Dodaj do ulubionych

od \causescu do Kadafiego

23.10.11, 17:12
Causescu, Milosewicz, Rabin, Saddam Hussein, pani Bhutto, Kaczynski, Lepper, Kadafi, tysiace innych wspolpracownikow, politykow, dziennikarzy- ofiary demokracji. Kto nastepny? Wiekszosc z nich to byli agenci i przyjaciele USA, nie ma wsrod nich agentow jednego malego kraju.
Obserwuj wątek
    • mara571 masz klopoty z pamiecia 23.10.11, 17:27
      Rabin, premier Izraela zostal zamordowany, czego nie da sie powiedziec o niektorych osobach z twojej listy.
    • tojabogdan saddam i kaddafi 23.10.11, 18:08
      owszem, ceausescu już mniej, chociaż był wyjątkowo lubiany przez zachód, bo umiał się postawić kremlowi, ale było jeszcze kilka mniejszych ryb wyhodowanych przez usa i w ogóle zachód, które przy próbach "usamodzielnienia się", albo niesubordynacji, zostały surowo skarcone.
    • j-k Dodajmy jeszcze, ze Putin jest agentem Pekinu. 23.10.11, 19:07
      w koncu oddal pare wysp na Amurze Chinczykom (czego nawet Jelcyn nie uczynil...)

no ale krawiec kraje - jak mu materii staje.
      • tojabogdan to tylko patrzeć, jak odda wyspy kurylskie 23.10.11, 19:53
        to tylko patrzeć, jak odda wyspy kurylskie braciom japońskim.
        Ale sądzę, że on wie, co robi.
        • de_oakville Chinczycy to co innego 24.10.11, 00:55
          Chinczykom oddaje sie Hong-Kong, a Hiszpanom Gibraltar juz nie. No, ale Hong-Kong zostal od samego poczatku wydzierzawiony tylko na 99 lat, a Gibraltar ma byc pewnie "po wsze czasy" brytyjski. Zwlaszcza, ze domagaja sie tego sami jego mieszkancy.

Obszarowo Japonia przy Rosji wyglada jak Bornhom przy Polsce. I pomyslec, ze na tym "Bornhomie" potencjal gospodarczy i produkcja sa wieksze. A liczba ludnosci mniej wiecej taka sama.
          • de_oakville Re: Chinczycy to co innego 24.10.11, 00:59
            Oczywiscie nie "Bornhom" tylko Bornholm. "L" mi gdzies "ucieklo" i to 2 razy.
          • br0fl0vski Re: Chinczycy to co innego 24.10.11, 01:29
            i bedzie jesszcze gorzej dla ruskich jak japonczycy po fukoshimie zaczna sie rodzic z 4 a moze nawet 6 rekami i produkcja sie zwiekszy.

pamietasz jeszcze oaky o fukoshimie? jakos przestali pisac o niej.
          • jot-es49 Re: Chinczycy to co innego 27.10.11, 11:11
            de_oakville napisał:
            > ....I pomyslec, ze na
            > tym "Bornhomie" potencjal gospodarczy i produkcja sa wieksze. A liczba ludnosc
            > i mniej wiecej taka sama.

Przypomniał mi się stary dowcip z pierwszych lat naszej transformacji gospodarczej:

"Polski biznesmen zakupił u Japończyków nowoczesną fabrykę z całą japońską technologią.
            Po kilku miesiącach - po uruchomieniu produkcji - Japończyk dzwoni do polskiego biznesmena i pyta go jak tak wygląda produkcja i jak z efektywnością. Biznesmena jednak nurtują poważne wątpliwości - wszystko działa jak należy - 1000 pracowników pracuje pełną parą a wyniki ekonomiczne jakieś takie mierne więc pyta Japończyka:
            -Powiedz mi ile osób zatrudniacie w tej waszej fabryce?
            -Jak to ile? - Japończyk wydaje się nieco zaskoczony - 100 osób pracuje na jedną zmianę! O u ciebie?
            Biznesmen zamyślił się na chwilę - przecież nie powie mu całej prawdy bo nieco wstyd:
            -A u mnie 101!
            -???
            Cisza w słuchawce trwa dłuższą chwilę...
            -Ja tu liczę i liczę... czy możesz mi powiedzieć co ta dodatkowa jedna osoba robi?"
    • gosc88 kaczynski ??? 24.10.11, 01:30
      Kaczynskego panie pee, to na twojej liscie powinno nie byc.
      • misterpee Re: kaczynski ??? oczywiscie nie byl to wypadek 24.10.11, 02:37
        Jest to dluga dyskusja, ale wedlug mnie ktos to dobrze wyrezyserowal. NIE BYLI TO ani Putin, ani Tusk. tusk nie mial mozliwosci ani potrzeby, a dla Putina byla to bardzo niepomyslna tragedia.
        Steve Pieczenik:
        Oni nas okłamali raz jeszcze, tak jak z Osamą, kartelem meksykańskim w Teheranie – mamy to samo modus operandi – prezydenta, który nic nie robi, a chce być wybrany ponownie, odwraca się też uwagę od innych spraw.
        Pamiętacie jak tydzień temu wysłano 100 żołnierzy do Czadu i Nigerii – to jest na południu Libii, to były oddziały specjalne, które zrobiły to samo co w przypadku Saddama Husseina, który nie został wcale zabity. Święte prawo królów wciąż obowiązuje, ja mam 30-letnie doświadczenie w akcjach przejęciach władzy na świecie. To jest absolutne kłamstwo – powodem, dla którego się obawiam jest to, że wojsko, Prezydent i Sekretarz Stanu kłamią. Nie ma takiej możliwości, żeby Hillary Clinton mogła pojechać do Libii i ogłosić uznanie dla nowego rządu bez wcześniejszego pojmania Kaddafiego. Mieliśmy belgijskie oddziały specjalne walczące w Nigerii i Sudanie, nasze oddziały, które mogły go wziąć i umieścić w jakimś regionie Sahary z jego fałszywymi pieniędzmi. Jego żona wyjechała do Algerii kilka tygodni temu. Nie zabijamy zagranicznych przywódców. Ja byłem zaangażowany w usunięciu Idi Amina w Ugandzie, który znalazł się w Arabii Saudyjskiej po tym jak zabił kilkaset tysięcy ludzi, brałem udział w akcji z Noriegą, którego wysłaliśmy do Hiszpanii, byłem zaangażowany też z Czerwonymi Khmerami. Podobnie było z Ceausescu, którego rzekome ciało zostało spalone. To są wszystko techniki psy-op. Ale to nie jest ważne, co jest istotne to ta ciągła seria kłamstw, musimy w końcu wiedzieć dlaczego jesteśmy okłamywani, mamy poważne problemy ekonomiczne, więc do jest odwrócenie uwagi.
        • gosc88 Re: kaczynski ??? oczywiscie nie byl to wypadek 24.10.11, 03:35
          misterpee napisała:

> ... ale wedlug mnie ktos to dobrze wyrezyserowal.

Ciekaw jestem w jaki sposob dotarles do takiego wniosku. Czy na podstawie jakichs sprwadzalnych faktow ? Bo jesli nie to na podstawie czego ??
          • misterpee Re: samo planowanie tego pobytu 26.10.11, 17:24
            mialo cechy konspiracji. Katastrofa tego samolotu i katastrofa samolotu \Sikorskiego nie sa do dzis wyjasnione.
            Wracajac do Kadafiego- wyrok smierci zapadl kiedy Osama powiedzial ze chcemy go miec zywego albo martwego. Zabojca znajdzie sie za wynagrodzeniem. Najlepsza reakacje pokazala Hilaria .
            • j-k katastrofa gen. Sikorskiego jest wyjasniona. 26.10.11, 17:28
              misterpee napisała:

> mialo cechy konspiracji. Katastrofa tego samolotu i katastrofa samolotu \Sikor
              > skiego nie sa do dzis wyjasnione.

Katastrofa Sikorskiego jest wyjasniona. Jednak jest ona dla Anglikow dosc niewygodna,
              skoro te informacje beda odtajnione dopiero w roku 2030.
            • amg10 Re: samo planowanie tego pobytu 26.10.11, 18:13
              misterpee napisała:

> mialo cechy konspiracji.

I tu ciekaw jestem w jaki sposob dotarles do takiego wniosku. Czy na podstawie jakichs sprwadzalnych faktow ? Bo jesli nie to na podstawie czego ??
              • misterpee Re kto zabil Kadafiego? NATO 27.10.11, 00:06
                oto dopwod:
                www.youtube.com/watch?v=TM23k_LXWlc&feature=player_embedded
                • misterpee Re: Hillary zapewnila Kadafiemu wyjazd z Libi 27.10.11, 00:09
                  Tyle sa warte zapewnienia zachodu:
                  weeklyintercept.blogspot.com/2011/10/hillary-clinton-knew-of-qaddafi-white.html
                • amg10 Nie o Kadafiego pytalem ... 27.10.11, 01:37
                  nie o Kadafiego.

Pokaz mi dowod tego, ze tragedia Kaczynskiego miala cechy konspiracjii.

(Kadafim zajmiemy sie pozniej)
                  • misterpee Re: Dlaczego Rotschildzi zabili ? 28.10.11, 05:28

"Now, I am under attack by the biggest force in military history, my little African son, Obama wants to kill me, to take away the freedom of our country, to take away our free housing, our free medicine, our free education, our free food, and replace it with American style thievery, called "capitalism", but all of us in the Third World know what that means, it means corporations run the countries, run the world, and the people suffer." - Muammar Gaddafi, quoted in English Pravda. THE BRUTAL MURDER of Muammar Gaddafi by Zionist-owned Libyan insurgents is an example of what happens to political leaders who defy international bankers. Muammar Gaddafi was a great man who loved his people! Nelson Mandela called Muammar Qadhafi "one of the 20th century's greatest freedom fighters", and insisted the eventual collapse of the apartheid system owed much to Qadhafi and Libyan support. Mandela said that, "in the darkest moments of our struggle, when our backs were to the wall, Muammar Qadhafi stood with us."
                    geraldcelentechannel.blogspot.com/2011/10/why-rothschild-killed-gaddafi.html#.Tqn-hovxNWM.pingfm
                    • amg10 Eeee tam, panie Pee. Ja o wozie 28.10.11, 07:03
                      a ty o kozie.
                      • misterpee Re: Eeee tam. Ja o wozie 28.10.11, 13:36
                        tematem tego watku jest Kadafi, a nie Kaczynski. A jezeli chodzi o Smolensk- jest wystarczajaco wiadomosci zeby miec watpliwosci co do podanych faktow. Te konspiracyjne mozliwosci sa powszechnie znane i nie sa moim wymyslem.
                        • amg10 Re: Eeee tam. Ja o wozie 28.10.11, 15:28
                          misterpee napisała:

> A jezeli chodzi o Smolensk- jest wystarczajaco wiadomosci zeby miec watpliwosci co do
                          > podanych faktow.

No wlasnie. Co to za wiadomosci i na podstawie czego zostaly skreowane ?

> Te konspiracyjne mozliwosci sa powszechnie znane i nie sa moim wymyslem.

"Powszechnie" ?? Mysle ,ze w roznych srodowiskach ta powszechnosc ma rozne odmiany.
                          • misterpee Re: Szczury sie boja 28.10.11, 15:52
                            Szef założonego przez NATO gangu najemników przed mediami i tzw. „nowym rządem libijskim”, Abdel Jalil, sojusznik imperialistów, błaga aby NATO nie opuszczało kraju i przedłużyło swoje operacje wojskowe aż do, co najmniej, końca 2011 roku.

Ten apel pokazuje, że szczury boją się siły i zemsty libijskiego ludu w przypadku wycofania się imperialistycznych sił zbrojnych. Obawa zasadza się na wielkim prawdopodobieństwie, że najemnicy mogą zostać wyrżnięci bez miłosierdzia.

Wskazuje to także, że opór narodowy Libijczyków ma wiele postaci a mianowicie wojskowy, cywilny, plemienny, religijny i świecki i ma wystarczające możliwości operacyjne do sterroryzowania szczurów pomimo otrzymanych ciosów, włącznie z zamordowaniem przywódcy Muammara Kaddafiego, pułkownika Mutasima Kaddafiego i ministra obrony.

Jalil i szczury potrzebują więcej czasu żeby kryminaliści z Al-Kaidy, oddziały najemników i służby wywiadowcze założonych przez NATO milicji najemniczych zorganizowały się na tyle by samodzielnie stawiać opór a nie być wybijane przez siły patriotyczne.

NATO stanęło tym samym przed dylematem. Opuścić kraj i zostawić swoich sługusów albo zostać i prowadzić długą i krwawą wojnę z niewiadomym finalem.
                            • misterpee Re: mord kadafiego jest zabawny dla Hilary 29.10.11, 01:29
                              Hilary moglaby zostac rzeznikiem. Putin zachowal sie przyzwoicie, o zabicie Kadafiego nie skomentowal, potepil jednak medialny cyrk przedstawienia tego meczenstwa.
                              Ale wrocmy do zabojstwa Kadafiego, sa watpliwoscin czy tob rzeczywiscie Kadafi zostal zabity:
                              O tym ponizej:
                              www.bobtuskin.com/2011/10/28/killing-gaddafi-longstanding-us-policy/
    • br0fl0vski Re: od \causescu do Kadafiego 29.10.11, 07:31
      www.youtube.com/watch?v=9KuO9i_4hPg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka