Gość: KOKOSZ IP: 216.65.64.* 02.08.04, 15:21 Mr.Bean (PhD) kuszaco do ABE: -Chcesz cytat ze mnie(z takiej jednej publikacji... -w przekladzie,by i inni zabawe mieli... (mamy, z pewnoscia Mr.Bean!) -------> "working class area of..." <----- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Z pieniacym sie nazi nie dyskutuje.Jest pan zero, IP: *.range81-156.btcentralplus.com 02.08.04, 15:32 Herr Kokoschko. I - z tej samej powiesci (a jakze) specjalnie dla ciebie: >>...Hans is honoured that Herman is going to share top secret information with him. “You know I have always respected and admired you, Herman, and both of us realise that times have changed, and we have been betrayed”. Herman gets up and says “Some again, Hans” He comes back and speaks slowly “A lot of us agree with you. It makes us feel sick to know that we have been cheated” Hans looks at Herman and realises that they have a similar viewpoint “I tried to do my best for Der Führer and look were it got us. I saw a Muslim wearing an SS officer’s uniform with a maroon hat. What’s happening?” Herman looks around the bar to make sure they’re not being overheard and whispers “Yes, we have been cheated and misled. Until recently the SS were either German or Germanic, Aryan or Nordic and are referred to as the Herrenvolk and the Herrenmench (the master race). Most of the Nordic units have proved excellent in battle, especially the 5th SS Panzer Division’Wiking’, which consists of Germans, Norwegians, Finns, Danes,Dutch, Flemings and Walloons, and they have won many Iron Crosses and Knight’s Crosses. As the war progressed and losses increased they’ve taken Spanish, French, Hungarian, Estonians, Latvian, Romanian, Ukrainian and just about anyone they can get” “So were desperate. We’re going to lose the war” “Of course, it’s only a matter of when. Do you know that Himmler said to Göbbels that he had nothing against Islam, because it educates the men for him and promises them heaven, if they fight and are killed in action. He thinks it’s a very practical and attractive religion for soldiers”. Hans starts laughing and says “Ach so. They’re like the Japanese Kamikaze pilots, suicide bombers without wings” “Yah, I know. It’s so ridiculous it’s almost funny. Himmler thinks it’s a great idea to enlist Bosnian Muslims in our SS, as they have a traditional hatred of the Orthodox Serbians, who make up the bulk of Tito’s partisans” “The cunning bastard, Herman” “Hans, I need another Weisse beer and a schnapps, please” “Of course, comrade” Hans returned and mentions that the lights are out on the other side of the river. “That’s normal, Hans. Things are getting to the stage, where the allies won’t have any targets left to hit and they’ll have to bring them with them”.<< Napisz cos lepszego, swolocz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKOSZ BUUAHHHHAAAAAAAAAA IP: 216.65.64.* 02.08.04, 15:46 -to znaczy sie mieszasz juz teraz fakty z fikcja??? "...working class area filled with people wearing SS officers' uniforms..." Czy cos w tym stylu? BUUUUUAAHAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAA pogubilas sie prowokacyjna miernoto... P.S. Co z nagla zmiana twojego "akcentu", smieciu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Spuyaj mego wydawce: Times-Warner, London IP: *.range81-156.btcentralplus.com 02.08.04, 15:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKOSZ Re: Spuyaj mego wydawce: Times-Warner, London IP: 216.65.64.* 02.08.04, 16:02 jaka szybka metamorfoza, z opracowania o problemach spolecznosci w "working class area of" nagle mamy powiesc o WWII, hmmm, ciekawe... BBBUUUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHAAAAAAAAHHHHHHAAAAAAAAAAAAA!!!!! Sam pod soba dolek wykopales, kretaczu P.S. Moze i masz ten swoj brytyjski paszport, ale cos za bardzo ci polskim zydem z mordy patrzy... Shalom, "angliku" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . POLAK ZLAPANY NA KLAMSTWIE DALEJ KRECI. IP: *.range81-156.btcentralplus.com 02.08.04, 16:13 Pch, jakiez to szlachetne, jakiez polskie... A GDZIE ka to niby powiedzialem, ze to OPRACOWANIE SOCJOLOGICZNE? Dyplom ze slawistyki w pracy literackiej poza Polska nie przeszkadza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Serio, spytaj szmato w Warner's Dyr Barbare Boots IP: *.range81-156.btcentralplus.com 02.08.04, 16:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miluś No to daj nam numer telefonu do Lady Boots.... IP: *.nocservices.com 02.08.04, 16:24 Z przyjemnością zadzwonię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Znajdz sobie. Albo popros Herr Kokoschko - jam za. IP: *.range81-156.btcentralplus.com 02.08.04, 16:27 powazny na twoje uslugi. I nie osmieszaj sie do pary z tym niedorobionym nazi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miluś Angol (?) ZLAPANY NA KLAMSTWIE DALEJ KRECI... IP: *.nocservices.com 02.08.04, 16:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKOSZ i o co mam ja zapytac, wankerze IP: 216.65.64.* 02.08.04, 16:33 Cos ci powiem. Wysluchaj mnie uwaznie. Nie wiem, kim jestes i dlaczego pojawiles sie na tym forum. Jedno jest jasne, lubisz prowokowac. Az tak Polakow nienawidzisz? Czy ty jestes sadomasochista, zeby tutaj godzinami przesiadywac? Podobno masz zone Polke, az tak ci zaszla za skore? Moze to tylko taka "koszerna" Polka? Rozmawialem z Toba uczciwie, czlowieku. Ty nic nie dales od siebie. Same wykretne odpowiedzi lub przemilczenia, okazjonalne bluzgi. Czego sie spodziwales, ze bede cie tutaj, za to twoje kryptpolakozerstwo, po tylku calowac? Zatem nie sie dziw, ze splugawilem sie zchodzac do twojego poziomu. Sam mnie do tego zmusiles... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miluś Daj sobie siana KOKOSZ, ignoruj palanta... IP: *.nocservices.com 02.08.04, 16:37 Szkoda czasu i atlasu na tego zarozumialego dupka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . BOISZ SIE WYJDZIESZ NA SCIERWO? PYTAJ. IP: *.range81-156.btcentralplus.com 02.08.04, 16:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miluś Times-Warner, London nie istnieje skamiarzu... IP: *.nocservices.com 02.08.04, 16:56 search.yahoo.com/search?p=times+warner+london&ei=UTF-8&fr=FP-tab-web-t&cop=mss&tab= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . A to co, arsow? http://www.timewarnereurope.com/en IP: *.range81-156.btcentralplus.com 02.08.04, 17:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Kompromitujcie sie, morons, dalej... Hahahaha!!!! IP: *.range81-156.btcentralplus.com 02.08.04, 17:20 Ale was, zera, boli, gdy ktos sie laskowie do waszego poziomu ZNIZY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miluś Time-Warner to nie Times-Warner palancie... IP: *.nocservices.com 02.08.04, 17:28 Naucz sie czytac to może się zniże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Literowka... I co? Zadzwoniles? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 02.08.04, 18:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miluś Wciąż czekam na numer do "Barbare"... IP: *.nocservices.com 02.08.04, 18:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . BARBARA Boots, editorial director, szukaj ... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 02.08.04, 20:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miluś Barbara Boots is a figment of your imagination... IP: *.nocservices.com 02.08.04, 20:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Idiota. Spytaj sie o nia w wydawnictwie w NY. IP: *.range81-156.btcentralplus.com 02.08.04, 20:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miluś Znowu zmieniasz wersje, dzwonilem do londynskiej IP: *.nocservices.com 02.08.04, 20:51 siedziby wydawnictwa i powiedzieli, ze nikogo takiego nie znaja. Teraz belkoczesz cos o Nowym Jorku. Pogadamy jak wytrzeźwiejesz ciumcio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKOSZ Milusiu, nie widzisz, ze... IP: 216.65.64.* 02.08.04, 21:10 ta stara ciota sie tutaj z nami w "ciuciubabke" bawi? Przeciez ten kretyn niczego nie opublikowal. Sam spojrz na te jego grafomanskie wypociny... Znasz angielski na tyle, jak wnosze z twojego IP, ze sam to powinienes zauwazyc... Poza tym, znasz autora, ktory wstydzilby sie podac tytul swojej blyskotliwej ksiazki, opublikowanej w TW? Ja nie!!! Szkoda czasu na qtasa, mozemy go poglanowac dla zabawy, ale nie ma sensu wnikac: kto, co i gdzie, bo facet jest smieciem i mitomanem. Normalnie, ruja boruta i porobstwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miluś Oczywiście, że widzę... Ale... IP: *.nocservices.com 02.08.04, 21:25 jak się bawić to się bawić.... Polączenia telefoniczne są tanie w dzisiejszych czasach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKOSZ OK then IP: 216.65.64.* 02.08.04, 21:29 Musimy przydusic naszego literata zatem, aby zechcial nam cos wiecej opowiedziec o sobie i o swoich milych paniach z kosher T-W... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKOSZ tak, jesli chcesz... IP: 216.65.64.* 02.08.04, 18:10 Deception implies that an agent acts or speaks so as to induce a false belief in a target or victim. Even if we restrict the definition to cases of deliberate or intentional deception by the agent, the domain of activities and situations covered by deception is enormous and heterogeneous. Deception includes practical jokes, forgery, imposture, conjuring, confidence games, consumer and health fraud, military and strategic deception, white lies, feints and ploys in games and sports, gambling scams, psychic hoaxes, and much more. These varied examples can be categorized as deception because they share formal properties. But when we speak about a psychology of deception, we raise the possibility that these examples also might share coherent psychological properties. When we refer to the psychology of perception or the psychology of memory we have in mind the possibility of a discipline that promises to hold together conceptually. Thus in one sense- what I will call the strong sense- "the psychology of deception" would be a field of inquiry that deals with coherent psychological phenomena… Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKOSZ czy mam cos jeszcze przytoczyc z moich prac... IP: 216.65.64.* 02.08.04, 18:14 o takich qutasach, jak ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKOSZ http://www.resist.com/cartoons/jew1.htm IP: 216.65.64.* 02.08.04, 23:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKOSZ http://www.resist.com/cartoons/jew1.htm IP: 216.65.64.* 02.08.04, 23:53 www.resist.com/cartoons/jew1.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKOSZ Re: Mr.Bean's seminal work finally published... IP: 216.65.64.* 02.08.04, 15:35 BBUUUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=14598739&a=14599235 Mr.Bean, i ten twoj "akcent" jakis taki... "nietutejszy" sie zrobil, hmmm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Kolejny fragment z mej powiesci dla nazistowskiego IP: *.range81-156.btcentralplus.com 02.08.04, 15:47 CHAMA: >> ...Hans and Herman didn’t know that six months later in March 1944 the ‘Handschar’ division would advance into the Bosut region and cross the Sava River, where spearheads J of task force AA 13 would enter the Serbian Orthodox village of Bela Crkva (White Church) and seize the town. They murdered every Serbian Orthodox man, woman and child in the little village of White Church and German officers reported nothing remained alive. Everything was dead. Himmler’s liaison officer at Hitler’s HQ, SS Brigadführer Herman Fegelein, who had commanded the 8th SS Kavaliere Division ‘Florian Geber’ in Russia and Hungary, complained that Bosnian Muslims killed with knives and in some cases cut the hearts out of their enemies. This was denied. The methods of killing were copied fifty years later by the Serbian and Bosnian Orthodox Christians in the 1990’s...<< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKOSZ Re: Kolejny fragment z mej powiesci dla nazistows IP: 216.65.64.* 02.08.04, 15:53 twojej powiesci - my ass, other words... (_|_) Jak ja jestem nazista, to ty jestes KONIOKRADEM, falszywko. Jeszcze jedno, sam mnie sprowkowales, szmaciarzu... Rozmowa z toba moze byc tak samo uczciwa, jak z Karpinskim, yntelektualysto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miluś Koleś już zapomnia, że jest "slawistą", teraz jest IP: *.nocservices.com 02.08.04, 15:59 (ob)literatem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKOSZ Re: Koleś już zapomnia, że jest "slawistą", teraz IP: 216.65.64.* 02.08.04, 16:04 jutro sie przyzna, ze jest "misterem" Goldfingerem... BBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . POLSKA ZAWISC KWITNIE I ROZKWITA IP: *.range81-156.btcentralplus.com 02.08.04, 16:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKOSZ ZAWISC? - NIE, ZAZENOWANIE -TAK IP: 216.65.64.* 02.08.04, 16:18 "angielski" Qutasie... P.S. Juz ci wytlumaczylem, ze poprawnosc jezykowa o niczym nie swiadczy... Przemysl to sobie. Dosviedania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Spytaj Barbaru Booys... Kokosze ZERO!!! IP: *.range81-156.btcentralplus.com 02.08.04, 16:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miluś To prawda, uparty jesteś jak Polak..., żegnam IP: *.nocservices.com 02.08.04, 16:21 nie mam czasu na pyskówki z cymbalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKOSZ Milusiu, popier***lo Cie? IP: 216.65.64.* 02.08.04, 18:47 Jaki Polak, najwyzej SYJONAZIOL.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miluś Powsciagnij emocje KOKOSZ bluzgi zostaw... IP: *.nocservices.com 02.08.04, 20:48 na pseudo-Angola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKOSZ Tak, ale... IP: 216.65.64.* 02.08.04, 20:57 ja siem tutaj staram zwalczac hamstfo: silom i godnosciom osobistom w kazdej formie, nie widzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKOSZ Panie Majster, IP: 216.65.64.* 02.08.04, 21:32 to znaczy siem, ze mam lac w mordem hama? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKOSZ Re: Raczej Dr. Hyde... IP: 216.65.64.* 02.08.04, 16:13 na dodatek, cos capim moczem nam tu zionie, to nasze LORDZISKO, a fee... P.S. Czy to zle, czy dobrze??? OK, spadam, trzymaj sie Milus, wierny smoku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rattler Re: Mr.Bean's seminal work finally published... 02.08.04, 16:53 Working class ? A co ta koszerna gnida wie na temat working ? Albo , co on wie na temat class ? Czym sie moze pochwalic bujna wyobraznia i przerosnnietym ego Przyjrzyj mu sie troche to widac , ze obrzynek nie tylko nie ma pracy , ale przytulic tez sie nie ma do kogo . Niedopieszczona menda ! Przyczepil sie jak wesz lonowa do jaj na polskim forum do Polakow z braku towarzystwa i zajecia . Nie spi cwel , nie kapie , nie dojada , siedzi na welfare i sam do siebie gada Nedzne stworzenie - Icek , koszerny draft-dodger podszywajacy sie pod Angola . narazie , back to work , back to working class :-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=14463383&wv.x=1&s=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Dolaczasz do tych zidiocialych zer, Pole? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 02.08.04, 17:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKOSZ nie, Rattler sie na ciebie tylko odlal... IP: 216.65.64.* 04.08.04, 21:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . PS: to working class mysli, ze pisarz pracuje w IP: *.range81-156.btcentralplus.com 02.08.04, 17:26 biurze od 9.00-17.00? A wt? We przydajecie mi sie do postaci polskiego szmalcownika, jakiej nie omieszkam umiescic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszystkojednokto Re:no dobra,ale o co pytac Barbaru Booys.. IP: *.chello.pl 02.08.04, 18:08 Czy facet ,ktory uzyl w swej powiesci zbitke slowna "working class area of" to jest ta sama kropka co z GB nadaje na FS w GW ? Jak myslisz co Barbaru odpowie na tak sformulowane pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Sa fragmenty powiesci, ale nie wiem, czy palantom IP: *.range81-156.btcentralplus.com 02.08.04, 18:24 z ulicy udziela sie tego typu informacji... NB. To to lajno usiluje mnie "straszyc" kontaktem z p.Barbara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszystkojednokto Re: Sa fragmenty powiesci, ale nie wiem, czy pala IP: *.chello.pl 02.08.04, 18:28 przeciez sam podales kontakt na p.Barbaru,ale nie jestem taki palant by z tej informacji korzystac. Bo o kogo niby mam pytac,kropke z FS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKOSZ tajemniczy przybyszu z krainy deszczowcow IP: 216.65.64.* 02.08.04, 18:32 Badz tak laskaw i zechciej nam, milosnikom twojej wspanialej (zapewne) literatury, podac tytul tej twojej brawurowej i tajemniczej zarazem powiesci, kora nam tutaj tak pieknie w odcinkach publikujesz, prosiem!!! ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Kiss my arse, Herr Kokoschka. Nie zaslugujesz... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 02.08.04, 18:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKOSZ na te.... IP: 216.65.64.* 02.08.04, 18:51 grafomaskie gryzmoly? Jesli to ty je pisales... Lepiej juz badz prowokatorem, prawie ci sie udalo, a nie tabloid style grafomanem. Za duzo sie "harlekinow" naczytales i ich styl teraz powielsz, a to jest w takim zlym guscie... Taki kicz, aj, waj... shalom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Powiedz to Barbarze Boots, polski zawistniku... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 02.08.04, 20:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKOSZ zawistniku? Zartujesz, grafomanie-mitomanie... IP: 216.65.64.* 02.08.04, 20:29 BUUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! P.S. Z tych fragmentow, jakie przytoczyles, ze twoj polski (zwlaszcza gwarowy) jest duzo lepszy od twojego (?) angielskiego, poor thing... I po co sie bylo tyle pieklic o to cale "know-all"???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: Mr.Bean's seminal work finally published... IP: *.ipt.aol.com 02.08.04, 20:01 A mowilem od poczatku , ze bufon mi smierdzi '68 mym i przezutym czosnkiem :) uklony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Kolejny zazdrosny? Kolejny sie zapiera? ZERA!!! IP: *.range81-156.btcentralplus.com 02.08.04, 20:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKOSZ you are going down, CHARLIE RONCE... IP: 216.65.64.* 02.08.04, 20:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Jak zwykle tylko ci sie wydaje, ze wiesz, zadufku. IP: *.range81-156.btcentralplus.com 02.08.04, 20:28 Qrwa, BEZ ODBIORU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKOSZ qurde... IP: 216.65.64.* 02.08.04, 20:35 a tego nie znam, to ze slangu Kujaw, czy Podkarpacia, zigzagged Mr.Bean??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKOSZ Splicie, miales racje, IP: 216.65.64.* 02.08.04, 20:19 i ze skrucha to przyznaje! Pozdr, K P.S. Zaloze sie, ze nasz ciec Mr.Bean, to rowniez Rebbe Shlomo "Karpinski" Stawiam butelke Burgunda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . I znow PUDLO: IP nie widzisz??? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 02.08.04, 20:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKOSZ IP nie widzisz??? IP: 216.65.64.* 02.08.04, 20:31 BBBUUUUUUUUAAAAAAHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! Skad wiesz, ile ja IPsow teraz uzywam matolku... spadasz coraz nizej, coraz nizej, aj waj, taki wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Tuman Kokoschka z zalozenia nie slucha. Nie o IP: *.range81-156.btcentralplus.com 02.08.04, 20:50 twoich IP bylo, a cyferki sa rownie przejrzyste i latwo sprawdzalne w wyszukiwaczu domen jak nazwa serwera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKOSZ niech i tak bedzie, matolku... IP: 216.65.64.* 02.08.04, 20:54 na starosc, capie, juz sie niczego nowego nie nauczysz, BBBBBUUUUUUUU :-((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
rattler Cessiek , somsiedzie , moja ku_wo zza rzeki ! 02.08.04, 21:06 Pozdrow Her Majesty odemnie , znaczy siem od rattlera i przekaz ze tyz wpadnem na weekend albo dwa , jak siem niunkom nacieszem i po sezonie turystycznem . narazie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: Splicie, miales racje, IP: *.ipt.aol.com 02.08.04, 20:40 Byc moze ,... A mnie on smierdzi nijakim ; Arsch_Boli [(Żyd i łagodny antysemita z kraju nieościennego) zanim sie nie sypnal , nijaki cs137] na goscinnych wystepach u wujka , kolegi Andersa ,... No i przezutym czosnkiem , oczywiscie . Podobne ,... Styl pisania , metody podchodow , mentalnosc i bufonada . Moze to tylko koszerny blizniak :) Powyzej , tak jakby sie troche zapomnial i chce zebys go calowal ,... W arse :) uklony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKOSZ Ta, a na dodatek... IP: 216.65.64.* 02.08.04, 20:48 nie zalapuje, co sie do niego mowi. Nie odpowiada wprost na przystepne pytania. Tepy jakis taki, czy cus... Pozdr, K Odpowiedz Link Zgłoś
rattler Re: Splicie, miales racje - Petla siem zaciska :-) 02.08.04, 22:43 I nie tylko , cus mnie siem wydajem , ze flacha nie starczy :-) Fuckin`Tommy (aluzja do Tomek G) byl chyba najblizej , co by popieralo podejrzenia Splita , pozniej Split , Jewhater , so musimy sie kiedys umowic w polowie drogi Jojo go tez rozgryzl , glosuje za tym , zeby oddac cesarzowi co jego i rowniez zaprosic i miec fleishmana w razie czego . Tylko ABE anty-amerykanskie klapki na oczy przyslonily horyzont , zniknela i napewno leczy moralniaka , Rachelka z kolei przytulila mende na chwile i tez zniknela - Szuka szara masc . forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=14463383&wv.x=1&a=14463430 narazie >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> P.S. Zaloze sie, ze nasz ciec Mr.Bean, to rowniez Rebbe Shlomo "Karpinski" > Stawiam butelke Burgunda! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> • I ZNOW, KURDE, ZYDLACZYSZ JAK SAM SZARON... IP: *.range81- 156.btcentralplus.com Gość: . 27.07.2004 04:01 odpowiedz na list • I co? Zatkalo? Czy swietosc narodowa obrazilem? IP: *.range81- 156.btcentralplus.com Gość: . 27.07.2004 09:12 odpowiedz na list Jakby jednak nie bylo-zydlaczysz okropnie. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Re: Jak ty slicznie zydlaczysz? To po mamusi? Autor: jura111 Data: 02.08.2004 20:03 + dodaj do ulubionych wątków -------------------------------------------------------------------------------- z powodu mamusi jesli pytasz zas o proste nastepstwo czasowe, to po kochanym fredziu, ktory jest moja jedyna raison d'etre tutaj, o czym wie dobrze, a najlepiej w chwilach gdy pisze czysta i piekna polszczyzna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKOSZ ay way co to teraz bendzie, taki wstyd, taki wstyd IP: 216.65.64.* 02.08.04, 23:20 i po premii poleca, ay, way... ;-))) pozdr, K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Hahahaha!!!! Buhahaha!!! Wiecej Anglikow zna IP: *.range81-156.btcentralplus.com 02.08.04, 21:01 polski, bedzie sie z kogo przy piwie posmiac. Buhahaha!!! Polska arogancja zakompleksionych maluczkich. I jak sie tu dziwic, ze im trzeba ..Zyda? Polska narodowa autopsychoterapia... Buhahaha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKOSZ Nie przecze... IP: 216.65.64.* 02.08.04, 21:16 ale nie sadze, zeby chcieli pic piwo z toba, obrzynie!!!! BBBBBBBUUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! bo nie smrodzilbys nam teraz tutaj... :-((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKOOSZ no fuc**ng yiddish on this forum, please IP: 216.65.64.* 02.08.04, 23:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE Czesc Panowie. To jaki tytul i autora mam sobie IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 02.08.04, 22:37 zamowic z Times-Warner wkoncu? Przeczytala caly ten kurtuazyjny watek i ciagle nie wiem. Uprzejmie dziekuje za: Tytul, Autora, Wydawce (no to juz mamy), rok wydania, i moze cene tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miluś Witam, autor jest bardzo drażliwy na punkcie... IP: *.nocservices.com 02.08.04, 23:05 swoich danych osobowych. Ale to jasne, w końcu to Anglo-Sakson. A jeśli chodzi o tytul jego dziela to dowiedzieliśmy się, że nie zaslugujemy...(???) Przedstawiciel wyższej cywilizacji. Pewnie dlatego tak bluzga. Ale mu wybaczam, w końcu jestem Polakiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE Re: Witam, autor jest bardzo drażliwy na punkcie. IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 02.08.04, 23:10 Czesc Milus, Zastanawiam sie ze tytul moze byl "The Working Class area of..."? Mysle, ze jak nikt z nas nie dostanie konkretnej veryfikacji tego kropkowego dziela to mozna oficjalnie zadeklarowac, ze byl to hoax. Wiarygodnosc kropki wyspiarskiej pojdzie na strzepy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE, no co TY... Re: Witam, autor jest bardzo drażliwy na punkcie. IP: 216.65.64.* 02.08.04, 23:15 --------------------------POJDZIE?!?!?!?!?!?!?--------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKOSZ oopss, wrong place, wrong name, sorry ;-)) IP: 216.65.64.* 02.08.04, 23:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE Re: oopss, wrong place, wrong name, sorry ;-)) IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 02.08.04, 23:18 Ja mam duze dobrej woli i wiary w ludzi. Niektorzy twierdza ze jestem po prostu naiwna. ALe co tam. Daje Kropce credit i czas do Polnocy waszego czasu dzisiaj, zeby mi tytul swojego dziela POUFNIE na moj GW address wyslal. Jak nic nie dostane, to oglosze kleske Kropi walkoever'em. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKOSZ ja juz ponad 72 h czekam i siem nie doczekalem... IP: 216.65.64.* 02.08.04, 23:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miluś No to jesli masz jeszcze cień wątpliwości... IP: *.nocservices.com 02.08.04, 23:16 że to skamiarz (czy hoaxiarz jesli wolisz) to zajrzyj do: www.twbookmark.com i poszukaj jego dziela. Choć osobiście uważam, że to strata czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE Re: No to jesli masz jeszcze cień wątpliwości... IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 02.08.04, 23:20 ALe jak znalezc bez danych osobowych autora, albo tytulu? Dlatego nie ma co szukac, tylko Kropka sam musi sie zadeklarowac tutaj. Czekam, a on cus milczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKOSZ zachowuje typowo angielska posciagliwosc... :-))) IP: 216.65.64.* 02.08.04, 23:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKOSZ "autor" niestety nie chce sie tym z nami podzielic IP: 216.65.64.* 02.08.04, 23:13 a szkoda, taki BYL mily - amerykansky, oopss, sorry, znaczy siem angielski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE Re: "autor" niestety nie chce sie tym z nami podz IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 02.08.04, 23:24 Ide sie zalogowac i zobaczyc czy cos mi kropka przeslala na address GW. CHoc watpie bo cos cicho siedzi. Moze spi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKOSZ nie sadze... IP: 216.65.64.* 02.08.04, 23:26 nie spi, juz sie w grobie rozklada ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miluś Droga ABE, IP: *.nocservices.com 03.08.04, 00:21 czegos tutaj nie rozumiem, znasz kropkę osobiście? Skąd on ma znać ten Twój poufny email? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE Re: Drogi Milusiu IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 03.08.04, 01:24 Jaki tam poufny email, toz to krolowa_bona@gazeta.pl. Poufnie to ja potraktuje jego dane osobiste jak je mi udostepni na tym powyzszym adresie. Tyle tylko mowie ze jetem osoba dyskretna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miluś To jest błędne koło... IP: *.tnt11.dca5.da.uu.net 03.08.04, 03:28 ABE, Królowo, Załózmy, że "." wyjawi Ci ten sekret. Oczywiście ty będziesz wiedziała, ale jaką masz pewność, że inni w to uwierzą???? Powiedzmy sobie szczerze, koleś zachowuje się podejrzanie. Czego się tak wstydzi??? Co 5 minut zmienia zdanie. Nie jest w stanie przespelować nazwy firmy, która rzekomo publikuje jego książki. To cechy charakterystyczne patologicznego kłamcy... Pozdrawiam, życzę dobrej pogody. Odpowiedz Link Zgłoś
krolowa_bona Do KROPKI WYSPIARSKIE 02.08.04, 23:27 Mozesz w ZAUFANIU (!!!) wyslac info na temat twojej publicacji na: Krolowa_bona@gazeta.pl jesli ci twoja reputacja mila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKOSZ ta reputacje to najpierw trzeba miec!!! IP: 216.65.64.* 02.08.04, 23:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKOSZ cholerka, zapomnialem na samym poczatku dodac: IP: 216.65.64.* 02.08.04, 23:37 "...na forum swiatowym wyborczej" ;-)))) Jaka to promocja, ay, way, cymess! Odpowiedz Link Zgłoś
krolowa_bona Re: cholerka, zapomnialem na samym poczatku dodac 02.08.04, 23:54 OJej, juz wiem, urazilismy Kropki dume autorska! Przeciez on myslal, ze go rozpoznamy po cytacie. A my tlumoki NIC, ZERO RECOGNITION! Moze on taki slawny jest, ze autor i tytul sa zbedne, jako ze sie dzielo po stylu rozpoznaje. Ide szybo popiol z kominka wywalic i sobie glowe posypac. No to zesmy sie skompromitowali, aj waj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKOSZ taki wstyd aj waj, tak wstyd... IP: 216.65.64.* 02.08.04, 23:57 to siem znaczy, ze juz nie jestesmy cymes? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
krolowa_bona Re: taki wstyd aj waj, tak wstyd... 03.08.04, 00:02 Ja siem wciaz uwazam ze jestem git, fersztejst? Choc jestem literacko wybrakowany git. Odpowiedz Link Zgłoś
rattler Re: cholerka, zapomnialem na samym poczatku dodac 03.08.04, 00:04 Cus mi kipi pod przykrywka , ze krolowa otrzyma wspomniane detale na personal account i zareczy wszem i wobec ze toczka jest ligit , wanna bet ? Ktos zna bykk z FA , on go pozna po zapachu :-) narazie Odpowiedz Link Zgłoś
krolowa_bona Taking you on! 03.08.04, 00:09 $100 - will send you account details - DOSTALAM GOWNO> Odpowiedz Link Zgłoś
rattler Re: cholerka, zapomnialem na samym poczatku dodac 03.08.04, 00:18 Automatycznie (same network www.) "...na forum swiatowym wyborczej" to przepustka do fame , szmalu i do swiata superbufonow , a nie tylko Angoli :-) narazie www.amazon.com/exec/obidos/subst/home/home.html/104-0711889-9299153 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Herr Kokoschka jeszcze szczeka? O, zawisci polska IP: *.range81-156.btcentralplus.com 03.08.04, 00:00 I polska malosci...Hahahahaha!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKOSZ tak, SSyjonaZiolu... IP: 216.65.64.* 03.08.04, 00:03 www.resist.com/cartoons/jew1.htm Czekam niecierpliwie na tytul tego twojego "harlekina"! :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miluś Królowa, co Ci trzeba wyslac, zeby dostac stówę?? IP: *.nocservices.com 03.08.04, 00:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKOSZ Milus, czy ktos na Ciebie zamach przeprowadzil? IP: 216.65.64.* 03.08.04, 00:31 bo cus mi tak jakos dzwieczysz jak potluczony... ;-)))) P.S. Zamach na Milusia juz kiedys raz nastapil, to znany fakt historyczny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miluś Nie rozumiem KOKOSZ, o co sie czepiasz tym razem? IP: *.nocservices.com 03.08.04, 00:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKOSZ Milusiu IP: 216.65.64.* 03.08.04, 00:42 odezwij sie w ciagu 5 min, bo zaraz juz spadam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE Re: Milusiu IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 03.08.04, 01:27 Stowke to mi rattler ma na konto moje wplacac bo przegral zaklad. Popatrz na post na ktory odpowiadalam. U mnie stowki na drzewach nie rosna to i sie nimi nie rzucam. ABE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miluś Nie ma sprawy.... IP: *.tnt11.dca5.da.uu.net 03.08.04, 03:35 Jakoś przetrzymam do 1-go... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKOSZ P.S. IP: 216.65.64.* 03.08.04, 00:37 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=14622135&a=14622576 ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś