Dodaj do ulubionych

NAJPIEKNIEJSZE POZDROWIENIA DLA ABE.

IP: *.nas26.tempe1.az.us.da.qwest.net 04.08.04, 06:35
rachelki,gucia,tysprowda i wielu innych ktorych tu szanuje.
W odroznieniu id polskich zydow(judeopoloni) ja tu jestem czasami Zydem
Polskim-UFOludkiem.
Wasze posty sa mi bardzo drogie-mam nadzieje ze bedziecie mi dotrzymywac
towarzystwa i w obronie przed sepami syjonistycznymi dzielnie staniecie.
Totyle jest zarezerowane dla ludzi pieknych jak wy jestescie.
Pozdrowienia z goracej Arizony.
Obserwuj wątek
    • jersey_gay Re: NAJPIEKNIEJSZE POZDROWIENIA DLA ABE. 04.08.04, 06:40
      Powiedz , u was w arizonie latwiej o prace na sprzetaniach niz w
      Jersey ?
      Bo tu juz sie ciasno robi no i drozyzna
      • Gość: DEATH TO ISRAEL Re: NAJPIEKNIEJSZE POZDROWIENIA DLA ABE. IP: *.bchsia.telus.net 04.08.04, 07:43
        jersey_gay :czyli zyd-pederasta z Petah Tikvah
        • polaczkowaty Re: NAJPIEKNIEJSZE POZDROWIENIA DLA ABE. 04.08.04, 08:09
          jak by twoj stary wiedzial
          ze sie urodzisz
          to by sie na sciane spuscil
          i plemniki mlotkiem powybijal
        • Gość: . Juz ci mowilem - kup sobie ATLAS. Bo az wstyd, jak IP: *.range81-156.btcentralplus.com 04.08.04, 16:46
          geograficznie bredzisz
          • Gość: rachelka Re: Juz ci mowilem - kup sobie ATLAS. Bo az wstyd IP: *.twcny.rr.com 04.08.04, 16:48
            Gość portalu: . napisał(a):

> geograficznie bredzisz

a ty literacko medzisz dzien po dniu,must be in your genes
    • Gość: . Re: NAJPIEKNIEJSZE POZDROWIENIA DLA ABE.+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 04.08.04, 06:42
      Towarzystwo wzajemnej asoracji:
      zbiorowisko wypierdkow polskich i niemieckich?
      • Gość: rachelka Re: NAJPIEKNIEJSZE POZDROWIENIA DLA ABE.+ IP: *.twcny.rr.com 04.08.04, 15:12

> Towarzystwo wzajemnej asoracji:
        > zbiorowisko wypierdkow polskich i niemieckich?

nie zapomnij o wypierdkach z izraela bo bys pominal wazna grupe spoleczna.
        pozdrowienia dla arizonczyka ufo luda
        • Gość: . Re: NAJPIEKNIEJSZE POZDROWIENIA DLA ABE.+ IP: *.telia.com 04.08.04, 15:36
          Rachelko!
          Znowu ci cos brakuje.
          My Zydzi.
          My to wiemy.
          A wy holota-wypierdki z narodu polskiego.
          Bo w samym Narodzie Polskim takich cymbalow byc nie moze.
          Wiec nalezy was jakos odroznic.
          Kapujesz,wypierdku?
          • Gość: rachelka Re: NAJPIEKNIEJSZE POZDROWIENIA DLA ABE.+ IP: *.twcny.rr.com 04.08.04, 16:05

> Rachelko!
            > Znowu ci cos brakuje.
            > My Zydzi.
            > My to wiemy.
            > A wy holota-wypierdki z narodu polskiego.
            > Bo w samym Narodzie Polskim takich cymbalow byc nie moze.
            > Wiec nalezy was jakos odroznic.
            > Kapujesz,wypierdku?

jedyne co kapuje to fakt,ze wypierdki zydowskie do ktorych ty sie dumnie
            zaliczac chca sie widziec i uznawac za lepsze wypierdki niz inni. kropka kropka
            byla jest i bedzie, nawet jak czasem zmienia sie w wypierdkowe beztalencie
            • polaczkowaty Re: NAJPIEKNIEJSZE POZDROWIENIA DLA ABE.+ 04.08.04, 23:47
              he he he
              jestesmy boskie

nic cie w zyciu nie zaskoczy
              nawet fiut wlozony w oczy

• Gość: muchacha Re: NAJPIEKNIEJSZE POZDROWIENIA DLA ABE. IP: 68.120.205.* 04.08.04, 06:45
      no to teraz ty jak w dziecinstwie wymarzonym domku, sera wreszcie w dostatku.
      mamusia juz nie musi krasc od sasiadow. i brudnymi recami go ugniatac dla
      swojego dudusia. ale jak widac bole glowy od tego mamusinego twarogu jakos nie
      przechodza, nawet po tylu latach.
      • Gość: dana33 Re: NAJPIEKNIEJSZE POZDROWIENIA DLA ABE. IP: *.jazo.org.il 04.08.04, 07:47
        jezuuuuuuuuuuu, nu, nie moge, od samego rana.....
        co za dupolizanie, ales sie popisal tozero.....
        bedzie sie z czego smiac caly dzien....
        a tak na stronie: ile ty masz lat?
        • Gość: . Re: NAJPIEKNIEJSZE POZDROWIENIA DLA ABE.+ IP: *.telia.com 04.08.04, 07:51
          Piekne nazwiska wypierdkow polsko-niemieckich.
          Towarzystwo wzajemnej adoracji-samam swolocz.
        • Gość: UFOludek Re: NAJPIEKNIEJSZE POZDROWIENIA DLA ABE. IP: *.nas26.tempe1.az.us.da.qwest.net 04.08.04, 07:52
          Ty sie odpierdol od totyla bo on do ciebie z kultura.Lat ma tyle totyle co twoj
          ogorek koszerny mial jak go z pizdy dzisiaj rano wyjelas i zkonsumowalas.
          • Gość: . Re: !+ IP: *.telia.com 04.08.04, 08:03
            UFOludek-p.....dzielcu!
            Czy ty z p...y jeszcze piszesz?
            Kiedy cie wyciagna?
          • polaczkowaty Re: NAJPIEKNIEJSZE POZDROWIENIA DLA ABE. 04.08.04, 08:04
            a pierdola w kacie stoi
            tez by pierdnal lecz się boi
            tez by sobie puscił bonka
            lecz w pierdzeniu tez sie jaka.
            • Gość: AABE Nu, widze ze w tym podrozdziale watku IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 04.08.04, 22:29
              UFOjudek wsrod swoich jest i wszyscy wlasnym plugawym jezykiem rozmawiacie:
              mucha, dana, polaczkowaty i kto tam jeszcze?
              • polaczkowaty Re: Nu, widze ze w tym podrozdziale watku 04.08.04, 23:39
                a ze zolnierz chciwy dupy
                ciagnie abe do chalupy

i tak yebal ja do rana
                zyebał abe jak barana
                • Gość: UFOjudopolonia Re: Nu, widze ze w tym podrozdziale watku IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 04.08.04, 23:46
                  Bo zydkowi obrzezali
                  to sie tylko gapi z dali
                  znalazl sobie dziure w plocie
                  wsadzil nos - spie*dalaj mlocie!
                  • polaczkowaty Re: Nu, widze ze w tym podrozdziale watku 04.08.04, 23:53
                    abe abe przedmuchana
                    daje dupci juz od rana

troche wiedzy troche chleba
                    ale kisiel tez pic trzeba

• Gość: UFOjudopolonia Re: Nu, widze ze w tym podrozdziale watku IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 05.08.04, 00:12
                      Zydziakowi nic nie stajut
                      bo my skalpel ugrzazl w jaju
                      ostal sie mu cienki wior
                      wypchal gacie pelne pior
                      • polaczkowaty Re: Nu, widze ze w tym podrozdziale watku 05.08.04, 00:20
                        o ty qrwo
                        ty wywloko
                        ja ci wsadze huya w oko
                        ja ciem huyem tak wyjebie
                        ze nic nie zostanie z ciebie
    • tifus.nie.flavius Re: NAJPIEKNIEJSZE POZDROWIENIA DLA ABE. 04.08.04, 16:03
      deske,
      Ja stoje na czele w obronie przed sepami syjonistycznymi
      Zawsze i wszedzie potepiam syjamistow!
      Viva Palestyna!
      Viva Islam!!
      Smierc innowiercom!
      t.
      • Gość: . Re: NAJPIEKNIEJSZE POZDROWIENIA DLA ABE. IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 04.08.04, 17:32

tifus.nie.flavius - czego sie rrzesz,paskudo?
        • Gość: dana33 Re: NAJPIEKNIEJSZE POZDROWIENIA DLA ABE. IP: *.sharon2.actcom.co.il 04.08.04, 17:33
          on sie wyraznie nasmiewa, nie zauwazyles????
          • tifus.nie.flavius Re: NAJPIEKNIEJSZE POZDROWIENIA DLA ABE. 04.08.04, 19:22
            deske,
            ja najbzupelniej powaznie. Zapytaj mosze.rabejnu. On zamiescil cala liste
            linkow do moich najwazniejszych watkow.
            t.
            • Gość: ABE Nie.falvius watki ci sie pomylily czy ty zawsze ta IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 04.08.04, 22:31
              tak na oslep z tymi swoimi postami strzelasz???
      • Gość: suraester Re: NAJPIEKNIEJSZE POZDROWIENIA DLA ABE. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 22:59

tifus.nie.flavius

ależ ty jesteś chłopie walnięty
    • sol4000 Re: totyle... 04.08.04, 17:55
      Gość portalu: totyle napisał(a):

> rachelki,gucia,tysprowda i wielu innych ktorych tu szanuje.
      > ) ja tu jestem czasami Zydem Polskim-UFOludkiem.
      > Pozdrowienia z goracej Arizony.

przeciez juz pisalem, ze:
      Pacjent: UFOjudek - diagnoza
      Atrycja - moze byc spowodowana zaburzeniami w narzadzie zucia np: bruksizmem,
      czyli nawykowym zgrzytaniem zebami u chorych psychicznie zachwianych.
      Czynniki powodujace atrycje: nienawisc do ludzi, dzieci a czesto do innych
      nacji. Inne czynniki powodujace atrycje: kompleks nizszosci, brak
      wyksztalcenia, co z kolei prowadzi do czestych i BEZSKUTECZNYCH ZMIAN
      TOZSAMOSCI.
      Zalecane: transplantacja zebow i zamiana na korony stalowe tymczasowe
      (wymienne). W przypadku przeciagajacej sie nienawisci zaleca sie rowniez czeste
      wizyty u psychiatry.
      Dzialania uboczne: wrzod zoladka (Morbus ulcerosus). Zwlekanie z wizyta u
      psychiatry i brak odpowiedniego leczenia moze doprowadzic do powstania groznych
      dla zycia powiklan choroby. Ze wzgledu na stan psychiczny w.w. pacjenta
      stwierdzono, ze choroba jest nieuleczalna.
    • Gość: jarek-Zyd ne telus Tylko sie z radosci nie posraj. IP: *.fastres.net 04.08.04, 20:06
      • Gość: rachelka Re: Tylko sie z radosci nie posraj. IP: *.twcny.rr.com 04.08.04, 20:23
        to sie takim starym jak ty zdarza,wiec przezornie kup pampersy zanim zaczniesz
        cos tu pisac
        • Gość: suraester Re: Tylko sie z radosci nie posraj. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 22:54
          a ty rachelka jak czytam twoje wpisy to inteligencją nie grzeszysz, ciekawe ile
          masz skończonych klas, pewnie niewieleeeeee:)))))))))))))))
          nie musisz odpowiadać, to nic nie zmieni:)))))))))))
          • Gość: rachelka Re: Tylko sie z radosci nie posraj. IP: *.twcny.rr.com 04.08.04, 23:02
            Gość portalu: suraester napisał(a):

> a ty rachelka jak czytam twoje wpisy to inteligencją nie grzeszysz, ciekawe ile
            >
            > masz skończonych klas, pewnie niewieleeeeee:)))))))))))))))
            > nie musisz odpowiadać, to nic nie zmieni:)))))))))))

a po co mi gerta szkola,ty z niej wyszlasz i zobacz jaki poziom wurstu
            reprezentujesz, idz cmoku i zapal trawke to humor ci wroci
            • polaczkowaty Re: Tylko sie z radosci nie posraj. 04.08.04, 23:32
              kto pije mleko
              ten zyga daleko

kto trawke jara
              ten sie nie wperdala
            • Gość: suraester Re: Tylko sie z radosci nie posraj. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 23:33
              jeszcze nie skończyłam edukacji, ciągle się uczę, ale wystarczy mi tyle co mam
              na dzień dzisiejszy, zeby okreslić poziom twoich wypowiedzi. To mało
              oryginalne tak małpować (z tą trawką). Nie dość że miałaś do szkoły pod górkę
              to jeszcze jesteś mało pomysłowa, za to błyskotliwa niezmiernie:)
              • Gość: ABE Sluchaj nieletnia qrewko IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 04.08.04, 23:38
                Jeszcze cie rabbi nie nauczyl, ze jak sie do ciebie nie zwracaja to nie
                powinnas odpowiadac, nie mowiac juz o pyskowaniu?
                Malo to swiadczy o twoim rabbi.
                Ten watek nie do ciebie - to splywaj do rynsztoku
                • polaczkowaty Re: Sluchaj nieletnia qrewko abe 04.08.04, 23:42
                  zyc, byc albo nie byc
                  takie oto mam pytanie
                  lecz myśl trapi mnie jedna
                  czy moj qtas do ciebie stanie
                • Gość: rachelka Re: Sluchaj nieletnia qrewko IP: *.twcny.rr.com 04.08.04, 23:44
                  Gość portalu: ABE napisał(a):

> Jeszcze cie rabbi nie nauczyl, ze jak sie do ciebie nie zwracaja to nie
                  > powinnas odpowiadac, nie mowiac juz o pyskowaniu?
                  > Malo to swiadczy o twoim rabbi.
                  > Ten watek nie do ciebie - to splywaj do rynsztoku

abe olewaj tych becwalow. i tak jak dodasz ich IQ to wyjdzie ujemna liczba,wiec
                  sie z ta swita nie zadawaj,bo to smierdzi g....az na zewnatrz forum. niech pisza
                  do siebie i nawzajem sie czyatja, akurat ten poziom
                  • polaczkowaty Re: Sluchaj nieletnia qrewko 04.08.04, 23:51
                    poszedl marek za laseczka
                    dostal w morde cegloweczka

my rachelki zdejmiem laszki
                    damy dupy za dwa flaszki
    • Gość: UFOjudek Re: NAJPIEKNIEJSZE POZDROWIENIA DLA ABE. IP: *.nas30.tempe1.az.us.da.qwest.net 04.08.04, 22:14
      Spierdalac moski z tego postu.Nie kumacie ze to post dla ludzi pieknych?
      • Gość: suraester Re: NAJPIEKNIEJSZE POZDROWIENIA DLA ABE. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 22:55
        UFOjudek kolejny ćpun, idźżeeee
    • Gość: ABE Re: NAJPIEKNIEJSZE POZDROWIENIA DLA ABE. IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 04.08.04, 22:24
      I dla Ciebie tez, drogi Totyle!
      Rozumiem teraz kim jest UFOjudek a kim Totyle. Obaj sa wiernymi
      odzwierciedleniami dwoch osobnych nacji. Ciesze ze Totyle to POlak tak jak ja.
      :)
      • Gość: totyle Re: NAJPIEKNIEJSZE POZDROWIENIA DLA ABE. IP: *.nas30.tempe1.az.us.da.qwest.net 04.08.04, 22:30
        Mowia bardzo inteligentni zydzi ze tylko krowa nie zmienia pogladow.
        Tak ten wsciekly narodek przetrwal,zmieniajac wroga to przyjaciele zamiennie w
        zaleznosci z kim im bylo po drodze.
        Ja jestem UFOjudkiem jak chce na plaszczyznie tych inteligentnych moskow
        pogadac.
        Zobacz post z daleka-wrocil z Polski do swego eretzu i sie Polska zachwycil.
        Wpisz im sie tam z dopiskiem aby ze swymi lapami zydowskimi z daleka.
        • Gość: ABE Re: NAJPIEKNIEJSZE POZDROWIENIA DLA ABE. IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 04.08.04, 22:35
          POjde zobaczyc, choc krew mi sie juz warzy na to jakie on roszczenia w sadach
          poskladal do naszych kamienic, wieszczow i kompozytorow. Juz wczoraj mialam
          szczerze dosyc tej zlodziejki polskiego dziedzictwa - siurki ester, ze mi to
          chyba na caly tydzien starczy. Szkoda ze to forum to tylko virtualne bo na
          zywca to bym sie takim sponiewiercom polskosci do oczu z pazurami rzucila.
          • Gość: suraester Re: NAJPIEKNIEJSZE POZDROWIENIA DLA ABE. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 22:52
            mamusiu :))))))))))))))))))))))))))))
        • Gość: rachelka Re: NAJPIEKNIEJSZE POZDROWIENIA DLA ABE. IP: *.twcny.rr.com 04.08.04, 22:36
          Gość portalu: totyle napisał(a):

> Mowia bardzo inteligentni zydzi ze tylko krowa nie zmienia pogladow.
          > Tak ten wsciekly narodek przetrwal,zmieniajac wroga to przyjaciele zamiennie w
          > zaleznosci z kim im bylo po drodze.
          > Ja jestem UFOjudkiem jak chce na plaszczyznie tych inteligentnych moskow
          > pogadac.
          > Zobacz post z daleka-wrocil z Polski do swego eretzu i sie Polska zachwycil.
          > Wpisz im sie tam z dopiskiem aby ze swymi lapami zydowskimi z daleka.

mozna lze uronic nad tymi wypocinami o paskudnych polakach co to zabijali zydow
          w czasie wojny (dany refleksje) a teraz sie poprawiaja i oczyszczaja,ale nigdy
          im sie tego nie wybaczy. swoja droga takie brednie ludzie tutaj wypisuja o
          drugiej wojnie swiatowej,ze najlepszym bajarzom daleko do fantazji naszych
          forumowych zabidzonych zydow, i naszych ziomkow co to sie nie moga odnalezc kim
          sa i komu maja tylek lizac na dzisiaj.
          nie wiem ,ale poziom oswiaty chyba w polsce upada,ze tyle ludzi ma kompletne
          wodoglowie. niedlugo juz dojdzie do tego,ze to polska jest najwiekszym wrogiem
          ludzkosci a niemcy i rosja to najlepsi przyjaciele zydow. bo tak prawde mowiac
          to co oni zydom zlego zrobili na przestrzeni wiekow? kompletnie nic.
          pozdr
          • Gość: rachelka Re: NAJPIEKNIEJSZE POZDROWIENIA DLA ABE. IP: *.twcny.rr.com 04.08.04, 22:49
            widze,ze nasze obfajdane zlotozeby i na te strone przyszly,aby swa poezje po
            swierzo odbytej labotomii pokazac. to jest najlepsza reklama poziomu naszych
            forumowych zydow i ich symaptykow. jak nie mozna dyskutowac to szambo lac. ja
            tego pajaca nie czytam,ale widze, jak sie dwoi i troi na kazdym poscie. milego
            rozwolnienia chamie i sam sie soba upajaj wylizujac sie po kazdym poscie.nikt
            normalny ciebie i tak nie czyta wiec sie mecz dla tych zboczencow,ktorym imponujesz.
            • Gość: ABE Re: NAJPIEKNIEJSZE POZDROWIENIA DLA ABE. IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 04.08.04, 22:55
              Ja tez go nie czytam ale skoro nam tem przyjemny (z zalozenia) watek
              sprofanowal to moje zydoskie-alter-ego mu odpowiedzialo ponizej
            • polaczkowaty Re: NAJPIEKNIEJSZE POZDROWIENIA DLA ABE. 04.08.04, 23:22
              w pewnym lesie zyli zboje
              co do kolan mieli huje
              niedaleko lasu byla chatka
              w ktorej mieszka rachelatka

gdy sie o tym szef dowiedzial
              zrobił se na jajach przedzial
              i tak do swej grupy pedzial
              trzeba zjebac trudna rada

nie zwazajac na głos matki
              juz pukaja do tej chatki
              zboj sie zboja nie krępuje
              wyciągaja dlugie huye

jeden bije za wysoko
              wyperdolil abe w oko
              ratler bije zas za nisko
              wyperdolil w palenisko
              totyl sie na lampie buja
              nie wie gdzie ma wsadzic huya
              ufek glupi w koncu stoi
              bije konia bo sie boi
              splicik zas na warcie zasnal
              ktos mu huja brzytwą drasnol
            • Gość: suraester Re: NAJPIEKNIEJSZE POZDROWIENIA DLA ABE. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 23:36
              zęby mam białe jak śnieg i ZDROWE, a jak twoje uzębienie?
              nie przyszłoby mi do głowy pisać o złotych koronkach, więc myślę ze masz jakiś
              problemik, boisz się borowania? nie wierzę, taka bohaterka niczego się nie boi:)
              • Gość: ABE Re: NAJPIEKNIEJSZE POZDROWIENIA DLA ABE. IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 04.08.04, 23:50
                Snieg co to przez niego Armia Czerwona sie przetoczyla, ma sie rozumiec
              • Gość: ala Re: NAJPIEKNIEJSZE POZDROWIENIA DLA ABE. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 12:24
                Hej! A co robisz że masz zęby tak białe: pasta, wybielanie, cytryna?
    • polaczkowaty menazeria 04.08.04, 22:42
      w arizonie za stodolom
      ufki mocno sie perdolom
      totyl rucha karalucha
      split rachelke w ucho dmucha
      kokosz abe wylizuje
      basia grzyba poszukuje
      gucio dzielnie podskakuje
      bo mu nierzyt nie pasuje
      • Gość: UFOjudopolonia Re: menazeria - wrazenia naocznych swiadkow IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 04.08.04, 22:53
        W Izraelu przy pocisku
        Dana nosi majtki w pysku
        Jarek sie na koniu buja
        W rece piesci Kropki huja
        Laczkowaty pieprzy, baja
        lize sobie wlasne jaja
        Ester daje wszystkim dupy
        Fredzio liczy dzieckie trupy
        Tomek wzial Sola od tylu
        Reszta wali konia w stylu
        • polaczkowaty Re: menazeria - wrazenia naocznych swiadkow 04.08.04, 23:15
          ogolnie dobrze
          rym zabrzmialby lepiej
          gdybys napisala
          tomek sola wzial od tylu
          pracuj nad soba
          i swoimi kolesiami

Gość portalu: UFOjudopolonia napisał(a):

> W Izraelu przy pocisku
          > Dana nosi majtki w pysku
          > Jarek sie na koniu buja
          > W rece piesci Kropki huja
          > Laczkowaty pieprzy, baja
          > lize sobie wlasne jaja
          > Ester daje wszystkim dupy
          > Fredzio liczy dzieckie trupy
          > Tomek wzial Sola od tylu
          > Reszta wali konia w stylu
      • jarek_grzyb rymna rymarz 09.08.04, 13:30
        polaczkowaty napisał:

> w arizonie za stodolom
        > ufki mocno sie perdolom
        > totyl rucha karalucha
        > split rachelke w ucho dmucha
        > kokosz abe wylizuje
        > basia grzyba poszukuje
        > gucio dzielnie podskakuje
        > bo mu nierzyt nie pasuje

Brawo !!
        Przy duzej dozie dobrej woli mozna by uznac, ze prawie do rymu.
        Mimo wszystko czytajac twoje "prawie rymy" rzydac sie chce.

Trzeba byc bardzo wybranym, by z tego czerpac satysfakcje.
    • Gość: suraester Re: NAJPIEKNIEJSZE POZDROWIENIA DLA ABE. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 22:56
      a kto by cię tam wpuścił , cha,cha,cha,cha,cha,cha
      dobrrrreeeeee, poćpałeś i bujasz w obłokach:)))))))))))))
    • Gość: suraester A tak poz tym, oprócz tego ze tu piszecie..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 23:01
      robicie coś jeszcze w życiu?
      czy na kuronióweczce zaglądając w oczy buteleczce:))))))))
      • Gość: rachelka Re: A tak poz tym, oprócz tego ze tu piszecie.... IP: *.twcny.rr.com 04.08.04, 23:03
        gerta to ty nie masz co robic. bigos juz objadlas i teraz kawalera szukasz na forum?
        • polaczkowaty Re: A tak poz tym, oprócz tego ze tu piszecie.... 04.08.04, 23:25
          zadna dupa zadna szparka
          nie zastapi ci browarka
          • Gość: UFOjudek Re: A tak poz tym, oprócz tego ze tu piszecie.... IP: *.nas30.tempe1.az.us.da.qwest.net 05.08.04, 00:20
            Dawniej hibru mocny mlodzian
            co to w skore kozy odzian
            chuja mial jak Babel wieza
            i tym chujem jak maczuga
            napierdalal zwierza.
            A dzis?-dzisiaj jest zydowskim szujem
            zamienil sie na lby z chujem
            Moral z tego zyd ma taki
            ze ma gowno kolo sraki
            nie masz chuja ,nie podskakuj
            siedz na dupie i przytakuj.

• Gość: suraester Re: A tak poz tym, oprócz tego ze tu piszecie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 13:20
          jużci jam rachelka pisała, konkurencji ci nie mam zamiaru robić
          nie drżyj więc maleńka
          wszystkie raby twoje,
          ja bym tam żadnego nawet patykiem nie ruszyła:))))))))))))))))))
          takie mam obrzydzenie:)))))))))))
          także śpij spokojnie
    • Gość: suraester Re: NAJPIEKNIEJSZE POZDROWIENIA DLA ABE. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 13:40
      zapomniałeś do szanowanych dopisać swoich braci w wierze,
      muslimów powalonych:))))))))))))
      niech allah was ma podróby w opiece:))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka