nowgorod 02.05.13, 15:24 czy ktos wie,dlaczego mnie na tym forum wymazuja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melord uwazaj by wszy cie nie zjadly 02.05.13, 15:28 wymazywaniem sie nie przejmuj...taki twoj zas..ny los,wymazany/pomazany/obrzezany who cares Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: melord+ 02.05.13, 19:00 czy pana ktos z glupim baranem pomylil? Zapachem pan od barana sie,widocznie,sie nie rozni. I australijskim zwyczajem pana ostrzygli? A co panu przy okazji obcieli,ze pan taki glupi? I jaki byk pana obes.ral? A ja sie jednak panem przejmuje. Taki o0bes.any wszywy baran melord powietrze nam tutaj psuje, Odpowiedz Link Zgłoś
desant78 Dlaczego? Bo on pochodzi z kinder niespodzianki. 02.05.13, 21:48 Jajo kinder w okolicy glowy jest splaszczone, a to zasadnicza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: pytanie kontrolne+ 02.05.13, 16:54 Bywszy, oni nie wymazują Ciebie. Jest konflikt na forum - wymazują jego uczestników. Ostatni wątek, który napisałem dotyczył kartofli. Napisałem, że Izrael żywi Matuszkę. No i zostałem zabanowany na zakładanie wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: pytanie kontrolne+ 02.05.13, 18:02 Napisz ze trzymasz kartofla w dupie a nikt cie nie zabananuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: panie szanowny W.+ 02.05.13, 19:02 czy pan zdaje sobie sprawe,ze tutaj sa ludzie,ktorzy panu kartofli zazdroszcza? Nawet te wirtualne. Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: panie szanowny W.+ 03.05.13, 06:35 Wez i wyciagnij mu tego kartofla b wszy.... Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re:panie magna+ 03.05.13, 17:14 do mnie sie zwraca per "pan". To dotyczy rowniez dyplomowanych wielojajowych wszawych kablarzy z kanady. Pan nie jest wychowany. Szkoda bylo pieniedzy,ktore wylozylo panstwo szwedzkie na ksztalcenie pana przyglupa z kablem. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Kazdemu 02.05.13, 19:13 sie przytrafia. Wojciech dostal bana. Ja mialem bana przez 2 lata. Take it easy i tyle. PF Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiozboj Re: pytanie kontrolne+ 03.05.13, 09:42 Cenzurka tutaj byłą uczulona o ile pamiętam na dwie rzeczy - Izrael, Żydów i wszystko co o nich negatywnie zahaczało oraz na jaskrawe chamstwo. Pod które Ty podpadasz nie wiem, ale na antysemitę który dokucza narodowi wybranemu Ty jakoś mi nie wyglądasz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: zgadza sie+ 03.05.13, 17:10 sila rzeczy i z natury byc antysemita ja nie moge. Co do chamstwa? Nigdy nie zaczynam pierwszy. A poziom?odpowiedni do poziomu ogolnego adwersarza w zakresie "semityzmu". Odpowiedz Link Zgłoś