Dodaj do ulubionych

Pejsatego Jarmarku ciag dalszy - O Joju

IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 06.07.04, 04:34
Troche to nie na czas bo Jojo sie ulotnil z forum, ale coz, zalaczam:
www.geocities.com/fedup4once/mypage7.html
Powinniem byc Jarek, ale mi sie kolejnosc przestawila.
Wszelkie komentarze zachecam
Abe
Obserwuj wątek
    • Gość: ABE Re: Pejsatego Jarmarku ciag dalszy - O Joju IP: *.dialup.xtra.co.nz 06.07.04, 09:10
      Przepraszam bardzo za podbijanie, ale ja sie tu wysilam uwiecznic naszych
      forumowych zydow w literaturze, a tu nikt nie czyta. To po co ja mam sie
      wysilac w takim razie?
      • Gość: totyle [...] IP: *.176.6.157.Dial1.Phoenix1.Level3.net 06.07.04, 10:04
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: . [...] IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 06.07.04, 10:26
    • ed_ [...] 06.07.04, 11:12
    • Gość: Tomson Nareszcie! A już się bałem że zaprzestałaś IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 06.07.04, 16:50
      tworzenia tego wiekopomnego dzieła :o)
      • Gość: Tomson ne Telus Re: Nareszcie! A już się bałem że zaprzestałaś IP: *.gdynia.mm.pl 06.07.04, 20:21
        Bujaj się frajerze
        • Gość: totyle Re: Nareszcie! A już się bałem że zaprzestałaś IP: *.176.6.87.Dial1.Phoenix1.Level3.net 06.07.04, 22:09
          jojo zmienil nick bo nie komentuje
          • Gość: ABE Re: Nareszcie! A już się bałem że zaprzestałaś IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 06.07.04, 22:24
            Jojo jest twarda sztuka i tak latwo sie nie podda. Chyba na wakacjach jest. Jak
            wroci to mu to pod nos posune. Pewnie jak zwykle pojdzie poradzic sie swojego
            rabina co ze mna zrobic.
      • Gość: ABE Re: Nareszcie! A już się bałem że zaprzestałaś IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 06.07.04, 22:23
        :)
        nie wiem czy to bedzie wiekopomne dzielo, ale czlowiek sie stara ;)
        Cus mnie tu powyzej musieli nawyzywac, bo ich powycinali.
        • Gość: totyle Re: Nareszcie! A już się bałem że zaprzestałaś IP: *.176.6.87.Dial1.Phoenix1.Level3.net 06.07.04, 22:30
          No wlasnie mnie tez wycieli a nie uzylem ani jednej litery antysemickiej.
          Poprostu napisalem zebys tworzyla swe arcydziela,uwieczniala naszych
          bohaterskich Zydow zeby pokolenia wiedzialy ze sie ich nie ignorowalo.
          • Gość: ABE Re: Nareszcie! A już się bałem że zaprzestałaś IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 06.07.04, 22:36
            Ciekawe wiec komu na odcisk nadepnales. Ktus tam z rodu starozakonnego musi tu
            na nas "uwazac" w imieniu Gazety Wyborczej. Oni bardzo wrazliwi sa na
            polityczna korektnosc.
            Ja tu w niedziele ogladalam program o cenzurze w Izraelu - wniosek taki ze oni
            obsesyjni sa na punkcie PC. W stacjach tv i radiowych to kazdy ma wlasnego
            cenzora, ktory siedzi tam w czasie programow na zywo i ma prawo program
            przerwac jak cus mu sie nie spodoba. Mnie sie wydaje, ze w Izraelu to oni maja
            wiecej "nieplanowanych" commercial breaks niz tych planowanych. Aj waj!
            • Gość: jojo Ty ABE nigdy poetka nie bedziesz IP: *.proxy.aol.com 06.07.04, 23:06
              takie wiersze bez rymow to mozesz tylko dla Pigmejow pisac,po polsku,a
              zobaczysz z jaka uwaga beda je czytali !!!
              • Gość: ABE No to mnie strasznie zraniles, jojo IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 06.07.04, 23:10
                Bo o rymy sie staralam jak moglam. Moze tylko jedna linijka bez rymu jest.
                No i jeszcze spodziewalabym sie podziekowan od ciebie, ze cie tak realistycznie
                ujelam, i twoje kamienice, i bogactwo i kontakty z rabinem. Godziny spedzilam
                studiujace twoja osobe, a ty mnie do pigmejow odsylasz.

Zyd, jak to Zyd, wdziecznosc mu obca
                • Gość: jojo Re: No to mnie strasznie zraniles, jojo IP: *.proxy.aol.com 06.07.04, 23:16
                  OK,OK ...tresc nie byla wcale taka zla !!! Tylko te rymy... A teraz napisz cos
                  o tej czerwonej mordzie ze Slupska,OK???
                  • Gość: rachelka Re: No to mnie strasznie zraniles, jojo IP: *.twcny.rr.com 06.07.04, 23:24
                    Gość portalu: jojo napisał(a):

> OK,OK ...tresc nie byla wcale taka zla !!! Tylko te rymy... A teraz napisz cos
                    > o tej czerwonej mordzie ze Slupska,OK???
                    jojo,gdziez ty sie podziewales,jakos pustawo na tym forum bez ciebie.wszyscy tu
                    sa mile widziani z lewa czy prawa wiec nie milcz tylko pisz:)) ja czytalam piate
                    przez dziesiate bo nie mam czasu,ale musze powiedziec,ze masz ABE lekka reke do
                    pisania.zawsze zazdroscilam ludziom umiejetnosci latwego pisania, nie kazdemu
                    jest to dane.prosimu o bis i to o roznych forumowiczach,zeby bylo sprawiedliwie.
                    • Gość: jojo Re: No to mnie strasznie zraniles, jojo IP: *.proxy.aol.com 06.07.04, 23:28
                      jak ja moglem pisac,skoro prawego palca wskazujacego przez 3 dni na temblaku
                      nosilem po wypadku sprzed tygodnia !?!?!?
                      • Gość: rachelka Re: No to mnie strasznie zraniles, jojo IP: *.twcny.rr.com 06.07.04, 23:41
                        no to rzeczywiscie walny powod do zwolnienia tempa.mam nadzieje,ze bedziesz
                        pelnosprawny w niedlugim czasie,czego ci zycze,zawsze mozna sprobowac druga reka
                        pisac,chociaz to zawsze wydaje sie dziwne:))
                      • Gość: ABE No to wracaj do zdrowia jojo! IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 07.07.04, 00:12
                        Ale gdzie ty ten palec wpychales?
                        • Gość: jojo Re: No to wracaj do zdrowia jojo! IP: *.proxy.aol.com 07.07.04, 00:19
                          w nie swoje papiery na Wall st.
                        • Gość: sp;lit\ Re: No to wracaj do zdrowia jojo! IP: *.ipt.aol.com 22.07.04, 00:40
                          W nosie dlubal , nadwyrezyl , dostal infekcje ,... W szpitalu pielegniarka z
                          polozniczego pomylila pietra w windzie . Jojo zamiast Prozak dostal RU-47 ,
                          reszte sobie wytlumacz ,...

Ps. To nie byl palec , to byl tampon ,...

uklony

=============================================================================

Niechcaco we wlasne oko ,
                    • Gość: ABE Rachelko, IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 07.07.04, 00:10
                      Ja ci jak zwykle za zachete dziekuje. Nie tak to lekko jak sie wydaje. Wszystko
                      w pocie czola sie odbywa ;)
                      A i ty sie nie daj zrazic bo widze, ze mala nagonke na ciebie podszywki
                      Kokietki aka cholerki zaczely. Nie warte one splunieniecia wiec je ignoruj jak
                      ja to staram sie czynic choc nie zawsze nerwy na ryzach mozna trzymac
                      • Gość: rachelka Re: Rachelko, IP: *.twcny.rr.com 07.07.04, 00:27
                        nie wiedzialam,ze kokietka to cholerka,sadzac po wypowiedziach tej pierwszej
                        sadzic mozna ze nieco wyzszy poziom.ja sie nie zrazam,tylko jestem wybiorcza co
                        do dyskusji,bo nie pasjonuje mnie juz ten rynsztok.czlowiek ma swoje zycie i
                        problemy a jak chce z kims zamienic slowo to nie tutaj.czasem jest fajnie sobie
                        pogawedzic o starych czasach ,ot coz. w NZ teraz zima to musicie byc troche
                        zmarznieci,wiec pisz i postoj to zawsze bedzie co czytac,tematow nie zabraknie.POzdr
                        • Gość: jojo Re: Rachelko, IP: *.proxy.aol.com 07.07.04, 00:35
                          dobry czlowiek z Ciebie ,ze ABE zimy wspolczujesz !!! Biedna ta ABE,jak ona ta
                          zime w piwnicy nieogrzewanej w tej NZ przezyje ??? Moze jej zrzucimy sie po
                          pare $,my zwolennicy jej kunsztu "pismaka" ??? Niedobry mam pomysl??? Za $ 34
                          compact grilla gazowego sobie kupi i bedzie sie grzac... z kim popadnie !!!
                          • Gość: ABE Re: Rachelko, IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 07.07.04, 00:39
                            Ty sie jojo tak juz nie zamartwiaj bo mam swoj kominek w lounge, i ciepelko
                            tunelami sie po sypialniach roznosi. Jak sie pojawie w officie to air
                            conditioning jest.
                            W piwnicy to ty moze swoich lokatorow trzymasz, co jest bardzo nieladnie. Ty im
                            lepiej warunki lokalowe popraw zanim na suchoty ci wygina :(
                        • Gość: ABE Re: Rachelko, IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 07.07.04, 00:36
                          Glowy sobie nie dam uciac, ze kokietka to cholerka, ale napewno
                          abe_normalna_baba to cholerka. Ale nie warto tracic na nie czasu.

U nas zimno, jak na nasze warunki (14'C, wiatr i deszcze). Dosyc nieprzyjemnie.
                          Virusy grypowe i wszelkie inne szaleja, czlowiek nie wie kiedy jednego wirusa
                          pokonal a drugi go juz zaatakowal.
                          Przypuszczam, ze ty z US piszesz, a wiec enjoy summer!
    • bimi Re: Pejsatego Jarmarku ciag dalszy - O Joju 06.07.04, 23:46
      Że też zadałeś sobie tyle trudu dla byle joja
      • Gość: jojo Re: Pejsatego Jarmarku ciag dalszy - O Joju IP: *.proxy.aol.com 06.07.04, 23:49
        O ??? Byle bimi sie odezwal !!!
        • Gość: ABE Alez bimi, IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 07.07.04, 00:08
          jojo jest tu na tym forum bardzo wazna postacia bo jest on przedstawicielem
          mniejszosci narodowej z Polski reprezentujacej nas jako calosc za oceanem. No
          moze oni nas tam z wielka miloscia nie reprezentuja, ale poprzez nich Swiat
          widzi nas. To jak to swiat te reprezentacje nasza interpretuje, to juz jest
          inna sprawa - moze z przymruzeniem oka, moze z przerazeniem... No bo zesmy
          potentny ladunek wybuchowy wypuscili na ten Swiat - wiec musimy dolaczyc
          nalepke z "ostrzezeniem".
          Ja ci jeszcze powiem, ze Zyd Polski na imigracji w US to jest bardzo
          rozpowszechniony fenomenon - to jakby nowa rasa! Badrzo to wazny temat jest!
          • Gość: jojo Re: Alez bimi, IP: *.proxy.aol.com 07.07.04, 00:17
            ten bimi jest falszywy!!! Zapomnial juz jak temu 3lata chcial z bratem moim
            chodzic i kosza dostal ??? Moj brat juz mial wtedy dziewczyne z Polski,Jolke
            ktora byla jego babysitter !!!
            • Gość: ABE Oh me god, IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 07.07.04, 00:42
              Ty jojo to juz lepiej swoje dirty loundry na swiatlo dzienne nie wyciagaj. Juz
              nie wspomne o Jolce co sie z nieletnimi zadaje. Sodoma i Gomora tam u ciebie w
              rodzinie jest, jojo!!!
              • Gość: jojo Re: Oh me god, IP: *.proxy.aol.com 07.07.04, 00:46
                co chcesz od mojej rodziny??? Lepiej sie ta Jolka zainteresuj,ona z
                Twojej "rodziny" pochodzi !!!
                • Gość: totyle Re: Oh me god, IP: *.176.3.137.Dial1.Phoenix1.Level3.net 07.07.04, 02:28
                  Jeszcze pare wpisow ABE i jojo juz nerwowo nie wyrobi.Juz koluje aby miesem
                  jakims koszernym rzucic.Jojo trzymaj fason,nikt z toba z anysemitow tak
                  grzecznie rozmawial nie bedzie-jak ja.
                  • Gość: jojo Re: Oh me god, IP: *.proxy.aol.com 07.07.04, 02:48
                    jak Ci powiem ze ABE sie kocha we mnie,to Ty nerwowo nie wyrobisz !!!
                    • Gość: totyle Re: Oh me god, IP: *.176.3.137.Dial1.Phoenix1.Level3.net 07.07.04, 03:31
                      A co ty cieszyl sie bede ze w koncu sie dowiesz co to przwdziwa milosc.
                      Ja mysle ze ci tego brakuje i dlatego jestes taki opryskliwy.
                      • Gość: jojo Re: Oh me god, IP: *.proxy.aol.com 07.07.04, 03:41
                        za mna kazda Kryska w NY szaleje,o Jadzkach juz nie wspomne,a zreszta przyjedz
                        tu i sam zobacz,jak jojo sobie zyje !!! OK???
                        • Gość: ABE Ty klamczuchu! IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 07.07.04, 04:45
                        • Gość: ABE Klamczuch JOJO! IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 07.07.04, 04:48
                          Co ty tu o Kryscie i Jadzkach? Ja ciebie to dokladnie przestudiowalam i wiem,
                          ze ty zone masz co to z nia Sp;lit swego czasu sie gimanstykowal w tym twoim
                          condominium, gdzie Sp;lit ci murals malowal. A ta zona twoja to zadna Kryska a
                          przeciez Hawajka o jakims tam egzotycznym imieniu. Ty nam tu kitu JOJO nie
                          wciskaj!
                  • Gość: ABE Re: Oh me god, IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 07.07.04, 02:49
                    Jojowi z trudnoscia przychodzi wstrzemiezliwosc jezykowa, to prawda. Dlatego go
                    juz dalej nie prowokowalam bo by pozniej zalowal
                    • Gość: jojo Re: Oh me god, IP: *.proxy.aol.com 07.07.04, 02:53
                      jak dalej bedziesz takie bzdury wypisywac,to juz tutaj zadnych komplementow na
                      temat swojej osoby z moich ust nie uslyszysz,OK???
    • Gość: jojo goye !!! IP: *.proxy.aol.com 07.07.04, 03:01
      zacerujcie sobie lepiej swoje portfele dziurawe .a dopiero potem ludziom
      ublizajcie,OK niedorobki ???
      • mirmilek Re: goye !!! 07.07.04, 03:10
        sluchaj, jojo, zamiast marnowac energie na forum lepiej wynajmij dobrego
        adwokata i idz odbierac te kamienice w lodzi, bo jeszcze uchwala nam ustawe i
        zamiast calej kamienicy dostaniesz 15% odszkodowania i wtedy dopiero bedzie bieda ;)
        • Gość: jojo Re: goye !!! IP: *.proxy.aol.com 07.07.04, 03:21
          moj tatko jest lawyer i od 36 lat nad ta sprawa reke trzyma !!! Polacki sie
          tylko obliza,co nie bylo ich ,to to ich nigdy nie bedzie !!!
          • Gość: ABE Re: goye !!! IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 07.07.04, 03:40
            No to masz Jojo - zeby bylo sprawiedliwie to ci dodalam caly paragraph o
            tych "twoich" czynszowkach w Lodzi
            www.geocities.com/fedup4once/mypage7.html
            Tyle tylko sie martwie,ze ten twoj tatko to niezbyt dobry lawyer jak juz od 36
            lat walczy o te kamienice, i NIC. One wciaz na Piotrkowskiej stoja jak staly, a
            ty wciaz co najwyzej to przyjechac do Polski mozesz i sobie na nie tylko
            popatrzec.
            • Gość: jojo Re: goye !!! IP: *.proxy.aol.com 07.07.04, 03:45
              nie Twoj interes w tym !!! Przyjdzie czas na wszystko,my odzyskamy swoje,a
              Ty ??? Dalej bedziesz o chalupce swojej w Polsce wspominac i...marzyc !!!
              • Gość: ABE Re: goye !!! IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 07.07.04, 03:50
                Przyjdzie czas to i ciebie Jojo pod ten mur izraelski zaciagna, zebys swoja
                sluzbe odsluzyl i tak ci tam po dupie realizm da, ze ci mrzonki o kamienicach z
                lba wyparuja migiem. Nic tylko ten mur, pustynia, ty i ten niewidzialny wrog.
                Wszystko co bedziesz chcial odzyskac to tylko twoje "sanity" bedzie, never mind
                kamienice na Piotrkowskiej!
                • Gość: jojo Re: goye !!! IP: *.proxy.aol.com 07.07.04, 03:55
                  Ty sie rzucasz jak pchla na futrze lisa zlodzieja,a Yahve powiedzial: badz dla
                  kazdego czlowieka czlowiekiem ,a on tez z Ciebie czlowieka uczyni !!! Poniala
                  pani ABE ????
                  • Gość: totyle Re: goye !!! IP: *.176.6.8.Dial1.Phoenix1.Level3.net 07.07.04, 04:02
                    jojo czy goje naleza do ludzi?Bo Yahveh ponoc powiedzial tak jak ty piszesz-
                    badz dobry dla ludzi.Czy ty byles dobry dla ludzi-gojow?Bo jezeli nie to juz
                    wiesz dlaczego tyle tylko ziemi masz ile twoja stopa przykryje.
                    • Gość: jojo Re: goye !!! IP: *.proxy.aol.com 07.07.04, 04:04
                      zajmij sie swoja "wlasna" ziemia,ktorej nigdy nie miales i miec nie
                      bedziesz,OK???
                      • Gość: totyle Re: goye !!! IP: *.176.6.8.Dial1.Phoenix1.Level3.net 07.07.04, 04:10
                        jojo ja nie musialem Yahve sluchac abym sobie poszedl i wzial.Od 7 roku zycia
                        pracowalem juz dla siebie-zarabialem pieniadze.Dzisiaj nie musze sie ani
                        chwalic ile mam ani nie musze o zadne kamienice nie moje sie bic.
                        Pracowales uczciwie to i masz uczciwie.
                        • Gość: jojo Re: goye !!! IP: *.proxy.aol.com 07.07.04, 04:25
                          tak samo jak my to robilismy!!! God with You !!!
                          • Gość: totyle Re: goye !!! IP: *.176.6.8.Dial1.Phoenix1.Level3.net 07.07.04, 04:27
                            Co tak samo robiliscie?Ty mi napisz a nie kazuj mi sie domyslac.Z domyslow to i
                            antyjojowate cosik moze wyjsc.A po co.
    • Gość: totyle Re: Pejsatego Jarmarku ciag dalszy - O Joju IP: *.176.3.94.Dial1.Phoenix1.Level3.net 07.07.04, 11:03
      No to chop do gory.
      bo jojo jest warty poznania glebszego
      pewnie dzis oglada znowu jakies mury
      Wroci zblazowany jako ten pies bury.
      • Gość: ABE Re: Pejsatego Jarmarku ciag dalszy - O Joju IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 07.07.04, 22:16
        :)
        totyle, ty tez rymowanki umiesz pisac to moze ci nawet z konsultanta zatrudnie,
        tyle tylko ze to bezplatne
        • Gość: totyle Re: Pejsatego Jarmarku ciag dalszy - O Joju IP: *.176.168.167.Dial1.Phoenix1.Level3.net 07.07.04, 22:27
          No,ty jestes zdecydowanie lepsza.Nie mysle nawet z toba konkurowac o
          psa burego-jojo jako bohatera naszych wspolnych pogawedek.Pisz dalej a szlag
          ich trafi.W koncu abo fte albo we fte i sie od.......a.Nie beda zbolale zarazy
          przenoscic domniemanego antysemityzmu Polakow na pokolenia naszych przyszlych
          dzieci,przynajmniej my i nasze dzieci powinny wiedziec ze to ich chucpa na
          przetrwanie bezkarne za ich zbrodnie.Twoje wiersze opisuja nature zydowskiego
          stosunku do Swiata.

Zbiorowa odpowiedzialnosc dziala tez w druga strone.
          • Gość: ABE Re: Pejsatego Jarmarku ciag dalszy - O Joju IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 07.07.04, 22:35
            totyle: "Nie beda zbolale zarazy
            > przenoscic domniemanego antysemityzmu Polakow na pokolenia naszych przyszlych
            > dzieci,przynajmniej my i nasze dzieci powinny wiedziec ze to ich chucpa na
            > przetrwanie bezkarne za ich zbrodnie.Twoje wiersze opisuja nature zydowskiego
            > stosunku do Swiata."
            Psssst, totyle bo sie wyda i mnie ocenzuruja na forum. Licho nie spi! Jak na
            razie to tylko my Polacy umiemy czytac miedzy liniami bo sie ksztalcilismy w
            szkole komunistycznej propagandy 'suckesu', ale co poniektory Zyd tyz sie moze
            pokapowac bo cwane swego czasu byly to sztuki (do czasu az w USA i Izraelu nie
            zamienily sie w tzw 'fat cats' i im przebieglosc w tkanke tluszczowa sie
            zaminila).

Pochwale sie jednak szybciukto tutaj, ze chyba dzieki moje tforczosci udalo mi
            sie pozbyc tej najgorszej zarazy tego forum - neokonserwatywnej Zydowki Chaly,
            ktora otwarta niewiscia tak do Polakow palala, ze az przykro bylo jej posty
            otwierac. A teraz znkinela. I to chyba sobie zawdzieczam (tak bez falszywej
            skromnosci ;)
            PZRDW
            ABE
    • bam_buko O Pejsatym - O Joju male sprostowanie ABE 07.07.04, 20:42
      Gość portalu: ABE napisał(a):

> Troche to nie na czas bo Jojo sie ulotnil z forum, ale coz, zalaczam:
      > www.geocities.com/fedup4once/mypage7.html
      > Powinniem byc Jarek, ale mi sie kolejnosc przestawila.
      > Wszelkie komentarze zachecam
      > Abe

jojo nie urodzil sie w Gdansku(chcialby) tylko w podlomzynskiej wsi!! Ojciec
      jego nie byl zadnym prawnikiem tylko handlowal szmatami tamze a w czasie wojny
      zaslynal jako ten co nosil pomik Lenina w tej wsi cos na J...
      Jak wroce do Hameryki za ok 4 tyg to podam wiecej szczegolow.

Jojo zawsze polewal i jak wiekszosc zydow dopisal sobie zyciorys(te domy w
      Lodzi tez) i nazwisko ktore prawdopodobnie zaczyna sie na Gold... oni wprost
      uwielbiaja gold.

Tym niemniej wierszyk jest super i jojo powinien expresowo przeslac piekny
      bukiet kwiatow do NZ ... dawno nikt tak pozytywnie o nim nie napisal.

Pozdrowienia
      • Gość: rachelka Re: O Pejsatym - O Joju male sprostowanie ABE IP: *.twcny.rr.com 07.07.04, 20:51
        jojo sie znacznie poprawil w ciagu ostatnich tygodni i nie bluzga jak
        dawniej.trzeba to docenic i nie wyciagac mu jego grzechow mlodosci,bo kazdy je
        ma.jak nastepuje poprawa to tak trzymac i nie dokuczac.a wierszyk jest bardzo
        ladny,autorka sie stara jak moze:))
        • Gość: ABE Re: O Pejsatym - O Joju male sprostowanie ABE IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 07.07.04, 22:20
          Ano sie staram. Jojo tez sie stara ale czasami mu sie "pomyli" i znowu
          nabluzga. W takich situacjach mamy to na niego sposoby.
          Bambuko, ty masz chyba jakas cool prace bo ciagle po swiecie podrozujesz. Jak
          bedziecie mieli jakies vacancies to daj mi znac ;)
          Ja sie na slowach Joja opieralam, a ty nam tu teraz cala prawde zaserwowales o
          Joju. Chyba Jojo jak przeczyta to z lozka przez tydzien nie wyjdzie ze wstydu.
          • Gość: totyle Re: O Pejsatym - O Joju male sprostowanie ABE IP: *.176.168.167.Dial1.Phoenix1.Level3.net 07.07.04, 22:30
            jojo to jest chyba potomek tego jednego uczciwego ktory nie kablowal na Polakow
            w 39 do NKWD.Chwala mu za to.Lecz poczucie o wyzszoci rasy jego mu pozostalo.
            • Gość: ABE Re: O Pejsatym - O Joju male sprostowanie ABE IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 07.07.04, 22:37
              Yep, Jojo jest ok. Przynajmniej nie jest hipokryta i pisze jak mysli - choc z
              mysleniem u niego nie za tego ;) (to tylko zart jojo, wiec sie nie denerwuj)
    • Gość: wszystkojednokto Re: Pejsatego Jarmarku ciag dalszy - O Joju IP: *.chello.pl 08.07.04, 01:33
      no,ABE,a gdzież ja mam oczy,jakieś pyskówki czytam,a pejsatego jarmarku w
      odcinkach nie zauważyłem i spać bym poszedl i taka przyjemność by mi przeszla
      bokiem.Jojo jak żywy odmalowany,jak zamkne oczy już go widze jak z laptopem pod
      pachą czy inną aktówką po Łol Śtricie zasuwa,nie wiedziałem,że on taka
      szycha ,myślalem,że on raczej z takim szpikulcem chodzi co się na niego
      papierki nadziewa,żeby sprzątacza krzyż nie bolał :}
      • Gość: jojo Re: Pejsatego Jarmarku ciag dalszy - O Joju IP: *.proxy.aol.com 08.07.04, 02:00
        wszystkojednokimBysniebyl,pzdr !!!
        • Gość: dobranoc jojo Re: Pejsatego Jarmarku ciag dalszy - O Joju IP: *.chello.pl 08.07.04, 02:12
          musialem się uszczypnąć ,o drugiej w nocy joje ludzkim głosem gadają,sprawdze
          rano czy mi się to nie przyśnilo :}
          • Gość: wszystkojednokto dobranoc jojo IP: *.chello.pl 08.07.04, 02:13
            mialo być na odwrót
            • Gość: jojo Re: dobranoc jojo IP: *.proxy.aol.com 08.07.04, 02:17
              Gute Nacht,warum nicht ???
        • Gość: ABE Jojo, nie rozrabiaj IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 08.07.04, 03:44
          mi tu gosci nie odstraszaj bo znowu zamkne do komorki i klucze wyrzuce, ok>?
      • Gość: ABE Re: Pejsatego Jarmarku ciag dalszy - O Joju IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 08.07.04, 03:41
        No dzieki wszystkojednokto! Cenie sobie odrobine "flattery" od czasu do czasu.
        Co do prawdziwego statusu Joja to prosze tylko zauwazyc ze Pejsaty Jarmark jest
        fikcja oparta na fikcji "autobiograficzny zwierzen/marzen" moich bohaterow.
        Reszta to juz kwestia wyobrazni.
        • Gość: ABE Re: Pejsatego Jarmarku ciag dalszy - O Joju IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 08.07.04, 03:43

Co do materialow archiwalnych o Joju to zwroc uwage na post bambuko powyzej.
          • Gość: jojo Re: Pejsatego Jarmarku ciag dalszy - O Joju IP: *.proxy.aol.com 08.07.04, 03:56
            bambuko to pedal z Szikago,kompa mu Portoryki skladanego z basementy
            zajewanili,i ta dupa dziurawa teraz z kafejki internetowej murzynskiej nadaje i
            udaje ze w Polsce na wakacjach jest,ta menda nawet na wakacje do Skokie nie
            moze pojechac bo go nawet na kupno roweru na flea market nie jest stac,durnia z
            rodowodem pegerowskim !!!
            • Gość: ABE WOW! Przeciez byles "friends" z bambuko! IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 08.07.04, 04:00
              No ale po tym poscie to bedziesz mial jednego "friend less
              • Gość: jojo Re: WOW! Przeciez byles "friends" z bambuko! IP: *.proxy.aol.com 08.07.04, 04:33
                on moze byc friendem cockroacha z materaca w piwnicy swojej!!!Dla mnie to
                tylko moze toilet wylizac jezorem swoim za $6 per an hour !!!
                • Gość: totyle Re: WOW! Przeciez byles "friends" z bambuko! IP: *.176.6.177.Dial1.Phoenix1.Level3.net 08.07.04, 05:47
                  Jojo dajesz plame i to okropna. Juz myslalem ze polczlowiekiem cie zrobilem
                  razem z ABE ze przeszedles jakas cudowna morfologie jazni ze przeczytales
                  dzielo o sobie co cie moglo zbudowac do ludzi przyjaznie.Napisz lepiej paszkwil
                  na bambuko a nie ublizaj czlowiekowi bo znowu antysemita go zrobisz.A po co ci
                  to-jak to juz nie chwyta.
          • Gość: wszystkojednokto o sile sprawczej literatury(dobrej) IP: *.chello.pl 10.07.04, 10:46
            ależ,ABE wiem ci ja co to jest licencja poetica,bądź jednak ostrożna i doceniaj
            kreacyjną siłę przekazu ,jaką każda prawdziwa literatura posiada,miną wieki a
            osoba joja nie przeminie,w tej postaci pozostanie w jakiej go odmalowałaś
            Komu by się potem chciało w archiwach grzebać i joja odbrązawiać :}
            • Gość: ABE Masz racje. Dzielo wykute w marmurze IP: *.dialup.xtra.co.nz 10.07.04, 11:54
              Jojo, czlowiek z marmuru jest, i tak zostanie na wieki wiekow.
              Dobranoc
              ABE :)
    • Gość: . Re: ? IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 08.07.04, 11:44
      >>>>>>>>>><<portalu: ABE napisał(a):

Jojo Zydek rodem z Gdanska, ale mial udzialy
      w tych czynszowkach na Piotrowskiej, co to w Lodzi staly.>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Znowu DUPA sie zjawila?
      • Gość: rachelka Re: ? IP: *.twcny.rr.com 08.07.04, 18:43
        Gość portalu: . napisał(a):
        Znowu DUPA sie zjawila?
        w rzeczy samej gosc kropka ze svenska rodem
        • Gość: . Re: ?++++++++++ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 10.07.04, 22:59
          Rachelko!
          Nie wiesz o co chodzi,to sie nie wtracaj!
    • bam_buko Pejsatego Jarmarku ciag dalszy - O Joju 10.07.04, 01:43
      jojo ABE pieknie o tobie napisala,jestes w czepku(mycce) urodzony
      • Gość: totyle Re: Pejsatego Jarmarku ciag dalszy - O Joju IP: *.176.6.29.Dial1.Phoenix1.Level3.net 10.07.04, 06:18
        jojo jestes slawny.Teraz juz jestes nie bylejaki Zyd,jestes prawdziwym
        bohaterem ABE przepieknego portretu o tobie.To przejdzie napewno do historii
        tworczosci literackiej.Przyszle pokolenia beda wiedziec ze tacy ludzie jak
        Zydzi ich moce i slabosci,wzloty i upadki byli miedzy nami ziemianami.
        • Gość: ABE Zescie mnie rozczulili IP: *.dialup.xtra.co.nz 10.07.04, 11:53
          Pojde spac ze lzami w oczach...
          • Gość: jojo Re: Zescie mnie rozczulili IP: *.proxy.aol.com 10.07.04, 13:06
            ja tez !!!
            • bam_buko Re: Zescie mnie rozczulili 11.07.04, 01:45
              Gość portalu: jojo napisał(a):

> ja tez !!!

co tez??? ty jak sie rozczulisz to w gacie walisz popaprancu
              • Gość: anonim jak wszyscy jojo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 01:00
                kochany czy Ty nie jesteś aktualnie Piotrków Trybunalski? co?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka