Dodaj do ulubionych

WYBIERZMY MOSKALA PREZYDENTEM TO JEST POLAK

IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 01:22
MYŚLĘ ŻE TO DOBRY POMYSŁ
Obserwuj wątek
    • Gość: ruski Re: WYBIERZMY MOSKALA PREZYDENTEM TO JEST POLAK IP: *.look.ca 06.03.02, 01:32
      Gość portalu: Zenek napisał(a):

> MYŚLĘ ŻE TO DOBRY POMYSŁ

popieram
      • Gość: Jola Re: WYBIERZMY MOSKALA PREZYDENTEM TO JEST POLAK IP: *.proxy.aol.com 06.03.02, 02:09
        Taak, sądzę że to dobry pomysl jesli chcecie aby Polska wyglądala tak jak
        chicagowskie Jackowo( jesli nie widzieliscie-zachecam do
        obejrzenia!!!).Wybierzcie Moskala a w krotkim czasie rządy AWS,UW,SLD będą się
        wam wydawać biblijnym rajem. Zachęcam do eksperymentu , naprawde warto, wszak
        macie do przegrania tylko w a s z e życie. Ale będzie fun!
        • dwamiecze Re: WYBIERZMY MOSKALA PREZYDENTEM TO JEST POLAK 06.03.02, 02:28
          Gość portalu: Jola napisał(a):

> Taak, sądzę że to dobry pomysl jesli chcecie aby Polska wyglądala tak jak
          > chicagowskie Jackowo( jesli nie widzieliscie-zachecam do
          > obejrzenia!!!).Wybierzcie Moskala a w krotkim czasie rządy AWS,UW,SLD będą się
          > wam wydawać biblijnym rajem. Zachęcam do eksperymentu , naprawde warto, wszak
          > macie do przegrania tylko w a s z e życie. Ale będzie fun!

Po pierwsze to w Jackowie mieszkaja stosunkowo najbiedniejsi Polacy. Wiekszosc
          Polakow w USA to suburbia/rural typy.

Po drugie - jak na dzielnice w wielkim Amerykanskim miescie to Jackowo wyglada
          lepiej niz przewazajaca wiekszosc. Polskie gangi trzymaja murzynskie i
          meksykanskie gangi z daleka co jest bardzo duzym plusem.

Po trzecie - nawet Jackowo nie jest tak rozwalone jak wiekszosc Izraela.
          Przynajmniej mozna pizze zjesc bez obaw niespodziewanej lekcji latania.

• Gość: pol Re: WYBIERZMY MOSKALA PREZYDENTEM TO JEST POLAK IP: 12.31.53.* 06.03.02, 02:54
      Widzisz Jolu ,twoj glos ,to jak wolanie na pustyni. Nawet jesli ktos uslyszy,
      to pomysli:fata morgana czy co? Zdrowy rozsadek nigdy nie byl mocna strona
      Polakow.Niestety.
    • Gość: PULS Re: WYBIERZMY MOSKALA PREZYDENTEM TO JEST POLAK IP: *.tnt3.chi15.da.uu.net 06.03.02, 03:17
      Gość portalu: Zenek napisał(a):

> MYŚLĘ ŻE TO DOBRY POMYSŁ

Pozdrawiam gdanszczan.Nie musi byc prezydentem,wystarczy ze jest kim jest a jak
      przyjdzie taki moment ze on sam zechce to jego i nasza Polakow wola.
      A teraz do ciebie jojo-idz na dlugie molo nad jezioro Michigan az ci latarnia u
      gory zostanie,ty smierdzacy koszerny szpiegu zydowski.Ja wiem ze jestes w Chicago
      juz cie raz widzialem ale bucu nie chcesz patrzec ludziom na Jackowie w oczy bo
      wiesz ze jestes bydlak i boisz sie kutwo to widac.Ja jutro bede na Belmont i
      Milwaukee przyjdz o godz.4PM.bede w czerwonej kurtce z napisem "JEWS are SPIES
      and TERORISTS be aware USA".
      • Gość: jojo Re: WYBIERZMY MOSKALA PREZYDENTEM TO JEST POLAK IP: *.proxy.aol.com 06.03.02, 03:56
        Gość portalu: PULS napisał(a):

> Gość portalu: Zenek napisał(a):
        >
        > > MYŚLĘ ŻE TO DOBRY POMYSŁ
        >
        > Pozdrawiam gdanszczan.Nie musi byc prezydentem,wystarczy ze jest kim jest a jak
        >
        > przyjdzie taki moment ze on sam zechce to jego i nasza Polakow wola.
        > A teraz do ciebie jojo-idz na dlugie molo nad jezioro Michigan az ci latarnia u
        >
        > gory zostanie,ty smierdzacy koszerny szpiegu zydowski.Ja wiem ze jestes w Chica
        > go
        > juz cie raz widzialem ale bucu nie chcesz patrzec ludziom na Jackowie w oczy bo
        >
        > wiesz ze jestes bydlak i boisz sie kutwo to widac.Ja jutro bede na Belmont i
        > Milwaukee przyjdz o godz.4PM.bede w czerwonej kurtce z napisem "JEWS are SPIES
        > and TERORISTS be aware USA".

Ty SKURWYSYNU,mimo ze polski jezyk kaleczysz,to "czikagoski" jeszcze bardziej
        gnoisz! Idz do szkoly tepoto pierdolona ze wsi polskiej,a dopiero potem
        po "amerykansku" pisac probuj! HE HE HE ! Popatrz SKURWYSYNU,w jaki sposob na
        kutce swojej obdartej napisales ! Tego nawet pies portorykanski nie zrozumie,a
        pierwszy lepszy COP jak to zobaczy,to ci tak wpierdoli po twojej kaczej glowie
        pala drewniana,ze ci sie od razu Wachock twoj rodzinny przysni i spierdolisz z
        tego kraju szybciej,niz tu przyjechales ! POPIERDOLONY SKURWYSYNU Z PGR-u.!
    • Gość: Szlomo Re: WYBIERZMY MOSKALA PREZYDENTEM TO JEST POLAK IP: *.spa.umn.edu 06.03.02, 03:39
      Fajnie sie was czyta Polacy, wolicie na prezydenta
      niewyksztalconego prostaka, tylko dlatego bo nie lubi
      Zydow. Niestety nowoczesne panstwo: autostrady,
      edukacja, instytucje, sady, nowoczena gospodarka - to
      wszystko sa rzeczy ktorych nie da sie stworzyc tylko
      dzieki sile nienawisci. Trzeba mozgu. Czeka wiec
      Polakow jeszcze wiele stuleci biadolenia. pozdrawiam.
      • dwamiecze Re: WYBIERZMY MOSKALA PREZYDENTEM TO JEST POLAK 06.03.02, 05:05
        Gość portalu: Szlomo napisał(a):

> Fajnie sie was czyta Polacy, wolicie na prezydenta
        > niewyksztalconego prostaka, tylko dlatego bo nie lubi
        > Zydow. Niestety nowoczesne panstwo: autostrady,
        > edukacja, instytucje, sady, nowoczena gospodarka - to
        > wszystko sa rzeczy ktorych nie da sie stworzyc tylko
        > dzieki sile nienawisci. Trzeba mozgu. Czeka wiec
        > Polakow jeszcze wiele stuleci biadolenia. pozdrawiam.

Alez nie panie Shlomok, my po prostu wolimy Polaka od Zyda. Mimo wszystko
        budowanie autostrad nam za duzo nie pomoze jezeli beda one budowane w Izraelu a
        nie w Polsce.

Po drugie, jesli chodzi o ta inteligencje. Ja na tyle dobrze Pana Moskala nie
        znam ale wciaz wiem ze jest on kilkadzesiat poziomow powyzej joja, Fredzia,
        Egona, Yorka, Paula, Helge i kazdego innego doradcy Clintona. Czy my na prawde
        musimy rozgrzebywac te bolesne dla Zydow problemy?

Przez przypadek zaczniemy znowu rozmawiac o tych "cudach" Zydowskich jak Sharon
        czy Albright i dopiero zrobi sie smutno.
        • Gość: mr.Gosc DWA SMIECIE ! IP: *.proxy.aol.com 06.03.02, 05:35

Jak pocalujesz co piatego Zyda w dupe,to ci moze twoj pan xionc do raju wysle,za
          dobre uczynki ! Good night lachudro !
          • Gość: Helga Mr.Gosc, dobranoc:))))))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.02, 05:38
            Uszanowanie:)
          • dwamiecze 10-te wcielenie joja 06.03.02, 05:52
            Gość portalu: mr.Gosc napisał(a):

> Jak pocalujesz co piatego Zyda w dupe,to ci moze twoj pan xionc do raju wysle,z
            > a
            > dobre uczynki ! Good night lachudro !

jojo - moja maskotko! Odezwales sie w koncu.

Ja przeanalizowalem twoja wypowiedz dokladnie i doszedlem do wniosku ze moj
            ksiadz katechizmu musial byc antysemita bo on mi nigdy nie powiedzial ze
            calowanie Zyda po dupie to wymagana kondycja do wejscia do raju. Czy to moze
            przykazanie ktorego ja nigdy nie slyszalem?

Pan Moskal widac ma podobny problem.
            • hans2 dwamiecze,dwaklamstwa,dwie prowokacje,bzdety 06.03.02, 06:17
              To ten J(71).
              Hans
    • Gość: J.Bond Re: WYBIERZMY MOSKALA PREZYDENTEM TO JEST POLAK IP: *.97.252.64.snet.net 06.03.02, 07:44
      Bylby idealnym kandydatem.
      Lepszego i bardziej zdecydowanego obroncy interesow Polski przed zachlannym
      zydowskim holocaust-biznes ze swieca szukac.
      Swoistym paradoksem jest ze obcnym prezydentem Polski jest...zydek w jarmulce.
      To tak jakby prosic zawodowego zlodzieja zeby mi pilnowal samochodu.
      O tempora,o mores...
      • Gość: jola Re: WYBIERZMY MOSKALA PREZYDENTEM TO JEST POLAK IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 17:28
        To mój pomysł ten temat. Po Wałęsie i Kwaśnieskim czujemy się zagrożeni jako
        naród. Jeśli przejdzie ustawa o mniejszościach to będzie znaczyło że więkrzość
        posłów wybrano przez pomyłkę. Oraz że raczej nie Polacy rządzą tym krajem.
        Zresztą problem mniejszości już prawie 47 lat czeka na rozwiązanie. Ja
        osobiście mam zaufanie prawie tylko do posłów LPR.Najwięcej szkody narobiła UW
        myślę że Polacy nie powtórzą dawnego błędu i UW nie podniesie się.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka