Dodaj do ulubionych

Do Tomka44

IP: 195.150.115.* 05.07.04, 17:31
Mam nadzieję, że nie wyniosłeś z wątku pt. "bardzo prawdziwe stwierdzenie"
przekonania, które Dana i Ska ciągle mi imputują - a mianowicie, że jestem
antysemitą. To był prywatny zatarg - szczerze mówiąc oburzyło mnie łajanie
innych za wulgaryzmy przez Danę, która nie słynie tutaj ze szczególnego
szacunku do ludzi. Problem polega na ty, że niektorzy uczestnicy takich
"pogadanek" wciągają w nie innych, grając na nutę narodową lub etniczną.
Pozdrawiam
wqrwiony2
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek44 Re: Do Tomka44 IP: 5.5R* / 83.130.128.* 05.07.04, 17:44
      Na moje przekonania nie moze wplynac dyskusja forumowa. Musze Cie uspokoic. Nie
      uwazam Cie za antysemite, choc nie zawsze sie zgadzamy.
      Tak sie sklada, ze przypadkowo kiedys spotkalem kogos, kto w moim pojeciu mial
      nieladny stosunek do nas. Dzisiaj jest moim najlepszym przyjacielem. Czesto sie
      spieramy i to ostro. Jest proboszczem duzej parafii.
      • Gość: Wqrwiony2 Dzięki - ulżyło mi - to jak ze znakami IP: 195.150.115.* 05.07.04, 17:52
        rozpoznawczymi w przyszłym roku na koncercie?
        • Gość: Tomek44 Re: Dzięki - ulżyło mi - to jak ze znakami IP: 5.5R* / 83.130.128.* 05.07.04, 17:59
          Nic sie nie zmienilo. W kwietniu proba.
          • Gość: Wqrwiony2 Umowa stoi - Humbal kiedyś obiecał pomóc. IP: 195.150.115.* 05.07.04, 18:01
            Odgrażał się, że przyjdzie przebrany za Lenina...
            Pozdrawiam
            wqrwiony2
            • Gość: Tomek44 Re: Umowa stoi - Humbal kiedyś obiecał pomóc. IP: 5.5R* / 83.130.128.* 05.07.04, 18:51
              No to do przyszlego roku.
              Apropos tego co napisalem o moim przyjacielu. Nie wiedzialem jaki wykonuje
              zawod. Rozmawialismy dlugie wieczory i delikatnie mowiac w....l mnie swoimi
              pogladami. Ja jednak nie widze w czlowieku od razu wroga, wiec nasze spotkania
              odbywaly sie regularnie. To byly spotkania poczatkowo na bazie oficjalnej.
              On mnie uswiadamial i ja jego. Czasami dosc ostro. To, ze mnie ktos nie lubi
              nie musi byc od razu antysemita, ale on mial tez swoisty poglad na sprawy
              izraelskie.
              Kiedy juz zaprzyjaznilismy sie, przyjechal na pielgrzymke. Po powrocie stal sie
              innym czlowiekiem.
              Nie znaczy to, ze mamy to samo zdanie, ale zrozumial to, co tak trudno bylo mi
              wytlumaczyc. To trzeba zobaczyc. Trzeba zobaczyc jak pieknie wyglada Izrael z
              tzw terenow okupowanych. Jak na patelni. Jak pieknie do nas z tych terenow
              strzelali i jak wazne dzisiaj to miejsca strategiczne.
              Spieralismy sie na tematy religii, ale on z racji profesji byl lepszy, choc
              przyznal, ze mam wieksza wiedze od wszystkich jego dewotek, ktore wierza
              jedynie w ksiedza, bo Biblii nie czytaja.
              To samo niestety dotyczy tych biednych muzulmanow, ktorzy czesto nie potrafia
              czytac. Sa fanatykami, ktorzy nie znaja Koranu i dlatego tak latwo ulegaja
              fundamenalistycznym przywodcom.
              To wszystko mozna zrozumiec widzac to i dotykajac.
              Dlatego ja nie osadzam ludzi. Dana ma tutaj tak wiele stresow i tak jak ja
              kocha swoj kraj, ze walczy z kazdym, kto w jej oczach atakuje nas. Prawda jest,
              ze kiedy wchodzila na forum ( ja zreszta tez) chciala przekazac cos o nas.
              Dziennikarze bardzo czesto tendencyjnie przeksztalcaja fakty. Niestety zaroilo
              sie na forum roznych guciow i AD i innych typow. Ona poczatkowo podala
              oficjalnie swojego maila. Kazdy mogl do niej napisac. Ja rowniez. To dusza
              czlowiek. I co dostala w tych mailach? Bluzgi.
              Nie sadz czlowieka tylko z forum. Ja nawet takiego gucia nie osadzam, bo mysle,
              ze cos go gryzie.
              Nie zgodzi sie ze mna wiekszosc forumowiczow, ale tu jest demokracja i moge
              napisac co chce. Najwyzej wyladuje na oslej lawce.
              Nie bede ganic swoich, bo wiem co czuja i jak tutaj zyja. Dlatego mozna mnie
              krytykowac, ze sie solidaryzuje ze swoimi, ale to prawda. My jestesmy solidarni
              i dlatego trudno z nami wygrac. Inaczej juz bysmy nie istnieli.
              Kiedy w Izraelu czlowiek siedzi na lawce ze spuszczona glowa, co chwile ktos do
              niego podchodzi, aby sprawdzic czy nie potrzebuje pomocy, ale w Polsce i nie
              tylko, mozna lezec martwym i nikt nie podejdzie.
              Dlatego nigdy nie skrytykuje Fredziow i Dane i innych. Niech pisza. Kazdy
              odpowiada za siebie.
              Moze i uwazaja Cie za antysemite. Ja nie.
              A poza tym, czy to jest wazne za kogo uwaza Cie jakis anonimowy internauta?
              Nawet nie wiesz czy jest kobieta czy mezczyzna.
              Wazne za kogo Ty sie uwazasz. Mnie zwisa czy ktos mnie lubi czy nie na forum,
              bo i tak nie wiem z kim mam przyjemnosc. Czasami zastanawiam sie po co w to
              wchodze, ale to jest taki swoisty narkotyk. Jak juz zaczales, to trudno
              przestac.
              Serdecznie pozdrawiam
              • Gość: rachelka Re: Umowa stoi - Humbal kiedyś obiecał pomóc. IP: *.twcny.rr.com 05.07.04, 19:25
                wiesz tomku tak to ladnie przekazales w swoim poscie,ale wierz mi,ze prawda
                wyglada troche inaczej dla kogos,kto nie jest z "waszego kregu".to prawda,ze
                trzymacie sie razem,ale rowniez jestescie dosyc okrutni dla tych,ktorzy was
                krytykuja.ja jestem na tym forum od niedawna,troche sobie zartowalam z
                fredka,jarka i nawet probowalam dyskutowac z dana,ale rozmowy zwykle eskalowaly
                tak, ze konczyly sie na ordynarnych bluzgach spod latarni.ja staram sie nie
                uzywac profanacji i wulgaryzmow,bo nie uwazam je za przekonywujace w
                argumentach, a raczej swiadczace o niskim poziomie przeciwnika.poza tym to nie
                moj styl.niestety za stanie po "drugiej stronie" w sprawach izraela na tym forum
                powoduje niczym nie sprowokowany akt agresji ze strony pro-zydowskich
                forumowiczow,co daje wiele do myslenia.jezyk i slowa uzywane dla codziennego
                ponizania polski i polakow rowniez sa niebagatelne.z tego co piszesz wynika,ze
                nie wszyscy sa tacy wulgarni i napastliwi,ale obie strony ich maja.ja w swym
                zyciu spotkalam wielu przemilych zydow z ktorymi jestem bardzo
                zaprzyjazniona,ale na arenie miedzynarodowej izrael i jego polity spotykaja sie
                ze sluszna, w moim mniemaniu krytyka, a to nie powinno wyzwalac az takich
                nienawisci tutaj na tym forum.pozdr
                • Gość: Tomek44 Re: Umowa stoi - Humbal kiedyś obiecał pomóc. IP: 5.5R* / 83.130.128.* 05.07.04, 20:04
                  A wiesz, ze na calym swiecie kiedy rozmawiaja dwie przeciwne strony polityczne,
                  to dochodzi do burzliwych atakow?
                  U nas lewica z prawica, w Polsce...o ho,ho, bylem swiadkiem jak Polak z
                  Polakiem dyskutuje jezeli ten sie nie zgadza. Mysle, ze nie ma takiego kraju,
                  gdzie sie przeciwnicy glaszcza po glowkach. Wiec, jezeli wypowiadasz przeciwne
                  poglady i to na dodatek dotyczace kwestii tak bolesnej jak terror i
                  bezpieczenstwo naszego kraju i masz odmienne zdanie w kwestii palestynsko-
                  izraelskiej, to nie dziw sie wybuchom.
                  Ja osobiscie nie lubie, kiedy obraza sie mnie i wyzywa jako Zyda i wyciaga sie
                  moich pra, pra i cytuje listy mordercow ietc. W sprawach polityki, jestem
                  poblazliwy i nawet niekiedy taki sam jak moj przeciwnik forumowy.
                  • Gość: rachelka Re: Umowa stoi - Humbal kiedyś obiecał pomóc. IP: *.twcny.rr.com 05.07.04, 20:39
                    no wiesz co innego jest przekonywac drugiego o slusznosci swojej sprawy uzywajac
                    logicznych argumentow, a co innego jest zejsc do poziomu najnizszego i lzyc
                    uzywajac wulgaryzmow i profanacji.na swiecie ludzie maja rozne zdania i
                    goraczkowo staraja sie kazdego przekonac o slusznosci swych racji,ale tu chodzi
                    o cos wiecej.ja tez jestem dumna ze swego pochodzenia jak ty,jestem rowniez
                    dumna ,ze polacy pomagali roznym narodow na przestrzeni wiekow,nie tylko sobie i
                    to mozna powiedziec bezinteresownie. i rowniez tak jak ty bede bronila swego
                    narodu przed profanacja naszej historii i niesprawiedliwimi personalnymi
                    napadami roznych osob na tym forum na polske i jej mieszkancow.w przeciwienstwie
                    do wielu twoich rodakow nie wyzywam was od najgorszych tylko poprostu staram sie
                    albo tych najbardziej wulgarnych lekcewazyc a zreszta polemizowac.co do obelg
                    rzucanych pod moim adresem to nie bede ich tu wyliczac ale sa one rownie liczne
                    i bardziej wulgarne od tych ktore ty cytujesz.szanuje u ludzi osobista kulture i
                    chec wymiany zdania, nie obleg.
                    • Gość: Tomek44 Re: Umowa stoi - Humbal kiedyś obiecał pomóc. IP: 5.5R* / 83.130.128.* 05.07.04, 20:59
                      Moja droga, w polityce nie ma sentymentow. W parlamentach ludzie sie
                      nieparlamentarnie wala po mordzie i to na oczach milionow telewidzow. Nawet
                      tacy dobrze ulozeni Anglicy. A co dopiero kiedy sie jest wirtualnym
                      przeciwnikiem. Co innego polityka, a co innego porownywanie mnie do kostki
                      mydla, czy wysylanie do gazu.
                      Fredzie sie nabijaja i mozna sie z nich smiac, albo wkurzac, ale on i Dana i
                      inni nikogo nie wysylaja do komor jak to robia ich wspaniali przeciwnicy.
                      Ja tez nie lubie kiedy ktos zabiera glos na temat naszej polityki i Szarona, a
                      nie wie co to jest zycie w terrorze. Pomimo to nie znajdziesz u mnie postow
                      antyarabskich. A u naszych przeciwnikow pelno jest postow antyzydowskich i
                      antyizraelskich.
                      Kazdy sie broni jak umie. Gdybys miala dziecko w wojsku i nie wiedziala, czy
                      bedziesz obchodzic jego urodziny, czy pogrzeb to moze zrozumialabys Dane i
                      innych Izraelczykow. Nigdy rodzic zolnierza czy zolnierki nie wie kiedy ich
                      dziecko wroci i czy wroci. Dlatego trudno jest zrozumiec zwyklemu polskiemu
                      zjadaczowi chleba co to jest prawdziwa wojenka i prawdziwa obrona ojczyzny.
                      Nie widzialas tej dziczy z trupami na deskach i resztkami cial, ktore wyrywaja
                      swoim bliskim, aby latac z nimi w ekstazie po ulicach. To trzeba zobaczyc, a
                      wtedy zrozumiesz dlaczego jestesmy tacy wrazliwi i solidarni.
                      • Gość: rachelka Re: Umowa stoi - Humbal kiedyś obiecał pomóc. IP: *.twcny.rr.com 05.07.04, 21:23
                        zgadzam sie z toba,ze w polityce nie ma sentymentow i czesto walka jest na
                        przyslowiowe noze,ale to dotyczy dwoch stron.ciebie wyzywja od kawalka
                        mydla,mnie od wycieraczki arabskiej,oba sformulowania sa rowno obrazliwe.ty
                        zyjesz w innym kawalku swiata i masz swoje obrazy przed oczami ale nic ne wiesz
                        o mim kawalku swiata i co ja przeszlam lub widzialam.co do polski i jej
                        mieszkancow to nie zapomnij prosze,ze choc wielu twoich ja plugawi to takze
                        wielu zydow spowrotem osiada sie w niej,kupujac mieszkania,posylajac dzieci na
                        studia,czy inwestujac w polsce swe pieniadze.nie zapomnij rowniez,ze jeszcze
                        zyja ludzie,ktrorzy zydom pomagali i sami narazali swe zycie,jak rowniez zyja
                        rodziny polakow,ktorych czlonkowie zycie swe stracili bo wam pomagali.nie musisz
                        mi wytykac z czym sie boryka dana lub fredek,bo to ich problem, wielu zydow w
                        izraelu nie zgadza sie z polityka szarona i oni tez istnieja.w koncu nie kto
                        inny tylko wasz zlikwidowal Rabina,wiec i uwas sa rozne frakcje.nie mozna miec
                        slepego przymierza bo jest sie zydem lub slepej nienawisci do wszystkich polakow
                        bo to jest chore.dlatego nie nalezy lzyc od najgorszych ani ciebie ani mnie
                        tylko dlatego,ze mamy odmienne poglady polityczne bo to jest bardzo slaby argument.
                      • Gość: Wqrwiony2 A my wysyłaliśmy kogoś do komór? bzdury opowiadasz IP: 195.150.115.* 06.07.04, 05:41
                        • Gość: roman NIEPOJETA NIENAWISC DO POLAKOW I MILOSC DO NIEMCOW IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.07.04, 05:10
              • Gość: Wqrwiony2 Re: Umowa stoi - Humbal kiedyś obiecał pomóc. IP: 195.150.115.* 05.07.04, 19:28
                Mylisz się co do forum, Tomku. Anonimowość tutaj nie jest de facto anonimowością
                - choćby z uwagi na narkotyczny charakter jego "mrocznego powabu" i fakt, jak
                wiele czasu spędzamy tutaj na rozmowach (i kłótniach). Dlatego, jak każda istota
                społeczna, zawieramy znajomości i zyskujemy sobie wrogów. Nie jest mi obojętne,
                co myślą o mnie inni, choć są tacy, których opinie interesują mnie tyle, co
                zeszłoroczny śnieg. Jeśli więc Dana i parę innych osób, w szczególny sposób
                darzący uczuciami innych ludzi, zarzuca mi, że jestem antysemitą, oburza mnie to
                (pomijam już różnice w typologicznym podejściu do tego terminu). Za tobą stoją
                inne doświadczenia dziejowe, nie mnie więc osądzać twojego stosunku do
                wyrokowania na temat innych - tym bardziej, że wszystkie trzy wielkie religie
                monoteistyczne dość podobnie podchodzą do kwestii sądu. Jednak ja także czuję
                się związany z tym krajem i jego mieszkańcami - z pełną świadomością całego
                bagażu wad oraz zalet, jakie to za sobą pociąga - i nie zaakceptuję
                antypolskiech wypowiedzi Fredzia i paru innych osób. Pamiętasz zapewne, jak
                pojawiłem się czynnie na forum w ubiegłym roku - urządziłem wtedy małą
                prowokację, aby unaocznić paru osobom, jak to może zaboleć drugą stronę. Porażka
                - ci, którzy byli świadomi, takimi pozostali; ci zaś, którzy okopali się już,
                nie opuścili swoich okopów i spokojnie "wrastali w faszynę".
                Natomiast zauważyłem, że hasła: "antysemita", "lewak", "nazista" czy "Żyd" stały
                się podstawą definiowania stosunku jednych uczestników forum do pozostałych -
                pełnią rolę swoistych "złotych kluczy" - jednak, w przeciwieństwie do
                wielokrotnie tu przeze mnie cytowanego przysłowia(A goldener schlisl efent ale
                tirn), służą raczej do definitywnego ich zamykania.
                Okazuje się, że mi - gojowi - nie wolno nawet wypowiadać się na temat muzyki
                żydowskiej, natychmiast bowiem odezwie się "pan.scan" gromowładny a zawtóruje mu
                "Oozie". A zatem się wqrwiam, a w odpowiedzi pada "goldener schisl"...
                A na opinii tych ludzi na forum, których lubię i cenię, zależy mi - szczerze
                mówiąc nie do końca wierzę, że tobie nie...
                Pozdrawiam
                Wqrwiony2
                • Gość: Wqrwiony2 Sorry - błąd w pisowni: "Humbak" IP: 195.150.115.* 05.07.04, 19:44
                • Gość: Tomek44 Re: Umowa stoi - Humbal kiedyś obiecał pomóc. IP: 5.5R* / 83.130.128.* 05.07.04, 19:52
                  Na opini gucia mi n.p. nie zalezy, a nawet gdyby ktoregos dnia napisal, ze
                  mnie lubi, to usmiechnalbym sie. Mam do niego nie wiedzac czemu podejscie
                  poblazliwo-macierzynskie. To dla mnie taka biedna istota. Mozliwe, ze ma jakis
                  ukryty powod do nienawisci.
                  Czy zalezy mi na tym, aby ktos kogo cenie na forum mnie lubil? Chyba tak, choc
                  jezeli jest inaczej, to tez swiat sie nie zawali. W koncu to tylko znajomosc
                  wirtualna.
                  Na szczescie mam bardzo duzo pracy przy komputerze i moge, ale nie musze
                  zagladac na forum. Kiedys, rok przed 11.09. przypadkowo zajrzalem na forum i
                  zobaczylem niezliczone watki na temat Zydow. Okropne. To bylo na FA. Bylo to w
                  czasie burzenia posagow Buddy w Afganistanie. Napisalem, aby sie zajeli tym
                  tematem i ze czuje iz jeszcze o Afganistanie swiat uslyszy. Mozesz to
                  sprawdzic. To bylo w maju, a mialem nik Autor.Bez logowania. Autorow potem
                  zauwazylem wielu, wiec zmienilem na Tomek. Nikt nie zareagowal.
                  Po jakims czasie kiedy bylem w Polsce uslyszalem w telewizji dyskusje na temat
                  forum GW. Po powrocie do Izraela zajrzalem i to byl poczatek.
                  Dzisiaj juz tylko wchodze od czasu do czasu. Poczatkowo mozna bylo wybrac
                  ciekawe dyskusje posrod antysemickich wyglupow. Nawet sobie drukowalem co
                  ciekawsze watki. Ludzie podawali linki i mozna bylo cos z tego wyniesc. Dzisiaj
                  to juz tylko pyskowka. Szkoda. Dlatego nie zawsze wchodze, choc czesto
                  otwieram. Tak z ciekawosci. To naprawde taki swoisty narkotyk. Nieszkodliwy.
                  Pozdrawiam
                • pan.scan Pozwolę sobie jednorazowo zabrac głos, 05.07.04, 21:00
                  wywołany do tablicy.

Na twoje jeremiady o marnościach FKŻ jak niżej – odpowiedziałem poniżej.
                  Obrażasz się za moja reprymendę udzieloną malkontentowi i dyletantowi. Teraz
                  wiem, że jesteś z tych którzy lubią by o nich mówić tylko dobrze – więc nie
                  będę się do ciebie odzywał, by nie przyprawiać cię o niepotrzebne stresy.
                  Oczywiście, gdybyś nie napisał tak ex-cathedra moja odpowiedź byłaby inna. Bo
                  nie przepadam za egotycznymi bufonami.
                  Miłego wieczoru.
                  ------------------

Witam!
                  Ilu forumowiczów mam dzisiaj szansę spotkać na koncercie "Shalom"?
                  Antypolskiej zgrai z zagranicy nie pytam, bo i tak Kazimierz "za bardzo im
                  Polską śmierdzi". .......

Danuś - nie węsz w tym żadnej nowej pułapki na siebie - najlepiej w ogóle
                  tutaj nie węsz...

W sumie nie było warto: koncert zdominował
                  średniej jakości węgierski zespół "Muzikos" (nie rozumiem, co czardasz ma
                  wspólnego z kulturą żydowską........

A jeszcze przed koncertem zapowiadano rewelację
                  Ale czego można się spodziewać, jeśli połowę imprezy obsługuje ten sam zespół,
                  grający raz muzykę mołdawską, innym zaś razem węgierską. Solistka zespołu
                  "Muzikas" Marta (nazwiska nie pamiętam - ciężko zapamiętać węgierskie) też nie
                  odznaczała się specjalnie rewelacyjnymi warunkami głosowymi.
                  Mam nadzieję, że w przyszłym roku nie organizatorzy nie powtórzą tego samego
                  błędu.
                  ------------
                  Bo ci, którzy się znają wiedzą, że Muzikas z Martą Sebestyen jest autentyczną
                  kapelą ludową grającą etniczną muzykę od 86 roku, znaną i uznaną w świecie. W
                  Polsce też.

A zaczęli wczorajszy koncert koncert kawałkami z płyty "Lost Jewish Music from
                  Transylvania". Tam głównie były żydowskie sztetł.

Graja i cygańską, bo na prowincji wegierskiej muzyka żydowska i cygańska zawsze
                  przeplatały, szczególnie w Transylwanii, graniczącej z Mołdawią.
                  W Mołdawii (dawnej ) muzyki żydowskiej też dużo, dziś kultywowana jest w
                  Rumunii, na równi z cygańską. Kiedyś to były wszystko Węgry. Przeciętny
                  człowiek to wie.

Niemniej to prawda, sądząc po niesmaku lekkim i niewiedzy to Festiwal Kultury
                  Zydowskiej do gawiedzi nie jest adresowany..

Gość portalu: Wqrwiony2 napisał(a):
                  Okazuje się, że mi - gojowi - nie wolno nawet wypowiadać się na temat muzyki
                  żydowskiej, natychmiast bowiem odezwie się "pan.scan" gromowładny a zawtóruje mu
                  "Oozie". A zatem się wqrwiam, a w odpowiedzi pada "goldener schisl"...
                  • Gość: Tomek44 Re: Pozwolę sobie jednorazowo zabrac głos, IP: 5.5R* / 83.130.128.* 05.07.04, 21:14
                    Choc to nie do mnie, to tez zabiore glos jednorazowo.
                    Lubie pana panie scan i mysle, ze warto byloby skonczyc te sprzeczki
                    festiwalowe.
                    Szkoda klocic sie na tematy kulturalne. To jak terror na olimpiadzie. Jakos mi
                    nie pasuje.
                    Bardzo zaluje, ze nie bylem w Krakowie na festiwalu i nie moge wypowiadac sie
                    co do poziomu.
                    Wole jednak klotnie polityczne.
                    Juz mam te linki. Dziekuje i mam nadzieje, ze w przyszlym roku bede goscil na
                    festiwalu. Moze zrobimy jakies forumowe pojednanie i wspolnie zaspiewamy.
                    Postaram sie, aby moje tajne sluzby sprowadzily na to spotkanie Dane i innych.
                    Serdecznie pozdrawiam i spokojnej nocy.
                    • pan.scan Kilka kwestii 05.07.04, 21:35
                      1. pan.scan to nick wymuszony. Zawsze byłem scan, ale jakiś dowcipniś zalogował
                      się na moje konto i robił na mój szczot różne świństwa forumowiczom. "Pana"
                      dodałem, gdyż mój przesympatyczny antysemita z FA niejaki Euromir (Pan) zwykł
                      tak tytułować swych rozmówców. Więc "scan"

2. jeśli serwer muzyczny zadziałał, to mam do wysłania kilka klipów z FKŻ z
                      2002 (bo w ub. roku nie byłem) ze świetnym koncertem trzech kantorów - Benzion
                      Miller, Israel Rand i Yaacov Motzen z Chórem Kantorów Wielkiej Synagogi w
                      Jerozolimie. Ok. 500MB w real player - jeśli interesuje, daj znać.

3. dobrej nocy.

Scan
                  • Gość: Wqrwiony2 Dziecko - powtarzam, bo do ciebie nie dotarło: IP: 195.150.115.* 06.07.04, 05:50
                    to, że znasz nazwiska wykonawców i historię zespołu, nie znaczy, że znasz się na
                    muzyce. Muzyka, w przeciwieństwie do nauki historii - nie polega na datach i
                    nazwiskach, a na poczuciu smaku - w przypadku wspomnianego koncertu wierni
                    słuchacze (i to nie tylko sprzed roku) dość zgodnie twierdzili, że ich zawiódł.
                    Spróbuj utrzymać swój antypolski fanatyzm na wodzy, bo aktywnie przyczyniasz się
                    do wzrostu forumowego antysemityzmu - gratuluję skuteczności! A ja w przyszłym
                    roku - w przeciwieństwie do ciebie - znów będę na koncercie wieńczącym Festiwal
                    Kultury Żydowskiej - między inymi po to, by utwierdzić się w przekonaniu, że
                    forumowi frustraci twojego pokroju to taki sam margines społeczności żydowskiej,
                    jak dresiarze...
                    • Gość: ANka Panie Scanie:) Jak bedziesz mial watpliwosci IP: *.ifn-magdeburg.de 06.07.04, 13:27
                      co to jest smak i kultura wypowiedzi to musisz, no musisz po prostu zglosic sie
                      do ...wqrwielskiego :)))).
                      On Ci powie coz to takiego jest i jak sie objawia...
                      Pozdrowienia Panie Scanie. A w kwestiach festiwali etno to blagam przeslijcie
                      czasem jakies ciekawostki albo MP trojki. To tak gdyby znalazla sie chwilka dla
                      zajetych mam :)
                      • Gość: Wqrwiony2 Cooo? jeszcze tutaj? Marsz do kuchni! IP: 195.150.115.* 06.07.04, 13:49
                        • Gość: ANka Uprasza sie chamow o nakarmienie wielbladow IP: *.ifn-magdeburg.de 06.07.04, 13:59
                          i zgloszenie sie do kogos. Ten ktos ma w herbie prawdzic jesli ci to cos mowi.
                          Chcesz nadal rozmawiac? :)
                          Bo zdaje sie stchorzyles juz. A wiec?
                          • Gość: Wqrwiony2 I co z tą herbatką? za co ci płacę? IP: 195.150.115.* 06.07.04, 14:05
                            • pan.scan Nie stało dowcipu, co przygłupie... 06.07.04, 14:08
                              • Gość: Wqrwiony2 Nie, ciuciuś - zniżam się do poziomu rozmówców... IP: 195.150.115.* 06.07.04, 14:12
                                Buźka!
                                • pan.scan Już nie piszesz z pracy nieuczciwa gnido? 06.07.04, 14:14
                                  • Gość: Wqrwiony2 Nie, ciuciuś - ja zawsze piszę z domu - chociaż, IP: 195.150.115.* 06.07.04, 14:17
                                    biorąc pod uwagę charakter pracy, często pracuję w domu.
                                    Pa!
                                    • pan.scan Ty naprawde, ćwoku prostego pytania nie rozumiesz 06.07.04, 14:18
                                      • Gość: Wqrwiony2 To je najpierw zadaj, ciuciuś... IP: 195.150.115.* 06.07.04, 14:20
                                        • pan.scan Czy nie aby chłopca ci trza? Nudzisz się! 06.07.04, 14:21
                                          Czy nie aby chłopca ci trza? Nudzisz się!
                                          • Gość: wqrwiony2 Ooo! Jaka śmiała propozycja... ale nie skorzystam IP: 195.150.115.* 06.07.04, 14:24
                                            zdecydowanie wolę kobiety - poszukaj innego chętnego...
                                            • pan.scan Idź się załapać na świeczkę, cioto 06.07.04, 14:25
                                              • Gość: Wqrwiony2 Ciuciuś - fakt, ze ci dałem kosza nie upoważnia IP: 195.150.115.* 06.07.04, 14:27
                                                do takich epitetów - aż tak cię "pali"?
                              • Gość: ANka Nie trzeba :) ale klaniam sie i tak slicznie :) IP: *.ifn-magdeburg.de 06.07.04, 14:13
                                ostatecznie sa tacy co to od wielu pokolen z koczownicza czescia Azji sie
                                zmagaja. Czas przyszedl na te mniejsza i polnocna Afryke- czemu nie?! :)
                                Gorzej jak koczownicza czesc Azji zbiegnie. Trzeba wowczas za nia z ta siatka na
                                motyle latac co to niby sloniami sa :)
                                Musze troche uspokoic rece wiec raz jeszcze uklony przesylam i milego dnia zycze.
                                • Gość: Wqrwiony2 Cześć, nazistko: "koczownicza Azja" - uwielbiam IP: 195.150.115.* 06.07.04, 14:15
                                  twój szacunek w stosunku do ludzi, dzięki którym ongiś ty i twoja rodzina
                                  mieliście na chleb...
                                  Prosiłaś o udowodnienie twojego rasizmu - ecce demonstrandum est...
                                  • Gość: ANka NIestety nic mojego nie mozesz uwielbiac chamie IP: *.ifn-magdeburg.de 06.07.04, 14:19
                                    a moja rodzina sobie wszystko zawdziecza. I tak bylo od pokolen.
                                    Swojej pracy i swojej glowie.
                                    • Gość: Wqrwiony2 A co c twoją miłością do "azjatyckich koczowników" IP: 195.150.115.* 06.07.04, 14:21
                            • Gość: ANka tchorzostwem gardze wiec nie sil sie na wielblady IP: *.ifn-magdeburg.de 06.07.04, 14:09
                              • Gość: Wqrwiony2 Spoko - podaj imię, nazwisko i adres, to się IP: 195.150.115.* 06.07.04, 14:11
                                umówimy...
                                • Gość: ANka Po pierwsze nie na ty a po drugie nie ze mna IP: *.ifn-magdeburg.de 06.07.04, 14:14
                                  koczownicy to sprawa mojej drugiej polowy. On ma to doswiadczenie. Od pokolen.
                                  Pa.
                              • pan.scan Pani ANko, prosiłbym zostawić mi na moment tego 06.07.04, 14:14
                                typa. Mam z nim do pogadania.
                                • Gość: ANka Tak jest :) - juz mnie nie ma /pzdr. IP: *.ifn-magdeburg.de 06.07.04, 14:20
                                • Gość: wszystkojednokto Re: a poobserwować można?to było wejście smoka IP: *.chello.pl 06.07.04, 14:21
                                  • Gość: Wqrwiony2 Stary - to jescze nic. jakbyś usłyszał świst lancy IP: 195.150.115.* 06.07.04, 14:32
                                    z sykiem przecinającej powietrze koło mojej głowy. Na szczęście chybił i wypadł
                                    z siodła. Uwaga - pan.scan właśnie się gramoli, niedwuznacznie sięgając po topór.
                                    Ale będzie jatka!
                                    Pozdrawiam
                                    Wqrwiony2
                                    • Gość: ANka Jatka albo (jontka - fonetycznie) wqrwiona :) IP: *.ifn-magdeburg.de 06.07.04, 14:47
                                      i sami dzielni obserwatorzy :)..
                                      Wqrwiona jatka zas ´zada´ moich coordonnees?!
                                      Jateczko wqrwiona ja ci dalam pelne namiary na pana ktory z toba z przyjemnoscia
                                      porozmawia. Wiecej namiarow ci nie trzeba znajdziesz go szybko. Tylko on za
                                      twoim smoczym oddechem dlugo biegac z ta siatka na motyle bedzie musial. Ale nie
                                      martw sie skarbie. Wprawe to on ma :).
                                      • Gość: Wqrwiony2 Gdzie te namiary, ciuciuś? IP: 195.150.115.* 06.07.04, 14:56
                                        • Gość: ANka zwoje nie zadzialaly? IP: *.ifn-magdeburg.de 06.07.04, 14:57
                                          wroc do stadium larwalnego - moze zrozumiesz.
                                          • Gość: Wqrwiony2 Ciuciuś, nie przekładaj swoich problemów na innych IP: 195.150.115.* 06.07.04, 15:05
                                            Jak ktoś jeździ nowym "mercem", na przykład, nie ma pojęcia o kłopotach, jakich
                                            przysparza gaźnik kierowcy "malucha"...
                                            Pozdrowienia dla twoich szczątkowych zwojów!
                                            Nie martw się - i tak widać, że nie są ci potrzebne...
                                            • pan.scan I co, adrenalinka judkowi rośnie... a jego mały 06.07.04, 15:12
                                              opada... Idź sobie zrobić rosół z uciętego napletka, to przestaniesz bredzić z
                                              niedożywienia!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=7927014&a=7949766
                                              • Gość: Wqrwiony2 Tobie to można powtarzać do znudzenia - nie udaje IP: 195.150.115.* 06.07.04, 15:18
                                                ci się w pyskówkach, to oszukujesz...
                                                • pan.scan pomyliles myszke z penisem i kliknelo ci sie 06.07.04, 15:23
                                                  nie tak, obrzezana malpo!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=7927014&a=7944727
                                                  • Gość: wqrwiony2 ditto IP: 195.150.115.* 06.07.04, 15:27
                                                  • pan.scan A jednak, wachaczu cyklonu-nie podniecaj sie, bo 06.07.04, 15:31
                                                    jeszcze ci zylka peknie i zepsujesz material na stylowy abazur!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=7943837&a=7946722
                                                  • Gość: Wqrwiony2 ditto - dalej baw się w cichości ducha swego... IP: 195.150.115.* 06.07.04, 15:36
                                                  • pan.scan co robi zydowa w piecu: 06.07.04, 15:40
                                                    podnieca ogien i puszcza sie z dymem - wot taka jebliwa rasa!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=7930090&a=7946175
                                                  • gini Re: pomyliles myszke z penisem i kliknelo ci sie 06.07.04, 17:51
                                                    pan.scan napisał:

> nie tak, obrzezana malpo!
                                                    >
                                                    >
                                                    > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=7927014&a=7944727

Dobre!!!Scan dawaj wiecej takich kawalkow.
                                • Gość: Wqrwiony2 Wnosząc z poziomu twoich dotychczasowych IP: 195.150.115.* 06.07.04, 14:23
                                  wypowiedzi chyba "do poszczekania", ciuciuś...
                                  • pan.scan Bo się posrasz, apostole świętego noża! 06.07.04, 14:24
                                    • Gość: Wqrwiony2 Pyszne! zastrzegam sobie wyłączność tego epitetu! IP: 195.150.115.* 06.07.04, 14:26
                                      • pan.scan Zatwierdzone. Copyright by: 06.07.04, 14:28
                                        189] bo się posrasz, apostole świętego noża!
                                        autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 09-11-2003 19:27 *.waw.cdp.pl /
      • perry.perry Re: Do Tomka44 05.07.04, 21:27
        Tomku,
        nie wiem gdzie spedzales wakacje. Co tam paliles. Gdzie ja to moge kupic?

Gość portalu: Tomek44 napisał(a):
        > Musze Cie uspokoic. Nie uwazam Cie za antysemite

A moze lepiej nie - bo widocznie takze zakluca krytyczne myslenie!
        A moze Ty wczoraj poprostu spadles z Ksiezyca?
        • Gość: Tomek44 Re: Do Tomka44 IP: 83.130.128.* 05.07.04, 22:22
          Drogi perry.perry
          Bylem w Nabzikowie i spotkalem cudownych antysemitow. Po spotkaniu podalismy
          sobie rece i zaspiewalismy Am Israel haj, bo okazalo sie, ze antysemita jest
          Zydem.
          W Nabzikowie wszystko inaczej wyglada i gdybys tam pojechal po powrocie bylbys
          innym czlowiekiem. Kazdy goj, to Zyd, a kazdy Zyd gojem, wiec wszyscy jestesmy
          bracmi.
          Wysle Ci paczke z zabzikowym haszyszem. Sprobuj, a bedziesz kochal na wieki
          wiekow amen. A tak naprawde to skad wiesz kto jest, a kto nie. Ja to sprawdzam
          w sobie tylko znany sposob. Jestem juz w tym specjalista. Chcesz to Cie naucze.
          Pobralem dobre nauki w Zabzikowie.
          I jednego jestem pewien, ze wqrwielski nie jest. A skad wiem? Sprawdzilem.
          Pozdrawiam
          • perry.perry Re: Do Tomka44 05.07.04, 23:13
            Tomku, Tomku, Tomku,
            Czy wtracalski tez tak uwaza? Czy z daleka?
            Mi wystarczy poczytac posty wqrwielskiego zeby wiedziec ze mam do czynienia
            z zajadliwym antysemita. Nawet gdyby byl zydem, to co z tego? Chomski (Noam,
            prosze niemylic z Chamskim - bo kazdy Polak to dla mnie cham) tez jest zydem, a
            w antysemityzmie przerasta kazdego chamskiego forumowicza.
            Pozdrawiam
            Perry
            • Gość: rachelk Re: Do Tomka44 IP: *.twcny.rr.com 05.07.04, 23:36
              perry.perry napisał:

> Tomku, Tomku, Tomku,
              > Czy wtracalski tez tak uwaza? Czy z daleka?
              > Mi wystarczy poczytac posty wqrwielskiego zeby wiedziec ze mam do czynienia
              > z zajadliwym antysemita. Nawet gdyby byl zydem, to co z tego? Chomski (Noam,
              > prosze niemylic z Chamskim - bo kazdy Polak to dla mnie cham) tez jest zydem, a
              >
              > w antysemityzmie przerasta kazdego chamskiego forumowicza.
              > Pozdrawiam
              > Perry
              perry jak ja powiem na twoje dictum iz kazdy polak to cham, ze kazdy zyd to cham
              to bede uwazana za antysemitke a tobie przejdzie lzenie polakow niepostrzenie?
              hm czy niektorzy sa lepsi i wyzsi ranga od innych? cos mi to przypomina "Animal
              Farm"
            • Gość: Wqrwiony2 Biorąc pod uwagę twoje zjadliwie antypolskie IP: 195.150.115.* 06.07.04, 05:44
              wyskoki, dziwi mnie, że masz czelność zabieerać głos w dyskusji na temat: "anty-"
      • Gość: babariba może ma nadzieję, że parafianinem... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 05.07.04, 23:05
        ...zostaniesz??? :)))
        Gość portalu: Tomek44 napisał(a):
        Na moje przekonania nie moze wplynac dyskusja forumowa. Musze Cie uspokoic. Nie
        uwazam Cie za antysemite, choc nie zawsze sie zgadzamy.
        Tak sie sklada, ze przypadkowo kiedys spotkalem kogos, kto w moim pojeciu mial
        nieladny stosunek do nas. Dzisiaj jest moim najlepszym przyjacielem. Czesto sie
        spieramy i to ostro. Jest proboszczem duzej parafii.
    • fredzio54 Re: Do Tomka44 06.07.04, 06:46
      Dobyr Polako to patriota i antysemita innego nie znami
      • Gość: dana33 Re: Do Tomka44 IP: *.bb.netvision.net.il 06.07.04, 08:00
        tomeczku, serce moje.... mysle, ze najwyzszy czas pojsc do optometrysty i
        zmienic okulary. wyraznie widac, ze twoje sa za slabe i masz juz lekko zamglone
        pole wiedzenia. milego dnia.
      • Gość: babariba Dobyr Polako to patriota i antysemita i kradziej IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 06.07.04, 08:16
        kordeł
        • Gość: ANka Jak wqrwielski to dobry polak to nalezy do tego IP: *.ifn-magdeburg.de 06.07.04, 13:30
          dolaczyc z cala pewnoscia tchorz i prostak :)
          Pozdrowienia dla wsi i koni sokolskich. Tych co jak czolgi:)
          • Gość: Wqrwiony2 Cześć, drobnomieszczańska florciu! jak już zdjęłaś IP: 195.150.115.* 06.07.04, 13:38
            papiloty, to skocz i przynieś mi papcie - w ten sposób twoja samorealizacja
            stanie się pełniejsza...
        • fredzio54 Re: Dobyr Polako to patriota i antysemita i kradz 06.07.04, 13:46
          Gość portalu: babariba napisał(a):

> kordeł
          niechca mam z Kibucu Tirat Zvi lepsze i koszerna :))))
          • Gość: ANka Ale bialonozka by Ci sie podobala, IP: *.ifn-magdeburg.de 06.07.04, 13:56
            albo chmiel zczochrany...
            No mam jeszcze dzis ciezki dzien.
            Jak bedziesz stymulowal Fredziu to pamietaj ze mozna i z tej drugiej strony.
            A z tymi koczownikami to swieta racja. Tylko mur. Chinczycy to juz wiedzieli.
            Inaczej- ty zbudujesz dom, zrobisz rzezbione okiennice i poleczki a oni Ci
            jeszcze z tego w domu ognisko rozpala i beda na parkiecie kebaba piec.
            Szkoda energii. Lepiej ja spozytkowac dla wlasnych dzieci i slonca dla nich,
            ktorego to mamy coraz mniej. A ja bez slonca zyc nie umiem.
            • Gość: Tomek44 Re: Ale bialonozka by Ci sie podobala, IP: 5.5R* / 213.8.97.* 06.07.04, 14:19
              Czesc ANka, usmiechnij sie. U nas dzisiaj chlodno, bo tylko 32 stopnie, 96%
              wilgotnosc i duuuuzo slonca.
              Nie przejmuj sie kiedy Cie gania. Jak widzisz ja ostatnio obrywam z kilku stron.
              Grunt, to pozostac soba. Ja i tak ich wszystkich lubie, a Fredzie (wszystkie
              numery)to fajne chlopaki i ten z dwojka co sie denerwuje tez.
              Moja zona dzisiaj upiekla pyszne ciasto z zielonych sliwek z dodatkiem rodzynek
              moczonych w spirytusie.
              Juz mi slinka cieknie.
              Co do muru to masz wiecej niz racje. Od czasu kiedy go postawili moge spokojnie
              wieczorem jesc kolacje i patrzec w tv, a wolne dni jade sobie wzdluz muru na
              wycieczke i nie czuje sie jak wystawiony na odstrzal.
              Pozdrawiam
              • mirmilek Milych wycieczek zycze... 06.07.04, 14:28
                >Nie zapomnę zdjęcia, które kiedyś zobaczyłem w Warszawie: karuzela, na niej
                dzieci, a w tle za murem płonące getto, rok 1943...

>a wolne dni jade sobie wzdluz muru na
                > wycieczke i nie czuje sie jak wystawiony na odstrzal.

izrael, rok 2004. historia lubi sie powtarzac, niestety :(
                • Gość: ANka O jak milo i kolejny koczownik :) IP: *.ifn-magdeburg.de 06.07.04, 14:54
                  ktory to murow nie lubi. NO coz skarbie mury to dobry wynalazek. Od pokolen
                  budowano je po to by chronic rodzine i dom przed taka subtelna ciekawoscia ze
                  strony sympatycznych i niewscibskich gentlemenow.
                  Ty zapewne masz pelne zaufanie do swoich przyjaciol od scinania glow i zapewne
                  nie masz dzieci tudziez z przyjemnoscia zrobisz z nich aniolki. Ale nie wszyscy
                  tak maja.
                  Jakbys zapomnial osle to mury w Gettcie nie byly dla ochrony ludnosci ktora
                  zamknieto wewnatrz, ba nie byly nawet dla ochrony tych na zewnatrz.
                  Byly dla ochrony tych, ktorzy w istocie byli koczownikami, a zawladneli spora
                  czescia terenu. Ale jak widzisz i na nich przyszla kryska. Wiec uwazaj Mirmilku.
                  Twoi wierni przyjaciele zmieniaja zdanie- tak mowi wszystkoktos a on twoj no to
                  sluchaj go. Bo jak zmienia zdanie to i tobie moga przez pomylke makowke stracic.
                  I co wtedy?
                  • mirmilek znow za mna lazisz nieslowna anuszko? 06.07.04, 15:04
                    nieladnie lamac przysiegi i przyrzeczenia, nieladnie. powinnas sie wstydzic.
                    • Gość: ANka ty jestes pan Scan ? O! Nie wiedzialam IP: *.ifn-magdeburg.de 06.07.04, 15:08
                      obstajesz przy tej tezie?
                      A moze pojawiles sie tu pod wypowiedzia Tomka do mnie tak przez przypadek?

Uwazaj na slowa grubasie. I wracaj do pchlego cyrku swojego podopiecznego. On
                      juz tam wsparcia potrzebuje. NIe ma jak sie przygotowac do wystepow. I boi sie
                      biedaczyna.
                      • mirmilek anuszka klamczucha nie dotrzymuje slowa 06.07.04, 15:12
                        solennie obiecywala, ze juz sie wiecej do mnie nie odezwie, ze to ostatni post
                        etc. itp. itd.

no coz, niektorzy wiedza co to znaczy byc slownym, a inni nie.

Po co klamalas, anuszko?
                        • Gość: ANka Buahaha, IP: *.ifn-magdeburg.de 06.07.04, 15:21
                          ja nie wiedzialam ze rozmawiajac z Tomkiem zaczne rozmawiac z Pchelka Mirmilkiem
                          i w jednej osobie Goldbaumikiem :) Chyba ze juz prawa autorskie sobie
                          przekazujecie (po ojcowsku czy partnersku - he?)
                          Kretaczu tobie wszyscy cos obiecuja i nie dotrzymuja slowa? Jak sobie z tym
                          radzisz kochanie?
                          A niebo na glowe jeszcze nie spadlo? Ksiezyc tez nie? W swiecie komiksow to
                          nigdy nie wiadomo. Na twoim miejscu zostala bym jednak na dluzej przy ktoryms z
                          innych nickow- ten sie juz cokolwiek zdewaluowal. Zbyt slawny pod nim jestes.
                          • mirmilek anuszka klamczucha nie dotrz slowa! odczep sie 06.07.04, 15:30
                            Zacznij w koncu byc slowna i prawdomowna. obiecywalas sie wiecej do mnie nie
                            odzywac, wiec sie odczep!
                            • Gość: ANka Alez ´bohaterze´ jak ja moge byc slowna IP: *.ifn-magdeburg.de 06.07.04, 15:37
                              jak mam tu taki wzor? w calej swojej osobie?!
                              buahaha,
                              • mirmilek nie mozesz! bo jestes klamczucha! 06.07.04, 15:42
                                Osoby, ktore klamia, nie moga byc slowne. To wlasnie ty.
                      • Gość: Wqrwiony2 Reasumując: "Mirmiłek"="Wqrwiony2"="pan.scan" IP: 195.150.115.* 06.07.04, 15:24
                        Kobieto, użyj raz swoich zwojów zamiast je ciągiem liczyć!
                        • mirmilek dodaj jeszcze goldbauma! :DDD jak sobie pomysle... 06.07.04, 15:33

to wychodzi na to, ze na tym forum jestesmy ja/my/oni oraz anuszka i tomek44 :D
                    • Gość: Wqrwiony2 Bo ona okrutnie do facetów się klei-od "pan.scan" IP: 195.150.115.* 06.07.04, 15:09
                      odczepiła się dopiero, kiedy mi uczynił niedwuznaczną propozycję...
                      • mirmilek ile razy ci obiecywala, ze to miedzy wami koniec? 06.07.04, 15:14
                        do mnie juz przynajmniej ze dwa razy napisala, ze to juz ostatni post ;D
                      • Gość: ANka :))))) no prosze a jednak Pan Scan IP: *.ifn-magdeburg.de 06.07.04, 15:15
                        oko ma :)
                        I mit o zone okazal sie cokolwiek przyszywany. Zal serce uklul biednej wqrwionej
                        jatki. Jatki maja to do siebie ze bez stada ani rusz wiec i papa Mirmilek
                        przybyl na pomoc. A ze sie nie udalo....
                        • Gość: Wqrwiony2 Nie rób mi scen zazdrości, ciuciuś - dałem mu IP: 195.150.115.* 06.07.04, 15:19
                          przecież kosza...
                          • pan.scan Dwa judki w jednym watku - ale smierdzi! 06.07.04, 15:33
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=7940713&a=7946278
                            • Gość: ANka Biedna wqrwiona jatka IP: *.ifn-magdeburg.de 06.07.04, 15:38
                              takie samobojstwo....
                              Chciala przy okazji kogos wysadzic ale sie nie udalo :)
                              • Gość: wqrwiony2 I jeszcze samobójcze zapędy wykazujesz, ciuciuś? IP: 195.150.115.* 06.07.04, 15:43
                                ależ cię ta zazdrość sponiewierała...
                                • pan.scan Znaczy - tlusty zydek - to dobrze: 06.07.04, 15:47
                                  bedzie i mydlo i nawoz; a jak zostanie czasu, to i zabawa...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=7877222&a=7946774
                                  ------
                                  No to jak jesteś antysemitą czy nie, łobuzie? A jak z wulgaryzmami? - nieśmiało
                                  spytam.

"Mam nadzieję, że nie wyniosłeś z wątku pt. "bardzo prawdziwe stwierdzenie"
                                  antysemitą. To był prywatny zatarg - szczerze mówiąc oburzyło mnie łajanie
                                  innych za wulgaryzmy przez Danę, która nie słynie tutaj ze szczególnego
                                  szacunku do ludzi.......
                              • pan.scan Pani ANko, wydaje mi się, że login biedronka24 06.07.04, 15:43
                                to Pani? Jeśli tak - miałbym krótki list do wysłania.
                                • Gość: ANka Jasne. Poprosze :) IP: *.ifn-magdeburg.de 06.07.04, 15:52
                                  Dana tez ten login zna.
                                  Ja juz zostawie te rodzynki w ich spirytusie, mimo straszliwych spazmow tych
                                  ostatnich:).
                                  Ztymze prosze sie nie denerwowac jak odpisze dopiero poznym wieczorem. Teraz
                                  naprawde mam cos do zrobienia wymagajacego pelnej koncentracji.
                                  Bardzo dziekuje za wsparcie i za pare ciekawych linkow potwierdzajacych moje
                                  przypuszczenia co do pasozytow na forum.
                                  • pan.scan Kłaniam się. 06.07.04, 15:57
                                    Również opuszczam to "zacne" towarzystwo, przekonane o wyjątkowości
                                    swego "kulturtraeger".
                                    Pocztę wyślę późnym popołudniem.
                                    Miłego wieczoru, pozdrawiam,
                                    Scan
                                • gini Re: Pani ANko, wydaje mi się, że login biedronka 06.07.04, 17:58
                                  pan.scan napisał:

> to Pani? Jeśli tak - miałbym krótki list do wysłania.

Zaprosisz ja na toscanie z pewnoscia.Jaka szkoda, ze nie bede mogla poczytac
                                  tych interesujacych dyskusji miedzy Anka i Ada na przyklad .
                                  Chyba zapacynkuje i zaczne pisac filosemicko , to uzyskam zaproszenie ,i zabawa
                                  mnie nie ominie.
                                  • biedronka24 Nie musisz i tak dostarczasz niezlej zabawy 07.07.04, 21:42
                                    zwlaszcza w kwestii dowodow po francusku :))))
                                    Dawno sie tak nie smialam. Gini czy ten twoj to uczy sie francuskiego w
                                    przedszkolu?!
                                    Nie wiem jaki intelektualizm u p. Scana ale u Ciebie wyraznie jetelektualizm.
                                    Taki jak u jetek. Ciekawe czy tez ubeckie zamilowania (pogrozkarstwo) tez jak u
                                    niego?
                                    • gini Re: pluskwa z kropkami *************************** 08.07.04, 00:16
                                      Nie mam czasu czytac twojego belkotu ani na niego odpowiadac.Wiec belkocz sobie
                                      dalej.
              • Gość: Wqrwiony2 "Z dodatkiem rodzynek moczonych w spirytusie"? IP: 195.150.115.* 06.07.04, 14:54
                Jak to smakuje? Przyznam, że ten patent do mnie nie przemawia - rodzynki
                logicznie kojarzą mi się z winem. Fakt, że może sugeruję się arakiem, a zatem
                zestawienie destylat+rodzynki wywołuje zrozumiałe skojarzenie.
                Pozdrawiam
                Wqrwiony2
                P.S.
                Czy w Izraelu wyrabiacie wino? Kliat sugerowałby ładny bukiet smakowy.
                • Gość: Tomek44 Re: "Z dodatkiem rodzynek moczonych w spirytusie" IP: 213.8.97.* 06.07.04, 15:08
                  Kilka lat temu ma festiwalu win zajelismy pierwsze miejsce. Przscignelismy
                  nawet Francje. Wino wytwarzane jest na Wyzynie Golan. Mamy bardzo wiele
                  wytworni doskonalych win. Zreszta, wino to nasza specjalnosc. Przypomnij sobie
                  lekcje religii.
                  Pozdrawiam
                  • Gość: Wqrwiony2 Ej - ale lekcja religii to zły przykład, bo z IP: 195.150.115.* 06.07.04, 15:16
                    wesela w kanie Galilejskiej jasno wynika, że wtedy okpiwało się gości - najpierw
                    dostawali dobre wino, a jak już "mieli w czubie", gorsze...
                    Ale na poważnie - wiadomo, że cały obszar Lewantu słynął jeszcze w starożytności
                    z dobrego wina, jednak po dordze nastąpiło kilkanascie wieków islamu, a religia
                    ta - z ubolewaniem stwierdzam - odznacza się zgoła paskudnym podejściem do wina
                    (szczególnie wina - w "Koranie" tylko ono jest wymienione expressis verbis).
                    Dlatego pytam. Oczywiście chrześcijanie i Żydzi mieli prawo do wytwarzania
                    alkoholu na własny użytek, ale sam fakt zejścia winnic "do podziemia" zawalił
                    jakość wina w Syrii oraz Libanie.
                    Czy zatem wasze wina mają jakąś ciągłość, czy też zostały wprowadzone niedawno?
                    Pozdrawiam
                    wqrwiony2
                    • Gość: Tomek44 Re: Ej - ale lekcja religii to zły przykład, bo z IP: 5.5R* / 213.8.97.* 06.07.04, 15:25
                      Nie znam historii izraelskiego wina, a jedynie jego smak. Odpowiem po
                      sprawdzeniu. Mamy duza produkcje w Galileji, Golan i na poludniu kraju. Wlasnie
                      dzisiaj dostalem w prezencie winogrona przeznaczone na wino. Piekne, ale dosc
                      cierpkie w smaku. Mozesz mi wierzyc, ze nasze wino nawet super specjalisci
                      bardzo wysoko oceniaja. Zawsze przywoze do Polski wino i mam cala liste
                      zamowien.
                      • Gość: Wqrwiony2 To chyba specyfika tej odmiany, że są cierpkie? IP: 195.150.115.* 06.07.04, 15:35
                        Bo w rejonie M. Śródziemnego spotykałem dotąd raczej słodkie winogrona. czy
                        panuje jakaś tendencja w wyrobie win - tzn.: czerwone, białe, wytrawne, itd...?
                        Bardzo lubię lampkę dobrego wina, ale u nas - z racji klimatu - "lokalne" są
                        tylko tzw. "jabole", a ich nie polecam... Podobno w okolicach Jeleniej Góry (lub
                        Zielonej Góry - nie pamiętam) ktoś próbuje wskrzesić dawne tradycje winiarskie,
                        ale wątpię, żeby mu się udało - jak mówią południowcy: "winorośl potrzebuje
                        słońca". Ale już południowe stoki Tatr mają się lepiej i całkiem ładny bukiet
                        posiadają np. wina morawskie.
                        Pozdrawiam
                        Wqrwiony2
                        • Gość: Tomek44 Re: To chyba specyfika tej odmiany, że są cierpki IP: 213.8.97.* 06.07.04, 16:39
                          Z cierpkich sa najlepsze wina. Mamy tez bardzo slodkie, olbrzymie i soczyste we
                          wszystkich kolorach.
                          • Gość: Wqrwiony2 Podaj, proszę, nazwy paru z nich - sądzisz, że IP: 195.150.115.* 06.07.04, 23:11
                            w płd. Libanie mogę któreś kupić?
    • mirmilek dana ma nieladny zwyczaj 06.07.04, 09:26
      wmawiania ludziom pogladow i opinii, korych nigdy nie wyrazili. zwracano jej na
      to wielokrotnie uwage. rozmawiasz (jesli wymiane postow z ta pania mozna nazwac
      rozmowa) i nagle musisz sie bronic przed jakimis dziwnymi aluzjami i
      oskarzeniami o Bog wie co.

kiedys, poproszona o umotywowanie brzydkich sugestii pod moim adresem,
      powiedziala, ze: nie moze niczego zacytowac, bo ja specjalnie pisze tak, zeby
      sie zacytowac nie dalo!!! wyrazilem pewna watpliwosc, ze skoro z moich slow nie
      da sie wyciagnac wnioskow popierajacych jej oskarzenia, to skad sie takowe
      wziely, bo mam szczescie dany nie znac na zywo? odpowiedzi, naturalnie, nie
      otrzymalem.

podobnie, podejrzewam, nie otrzymam odpowiedzi na prosbe zacytowanie bluzgow,
      ktorymi wg danusi ja obrzucam.

tak to juz jest z klamczuchami, wiec sie nie przejmuj, bo nie sadze, aby
      ktokolwiek jej juz wierzyl, nawet osoba, ktora napisala, ze "palestynczycy sa
      rakiem".
      • Gość: dana33 Re: dana ma nieladny zwyczaj IP: *.bb.netvision.net.il 06.07.04, 10:25
        mirmil, to co napisales powyzej, napisales juz na innym watku. na pierwszej
        stronie jest 50 watkow, wiec szybko skopiuj na pozostale 48. to dla ciebie
        pestka, jako ze wiesz doskonale jak sie to robi, sledzac i katalogujac kazdy
        watek, ktory kiedys moze ci sie przydac do twoich tanich manipulacyjek.
        • mirmilek czyli niczemu nie zaprzeczasz - I BARDZO DOBRZE ;) 06.07.04, 11:18
          Powinnas wiedziec, gdzie jest twoje miejsce.

Swoja droga nie rozumiem, po co klamiesz, ze ten sam post umiescilem na innym
          watku? Rozumiem, ze odwracasz uwage od faktu, ze nie mozesz podac linkow do
          moich wiadomosci, gdzie na ciebie bluzgam. i zeby ukryc klamstwo, jeszcze
          bardziej klamiesz. coz, co kazdy sobie rzepke skrobie.
        • boruch_goldstein mirmil w calej krasie: 06.07.04, 14:29
          Autor: mirmilek
          Data: 24.06.2004 00:16

>
          > Zydzi nie terroyzowali Niemcow!

jak to nie? a "terroryzm" podczas powstania w getcie?

>Ze Izrael jest zmuszony walczyc z terroryzmem
          > to fakt a nie wymowki.

izrael walczy z terrorem, ktory sam wywolal, a teraz robi z sibie ofiare.

Nic dodac nic ujac.

Kahane Chai
          • mirmilek kochany baruch :) 06.07.04, 14:35
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=13673169&a=13715097
    • Gość: Tomek44 Re: Do moich przyjaciol IP: 5.5R* / 213.8.97.* 06.07.04, 11:13
      Ha, ha, ha. Oberwalo mi sie. Ja jednak sie nie przejmuje. Jest demokracja i ja
      szanuje, wiec moi kochani ziomkowie, ja jestem ja, a Wy jestescie Wy. Kazdy ma
      wlasne zdanie. Parafianinem nie zostane, bo istnieje ku temu duza przeszkoda,
      ale przyjaznic sie z ksiedzem bede, a jezeli znajde jakiegos porzadnego mula to
      i na nim pojade.
      Przede wszystkim lubie ludzi, a potem zastanawiam sie dlaczego. Nie uznaje pod
      tym wzgledem innego rozumowania.
      Wiec zdanie mam jakie mam i go nie zmienie, az nie bede mial powodu. Wtedy
      potrafie naprawde zmienic swoje oblicze i z milosci do nienawisci droga krotka.
      Odwrotnie rowniez. Lepsza gumka niz beton.
      Wtracalski i z daleka i reszta moich przyjaciol moga miec inne poglady, ale ja
      jestem juz doroslym chlopczykiem i wolno mi sie wypowiadac w swoim imieniu.
      Nieprawdaz? Jezeli uznam. ze ktos jest chamem i antysemita, to to napisze, jak
      juz nie raz robilem, ale potrafie tez przeprosic, kiedy sie myle i kiedy ktos
      wydaje mi sie, ze jest madrzejszy niz myslalem. To tez juz zrobilem.
      Serdecznie Was pozdrawiam.
      Tomek44
      • Gość: Wqrwiony2 Re: Do moich przyjaciol IP: 195.150.115.* 06.07.04, 13:21
        I nie zapomnij "przetrzeć zamglonych okularów", jak to doradziła Dana - na pewno
        zobaczysz Wqrwionego2 wyłaniającego się z otchłani z bezpretensjonalnymi rogami,
        tudzież gustownymi raciczkami - w dodatku (jak każdy szanujący się czart)
        noszącego kalsyczne, XIX-wieczne niemieckie wdzianko...
        Również serdecznie pozdrawiam
        Wqrwiony2
        • pan.scan Do przyjaciół wqrwionego2. Chama nad chamy 06.07.04, 14:30
          krótki konspekt z jego występów na aktualnościach. Dostał w wirtualną mordę -
          wyniósł się.
          Dziękuję za uwagę.
          ----------
          Uderz w gówno, a dana wytryśnie...
          Autor: Gość: Wqrwiony2 IP: *.crowley.pl Data: 08.01.2004 21:25

[1] Na kradzionym czosnku małe przebicie, paserze?
          autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 28-12-2003 11:39 *.crowley.pl

[2] czosnek ci ukradli, jak się nim branzlowałeś?
          autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 27-12-2003 16:37

[4] Ty masz pewnie z pierwszej ręki, judku-paserze..
          autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 27-12-2003 16:20 *.crowley.pl

[5] Przecież nie będą rozmawiali z debilem...
          autor: Gość portalu: wqrwiony2 data: 27-12-2003 16:19 *.crowley.pl

[6] Z marka taki Niemiec, jak z koziej dupy trąba -
          autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 23-12-2003 21:39 *.crowley.pl

[7] Proamerykańskie szmaty-Rumsfeld obciągał Saddamowi!
          autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 23-12-2003 20:59 *.crowley.pl

[8] To za subtelna różnica dla tego imbecyla...
          autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 23-12-2003 21:21 *.crowley.pl

[9] A komu ty obciągasz, szmato bez przekonań?
          autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 23-12-2003 21:20 *.crowley.pl

[10] Ciekawe, komu teraz to robi...
          autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 23-12-2003 21:14 *.crowley.pl

[16] Naiwniacy-Wildstein ma najbardziej sprzedajną dupę
          autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 12-12-2003 23:44 *.crowley.pl

[17] Niedouczony amarykański debilu - ona nobla dostała
          autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 12-12-2003 02:07 *.crowley.pl

[18] Cadyk cię tej miłości do ludzi nauczył? autor:
          Gość portalu: Wqrwiony2 data: 11-12-2003 23:32 *.crowley.pl

[25] Wojskowy ma mieć sumienie, sprzedajna szmato!
          autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 23-11-2003 21:34 *.waw.cdp.pl /

[29] "pacyfiźmie", szmato niedouczona...
          autor: Gość portalu: Wqrwiony2

[36] A sama nie potrafisz w czasie poza "usługami"?
          autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 22-11-2003 21:34 *.waw.cdp.pl /

[37] I tu cię mam, syjonistyczna suko!
          autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 22-11-2003 21:33 *.waw.cdp.pl /

[38] A konkrety, cichodajko?

[40] Buzi, buzi, cioty - nie zapomnijćie o Ksyssiu!

[47] A oprócz popiskiwania - może sensu trochę, cioto?
          autor: Gość portalu: wqrwiony2 data: 22-11-2003 23:24 *.waw.cdp.pl /

[48] Won, amerykańska szmato!
          autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 22-11-2003 23:23 *.waw.cdp.pl /

[49] cześć, pedały - dużo macie jeszcze nicków?
          autor: Gość portalu: wqrwiony2 data: 22-11-2003 21:36 *.waw.cdp.pl /

[201] Od Kuronia wara, niedouczony parszywku z dziury
          autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 20-09-2003 12:16 *.kra.cdp.pl /

[222] aaa, trafilem - kolega impotent ma urazy - spoko,
          autor: Gość portalu: wqrwiony2 data: 14-09-2003 18:58 *.waw.cdp.pl /

[223] ruszylo cie, parchu? zamiast trzepac konia
          autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 14-09-2003 18:10 *.waw.cdp.pl /
          *.waw.cdp.pl

[224] i tu cie mam, pierdniecie po 1 sekretarzu!
          autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 14-09-2003 16:11 *.waw.cdp.pl /

[227] taaak - widac, ze nie kumasz!
          autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 14-09-2003 18:08 *.waw.cdp.pl /

[228] ty naprawde, cwoku, prostego pytania nie rozumiesz
          autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 14-09-2003 16:13 *.waw.cdp.pl /

[230] syjonista=tanie mydlo
          autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 14-09-2003 13:19 *.waw.cdp.pl /

[231] bo dupki musza komus dupe lizac!
          autor: Gość portalu: wqrwiony2 data: 14-09-2003 13:35 *.waw.cdp.pl /

[233] Pedryle to nieroby i bandyci
          autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 12-09-2003 16:48 *.waw.cdp.pl /

[234] uslyszal, jak Ferdek Kiepski pedziol!
          autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 12-09-2003 16:40 *.waw.cdp.pl /

[236] Won na haldy kozy dymac!
          autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 12-09-2003 15:38 *.waw.cdp.pl /

[237] Re: Racja - wypieprzyc tych darmozjadow i chamow!
          autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 12-09-2003 14:25 *.waw.cdp.pl /

[238] Chyba o odbyt napchany naszym kosztem!
          autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 12-09-2003 16:13 *.waw.cdp.pl /

[153] Czy aby nie za stara na "dziewczynę"?
          autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 19-11-2003 10:57 *.crowley.pl

[164] Ty tak serio, czy to gorączka krwotoczna?
          autor: Gość portalu: wqrwiony2 data: 10-11-2003 00:52 *.waw.cdp.pl /

[171] No właśnie, cioty z 'Hameryki' - co z offsetem?
          autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 09-11-2003 20:13 *.waw.cdp.pl /

[176] Też fakt - kiedyś wierzyłem UD, ale teraz dali dupy
          autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 09-11-2003 23:35 *.waw.cdp.pl /

[177] Wierzyć tej świni?
          autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 09-11-2003 20:17 *.waw.cdp.pl /

[182] Już nie piszesz z pracy nieuczciwa gnido?
          autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 09-11-2003 19:57 *.waw.cdp.pl /

[183] To oddaj, suko, skradzione Palestyńczykom domy!
          autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 09-11-2003 19:55 *.waw.cdp.pl /

[184] Re: I nawet biduli nikt nie zgwałcił...
          autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 09-11-2003 19:54 *.waw.cdp.pl /

[185] Tobie, tryglodyto, już nie zaszkodzi!
          autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 09-11-2003 19:52 *.waw.cdp.pl /

[186] Na pewno nie twoja, stary wraku...
          autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 09-11-2003 19:50 *.waw.cdp.pl /

[187] Tobie akurat pomoże - na takie indywiduum
          autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 09-11-2003 19:48 *.waw.cdp.pl /

[188] A co na to krasule, dany i inne śmiecie?
          autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 09-11-2003 19:47 *.waw.cdp.pl /

[189] bo się posrasz, apostole świętego noża!

[192] Czy nie aby chłopca ci trza? Nudzisz się!
          autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 02-11-2003 18:16 *.kra.cdp.pl /

[193] Dawno cię nie słyszałem - zaczynają opróżniać
          autor: Gość portalu: wqrwiony2 data: 21-09-2003 23:27 *.crowley.pl

[103] Ale ty głupi jesteś, misiu...
          autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 21-11-2003 12:02 *.waw.cdp.pl /

[112] I od razu czujemy się lepsi - jak zabrakło Żydów,
          autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 21-11-2003 10:02 *.waw.cdp.pl /

[114] Idź się załapać na świeczkę, cioto
          autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 21-11-2003 09:53 *.waw.cdp.pl /

[115] A skąd się ta qrwa wzięła?
          autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 21-11-2003 09:45 *.waw.cdp.pl /

[119] Nie stało dowcipu, co przygłupie...
          autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 20-11-2003 21:11 *.crowley.pl

[128] Więc się nie podniecaj-ewentualnie zrób se dobrze autor:
          Gość portalu: Wqrwiony2 data: 20-11-2003 17:29 *.waw.cdp.pl /

2588] do: "dała 33 razy i się rozmydliła"
          autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 01-01-2004 22:00 *.crowley.pl

• Gość: Wqrwiony2 Ciuciuś - jesteś nie na bieżąco - wielokrotnie już IP: 195.150.115.* 06.07.04, 14:46
            wyjaśniałem, że - oburzony antypolskimi wyskokami "Fredzia and Co" - urządziłem
            wtedy prowokację - aby dać wam odczuć, jak to przyjemnie. Jak chcesz się
            popisać, nie zmyślaj, ciuciuś...
            • pan.scan Spieprzaj damski bokserze. Won. n/t 06.07.04, 14:47
              • Gość: Wqrwiony2 Mama ci nie mówiła,żeby nie spożywać detergentów ? IP: 195.150.115.* 06.07.04, 14:50
                Pianka tryska na wszystkie strony...
                • Gość: ANka A tobie tylko to mowila jontko wqrwiona? IP: *.ifn-magdeburg.de 06.07.04, 14:56
                  NO widzisz jak sie sypiesz. A szkoda bo mamy potrafia czasem czegos nauczyc jak
                  im na dzieciach zalezy. Wyrazy wspolczucia.
                  • Gość: Wqrwiony2 "Jatka" - ciuciuś, a nie "jontka" - powinnaś IP: 195.150.115.* 06.07.04, 14:58
                    znać ten wyraz choćby przez wzgląd na twoją starą, rodzinną "tanią jatkę"...
                    • Gość: ANka Ustalmy liczbe tych zwojow IP: *.ifn-magdeburg.de 06.07.04, 15:05
                      to ile masz neuronow? Jeden czy dwa?
                      Podbrzuszny i nadszczekowy? Czy moze jakies jeszcze?
                      A miesien prawieodwazny masz?
                      NO wszyscy czekamy na twoje dane. Nie krepuj sie mlody. Odwagi chlopcze. Pokaz
                      co potrafisz.
                      Bo gdybys byl jednak jatka to wez pod uwage ze nie bylbys nawet owadem.
                      A teraz daj spokoj moim przyjaciolom albo zglos sie do swojego Pana. On na
                      ciebie czeka. Na akt odwagi. Zapewne nadaramnie. Niemniej masz szanse.
                      Cyrk pchli jest zabawny ale jatkowego jeszcze nikt nie zakladal. NO to mamy cos
                      nowego. Czy masz jakis kolegow do wystepow?
                      • Gość: Wqrwiony2 Kupić ci liczydło? (a wiesz, co to jest?) IP: 195.150.115.* 06.07.04, 15:07
                        Pa, ciuciuś!
                        • Gość: ANka Ciucius tam na gorze sie podpisal jako mirmilek:) IP: *.ifn-magdeburg.de 06.07.04, 15:12
                          a liczydlo mozesz mu kupic. To pchlego cyrku sie przyda.
                          Mozesz przekazac ze ja, Pan Scan i pewno paru innych niezle sie przy tym bawilo.
                          Skaczcie jeszcze chlopcy...
                          A gdy przyjdzie dzien iz dowiesz sie pchelko co to odwaga to koniecznie zlap ja
                          do butelki albo najlepiej przygotuj sie na dokonywanie pomiarow w a z kropeczka.
                          • mirmilek ja i wqrwiony to ta sama osoba nieslowna anno? 06.07.04, 15:16

• Gość: Wqrwiony2 Ona ma takie "chroniczne rozdwojenie jaźni" IP: 195.150.115.* 06.07.04, 15:22
                              raz pisze jako "ANka", innym razem jako "Biedronka" - to się moze rzucić na mózg
                              - ostatnio nie mogła się doliczyć, ile ma zwojów i szukała frajera, na którym
                              mogłaby poćwiczyć...
                              • Gość: ANka :) to straszne IP: *.ifn-magdeburg.de 06.07.04, 15:27
                                uwazaj ciucius. Widze wrociles do ´tatusia´ na czas. Ale tu jeszcze wieksze
                                zagrozenie. Uwazaj tu dorosla kobieta, no nie wiem. Mozesz sobie nie poradzic.
                                Mirmil - nosisz spodniczke- chowaj jatke wqrwielska- pod spodniczke....
                                • Gość: Wqrwiony2 Oj, niegrzeczna dziewczynka - elementy sado-maso IP: 195.150.115.* 06.07.04, 15:40
                                  próbuje wprowadzić...
                                  • pan.scan A moze bezpretensjonalna oprawka na album? 06.07.04, 15:49
                                    Oj, klamali ci hitlerowcy - wy jestescie bardzo pozyteczni - a wszy to by bez
                                    was z glodu wyzdychaly - a swiatowa produkcja czosnku zjechalaby o polowe!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=7877222&a=7945895
                            • Gość: ANka bohaterze komiksow nie dziel sie ze mna swoimi IP: *.ifn-magdeburg.de 06.07.04, 15:23
                              tytulami. To zbytni zaszczyt jak dla mnie :).
                              A teraz wroc do cyrku swojego wqrwionego jatka. On tam czeka i nie daj Bog sam
                              zostanie w obliczu straszliwego zagrozenia samodzielna rozmowa z doroslym
                              mezczyzna...
                              Oj....
                              • Gość: wqrwiony2 Podasz namiary twego mitycznego "supermana"? IP: 195.150.115.* 06.07.04, 15:26
                                • pan.scan Tu sie nie podniecaj, bo ci obrzezany kutas peknie 06.07.04, 15:29
                                  i bedzie smierdzialo. My, Aryjczycy, zachowujemy z reguly zimna krew!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=7943837&a=7946912
                                • Gość: ANka Coz sa granice oczywistosci IP: *.ifn-magdeburg.de 06.07.04, 15:33
                                  ktorych nie przekraczam wqrwiony jatku.
                                  Nie mam nic przeciwko homoseksualistom. Ale mam przeciwko chamom i tchorzom.
                                  Jesli tak prostej aluzji nie rozumiesz a nie znasz zasad to szkoda uwagi dla
                                  ciebie.
                                  Mam cicha nadzieje ze ten krociutki pokaz twoich mozliwosci wystarczy innym
                                  paniom do zapoznania sie ze szczegolnym rodzajem moralnosci ktora przyswieca
                                  kolesiom z twojego pchlego cyrku. I beda wiedzaly jak na przyszlosc owe harce
                                  traktowac.
                                  A teraz podskakuj sobie dalej. I nie licz na moja odpowiedz.
                                  • Gość: Wqrwiony2 No - gdzie te namiary, mitomanko? IP: 195.150.115.* 06.07.04, 15:37
                                    • Gość: ANka A teraz lekcje skakania :) IP: *.ifn-magdeburg.de 06.07.04, 15:41
                                      pchelka - jatka wqrwiona sama w koncu wam napisze - obrazam innych, obrazam
                                      innych, jestem chamem, jestem chamem.
                                      No dalej jatko- dodaj nie na poczatek i mozesz tak pisac przez 10 lat.
                                      Dodamy do tego mury i bedzie resocjalizacja dla ciebie. W sam raz dla
                                      niewyuczalnych.
                                      • Gość: Wqrwiony2 To brzmi jak granica histerii - ale nie wymagajmy IP: 195.150.115.* 06.07.04, 15:44
                                        zbyt wiele - wszak jesteś tylko kobietą...
                                        • Gość: ANka ale ja nie wiem co to miec zone i tatusi mirmilka IP: *.ifn-magdeburg.de 06.07.04, 15:46
                                          zarazem. Co to musi byc za przezycie. Ach!!!!
                                          • Gość: Wqrwiony2 Nic to, dziewcze nienadobne, w porównaniu z IP: 195.150.115.* 06.07.04, 22:41
                                            hybrydą spłodzoną w związku twoim i pan.scana...
                              • mirmilek unikasz odpowiedzi nieslowna anuszko! pieknie :) 06.07.04, 15:27
                                zapomnialas jeszcze dodac, ze jestem goldbaumem :D pelna schiza
                                • Gość: ANka alez skad ´bohaterze´ to tu IP: *.ifn-magdeburg.de 06.07.04, 15:35
                                  pomoge na do widzenia :)
                                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=13965660&a=13989661
                                  To nie moja wina ze wqrwiona jatka biegnac pod spodniczke odpowiedz zaslonila.
                                  Cala przyjemnosc po mojej stronie...
                                  Wielu przyjemnosci z jatka :)
                                  • Gość: Wqrwiony2 "Jatka pod spódnicą..."? - chyba nieszczególny IP: 195.150.115.* 06.07.04, 15:39
                                    widok - biedna ania...
                                    • Gość: ANka A mirmilek ma jakis widok pod spodnica?! IP: *.ifn-magdeburg.de 06.07.04, 15:43
                                      O i ma jeszcze ania na imie?!
                                      • Gość: Wqrwiony2 O tobie, ciuciuś, mowię - wiem, że niezręcznie ci IP: 195.150.115.* 06.07.04, 22:43
                                        przyznać się do taniej jatki, ale nie powinnaś się wstydzić rodziny...
                                    • pan.scan Bede ci szczal na glowe przez swietlik w komorze 06.07.04, 15:53
                                      gazowej!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=7927014&a=7944693
                                  • mirmilek nieslowna klamczucha unika odpowiedzi 06.07.04, 15:39
                                    moze zwyczajnie napiszesz kto jest kto i koniec, zeby byla janosc. tak jak
                                    obiecywalas jasno, solennie i klamliwie, ze juz do mnie zadnego postu nie wyslesz.
                                    • Gość: ANka Obiecywac klamliwie to domena komiksowych IP: *.ifn-magdeburg.de 06.07.04, 15:45
                                      bohaterow kochanie- takich w spodniczkach.
                                      NO to razem za raczki pchelki i hop!!!!
                                      a klaniac sie umiecie? Nie?
                                      To szkoda. Niewiele umiecie poza paplaniem i trzymaniem sie za spodniczki.
                                      Pa, pa.
                                      • mirmilek Nie potrafisz dostrzymac slowa, jestes niehonorowa 06.07.04, 16:50
                                        Przykro patrzec, naprawde.
                                    • Gość: Wqrwiony2 No właśnie - bo ona nam tutaj straszny horror IP: 195.150.115.* 06.07.04, 15:45
                                      zgotowała i teraz przez nią będziemy żyli w okrutnej nieświadomości, kim jesteśmy...
                                      • Gość: ANka Jatkowi sie zwoj podszczekowy z podbrzusznym IP: *.ifn-magdeburg.de 06.07.04, 15:47
                                        zamienil funkcjami. I miesien ortograficzny wyczerpal. Coz za niefart.
                                      • Gość: wqrwiony2 Cóż - było trochę pyskówy, a teraz spadam, bo IP: 195.150.115.* 06.07.04, 15:52
                                        czas goni.
                                        Do wszystkich zainteresowanych: jestem zwolennikiem rzeczowej dyskusji, ale -
                                        tak jak to zaznaczyłem kilkanaście miesięcy temu, wyjaśniając powody prowokacji,
                                        na którą sobie pozwoliłem, wqrwiony obłudą co niektórych forumowiczów - za
                                        każdym razem, kiedy ktoś mi nadepnie na odcisk, nie zamierzam wprowadzać w życie
                                        powiedzenia: "mądry głupiemu ustąpi". Nie! bezczelności należy dać odpór.
                                        Dlatego będę odpowiadał tak samo chamsko, jak moi rozmówcy. Wyłączam
                                        niereformowalnych antypolskich idiotów w rodzaju Fredzia54, których już nic nie
                                        nauczy, a polemika może jedynie urazić porządnych Żydów.
                                        Pozdrawiam
                                        Wqrwiony2
                                        • Gość: ANka Bo za duzo twoich przekretow tu pokazano? he? IP: *.ifn-magdeburg.de 06.07.04, 15:54
                                          • Gość: Wqrwiony2 Jakże mógłbym cię opuścić - zoo za darmo, a ja IP: 195.150.115.* 06.07.04, 22:44
                                            miałbym przepuścić okazję...?
                                        • pan.scan ciekawe, ile jeszcze odszczekasz, nawozie - 06.07.04, 15:59
                                          za kazdym razem udajac, ze tak naprawde to wiedziales, ale ci sie walnelo!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=7963502&a=7969550
                • fredzio33 Re: Mama ci nie mówiła,żeby nie spożywać detergen 06.07.04, 14:56

> Pianka tryska na wszystkie strony...

tak,tak. Dodaj jeszcze pare pieknych cytatow.
                  Zwalaj wine za chamstwo i antysemityzm na Fredzi.
              • gini Re: Scan jakis ty rycerski 06.07.04, 17:45
                A jaka kultura z ciebie tryska.
                Nie przesiaduj tak dlugo w archiwum, tak to krytykowales u Hiacynta, a sam
                cytujesz na kopy.
                Nie mysl sobie, ze jak tupniesz noga to wqrwiony sobie pojdzie.
                Twoje chamstwo nie zawsze dziala, na mnie na przyklad nie.
                Ale rzeczywiscie piane toczysz az milo...
                Nastepna entelektualistka do kolekcji, belkoce calkiem jak dankapani, ale
                belkoce po odpowiedniej stronie .
                Ubawilam sie w tym watku co nie miara.
                • Gość: dana33 do pan.scana IP: 192.114.44.* 06.07.04, 22:36
                  nu, moj drogi, you made my day..... weszlam dopiero teraz na forum i sobie tak
                  czytalam i te twoje linki do cudownych wypowiedzi wqrwielskiego.... tego
                  andrzejka, magistra niedoszlego..... a to co nizej, to cymesik nastajaszczy...
                  to "my aryjczycy"...... jak raz pasuje do jego "nie jestem antysemita", nu
                  pierwsza klasa..... :)

"Tu sie nie podniecaj, bo ci obrzezany kutas peknie IP: *.waw.cdp.pl /
                  *.waw.cdp.pl
                  Gość: Wqrwiony2 12.09.2003 15:59 zarchiwizowany

i bedzie smierdzialo. My, Aryjczycy, zachowujemy z reguly zimna krew! "
                  • Gość: wszystkojednokto Re: do pan.scana IP: *.chello.pl 06.07.04, 22:45
                    • Re: Dlaczego Polacy obrazaja sie o Polak jokes?
                    fredzio33 01.07.2004 18:02 odpowiedz na list

Fredziu,
                    Wyglada na to ze ja jestem bardziej wybredny niz Ty. Brzydze sie Polakow i
                    za nic nie poszedlbym z Polka do lozka. Nie wiem wiec z wlasnego doswiadczenia
                    czy Polki krzyzuja sie przed czy po seksie, czy moze i przed i po.

• Gość: Wqrwiony2 To cała ty, Danuś - a przecież nie kto inny, jak IP: 195.150.115.* 06.07.04, 22:46
                    ty właśnie doskonale wiesz, jak to było i dlaczego - czarująco nikczemna - jak
                    zawsze...
                  • Gość: dana33 do wqrwielszczaka IP: 192.114.44.* 06.07.04, 22:56
                    nu, pan.scan zrobil mi dzisiaj ogromna przyjemnosc.... tak ladnie podal
                    wszystkie twoje cudowne wypowiedzi, udowadniajace, ze ty skad, w zadnym wypadku
                    nie jestes antysemita, nie bluzgasz, nu, po prostu cudo. i jak to ty ladnie
                    piszesz tutaj, ze to tylko twoja odpowiedz na prowokacje innych.... hahahaha,
                    ale sie usmialam. bo jak ja to napisalam, i ja przynajmniej nie klamalam, bo
                    rzeczywiscie prowokowaliscie mnie ponad rok, to oczywiscie natychmist wysmiales
                    i oskarzyles o klamstwa i wykrety. i rowniez szybko, dostajac po glowie od
                    pan.scana raz za razem, ktory wszystkim dzis pokazal, cos ty za typek, znow
                    uzyles moich slow, ze bedziesz oddawal w takim samym tonie. ale ciucius, ty nie
                    oddajesz. ty prowokujesz. ty obrazasz. ty pokazujesz sie z twojej najlepszej,
                    antysemickiej i wqrwielskiej strony. tys czysty gnojek.
                    • Gość: Wqrwiony2 I to jest właśnie twoje zakłamanie, Danuś - IP: 195.150.115.* 06.07.04, 23:09
                      Pojawiłem się czynnie na forum we wrześniu ubiegłego roku, oburzony antypolską
                      retoryką. Przez kilka dni urządziłem wam mały pokza jadowitej prowokacji, byście
                      mogli poczuć, jak się czuje porządny człowiek, opluwany przez szuje w rodzaju
                      twojego ukochanego Fredzia. Następnie napisałem długi, a detaliczny list, w
                      którym wyjaśniłem, co było celem tamtych postów- w odpowiedzi żadnej
                      refleksji... Teraz ty, nikczemna nazistko, udajesz, że nie wiesz, jak było - dla
                      krótkotrwałego i - dodajmy - złudnego dnia upustu kipiącej żółci... W sumie
                      miałem okazję poznać przedsmak twego zakłamania, gdy prawie do kolan rzucałaś
                      się "Johnowi Galtowi", plującemu na Polaków - w wątku, w którym ja uciszałem
                      naszych ekstremistów...
                      Stoczyłaś się niżej, niż sądziłem - obawiam się, że po wychowaniu w twoim domu
                      twój syn z odpowiednim nastawieniem będzie oceniał prawo innych ludzi do życia w
                      nikłym przebłysku świadomości pomiędzy muszką a szczerbinką...
                      Nie łudź się jednak, że jesteś heroiczną "matką-Żydówką" - dzięki Bogu
                      społeczność żydowska na świecie ma więcej do zaoferowania, niż chore a
                      nienawiści - jak ty - osoby...
                      • Gość: dana33 Re: I to jest właśnie twoje zakłamanie, Danuś - IP: 192.114.44.* 07.07.04, 00:34
                        taaak, wqrwielszczak, nagle masz w ustach "spolecznosc zydowska", ty czysty
                        aryjczyk, nu, nie moge przestac sie smiac.... ty tu od zeszlego roku jako
                        wqriwielski, a te nasze dyskusyjki z toba, antysemita andrzejkiem, magistrem
                        niedoszlym, jak pisalam, to od kiedy? a przed andrzejkiem to kto ty byl? bo
                        czasem to mialam wrazenie, ze ty tez bnadem.... taaak. ale innych oskarzac
                        o "ukrywanie" sie przy pomocy logowania, to ty pierwszy, co? kretacz jestes
                        pierwszej klasy no i klamczuch tez pierwszej klasy. a antysemita to ty wogole
                        einsame klasse.
                        • pan.scan Bingo dana!!!! Pacyniarz ubecki sprawdzający 07.07.04, 00:46
                          innych. Udzielał się na aktualnościach, mnie sprawdzał, kto jestem, kolega
                          polish hama jako bnadem. Dzięki za przypomnienie. Jutro zarzucę "bnadem".

"andrzej" powiadasz, niedoszły magister - a pisze na FA, że pracuje na dwóch
                          uczelniach, zarabia nieżle, z 4 tysięcy (zarobionych)to on jakoś żyje, nie
                          dziwi się elektoratowi Leppera, przerwy między wykładami poświęca na stukanie
                          na forum, nooo, prawie profesur.
                          Co za kur.a mitoman nadęty. Balon do przekłucia.

"bnadem.... taaak"

• Gość: Wqrwiony2 Jak zwykle, Danuś, nie odpowiedziałaś na zarzut - IP: 195.150.115.* 07.07.04, 12:37
                          to twoi koledzy chowają się za wygodnymi "logami". ja nadaję z tego samego
                          adresu - i to was boli... Widocznie trafiłem w czułą nutę, skoro tam was ubodło,
                          krętacze. Pisaliście już, że jestem Titusem, Mirmiłkiem, Bnademem i cholera wie
                          kim - ale to ja mam weryfikowalne I.P. a twoja paczka - z wyjątkiem kilku osób
                          piszących z Izraela oraz Jarka - wiecznie się kryje.
                          Widzę, że uderzenie sugestią w ubecką przeszłość zabolało...
                          Poza tym to tylko wy, stare pryki, mogliście działać w UB - my za pomocą
                          demonstracji studenckich pomagaliśmy ten system rozpieprzać...
                          Pa, ciuciuś - ciekawe, dlaczego boisz się Polskę odwiedzać? Nie aby jakieś
                          zaszłe sprawy?
                  • pan.scan --------------->Dana 06.07.04, 23:17
                    Ktoś, kto bierze sobie za nicka "wqrwiony"
                    1. nie może mieć dla swego ego szacunku (kryminalista po resocjalizacji - jako
                    dodatkowa forma ekspiacji)
                    albo
                    2. ma problemy ze swoją osobowością i nadrabia je chamstwem nawet względem
                    siebie. Posłanie na zewnątrz - jestem maczo, twardziel, jestem wiecznie
                    naładowany adrenaliną ( o której on często pisze), mam napięte mięśnie i
                    każdemu dam w ryj. W realu jest to mikrej postury, zakompleksiony gnojek o
                    leptosomicznej budowie ciała. Nie zdziwiłbym się, gdyby był z jakąś ułomnością
                    fizyczna. Schizotymik z tendencjami do cyklotymika.

Ponadto jego ciągłe mieszanie około pedałów, lizania penisów, wsadzania
                    świeczek i lustrowania odbytu wskazują na problemy seksualne. Może być
                    nienawidzącym się homoseksualistą, co byłoby logiczne, zważywszy na jego
                    nienawiść do świata przejawiąjącą się w wiecznych bluzgach i zapatrzenie sie w
                    siebie. Jednocześnie ( z historii też wiadomo) że homoseksualiści byli
                    znakomitym materiałem na antysemitów.
                    Jest to typowy przykłąd wyszczekanego gnoja, kreującego sie na forumowego
                    intelektualistę. a odważnego w grupie. Stado - (jako myśl, do rozwinięcia
                    potem).
                    Swoim (trzeba przyznać) wyszczekaniem zyskał uznanie miejscowych miernot i
                    wykreował się na ich lidera.

Antysemita zdeklarowany - zwróciłem na niego uwagę kiedy pojawił się na FA.
                    I pewnie olałbym gówniarza, gdyby nie to, że w pewnym momencie nie wziął gęby
                    na kłódkę.
                    Jego wpisy ( tam jest taki co drugi wątek, fakt że na oślej treść - więc
                    wyobraż sobie jakie tam musiały joby latać)mam zanotowane i będę punktować
                    łobuza, który wymaga od innych kultury, ogłady i poszanowania dla różnic.
                    Naiwni ci, którzy wierzyli, że to dobry i łagodny człowiek. Pisałem wczoraj -
                    facet robi wokół siebie aurę - a pod spodem taki, że byłby pierwszy, który by
                    ogień podłozył pod nową stodołę.
                    To na tyle na gorąco.
                    Jutro przygotuję analizę nicka "wqrwiony' - jednej z najbardziej odrażających
                    postaci tego forum.

Pozdrawiam Cię, Dana

P.S.
                    On pisze o swoim chamstwie i antysemityźmie jako odpowiedzi na jakąś
                    prowokację - no, brednie w jego stylu. Prowokacja wobec tego facecika zaczęła
                    się więc od momentu jego pierwszego postu we wrześniu 2003 i trwa do dziś. Na
                    różnych forach go prowokują, biedaczka. Chama.
                    • mirmilek Re: --------------->Dana 06.07.04, 23:35
                      zauwaz, ze podobnej argumentacji dla usprawiedliwienia wlasnego chamstwa uzywa
                      danusia. jesli wiec pasuje ci to w przypadku dany, to czemu nie pasuje w
                      przypadku w***nego? kto ma prawo byc chamski w odpowiedzi na cudze chamstwo, a
                      kto nie?
                      • pan.scan Jak tu rozmowa? 06.07.04, 23:43
                        Czego bronisz? Chama, prostaka zdeklarowanego? Co na to powiesz?

Uderz w gówno, a dana wytryśnie...
                        Autor: Gość: Wqrwiony2 IP: *.crowley.pl Data: 08.01.2004 21:25

Chcesz więcej tekstów dżentelmena?
                        • mirmilek Re: Jak tu rozmowa? 06.07.04, 23:51
                          czy ja napisalem, ze kogos bronie? napisalem, ze widze, jak przyjmujesz
                          tlumaczenia dany o tym, ze dala sie sprowokowac, ale nie przyjmujesz takich
                          samych tlumaczen ze strony wq***go.

tak na marginesie dana nazwala mnie kiedys "kawalkiem gowna". co ty na to?

> Czego bronisz? Chama, prostaka zdeklarowanego? Co na to powiesz?

chetnie ustosunkuje sie postow wq***go, ale, jako ze pierwszy zadalem pytanie,
                          wpierw chcialbym uslyszec twoja opinie na temat podobnych wybrykow dany.
                        • Gość: rachelka Re: Jak tu rozmowa? IP: *.twcny.rr.com 06.07.04, 23:57
                          panie scanie w przeciwienstwie do pana i innych forumowiczow ja staram sie
                          nikogo nie obrazac,ale sama zbieram same blyskotliwe wyzwiska od pana faworytow
                          jak dany,czy fredka.nie bede ich tu cytowac bo mi szkoda czasu,ale jak pan to
                          tlumaczy?ja staram sie byc wywazona a moje inne poglady wywoluja niczym nie
                          usprawiedliwiona agresje slowna,czy mam to rozumiec ze wam wolno a nam
                          nie?niezaleznie od rodzaju postow ja nie chce sie znizac do podlogi,aby uprawiac
                          ten brudnoszmatkowy styl,bo to jest za niskie i za chamskie ale trzeba miec
                          troche obiektywizmu w bronieniu swych kumpli.
                          • mirmilek Prawo dany-kallego dziala ;) n/t 07.07.04, 00:00

• pan.scan Przyznam się szczerze, że nie wgłębiałem 07.07.04, 00:33
                            sie w Pani forumową myśl. Obiecuję, że zaniedbanie nadrobię, a w tej chwili
                            przepraszam za moje przeszłe i przyszłe uchybienia.

Dobrej nocy życzę,
                            Scan
                            • biedronka24 trudno sie zaglebic w rachelka 07.07.04, 21:36
                              gdy sie mysli o nim jako o kobiecie. A poza szmatelka innych obelg na jego temat
                              nie slyszalam..
                              Za to wqrwielski jest zawsze tam, gdzie kwitnie najbardziej niewyszukany rodzaj
                              chamstwa w stosunku do innych forumowiczow zawsze od sympatykow z jego strony.
                              Zaczynam podejrzewac ze podobnie jak mirmil ma dyzurny nick jeden oraz pare
                              innych ,ktore zmienia zaleznie od okazji.
                              Ale panska psychoanaliza panie Scanie moze byc calkiem trafna- szczegolnie
                              dotknal go temat mirmila i tego co ma ´pod spodnica´. W dziwny sposob przeszedl
                              bez ogrodek juz nie na obrazanie sie tylko na pogrozki wobec mnie. Prawda ze
                              interesujace?
                      • mirmilek I, prosze, cytacik 06.07.04, 23:46
                        ostatni post pani dany do mnie skierowany:

>mowimy tu, manipulancie o dwoch roznych postach. a teraz spier..aj...

moglbys, paniescanie, wytlumaczyc mi (spodziewam sie, ze przejrzales archiwum),
                        jakim wulgarnym sformulowaniem sobie na takie danusine traktowanie zasluzylem?

czy moglbys sie pokusic o analize danusinej duszy podobna do analizy, jaka
                        uraczyles nas w przypadku wq****go?
                        • pan.scan Czy jesteś dziewicą konsystorską, że rumienisz 07.07.04, 00:04
                          się, kiedy kobieta napisze ci "spie.dalaj"? Na mój gust dama molestowana przez
                          jakiegoś typa powinna wyjąć złotego colta i wypalić natrętowi w łeb.

Oczywiście, nie analizowałem twego stosunku do Dany i stopnia jej irytacji,
                          mogę przypuszczać, że o ile nie jesteś hipokrytą i chamem jak wqrwiony2 - to
                          było ze strony Dany tylko odpędzenie się od natrętnego owada. Bąka może?

Nie trać ducha, masz szansę na fawory Dany, o ile będziesz stosował należne
                          kobietom awanse.
                          • mirmilek panu hipokrycie juz dziekujemy. 07.07.04, 00:12
                            wpadles na forum z hukiem, kreujac sie na narzedzie opatrznosci i tropiciela
                            chamstwa.

szybko wyszlo szydlo z worka.

kiedy skrytykujesz dane za chamstwo i wulgarnosc, to bedziesz mial prawo do
                            krytykowania wq***go za to samo. na razie stosuje pan podwojne standarty co w
                            naszym jezyku pieknie oddaj greckie slowo oznaczajace oblude w sprawach religii
                            czyli hipokryzja.

dobranoc.
                            • pan.scan Zapewniam cię, że jeśli bedę miał taki kaprys 07.07.04, 00:29
                              wpadnę z Katiuszami, nie tylko z hukiem. Kreujecie na zewnątrz obraz Polski
                              ciemnej, ksenofobicznej, durnej, pełnej motłochu. Jeśli nie rozróżniasz
                              wkurwienia od chamstwa i antysemityzmu to znaczy, że jesteś niereformowalnym
                              żuczkiem. Strzel jutro obcasami przed Wodzem Wqrwionym II, szczekając krótko"

"[236] Won na haldy kozy dymac!
                              autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 12-09-2003 15:38 *.waw.cdp.pl /"

Dobrej nocy również.
                              -----------

mirmilek napisał:

oddaje greckie slowo oznaczajace oblude w sprawach religii (?? przyp. mój)
                              czyli hipokryzja.

www.slownik-online.pl/kopalinski/c863c2b41a556140c12565df00689565.php

z prośbą o właściwe zrozumienie wyrażenia w świetle dzisiejszych pogawędek.

• mirmilek Re: Zapewniam cię, że jeśli bedę miał taki kaprys 07.07.04, 00:49
                                pan.scan napisał:

> wpadnę z Katiuszami, nie tylko z hukiem. Kreujecie na zewnątrz obraz Polski
                                > ciemnej, ksenofobicznej, durnej, pełnej motłochu.

nie pisz do mnie per wy, bo ja jestem ja, a nie wy.

Jeśli nie rozróżniasz
                                > wkurwienia od chamstwa i antysemityzmu to znaczy, że jesteś niereformowalnym
                                > żuczkiem.

nie wymagaj ode mnie, zebym jedne chamskie wypowiedzi chwalil, a drugie ganil.
                                chamstwo jest chamstwem i koniec.

>Strzel jutro obcasami przed Wodzem Wqrwionym II, szczekając krótko"

nie baw sie we wmawianie ludziom pogladow i postaw.

> "[236] Won na haldy kozy dymac!
                                > autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 12-09-2003 15:38 *.waw.cdp.pl /"
                                >
                                > Dobrej nocy również.
                                > -----------
                                >
                                > mirmilek napisał:
                                >
                                > oddaje greckie slowo oznaczajace oblude w sprawach religii (?? przyp. mój)
                                > czyli hipokryzja.
                                >
                                >
                                > <a
                                href="http://www.slownik-online.pl/kopalinski/c863c2b41a556140c12565df00689565.php"target="_blank">www.slownik-online.pl/kopalinski/c863c2b41a556140c12565df00689565.php</a>
                                >
                                > z prośbą o właściwe zrozumienie wyrażenia w świetle dzisiejszych pogawędek.
                                >
                                swo.pwn.pl/haslo.php?id=10836
                                hipokryzja

obłuda, dwulicowość, nieszczerość, udawanie
                                <fr. hypocrisie, łac. hypocrisis, z gr. hypókrisis komentarz, rodzaj aktorstwa,
                                symulacja, w Nowym Testamencie obłuda w sprawach religii>

happy?
                                • pan.scan Jakie ty jesteś ja, skoro ty jesteście wy? 07.07.04, 01:08
                                  czyli Wehrwolff.

Wqrwiony robi za leitera, ty za propagandzistę i totumfackiego. Albo
                                  kapciowego. Paru bardziej uczciwych wzięło na przeczekanie.

Kapowałeś na Ceesa do jego roboty czy nie, koleś?

Ty, co to jest za stopka u ciebie "sprawa palestyńska". Nie chcę zaglądać, bo
                                  taki jeden, co załozył w 2001 www.wivapalestyna.pl rozsyłał z tej strony
                                  odwiedzającym przykre trojany i bomby mailowe. Sam dostałem.
                                  • mirmilek i skonczyly sie bujdy o chamstwie i dobrym wychowa 07.07.04, 01:14
                                    wychowaniu

a zaczely sie oszczerstwa. czyli sytuacja wraca do normy. nie musze chyba
                                    dodawac, ze jak masz ochote mnie o cos oskarzac, co badz laskaw udokumentowac
                                    jakos te oskarzenia?

dlugo nie wytrzymales, zgrywajac grzecznego chlopczyka, choc, trzeba przyznac,
                                    zaczales calkiem niezle.
                                    • pan.scan Dobrej nocy, synku. 07.07.04, 01:16
                                      Zastanów się nad życiem. Jest full of zasadzkas.
                                    • Gość: Wqrwiony2 To jeszcze pytanie, w którym wcieleniu pisał - IP: 195.150.115.* 07.07.04, 12:39
                                      Ta paczka odznacza się "cudownym rozmnożeniem" osobowości - przykładem mogą być
                                      "Samuel" (Morel?), "Kir" i "MM", piszący z tego samego I.P. - "Bradensbogalet"
                                      Pozdrawiam
                                      Wqrwiony2
                                      • Gość: dana33 Re: To jeszcze pytanie, w którym wcieleniu pisał IP: 192.117.117.* 07.07.04, 13:06
                                        nu, wqrwielski, dalej manipulujemy, nie? kir i mm juz wczoraj ci wyjasnili, i
                                        nie tylko tobie ale i nam wszystkim, ze to maz i zona, ktorzy korzystaja z tego
                                        samego computera. a ty tu ladnie swoim zwyczajem udajesz, ze nie wiesz, a?
                                        nu, dalej, kretaczu, interesujaco sie ciebie czyta....
                                        • gini Re: To jeszcze pytanie, w którym wcieleniu pisał 07.07.04, 13:07
                                          Gość portalu: dana33 napisał(a):

> nu, wqrwielski, dalej manipulujemy, nie? kir i mm juz wczoraj ci wyjasnili, i
                                          > nie tylko tobie ale i nam wszystkim, ze to maz i zona, ktorzy korzystaja z
                                          tego
                                          >
                                          > samego computera. a ty tu ladnie swoim zwyczajem udajesz, ze nie wiesz, a?
                                          > nu, dalej, kretaczu, interesujaco sie ciebie czyta....

Dana a ty wierzysz we wszystko co ludzie pisza?Pierwsza naiwna jestes?
                                          • Gość: Wqrwiony2 "MM", "Kir", "Samuel" - sporo ich się tam tłoczy IP: 195.150.115.* 07.07.04, 13:13
                                            przy jednej klawiaturze - lokalna delegatura jakiego kibuca, czy ki pieron?
                                        • Gość: Wqrwiony2 Kłamiesz, Danuś - zaraz potem ten sam adres IP: 195.150.115.* 07.07.04, 13:11
                                          pojawił się przy nicku "Samuel" - zamieściłem tam odsyłacz...
                                          Ale ty jesteś zakłamana...
                              • Gość: Wqrwiony2 Zabawne, kto tutaj kreuje ciemny obraz - i czego.. IP: 195.150.115.* 07.07.04, 12:47
                                Na forum poznałem już kilka osób, które w trakcie dyskusji nabawiły się
                                chronicznego antysemityzmu - gratuluję!
                                Gratuluję także pełnych ukrytego znaczenia odniesień do "szczekania przed
                                wodzem" - zauważyłem już waszą niepomierną fascynację ideą i metodami Fuhrera i
                                jego paczki - obecnie dostrzegalne to jest w Palestynie...
                                Cześć, Ubermenschu...
                                • gini Re Hipokryzja, hipokryzja 07.07.04, 12:53
                                  Na FA mialy miejsca, przypadki kapowania.W jednym z nich forumowiczka a
                                  przyjaciolka scana pana zakapowala innego forumowicza, (korzystajac ze wsparcia
                                  meza i autorytety gminy zydowskiej .
                                  Nie p
                                  • gini Re: Re Hipokryzja, hipokryzja cd 07.07.04, 12:56
                                    gini napisała:

> Na FA mialy miejsca, przypadki kapowania.W jednym z nich forumowiczka a
                                    > przyjaciolka scana pana zakapowala innego forumowicza, (korzystajac ze
                                    wsparcia
                                    >
                                    > meza i autorytety gminy zydowskiej .
                                    > Nie pamietam by Scan ja za to krytykowal .
                                    Scan bardzo chetnie zakapowal by Zawadzkiego, sa gdzies jego posty.
                                    Zawadzki zostal zakapowany, wiec udowodnij Scanie, ze nie jestes wielbladem i
                                    ze nie kapowales, tak jak kazesz to udowadniac Mirmilowi.
                                    W cywilizowanym swiecie jest tak, ze udowadnia sie wine , a nie niewinnosc, ale
                                    coz poniektorym do cywilizowanego swiata daleczko.
                                    • Gość: Wqrwiony2 Scanissimo-bambino odpowie tak, jak to on i Danuś IP: 195.150.115.* 07.07.04, 13:01
                                      mają w zwyczaju - wymijająco...
                                      • gini Re: Scanissimo-bambino odpowie tak, jak to on i D 07.07.04, 13:06

> mają w zwyczaju - wymijająco...

Na mnie sie juz chyba pogniewal,cos mi sie zdaje, ze nie chce ze mna gadac.
                                        • Gość: Wqrwiony2 Nie - musiał oddać monitor do naprawy - tak go IP: 195.150.115.* 07.07.04, 13:09
                                          zapluł - a i klawiaturze się dostało od toczonej piany...
                                    • mirmilek co zabawniejsze 07.07.04, 13:10
                                      ja na forum aktualnosci bylem moze z piec razy w calym moim zyciu :D
                                      • Gość: Wqrwiony2 Za to oni "scanują" non-stop - taki nawyk z dawnej IP: 195.150.115.* 07.07.04, 13:14
                                        pracy...
                      • Gość: dana33 Re: --------------->Dana IP: 192.114.44.* 07.07.04, 00:43
                        o nie, kolejny manipulancie. jak ja pisalam, ze moje posty to odpowiedz na
                        wasze chamstwa, to i ty i twoj najlepszy przyjaciel wqrwielski oskarzaliscie
                        mnie o klamstwo i hipokryzje, chociaz to byla prawda. nigdy, nigdzie nie
                        znajdziesz mojego posty nawet w przyblizeniu podobnego do postow wqrwielskiego.
                        a jak tu nagle, jak grom z jasnego nieba, znalazl sie ktos, kto tak jak i ty,
                        zanotowal sobie jego cudowne wypowiedzie, to zfajdaniec szybciuto znalazl
                        wytlumaczenie. dokladnie to samo, ktore wczesniej wyszydzal u mnie. wot i
                        kwalak gn..a i hipokryty. a ty lecisz tuz tuz za nim. nic sie od niego nie
                        roznisz.
                    • Gość: dana33 Re: --------------->Dana IP: 192.114.44.* 07.07.04, 00:39
                      w ten sposob wlasnie zdobyl sobie moj dozgonny "podziw": kiedys otworzyl watek
                      jakie to my, zydzi z polski, mamy wspomnienia, ale on tylko chce "czciwych i
                      szczerych" wypowiedzi. ja, w nadzieji, ze moze uda sie nam tym razem ochlodzic
                      atmosfere na forum, stworzyc "normalny" watek, dalam sie nabrac na piekne
                      slowka. nu, i potem widzialam rezultat. ale ja sie daje nabrac tylko jeden raz.
                      i to, ze potem wykorzystal moje szczere posty w s[pspb manipulatorski, szydzacy
                      i klamliwy, tego mu nie wybacze.
                    • gini Re:Scanie panie 07.07.04, 12:46
                      Czy stac cie na cos wiecej niz pomowienia?J
      • Gość: zbalansowany Re: Do moich przyjaciol IP: *.mel.connect.com.au / *.connect.com.au 07.07.04, 01:58
        Czekam wiec na przeprosiny
        • Gość: dana33 Re: Do moich przyjaciol IP: *.bb.netvision.net.il 07.07.04, 07:51
          nuuuu, nareszcie, odezwal sie kolejny zafajdaniec, tym razem australijski, taki
          co cytuje nam tu wiersze hitlera do matki.....
          czekaj na te przeprosiny, czekaj.
          • Gość: Wqrwiony2 A ty nie czytujesz Dzierżyńskiego do poduszki? IP: 195.150.115.* 07.07.04, 12:41
            A dla podniesienia humoru relacje z akcji SSharona pod Shatilla...
    • pan.scan Chciałbym PT Forumowiczom zwrócić uwagę na fakt, 07.07.04, 00:12
      że zajmujemy się tu raczej przypadkiem chamstwa i przykładami zwierzęcego
      antysemityzmu nicka "wqrwiony2" w świetle jego postu do Tomka44 - fragmenty:

"Mam nadzieję, że nie wyniosłeś z wątku pt. "bardzo prawdziwe stwierdzenie"
      antysemitą".

a nie Wersalem i formules de politesse panującymi na Forum Świat i ich wpływem
      na stosunki między "brygadą wqrwionego2" a Daną 33.
      Skądinąd przesympatyczną osobą.

• mirmilek nie masz, hipokryto, nikomu prawa zwraca uwagi n/t 07.07.04, 00:15

• pan.scan Co ja mogę - zostaw mnie. Jeśli to forum dozwolone 07.07.04, 00:20
          dla chamów jak wqrwiony et consortes tym bardziej jest takie dla normalnych.
          Szkoda, że tych drugich jest mniejszość.
          • mirmilek zostawie. znow, z przykroscia, sie rozczarowalem 07.07.04, 00:40
            jesli uwazasz, ze nie jest to miejsce do wq***nych, to konsekwentnie uwazaj, ze
            nie jest to miejsce dla dan.

jesli uwazasz, ze jest to miejsce dla dan, to konsekwentnie uwazaj, ze jest to
            tez miejsce dla wq***wionych.

zycie jest proste, jak wychodzi sie z prostych UNIWERSALNYCH zalozen. np nie
            wolno sie chamsko odzywac. i stosowac sie konsekwentnie do tej zasady i wymagac
            od innych, aby sie do niej stosowali.

inaczej popadamy w absurd stosowania podwojnych standartow i usprawiedliwiania zla.

czy ty czasem nie jestes nowym wcieleniem ceesa137?
            • Gość: dana33 Re: zostawie. znow, z przykroscia, sie rozczarow IP: 192.114.44.* 07.07.04, 00:50
              nu, mirmilku, to forum juz cie zna. nie pomoga ci ani piekne slowka, ani zmiana
              tematu. manipulujesz, klamiesz, wycigasz zawsze jedno zdanie z kontekstu i w
              ten sposob probujesz "zagiac" przeciwnika. to nie rozni sie nic od wulgaryzmow
              wqrwielskiego. powtarzam jeszcze raz, na tym forum kazdy wie, kto ty.
              i ile bym teraz nie bluzgala na ciebie i wqrwielskiego, to doprowadziliscie
              mnie do tego dwoch letnimi klamstwami, manipulacjami, oskarzeniami i bluzgami.
              dziwie sie sama sobie, ze wytrzymalam to tak dlugo, bez bicia w morde.
            • pan.scan Idż spać, koleś. Prześpij problem. 07.07.04, 00:52
              Zycie składa się z rozczarowan.
              Czy ty nie jesteś "mirmil" - wiem z opowiadań, że to był kawał huj.wej.bina,
              który podpieprzał ceesa w pracy?

Tu masz krótki kurs WKP(b). Nie cierpię niechlujstwa językowego.

sjp.pwn.pl/haslo.php?id=58626

mirmilek napisał

...podwojnych standartow ....
              • pan.scan Zapomniałem dodać 07.07.04, 00:54
                Bo jeśli tak - to spierdalaj, czekisto.
                • mirmilek no, teraz udowodniles 07.07.04, 01:05
                  > Bo jeśli tak - to spierdalaj, czekisto.

ze pierwszy masz prawo uczyc dobrego wychowania. jeszcze jakas uwaga?

wyobraz sobie, ze nikomu nigdy nie wysylalem donosow do pracy i takowymi nie
                  grozilem. (tak na marginesie danusia grozila mi donosami, co ty na to? prawda ze
                  nic, hipokryto) a dlaczego? a dlatego, ze takich rzeczy robic nie wolno i nie warto.

mysle, ze skoro stac cie na bycie wulgarnym przy jednoczesnym krytykowaniu
                  innych za to samo, to mozesz nie zrozumiec, o czym mowie. z danka sie
                  zrozumiecie w mig.
                  • pan.scan Czy robiłeś za mirmila i czy kapowałeś na ceesa 07.07.04, 01:10
                    do jego roboty? Takie było pytanie - jeśli możesz, wytęż komórki i odpowiedz.
                    • pan.scan Przepraszam, nie przeczytałem do końca. 07.07.04, 01:14
                      Czyli mirmilek to pewnie daleki kuzyn mirmila. Kapował mirmil - zgadza się?
                      • mirmilek taaaa 07.07.04, 01:26
                        i nie zgadza sie - mirmil to ja i nigdy na nikogo nie kapowalem i o ile mi
                        wiadomo na cesia kapowali jego kumple z forum aktualnosci, na ktorym nie bywam,
                        a potem cesio odwdzieczyl sie czym podobnym i kolko sie zamknelo.

jesli cesio powiedzial ci cos innego, to sklamal. jesli sam jestes cesio, to
                        klamiesz. a wiesz, skad moje podejrzenie, ze jestes cesio? bo cesiowa kariera na
                        forum swiat zaczela sie dosc podobnie. od krytykowanie chamstwa i nadskakiwania
                        danie. i tak jak w twoim przypadku, cesio w obliczu daninych bluzgow nie
                        potrafil sie zdobyc na slowa krytyki. a ja to cesiowi wypomnialem i pewnie
                        dlatego mnie znielubil. a poniewaz sam wlasciwie nie bluzgam, to nie ma mnie jak
                        zagiac w dyskusjach o chamskich odzywkach. i pewnie dlatego cesio mnie jeszcze
                        bardziej znielubil. ale nie podejrzewalem go o klamstwo. fakt.

no, ale chyba wszystko jedno, co powiesz, jesli nie potrafisz niczego udowodnic.
                        • Gość: ABE Do mirmilka IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 07.07.04, 01:38
                          Mirmilku,
                          Przeczytalam tylko twoja ostatnia wymiane ze scanem na tym watku (jeden z
                          niewielu aktywnych o tej porze bo inaczej bym sie nie fatygowala jako ze nudzi
                          mnie ta hipokryzja zydowska, ktora snuje sie tutaj w nieskonczonosc) i widze,
                          ze jakims cudem, pomimo wulgarnych prowokacji, potrafisz utrzymac zimna krew.
                          Ale pytanie jest takie - CZY WARTO?
                          • Gość: ABE Scan to nie Cees IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 07.07.04, 01:42
                            Prawie na 100% jestem tego pewna, bo Scan wystepowal tu goscinnie z jego
                            typowymi "gratuitous remarks" pare dni temu jak cees byl wciaz w Polsce i
                            tymczasowo odlaczony od jego pc.
                            • Gość: Wqrwiony2 Też tak sądzę - różnią się także poziomem - w IP: 195.150.115.* 07.07.04, 13:38
                              przypadku scana kompletnym jego brakiem. Poza tym cees siedzi raczej na FA.
                              Pozdrawiam
                              Wqrwiony2
                          • mirmilek Re: Do mirmilka 07.07.04, 02:05
                            nie warto bluzgac, bo po co?

czy warto brac udzial w podobnych dyskusjach?

a. nie warto - strata czasu (kurcze, bede musial siedziec przy robocie jeszcze z
                            godzine, przez to glupie gadanie),

b. warto (na podobnej zasadzie warto ogladac big brothera) - przekonujesz sie,
                            ze jestes normalny.

co do zarzutow o donoszeniu na ceska do pracy. coz, zanim cesio nie przyszedl
                            sie na to forum skarzyc (slusznie zreszta), ze na niego chcieli doniesc, to ja
                            nawet nie wiedzialem, kim ceesio jest, bo FA zupelnie mi bylo obce, wiec podobne
                            cuda chyba mnie bardziej bawia niz irytuja.

pzdr, m.
                          • biedronka24 Wyjasnie Ci to ABE 07.07.04, 22:07
                            wyobraz sobie taka sytuacje. Masz tu pare linkow do wypowiedzi niejakiego
                            wqrwielskiego. A ja pamietam jego zabieranie glosu na niektorych watkach tu na
                            FS. I wiesz co? tez wydawal sie wzorem swietego spokoju:)
                            Ba udawal nawet rycerskiego. NO cusik jak mirmilek...
                            Ale zajrzyj do innych wypowiedzi - tam gdzie wQ nie przerzucil sie na inny nick
                            (rezerwowy) bo temperamencik zawiodl- jak u Goldbaumika. I co ujrzysz- ano to co
                            zamiescil Pan Scan. To jest wlasnie ow Miracle des nerfs d´acier:))))
                        • pan.scan Re: taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 07.07.04, 01:40
                          Daj mi jakikolwiek link, w którym chocby nieśmiało i w zakamuflowany sposób
                          wyraziłeś swoją niechęć do ewentualnej myśli skrytykowania wqrwionego.
                          Może zacznijmy od tego - OK? Rzecz zaczęła się nie od Dany i nie o Danę idzie.
                          To moja wojna z twoim przyjacielem. W wyrażenie przeze mnie zdania na temat
                          Dany ty próbujesz mnie wciągac od kilku godzin. Postaraj sie to zrozumieć.

Co do twego kapowania - wybacz. Skoro znasz szczegóły, że gdzieś tam..
                          ci wiadomo... etc - to jesteś w kursie dzieła. Coś na rzeczy jest. Ja znam
                          sprawę prosto i z pierwszej ręki. Kapowałeś. Udowodnij,że nie.

Wasze forumowe towarzyskie układy nic a nic mnie nie obchodzą. Szkoda
                          klawiatury.

Co do rozkładu moich sympatii - zawsze będę wolał ludzi mądrych od tych, którzy
                          utożsamiają sie z palestyńskim terroryzmem, w gębie mając frazesy z dyskusji z
                          sufitkami o zachodnio-chrześcijańskim i wrażliwym postrzeganiu świata.

Żegnam mirmilku, to bicie piany, szkoda mi czasu na waszą menażerię.

• mirmilek Re: taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 07.07.04, 01:56
                            pan.scan napisał:

> Daj mi jakikolwiek link, w którym chocby nieśmiało i w zakamuflowany sposób
                            > wyraziłeś swoją niechęć do ewentualnej myśli skrytykowania wqrwionego.
                            > Może zacznijmy od tego - OK?

przykro mi, ale ja wlasnie wyrazam swoja chec skrytykowania wq***go. nie
                            skapowales? jak chamskie odzywki sie krytykuje, to wszystkie, a nie wybrane.

>Rzecz zaczęła się nie od Dany i nie o Danę idzie.

rzecz wlasnie sie zaczela od dany, bo dana zalozyla watek "bardzo prawdziwe
                            stwierdzenie". watek "do tomka" jest kontynuacja tamtego.

> To moja wojna z twoim przyjacielem.

powtarzam, zebys mi nie przypisywal pogladow i sympatii.

>W wyrażenie przeze mnie zdania na temat
                            > Dany ty próbujesz mnie wciągac od kilku godzin. Postaraj sie to zrozumieć.

a ty sie postaraj zrozumiec, ze aby miec prawo do krytykowania kogokolwiek za
                            cokolwiek, to trzeba

a) krytykowac wszystkich po rowno za takie same zachowanie
                            b) samemu nie zachowywac sie w sposob krytykowany

bo inaczej to hipokryzja.

> Co do twego kapowania - wybacz. Skoro znasz szczegóły, że gdzieś tam..
                            > ci wiadomo... etc - to jesteś w kursie dzieła. Coś na rzeczy jest.

to ze wiadomo mi, ze jest woja w iraku, to nie znaczy, ze biore w niej udzial,
                            nie sadzisz? a ze potrafie czytac, to wiem.

Ja znam
                            > sprawę prosto i z pierwszej ręki. Kapowałeś. Udowodnij,że nie.

Klamiesz. Nie bede udowadnial, ze cos NIE MIALO MIEJSCA. mam ci zacytowac
                            wszystkie 644 tys postow z forum swiat i nie wiem ile z forum aktualnosci? jesli
                            cesiek ci naklamal, to juz jego sprawa, jesli sam jestes cesiek i klamiesz -
                            tym gorzej dla ciebie.

> Wasze forumowe towarzyskie układy nic a nic mnie nie obchodzą. Szkoda
                            > klawiatury.

obchodza, bo krytykujesz wq*go, a nie krytykujesz dany.

> Co do rozkładu moich sympatii - zawsze będę wolał ludzi mądrych od tych,
                            którzy utożsamiają sie z palestyńskim terroryzmem, w gębie mając frazesy z
                            dyskusji z
                            > sufitkami o zachodnio-chrześcijańskim i wrażliwym postrzeganiu świata.

o, to juz sie utozsamiam z palestynskim terroryzmem? jeszcze jakis argument?

> Żegnam mirmilku, to bicie piany, szkoda mi czasu na waszą menażerię.

jak zwykle, kiedy przyszedl czas na udowadnianie zarzutow....

no coz, moze faktycznie lepiej, zebys sobie poszedl?
                            • biedronka24 Re: taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 07.07.04, 22:14
                              mirmilek napisał:

> przykro mi, ale ja wlasnie wyrazam swoja chec skrytykowania wq***go. nie
                              > skapowales? jak chamskie odzywki sie krytykuje, to wszystkie, a nie wybrane.
                              >
                              Buahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!

Mirmil we wlasnej osobie. Panie Scanie jak pan nie zna jeszcze przegiec slowa
                              kretactwo to ma pan cudny przyklad. Mistrz kretactwa i ´ukradlem to moze
                              jeszcze mi zaplaca za szkody´ :))))))
                          • biedronka24 Panie Scanie ja tez mam linki :) 07.07.04, 22:11
                            na Mirmilka. Poszukam ich. Tyle ze wtedy to byl Mirmil. Jak widac nawet loginy
                            zmienia. I te proby doszukiwania sie w innych swoich przywar.
                            O uszach i mozgach sobie pan zelazny nerw rozmawial. Wtedy tatusiowal
                            Goldbaumikowi. Jakaz to ciekawa rola takie tatusiowanie.
                            A propos co z Goldbaumikiem? On tez strasznie plakal za wyciecie elementow
                            nazistowskich z konkursu groszka. I idealnie tych samych porownan co tatus
                            Mirmilek uzywa.. To kto komu kradnie prawa autorskie? Sojusz? Czy wakacje?
          • biedronka24 Panie Scanie- Mirmil, Mirmilek i ....... 07.07.04, 22:03
            zwraca sie zawsze w ten sposob.
            to b. charakterystyczne dla niego.
            Ciekawe co on wie na temat prawa :)...
            Bo nie ulega watpliwosci ze za wzrorzec cnot i zrodlo praw uwaza siebie. A jaki
            on jest to on sam wie najlepiej. Choc gdyby przesledzic miejsca i watki w
            ktorych sie pojawia, zawsze jak bumerang - nie trudno zgadnac. Zawsze w obronie
            obrazajacych:)
    • Gość: Alberto Tomba Re: Do Scana IP: 66.225.241.* 07.07.04, 12:01
      Słuszaj, nie przepadam za tobą: uważam twój filosemityzm za skrajnie irytujący -
      bo nieoparty na faktach, zwłaszcza w kontekście tutejszego zachowania ludzi,
      którym uparcie sekundujesz. Niemniej jednak uważam, że zachowujesz się jak
      normalny człowiek, tj. opowiadasz się za tym, co wydaje ci się słuszne, z tych
      czy innych wzgledów merytorycznych, choćby przyszło ci wystapić przeciwko
      członkom własnego narodu - co dla nas, ludzi zachodu, jest oczywiste.

Czy nie przeszkadza ci zatem fakt, że Zydzi, którym sekundujesz, taką postawę
      uważają ni mniej ni więcej tylko za idiotyzm (por. posty p. Dany)?
      Twoja koleżanka D. pisze np. o politowaniu i śmiechu, jaki w niej wzbudzają
      Polacy skaczący sobie do oczu, jednocześnie aktywnie wspierając tych Zydów,
      którzy raczą uważać (także) ciebie za kawałek gówna.
      Jeszcze raz zatem: jak się z tym czujesz?
      • Gość: dana33 Re: Do Scana IP: 192.117.117.* 07.07.04, 13:10
        szanowny tombo. a gdzie to zauwazyles, zeby ktos z zydow na tym forum uwazal
        scana "za kawałek gówna"?
        • Gość: Wqrwiony2 Jeśli 1/16 (lub 1/32) pochodzenia wystarczy, by IP: 195.150.115.* 07.07.04, 13:18
          kogoś zaliczyć do "wybranych", to ja tak uważam...
          • pan.scan Próbowałeś moczyć przyrodzenie w zimnej wodzie? 07.07.04, 13:32
            Witam, łajzo. Opatentowałeś juz sposób na wirtualne zaglądanie do rozporków?

1718] Próbowałeś moczyć przyrodzenie w zimnej wodzie?
            autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 18-03-2004 23:57 *.crowley.pl
            • Gość: Wqrwiony2 Do twojego nie zamierzam-nie lubię rozkładającego IP: 195.150.115.* 07.07.04, 13:36
              się mięsa...
              • pan.scan Czy twoja matka puszczała się z wściekłym psem ? 07.07.04, 13:52
                2459] Czy twoja matka puszczała się z wściekłym psem
                autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 16-01-2004 14:36 *.crowley.pl

• Gość: Wqrwiony2 No właśnie, scanissimo - jak cię poczęto? IP: 195.150.115.* 07.07.04, 16:41
      • pan.scan Do narciarza 07.07.04, 13:51
        Słuszaj, a w Rosji to jak tam jest z filo i anty? Wiesz coś na ten temat?
        Nie bardzo rozumiem jaki ma związek bycie filosemitą z opieraniem się na
        faktach? Jakich?
        Filosemityzm to nie jest przypadkiem sympatia do ludzi i kraju poprzez poznanie
        jego kultury, ludzi i historii? Jak uważasz?
        Co do mego samopoczucia - dziękuję. Mam je dobre, choć nie ukrywam, że bardziej
        mnie dotykają inwektywy pod moim adresem w rodzaju "ty żydowskie ścierwo"
        wykonywane przez licznych na forach Prawdziwych Polaków niz "traktowanie mnie
        jak kawałek gówna" przez niektórych Żydów. Ogólnie radzę sobie, mam duże
        poczucie własnej wartości.

• gini Re: Do narciarza 07.07.04, 13:53
          pan.scan napisał:

> Słuszaj, a w Rosji to jak tam jest z filo i anty? Wiesz coś na ten temat?
          > Nie bardzo rozumiem jaki ma związek bycie filosemitą z opieraniem się na
          > faktach? Jakich?
          > Filosemityzm to nie jest przypadkiem sympatia do ludzi i kraju poprzez
          poznanie
          >
          > jego kultury, ludzi i historii? Jak uważasz?
          > Co do mego samopoczucia - dziękuję. Mam je dobre, choć nie ukrywam, że
          bardziej
          >
          > mnie dotykają inwektywy pod moim adresem w rodzaju "ty żydowskie ścierwo"
          > wykonywane przez licznych na forach Prawdziwych Polaków niz "traktowanie mnie
          > jak kawałek gówna" przez niektórych Żydów. Ogólnie radzę sobie, mam duże
          > poczucie własnej wartości.
          >

Tyle, ze nie wszystkim odpowiada gdy Zydzi traktuja ich jak kawalek gowna.
          A skoro Twoi mili Zydzi traktuja innych jak kawalek gowna, to niech sie licza z
          tym, ze tez beda tak traktowani.
          • gini Re: Swiat wg Zydow i filosemitow forumowych 07.07.04, 14:45
            Wolno tu zbluzgac kazdego, wolno obrazic kazdego, Polaka ,Araba itd...
            I wszystko jest ok, gdy Zyd napisze , ze Polak to kawalek gowna to jest ok, ze
            Arab to scierwo to jest ok, gdy tylko napisze sie cos nieprzyjemnego pod
            adresem Zydow z miejsca podnosi sie krzyk.
            Pisze, sie arabki, polaczki, i jest ok, nikt sie na to nie oburza, ale sprobuj
            napisac, zydek, to juz jest wrzask na caly portal, ze Zydow bija.
            Nie czyncie innym co wam nie mile.
            Mieszkam w Belgii mam meza Belga,lubie Belgow, bo dlaczego nie, ale nie wylewam
            przy tym ton blota na Polakow jak to czynia niektorzy nasi filosemici.
            Choc tak naprawde, to niektorzy zdaje sie czuja sie bardziej Zydami.

Ni"e oskarzam swojego meza ani innych moich belgijskich znajomych, wq
            kolaboracje z Niemcami,bo mieli jakies tam legiony SS zas nasze forumowe
            filosemity, czesto gesto oskarzaka wszystkich Polakow o Jedwabne, czy tez o
            szmalcownictwo.
            Sa zawsze w tych watkach, gdzie mozna na Polakow napluc, rzadko zas w tych,
            gdzie mozna napisac cos dobrego.
            Przytacza sie wypowiedz, nie wiadomo skad zaczerpnieta,na dowod, ze wszyscy
            Polacy jakoby sie nie myja.
            Nienawisc do wszystkiego co polskie az bucha , ale drze sie gebe o antysemityzm.
            Jak lubic Zydow, skoro sami prowokujecie i obrazacie?
            Co chcecie w zamian panstwo?Szacunku?A z jakiej niby racji?Na jakiej zasadzie?
            Macie placone pieknym za nadobne i kontynuujcie swa dzialalnosc dalej a
            bedziecie zbierac owoce.
            • Gość: rachelka Re: Swiat wg Zydow i filosemitow forumowych IP: *.twcny.rr.com 07.07.04, 15:26
              jak apetyt rosnie w miare jedzenia tak i nienawisc poparta wulgaryzmami wzrasta
              na tym watku.ja sie zgadzam z pogladem gini na temat ludzi piszacych na tym
              forum.jak juz wielokrotnie podkreslalam nie bardzo rozumiem cel zydow i
              filosemitow piszacych na tym forum jedynie po to aby siac ferment,atakowac i
              bluzgac na polske.sa to osoby albo urodzone w polsce albo jakos z nia
              zwiazane,ktorych jednym celem jest atak na wszystko co sie polska zwie.to juz
              samo w sobie jest chore.slyszelismy rzewne historie losu dany i fredka,ja na ich
              miejscu poszukalabym sobie lepszego forum w izraelu,gdzie zbieraliby same
              pochwaly za swoja nienawisc i ciety jezyk.zamiast tego co dzien wysylaja tu
              swoje obrazliwe chamskie posty i tylko czekaja aby im ktos rownie chamsko
              odpowiedzial i kolowrotek gotowy.moim zdaniem jest to celowe aby poddrazniac
              polakow i czerpac z tego korzysci materialne.ja gdybym sie ze swoimi opiniami na
              sprawe izraela wypowiadala na forum w telaviv news, to tez bylabym brutalnie
              niszczona i nikt by sie temu nie dziwil.to jest poprostu zboczone i chore i tak
              to nalezy odczytywac.
              • Gość: dana33 Re: Swiat wg Zydow i filosemitow forumowych IP: 192.117.117.* 07.07.04, 15:32
                rachelko szmatelko, a oprocz tego, ze nie rozumiesz celu zydow i filosemitow,
                to co ty rozumiesz?
                • gini Re: Swiat wg Zydow i filosemitow forumowych 07.07.04, 15:44

> rachelko szmatelko, a oprocz tego, ze nie rozumiesz celu zydow i filosemitow,
                  > to co ty rozumiesz?

Trudno jest rozumiec ludzi wzbudzajacych do siebie nienawisc tombaczku, i
                  uzalajacych sie pozniej, ze sa nielubiani.
                • Gość: rachelka Re: Swiat wg Zydow i filosemitow forumowych IP: *.twcny.rr.com 07.07.04, 15:47

> rachelko szmatelko, a oprocz tego, ze nie rozumiesz celu zydow i filosemitow,
                  > to co ty rozumiesz?
                  absolutnie nic i jest mi z ty swietnie,jedynie co rozumiem to to ze szczekasz
                  jak karabin maszynowy pozyczony od swych kumpli i ze powtarzasz sie jak zdarta
                  plyta,co wnioskuje ze wiek robi swoje
                • Gość: Wqrwiony2 A ty rozumiesz? szczerze mówiąc wątpię... IP: 195.150.115.* 07.07.04, 16:40
            • Gość: dana33 Re: Swiat wg Zydow i filosemitow forumowych IP: 192.117.117.* 07.07.04, 15:31
              gini zlotko, musze przyznac szczerze, ze mi na twoim szacunku nie specjalnie
              zalezy. ty idz i szanuj lepiej wqrwielszczaka.
              • gini Re: Swiat wg Zydow i filosemitow forumowych 07.07.04, 15:41

> gini zlotko, musze przyznac szczerze, ze mi na twoim szacunku nie specjalnie
                > zalezy. ty idz i szanuj lepiej wqrwielszczaka.

Wiec nie uzalaj sie na chamstwo, piszesz po chamsku to i dostajesz chamskie
                odpowiedzi, co bys chciala innego tombaczku?
                A Wqrwionego szanuje, ma facet wiedzy wiecej w malym palcu niz ty w swojej
                glowce.
                • Gość: dana33 Re: Swiat wg Zydow i filosemitow forumowych IP: 192.117.117.* 07.07.04, 15:51
                  nic sie nie uzalam, gdzies ty to widziala? ja pisze po chamsku? a gdzie?
                  nu, przynajmniej sie posluchalas z wqrwilszczakiem. to idz sie ucz u niego.
                  • gini Re:Dana kpisz czy o droge pytasz? 07.07.04, 16:13

> nic sie nie uzalam, gdzies ty to widziala? ja pisze po chamsku? a gdzie?
                    > nu, przynajmniej sie posluchalas z wqrwilszczakiem. to idz sie ucz u niego.

A za co kropka kasuje Twoje posciki?Uwziela sie na Ciebie kropka?Pewnie
                    antysemitka jest strasna z tej kropki, Dana pisze kulturalnie a kropka jej tnie.
                    • Gość: rachelka Re:Dana kpisz czy o droge pytasz? IP: *.twcny.rr.com 07.07.04, 16:17
                      gini napisała:

> Gość portalu: dana33 napisał(a):
                      >
                      > > nic sie nie uzalam, gdzies ty to widziala? ja pisze po chamsku? a gdzie?
                      > > nu, przynajmniej sie posluchalas z wqrwilszczakiem. to idz sie ucz u niego
                      > .
                      >
                      > A za co kropka kasuje Twoje posciki?Uwziela sie na Ciebie kropka?Pewnie
                      > antysemitka jest strasna z tej kropki, Dana pisze kulturalnie a kropka jej tnie
                      jak ktos tyle lat g..przesiakl to juz i smrodu nie czuje,co smierdzi gdzie..?
                    • Gość: dana33 Re:Dana kpisz czy o droge pytasz? IP: 192.117.117.* 07.07.04, 16:24
                      ja i kpie i odroge pytam. a kropka straaaaszna antysemitka, antysemitka in
                      persona, co pracuje wg regulaminu i sama sobie zasluzylam na kopniaka w d bo
                      napisalam cos po hebrajsku a to zabronione. nu, zdarza sie w najlepszych
                      rodzinach wiec i u mnie tez. a kropka to ona mashehu mashehu, dokladnie opposit
                      to you...
                      • gini Re:Dana kpisz czy o droge pytasz? 07.07.04, 16:44

> ja i kpie i odroge pytam. a kropka straaaaszna antysemitka, antysemitka in
                        > persona, co pracuje wg regulaminu i sama sobie zasluzylam na kopniaka w d bo
                        > napisalam cos po hebrajsku a to zabronione. nu, zdarza sie w najlepszych
                        > rodzinach wiec i u mnie tez. a kropka to ona mashehu mashehu, dokladnie
                        opposit
                        >
                        > to you...

Doprawdy po hebrajsku pisalas?Co ty nie powiesz .W regulaminie nic nie ma zeby
                        wycinac jezyki obce tombaczku.
                        • Gość: Wqrwiony2 Parę razy pojawiały się wstawki po hebrajsku IP: 195.150.115.* 07.07.04, 17:13
                          i jakoś ich potem na Oślej Ławce nie widziałem - inne to wyczyny Danusi
                          rejestrowało "oko Cerbera" - czyste bluzgi, głęboko zakorzenione w jej
                          jestestwie (biedne jej dzieci - ale się nasłuchać muszą w domu, jak mame daje
                          czadu...). Jedyny wypadek wycinania obcojęzycznych postów miał miejsce wtedy,
                          gdy zaproponowaliśmy kilku inwalidom umysłowym (też paczka Dany), żeby przestali
                          kaleczyć nasz piękny język, bo na forum Świat jest sporo osób, swobodnie
                          piszących w paru innych językach. Kiedy zaczęła się wielce inspirująca dyskusja
                          z niejakim Johnem Galtem z USA (cóż to za gadzina antypolska była... - zresztą z
                          nim Danuś reż robiła na forum "buzi-buzi", jak do niej dotarło, że
                          pobratymiec...), Piessna zaczęła ciąć wszystko, co nie było po polsku - z tej
                          zresztą prostej przyczyny, że chyba bidula nie bardzo kumała - raz tylko
                          bąknąła, że coś z francuskim miała wspólnego, ale dialog po francusku - wolny od
                          bluzgów - też wycięła.
                          Ale oczywiście teraz znowu słyszymy, że Danuś to "gołąbeczka niewinna", dręczona
                          przez "tyrana i despotę" (polecam archetyp Lubawy z Kajka i Kokosza...), a "ta
                          wstrętna antysemicka cenzura" tnie, bo po hebrajsku...
                          Bo GW to bardzo antysemicka gazeta jest, wiecie...? Jak się tylko dowiedzą, że
                          pracownik jest Żydem, to go Naczelny - znany antysemita - osobiście na zbity
                          pysk wywala - he, he..
                          • Gość: rachelka Re: Parę razy pojawiały się wstawki po hebrajsku IP: *.twcny.rr.com 07.07.04, 17:26
                            tak prawde powiedziawszy to czesto w moim przypadku az reka swedzi,aby dodac
                            wstawke w innych jezykach,ale staram sie tego nie robic.sama nie lubie jak sie
                            uzywa wielu obcojezycznych wtracen, bo nie kazdy w danym jezyku jest biegly i
                            traci sie watek.co do okrojen GW to sa one przedziwne,czesem najgorsze bluzgi
                            przechodza gladko a nagle cos jest wyciete bo ma jakis tam watek czy wyraz.kupy
                            sie to nie trzyma, w kazdym razie zadnej logiki w tym nie ma.co do
                            protendencyjnosci GW to nie mam komentarza wszyscy ja znamy z kim jest sie na
                            dobrej stopie a z kim nie.no coz ja zawsze bylam po tej zlej stronie i sobie to
                            chwale:))
                            • Gość: wszystkojednokto Cześć niestrudzeni pracownicy na tej niwie IP: *.chello.pl 07.07.04, 17:36
                              cześć Rachelko,jaka tu u was fajna pyskówka,a ja musiałem zarabiać na chleb i
                              wakacje,zawsze nawał pracy przychodzi nie w porę.
                              Żeby tak jeszcze dodać coś na temat i powydziwiać to napiszę,że jako
                              zatwardziałemu i nieuleczalnemu wg.he,he Gucia katolowi bardzo nie podobają mi
                              się wstawki typu Jezus Maria u kropko-fredziów.Wiem skądinąd,że używane są w
                              charakterze ośmieszających przekleństw.
                              • Gość: rachelka Re: Cześć niestrudzeni pracownicy na tej niwie IP: *.twcny.rr.com 07.07.04, 17:47
                                czesc wszystkojednoktosiowi zycze.to nie pyskowka to cywilizowana wymiana
                                pogladow ludzi z antypodow.co do rozmow o religii to ja jej unikam,jako,ze
                                jestem osoba wierzaca i nie chce nikomu kto wierzy w swojego Boga ublizac.tym
                                nie mniej wielu forumowiczow w sposob chamski atakuje i religie i jej symbole.to
                                trzeba omijac bo nic sie z tego nie wyniesie poza zalem,ze tyle chamow na
                                swiecie.kazdy ma tu policzony czas na tym ziemskim padole i tylko wspolczuje
                                ludziom,ktorzy nie maja wiekszego celu niz egzystowac jedynie na tej ziemi.pozdr
                                • Gość: Wqrwiony2 I to właśnie w trakcie zapoczątkowanej w założonym IP: 195.150.115.* 07.07.04, 17:55
                                  przez Gaala wątku na temat Boga próbowałem wyjaśnić pewnemu osobnikowi -
                                  prawdziwy ateista po prostu nie wierzy - jak Świętej Pamięci Jacek Kuroń -
                                  dlaczego? Nie nam sądzić - jako wierzący twierdzę, że taka widocznie była wola
                                  Boska, a zatem guzik nam do tego... Natomiast antyteista wszelkimi dostępnymi
                                  sposobami stara się zburzyć wiarę innych - a to już trąci fanatyzmem...
                                  Dzięki i pozdrawiam
                                  Wqrwiony2
                            • Gość: dana33 Re: Parę razy pojawiały się wstawki po hebrajsku IP: 192.117.117.* 07.07.04, 17:50
                              nu, rachelko szmatelko, zaczniej sie w reszcie uczyc jezykow. jeden obcy w
                              dzisiejszych czasach nie wystarcza. to wtedy bedziesz wszystko rozumiec, nie?
                              • gini Re:Danusiu chamstwo twoje wychodzi 07.07.04, 18:25

> nu, rachelko szmatelko, zaczniej sie w reszcie uczyc jezykow. jeden obcy w
                                > dzisiejszych czasach nie wystarcza. to wtedy bedziesz wszystko rozumiec, nie?

Ta wstawka "rachelko szmatelko" to wlasnie przyklad twojego chamstwa, bez
                                ktorego juz nie umiesz pisac.
                                • Gość: rachelka Re:Danusiu chamstwo twoje wychodzi IP: *.twcny.rr.com 07.07.04, 19:20
                                  gini napisała:

>
                                  > > nu, rachelko szmatelko, zaczniej sie w reszcie uczyc jezykow. jeden obcy w
                                  >
                                  > > dzisiejszych czasach nie wystarcza. to wtedy bedziesz wszystko rozumiec, n
                                  > ie?
                                  >
                                  >
                                  > Ta wstawka "rachelko szmatelko" to wlasnie przyklad twojego chamstwa, bez
                                  > ktorego juz nie umiesz pisac.

daj sie poliglotce cieszyc,a ja cos mam i zaraz wam pokaze....
                                • Gość: dana33 Re:Danusiu chamstwo twoje wychodzi IP: 192.117.117.* 07.07.04, 19:36
                                  chamskie? alez dolozylam jej to do imienia, bo jej sie nalezalo, za to co
                                  pisala i jak pisala o zydach i israelu. c'est tout....
                                  moglam np napisac ty tlusta antysemicka stara kurwo a nie napisalam, nie?
                                  • gini Re:Danusiu chamstwo twoje wychodzi 07.07.04, 19:39

> chamskie? alez dolozylam jej to do imienia, bo jej sie nalezalo, za to co
                                    > pisala i jak pisala o zydach i israelu. c'est tout....
                                    > moglam np napisac ty tlusta antysemicka stara kurwo a nie napisalam, nie?

Pewnie, ze moglas, ona moglaby ci napisac stara tlusta zydowska kurwo, ale ci
                                    tego nie pisze.
                                    A jak stwierdze, ze ci sie cos nalezy to ewentuzlnie dodam ci do imienia
                                    wycieruszka, napewno sie nie pogniewasz i to nie bedzie chamskie wcale.
                                    • Gość: rachelka Re:Danusiu chamstwo twoje wychodzi IP: *.twcny.rr.com 07.07.04, 19:50
                                      gini napisała:

>
                                      > > chamskie? alez dolozylam jej to do imienia, bo jej sie nalezalo, za to co
                                      > > pisala i jak pisala o zydach i israelu. c'est tout....
                                      > > moglam np napisac ty tlusta antysemicka stara kurwo a nie napisalam, nie?
                                      >
                                      > Pewnie, ze moglas, ona moglaby ci napisac stara tlusta zydowska kurwo, ale ci
                                      > tego nie pisze.
                                      > A jak stwierdze, ze ci sie cos nalezy to ewentuzlnie dodam ci do imienia
                                      > wycieruszka, napewno sie nie pogniewasz i to nie bedzie chamskie wcale.
                                      ja strasznie lubie jak dana dostaje furii i nieomal sie onanizuje obrazajac
                                      wszystkich co smieja krytykowac izrael(nie israel poliglotko).jak to fajnie,ze
                                      kazda polka musi byc stara,tlusta ku..bidula widocznie widzi siebie przez caly
                                      czas i taki obraz przyklada do kazdego.niech sobie pluje i pisze co chce, mnie
                                      to i tak wisi,juz raz mowilam ja sie nie czuje malutka i nie mam potrzeby
                                      otrzymywania wiecznych komplementow od tej zgrai platnych szczekaczy.moje posty
                                      o izraelu to nic w porownaniu z jej postami o polsce,ale wyzwiska jej
                                      pozostawiam bo to jej poziom,wiec niech szczeka i sie cieszy.
                                      • Gość: dana33 Re:Danusiu chamstwo twoje wychodzi IP: 192.117.117.* 07.07.04, 20:15
                                        wow wow, rachelko szmatelko, jakie nerwy..... ja nie dostaje zadnej furii, cos
                                        ty, natomiast interesuja mnie te posty, ktore jak piszesz "to nic w porownaniu
                                        z jej postami o polsce". bo inaczej bede zmuszona do szmatelki dolozyc jeszcze
                                        cos....
                                    • Gość: dana33 Re:Danusiu chamstwo twoje wychodzi IP: 192.117.117.* 07.07.04, 20:10
                                      widzisz, gini zlotko, ona nie napisala, ale jej kolesie pisali i to nie raz i
                                      to duzo gorzej i jakos nie lecialas na forum zeby ich potepic.
                                      a wycieruszka, to nie rymuje sie z dana. pomysl o czym innym. co sie bedzie
                                      rymowac. np dana zasrana. to tez juz bylo na forum, tak ze nawet nie bedzie nic
                                      nowego.
                                      • gini Re:Dana wycieruchu ******************************* 08.07.04, 00:14

> widzisz, gini zlotko, ona nie napisala, ale jej kolesie pisali i to nie raz i
                                        > to duzo gorzej i jakos nie lecialas na forum zeby ich potepic.
                                        > a wycieruszka, to nie rymuje sie z dana. pomysl o czym innym. co sie bedzie
                                        > rymowac. np dana zasrana. to tez juz bylo na forum, tak ze nawet nie bedzie
                                        nic
                                        >
                                        > nowego.

Ja nie jestem poetka wiec rymowac nie bede, a poniewaz twoi kolesie wyzywali
                                        mnie nie raz, to chyba nie masz mi za zle, ze tak sie bede do ciebie od dzisiaj
                                        zwracac.
                              • Gość: Wqrwiony2 Kto cię uczył takich chamskich odzywek: mame, IP: 195.150.115.* 07.07.04, 18:31
                                tate, czy cała rodzinka taka "szlachetna"...?
                                • pan.scan Twoja matka wyraźnie gustowała w psiej spermie 07.07.04, 18:38
                                  Twoja matka wyraźnie gustowała w psiej spermie
                                  Autor: Gość: wqrwiony2 IP: *.crowley.pl
                                  Data: 19.01.2004 20:56

skoro tak szczekasz...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10259943&a=10264074

• Gość: Wqrwiony2 Scanissimo - tak nieładnie o swojej mame? A fe! IP: 195.150.115.* 07.07.04, 18:50
                                    • pan.scan zeschłą skórkę po twoich jajach? to nie moszna 07.07.04, 18:58
                                      [2395] zeschłą skórkę po twoich jajach? to nie moszna
                                      autor: Gość portalu: wqrwiony2 data: 19-01-2004 21:43 *.crowley.pl

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10198774&a=10265088
                                      • Gość: Wqrwiony2 Wiedziałem, żeś wiekowy-ale ża aż takie próchno... IP: 195.150.115.* 07.07.04, 19:00
                                        • pan.scan Znowu kompleksy, degeneracie z getta? A może 07.07.04, 19:04
                                          [2397] Znowu kompleksy, degeneracie z getta? A może
                                          autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 19-01-2004 21:48 *.crowley.pl

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10198774&a=10265088
                                          • Gość: Wqrwiony2 Bardzo jesteś zdegenerowany? IP: 195.150.115.* 07.07.04, 19:08
                                            • pan.scan Spadaj, "czekoladowe oczko"... 07.07.04, 19:23
                                              Spadaj, "czekoladowe oczko"...
                                              Autor: Gość: Wqrwiony2 IP: *.crowley.pl
                                              Data: 07.03.2004 19:34

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=11225811&a=11227862

• Gość: Wqrwiony2 Ale z ciebie perwers - lubisz to...? Wpływ "woja". IP: 195.150.115.* 07.07.04, 19:25
                                                • gini Re: Bo sie posrasz, apostole swietego noza! 07.07.04, 19:27
                                                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=13965660&wv.x=1&a=13987652
                                                  • pan.scan Jak zwykle masz kłopoty czytania ze zrozumieniem 07.07.04, 19:37
                                                    biez linka nie razbierosz.
                                                    Na swoją obronę możesz dodać, że przyzwyczaiłaś wszystkich do tego.

189] bo się posrasz, apostole świętego noża!

• Gość: Wqrwiony2 Nie, ciuciuś - nam się ten gryps po prostu podoba IP: 195.150.115.* 07.07.04, 20:06
                                                    dzięki, że go przypomniałeś, bo wyleciał mi już z pamięci...
                                                • pan.scan Jak będziesz wypinać chudą pierś, uważaj, żeby 07.07.04, 19:32
                                                  Jak będziesz wypinać chudą pierś, uważaj, żeby

Autor: Gość: Wqrwiony2 IP: *.crowley.pl
                                                  Data: 11.03.2004 00:05

nie zetrzeć włoska - w końcu to twój jedyny symbol męskości...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=11286530&a=11292841
                                                  ----

Na wieczór masz ode mnie kopa w dupę. Jutro następne ćwiczenia, chamusiu.

• Gość: Wqrwiony2 I chderlak jeszcze - ty bida, a nie scan jesteś... IP: 195.150.115.* 07.07.04, 19:40
                                • Gość: dana33 Re: Kto cię uczył takich chamskich odzywek: mame, IP: 192.117.117.* 07.07.04, 19:39
                                  uczyl mnie split, goldbaum, wqurwielski, ade, bnadem, hanes, abe, i cala ta
                                  reszta co juz wylecialy mi z glowy ich niczki.... uczyli mnie dlugo, bo ja nie
                                  taka pojetna, ale po dwoch latach sie nauczylam.
                                  • gini Re: Kto cię uczył takich chamskich odzywek: mame, 07.07.04, 19:41

> uczyl mnie split, goldbaum, wqurwielski, ade, bnadem, hanes, abe, i cala ta
                                    > reszta co juz wylecialy mi z glowy ich niczki.... uczyli mnie dlugo, bo ja
                                    nie
                                    > taka pojetna, ale po dwoch latach sie nauczylam.

No to w koncu jak to z toba jest?Bo juz ci sie wszystko pokrecilo tombaczku,
                                    piszesz po chamsku czy nie piszesz zdecyduj sie.
                                    • Gość: dana33 Re: Kto cię uczył takich chamskich odzywek: mame, IP: 192.117.117.* 07.07.04, 19:44
                                      pisze tak, jak mnie nauczyli, ci ktorych wymienilam wyzej. ty uwazasz, ze oni
                                      inteligentni i ladnie pisza. wqrwielszczak uwaza, ze on nie chamski i nie
                                      bluzga. nu, to dlaczego ja po chamsku? mialam przecie dobrych nauczycieli, nie
                                      uwazasz?
                                      • gini Re: Kto cię uczył takich chamskich odzywek: mame, 07.07.04, 19:48

> pisze tak, jak mnie nauczyli, ci ktorych wymienilam wyzej. ty uwazasz, ze oni
                                        > inteligentni i ladnie pisza. wqrwielszczak uwaza, ze on nie chamski i nie
                                        > bluzga. nu, to dlaczego ja po chamsku? mialam przecie dobrych nauczycieli,
                                        nie
                                        > uwazasz?

Dana, rozmowa tyczy twojego chamstwa.
                                        Wqrwiony moze napisac, ze chamstwa nauczyl sie od fredzia albo od innego woja
                                        czy zbika...
                                        Ty ich chamstwa nie dostrzegasz rowniez, co ci juz w paru watkach udowodniono.
                                        • Gość: dana33 Re: Kto cię uczył takich chamskich odzywek: mame, IP: 192.117.117.* 07.07.04, 20:19
                                          nu, jak fredzio pisze, ze chlaj chlaj, to przeciez prawda, nie? ja tez jechalam
                                          kiedys pociagiem o 7 rano i na kazdej stacji kolejowej widzialam pijakow. o 7
                                          rano. nie mowie, ze to wszyscy polacy, ale jakas czesc napewno. wiec dlaczego
                                          fredziowe pisanie ma byc chamstwem? stwierdza fakt.
                                          z wojem i zbikiem nie wymienilam nawet jednego slowa przez te 2 lata. nie znam
                                          tych osobnikow.
                                          • Gość: rachelka Re: Kto cię uczył takich chamskich odzywek: mame, IP: *.twcny.rr.com 07.07.04, 20:27
                                            no nie mowiac juz o epitetach fredka jak goje to gnoje ,lub ze kazda kobieta to
                                            arabska wycieraczka etc.to nic dla dobrodusznej mamy dany,tylko maly
                                            przerywnik,mysle,ze nawet by sie nie obrazila jakby fredek tak jej corcie
                                            nazwal,ot psotnik i tyle.tak jak dla mnie slowka gucia i wq..tylko sie posmiac
                                            mozna,przynajmniej w lepszym stylu jezykowym
                                            • Gość: John Travolta Re: Kto cię uczył takich chamskich odzywek: mame, IP: 66.225.241.* 07.07.04, 23:37
                                              Jak widać, to przekracza możliwości pojmowania pani adwersarki(?) ale takich
                                              rzeczy (chla, chla) po prostu się nie mówi, nawet jesli to po części prawda -
                                              oczywiście za wyjątkiem sytuacji, gdy źle się zyczy drugiej stronie.

Co innego powiedzieć, ze ich kraj żyje za corocznie wyżebrywane pieniądze (od
                                              samych Stanów ok 6 mld $ tylko państwowej bezzwrotnej pomocy) to jest nie
                                              częściowa ale cała prawda.

Prosze np. otworzyć jakikolwiek portal izraelski - i co rzuca sie w oczy?
                                              Banery "help" i "donate", zazwyczaj po kilka, kilkanaście.
                                  • gini Re: Kultura wyzsz 07.07.04, 19:45
                                    Idź się załapać na świeczkę, cioto
                                    Autor: pan.scan
                                    Data: 06.07.2004 14:25 + dodaj do ulubionych wątków

Swiezutki cytat pana oburzonego na chamstwo.
                                    W archiwum tez tego duzo, ale komu by sie chcialo szukac.

• Gość: rachelka Re: Kultura wyzsz IP: *.twcny.rr.com 07.07.04, 19:56
                                      ciekawe ze ludzi zawsze denerwuje czyjes chamstwo wiecej niz wlasne,podobnie jak
                                      widzi sie wady u innych a nie u siebie.co do dany to moze sie zlozymy i bedziemy
                                      jej wymachiwac czerwona chusta,to wystarczy zeby latala w kolko z piana na
                                      ustach,bedzie to ciekawsze od wojny slownej,ktora jest ciagle ta sama, z tymi
                                      samymi smutasami antypolskimi
                                      • pan.scan No, druga mądra. Swój do swego... 07.07.04, 20:00
                                        Dobranoc, dziewczyny.
                                        • Gość: rachelka Re: No, druga mądra. Swój do swego... IP: *.twcny.rr.com 07.07.04, 20:07
                                          slodkich snow o lekkiej tresci ci zycze:))))))tylko nie licz za duzo barankow
                                          przed snem
                                        • Gość: Wqrwiony2 Cosik szybciusio jakby spieprzasz... IP: 195.150.115.* 07.07.04, 20:09
                                        • biedronka24 Panie Scanie ´rachelka´ to facet 07.07.04, 22:21
                                          nie znam kobiety ktora nazwala by sie watrobka. To ten sam typ, co nazywa sie
                                          split, Gucio, Mirmilek, rattler itd.

Dlatego dana mowi tak o niej. Chyba nie ma Pan watpliwosci. A co do Gini to tez
                                          interesujaca dama. Ponoc intelektualistka szperajaca w gazetach a jeszcze tego
                                          nie dostrzegla? A moze wykorzystuje?
                                          Jak Mirmil, i WQ? Ale ci juz wykapali ze wiedza. A wiec? Tylko nie przed Panem.
                                          Ciekawe czemu sa tak pewni- prawda?
                                        • Gość: gini Re: No, druga mądra. Swój do swego... IP: 62.205.125.* 08.07.04, 00:08
                                          A ty nie ciagniesz do swego?Poprzez kazda debilke, belkococa niemilosiernie,
                                          oby Zydowka byla.
                                      • Gość: dana33 Re: Kultura wyzsz IP: 192.117.117.* 07.07.04, 20:20
                                        wlasnie, rachelko szmatelko, widzisz moje a swojego nie....
                                        a szmata nic ci nie da. ja nie latam, z piana czy bez. ja sie tu nasmiewam z
                                        takich jak ty.
                                    • pan.scan ---Tłumaczę ci jak komu dobremu. Chcesz koniecznie 07.07.04, 19:59
                                      zabierać głos - czytaj ze zrozumieniem. Zapisuj do notesu niezrozumiałe słówka.
                                      Pytaj mądrzejszych.

TU MASZ NAPISANE:

114] Idź się załapać na świeczkę, cioto
                                      autor: Gość portalu: Wqrwiony2 data: 21-11-2003 09:53 *.waw.cdp.pl /

A TU MASZ LINK. Czytaj powoli.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=13965660&a=13987872
                                      W PEWNYM MOMENCIE BYŁA TAKA POTRZEBA, BY PISAĆ SLOWAMI TWEGO KOLESIA BEZ
                                      PODAWANIA LINKÓW. WIDAC ON TEZ PISZE JAK TY TO, CO MU SLINA NA KLAWIATURĘ
                                      PRZYNIESIE, SKORO NIE PAMIĘTA TAK WYRAFINOWANYCH SWOICH TEKSTOW. CZYLI BILOBIL.

Zrozumiała tera czy powtórzyć?

• Gość: rachelka Re: ---Tłumaczę ci jak komu dobremu. Chcesz konie IP: *.twcny.rr.com 07.07.04, 20:06
                                        nie wiem czy to do mnie ta notka o powolnym czytaniu i zpisywaniu
                                        niezrozumialych slowek(lubie sie pytac forumowiczow,bo jestem leniwa) ,ale
                                        powiem tobie,ze mnie one nie interesuja.ja na tym forum odpowiadam za siebie i
                                        swoje zachowanie a nie za innych.ja tez moge ci przytoczyc 6 stron obrazliwych
                                        sformulowan dany,fredkow,jarkow etc i niczemu to nie bedzie sluzylo.moge tylko
                                        napisac co mnie spotkalo i w jakiej formie po fakcie dyskusji na tematy
                                        izraela.co do zlosliwosci to tez mozemy sobie darowac,pelno ich na tym watku
                                        wiec nie kaze tobie spisywac i uwaznie ich studiowac,jako wolny czlowiek masz
                                        prawo do samodzioelniego wyboru atrakcji forumowych,czego ci zycze:))
                                        • pan.scan Nie. Do gini. Milo bylo poznac. Dobranoc. n/t 07.07.04, 20:11
                                      • Gość: Wqrwiony2 Załap się, scaniu, załap - baw się dobrze... IP: 195.150.115.* 07.07.04, 20:15
                                      • biedronka24 Nie warto tlumaczyc 07.07.04, 22:23
                                        Ona to on. Moze ja wyjasnie. On - rachelek nie chce zrozumiec. Widac taki ma
                                        interes. Nie warto - szkoda tracic czasu. Pojawil sie tu jako nowy a mnie az
                                        nadto przypomina kilka postaci, ktore od pewnego czasu zaniknely..
                                      • Gość: gini Re: ---Tłumaczę ci jak komu dobremu. Chcesz konie IP: 62.205.125.* 08.07.04, 00:06
                                        Poszukaj lepiej swoich wlasnych postow z FA , przypomnij sobie jak pisales do
                                        ludzi, jak rozpirzales watki, przypomnij sobie tez co pisales na temat donosow,
                                        jedne sa dobre a drugie zle.
                                        I na koniec przypomnij sobie jak calym stadem oburzaliscie sie na Hiacynta za
                                        cytowanie.
                                        Co robisz sam?
                                        Cytujesz na okraglo prawda?
                                        A gdzie bylo Twoje swiete oburzenie, jak scigal i wyzywal mnie Twoj przyjaciel
                                        snajper?Kiedy sie oburzales jak te zbiki , woje i inne dziadostwo wyzywalo mnie
                                        od materacy, a pani Danusia od dziwek?
                                        Wyjmij wreszcie te belke z wlasnego oka.
                                        Reagujesz z reszta jak pies Pawlowa wtedy kiedy sie obrywa Zydom, sam swiety
                                        nie jestes, i jak widac reszta towarzystwa z Dana na czele tez nie jest.
                              • Gość: rachelka Re: Parę razy pojawiały się wstawki po hebrajsku IP: *.twcny.rr.com 07.07.04, 19:18

> nu, rachelko szmatelko, zaczniej sie w reszcie uczyc jezykow. jeden obcy w
                                > dzisiejszych czasach nie wystarcza. to wtedy bedziesz wszystko rozumiec, nie?
                                nu dzisiaj jest twoj dobry dzien bo odpisuje na twe bzdety,skad wiesz ile i
                                jakie jezyki znam,ja sie nie obnosze tak jak ty co mam i co dam kazdemu,a ze nie
                                rozumiem twego poliglotycznego chamstwa to i lepiej,to nie strata tylko
                                zysk.mnie cieszy ze nasza ziemia roznych nosi: takich inteligentow jak ty i na
                                szczescie wielu innych rowniez.
                                • Gość: dana33 Re: Parę razy pojawiały się wstawki po hebrajsku IP: 192.117.117.* 07.07.04, 19:45
                                  a co ja obnosilam, ze dam kazdemu?
                          • Gość: dana33 Re: Parę razy pojawiały się wstawki po hebrajsku IP: 192.117.117.* 07.07.04, 17:49
                            trzeba przyznac, wqrwielszczak, ze jak duren to juz duren z dowodami.
                            • Gość: Wqrwiony2 A "ad rem", ciuciuś? IP: 195.150.115.* 07.07.04, 18:29
                              • Gość: dana33 Re: A "ad rem", ciuciuś? IP: 192.117.117.* 07.07.04, 19:52
                                wiesz co wqrwielszczak, zaczyna mnie serce bolec z twego powodu: pan.scan
                                urzadza ci tu juz drugi dzien rewie twoich roznych postow na roznych watkach.
                                wychodzisz z nich katastrofalnie, po prostu tragicznie. nie, zeby mi nie
                                sprawialo przyjemnosci widziec czarno na bialym, kto ty.... ale naprawde
                                wylonil sie obraz czlowieczego zera, ktory widza wszyscy forumowiczowie....
                                moze chcesz, to wstawie sie za toba?
                                • pan.scan Daj mu spokój, dana. Niech przeżuwa. 07.07.04, 20:07
                                  To człowieczek z tych, któremu w twarz rzucisz jego plwocinę to odpowie,że
                                  deszcz pada. Gówniarz i moralne zero.
                                  • Gość: Wqrwiony2 To ja nie wiedziałem, że ty plwociny przeżuwasz... IP: 195.150.115.* 07.07.04, 20:19
                                    smakują?
                                • Gość: Wqrwiony2 Ja widzę dwa zera - ciebie i scanissimo IP: 195.150.115.* 07.07.04, 20:18
                                  nie widzę też, żeby kogoś twój podstarzały przyjaciel interesował. Zapomniałaś
                                  podzwonić po klakierkach i skrzyknąć ich, żeby, jak często, chałaśliwą kupą się
                                  tutak zwalili.
                                  • pan.scan Nie odmówię sobie małego prztyczka w twoj perkaty, 07.07.04, 20:28
                                    aryjski nosek.
                                    Ortografia. Popraw się.
                                    Dobrej nocy, wqrwiony.

sjp.pwn.pl/haslo.php?id=18243
                                    .."chałaśliwą.."

Link wrzuć do ulubionych.
                                    • Gość: rachelka Re: Nie odmówię sobie małego prztyczka w twoj per IP: *.twcny.rr.com 07.07.04, 20:31
                                      chlopcy,czy wy kiedys skonczycie,bo zabraknie wam juz slow stworzonych w naszym
                                      ojczystym jezyku i bedziecie musieli nowe wymyslac, a ja znowu nie zrozumiem i
                                      bede sie musiala pytac dany poliglotki.sio do lozek i przespac sie dobrze :)))
                                    • Gość: Wqrwiony2 jeden trafiony, jedno pudło: IP: 195.150.115.* 08.07.04, 19:19
                                      ortografia - trafiony; nosek - zdziwiłbyś się...
                                  • Gość: dana33 Re: Ja widzę dwa zera - ciebie i scanissimo IP: 192.117.117.* 07.07.04, 22:14
                                    nie rozumiem, dlaczego ty tak ciagle pijesz do tej starosci. ja starzeje sie
                                    podobno nie ladnie, scan ma by c"podstarzaly". nu, nie wiem ile scanowi, ja
                                    napewno juz nie pierwsza mlodosc, a ty myslisz ze ciebie to ominie? a ty
                                    myslisz ze starosc to cos zlego? nu, tys balwan.
                                    • biedronka24 Dano ja tez stara dla tego WQ 07.07.04, 22:25
                                      on z piaskownicy nie wyszedl. A juz ma profesure. Gienius jaki !!!!!
                                      • Gość: dana33 Re: Dano ja tez stara dla tego WQ IP: 192.117.117.* 07.07.04, 23:20
                                        :)
                                      • Gość: Wqrwiony2 Pomomo uporczywego molestowania z twojej IP: 195.150.115.* 08.07.04, 19:22
                                        strony, muszę wyznać, że nie jestem tobą zainteresowany - i stara i głupia...
                                    • Gość: Wqrwiony2 Bo co poniektórzy dziecinnieją na starość... IP: 195.150.115.* 08.07.04, 19:20
          • przecietny-zyd_z_polski Re: Do narciarza 07.07.04, 15:11
            gini napisała:

> Tyle, ze nie wszystkim odpowiada gdy Zydzi traktuja ich jak kawalek gowna.
            > A skoro Twoi mili Zydzi traktuja innych jak kawalek gowna, to niech sie licza
            z
            >
            > tym, ze tez beda tak traktowani.

Proszę Pani:
            Jestem przekonany że nie jest Pani Polką. Przeczytałem sporo Pani postów i
            wszystkie tylko kompromitują Polaków. Kto Pani za to płaci? Czy pracuje Pani
            w duecie z Fredziem54?
            • gini Re: Do pana przecietnego Zyda z Polski 07.07.04, 15:26
              przecietny-zyd_z_polski napisał:

> gini napisała:
              >
              > > Tyle, ze nie wszystkim odpowiada gdy Zydzi traktuja ich jak kawalek gowna.
              > > A skoro Twoi mili Zydzi traktuja innych jak kawalek gowna, to niech sie li
              > cza
              > z
              > >
              > > tym, ze tez beda tak traktowani.
              >
              >
              > Proszę Pani:
              > Jestem przekonany że nie jest Pani Polką. Przeczytałem sporo Pani postów
              i
              > wszystkie tylko kompromitują Polaków. Kto Pani za to płaci? Czy pracuje
              Pani
              > w duecie z Fredziem54?

Prosze przytoczyc jeden i wyjasnic na przykladzie, gdzie moj post kompromituje
              Polakow.
              Nie prosze o wszystkie mily panie wystarczy jeden.
              Bede wdzieczna.
              • Gość: Wqrwiony2 Dołączam się do tego pytania - może nastąpiła IP: 195.150.115.* 07.07.04, 16:49
                pomyłka?
            • jarek_grzyb Re: Do narciarza 07.07.04, 17:24
              przecietny-zyd_z_polski napisał:

> Proszę Pani:
              > Jestem przekonany że nie jest Pani Polką.

Ale ty masz oko !!

Ja tez juz od dawna podejrzewam, ze gini to Inupiat.
              • Gość: Wqrwiony2 ???????????????????????????????????????????????? IP: 195.150.115.* 07.07.04, 17:44
                A ja jestem agentem Mossadu...
                • Gość: rachelka Re: ????????????????????????????????????????????? IP: *.twcny.rr.com 07.07.04, 17:49

> A ja jestem agentem Mossadu...
                  my name is Bond,James Bond..
                  • Gość: Wqrwiony2 Re: ????????????????????????????????????????????? IP: 195.150.115.* 07.07.04, 18:35
                    and my name is "błąd" - "wiel błąd"...
        • Gość: Zvi Acharoni Re: Do narciarza IP: 66.225.241.* 07.07.04, 17:56
          A uważam: precyzyjnie jak widzę wytknąłeś drobniutki brak precyzji w forumowym
          posługiwaniu się pojeciami. Ale to nie szkodzi: widać, ze zrozumiałeś dokładnie
          o co chodzi, także to, że twój filosemityzm oparty jest byc może na twoich
          wyobrażeniach o ludziach i kulturze, z pewnością jednak nie na ich "poznaniu"
          (jak piszesz).

Alternatywnie: nie przeszkadza ci, że twoja postawa (występującego przeciwko
          członkom własnego narodu) uważana jest przez ludzi obdarzonych twym uczuciem za
          dowód głupoty i powód do śmiechu i politowania?
          • Gość: Zvi Acharoni skiin Re: Do narciarza IP: 66.225.241.* 07.07.04, 18:05
            Śpieszę uczulić, że poczucie wysokiej, własnej wartości nie przesądza jeszcze,
            że delikwent ma ku temu jakiekolwiek powody. Przeciwnie: część prostytutek
            również ma takie poczucie (niektóre nawet bardzo wybujałe), często zdarzają się
            ludzie po prostu głupi i zarozumiali - co Pana oczywiście nie dotyczy.
            Dlatego też nie zawsze powinniśmy uważać własne odczucia (zwłaszcza te na swój
            temat) za dowód słuszności własnych poglądów.
    • Gość: z daleka Re: Do wszyskich IP: *.inter.net.il 07.07.04, 21:14
      Gdzies zapodzialy sie wszystkie proporcje. Dla chwilowego przywrocenia
      rownowagi przypomne stare i niezwykle glebokie przemyslenie:" wszystko jest
      gowno, z wyjatkiem siusiu".
      Pozdrawiam
      • Gość: dana33 Re: Do wszyskich IP: 192.117.117.* 07.07.04, 22:17
        :)
        nie wiem, czy to zapodzialy sie proporcje, czy w koncu skonczyla sie
        cierpliwosc do takich wqrwielskich.
        mysle, ze dosc sie nalykalam przez dwa lata. dobrze, ze zobaczyl sam siebie.
      • Gość: wszystkojednokto Re: Do wszyskich co nie mają jeszcze dość IP: *.chello.pl 07.07.04, 23:08
        Tyle było dzisiaj ciekawej lektury,że i zabierać głosu nie bylo poco.Mam jednak
        jedno pytanie:
        Dlaczego pan pan-scan zaatakował wqrwielskiego właśnie wczoraj,właśnie na tym
        wątku,właśnie w trakcie omawiania uroków krakowskiego festiwalu i rodzynek
        moczonych w spirytusie.Dlaczego przyjacielskie uwagi wymieniane między Tomkiem
        44 a Wqrwielskim sprowokowały go do tak agresywnego wystąpienia.
        Ciekaw jestem państwa wypowiedzi,chyba ,że już macie dość tego wątku,a wtedy
        zostanę sam ze swoimi przypuszczeniami i jakoś to przeżyję
        • Gość: dana33 Re: Do wszyskich co nie mają jeszcze dość IP: 192.117.117.* 07.07.04, 23:19
          ja ci odpowiem w moim imieniu: mozesz lac wode do szklanki bardzo wolno i
          dlugo. ale w ktoryms momencie szklanka jest pelna. i tylko potrzeba jeszcze
          jednej kropelki, zeby sie przelala. wqrwielski na tym watku udawal znow
          slodkiego idiote, pelnego milosci do czlowieka i do zyda tez. i wogole taki
          pelny zrozumienia i ciekawosci. to byla ta ostatnia kropla, ktora sie przelala,
          bo bedac tutaj dwa lata, dosc sie goscia naczytalam. i wiem, ze wszystko bujda.
          i to jego ciagle podejrzewanie ze ktos pisze pod paroma nikami i ze sie nie
          loguje, to napewno nieuczciwy czlowiek i ma cos na sumieniu... az zaklamanie
          kipialo z niego, bo on andrzej i bnadem, ten ostatni napewno logowany, andrzej
          nie pamietam. wqrwielski jest nie tylko antysemita, on rowniez jest absolutnie
          nieuczciwym czlowiekiem. troche przebral miary i dostal spowrotem nareszcie.
          • Gość: wszystkojednokto Re: Do wszyskich co nie mają jeszcze dość IP: *.chello.pl 07.07.04, 23:36
            dzięki za odpowiedź ,interesują mnie tylko indywidualne opinie,jeszcze by
            brakowalo by w tak banalnej sprawie miały być przedstawiane jakieś uzgodnione
            stanowiska.Ale dlaczego akurat w tym momencie,gdy wq wyraził negatywną opinię o
            festiwalu,Tomek potwierdzil ,ze doszly go takie sluchy?Padło tam rownież
            stwierdzenie,że pan scanowi sloń nadepnął na ucho.Czyżby to miał być taki
            detonator,tak chamska odzywka,że panscan artysta exploadowal i na rodzynkach
            już nie zdzierżył.Coś tu nie gra,a ja Danuś z przyjemnością incognito
            podsłuchiwałem obu panów T i WQ ,wiesz,że lubię takie spokojne poznawcze wątki
            Urażona duma artysty-specjalisty?
            Zazdrość o widoczną nutkę przyjaźni snującą się leniwie?
            • Gość: dana33 Re: Do wszyskich co nie mają jeszcze dość IP: 192.117.117.* 07.07.04, 23:42
              nu, nie mam pojecia ktosiu. a moze chcial tomka ostrzec, zeby wiedzial z kim
              gada?
          • Gość: rachelka Re: Do wszyskich co nie mają jeszcze dość IP: *.twcny.rr.com 07.07.04, 23:37
            he,he jak to ladnie brzmi,kazdy powod jest dobry do wylewania brudow na druga
            strone,nie wazne kto mowi jak nie nasz to dawaj na niego.wszystkie te bzdury o
            obrazaniu kogos przez 2 lata to bajki dla niedorozwinietych dzieci,ja nikogo nie
            obrazalam a zawsze pomyje na glowe lece za caloksztalt,bo jestem z tych innych i
            mi sie wedlog niektorych nalezy.jak ktos jest chamem to zawsze z niego
            wyjdzie,sprowokowac moze go kazdy drobiazg.takie same wytlumaczenie maja
            narkomani lub alkoholicy,nigdy oni nie sa winni tylko inni..
            • Gość: Adam Sprośny Re: Do wszyskich co nie mają jeszcze dość IP: 66.225.241.* 07.07.04, 23:43
              Pozwoliłem sobie zabrać głos w Sz.P. wymianie zdań - oczywiście nie moge
              dopuścić, by tak wazki komentarz pozostał niezauważony.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=13965660&a=14028346
            • mirmilek masz racje 07.07.04, 23:44
              Gość portalu: rachelka napisał(a):

wszystkie te bzdury o
              > obrazaniu kogos przez 2 lata to bajki dla niedorozwinietych dzieci,ja nikogo nie
              > obrazalam a zawsze pomyje na

oczywiscie, ja do dany SLOWA WULGARNEGO NIE POWIEDZIALEM, a co ona do mnie
              wypisuje, kazdy widzi, albo raczej nie widzi, bo admini szybko kasuja.

.jak ktos jest chamem to zawsze z niego
              > wyjdzie,sprowokowac moze go kazdy drobiazg.

prawda

takie same wytlumaczenie maja
              > narkomani lub alkoholicy,nigdy oni nie sa winni tylko inni..

swieta prawda. "widzicie, do czego mnie doprowadziliscie" - jedno z najbardziej
              popularnych zdan na tym forum.
              • Gość: dana33 Re: masz racje IP: 192.114.44.* 08.07.04, 09:43
                mirmilku manipulantku. nie wiem, czy admini skasowali moich 10 wypowiedzi,
                chyba tez nie. waszych skasowali duzo, duuuuuzo wiecej. widzisz, blaznie, ty
                tylko bys chcial, zeby kasowali, ale nie kasuja duzo, ciut ciut. i nie za to,
                ze nazywam cie gn...iem.
        • mirmilek Re: Do wszyskich co nie mają jeszcze dość 07.07.04, 23:36
          Gość portalu: wszystkojednokto napisał(a):

.Dlaczego przyjacielskie uwagi wymieniane między Tomkiem
          > 44 a Wqrwielskim sprowokowały go do tak agresywnego wystąpienia.

pewnie mu te przyjecielskie uwagi bruzdzily.
          • Gość: wszystkojednokto Re: Do wszyskich co nie mają jeszcze dość IP: *.chello.pl 07.07.04, 23:55
            Re: Kto cię uczył takich chamskich odzywek: mame,
            Autor: Gość: dana33 IP: 192.117.117.*
            Data: 07.07.2004 19:39 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

--------------------------------------------------------------------------------
            uczyl mnie split, goldbaum, wqurwielski, ade, bnadem, hanes, abe, i cala ta
            reszta co juz wylecialy mi z glowy ich niczki.... uczyli mnie dlugo, bo ja nie
            taka pojetna, ale po dwoch latach sie nauczylam.

a ja jeszcze by rzucić jakąś wątłą kładkę porozumienia między panem mirmilkiem
            a Daną,chcę tu nieelegancko pokazać palcem,że nie został tu pan wyszczególniony
            z imienia i nazwiska jako ten nauczyciel chamskich odzywek, o co się pan tak
            usilnie napraszał,chyba,że przez zapomnienie,he,he

• mirmilek Re: Do wszyskich co nie mają jeszcze dość 08.07.04, 00:03
              > a ja jeszcze by rzucić jakąś wątłą kładkę porozumienia między panem mirmilkiem
              > a Daną,chcę tu nieelegancko pokazać palcem,że nie został tu pan wyszczególniony
              >
              > z imienia i nazwiska jako ten nauczyciel chamskich odzywek, o co się pan tak
              > usilnie napraszał,chyba,że przez zapomnienie,he,he

co mozna uznac za dowod, ze do danusi, choc na forum tego nie powie, dotarlo, ze
              klamac nie wolno.

moze nam sie tu na forumie danusie uda jeszcze wychowac?
              • mirmilek Nie! przepraszam! 08.07.04, 00:12
                Gro z wymienionych przez danute osob przyszlo na forum, kiedy danusia juz
                zdazyla sie tu zadomowulgarnic. to oni ewentualnie by sie mogli od danuty uczyc
                wulgarnosci i nie odwrotnie, jak twierdzi danusia.

czyli wciaz klamie.
                • Gość: ABE Re: Nie! przepraszam!!!!! BIS IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 08.07.04, 03:37
                  ABSOLUTNIE!!!
                  Dana wymienila mnie jako jej nauczycielke wulgaryzmow. Co za bezczelnosc! Po
                  pierwsze to ja nie uzywam wulgaryzmow, a po drugie to sie tutaj dopiero w
                  grudniu 2003 pojawilam.
                  A dla Dany to jak juz jestes jej przeciwnik polityczne to wszystkie inne chwyty
                  ponizej pasa sa w stosunku do ciebie dozwolone.
                  • Gość: rachelka Re: Nie! przepraszam!!!!! BIS IP: *.twcny.rr.com 08.07.04, 15:13
                    Gość portalu: ABE napisał(a):

> ABSOLUTNIE!!!
                    > Dana wymienila mnie jako jej nauczycielke wulgaryzmow. Co za bezczelnosc! Po
                    > pierwsze to ja nie uzywam wulgaryzmow, a po drugie to sie tutaj dopiero w
                    > grudniu 2003 pojawilam.
                    > A dla Dany to jak juz jestes jej przeciwnik polityczne to wszystkie inne chwyty
                    >
                    > ponizej pasa sa w stosunku do ciebie dozwolone.
                    moze to poczatek alzheimera,przewidzenia,niczym nie umotywowana
                    agresja,zapominanie faktow ,mylenie osob...
        • pan.scan Odpowiadam z wielką przyjemnościa. 07.07.04, 23:46
          Wczoraj były imieniny Chociebora, Dominika, Goara, Gotarda, Niegosława, Zenona
          i Skórki. Jako że Don Wqrwiony jest późnym potomkiem grandów hiszpańskich,
          wyprawiłem mu dwudniowe imieniny. Niewykluczone, że jutro będą poprawiny.
          Wszystko zależy od dyspozycji Dona Wqrwionego.

Czyżbyś gdziekolwiek zobaczył moją agresję w tak uroczystym dniu?
          To wszystko były kwieciste i pełne poetyckiej formy wypowiedzi Dona Wqrwionego
          pod adresem forumowiczów zebrane z różnych forów i różnych wątków.
          Każdy uroczysty adres Dona W. poparty odpowiednim linkiem, chyba że "usunięty
          ze względu na złamanie regulaminu" przez Dona Wqrwionego" - więc jest tylko
          nagłówek w archiwum.
          • Gość: Sprośny A. Re: Odpowiadam z wielką przyjemnościa. IP: 66.225.241.* 07.07.04, 23:56
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=13965660&a=14021014
            Możnaby pomysleć, że nie na wzystko odpowiada Pan z równą przyjemnością. Co
            jest - jakieś kłopoty?
          • Gość: wszystkojednokto Re: Odpowiadam z wielką przyjemnościa. IP: *.chello.pl 08.07.04, 00:14
            z przyjemnością dowiaduje się,że chcial pan zrobić imieninowy prezent
            adwersarzowi w postaci dzieł zebranych,lecz pytanie moje brzmiało,czemu akurat
            w tym uroczystym dniu i na tych wątkach przypomnialo się panu po dwóch
            latach,że przyjaciel obchodzi imieniny.
            Pytam tylko jako psycholog amator i proszę nie uważać się za zobowiązanego do
            udzielania mi odpowiedzi.
            Ostatecznie forum to nie konfesjonał
            • Gość: rachelka Re: Odpowiadam z wielką przyjemnościa. IP: *.twcny.rr.com 08.07.04, 00:35
              Gość portalu: wszystkojednokto napisał(a):
              > Ostatecznie forum to nie konfesjonał
              o rany ale by nam fredko dany dolozyly,gdzyby tak grzechy nasze tu
              wyspowiadac,radosciom i podskokom nie byloby konca
              • Gość: wszystkojednokto Re: Odpowiadam z wielką przyjemnościa. IP: *.chello.pl 08.07.04, 00:42
                a nie zauważyłaś,że latwiej przyznać się do poważnego przestępstwa,takiego z
                listy 10-ciu przykazań niż do takich pospolitych grzeszkow jak
                pycha,samolubstwo,urażona milość własna czy zdrada żony :}
                • Gość: rachelka Re: Odpowiadam z wielką przyjemnościa. IP: *.twcny.rr.com 08.07.04, 01:01
                  nie wiem bo zony nie posiadam na szczescie, co do innych grzechow to wszystkie
                  juz zaliczylam:))) teraz czekam na pokute
                  • Gość: wszystkojednoktoś Re: Odpowiadam z wielką przyjemnościa. IP: *.chello.pl 08.07.04, 01:23
                    cuś tu takie sugeracje po forum sie bląkaly,ale to może wqrwielski komuś innemu
                    zarzucal posiadanie zalogowanej zony, na Dane jakiś czarownik w paskki urok
                    rzucił,że nazwała go moim czułym imieniem,cie wy ,ale się dzisiaj działo a ja
                    caly dzien jakaś małoważną pracą musiałem się zajmować,zamiast tu ciurkiem
                    siedzieć i archiwa kompletować :)
          • Gość: rachelka Re: Odpowiadam z wielką przyjemnościa. IP: *.twcny.rr.com 08.07.04, 00:33
            panie scanie juz pan nam dobranocke zaspiewal,to cos noc krotka byla,czy zal
            rwie serce,ze trzeba by dokonczyc to boksowanie slowne z kims kto tu pozostal?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka