Dodaj do ulubionych

Kropka i T34: Info o symbolice nazistowskiej - tym

IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.08.04, 14:25
razem w pelni legalne: strona informacyjna amerykanskiej Anti-Defamation
League, organizacji istniejacaej od 1913 roku i wspolpracujacej mim.z FBI.
Nasi forumowi narodowi socjalisci zapewne znow zakrzycza wielkim glosem
o "spisku zydowskim" i "antypolonizmie" Zydow, ale niech sobie krzycza -
informacje ze stron ADL pomagaja rozpoznawac NAZIZM pod
plaszczykiem "antysyjonizmu", "patriotyzmu", "obrony interesow narodowych" a
nawet "zainteresowania europejska mitologia przedchrzescijanska" -
prezentowana wczoraj bodajze przez Milusia: podany przez niego link z
wizerunkami mitycznych herosow w stylu klasycznego narodowo-socjalistycznego
realizmu byl wlasnie jednym z tych nazistowskich linkow (a sprzedaz plakatow
z wizerunkami tychze herosow wspiera dzialalnosc min. Stormfront i Combat 18).
Sledzac poszczegolne linki (polewej stronie strony) mozna sie douczyc, co
oznaczaja np. smieszne cyferki czy niby niewinne sentencje, przytaczane
przez nasza forumowa nazistowska sfore. A wiec zapraszamy:

www.adl.org/hate_symbols/racist_celtic_cross.asp
Obserwuj wątek
    • Gość: . Kolejny link: tylko czekac na zawlaszczenie przez IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.08.04, 14:42
      neo-nazi "rodla"...A moze juz sie to stalo?

www.adl.org/hate_symbols/Pagan_graphics.asp
    • bigobserver Re: Kropka i T34: Info o symbolice nazistowskiej 13.08.04, 15:04
      www-scf.usc.edu/~fisherin/itp104/project/spy.gif
      • Gość: . Ale "dowciapne"...Wysil mozgownice, nazi... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.08.04, 15:06
        • bigobserver Re: Ale "dowciapne"...Wysil mozgownice, nazi... 13.08.04, 15:24
          monster-cd.com/spy.jpg
          • Gość: . Doskonale. A wiec jeszcze raz...UP!!! IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.08.04, 15:34
            • Gość: ?? ?? IP: *.65-104.adsl.ij.net 13.08.04, 15:44
              ??
              • Gość: . Zeby ci sie nie nudzilo -tez ciekawe IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.08.04, 15:53
                www.adl.org/hate_symbols/groups_national_alliance.asp
                • krystian71 Re: Zeby ci sie nie nudzilo -tez ciekawe 13.08.04, 16:19
                  i ty tu jeszcze,myslalem,ze podkulisz ogon i splyniesz albo pod innym nickiem
                  sie obiawisz
                  • Gość: . I ty tez? Dzieki za pomoc. A wiec...UP!!! IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.08.04, 16:35
    • Gość: . A teraz z witryny Kosciola Metodystow: IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.08.04, 17:34
      gbgm-umc.org/home_page/index.cfm
      Ciekawe, czy KK ostrzega swoich wietnych przed organizacjami szerzacymi
      nienawisc, np. przed narodowymi socjakistami o.Rydzyka?

gbgm-umc.org/umw/anti-hate/symbolsofhate.html
      • Gość: . Kolejna organizacja - tym razem dla nauczycieli i IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.08.04, 17:44
        rodzicow:

Tolerance.org is a principal online destination for people interested in
        dismantling bigotry and creating, in hate's stead, communities that value
        diversity.

www.tolerance.org/rthas/section4_1_1.jsp
    • abstrakt2003 Re: Kropka i T34: Info o symbolice nazistowskiej 13.08.04, 17:47
      Tak! Angliku masz rację ta organizacja została jakiś czas temu opisana we
      Wproest jako organizacja głosząca hasła antypolskie.
      • biedronka24 To znaczy ze nie ma racji :) 13.08.04, 18:10
        bo nasz Pan Anglik twierdzi ze to organizacja nazistow polskich mierzaca w..boja
        wiem?- Pana Anglika?
        Trudno tu do konca rozgryzc sprawe ale zbyt to obsesyjne udowadnianie ze u nas
        tlumy nazistow.
        • abstrakt2003 Re: To znaczy ze nie ma racji :) 13.08.04, 18:24
          O ADL mi chodziło
        • Gość: . Nie. ja twierdze, ze Polacy za oceanem pod wodza IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.08.04, 18:25
          pana Moskala przyswajaja sobie nadzwyczaj szybko nazistowskie idea White
          Supremacy...
          www.nwcitizen.com/publicgood/reports/whitesup.htm
          • abstrakt2003 Do Aglika pytania zasadnicze 13.08.04, 18:28
            O kiedy jesteś Anglikiem?
            Jakie są twoje związki z Polską?
            Skąd czerpiesz wiedzę o Polsce?
            Jak często bywasz w Polsce?
            • Gość: . Juz to mowilem IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.08.04, 18:36
              Zadnych zwiazkow z Polska przed moim urodzeniem - ani krwi, ani miejsca
              zamieszkania
              Slawistyka - tu u nas wowczas polityczna dziedzina, nauka 3 jezykow
              slowianskich, po jednym z kazdej grupy i wielokrotne stypendia na Warszawskim,
              Lomonosowie i Skopje. Od 1994 kilkuletni sluzbowy pobyt w Polsce + z polska
              zona pewien prawno-informacyjny business. Po powrocie otrzymalem appointment w
              HO. Do dzisiaj zajmuje sie Polska sluzbowo, takze Polakami w UK.
              • biedronka24 a w jakich latach na warszawskim jesli mozna 13.08.04, 18:43
                wiedziec? Czy ornitologii tez tam Pana uczyli? a gwary i wulgaryzmow? A
                spolszczania rosysjkich tekstow?
                • Gość: . A GDZIE ja spolszczam rosujskie teksty???? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.08.04, 18:45
                  Nie zmieniam klawiatury na cyrylice.
                  • biedronka24 Re: A GDZIE ja spolszczam rosujskie teksty???? 13.08.04, 18:47
                    Spojrz nawet powtarzasz moje bledy jezykowe - szalenie jestes utalentowany jak
                    na Anglika :)
                    • Gość: . Powtarzam bledy Polakow bo od was sie ucze IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.08.04, 19:13

Дура, почему тебе информациа о фашистских симболах мешает?
                      • biedronka24 bo 13.08.04, 19:17
                        nie lubie cienkiej polityczki.
                        W Polsce poki co spodziewam sie nazistow antykropkowych. Rasizm ten wkrotce
                        osiagnie powazne rozmiary a rasa kropek bedzie powaznie zagrozona.
                        Panie Gospodin durak.
                        Poza tym madrzy ludzie ucza sie madrych rzeczy. Uczenie sie bledow to nic
                        chwalebnego. A uczenie innych bledow to zdrada.
                        • Gość: . To PISZ bez bledow, pani moralizatorko! IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.08.04, 19:23
                          • biedronka24 Re: To PISZ bez bledow, pani moralizatorko! 13.08.04, 19:27
                            tylko do klamcow :).
                            Poza tym panie rusofilu angielski mam swoj kraj i nie pozwole by jakies ´cienkie
                            bolki´ zamienily go w perzyne.
                            Jesli Pan Szlachetny rozumie co to slowo znaczy. Bo nie Lepper, nie Pepper ale
                            czyjes cienkie macki i puste slowa moga uczynic najwiecej zlego.

Pan moze jezdzic kolejka w komforcie wokol szczytu gory. Ja wole na wlasnych
                            nogach i z komarami - jak chcial moj przyjaciel ktorego b. szanuje
                            • Gość: . Czyje "cienkie macki"? Jestes rownie poetycka jak IP: *.range81-156.btcentralplus.com 14.08.04, 00:13
                              "Octopussy"
                              • biedronka24 Panie Manchester United 14.08.04, 00:36
                                nawet moj maz nigdy nie interesowal sie pilka nozna
                                Ale za to znam chyba wszystkie stajnie pod Warszawa.
                                A i o polskiej szkole ujezdzenia wiem sporo.
                                Pan zas tylko munsztukiem umie wladac. Nie na kazdym koniu to wychodzi.
                                Spadaja, jak widac, ha, ha,
                                Nawet gwardzisci.

Pan nienawidzi Polakow.
                                To nie jest ani dowcip ani nawet lekka pogarda.
                                To jest nienawisc. Nie wiem skad to sie u Pana wzielo ale na to wyglada.
                                Do naszych stajni nawet najbiedniejszych, studenckich przyczepic sie nie bylo
                                mozna i nie mozna dotad.
                                A dowcipu o stadninie bogaczy Pan nawet nie zauwazyl prawda?
                                Nie wiem nic o koniach w Wilczencu bo tam nie jezdzilam. To nie jest stajnia
                                treningowa. I nie ma zadnej tradycji jezdzieckiej. Ale zabudowania ma bogate,
                                wystroj knajpki nie w moim stylu.
                                To nie chodzi o ´czelnosc´ w zapraszaniu tylko o to co sie wybiera. Ambasady
                                maja do tego ludzi. Wiec pretensje moga miec tylko do siebie ale na ogol tak sie
                                nie mowi i takiej opinii ambasadom nie robi.
                                Jest w W- wie w zasadzie oficjalna stajnia ambasady. Przeczuwam, ze nie wie Pan
                                gdzie ona jest. Tam mowi sie perfekcyjnie po angielsku, jest silownia,
                                prysznice. I nikt tam koni odkurzaczami nie czysci.
                                A middle class na koniach w Anglii nie jezdzi bo za drogo.
                                Zreszta zeby byc middle trzeba pracowac. To jest ta roznica w stosunku do
                                arystokracji.
              • abstrakt2003 Re: Juz to mowilem 13.08.04, 18:50
                Wybacz ale ja ci zwyczajnie nie wierzę.
                Zbyt dobrze znasz polski. Nie chodzi tu o słownictwo czy gramatykę tu chodzi o
                sposób myślenia.
                MYŚLISZ JAK POLAK!
                P.S.
                "." zwyczajnie ci nie wierzę.
            • biedronka24 Abstrakcie 13.08.04, 18:39
              jestem tylko kobieta. Mialam chlopaka z Essex.
              Moja mama uczyla sie polskiego.
              Nawet najlepszy slawista nie bedzie sie zwracal do Ciebie slowem ´dowciapnie´.
              Sa rzeczy w jezyku, ktorych czlowiek nigdy nie pokona. Zaufaj prosze nie tylko
              mojej kobiecej i. ale takze doswiadczeniu i pewnej wiedzy lingwistycznej i
              wyczuciu rowniez.
              A tu nie tylko o to chodzi.
              Mam dane o tym co sie dzialo w Londynie tydzien temu. Moj maz byl na szkoleniu.
              Kropka nie tylko nie podchwycil, ale wrecz podal w watpliwosc iz mam te dane.
              Caly jego jezyk to jezyk bylej tu G. Casey. Idealnie ten sam.
              Wpierw jest arystokracja a potem ´middle class´ tylko uszlo jego uwadze ze w G.B
              to kolosalna roznica we wszystkim.
              Twierdzi ze ma zone Polke, ale z pasja oddaje sie potepianiu malosci Polakow.
              Widzial Pan Anglika z takim zacietrzewieniem? Jak zyje - gdybym ten byl pierwszy
              to bylby pierwszy w moim zyciu :)
              • Gość: . A wczoraj jeszcze bylem hochsztapletem Mayrycym... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.08.04, 18:42
                Zdecydukcie sie na cos, prosze. A "dowciapny", jak "kurwe" zna wielu Anglikow.
                • biedronka24 nie 13.08.04, 18:44
                  Moj maz studiowal w Guilford pare lat. Zaden Anglik tam takiego slowa nie znal.
                  Ba nawet wielu Polakow z wielu regionow go nie uzywa :)
                  • Gość: . A maja zony z "warsiawki" (Nb, z GW) IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.08.04, 19:16
                    • biedronka24 ? 13.08.04, 19:19
                      dobrze sie Pan czuje?
                      Kimkolwiek Pan jest nawoluje tylko do uczciwosci. To normalnym ludziom nie
                      przeszkadza. Ta panska uczciwosc taka malutka ze zagubila sie gdzies czy moze
                      taaaaka wielka jak kula u nogi?
                      • Gość: . Symbolika nazistowska jest faktem. I gdzie tu IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.08.04, 19:25
                        jestem nieuczciwy? Jest faktem takze pan Moskal i jego trzoda. I tyle.
                        • abstrakt2003 Re: Symbolika nazistowska jest faktem. I gdzie tu 13.08.04, 19:28
                          Pan Moskal to nie Polska! To nie Polacy!
                          • biedronka24 kropka nas wyedukowal juz:) 13.08.04, 19:33
                            przy okazji dodam tylko ze w USA sa specjalne programy wylapujace z netu wszytko
                            co dotyczy bomby, terroryzmu, nazizmu.
                            Widac rozpowszechnianie takich stron jednak nie jest mile widziane. A tu
                            dostalismy pelny zestaw wlacznie z jakimis informacjami nt broni biologicznej.
                            Ciekawe czy nastepny bedzie zestaw ´zrob to sam´?
                          • Gość: . A GDZIE ja powiedzialem i KIEDY ze wszyscy IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.08.04, 19:34
                            Polacy to NAZI? O ile sobie przypominam, to ja to nazistowskie stado nick po
                            nicku wyliczylem. I ilustrowalem ich wypowiedzi linkami do nazistowskich
                            pierwowzorow. To tacy mali nazisci przyprawiaja Polakom nazistowska gebe. O w
                            polskim interesie by bylo, gdyby Polacy - nie nazisi tej sforze nie kibicowali.
                            Nb.ciebie na liscie forumowych nazi ponad wszelka watpliwosc nie bylo...
                            • biedronka24 wielkie dzieki :) drugi Fredzio 13.08.04, 19:35
                              Polacy to mordzieje, kradzieje, materace ale... nie ty.
                              Ty wyjatek zeby byla regula. Ha,ha.
                              • biedronka24 3 jezyki, prawo i zona :) 13.08.04, 19:51
                                i jeszcze pewna funkcja no humanistyczna- pisarska nie bo to chodzi o tastature.
                                Czlowiek armia- czlowiek geniusz. Ach i dziecie na kolanie.
                                Zapewne tez socjolog- jesli dobrze pamietam, psycholog ach zdazyl jeszcze byc
                                anglikaninem.
                                Tylko czy przy tak napietym planie zdaza na msze?
                                Uprzedzam jesli sie zezloszcze bede niedobra. Prosze mi wylaczyc gadajaca postac
                                komiksowa na drugim planie.
                                • Gość: . Politolog. A wiedze prawna ma kazdy obuwatel. IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.08.04, 19:55
                                  Przynajmniej w civic society. Poza Polakami, bo ich celowo tego nie uczono, a
                                  samym sie im uczyc nie chcialo...
                                  • biedronka24 Posluchaj kropko 13.08.04, 20:03
                                    z ´detached´ pod Londynem masz pewno ladny widok? Jakiez to kwiatki tam hodujesz?
                                    Przeslesz projekt? Bo na pewno byle kto go nie robil.
                                    Heniu najdrozszy i owczarki niemieckie ci tych lawendowych zywoplotow nie depcza?
                                    Masz racje mnie celowo nieuczono. Bande moich znajomych tez. Wszyscy znaja po 3
                                    conajmniej. Przy okazji nie robia bledow w polskim.
                                    A teraz usiadz i wylecz sie ze swoich obsesji.
                                    Od U do Y jest 6 klawiszy idac ruchem szachowym. Nie wysilaj sie tak. W zakresie
                                    inteligencji tej kobiecej uposledzona tak zupelnie nie jestem.
                                    A pod wzgledem erudycji jestem cokolwiek zerem wsrod znajomych z racji na
                                    specjalizacje. Ale nie mam zamiarow popadac w kompleksy.
                                    Musze biec do dzieci.
                                    • Gość: . Biedroneczko, na klawiaturze angielskiej "u" jest IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.08.04, 20:16
                                      JEDEN klawisz na prawo od "Y". To ten twoj maz na kongresie w Londynie i cala
                                      kupa znajomych angielskich (lacznie z Hindusami) powinni potwierdzic. Co wiecej
                                      ten sam uklad maja klawiatury w USA. A wiec nie rob za nasza golebice; glupota -
                                      jak widac - tez sie mozna zarazic.
                                      • biedronka24 ale ty jeden non stop robisz te bledy? 13.08.04, 20:30
                                        ´ten twoj maz´ nie byl na kongresie a na szkoleniu.
                                        Moi znajomi (ta kupa :)o ktorych teraz mowie sa z Polski- bo o to chyba pytales?

A Hindusi - jak napisalam sa stad. Wiec nie sa angielscy.
                                        Moge Ci jeszcze wiecej powiedziec. Np ze sondaze o tym kogo lubia mlodzi Polacy
                                        czy Niemcy a i wyciaganie z nich wnioskow nt Polakow jest conajmniej smieszne bo
                                        Niemcy lubia tych do ktorych maja niedrogie polaczenia kolejowe i dobre umowy i
                                        tych, z ktorymi sie moga dogadac. Poza tym sa jeszcze polskie drogi. Polski nie
                                        znaja praktycznie. Polacy lubia Czechow bo tez a) - dogaduja sie z nimi, b) -
                                        jest tam tanio ale jest tez jako tako bezpiecznie. Jasne ze do Bialorusi nie
                                        pedza, a na Ukraine tez nie za bardzo bo tam biednie. Tyle o sympatiach- kolejny
                                        super artykul- a raczej super wnioski.
                                        Za politologami nie przepadalam nigdy, ale powiem ci cos jeszcze. Obawiam sie ze
                                        wczesniej twierdziles, przy okazji jakiegos tematu, ze jestes lawnikiem.
                                        Czyli jednak kula u nogi?
                                        • biedronka24 poza tym o takie rzeczy nie pytam 13.08.04, 20:44
                                          i szybko zapominam. Czy na tych z USA jak mowisz nie jest tak jak na polskich?
                                          Jakby co to wkrotce sprawdze. Ja spogladam tylko pare razy a potem i tak pisze
                                          bezwzrokowo.
                                          • Gość: . Ma zupelnie inny uklad. Przeszedlem na PC w domu IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.08.04, 21:01
                                            z troche inna bezprzewodowa klawiatura i przez niewielka roznice w jej
                                            wielkosci nie zawsze we wlasciwa litere trafiam.
                                            Przekonasz sie, ze mowie cala prawde: amerykanskie (jesli nie sa dostosowane do
                                            Central Europe; tj. do pisania np. po plsku)sa doklanie takie same jak
                                            angielskie - to sprawa najczestrzego uzywania w danym jezyku okreslonych liter
                                            • biedronka24 bezprzewodowe sa teraz ergonomiczne 13.08.04, 21:32
                                              powinno byc ci lepiej a nie gorzej.
                                              Jak wyslesz projekt (tylko nie barokowy) z ogrodem i ogrodkiem rozanym
                                              bezwzglednie oraz mala architektura w rysunku odrecznym, a nie schemacie to
                                              przestane sie czepiac.
                                              Moze byc na skrzynke.
                                              Moge sie tylko przekonac czy mowisz ´cala prawde´ w zakresie klawiatury.
                                              O Polakach nie mowisz calej prawdy a wrecz odwrotnie. A ja wies polska tez znam.
                                              I moj ´middle´ tez ja poznal, i na koniu jezdzil- wlasciwie uczyl sie ode mnie.
                                              Zapewniam cie ze mu sie podobalo. Zwlaszcza dziczyzna w palacyku Wilanowskim,
                                              ktorej ja z kolei nie cierpie.
                                              Co do homoseksualistow i naszego do nich stosunku to wynajmowalam przez rok
                                              pewnemu amerykaninowi mieszkanie w Warszawie. Mial ´kolege´ straszliwego brudasa
                                              a sam byl chorobliwie czysty. Ale badz spokojny byl i na imprezie ktora
                                              organizowalam dla przyjaciol i chyba zle mnie nie wspomina. Gorzej moze jeden z
                                              kolegow, ktoremu ten robil jakies propozycje. Poza tym bawilismy sie swietnie i
                                              on raczej tez. Pan Kaczynski nie jest ich milosnikiem ale ja za nim tez nie
                                              przepadam. Jedyne czego nie lubie to czasem troche natretnego zachowania
                                              niektorych grup- np tu w Niemczech i czasem wrecz reklamowania odmiennosci
                                              seksualnej. Ale ono jest specyficzne. W Anglii tego nie zaznalam. A pary
                                              biegajace z piskiem po trawnikach i skwerach nie niosly w sobie takiego ladunku
                                              agresji i po prostu byly jakies subtelniejsze w zachowaniu.
                                              W Niemczech smieszni i sympatyczni sa tylko transwestyci. Maja tu rozne swoje
                                              balety i spotkania na ktorych przebierajac sie za kobiety z roznych epok
                                              nasladuja tez aktorsko ich maniery, mowia piskliwym glosem i wyglada to troche
                                              jak popisy aktorskie. Nie mozna im zbyt wiele zarzucic.
                                              • Gość: . A propos koni: jezdzilem w show jumping. A w IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.08.04, 21:38
                                                Polsce widzialem pod Warszawa stadnine dla polskich bogaczy, gdzie konie (de
                                                facto - to juz bylo konskie mieso) czyszczono ODKURZACZEM! Jak znajde ich
                                                wizytowke, to ci adres podam.

Plan ci postaram sie przeslac, ale mam w 1:50 a skaner tylko A4
                                                • biedronka24 To musieli miec niezle odkurzacze 13.08.04, 23:20
                                                  no i wpadles w koncu:)
                                                  stadnina polskich bogaczy to chyba SLD- byc musi?

Wizytowki lepiej nie dawaj.
                                                  Z odkurzaczem to tylko do koni policyjnych a i tak nie wszystkich.
                                                  A jak na tlumacza powinienes wiedziec ze jezdzi sie w stajniach.
                                                  W stadninach na ogierach to raczej malo kto jezdzi. Niezbyt pasjonujace- od
                                                  plotu do plotu :) i potem galopem i w siodle do boksu :).
                                                  Na plan poczekam mimo wszystko
                                                  Dobranoc.

• Gość: . Wilcze czy Wilczewo pod Warszawa. Jakies tluki. IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.08.04, 23:25
                                                    Moze i z SLD. Ale mieli czelnosc zaprosic ludzi z naszej Ambasady. I smiechu
                                                    bylo co nie miara... To prawda z tym odkurzaczem.
                                                    PS.To w polskich stadninach same ogiery? Biedaki (te ogiery, rzecz jasne)...
                                        • Gość: . To czemu te twoje niemieckie Hinduski sie skarza, IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.08.04, 23:03
                                          ze Angielki nie chca je na nianie. W Niemczech?
              • abstrakt2003 Re: Abstrakcie 13.08.04, 18:45
                Nie widziałem ani nie słyszałem takiego Anglika!
                Aglicy których poznałem to raczej ludzie bez ikry, flegmatyczni i raczej
                unikający konflików (co innego Angielki :)
                • biedronka24 I masz racje 13.08.04, 18:50
                  flegmatyczni nie zawsze - jak im jest niewygodnie to roznie, ale rzeczywiscie i
                  w deszczu i w polskiej wsi i nawet w podrozy malenkim fiatem naszym (jakowy -
                  ha, ha za czasow studenckich posiadalam zanim mi go szajka zlodziei samochodow
                  przy okazji jakichs lekcji francuskiego ktore dzieciakom dawalam nie ukradla)
                  potrafia odnalezc cos dobrego.
                  Anglik poza tym 10 razy pomysli zanim powie cos glupiego lub sklamie. Anglik
                  przylapany na cwaniactwie lub klamstwie jest czerwony jak burak.
                  • Gość: . Idzcie na mecz MU, polskie madrale! IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.08.04, 19:14
                    • biedronka24 Nie wiem co to mu 13.08.04, 19:20
                      kompletna ze mnie ignorantka w tej dziedzinie :)
                      Z okazji meczow jadlam tylko jakas pizze w tanszym zestawie z dzieciakami.
                      • Gość: . Hahaha!!! Normalna kobietka... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.08.04, 23:49
      • Gość: . Metodysci tez godza w te "polskosc"? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.08.04, 18:17
        I prosze cie o ten link do Wprost. Gadac kazdy moze...
        • abstrakt2003 Re: Metodysci tez godza w te "polskosc"? 13.08.04, 18:25
          gdybym ten link miał to bym go podał. Niestety już nie pamiętam kiedy był ten
          tekst publikowany i pod jakim tytułem.
          • Gość: . O Merodystach? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.08.04, 18:26
            • abstrakt2003 Re: O Merodystach? 13.08.04, 18:28
              O ADL
    • Gość: sp;lit Na dokladke , niedoinformowany kapus ,... IP: *.ipt.aol.com 13.08.04, 18:54
      Masz to cos na temat wspolpracy ADL i FBI ,... Znaczy sie , jak beda
      wspolpracowac to im moze wyroki zmniejsza , idiot :)

uklony

===============================================================================
      Bullock was hooked. For the next two years, he worked as an unpaid
      informant for the FBI. But he found his true calling when he became
      a paid spy for the Anti-Defamation League in 1960. Now his
      activities are at the center of the biggest domestic spy scandal in
      recent American history
    • bigobserver symbolika kropkowa 13.08.04, 19:11
      Tu jeden z najwazniejszych sposobow oznaczania "Nakrapianych"

www.hilfsgemeinschaft.at/grafik/bilder/I31.gif

Gość portalu: . napisał(a):

> razem w pelni legalne

• biedronka24 Re: symbolika kropkowa 13.08.04, 19:21
        Mnie prosze wykluczyc. Wobec tego jestem z tych zoltych i bardzo mlodych:)
    • rattler Re: Kropka i T34: Info o symbolice nazistowskiej 13.08.04, 20:00
      Nie zapomniales czegos obrzynku ?

narazie

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

masada2000.org/
      www.guardian.co.uk/elsewhere/journalist/story/0,7792,1126294,00.html
      • abigeil4 Re: Kropka i T34: Info o symbolice nazistowskiej 13.08.04, 20:10
        Ratler,co z tym banem na nazwisko Kisielnicki,kropa lord tak twierdzi,patrz moj
        watek
        • rattler Re: Kropka i T34: Info o symbolice nazistowskiej 13.08.04, 20:41
          On se tym banem moze odbytnice zabanowac - Gdzie ? po moim poscie sladu nie
          pozostalo :)))

narazie
          • abigeil4 he,he,he - to sie wie 13.08.04, 20:48
            no to i ja w te pedy z nazwiskiem puscilam,i poki co 40 min wisi
      • Gość: . Zegnaj, rattlerku. Abi tez do ciebie dolaczy... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.08.04, 20:54
    • Gość: KOKOSZ jesli ty sie tu ADLem posilkujesz... IP: 64.203.129.* 14.08.04, 00:38
      tos wyjatkowo koSSzerna lajza, Moryc...
      Gdziez twoj honor "szlachcica"?

P.S. Ales ty sie bratku, nam tu rozbisurmanil. Wystarczylo, ze dwa dni mnie nie
      bylo na tym forum, abys zaczal spokojnych ludzi zastraszac, a fee...
      • Gość: zbalansowany ADL... IP: *.mel.connect.com.au / *.connect.com.au 14.08.04, 04:25
        • Gość: zbalansowany Re: ADL... IP: *.mel.connect.com.au / *.connect.com.au 14.08.04, 04:26
          Po polsku ADL tlumaczy sie na "Agencja Dobranych Lgarzy".
          • Gość: . A jak po polsku KOSCIOL METODYSTOW? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 14.08.04, 11:35
            Boli nazistow, ze ich "sekretne" znaki rozpoznawcze sa powszechnie znane?
            • rattler Re: A jak po polsku KOSCIOL METODYSTOW? 14.08.04, 17:29
              Masz tu jeszcze cos na temat twojego zasranego ADL - Zobacz jaka maja agende
              ostatnio , niedoinformowany obrzynku , moze to cie rozkreci bo christian
              rzekomo jestes , nijaki babtysta :)

narazie
              • rattler Ooops ! Zapomnialem link 14.08.04, 17:31
                www.worldnetdaily.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=35732

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka