Dodaj do ulubionych

Bułgarski poseł chce ustawy o UFO

IP: *.netten.pl 16.06.04, 13:27
BRAWO!!! Tak trzymać! Wreszcie coś sensownego do roboty dla Parlamentu
Europejskiego i tow. Geremka!
Obserwuj wątek
    • Gość: moonster Bułgarski poseł chce ustawy o UFO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 13:28
      HMMM WEDŁUG MNIE TO JEST BZDURA, ALE DOBRY TEKST
      • Gość: triarius Re: Bułgarski poseł chce ustawy o UFO IP: *.netten.pl 16.06.04, 13:30
        Dość typowe dla "Gazety Wyborczej", nie? (A tak nawiasem: CO ZA KRETYŃSKA NAZWA
        DLA GAZETY!)
        • Gość: pacal dobrze prawicie tow. triarius IP: *.bg.am.poznan.pl 16.06.04, 15:16
          Nazwa historyczna - zostać musi, bo to marka.
          Moim zdaniem lepsza niż np. "Najwyższy czas!" czy "Nasz Dziennik"
          • Gość: 10 tysięcy EURO ! DONOSY NA TEL: (22) 498 1507 - CENTRUM WIESENTHAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 10:20
    • Gość: julek Wskazówka dla naszych posłów... IP: *.if.pw.edu.pl 16.06.04, 13:30
      Fantastycznie! Może nasi posłowie typu Lepper, Pęk etc. też powinni zacząć
      wyznawać teorię UFO. Przynajmniej człowiek mógłby spokojnie się pośmiać -
      teraz, jak słucha się ich wypowiedzi, to jest to, niestety, śmiech przez
      łzy...
      • Gość: triarius Sorry, ale to nie gazeta Leppera... IP: *.netten.pl 16.06.04, 13:35
        Sorry, ale to nie gazeta Leppera drukuje te brednie dla swoich
        półinteligenckich czytelników.
        • Gość: ms Re: Sorry, ale to nie gazeta Leppera... IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.06.04, 14:13
          > Sorry, ale to nie gazeta Leppera drukuje te brednie dla swoich
          > półinteligenckich czytelników.

Zapewne Ty nie czytasz - tak tylko wchodzisz kontrolnie, żeby sprawdzić, czy
          poziom "Gazety" już sięgnął bruku, czy jeszcze sa to ostatnie dogorywania.
    • Gość: no Minka Bułgarski poseł chce ustawy o UFO IP: *.artvox.pl / *.artvox.pl 16.06.04, 13:32
      no czemu nie, nawet to dobry pomysl,chociaz lud moze sie zbuntowac ze rzad
      nei ma juz na co wydawac kasy, na calym swiecie sa takie badania
      przeprowadzane i nei sadze zeby teraz nagle bulgarzy cos nowego odkryli
    • Gość: tommi Bułgarski poseł chce ustawy o UFO IP: *.net / *.net 16.06.04, 13:39
      Nad tą ustawą powinien pracować z nim Lepper. Jego wiedza o lądowaniu talibów
      w Klewkach będzie bardzo pomocna.
    • Gość: ma Re: Bułgarski poseł chce ustawy o UFO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 14:21
      Po rakijce nie takie rzeczy się widuje <lol>
    • Gość: as31 Widzę bardziej aktualne odniesienia: GPW i p.Rywin IP: 194.181.190.* 16.06.04, 14:51
      Należy rozpatrzeć mianowicie, czy GPW nie przyleciała do p.Rywina na UFO, np. z
      Marsa. W kontekście wyroku sądu i raportu Anity (w krainie czarów)Błochowiak
      wszystko wtedy w porządku: do GPW, która przyleciała na UFO, nie mogą być
      zastosowane kroki przewidziane kodeksem karnym! A jednak była! Wilk syty
      (Rokita, Ziobro,Nałęcz i inni, np.:ja) i owca (Rywin i kumple) cała...No i
      głosowanie "nad prawdą", które tak zniesmaczyło p.Janika inaczej, korzystniej
      może, by w tym świetle wyglądało. Ponieważ sprawa tego głosowania jeszcze chyba
      formalnie nie zakończona, więc p.marszałek Oleksy powinien aspekt ten włączyć
      do rozważań.
      Poza tym, rzeczywiście, cały problem UFO i obcych cywilizacji jest wdzięcznym
      obiektem obrad dla naszego Sejmu i znacznie ciekawszym, niż, np. ta ustawa
      zdrowotna (brrr..) Pan marszałek Oleksy powinien chyba zatem niezwłocznie
      wnieść sprawę na forum parlamentu, korzystając z precedensu bułgarskiego kolegi.
      Natomiast, wbrew opinii szanownego poprzednika, nigdy nie słyszałem, aby
      problemem tym zajmował się parlament europejski ani, osobiście, p.prof.Geremek
      (jak słyszałem, ma on inną specjalizację).
    • Gość: as31 Sorry,koryguję błąd tzw.oczywisty:GTW,a nie GPW! IP: 194.181.190.* 16.06.04, 15:08
      jw
    • Gość: Falkon a u nas to mamy Klewki IP: *.presscd.pl / *.presscd.pl 16.06.04, 15:11
      Jedni widzą UFO inni widzą Talibów lądujących w Klewkach. Dymitar Dojcinow –
      Andrzej Lepper dwa bratanki, i do UFO i do szklanki :)
    • Gość: . Bardziej realne niz BMR Busha IP: *.arcor-ip.net 16.06.04, 15:19
    • Gość: Mały zielony Trzeba powołać Komisję Sejmową do kontaktu zUFO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 15:39
      Trzeba czym prędzej powołać komsjię parlamentarną do kontaktów z UFO oraz
      Gminne Ośrodki Integracji z Cywilizacjami Pozaziemskimi.
      Przewodnicżacym Komisji pownien być słynny UFO-log poseł Andrzej Lepper -
      zielony i jednocześnie biało-czerwony z dominacją odcieniu buraczkowego.
      W Unii Europejskiej należy wynegocjować pieniądze na budowę lądowisk dla
      latających talerzy.
      Proponuję aby budowę lądowisk nadzorował pan Szawłowski z Portów Lotniczych.
      Hasłem akcji powinno być "Kosmici w każdej gminie".
      Galaktyczny podatek integracyjny ministerstwo finansow powinno szybko prowadzić
      w wysokości 19% dochodów każdego obywatela. Koordynatorem koniecznie musi tutaj
      być pan Hausner.
      Trzeba szybko kupić 1100 nowych BMW dla rządu i wojewodów aby godnie
      prezentowali się w pierwszym spotkaniu trzeciego stopnia z kosmitami.
      URM musi też wymienić kompy rządowe i założyć tam kosmiczne oprogramowanie
      firmy PROKOM znanej z galaktycznych możliwości w tym względzie.
      Nowe dowody osobiste dla kosmitów produkować musi polsko-węgierskie konsorcjum
      słynne w tej materii.
      Nad wszystkim czuwać powinni byli premierzy Buzek i Miller sprawdzeni i znani z
      tego jak kończą, pod czujnym okiem pana dr. Jana K. z Poznania
    • Gość: tolek Re: PEWNIE MU SIĘ ROKITA PRZYŚNIŁ IP: 213.17.142.* 16.06.04, 16:01
      ......bidny chłop, ojjjjjj bidny.
    • Gość: xeno Jakie badania naukowe? IP: 213.134.140.* 16.06.04, 16:46
      Przecież jeśli to zwidy - to psychiatria wie jak sobie z nimi radzić. A jeśli
      nie - to bombę atomową znamy już od ponad 60 lat. Co tu badać?!
    • Gość: pablo TOWARZYSZE PARTIA WAM UFO!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 19:59
    • Gość: gaga Re: Bułgarski poseł chce ustawy o UFO IP: 62.111.199.* / *.crowley.pl 18.06.04, 18:47
      Ten sie nudzi bardziej niż nasi wybrańcy!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Owies Ludzie...widzialem U.F.O IP: *.lv.lv.cox.net 18.06.04, 21:20
      kilka dni temu kochalem sie z fajna dziewczyna w owsie i ona siedziala na
      mnie a ja lezalem plecami na ziemi w tym owsie i widze , ze UFO jest nad nami
      i mieni sie kolrami..ale bylo mi tak dobrze , ze postanowilem zamknac oczy...po
      paru minutach patrze..a tu tylko gwiazdy na niebie...i dziewczyna usmiecha sie
      do mnie namietnie... Czy Kwasniewski moze zrobic jakas ustawe, zeby U.F.O nie
      przeszkadzalo zakochanym w owsie???
      • Gość: rozmarzona Re: Ludzie...widzialem U.F.O IP: *.icpnet.pl 18.06.04, 21:53
        Podoba mi sie...ja też chcę w ten owies...tylko po ustawie...nie lubię jak mnie
        zieloni podglądają....
        • Gość: Yonder182 Re: Ludzie...widzialem U.F.O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 22:12
          A może Dojcinow ma kłopoty z rządem? a może ze wzwodem? w każdym razie ma
          kłopoty...
    • Gość: Bułgar z Mozambiku Bułgarski Pościg IP: *.ols.vectranet.pl 19.06.04, 01:57
      Jak kto nie widział to polecam.
      film nosi tytuł Bułgarski Pościg (choć jest produkcji polskiej)
    • Gość: Daro_UnlocK Re: Bułgarski poseł chce ustawy o UFO IP: *.orbnet.one.pl / *.orbnet.one.pl 19.06.04, 03:16
      I właśnie tacy "ludzie" nas okradają. ;-(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka