Gość: Tomek44 IP: 5.5R* / 213.8.97.* 21.07.04, 16:59 Wlasnie otworzylem watek do Dany33. Bardzo ladny. Czy nie mozna wykasowac IP: *.bchsia.telus.net, pozostawiajac wiersze. Szkoda, aby przepadl przez takiego gnojka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gini Re: Kropka tnij !!! 21.07.04, 17:03 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Wlasnie otworzylem watek do Dany33. Bardzo ladny. Czy nie mozna wykasowac IP: > *.bchsia.telus.net, pozostawiajac wiersze. Szkoda, aby przepadl przez takiego > gnojka. Tomku, ja przeciwniczka wycinania jestem za . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Kropka tnij !!! IP: 5.5R* / 213.8.97.* 21.07.04, 17:07 No, nareszcie gini w jakims punkcie sie zgadzamy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Kropka tnij !!! 21.07.04, 17:15 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > No, nareszcie gini w jakims punkcie sie zgadzamy. > Pozdrawiam Tez pozdrawiam , pewnie jest wiecej takich punktow, w ktorych sie zgadzamy. Tyle, ze nie mamy okazji porozmawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Do tego co pisze z bachsi 21.07.04, 17:49 lubisz krotkie posty? Autor: Gość: n0str0m0 IP: 61.49.199.* Data: 26.05.2004 11:38 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- spierdalaj nostromo Mozesz to sobie dodac do ulubionych watkow.Moj przyjaciel sie na mnie nie obrazi pewnie, ze Go zacytowalam. Wiec jak za cytatem... Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Kropka tnij !!! - Kropka jest na urlopie... 21.07.04, 18:56 Więc nic nie wytnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fukin_jews_mus_die [...] IP: *.bchsia.telus.net 21.07.04, 17:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wqrwiony2 Czesc, Tomku (czcionek u was nie maja, cholera!) 21.07.04, 21:45 Duzo nie napisze, poniewaz przyznam, ze troche sie boje 'wyautowania'. Zawiodla mnie twoja wizja radosnej Jerozolimy. Ciezko bylo tam nawiazac kontakt - rozmowni byli nowi imigranci z Rosji, ale chyba zrozumiesz, dlaczego nie mialem ochoty z nimi rozmawiac dluzej... Mur jest depresyjny - z Jordanii nie napisze, z Syrii jak sie da (maja blokade czesciowa na internet). Obiecuje napisac z Turcji i Libanu - jeszcze nie wiem, kiedy. Tam bezpiecznie, napisze wiec bez logowania - tak, aby pan.scum i reszta smietnika zauwazyli, ze nie oszukuje tak, jak oni... Tomku - solidarnosc etniczna to slepa uliczka. Przyznam, ze Jerozolima zdolowala mnie... A zwlaszcza krewni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Czesc, Tomku (czcionek u was nie maja, choler IP: 192.117.117.* 21.07.04, 22:58 hahahahahaha, wqrwielski, czekalam az sie odezwiesz, oszusto.... ok, teraz czekam na te nie zalogowane posty z turcji i libanu, gdzie tak bezpiecznie.... szczegolnie ten liban bezpieczny..... oj, nie moge, tyle smiechu tuz przed snem.... :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Re: Cześć, szmondaku 21.07.04, 23:28 Czekamy. Ja z utęsknieniem i z nową pigułą ulepioną na twoją smierdzącą cześć, by ci przyłożyć w ten wielki, chamski, oszukańczy, antysemicki łeb o przekrwionych z wysiłku bycia dowcipnym gentlemanem oczkach. Na jakie poste-restante podesłać ci konserwy? Mistrzejowice 1, błaźnie? Stopem jeździsz po "Lewancie" czy rowerem, pajacu? Zajedź do W-wy, mamy tu knajpę o tej nazwie, ugoszczę cię. Kawiarenkę netową też mają. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Cześć, szmondaku 21.07.04, 23:43 pan.scan napisał: > Czekamy. Ja z utęsknieniem i z nową pigułą ulepioną na twoją smierdzącą cześć, > by ci przyłożyć w ten wielki, chamski, oszukańczy, antysemicki łeb o > przekrwionych z wysiłku bycia dowcipnym gentlemanem oczkach. > Na jakie poste-restante podesłać ci konserwy? Mistrzejowice 1, błaźnie? > > Stopem jeździsz po "Lewancie" czy rowerem, pajacu? Zajedź do W-wy, mamy tu > knajpę o tej nazwie, ugoszczę cię. Kawiarenkę netową też mają. Scan jakby zmienic antysemicki na filosemicki to wyszloby, ze pisales do siebie przynajmniej czesc pierwsza. Pozdrowienia nieustajace dla torby. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Na bazarze, w dzień targowy takie słyszy 21.07.04, 23:47 się rozmowy: Re: Do Borsuka Autor: gini Data: 21.07.2004 14:11 Arendt byla Niemka? Re: Do Borsuka Autor: dachs Data: 21.07.2004 14:29 na tak postawione pytanie moge Ci tylko odpowiedziec, ze Sztuthof nie byl Zydem Re: Do Borsuka Autor: gini Data: 21.07.2004 15:00 Ja nie pytalam o Sztuthofa pytalam o Arendt . Chcialam znac Twoje zdanie,. Re: Do Borsuka Autor: dachs A czy Arendt lezy w Polsce? Re: Do Borsuka Autor: gini Data: 21.07.2004 15:08 Arendt byla Niemka? Usilowales byc dowcipny Borsuku?Troche przyciezki dowcip. Re: Do Borsuka Autor: dachs Data: 21.07.2004 15:14 Moze, moze. :)) Ale Sztuthof lezy w Polsce. ------ Pozdrowienia przekaż Abe osobiście. Gdzieś tu się kręci. Kupiłaś nową książkę Grynberga "Hutu,Hutu"? Dostępna w księgarni "Pod gazową fajerką" u Sztuthofa. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re:A fe nieladnie 22.07.04, 00:05 Nie skopiowales najwazniejszego . fragment listu z czerwca 1963 Gershona Scholema do H. Arendt, człowieka, który przeżył Zagładę - wybitnego naukowca, profesora historii Uniw. Hebrajskiego w Jerozolimie, znawcy mistyki i "duszy żydowskiej" w odpowiedzi na "Eichmanna w Jerozolimie": ..."Czytałem o tych sprawach nie mniej od Ciebie, a wciąż brak mi pewności; Twoja wszakże analiza nie przekonuje mnie wcale, że Twoja pewność opiera się na solidniejszych podstawach niż mój brak pewności"..... Gość portalu: Gaal napisał(a): według żydowskiej uczonej Hannah Arendt... --- P.S. O ile mi wiadomo Arendt była Niemką a wyemigrowała w 1940 do USA, gdzie uzyskała obywatelstwo. Czy może sie mylę? Od tego trzeba bylo zaczac. I pytanie, czy torba dostaje regularnie pozdrowienia ? Pozdrawiam torbe raz jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Cześć, szmondaku IP: *.bb.netvision.net.il 22.07.04, 08:34 :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jarek_grzyb Re: Czesc, Tomku (czcionek u was nie maja, choler 22.07.04, 08:51 wqrwiony2 napisał: >Zawiodla mnie twoja wizja radosnej Jerozolimy. Ciezko bylo tam nawiazac kontakt Ty nie nawiazuj kontaktow tylko pilnuj portfela. Moze sie okazac, ze ktos ci go w obronie wlasnej podprowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Czesc, Tomku (czcionek u was nie maja, choler IP: 5.5R* / 213.8.97.* 22.07.04, 10:08 Ci co mnie znaja, to wiedza, ze nie ma granicy na ktorej nie mam swoich wywiadowcow. Musisz sie dobrze kamuflowac.Polskich turystow indywidualnych (nie zorganizowanych), prawie nie bylo (kilka kobiet i jacys nieletni), wiec latwo bylo wysledzic, kto przekroczyl granice. Moze masz czapke niewidke, ale Cie drogi przyjacielu nie bylo. Moze Ty naprawde kebabnik jestes, a ja szukalem schabowego. Milej zabawy zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Czesc, Tomku (czcionek u was nie maja, choler IP: *.bb.netvision.net.il 22.07.04, 13:18 oj, tomeczku, schabowego??? ze swinki czy ze swini??? :) ty nie trac czasu tomeczku na szukanie wqrwielszczaka na naszych granicach... szukaj go w libanie, tam bezpieczniej... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Czesc, Tomku (czcionek u was nie maja, choler IP: 5.5R* / 213.8.97.* 22.07.04, 16:31 No coz Hisballa zaczela z nami wojenke. Od kilku dni strzelaja. Moze wqrwiony jednak czuje sie tam bezpiecznie. Ja mu daje szanse i mu wierze. Gdyby mial pejsy, to moze rzeczywiscie Liban nie dla niego, Gdyby nosil krzyzyk, to w ostatnim czasie tez nie dla niego, bo oni chrzescijan przeznaczyli do likwidacji. Wiec co nosi nasz wqrwiony, ze sie czuje tam bezpiecznie? Jutro mam byc nad granica libanska w Rosz Hanikra, w miejscu gdzie przechodza zolnierze ONZ. Jezeli chcesz mnie zobaczyc wqrwiony, to ja jestem blondyn z kreconymi wlosami, mam niebieskie oczy, sredni wzrost, wypukla do przodu klatke piersiowa (przygotowana do medali)i czasami moj ubior zdradza profesje, wiec sie domyslisz w 100%, ze to ja. Na haslo "wqrwiony", odpowiem "o,kurwa". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Czesc, Tomku (czcionek u was nie maja, choler IP: *.broadband.actcom.net.il 22.07.04, 19:14 tomek, ty jestes jeden jedyny..... :) Odpowiedz Link Zgłoś