brat_ramzesa 05.12.13, 10:34 Ten pan jest normalnym Polakiem bez kompleksow i fobii polish.ruvr.ru/2013_12_04/Moskwa-czaruje-jest-zrodlem-natchnienia-bardzo-ja-lubie/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojciech.2345 Euromajdan - live 05.12.13, 10:37 www.radiosvoboda.org/media/videotube/42.html www.freeintertv.com/view/id-1574 Odpowiedz Link Zgłoś
brat_ramzesa wojtus jak eksponat naukowy ;) 05.12.13, 10:43 Jestes ciekawym przypadkiem dla studium genezy polskiej glupoty ps Dzieki za linki , pewnie do Svobody Odpowiedz Link Zgłoś
lubat Re: wojtus jak eksponat naukowy ;) 05.12.13, 10:49 Źle go oceniasz, bracie! On jest przypadkiem chodzącego nieszczęścia, bez przyjaciół, bez rodziny i bez jakiegokolwiek hobby. Bo tylko tacy siedzą na forum bez przerwy od wczesnego rana do późnej nocy. A idiotyzmy zupełnie niezwiązane z tematem pisze, bo stracił już poczucie rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_ramzesa Re: wojtus jak eksponat naukowy ;) 05.12.13, 10:59 Szczerze powiem to naprawde mi go troche szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 wyjaśnienie 05.12.13, 11:30 Lubaciku, piszę teraz bardzo dużo w Waszych wątkach z prostego powodu. Rosja może zrobić kuku Ukrainie. Nie macie serca i ja staram się Wam to uświadomić. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 wyjaśnienie - nacisk moralny 05.12.13, 12:13 Właśnie przed chwilą wyczytano nazwiska dowódców Berkuta. Apelowano do nich by opowiedzieli się za narodem. Zło jak ma adresy, może się wycofać. Oby tak było. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Kryzys, nie walnujsa. Ile razy mam to muvic ? 05.12.13, 10:46 A miejsca na polnocny wschod od Maskwy - Suzdal, Jaroslawl... sa istotnie najciekawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 żona Kliczki śpiewa na Euromajdanie 05.12.13, 10:51 ?????? ?????? ? ????? ???????? ? ?????? ?????????? ???????? ?????? ?? ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Dlaczego według ciebie, obowiązkiem Polaka ... 05.12.13, 12:16 Dlaczego według ciebie, obowiązkiem Polaka na polskim (a więc wewnętrznym) forum, jest zachwycanie się Rosją? A może mnie Rosja wcale nie zachwyca? Zgodnie z regułami dobrego wychowania, kiedy wchodzę do czyjegoś domu, nie krytykuję i nie wybrzydzam. Tutaj jestem na forum domowym, więc mogę. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: Dlaczego według ciebie, obowiązkiem Polaka .. 05.12.13, 14:16 Zachwycisz sie niedlugo cena benzyny. Wojtus przepowiadal $30 i smierc Rosji...... wyborcza.biz/biznes/10,100970,15078374,Benzyna_moze_znowu_kosztowac_ponizej_5_zl_za_litr.html Odpowiedz Link Zgłoś
brat_ramzesa Re: Dlaczego według ciebie, obowiązkiem Polaka .. 05.12.13, 15:37 Widocznie nie zrozumiales, chodzi o zdrowe relacje ktore i tobie na zdrowie by wyszly, mozesz nie lubic ale powinienes szanowac, bo wstyd jest.jesli nie wiesz to Rosjanie do nas maja stosunek bez emocji a nawet sympatyczny a my odpalacamy opluwaniem, normalne to ? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Dlaczego według ciebie, obowiązkiem Polaka .. 05.12.13, 16:34 brat_ramzesa napisał: > Widocznie nie zrozumiales, chodzi o zdrowe relacje ktore i tobie na zdrowie by > wyszly, mozesz nie lubic ale powinienes szanowac, bo wstyd jest.jesli nie wiesz > to Rosjanie do nas maja stosunek bez emocji a nawet sympatyczny a my odpalacam > y opluwaniem, normalne to ? -------------- Johnny dobrze diagnozuje i to nie pierwszy raz sytuacje. Gość w dom, Bóg w dom. Ale co zrobić jak czerwony karaluch oddaje kał na środku salonu? Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Czym różnią się szachy od polityki Putina w Rosji? 05.12.13, 15:51 Różnica pomiędzy szachami a polityką Władimira Putina jest taka, iż w szachach są ustalone zasady gry, a wynik jest nie do przewidzenia. W Rosji natomiast jest dokładnie odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: Czym różnią się szachy od polityki Putina w R 05.12.13, 16:52 I tak traktuja Polske dobrze. Ja bym rope zakrecil. Jest dosyc chetnych na kupno ropy na swiecie....PS. Wojtus twierdzi ze I tak Polska by dala sobie rade. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 rura południowa do skasowania? 05.12.13, 17:26 Umowy z Rosją w sprawie South Streamu niezgodne z prawem UE Odpowiedz Link Zgłoś