IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 17:51
I ON MA IQ PONAD 120????? :) :) :) SKOŃCZYL HARVAD :) :) :) OOOOJ
DROGO OJCA KOSZOWAŁY JEGO STUDIA :) :) :)
Obserwuj wątek
    • elfhelm a jak machał do Steviego Wondera:)) 26.06.04, 02:20
    • galaxy2099 EUnuchy 26.06.04, 08:21
      A ty cokolwiek skonczyles? Nie pytam o kolejna pollitrowke oczywiscie!!!

Gość portalu: OLO napisał(a):

> I ON MA IQ PONAD 120????? :) :) :) SKOŃCZYL HARVAD :) :) :) OOOOJ
      > DROGO OJCA KOSZOWAŁY JEGO STUDIA :) :) :)
      • Gość: x Re: EUnuchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 04:00
        Ja skończyłem dwa kierunki - filozofię i informatykę. Teraz robię doktorat.
        Uwielbiam niemiecką filozofię, francuską literaurę, hiszpańskie galerie i
        angielskie piwo. Nie znoszę tępoty amerykańskiej klasy średniej, amerykańskich
        szczuropolaków i pana Busha. I myślenia cepem jego zwolenników.
        • volverene Re: EUnuchy 06.08.04, 05:49
          Gość portalu: x napisał(a):

> Ja skończyłem dwa kierunki - filozofię i informatykę. Teraz robię doktorat.
          > Uwielbiam niemiecką filozofię, francuską literaurę, hiszpańskie galerie i
          > angielskie piwo. Nie znoszę tępoty amerykańskiej klasy średniej, amerykańskich
          > szczuropolaków i pana Busha. I myślenia cepem jego zwolenników.

No dobrze, skonczyles. Teraz sie wypowiadasz. Ale przeciez Bush tez skonczyl i
          sie wypowiada, i jego slucha miliony wiecej. Nie ma ten facet za wiele do
          powiedzienia od siebie, a to co mowi jest zalosne. Niemniej powstaje pytanie:
          co poza wychwalaniem samego siebie masz Ty do powiedzenia? Co poza zwrotami w
          stylu szczuropolacy zapadlo w Twoja swiadomosc? Czemu tak ponizasz swoj narod?
          Kazdy narod mozna tak nazwac, bo w kazdym sa szczury-ludzie. Wiec
          szczuroamerykanie, szczuroniemcy, szczurofrancuz....
          Nie znosisz tepoty, ale co nam prezentujesz? Samo oswiadczenie ze nie znosisz
          tepoty nie jest gwarantem ze sam tepym nie jestes. Tak jak ktos zapewnia: ja
          glupi nie jestem, nie wystarcza by uznac go za madrego.
          Zatem co pragnales przekazac bliznim swoim wystapieniem? Ze robisz doktorat? No
          i co z tego? Doktorow jest na peczki. Madrych jak zwykle nie widac.
          pozdrawiam'
          Jurek
          • Gość: x Re: EUnuchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 16:09
            Szczuropolacy nie odnosi się do wszystkich Polaków. Polecam książkę E.
            Redlińskiego pod tym tytułem. Właśnie spośród szczuropolaków rekrutuje się
            większość wypowiadających się tu "polskich" sympatyków Busha.
            W zwyklej rozmowie nigdy nie wystąpiłbym w ten sposób, ale to jest jedyny
            sposób, żeby niektórzy głupcy poczuli coś w piętach.
            Zdaje mi się, że Polska ma najwięcej do zyskania za Odrą i nad Sekwaną i nie
            wolno zapomnieć, że między nami - Europejczykami i Amerykanami - jest ogromna
            przepaść mentalna. Bush nie jest karykaturą - on jest wręcz wyrafinowany jak na
            amerykańską middle class. Gdy rozmawiałem niedawno z pewnym nominalnie dobrze
            wykształconym człowiekiem w New Jersey, zapytał mnie czy to prawda, że niedawno
            mieliśmy jakąś wojnę z Niemcami. Itd.
            • Gość: tepak? Socjalista IP: 205.142.197.* 06.08.04, 23:25
              Odra i Sekwana? A idz mi stad!!!!!
        • Gość: Dytyramb Te, oświecony geniusz, a ... IP: 206.54.158.* 06.08.04, 09:24
          woltyżerkę i mniemanologię stosowaną też już do perfekcji opanowałeś ?

Przyznam Ci Honoris Causa za przechwałki, bez których ewidentnie żyć nie
          możesz. "Ja", "Uwielbiam", "Nie znoszę" - to wskazuje na Twoje kompleksy
          niedowartościowania przez otoczenie. Dowartościowujesz się zatem sam -
          pieśniami pochwalnymi ku czci własnej.

• Gość: pucybut Re: Te, oświecony geniusz, a ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 09:30
            racja , a z każdego można zrobić gupka jak się go przyłapie z gołą dupą ...
        • Gość: realOi! Re: EUnuchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 15:42
          jestem pan inzynier informatyk a jak widze priekrasna morde inteligenta busha to
          ciagle przypomina mi ze jednak pochodzimy od malp(choc wiele malp wyglada lepiej
          od tego cwieka)
          x, szczuropolaki jebutne okreslenie na pseudo-polako-amerykanow
          • Gość: Tysprowda Re: EUnuchy IP: 193.188.161.* 06.08.04, 21:36
            Szczuropolaki jebutne okreslenie na pseudo-polako-amerykansynskich, czyli
            amerykansynow.
        • Gość: Esmeralda buszyzmy IP: *.onlink.net 06.08.04, 23:57
          jestem za a nawet przeciw.A teraz ide na nieszpor. I co mi kto zrobi jak mnie
          zlapie?
      • Gość: Tysprowda Re: EUnuchy IP: 193.188.161.* 06.08.04, 11:59
        A ty cokolwiek skonczyles?

Oprocz buszologii stosowanej dla buszolomow i eunuchow, ma sie rozumiec.
    • Gość: Tysprowda Buszyzmy, ostatnia perelka idola buszolomow IP: 193.188.161.* 06.08.04, 09:37
      Szef Busha Nostra prawde mowi jak sie pomyli i nie klamie:

"Nasi wrogowie są bardzo nowocześni i pomysłowi. I my także. Nigdy nie
      przestają myśleć, w jaki sposób skrzywdzić nasz kraj i naród. Ale i my też".
    • Gość: Daisy Gdzie znalezc Buszyzmy w oryginale??? IP: *.cable.wanadoo.nl 06.08.04, 10:52
      Czy ktos zna strone na internecie gdzie moge znalezc te bzdurne wypowiedzi w
      oryginale?
      • Gość: pawo tutaj IP: *.euronet.net.pl 06.08.04, 11:43
        www.stuffucanuse.com/all_jokes/jokes%20bushisms.htm
    • Gość: WMI No i co z tego ??? IP: *.access.ch 06.08.04, 13:33
      Ale przynajmniej ma poczucie humoru i dystans do wlasnej osoby. Przed wyborami
      w 2000 roku ogladalem program Jay'a Leno z Bushem. Na sam poczatek, Bush mowi,
      ze cos tam jest flammabuble, Jay poprawia go, i mowi, ze chyba flammable, na co
      Bush, ze flammabuble, na co Jay znowu, ze moze jednak flammable. Na co Bush, no
      Jay, zobacz, i pokazuje mu jakas tabliczke z ostrzezeniem, a na tabliczce, jak
      byk stoi flammabuble.

;)
      • Gość: dangerfield@gazeta Zdrowy śmiech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 14:29
        Tak, niektórym przydałby się większy dystans do samych siebie, Bush ten dystans
        ma. Łatwo śmiać się z kogoś. Tzn. nie jest w tym nic złego, żeby pośmiać się z
        podobnych lapsusów, ale dobrze czasem też nie być tak surowo poważnym i
        nadętym, gdy śmiech skierowany jest w naszą stronę. Unikamy tego jak możemy,
        pokazujemy jak poważne mamy poważanie, jak wysokie stopnie i tak zadzieramy
        nosa, żeby czapka nam z głowy nie spadła.
        Inna sprawa, że niektórym głowa służy tylko do noszenia czapki.
        Śmiejmy się, bo to zdrowie.
        Bush to facet z jajami, który potrafi się śmiać z siebie. W końcu to nie jego
        wina, że tak wygląda.
        No to spadam....
        ze śmiechu z krzesła

pozdro
        • pawka55 Re: Busha dystans w stosunku do siebie 06.08.04, 14:42
          Szkoda ze Bush nie ma takiego dystansu do machania coltem, i nabijania kieszeni
          swoim kompanom z rzadu. Wyslij swego syna do Iraku, to zmienisz zdanie.
        • Gość: x Re: Zdrowy śmiech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 16:13
          Proszę bardzo, nie ma to jak psychologiczne mądrości, szczególnie w odniesieniu
          do najbardziej wpływowego człowieka na świecie. Tak jak ktoś napisał, ten
          dystans nie przekłada się na politykę.
      • watto Co ty wiesz , człowieku? 06.08.04, 19:04
        Gość portalu: WMI napisał(a):

> Ale przynajmniej ma poczucie humoru i dystans do wlasnej osoby.

Co ty opowiadasz, człowieku?
        Bush i dystans do siebie?
        To facet o skłonnosciach psychopatycznych z dodatkiem megalomanii. I to wg psychiatry waszyngtonskiego.
        Ostatnio wykrzykiwał na dziennikarzy "motherfuckers"...

To chyba fallusiak pisze przez proxy, bo wstydzi sie podpisać.
    • Gość: Osama Re: Buszyzmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 15:29
      ten bush to chyba najwiekszy idiota pod sloncem, choc w sumie to niewiele
      odbiega od "sredniej amerykanskiej"
    • Gość: am W większości to nie są wypowiedzi Busha IP: *.gentoo / 80.52.46.* 06.08.04, 15:37
      Taaak. Słynna rzetelność dziennikarska Gazety Wyborczej. Większość z tych
      wypowiedzi była przedtem przypisyana wiceprezydentowi z czasów G. Busha seniora.

www.xmission.com/~mwalker/DQ/quayle/qq/One.Big.File.html
      - "To nie skażenia szkodzą środowisku, lecz zatrucie powietrza i wody";
      It isn't pollution that's harming the environment. It's the impurities in our
      air and water that are doing it.
      • Gość: gość Re: W większości to nie są wypowiedzi Busha IP: 81.210.102.* 07.08.04, 07:26
        jeśli to prawda, to dziady.
        • Gość: voila Re: W większości to nie są wypowiedzi Busha IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 08.08.04, 09:27
          Autor artykułu tylko przytoczył krążącego od kilku lat po świecie maila. Fakt,
          źle zrobił, że tego nie sprawdził. Ale dziadem jest ten, kto tego maila zrobił,
          bo wprowadził ludzi w błąd, nawet dziennikarza GW
          • Gość: am Re: W większości to nie są wypowiedzi Busha IP: *.gentoo / 80.52.46.* 08.08.04, 11:53
            Mimo wszystko to nie przystoi poważnej gazecie. Zwróć uwagę, że artykuł był
            napisany nie przez 'dziennikarza na paktyce' tylko przez samego szefa działu
            zagranicznego GW. Poza tym dotyczy bądź co bądź głowy państwa. Gdyby Amerykanie
            byli tak przewrażliwieni jak Polacy, to mielibyśmy już protesty z ambasady i
            Departamentu Stanu. Autor powinien usunąć z artykułu te wypowiedzi, które już od
            lat krążą po Internecie i są przypisywane wszelkim nielubianym politykom
            (ostatnio Kerry'emu).

Zresztą autentycznych lapsusów Busha jest pod dostatkiem, jak chociażby ten
            najnowszy z przed kilku dni:
            "Our enemies are innovative and resourceful, and so are we. They never
            stop thinking about new ways to harm our country and our people, and
            neither do we."
      • Gość: voila Re: W większości to nie są wypowiedzi Busha IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 08.08.04, 09:43
        Często się zdarza tak, że różni znani politycy korzystają z fragmentów
        przemówien innych polityków. A nawet powtarzaja je w calosci! O ile dobrze
        pamietam bylo kilka takich afer w USA w ciagu kilku ostatnich lat. Poza tym
        przemowienia piszą (lub przepisują, tak jak w tym wypadku) politykom doradcy, bo
        po co polityk miałby sobie zaśmiecać tym głowę? No i potem wychodzą takie śmieci
        (tj przemówienia)
    • Gość: . :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 16:12
      dawno sie tak nie usmialem
    • watto To jest dobre 06.08.04, 19:07

"There's no cave deep enough for America, or dark enough to hide."
      Oklahoma City, Aug. 29, 2002

..z wyjątkiem Dicka Cheneya.
      • Gość: Tysprowda Re: To jest dobre IP: 193.188.161.* 06.08.04, 21:40
        Co prowda to prowda.

Cheney krzywousty siedzi w pajeczej norze w nieznanym i nie

ujawnionym miejscu.

Wicerezydent kraju wolnych, domu odwaznych, hahahahahhahhhhhhh...
    • Gość: ala oni maja busza my walęse....... IP: *.crowley.pl 06.08.04, 20:15
      ot.
    • Gość: rysio.ochucki Buszyzmy ciąg dalszy... IP: *.acn.waw.pl 06.08.04, 23:07
      Gazeta zapomniała o tych innych :)
      "Ludzie mi ufaja. Caly czas przychodza do mnie mówiac 'nie zawiedz mnie
      znowu'."
      "Na kazda strzelanine zakonczona czyjas smiercia
      przypadaja trzy strzelaniny bez ofiar. To po prostu niemozliwe do
      zaakceptowania w Ameryce. Po prostu nie do zaakceptowania. Musimy
      cos z tym zrobic"
      George Bush, mówiac o Saddamie Husajnie: "Bylem dumny, gdy Republikanie i
      Demokraci przybyli do Rose Garden,aby wspólnie oglosic jasna deklaracje - albo
      sie rozbroicie, albo my to zrobimy

"Spedzilismy mnóstwo czasu rozmawiajac o Afryce. Afryka to naród, który cierpi
      z powodu niesamowitej choroby"
      George Bush, zapytany o rozwiazanie problemu przemocy w telewizji: "Włączcie
      przycisk 'wyłącz'."

• watto Re: Buszyzmy ciąg dalszy... 07.08.04, 18:40
        A propos rozbrajania

"Nie będzie negocjacji z Saddamem, o nie" - tu usmiechnął sie jak idiota -
        "Saddam musi sie pozbyć broni... ONZ musi sie pozbyć broni..."

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=3214549&a=3214549
    • maurycy Re: Buszyzmy 08.08.04, 09:02
      "Chciałbym podziękować mojemu przyjacielowi, senatorowi Billowi Fristowi, za
      przyłączenie się dziś do nas. Robisz zajebistą robotę. Tu wgryzłeś swoje zęby,
      mam racje? To właśnie tu zacząłeś praktykować? To dobrze. Ożenił się z teksańską
      dziewczyną, chcę abyście wiedzieli. Karyn jeast z nami. Zachodni teksańska
      dziewczyna, tak jak ja.” George W. Bush, Nashville, Tenn., 27 maja, 2004
      "Mam wielki honor uścisnąć dłoń odważnego obywatela Iraku, któremu Sadam Hussain
      obciął dłoń." George W. Bush, Washington, D.C., 25 maja, 2004
      "Nie jestem zbyt wielkim analitykiem. Wiecie, nie spędzam wiele czasu na
      myśleniu o sobie, o tym dlaczego ja to robię." George W. Bush, na pokładzie Air
      Force One, 4 czerwca, 2003

"Ostatnio spotkałem się z ministrem finansów Władz Autonomii Palestyńskiej,
      byłem pod wielkim wrażeniem jego zrozumienia finansów." George W. Bush,
      Washington, D.C., 29 maja, 2003

"Często czasami, żyjemy w przetworzonym świecie, wiecie, ludzie koncentrują się
      na procesie przetwarzania a nie na rezultatach."George W. Bush, Washington,
      D.C., 29 maja, 2003

"Myslę, że wojna to niebezpieczne miejsce." George W. Bush, Washington, D.C., 7
      maja, 2003

"Ty pierdolony sukinsynie. Widziałem co napisałeś. Nie zapomnimy tego.” George
      W. Bush do pisarza i redaktora Al Hunt’a, 1988

"Słyszeliście, że Al Gore mówi, ze wynalazł Internet. Jeżeli był taki mądry to
      dlaczego wszystkie adresy stron zaczynają się na literę „W”?"
      --10-28-00 Headline News – Mimi

"Wiem, że ludzie i ryby mogą współżyć pokojowo."
      —Saginaw, Mich., 29 wrzesień, 2000

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka