cwiercinteligentzpis 06.01.12, 10:36 Budapeszt/Bukareszt nowa wersja: - Where are you from? - Budapest. - Bucharest? - No, Budapest, Chain Bridge, Gulash... - Ah, Viktor Orban! - No-no, Bucharest jezwegierski.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzecikot Re: Orban passe .... 06.01.12, 10:40 ;) BTW, jak jest 'Jarosław' po węgiersku? Odpowiedz Link Zgłoś
cwiercinteligentzpis Re: Orban passe .... 06.01.12, 11:21 trzecikot napisał: > ;) > BTW, jak jest 'Jarosław' po węgiersku? Zdaje się że Buröki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tojabogdan podzielam zachwyt nad blogiem 06.01.12, 19:16 czegoś takiego brakowało! Może inni założą podobne z innych bardzo bliskich nam krajów, a takich jest bez liku. Sądze, że znaleźliby się rumuńscy, jugosłowiańscy ( z rozbiciem na republiki), bułgarscy, pribałtyjscy blogerzy polskojęzyczni. A może takie blogi istnieją, tylko ja żyję w niewiedzy? ponte_aronte napisał: > zaczytałem się :) Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Re: świetny blog! 06.01.12, 21:14 ponte_aronte napisał: > zaczytałem się :) Dołączam do grona czytelników - JeżWęgierski faktycznie jest świetny. ************************************************************** "Bo mi Boy Zelenski tkwi w poprzek mego gardla. Jakies ruskie scierwo strzela w naszego pisarza i tlumacza. Czy jakis rosjanin przeprosil?" (polski_francuz) Odpowiedz Link Zgłoś