Dodaj do ulubionych

zapasowy Putin

21.02.12, 23:38
Ciekawi mnie taka sprawa.
Przypuśćmy, że Putin zachoruje na raka.

Kto w Rosji jest zapasowym Putinem?
Obserwuj wątek
    • igor_uk wojtus. 21.02.12, 23:44
      To rak moze zachorowc na Putina.
      Putin nie podlega zadnym ludzkim chorobam.To nie czlowiek,to sam Pan Bog,prawda ruski,ale jednak Bog.
      A teraz zaspiewamy razem:

• kombrig Re: szanuje pana putina,jak czlowieka+ 21.02.12, 23:56
        ale kacapa ajgora absolutnie nie.
        Jest takie powiedzenie:"bardziej papieski niz sam papiez"
        Odpowiednio ten kacap udaje Rosjanina bardziej niz prawdziwy Rosjanin.
        pan Pi na dzwiek tego utworu,jak sam to stwierdzil,dostaje orgazmu i pada na kolana.
        Pan ajgor,chyba,inne uczucia cielesne dostaje.Oraz wykonuje inne z tym zwiazane czynnosci.
        W zwiazku z powyzszym,panie ajgor
        • igor_uk bywszy1. 22.02.12, 00:02
          Ten watek jest poswiecony Wielkiemu Czlowieku ,ja rowniez jestem Wielki w twoich oczach,ale jak masz zamiar rozmowiac o mnie,to zaloz osobny watek.Uszanuj wojtusia,zalozyciela tego watka.
          A na uspokojenie twoich nerwow,tradycyjnie,tym razem po czesku:

Korán - Kapitola 19.

19. Marie - Marjam
          Ve jménu Boha milosrdného, slitovného.
          19:1 Káf há já ?ajn sád.
          19:2 Připomenutí o milosrdenství Pána tvého nad Zachariášem, služebníkem jeho.
          19:3 Hle, Zachariáš zavolal k Pánu svému voláním tajným
          19:4 řka: "Pane můj, mé kosti již u mne zeslábly a hlava má se šedinami pokryla, a nikdy jsem nebyl při vzývání Tebe, Pane můj, neúspěšný;
          19:5 však obávám se příbuzných, kteří po mně přijdou. Má žena sice neplodná je, leč z moci své mi následníka daruj,
          19:6 jenž dědicem mým i dědicem rodu Jakubova bude, a učiň, by tobě se zalíbil, Pane můj!"
          19:7 "Zachariáši, zvěstujeme ti zprávu radostnou o narození chlapce, jehož Jahjá bude jméno a jemuž jsme dříve nedali jmenovce žádného!"
          19:8 Pravil: "Pane můj, jak mohl bych chlapce míti, když žena má je neplodná a já sám jsem již dosáhl slabosti věku vysokého?"
          19:9 I řekl: "Staniž se takto, neb Pán tvůj praví: Toto je pro Mne snadné, vždyť stvořil jsem tě již dříve, když ještě ničíms nebyl."
          19:10 Pravil Zachariáš: "Pane můj, učiň mi znamení!" - "Znamením tvým budiž," pravil, "že po tři noci s lidmi hovořit nebudeš, byť zdraví plnému ses těšil."
          19:11 I vyšel Zachariáš ze svatyně k lidu svému a (Bůh) jim vnukl: "Slavte za jitra i za večera Pána svého!"
      • yurek11111 igorczik,cos dla twojego ruskiego boga...:-)))))) 22.02.12, 00:20

Trzeba niezle miec porabane pod sufitem ,zeby KGB-iste do Boga porownywac... :-)))))))

www.youtube.com/watch?v=2zq_9DCDgOA
        • igor_uk Re: igorczik,cos dla twojego ruskiego boga...:-)) 22.02.12, 00:31
          Przeciez yureczek zaznaczylem,ze to ruski Bog.
          Jak tam twoje leczenie?Jak na razie poprawy nie widze.Moze jednak podrzucic cie na lekarstwa troche kasy?
          • yurek11111 Re: igorczik,cos dla twojego ruskiego boga...:-)) 22.02.12, 14:14
            igorczik,chyba czytaja w GW ,bo zaraz ukazal sie artykul w ktorym zebrano internetowy material swiadczacy ze WW Putin,to zwykly ....,hmmm,chcialem napisac rozbojnik,ale ty bys go napewno szybko do Robin Hooda przyrownal,wiec mam dylemat,wynika ze nie car i nie bog.....
            P.S.Fajny jest ten filmik o jego bobslejowej przejazdzce,za drugim slizgiem ,dwaj ciezko pchajacy tandem to ty i romrus???? :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114881,11203262,Internetem_w_Putin_.html
    • kombrig Re: zapasowy Putin+ 21.02.12, 23:49
      Прoпaхaл целый интернет.
      Тaкoвoгo не нaшел.
      А этo нехoрoшo.
      Мoжет прoизoйти бoрьбa зa влacть.
      Кaк в cмyтные временa.
      Или,же кoгдa цaрь не ocтaвлял пocле cебя нacледникa.
      Или же нaпример-недoрoзyмение Кoнcтaнтин,Никoлaй и Вoccтaние Декaбриcтoв
    • romrus Re: zapasowy Putin 21.02.12, 23:51
      wojciech.2345 napisał:
      > Kto w Rosji jest zapasowym Putinem?

Rogozin, Wojtku, twoj ulubiony Rogozin.

Dopiero wtedy cie szlag trafi :-)
      • igor_uk Ech romrus,romrus. 21.02.12, 23:55
        To mialo byc niespodzianka dla wojtusia.Nu i wszystko zepsules.Wstydz sie!
        • eva15 Re: Ech romrus,romrus. 22.02.12, 00:05
          Może i zepsuł, ale chyba trafił w dziesiątkę!
          • igor_uk Re: Ech romrus,romrus. 22.02.12, 00:11
            To ze trafil,to napewno.A i to ze zepsul niespodzianke,to tez fakt.Chociaz biorac pod uwage stan umyslowy wojtusia,to on jest lub bardzo mlody(tak w okolicah 11-12 lat),lub baaardzo stary.Dla tego napewno nie dozyje tego czasu,kiedy Putin bedzie potrzebowac nastepcy.
            • eva15 Nawet Putin nie jest całkiem boski, ha, ha. 22.02.12, 00:22
              Tego się Igor nigdy nie wie. Putin żyje bardzo zdrowo, ale nie on decyduje o swej linii życia.

Miałam w moim otoczeniu dwie dobre znajome, obie nie dość, że bardzo ładne, to jeszcze bardzo zdrowe, żyły tak zdrowo, że mnie ręce opadały. Zadnego alkoholu, papierosów, zarwanych nocy, niezdrowego jedzenia. Jedna to nawet sama mieliła ziarno na chleb (ziarno ekologiczne rzecz jasna), bo w sklepie wszystko trujące. Ta od chleba zmarła w w wieku lat 33 na raka piersi, ta druga kilka lat później w podobnym wieku też na raka, nie pamiętam już jakiego, co za różnica...

Mądry polityk, jeśli chce, by jego dzieło było kontynuowane, to polityk dalekowzroczny, szykujący następców. Mało kto to potrafi.
      • wojciech.2345 Re: zapasowy Putin 22.02.12, 00:05
        romrus napisał:
        > Rogozin, Wojtku, twoj ulubiony Rogozin.
        >
        > Dopiero wtedy cie szlag trafi :-)
        --------------------------
        A może Łagrow?
        • eva15 Re: zapasowy Putin 22.02.12, 00:14
          Nie, Łagrow to wyrafinowany intelektualista, doskonały jako dyplomata. Ale na stanowisko prezydenta Rosji potrzebny jest prawdziwy facet, inteligentny ale i silny, taki z bicepsami (w przenośni i naprawdę).
          • igor_uk Re: zapasowy Putin 22.02.12, 00:16

• eva15 Re: zapasowy Putin 22.02.12, 00:26
              Ech, Igor, podjęłam zabawę w jego grę słów, bo nie wiem, czy robił to z braku wiedzy, czy ze złośliwości.
              • wojciech.2345 Re: zapasowy Putin 22.02.12, 00:27
                eva15 napisała:
                > Ech, Igor, podjęłam zabawę w jego grę słów, bo nie wiem, czy robił to z braku wiedzy, czy ze złośliwości.
                ---------------------
                To drugie.
                • eva15 Re: zapasowy Putin 22.02.12, 00:54
                  A co możesz teraz innego odpowiedzeić?
          • wojciech.2345 Re: zapasowy Putin 22.02.12, 00:24
            eva15 napisała:
            > Nie, Łagrow to wyrafinowany intelektualista, doskonały jako dyplomata.
            --------------------
            To cham. Ale ja takich wolę niż tych ułożonych.
            Są bardziej czytelni.
            --------------------
            > Ale na stanowisko prezydenta Rosji potrzebny jest prawdziwy facet, inteligentny ale i silny, taki z bicepsami (w przenośni i naprawdę).
            ------------------
            Da, da.
            Pamiętamy takiego co namiętnie całował.
            Och co był za menczyzna?

tiny.pl/hj3wl
            • eva15 Re: zapasowy Putin 22.02.12, 00:31
              Jeśli uważasz, że mężczyzna nie ma prawa pocałować dziecka, nawet i w brzuszek, to jesteś chory i to ty masz kosmate myśli, podobnie jak i wszyscy inni, którzy się tym niezdrowo podniecają.

Na Zachodzie nie można będzie niedługo przytulić i pocałować nawet własnego dziecka (zwłaszcza płci przeciwnej, bo się za to wyląłduje w kiciu, paru już tego doświadczyło.
              Rosja jest najwyraźniej jeszcze tak walnięta w łeb jak Zachód. Dzieci można wręcz należy całować i przytulać i tylko zboczkowata świnia może sobie coś przy tym pomyśleć.
              • wojciech.2345 Re: zapasowy Putin 22.02.12, 00:33
                Eva,
                ale na obrazku jest Breżniew.
                • eva15 Re: zapasowy Putin 22.02.12, 00:53
                  Nie zaglądałam do linka, skoro rozmawiamy o Putinie logicznie myślałam, że czepiaisz się, podobnie jak wielu, jego pocałunku w brzuszek małego chłopczyka.
                  To czepianie się Putina mówi praktycznie wszystko o tym, jak chory jes Zachód i jak bardzo to właśnie on traktuje dzieci jako obiekt seksualny i węszy za takimi sensacjami.
    • wojciech.2345 nadal nie wiem 22.02.12, 00:44
      No i nadal nie wiem kto może zastąpić impotenta alfa.

Przecież zawsze jest jakaś wersja beta?
      • igor_uk Re: nadal nie wiem 22.02.12, 00:53
        Bo nie tam pytasz.Moze u felusia na jego forum zapytaj o nastepce impotenta?
      • eva15 Re: nadal nie wiem 22.02.12, 00:56
        wojciech.2345 napisał:

> No i nadal nie wiem kto może zastąpić impotenta alfa.

A ty jak ustaliłeś, że Putin jest impotentem?
        • mongolszuudan Re: nadal nie wiem 22.02.12, 06:08
          A wojciech i jest chyba tym samym chlopczykem, ktorego pocalowal prAtiwnyj Putin. Pocalowal - i wsio. Biedny Wojciech jednak oczekiwal od mierzawca kagebesznika Putina czegos innego, kontynuacj, prawdziwej, wielkiej i czystej milosci meskiej - i nie doczekal sie dotychczas. Oto powod, dlaczego on tak nie lubi Putina, uwaza jego za impotenta i okropnie cierpi kazdy raz kiedy widzi jego nagi tors. Napisz list Putinowi, wojciech. Moze byc on nie taki podlec, moze po prostu zapomnial ciebie. A jak wspomni - tak moze przebudza sie w jego duszy dobre i czule uczucia. Putin napewno nie zly czlowiek. Po prostu bardzo zajety.
    • kombrig Re: miara idioty+ 22.02.12, 14:17
      panie ajgor pan jest w jednej rzeczy wielki:
      wiekszego idiote nie spotkalem
    • jk2007 Matwijenko jako zapasowy Putin, 22.02.12, 14:26
      wedlug rosyjskiego prawa

wojciech.2345 napisał:
    • lubat Re: zapasowy Putin 22.02.12, 15:10
      A to ci niespodzianka - wojtuś znalazł jakiś problem niegazowo-niełupkowy:)
      Chłopina ma problem - nadmiar czasu.
    • lubat Re:A propos 22.02.12, 15:34
      Jakiś czas temu ZBiRy publikowały teksty opatrzone zdjątkiem Putina na tle jakiejś świetlówki, co wyglądało na aureolę nad głową św. Putina.

Nie mogę tego odnaleźć - może ktoś ma pod ręką, proszę o link, pliz bitte.
      • igor_uk Re:A propos 22.02.12, 15:39
        Czy o to tobie chodzi?
        snegopad.net/foto2/svaty_voloda.jpg
        a moze to:

mirvam.org/wp-content/uploads/2011/10/549285.jpg
        • lubat Re:A propos 22.02.12, 16:44
          Dzięki Igor, ale ani jedno ani drugie, chociaż to pierwsze jest bliższe temu, które pamiętam.
          To było ujęcie od dołu i i jakieś oświetlenie umieszczone na suficie w kształcie kręgu tworzyło wokół głowy WWP aureolę.
          • igor_uk To zdjecie jest fajne. 22.02.12, 19:21
            img-fotki.yandex.ru/get/5502/vitakovtun.10/0_4641b_b3508ced_L
            • wojciech.2345 też fajne 22.02.12, 20:12
              www.joemonster.org/p/515958/putinek
              • igor_uk Re: też fajne 22.02.12, 20:27
                wojtus,tobie nikt nie mowil,ze jestes idiotem?
                Czy nie rozumiesz,ze smiejesz sie nie z Putina,a z tych wszystkich,kto zginal w wypadku lotniczym pod Smolenskiem?
    • jk2007 Rosja 22.02.12, 19:56
      Мocквa, чac нoчи. Я решил пoйти в мaгaзин, кyпить cебе ветчины. Прoдaвщицa, бaбyля c тoлcтыми рyкaми, cпрocилa: «Чегo вaм?» Я cкaзaл: «Пoлкилo ветчины». Онa oтветилa: «Мoлoдoй челoвек, cмoтрите». Рaзмaхнyлacь и, не глядя, oтрезaлa кycoк. Пoлoжилa егo нa веcы, и oни пoкaзaли 502 грaммa. Я зaхлoпaл в лaдoши, и oнa былa рaдa. Прocтым людям cвoйcтвеннo неверoятнoе мacтерcтвo.
      esquire.ru/rules-75
      • mara571 Smolensk, Ossipowa, centrum przeciwko 22.02.12, 20:13
        ekstermizmowi i mecenas Moskalenko.
        Mozesz cos o tym napisac?

• jk2007 Re: Smolensk, Ossipowa, centrum przeciwko 22.02.12, 21:05
          mara571 napisała:
          > Mozesz cos o tym napisac?

niestety nie znam tematu
        • romrus Re: Smolensk, Ossipowa, centrum przeciwko 22.02.12, 21:19
          mara571 napisała:
          > ekstermizmowi i mecenas Moskalenko.
          > Mozesz cos o tym napisac?

Jesli chodzi Cie o Taisje Ossipowej, to jest czlonkiem nacional-bolszewickiej parcii Limonowa, teraz to "Inna Rosja".
          Byla zatrzymana za sprzedaz narkotykow, wyrok 10 lat.
          Karina Moskalenko jeden z adwokatow Chodorkowskiego, nie slyszalem zeby ona bronila Osipowa.
          Byla przeprowodzona operacja zakupu, byli odnaleziony narkotyki, byli odnaleziony ponumerowany banknoty u nej w domu, to fakt.
          Nie byla jakims powaznym dzialaczem limonowcow, nie zbyt wierze ze to prowokacja, chociaz wszystko jest mozliwe. Glinam nie bylo sensu az tak z nia sie meczyc.
    • ukos W KGB mają kilka zapasowych egzemlarzy 22.02.12, 21:11
      wojciech.2345 napisał:

Prawie toczka w toczkę identycznych z oryginałem. Może poza jedynie wyglądem.
      • ukos egzemplarzy n/t 22.02.12, 21:13
        Zjadło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka