Gość: triarius IP: *.netten.pl 16.06.04, 13:27 BRAWO!!! Tak trzymać! Wreszcie coś sensownego do roboty dla Parlamentu Europejskiego i tow. Geremka! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: moonster Bułgarski poseł chce ustawy o UFO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 13:28 HMMM WEDŁUG MNIE TO JEST BZDURA, ALE DOBRY TEKST Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triarius Re: Bułgarski poseł chce ustawy o UFO IP: *.netten.pl 16.06.04, 13:30 Dość typowe dla "Gazety Wyborczej", nie? (A tak nawiasem: CO ZA KRETYŃSKA NAZWA DLA GAZETY!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal dobrze prawicie tow. triarius IP: *.bg.am.poznan.pl 16.06.04, 15:16 Nazwa historyczna - zostać musi, bo to marka. Moim zdaniem lepsza niż np. "Najwyższy czas!" czy "Nasz Dziennik" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 10 tysięcy EURO ! DONOSY NA TEL: (22) 498 1507 - CENTRUM WIESENTHAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 10:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julek Wskazówka dla naszych posłów... IP: *.if.pw.edu.pl 16.06.04, 13:30 Fantastycznie! Może nasi posłowie typu Lepper, Pęk etc. też powinni zacząć wyznawać teorię UFO. Przynajmniej człowiek mógłby spokojnie się pośmiać - teraz, jak słucha się ich wypowiedzi, to jest to, niestety, śmiech przez łzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triarius Sorry, ale to nie gazeta Leppera... IP: *.netten.pl 16.06.04, 13:35 Sorry, ale to nie gazeta Leppera drukuje te brednie dla swoich półinteligenckich czytelników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Sorry, ale to nie gazeta Leppera... IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.06.04, 14:13 > Sorry, ale to nie gazeta Leppera drukuje te brednie dla swoich > półinteligenckich czytelników. Zapewne Ty nie czytasz - tak tylko wchodzisz kontrolnie, żeby sprawdzić, czy poziom "Gazety" już sięgnął bruku, czy jeszcze sa to ostatnie dogorywania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Minka Bułgarski poseł chce ustawy o UFO IP: *.artvox.pl / *.artvox.pl 16.06.04, 13:32 no czemu nie, nawet to dobry pomysl,chociaz lud moze sie zbuntowac ze rzad nei ma juz na co wydawac kasy, na calym swiecie sa takie badania przeprowadzane i nei sadze zeby teraz nagle bulgarzy cos nowego odkryli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommi Bułgarski poseł chce ustawy o UFO IP: *.net / *.net 16.06.04, 13:39 Nad tą ustawą powinien pracować z nim Lepper. Jego wiedza o lądowaniu talibów w Klewkach będzie bardzo pomocna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: Bułgarski poseł chce ustawy o UFO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 14:21 Po rakijce nie takie rzeczy się widuje <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as31 Widzę bardziej aktualne odniesienia: GPW i p.Rywin IP: 194.181.190.* 16.06.04, 14:51 Należy rozpatrzeć mianowicie, czy GPW nie przyleciała do p.Rywina na UFO, np. z Marsa. W kontekście wyroku sądu i raportu Anity (w krainie czarów)Błochowiak wszystko wtedy w porządku: do GPW, która przyleciała na UFO, nie mogą być zastosowane kroki przewidziane kodeksem karnym! A jednak była! Wilk syty (Rokita, Ziobro,Nałęcz i inni, np.:ja) i owca (Rywin i kumple) cała...No i głosowanie "nad prawdą", które tak zniesmaczyło p.Janika inaczej, korzystniej może, by w tym świetle wyglądało. Ponieważ sprawa tego głosowania jeszcze chyba formalnie nie zakończona, więc p.marszałek Oleksy powinien aspekt ten włączyć do rozważań. Poza tym, rzeczywiście, cały problem UFO i obcych cywilizacji jest wdzięcznym obiektem obrad dla naszego Sejmu i znacznie ciekawszym, niż, np. ta ustawa zdrowotna (brrr..) Pan marszałek Oleksy powinien chyba zatem niezwłocznie wnieść sprawę na forum parlamentu, korzystając z precedensu bułgarskiego kolegi. Natomiast, wbrew opinii szanownego poprzednika, nigdy nie słyszałem, aby problemem tym zajmował się parlament europejski ani, osobiście, p.prof.Geremek (jak słyszałem, ma on inną specjalizację). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as31 Sorry,koryguję błąd tzw.oczywisty:GTW,a nie GPW! IP: 194.181.190.* 16.06.04, 15:08 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Falkon a u nas to mamy Klewki IP: *.presscd.pl / *.presscd.pl 16.06.04, 15:11 Jedni widzą UFO inni widzą Talibów lądujących w Klewkach. Dymitar Dojcinow – Andrzej Lepper dwa bratanki, i do UFO i do szklanki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mały zielony Trzeba powołać Komisję Sejmową do kontaktu zUFO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 15:39 Trzeba czym prędzej powołać komsjię parlamentarną do kontaktów z UFO oraz Gminne Ośrodki Integracji z Cywilizacjami Pozaziemskimi. Przewodnicżacym Komisji pownien być słynny UFO-log poseł Andrzej Lepper - zielony i jednocześnie biało-czerwony z dominacją odcieniu buraczkowego. W Unii Europejskiej należy wynegocjować pieniądze na budowę lądowisk dla latających talerzy. Proponuję aby budowę lądowisk nadzorował pan Szawłowski z Portów Lotniczych. Hasłem akcji powinno być "Kosmici w każdej gminie". Galaktyczny podatek integracyjny ministerstwo finansow powinno szybko prowadzić w wysokości 19% dochodów każdego obywatela. Koordynatorem koniecznie musi tutaj być pan Hausner. Trzeba szybko kupić 1100 nowych BMW dla rządu i wojewodów aby godnie prezentowali się w pierwszym spotkaniu trzeciego stopnia z kosmitami. URM musi też wymienić kompy rządowe i założyć tam kosmiczne oprogramowanie firmy PROKOM znanej z galaktycznych możliwości w tym względzie. Nowe dowody osobiste dla kosmitów produkować musi polsko-węgierskie konsorcjum słynne w tej materii. Nad wszystkim czuwać powinni byli premierzy Buzek i Miller sprawdzeni i znani z tego jak kończą, pod czujnym okiem pana dr. Jana K. z Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek Re: PEWNIE MU SIĘ ROKITA PRZYŚNIŁ IP: 213.17.142.* 16.06.04, 16:01 ......bidny chłop, ojjjjjj bidny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xeno Jakie badania naukowe? IP: 213.134.140.* 16.06.04, 16:46 Przecież jeśli to zwidy - to psychiatria wie jak sobie z nimi radzić. A jeśli nie - to bombę atomową znamy już od ponad 60 lat. Co tu badać?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo TOWARZYSZE PARTIA WAM UFO!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 19:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Bułgarski poseł chce ustawy o UFO IP: 62.111.199.* / *.crowley.pl 18.06.04, 18:47 Ten sie nudzi bardziej niż nasi wybrańcy!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Owies Ludzie...widzialem U.F.O IP: *.lv.lv.cox.net 18.06.04, 21:20 kilka dni temu kochalem sie z fajna dziewczyna w owsie i ona siedziala na mnie a ja lezalem plecami na ziemi w tym owsie i widze , ze UFO jest nad nami i mieni sie kolrami..ale bylo mi tak dobrze , ze postanowilem zamknac oczy...po paru minutach patrze..a tu tylko gwiazdy na niebie...i dziewczyna usmiecha sie do mnie namietnie... Czy Kwasniewski moze zrobic jakas ustawe, zeby U.F.O nie przeszkadzalo zakochanym w owsie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozmarzona Re: Ludzie...widzialem U.F.O IP: *.icpnet.pl 18.06.04, 21:53 Podoba mi sie...ja też chcę w ten owies...tylko po ustawie...nie lubię jak mnie zieloni podglądają.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yonder182 Re: Ludzie...widzialem U.F.O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 22:12 A może Dojcinow ma kłopoty z rządem? a może ze wzwodem? w każdym razie ma kłopoty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bułgar z Mozambiku Bułgarski Pościg IP: *.ols.vectranet.pl 19.06.04, 01:57 Jak kto nie widział to polecam. film nosi tytuł Bułgarski Pościg (choć jest produkcji polskiej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daro_UnlocK Re: Bułgarski poseł chce ustawy o UFO IP: *.orbnet.one.pl / *.orbnet.one.pl 19.06.04, 03:16 I właśnie tacy "ludzie" nas okradają. ;-( Odpowiedz Link Zgłoś