Dodaj do ulubionych

Romrus,wyobrazasz sobie cos takiego...

14.04.12, 22:06
co dzieje sie na polskich forach?
Tu wiecej pisza o Rosji,niz w samej Rosji .Mnie nawet szkoda Polakow,tak i nie potrafia uwolnic sie od syndromu mlodszego brata.
Obserwuj wątek
    • johnny-kalesony Re: Romrus,wyobrazasz sobie cos takiego... 14.04.12, 22:13
      Może dlatego, że więcej Rosjan zwiało do Polski niż Polaków do Rosji?

Pozdrawiam
      Keep Rockin'
      • romrus Kalesony, 14.04.12, 22:22
        johnny-kalesony napisał:
        > Może dlatego, że więcej Rosjan zwiało do Polski niż Polaków do Rosji?

Kto gdzie zwial?
        Ja zwialem z Polski do Rosji, i znam jeszcze kilku ludzi, ktorzy wybrali ten sam kierunek.
        Nie znam zadnego kto zwial do Polski i tam zostal.
        • wojciech.2345 Re: Kalesony, 14.04.12, 22:29
          Wiesz co Romrusie?
          W czasie PRL-u były przypadki prób ucieczki z Polski
          do Rosji. Żołnierze jak takiego złapali, to od razu wieźli
          go do psychiatry.

Tak to było.
        • igor_uk Re: Kalesony, 14.04.12, 22:55
          Ja rowniez zwialem z Polski (he,he).
    • mongol0kacap Re: Romrus,wyobrazasz sobie cos takiego... 14.04.12, 22:18
      A kto tu pisze - joprjocz kilku emigrjantow polskich z roznych krajow, para czoknutych emerytow nie powiem jakiej narodowosci z choroba alzheimera, jeszcze 2 klauna raczej z komsomolsko-komuchowskiej przeszloscia i nazistowska mentalnoscia dzis - napewno tez jakichs paralitykow, przekutych do lozka, bo pisza 24h 7 dn. w tydzien bez odpoczynku i przerwy i plus do tej dobrej kompanii polski banderowiec.
      • mongol0kacap Re: Romrus,wyobrazasz sobie cos takiego... 14.04.12, 22:21
        oprocz kilku mniej wiecej adekwatnych emigrantow
    • romrus Re: Romrus,wyobrazasz sobie cos takiego... 14.04.12, 22:19
      uk-igor-53 napisał:
      > co dzieje sie na polskich forach?
      > Tu wiecej pisza o Rosji,niz w samej Rosji .

Nie wyobrazam, w Rosji to nie mozliwe.

> Mnie nawet szkoda Polakow,tak i nie potrafia uwolnic sie od syndromu mlodszego brata.

Wiesz, przy tym ze prawidlowo to ujalesz, mi nie szkoda Wojtkow i Asmolow.

Bo jestem w 100% pewen tego, ze to mala, znikoma czesc Polakow.
      W kazdym badz razie, zaden z moich znajomych, ktorych mam duzo, nie jest az tak porabany. Rozny ludzi, rozny poglady, idzie pogadac, idzie podiskutowac, zawsze z szacunkiem do opinii adwersarza, mozemie sie nie zgadzac, chociaz czesciej sie zgadzame.

Tak naprawde, w zyciu nie mialem problemow zeby sie dogadac z Polakami osobiscie.
      • walter622 Re: Romrus,wyobrazasz sobie cos takiego... 14.04.12, 22:33
        romrus napisał:
        > Wiesz, przy tym ze prawidlowo to ujalesz, mi nie szkoda Wojtkow i Asmolow.

Co do polskości asscholda to bym miał pewne zastrzeżenia - to czosnek, nadający z Niemiec.
        Z wojtusiem bardziej złożona sprawa. Jedni zarabiają zbierając puszki po piwie na śmietnikach, no a wojtuś załapał się na fuchę "forumową" - ma jakieś 40 groszy od założonego wątku, 10 groszy za wpis - stąd ta jego aktywność. Pisurary mają gest.

"Bo mi Boy Zelenski tkwi w poprzek mego gardla. Jakies ruskie scierwo strzela w naszego pisarza i tlumacza.
        Czy jakis rosjanin przeprosil?" (polski_francuz)
        • romrus Re: Romrus,wyobrazasz sobie cos takiego... 14.04.12, 22:38
          walter622 napisał:
          > Co do polskości asscholda to bym miał pewne zastrzeżenia - to czosnek, nadający z Niemiec.

Zgoda, nie pasuje na Polaka.
          Czosnek czy Banderowec - to juz inna sprawa.

> Z wojtusiem bardziej złożona sprawa. Jedni zarabiają zbierając puszki po piwie na śmietnikach, no a wojtuś załapał się na fuchę "forumową" - ma jakieś 40 groszy od założonego wątku, 10 groszy za wpis - stąd ta jego aktywność. Pisurary mają gest.

Nie wiem, nie jestem pewen.
          Moze byc ideowym mocherem.

• walter622 Re: Romrus,wyobrazasz sobie cos takiego... 14.04.12, 22:53
            romrus napisał:
            > Czosnek czy Banderowec - to juz inna sprawa.

To typowy czosnek - wcześniej się udzielał na FW.

> Moze byc ideowym mocherem.

Jedno drugiemu nie przeszkadza - mohery są niesamowicie łase na szmal.
            Pisuary, z okazji "smoleńskiej rocznicy" rzuciły trochę kasiory swym internetowym bojówkarzom , czym można wytłumaczyć obecną wojtusiową niesłychaną aktywność.

"Bo mi Boy Zelenski tkwi w poprzek mego gardla. Jakies ruskie scierwo strzela w naszego pisarza i tlumacza.
            Czy jakis rosjanin przeprosil?" (polski_francuz)
            • romrus Re: Romrus,wyobrazasz sobie cos takiego... 14.04.12, 23:01
              walter622 napisał:
              > To typowy czosnek - wcześniej się udzielał na FW.

Dzienki, bedzie wiedzial.
              Jego podskoczki wobec muzulmanow to podtwierdzaja.

> Pisuary, z okazji "smoleńskiej rocznicy" rzuciły trochę kasiory swym internetowym bojówkarzom , czym można wytłumaczyć obecną wojtusiową niesłychaną aktywność

No nie wiem, moze i tak.
              Kasa w kazdym razie poszla na psy:-))
        • malkontent6 Wołodia... 15.04.12, 00:38
          walter622 napisał:

> Co do polskości asscholda to bym miał pewne zastrzeżenia - to czosnek, nadający
          > z Niemiec.

Używasz komsomolskich skrótów myślowych, które nie są nam wszystkim znane. Co to (kto to) jest "czosnek, nadający z Niemiec"?
    • tytus_staropolski Re: Romrus,wyobrazasz sobie cos takiego... 14.04.12, 22:20
      Na kazdym forum trzeba miec pod reka jakiegos idiote. Tutaj wypadlo na Rosje. Czy masz z tego powodu jakies problemy?
    • wojciech.2345 Re: Romrus,wyobrazasz sobie cos takiego... 14.04.12, 22:24
      Igorku,
      zawsze w Polsce śmialiśmy się z Was.
      Było dużo dowcipów o Was.

Teraz już ich mało.
      • asmall4 Re: Romrus,wyobrazasz sobie cos takiego... 14.04.12, 22:30
        Zniknie web_brygada na tym forum to znikną ludzie zwalczający w pospolitym ruszeniu ich mierną dezinformację.
      • romrus A my nie... 14.04.12, 22:31
        wojciech.2345 napisał:
        > Igorku,
        > zawsze w Polsce śmialiśmy się z Was.
        > Było dużo dowcipów o Was.
        > Teraz już ich mało.

...smialeszmy z was, my sie smialismy z siebie.
        Dlatego kawalow o nas pozastalo duzo:-))
        • wojciech.2345 Re: A my nie... 14.04.12, 22:34
          Co to jest szczęście?
          - Mieszkać w Związku Sowieckim.
          - A nieszczęście?
          - Mieć to szczęście.
        • igor_uk Smiac sie z siebie. 14.04.12, 22:58
          Moga tylko ludzi pewne swojej sily.
          My,Rosjanie,uwielbiamy kawaly o sobie.
          • romrus Re: Smiac sie z siebie. 14.04.12, 23:12
            igor_uk napisał:
            > Moga tylko ludzi pewne swojej sily.
            > My,Rosjanie,uwielbiamy kawaly o sobie.

Zgoda, Igor.
            Rowniez znam wielu Polakow, ktorzy potrafia smiac sie z siebie.
            Niczym sie roznia od nas, sa pewny siebie, wiesioly, nie beda sie wachac jesli trza komus dac w torbe, zadnych kompleksow, zadnego placzu i ofiarnosci. Sa GOSCI i tyle, lubie ich.
            • igor_uk Romrus. 14.04.12, 23:14
              Z Polakami lekko przesadziles,owszem bardzo wiele Polakow potrafi bardzo krytycznie patrzec na swoj Kraj,ale zeby smiac sie z siebie,raczej nie.
              • borrka Z ciebie sie wole posmiac, Igorku. 14.04.12, 23:19
                Czy kiedys odwazysz sie pojechac do Rosji ?
                Obstawiam, ze nigdy :)))))))))

Jakim tchorzem trzeba byc, by bac sie wlasnego kraju.
                • igor_uk boriska. 14.04.12, 23:25
                  Przeciez ty nie masz pjecia,czym jest smiech.Nie spotkalem jeszcze zadnego banderowca z poczuciem humora i ty nie jestes wyjatkiem.
                  • mongol0kacap Re: boriska. 14.04.12, 23:52
                    Naprawde nie spotkales sie z banderowskim poczuciem humoru? Przesadzasz. Ma u nich taki folklorowy genre. Naprawde troche (ciut-ciut) sado-mazochiczny, jak rosyjskie 'sadiuszki' szkolnikow mlodszego szkolnego wieku, lecz tu juz niczym nie pomozesz tym braciom naszym mniejszym lasnym ze schronow, jak ich nie tresuj, jak nie ucz, jezeli mozg rozmiarom z orzech, rozum do starosci jak byl, tak i pozostanie dziecinczym:
                    maximych.ax3.net/moskali.html
                  • mongol0kacap Re: boriska. 15.04.12, 00:12
                    Banderowce to cos. Bardziej tepejszym widem czlowieka, u nas w armii uwazali sie tylko Moldowanie, ktore w ogole byli jak drewniane i wyzej i nizej pasa. Banderwce byli drewnianie do pasu. Niestety, dla sluzby, z gory. Byl u mnie jeden duch (kot po polsku) w uczniach - gotowilem jego na operatora radiomarkera. Tylko ja uszedl z tego obiekta, ten mudak pierwiej potrafil w swoje dezurstwo prosrac kazionnyj magnetofon z zapisami glosow drapieznych ptak i ciut tym nie zerwal loty, a przez tydzien - u niego wprost w radiostancji na jego dezurstwie w czasie nocnych lotow zabilo pradem (380 W, naturalnie) postronna dziewice z sasiedniej wsi, ktora on tam wpuscil z jej chlopakiem, zeby im bylo gdzie potrachac sie. Odrazu jeszcze zywa byla, lecz te mudaki zaladowali ja w motocykl, uwiozli do jakiejs dalekiej wsi i tam rzucili umierac na jakims ganku. Naturalnie juz w nastepny dzien tego 'morderce dziewczyn' (jak jego potem nazywali) zlapali. I co myslisz? Nie tylko nie posadzili za wszystki takie sprawy - lecz nawet z obiektu nie zdjeli. Po prostu do konca sluzby nie powierzali jemu nic zlozniejszego niz miotla i lopata.
              • romrus Igor, 14.04.12, 23:22
                igor_uk napisał:
                > Z Polakami lekko przesadziles,owszem bardzo wiele Polakow potrafi bardzo krytycznie patrzec na swoj Kraj,ale zeby smiac sie z siebie,raczej nie.

...kazdy ma swoje wlasne doswiadczenie.
                Ja mialem szczescie - moi kumpli sa wspaniali wiesiloly ludzi i potrafia sie smiac z siebie rowniez.
                Jets nawet kierunek dowcipow "Polak potrafi".

Tyle ze Polace, jak Rosjanie rowniez, nie beda sie smiali z siebie z obcymi.
                Jesli cie uznali za swojego - dalej nie ma problemow.

• wojciech.2345 Re: Igor, 14.04.12, 23:25
                  Romrus,
                  z Rosjan zawsze śmialiśmy się.
                  To była treść wielu dowcipów.
                  Teraz polska młodzież nie mówi o Rosji.

Temat nie istnieje.
                  • igor_uk wojtus. 14.04.12, 23:27
                    Mowa idzie o czym innym.
                    Spac,staruszek,nie zapomnij o lewatywie.
                    • johnny-kalesony Re: wojtus. 15.04.12, 02:06
                      Chyba będziesz musiał zrobić sobie sam ...

Pozdrawiam
                      Keep Rockin'
                • igor_uk Re: Igor, 14.04.12, 23:26
                  Romrus,czy znasz chociaz by jeden polski kawal,w ktorym by Polak byl pokazany glupim?
    • wojciech.2345 ukochane czekistki i ukochani czekiści 14.04.12, 23:32
      Oczka mi się kleją.
      Papatki.

Dobranoc.
      • igor_uk Nie zapomni... 14.04.12, 23:33
        o lewatywie.
    • malkontent6 Masz rację. 15.04.12, 00:07
      Marsz trochę racji, Igor. Forum Świat jest dziwne. Kilka lat temu dominowały tu tematy izraelsko/żydowskie, teraz rosyjskie. Kto następny? :)
      • mongol0kacap Re: Masz rację. 15.04.12, 00:17
        Amerykanie. Kto jeszcze. Polacy uwielbiaja smiac sie nad swoimi panami, kiedy oni daleko i u nich ma inne problemy, oprocz Polski.
        • spokojnaglowa33 Re: Masz rację. 15.04.12, 00:54
          mongol0kacap napisał:
          > Amerykanie. Kto jeszcze. Polacy uwielbiaja smiac sie nad swoimi panami, kiedy o
          > ni daleko i u nich ma inne problemy, oprocz Polski.

Ano, masz rację. Amerykanie sami się proszą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka