pewno NIE zasluguje).
Kagan
Obserwuj wątek
    • Gość: jojo Re: Natychmiast zerwac stosunki z izraelem! IP: *.proxy.aol.com 06.03.02, 00:40
      Gość portalu: Kagan napisał(a):

> Zmordowany lekarz palestynski, jadacy do ciezko chorego, z zimna krwia
      > zastrzelona kobieta w ciazy, jadaca rodzic do szpitala, terrorysci
      > izraelscy atakujacy arabska szkole pod El Kuds (Jerozolima) i raniacy
      > conajmniej siedmioro palestynskich dzieci!
      > Czas, aby Polska zerwala, i to natychmiast wszelkie stosunki
      > ze zbrodniczym, terrorystycznym rezymem syjonistycznym, nazywajacym
      > sie "rzadem panstwa izrael" ("izrael" z malej litery, bo na duza on
      > na pewno NIE zasluguje).
      > Kagan

Zona twoja juz dawno zerwala z toba stosunki! Bo ty kagan ,KURWA MESKA jestes !
      Moze sie wyprzesz?
    • Gość: lusnia Re: Natychmiast zerwac stosunki z izraelem! IP: *.look.ca 06.03.02, 00:41

> Kagan

Polska nie zrobi nic. Polska to dzis marionetka w rekach USA. Kiedys rzadzili
      nami Niemcy, Czesi, Wegrzy, Francuzi, Szwedzi, Rosjanie, dzis Ameryka.
      • Gość: jojo Re: Natychmiast zerwac stosunki z izraelem! IP: *.proxy.aol.com 06.03.02, 00:47
        Gość portalu: lusnia napisał(a):

> Gość portalu: Kagan napisał(a):
        >
        > > Zmordowany lekarz palestynski, jadacy do ciezko chorego, z zimna krwia
        > > zastrzelona kobieta w ciazy, jadaca rodzic do szpitala, terrorysci
        > > izraelscy atakujacy arabska szkole pod El Kuds (Jerozolima) i raniacy
        > > conajmniej siedmioro palestynskich dzieci!
        > > Czas, aby Polska zerwala, i to natychmiast wszelkie stosunki
        > > ze zbrodniczym, terrorystycznym rezymem syjonistycznym, nazywajacym
        > > sie "rzadem panstwa izrael" ("izrael" z malej litery, bo na duza on
        > > na pewno NIE zasluguje).
        > > Kagan
        >
        > Polska nie zrobi nic. Polska to dzis marionetka w rekach USA. Kiedys rzadzili
        > nami Niemcy, Czesi, Wegrzy, Francuzi, Szwedzi, Rosjanie, dzis Ameryka.

To po huj siedzisz w tej Ameryce smrodzie w dupe przez tubylcow kopany i na
        kazdym kroku przez maluchy przypalale poniewierany! Spierdalaj do swojej
        polski,dopoki ci jeszcze Zyd z Immigration w slepia i paszport twoj chadziajski
        nie zajrzal !
        • dwamiecze Olimpiada Zydowskiego Intelektualisty powraca: 06.03.02, 01:02
          Wybitny Kandydat Olimpiady Zydowskiego Intelektualisty: jojo napisał(a):

> To po huj siedzisz w tej Ameryce smrodzie w dupe przez tubylcow kopany i na
          > kazdym kroku przez maluchy przypalale poniewierany! Spierdalaj do swojej
          > polski,dopoki ci jeszcze Zyd z Immigration w slepia i paszport twoj chadziajski
          > nie zajrzal !

Ahh, moj ulubiony Srebrny Medalista jojo jest znow uczestnikiem olimpiady.

Jak widac, jojo dodal wiele ciekawych przymiotnikow i przyslowkow, ale plutych
          onomatopeji wciaz trzeba troche wiecej.

Ja wciaz szukam partnerow dla mojego programu telewizyjnego w Polsce. Pomysl
          polega na zaprezentowaniu Polakom joja, Egona, Yorka, Fredzia i innych wybitnych
          intelektualistow swiata Zydowskiego. Polacy w Ameryce maja wiele wspanialych
          przedstawien tych osobnikow, podczas gdy przeciatny Polak w Polsce jest wciaz
          tych niezapomnianych doswiadczen pozbawiony. I to trzeba szybko zmienic.
          • Gość: jojo Ty Dwasmiecie ! IP: *.proxy.aol.com 06.03.02, 01:09
            Jak ja ciebie nie zaczepialem to po co sie mnie czepiasz. Jak bedziesz tak
            dalej za mna chodzic jeszcze to pozalujesz,To odwal sie raz na zawsze jak
            dyskutowac z ludzmi nie umiesz OK?
            • Gość: Helga Re: Ty Dwasmiecie ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.02, 01:11
              Gość portalu: jojo napisał(a):

> Jak ja ciebie nie zaczepialem to po co sie mnie czepiasz. Jak bedziesz tak
              > dalej za mna chodzic jeszcze to pozalujesz,To odwal sie raz na zawsze jak
              > dyskutowac z ludzmi nie umiesz OK?

Panie jojo. Dwasmiecie, powiadasz pan? dobre:)))))))))
              • Gość: jojo Re: Ty Dwasmiecie ! IP: *.proxy.aol.com 06.03.02, 01:16
                Gość portalu: Helga napisał(a):

> Gość portalu: jojo napisał(a):
                >
                > > Jak ja ciebie nie zaczepialem to po co sie mnie czepiasz. Jak bedziesz tak
                >
                > > dalej za mna chodzic jeszcze to pozalujesz,To odwal sie raz na zawsze jak
                > > dyskutowac z ludzmi nie umiesz OK?
                >
                >
                > Panie jojo. Dwasmiecie, powiadasz pan? dobre:)))))))))

Dwa ! Bo jego glowa i dupa,a jak dodasz reszte jego rodzinki to bedzie: WYSYPISKO
                SMIECI !
                • Gość: ruski Re: Ty jajo ! IP: *.look.ca 06.03.02, 01:41
                  Jojo ty juz nawet glowy nie masz tylko dupa, tylko dupa!
                  • Gość: jojo Re: Ty jajo ! IP: *.proxy.aol.com 06.03.02, 01:51
                    Gość portalu: ruski napisał(a):

> Jojo ty juz nawet glowy nie masz tylko dupa, tylko dupa!

Moja dupa ma gleboko w sobie twoja madra glowe! Jak tam sie czujesz? A jak z
                    oddychaniem? A jak slepia? Gownem ci nie zaszly jeszcze chadziaju?
                    • dwamiecze Re: Ty jajo ! 06.03.02, 02:17

> Moja dupa ma gleboko w sobie twoja madra glowe! Jak tam sie czujesz? A jak z
                      > oddychaniem? A jak slepia? Gownem ci nie zaszly jeszcze chadziaju?

Jak Zydowscy intelektualisci rozmawiaja:

www.wavsource.com/movies/three_stooges/advice.wav
            • dwamiecze jojo moja ulubiona maskotka.... 06.03.02, 01:34

> Jak ja ciebie nie zaczepialem to po co sie mnie czepiasz. Jak bedziesz tak
              > dalej za mna chodzic jeszcze to pozalujesz,To odwal sie raz na zawsze jak
              > dyskutowac z ludzmi nie umiesz OK?

Dlatego ze jestes moja ulubiona maskotka. Ja po prostu kocham gdy ty sie tak
              denerwujesz ze ci flegma uszami wychodzi.

Jesli chodzi o umiejetnosci rozmawiana z jojo to tak jest - ja nigdy takich
              zaawansowanych opinii nie moglbym wypocic. Ja chce po prostu abys wiedzial ze
              twoje wspaniale wypowiedzi sa doceniane z punktu artystyczno-rozrywkowego.

I just love the Jewish "Three Stooges." All five of them.
              • Gość: jojo Re: jojo moja ulubiona maskotka.... IP: *.proxy.aol.com 06.03.02, 01:48
                dwamiecze napisał(a):

>
                > > Jak ja ciebie nie zaczepialem to po co sie mnie czepiasz. Jak bedziesz tak
                >
                > > dalej za mna chodzic jeszcze to pozalujesz,To odwal sie raz na zawsze jak
                > > dyskutowac z ludzmi nie umiesz OK?
                >
                > Dlatego ze jestes moja ulubiona maskotka. Ja po prostu kocham gdy ty sie tak
                > denerwujesz ze ci flegma uszami wychodzi.
                >
                > Jesli chodzi o umiejetnosci rozmawiana z jojo to tak jest - ja nigdy takich
                > zaawansowanych opinii nie moglbym wypocic. Ja chce po prostu abys wiedzial ze
                > twoje wspaniale wypowiedzi sa doceniane z punktu artystyczno-rozrywkowego.
                >
                > I just love the Jewish "Three Stooges." All five of them.

And the fourth & fifth of them,you are, dwasmiecie !
                • dwamiecze Re: jojo moja ulubiona maskotka.... 06.03.02, 01:56

> > I just love the Jewish "Three Stooges." All five of them.
                  >
                  > And the fourth & fifth of them,you are, dwasmiecie !

Alez nie - ja zupelnie jak Zyd nie wygladam (ani brzmie) i dlatego nigdy nie
                  moglbym byc takim wybitnym komediantem.

Ale zupelnie jestem pewien ze jojo/Egon to ten lewy. Napisalem caly artykul na
                  ten temat.

www.2xtreme.net/roberta/graphics/photos/stoogepics/1936-01.jpg
                  www.2xtreme.net/roberta/graphics/photos/stoogepics/1941-02.jpg

Dilema joja:
                  www.2xtreme.net/roberta/sounds/stooges/TryThink.wav
                  • Gość: jojo Re: jojo moja ulubiona maskotka.... IP: *.proxy.aol.com 06.03.02, 02:04
                    dwamiecze napisał(a):

>
                    > > > I just love the Jewish "Three Stooges." All five of them.
                    > >
                    > > And the fourth & fifth of them,you are, dwasmiecie !
                    >
                    > Alez nie - ja zupelnie jak Zyd nie wygladam (ani brzmie) i dlatego nigdy nie
                    > moglbym byc takim wybitnym komediantem.
                    >
                    > Ale zupelnie jestem pewien ze jojo/Egon to ten lewy. Napisalem caly artykul na
                    > ten temat.
                    >
                    > <a href="www.2xtreme.net/roberta/graphics/photos/stoogepics/1936-01.jpg"
                    > >www.2xtreme.net/roberta/graphics/photos/stoogepics/1936-01.jpg</a>
                    > <a href="www.2xtreme.net/roberta/graphics/photos/stoogepics/1941-02.jpg"
                    > >www.2xtreme.net/roberta/graphics/photos/stoogepics/1941-02.jpg</a>
                    >
                    > Dilema joja:
                    > <a href="http://www.2xtreme.net/roberta/sounds/stooges/TryThink.wav">www.2xtrem
                    > e.net/roberta/sounds/stooges/TryThink.wav</a>

Na twoje glupie linki nie wchodze,wole sobie polaczkow w beretach z "zonami" w
                    skorach i butach poskrzywionych z polski jeszcze na ulicach popatrzec jak do
                    kosciola pod pache maszeruja!A polaczki w garniturach i krawatach jak businessmen
                    wygladaja. A po kosciele pod Grocery stoja,piwo chleja,puznie w spodnie szczaja
                    jak swinie jakies .A te "zony" razem z nimi.Skad to scierwo tu przyjezdza ?
                    • dwamiecze Re: jojo moja ulubiona maskotka.... 06.03.02, 02:40

> Na twoje glupie linki nie wchodze,wole sobie polaczkow w beretach z "zonami" w
                      > skorach i butach poskrzywionych z polski jeszcze na ulicach popatrzec jak do
                      > kosciola pod pache maszeruja!A polaczki w garniturach i krawatach jak businessm
                      > en
                      > wygladaja. A po kosciele pod Grocery stoja,piwo chleja,puznie w spodnie szczaja
                      >
                      > jak swinie jakies .A te "zony" razem z nimi.Skad to scierwo tu przyjezdza ?

Jak rozmawiac z Zydowskim intelektualista:

www.wavsource.com/movies/three_stooges/advice.wav
        • Gość: Helga Re: Natychmiast zerwac stosunki z izraelem! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.02, 01:05

> To po huj siedzisz w tej Ameryce smrodzie w dupe przez tubylcow kopany i na
          > polski,dopoki ci jeszcze Zyd z Immigration w slepia i paszport twoj chadziajski
          >
          > nie zajrzal !

Bardzo cie jojo przepraszam. Ja cie rozumiem, ze ty go w Stanach nie chcesz, ale
          my w Polsce tez go nie chcemy. Niech spierdala gdzie indziej.

• Gość: jojo Re: Natychmiast zerwac stosunki z izraelem! IP: *.proxy.aol.com 06.03.02, 01:14
            Gość portalu: Helga napisał(a):

>
            > > To po huj siedzisz w tej Ameryce smrodzie w dupe przez tubylcow kopany i n
            > a
            > > kazdym kroku przez maluchy przypalale poniewierany! Spierdalaj do swojej
            > > polski,dopoki ci jeszcze Zyd z Immigration w slepia i paszport twoj chadzi
            > ajski
            > >
            > > nie zajrzal !
            >
            > Bardzo cie jojo przepraszam. Ja cie rozumiem, ze ty go w Stanach nie chcesz, al
            > e
            > my w Polsce tez go nie chcemy. Niech spierdala gdzie indziej.
            >

tego smiecia nawet na wysypisko pod Moskwa nie przyjma.
            • Gość: ruski Re: Natychmiast zerwac stosunki z izraelem! IP: *.look.ca 06.03.02, 01:40
              Ty sie jojo martw o swoje jaja cuchnace. Narazie cieplutko ci w konsulacie, ale
              niedlugo w fabryce na Zolibozu bedziesz zapierdalal.
        • Gość: ruski Re: Natychmiast zerwac stosunki z izraelem! IP: *.look.ca 06.03.02, 01:37
          <<To po huj siedzisz w tej Ameryce smrodzie w dupe przez tubylcow kopany i na
          kazdym kroku przez maluchy przypalale poniewierany! Spierdalaj do swojej
          polski,dopoki ci jeszcze Zyd z Immigration w slepia i paszport twoj chadziajski
          nie zajrzal !>>

Po to narkomanie, ze jak cie spotkam na Greenpoincie to ci dupe skopie tak ze
          sie nie pozbierasz. Smaruj do kibli bo cie z roboty wywala. I nie chlej tej
          wody tyle!
          • Gość: jojo Re: Natychmiast zerwac stosunki z izraelem! IP: *.proxy.aol.com 06.03.02, 01:45
            Gość portalu: ruski napisał(a):

> <<To po huj siedzisz w tej Ameryce smrodzie w dupe przez tubylcow kopany
            > i na
            >
            > nie zajrzal !>>
            >
            > Po to narkomanie, ze jak cie spotkam na Greenpoincie to ci dupe skopie tak ze
            > sie nie pozbierasz. Smaruj do kibli bo cie z roboty wywala. I nie chlej tej
            > wody tyle!

takie skurwysyny polskie jak ty i twoja zona na razie NASZE kible myja i sie
            ciesza ze robote maja !
            • Gość: Karol Re: Natychmiast zerwac stosunki z izraelem! IP: *.tor.aei.net 06.03.02, 01:58
              Jojo!!! Cieniutenko spiewasz!!!! Po obrzezaniu tylko "jojo" tobie zostaly.
    • Gość: PULS Re: Natychmiast zerwac stosunki z izraelem! IP: *.tnt3.chi15.da.uu.net 06.03.02, 02:43

> Kagan

Kagan-najpierw trzeba bedzie zdetronizowac ten"Polski Rzad" o koszernej krwi.
      • Gość: jojo Re: Natychmiast zerwac stosunki z izraelem! IP: *.proxy.aol.com 06.03.02, 03:05
        Gość portalu: PULS napisał(a):

> Gość portalu: Kagan napisał(a):
        >
        > > Zmordowany lekarz palestynski, jadacy do ciezko chorego, z zimna krwia
        > > zastrzelona kobieta w ciazy, jadaca rodzic do szpitala, terrorysci
        > > izraelscy atakujacy arabska szkole pod El Kuds (Jerozolima) i raniacy
        > > conajmniej siedmioro palestynskich dzieci!
        > > Czas, aby Polska zerwala, i to natychmiast wszelkie stosunki
        > > ze zbrodniczym, terrorystycznym rezymem syjonistycznym, nazywajacym
        > > sie "rzadem panstwa izrael" ("izrael" z malej litery, bo na duza on
        > > na pewno NIE zasluguje).
        > > Kagan
        >
        > Kagan-najpierw trzeba bedzie zdetronizowac ten"Polski Rzad" o koszernej krwi.

Nareszcie huju niemyty czysto po polsku napisales! Kto ci w tym pomogl
        SKURWYSYNU ? Dzieci z przedszkola na Jackowie,czy pani klozetowa ze szkoly
        dla,dzieci twoich z wodoglowiem niewysysalnym? Mow SKURWYSYNU !!!
        • Gość: jojo Re: Natychmiast zerwac stosunki z izraelem! IP: *.proxy.aol.com 06.03.02, 03:15

> Gość portalu: PULS napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: Kagan napisał(a):
          > >
          > > > Zmordowany lekarz palestynski, jadacy do ciezko chorego, z zimna krwi
          > a
          > > > zastrzelona kobieta w ciazy, jadaca rodzic do szpitala, terrorysci
          > > > izraelscy atakujacy arabska szkole pod El Kuds (Jerozolima) i raniacy
          > > > conajmniej siedmioro palestynskich dzieci!
          > > > Czas, aby Polska zerwala, i to natychmiast wszelkie stosunki
          > > > ze zbrodniczym, terrorystycznym rezymem syjonistycznym, nazywajacym
          > > > sie "rzadem panstwa izrael" ("izrael" z malej litery, bo na duza on
          > > > na pewno NIE zasluguje).
          > > > Kagan
          > >
          > > Kagan-najpierw trzeba bedzie zdetronizowac ten"Polski Rzad" o koszernej kr
          > wi.
          >
          > Nareszcie huju niemyty czysto po polsku napisales! Kto ci w tym pomogl
          > SKURWYSYNU ? Dzieci z przedszkola na Jackowie,czy pani klozetowa ze szkoly
          > dla,dzieci twoich z wodoglowiem niewysysalnym? Mow SKURWYSYNU !!!

MOW PSIE ZANIM NA PODLODZE BETONOWEJ W PIWNICY CZIKAGOSKIEJ MIEDZY SZCZURAMI NIE
          ZASNIESZ ! TY PSIE NIETRESOWANY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: PULS Re: Natychmiast zerwac stosunki z izraelem! IP: *.tnt3.chi15.da.uu.net 06.03.02, 03:23
            Ty bucu zydowski juz cie raz namierzylem w Chicago ale widac ze sie wlasnego
            cienia boisz.Nie jest latwo byc szpiegiem-prawda?.Ja ostatnio sie zajmuje
            wyszukiwanie szpiclow zydowskich i ty jestes na mojej liscie.Masz w innym watku
            instrukcje gdzie sie mozemy spotkac.Zobaczymy cwaniaku zydowski ile masz odwagi.
            • wartasikora Re: Natychmiast zerwac stosunki z izraelem! 06.03.02, 03:30

> Ty bucu zydowski juz cie raz namierzylem w Chicago ale widac ze sie wlasnego
              > cienia boisz.Nie jest latwo byc szpiegiem-prawda?.Ja ostatnio sie zajmuje
              > wyszukiwanie szpiclow zydowskich i ty jestes na mojej liscie.Masz w innym watku
              >
              > instrukcje gdzie sie mozemy spotkac.Zobaczymy cwaniaku zydowski ile masz odwagi
              > .

Ja proponuje spotkanie na stacji benzynowej Shell.Tylko sukinsynu trzezwy przyjdz
              tym razem!
            • Gość: jojo Re: Natychmiast zerwac stosunki z izraelem! IP: *.proxy.aol.com 06.03.02, 03:37

> Ty bucu zydowski juz cie raz namierzylem w Chicago ale widac ze sie wlasnego
              > cienia boisz.Nie jest latwo byc szpiegiem-prawda?.Ja ostatnio sie zajmuje
              > wyszukiwanie szpiclow zydowskich i ty jestes na mojej liscie.Masz w innym watku
              >
              > instrukcje gdzie sie mozemy spotkac.Zobaczymy cwaniaku zydowski ile masz odwagi
              > .

Takiego psa smierdzacego jak ty,to szybko wywacham nie martw sie SKURWYSYNU!
              Walczyc z toba nie bede,bo z psami sie nie walczy ! Wystarczy im tylko leb o 360
              stopni ukrecic ! Uwazaj na to SKURWYSYNU !
              • Gość: wioletta Re: Natychmiast zerwac stosunki z izraelem! IP: *.proxy.aol.com 06.03.02, 06:30
                A ja chyba najbardziej tym parszywym zydom dogadzam i jeszcze za to dostaje
                pieniadze.Codziennie sikam im do zupy, kawy herbatki a oni chwala mnie ze
                bardzo dobrze gotuje.Moje kolezanki po fachu tez im szcza do wieczornych
                posilkow.To wszystko za WAS KOCHANI POLACY.Chyba jak na moja skromna osobe
                dobrze sie odwdzienczam.
    • fredzio54 Re: Natychmiast zerwac stosunki z izraelem! 06.03.02, 20:14
      To gdzie będziecie na czarno pracować ? a co będzie z polskimi Prostytutskami
      Zostawia cały rynek dla Rosjanek ? Gdzie jest twój polski Patriotyzm ?
    • fredzio54 Re: Natychmiast zerwac stosunki z izraelem! 06.03.02, 20:16

> KaganTo ja bylem powiec do Fatymy jak by uzywala Antibaby srodki to nie bybyl
      zaden wypadek.Nie stety jestem zmeczony i lubie strzelac !

• wesoly3 Re: Natychmiast zerwac stosunki z izraelem! 06.03.02, 23:59
        zmieciony fredzia jest bo fredzia juz stary
        a scielac to um zapomnial juz
        i nie wie ktura strona scielac
        i scielil sobie kiedys w leb juz i tak durny
        ale teraz juz jest calkiem durny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka